DIY falshkamin (75 φωτογραφίες): όμορφες ιδέες
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY falshkamin (75 φωτογραφίες): όμορφες ιδέες

DIY falshkamin (75 φωτογραφίες): όμορφες ιδέες

Ένα τζάκι στο εσωτερικό είναι σε θέση να δημιουργήσει μια μοναδική άνεση στο σπίτι, να γεμίσει το περιβάλλον με ζεστασιά και αξιοπρέπεια. Αλλά τι να κάνετε εάν τα κεφάλαια για την αγορά ενός τόσο επιθυμητού επίπλου λείπουν πολύ; Ένα ψεύτικο τζάκι θα έρθει στη διάσωση, το οποίο μπορείτε εύκολα να φτιάξετε με τα χέρια σας. Φυσικά, δεν θα λειτουργήσει η δημιουργία πρόσθετης θέρμανσης με τη βοήθειά του, αλλά μπορείτε να διακοσμήσετε επαρκώς το εσωτερικό οποιουδήποτε χώρου διαβίωσης. Στο άρθρο μας, θα εξετάσουμε διάφορες επιλογές για το πώς να κάνουμε μια μίμηση ενός τζακιού με τα χέρια μας και η συλλογή φωτογραφιών θα παρουσιάσει τα καλύτερα έργα των τεχνιτών του σπιτιού..

Υλικά για τη δημιουργία ψεύτικου τζακιού

Για να φτιάξετε ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας, δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε ακριβά υλικά – αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημά του..

Τις περισσότερες φορές, περιττά κουτιά από χαρτόνι, κόντρα πλακέ, γυψοσανίδα χρησιμοποιούνται για τη βάση. Επίσης, στη διαδικασία θα χρειαστείτε εργαλεία εργασίας: ταινία μέτρησης ή εκατοστόμετρο, ταινία, ηλεκτρική ταινία, μολύβι ή δείκτη, κόλλα (υπερκόλληση ή ξυλουργική), χρώματα, πινέλα. Αν θέλετε να κάνετε την μίμηση του τζακιού πιο πιστευτή, μπορείτε να αγοράσετε ένα υλικό φινιρίσματος που μιμείται τοιχοποιία (για παράδειγμα, ογκώδη ταπετσαρία) ή να κόψετε ξεχωριστά τα “τούβλα” από τον αφρό, βάφοντάς τα στο επιθυμητό χρώμα.

Σε εξειδικευμένα καταστήματα υλικού, μπορείτε να αγοράσετε εξαρτήματα αφρού πολυουρεθάνης που μιμούνται καλούπια από γυψομάρμαρο, στήλες και συμπληρώνουν το σχέδιο του τζακιού με αυτά. Σε κάθε περίπτωση, πριν ξεκινήσετε την εργασία, είναι απαραίτητο να σχεδιάσετε ένα προκαταρκτικό σκίτσο του επιθυμητού εσωτερικού αντικειμένου, να κάνετε τις απαραίτητες μετρήσεις και υπολογισμούς.

Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - Υλικά Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - Υλικά

Τύποι ψεύτικων τζακιών

Τα ψεύτικα τζάκια, καθώς και τα φυσικά, χωρίζονται σε διάφορους τύπους. Η απλούστερη επιλογή για αυτοπαραγωγή είναι η δομή του τοίχου, όταν ένα από τα πάνελ είναι δίπλα στον τοίχο του δωματίου. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να προσδιορίσετε εκ των προτέρων το δωμάτιο και την περιοχή όπου θα εγκατασταθεί το τζάκι, να υπολογίσετε την παρουσία ενός ελεύθερου κενού κατά μήκος του τοίχου.

Η κατασκευή γωνιακών τζακιών είναι κάπως πιο δύσκολη, αφού πρέπει να ασχοληθείτε με το σχέδιο των στροφών. Ωστόσο, το πλεονέκτημα τέτοιων δομών είναι αδιαμφισβήτητο – οι γωνίες παραμένουν συχνά ελεύθερες στα δωμάτια και τοποθετώντας ένα τζάκι σε ένα από αυτά, μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά το χώρο του δωματίου, ειδικά αν έχει μικρή περιοχή.

Εάν υπάρχει μια μικρή θέση στη διάταξη του δωματίου, η κοιλότητα της μπορεί να μετατραπεί σε μια πολυτελή εστία με κορμούς και να γίνει ένα πλαίσιο γύρω από την περίμετρο. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχουμε ένα ενσωματωμένο τζάκι, η συναρμολόγηση του οποίου δεν χρειάζεται πολύ χρόνο..

Ένας άλλος τύπος τζακιών είναι το νησί. Δη από το όνομα είναι σαφές ότι δεν εφάπτεται στους τοίχους, αλλά βρίσκεται στο κέντρο του δωματίου. Σε αυτή την περίπτωση, όταν κατασκευάζετε ένα ψεύτικο τζάκι, θα πρέπει να φροντίσετε για την υψηλής ποιότητας διακόσμησή του από όλες τις πλευρές. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ξύλο ή γυψοσανίδα, τα οποία παρέχουν καλή σταθερότητα. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να δημιουργήσει μια μεγάλη έμφαση στο εσωτερικό και να γίνει το επίκεντρο της περιοχής αναψυχής..

Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - Τύποι Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - Τύποι

Κατασκευή πλαισίου falshkamin

Υπάρχουν πολλά υλικά από τα οποία μπορείτε να φτιάξετε το κύριο κουτί ενός ψεύτικου τζακιού, όπως χαρτόνι, κόντρα πλακέ, πολυστυρόλιο, γυψοσανίδα, ξύλο κλπ. Η επιλογή εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα πρώτων υλών και ορισμένες δεξιότητες χειρισμού του. Το κύριο πράγμα στην κατασκευή της δομής είναι οι σωστοί υπολογισμοί και η αξιοπιστία των στερεώσεων όλων των τμημάτων, έτσι ώστε το ψεύτικο τζάκι να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς να χάσει το αρχικό του σχήμα.

Από ένα μεγάλο κουτί συσκευασίας

Ο ευκολότερος τρόπος για να συναρμολογήσετε ένα πλαίσιο τζακιού είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κουτί από χαρτόνι. Εάν σας έχει μείνει ένα μεγάλο πακέτο από μια αγορασμένη τηλεόραση, ψυγείο ή άλλο εξοπλισμό διαστάσεων, θα γίνει το καλύτερο υλικό. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε ποιο μοντέλο θα επιλέξετε – ένα ψεύτικο τζάκι από ένα κουτί μπορεί να είναι ορθογώνιο ή γωνιακό. Μια ορθογώνια δομή τοίχου μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Πρώτον, σε ένα από τα μεγάλα επίπεδα του κουτιού, κάντε μια διατομή με το ύψος της μελλοντικής εστίας, και στη συνέχεια δύο πανομοιότυπες τομές προς τις δύο κατευθύνσεις. Έτσι, έχουμε ένα είδος θυρών, καθένα από τα οποία πρέπει να τυλιχτεί προς τα μέσα, σχηματίζοντας δύο πτυχώσεις. Τα ακραία τμήματα είναι κολλημένα στο πίσω μέρος του κουτιού.

Η δεύτερη επιλογή περιλαμβάνει τον σχηματισμό πλαισίου falshkamin με τη μέθοδο συναρμολόγησης. Στη φωτογραφία, βλέπουμε ότι πρώτα το κεντρικό τμήμα και οι πλευρικές στήλες σχηματίζονται ξεχωριστά και στη συνέχεια όλα τα στοιχεία είναι κολλημένα μαζί με κολλητική ταινία. Το τελικό πλαίσιο πρέπει να ασταρωθεί και να βαφτεί. Εάν το αποτέλεσμα είναι μια αρκετά σταθερή βάση, μπορείτε να προσθέσετε ένα ράφι από κόντρα πλακέ ή ένα φύλλο χαρτονιού διπλωμένο σε πολλά στρώματα από πάνω..

Διπλώνοντας το κουτί, μπορείτε να φτιάξετε ένα συμπαγές γωνιακό τζάκι ανάλογα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι πολύ πιο σταθερό από ένα γραμμικό, μπορείτε να εξοπλίσετε την πλατφόρμα από πάνω τοποθετώντας διακοσμητικά μπιχλιμπίδια, φωτογραφίες, ένα καντήλι πάνω του..

Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - Από ένα μεγάλο κουτί συσκευασίας Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - Από ένα μεγάλο κουτί συσκευασίας Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - Από ένα μεγάλο κουτί συσκευασίας Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - Από ένα μεγάλο κουτί συσκευασίας

Από κουτιά από χαρτόνι

Μπορείτε επίσης να συναρμολογήσετε μια δομή από μικρά κουτιά από χαρτόνι. Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει περισσότερο, επειδή το κύριο καθήκον θα είναι η δημιουργία ενός αξιόπιστου δεσμού μεταξύ τους. Σε τέτοιες εργασίες, είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε scotch ταινία, με την οποία θα στερεωθεί η δομή. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε κουτιά του ίδιου μεγέθους, έτσι ώστε το ψεύτικο τζάκι να αποδειχθεί απόλυτα ομοιόμορφο. Πρώτον, πρέπει να κολλήσετε με ασφάλεια τα πτερύγια των κουτιών έτσι ώστε να μην ανοίξουν. Στη συνέχεια, απλώστε τις λεπτομέρειες στο πάτωμα με το γράμμα “P” και προχωρήστε στη στερέωση της δομής με ταινία ή ηλεκτρική ταινία. Αμέσως, σημειώνουμε ότι δεν πρέπει να προσπαθήσετε να χτίσετε μια μακρά δομή, καθώς το κεντρικό τμήμα της θα αρχίσει να χαλαρώνει με την πάροδο του χρόνου. Όταν το πλαίσιο είναι έτοιμο, ξεκινάμε τη διακόσμηση.

Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - Από κουτιά από χαρτόνι Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - Από κουτιά από χαρτόνι Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - Από κουτιά από χαρτόνι

Seεύτικο τζάκι από πολυστυρόλιο

Το Polyfoam είναι ένα ελαφρύ, προσιτό και εύπλαστο υλικό που χρησιμοποιείται συχνά από τεχνίτες σπιτιού για τη δημιουργία διαφόρων επίπλων. Επιπλέον, το κόστος των φύλλων πολυστυρολίου είναι χαμηλό, επομένως δεν θα χρειαστεί μεγάλος προϋπολογισμός..

Για να φτιάξετε ένα ψεύτικο τζάκι, ή μάλλον, το αφρώδες κουτί του, πρέπει να πάρετε ένα μαχαίρι και ένα πιστόλι κόλλας. Αρχικά, κάνουμε ένα σκίτσο σε χαρτί με όλους τους σχετικούς υπολογισμούς και αποφασίζουμε για τη διαμόρφωση – θα είναι ένα γωνιακό ή γραμμικό ψεύτικο τζάκι. Στη συνέχεια, μεταφέρουμε τις διαστάσεις στις πλάκες αφρού. Κόψαμε τη βάση στήριξης, την μπροστινή οθόνη, την εστία, το πάνω μέρος και τις πλευρές. Όταν όλα τα μέρη είναι έτοιμα, προχωρούμε στη συναρμολόγηση, κολλώντας τα εξαρτήματα σε μια ενιαία δομή. Για αξιοπιστία, μπορείτε επιπλέον να χρησιμοποιήσετε ταινία ή να κόψετε τις αρθρώσεις με οδοντογλυφίδες. Θα ακολουθήσει κατασκευαστικός στόκος και διακόσμηση.

Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - ένα ψεύτικο τζάκι από πολυστυρόλιο Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - ένα ψεύτικο τζάκι από πολυστυρόλιο Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - ένα ψεύτικο τζάκι από πολυστυρόλιο Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - ένα ψεύτικο τζάκι από πολυστυρόλιο Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - ένα ψεύτικο τζάκι από πολυστυρόλιο Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - ένα ψεύτικο τζάκι από πολυστυρόλιο Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - ένα ψεύτικο τζάκι από πολυστυρόλιο

Falshkamen από γυψοσανίδα

Η εργασία με γυψοσανίδα θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο και προσπάθεια και δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς οικονομικό κόστος, αλλά το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα των προϊόντων που κατασκευάζονται από αυτό το υλικό είναι η αντοχή και η αντοχή τους. Η συναρμολόγηση του κουτιού ψεύτικου τζακιού περιλαμβάνει τη διάταξη ενός μεταλλικού πλαισίου στο οποίο θα προσαρτηθούν τα πάνελ γυψοσανίδας. Για εργασία, θα χρειαστείτε πιο σοβαρά εργαλεία, όπως μύλο, κατσαβίδι, παζλ, βίδες με αυτοκόλλητο, πείρους, μεζούρα κ.λπ. Για να εξοπλίσετε το πλαίσιο, πρέπει να αγοράσετε μεταλλικά προφίλ με οδηγούς.

Πριν ξεκινήσετε την εργασία, πρέπει να σχεδιαστεί ένα σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο θα συναρμολογηθεί η δομή. Στον τοίχο, είναι απαραίτητο να επισημάνετε τα περιγράμματα, υποδεικνύοντας τη θέση της εστίας. Στερεώνουμε τα προφίλ κατά μήκος των περιγραμμένων γραμμών, σχηματίζοντας τον πίσω τοίχο του τζακιού. Στη συνέχεια προχωράμε, διπλώνοντας το τζάκι, το μπροστινό μέρος. Όταν το μεταλλικό πλαίσιο συναρμολογηθεί πλήρως, προχωρούμε στην επένδυση του με φύλλα γυψοσανίδας κομμένα σε μέγεθος (χρησιμοποιώντας βίδες αυτοεπιπεδώματος). Το τελικό στάδιο είναι η επεξεργασία ραφών και αυλακώσεων κοντά στα καλύμματα με στόκο.

Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - seεύτικο τζάκι από γυψοσανίδες Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - seεύτικο τζάκι από γυψοσανίδες Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - Falεύτικο τζάκι από γυψοσανίδες Κάνοντας ένα πλαίσιο από ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας - Falεύτικο τζάκι από γυψοσανίδες

Πώς να οργανώσετε μια εστία falshkamin

Η εστία falshkamin μπορεί να σχεδιαστεί με διαφορετικούς τρόπους. Σε μερικούς αρέσει να δημιουργούν διακοσμητικά εδώ, γεμίζοντας το χώρο με κλαδιά έλατου, πέτρες, κώνους ή πραγματικά κούτσουρα. Μπορείτε να γεμίσετε το χώρο της εστίας με μεγάλα όμορφα κεριά και να τοποθετήσετε ένα παλιό κηροπήγιο στο ράφι του τζακιού.

Αν θέλετε το ψεύτικο τζάκι να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο πιστευτό, βάψτε τους τοίχους της εστίας σε μαύρο χρώμα, βάλτε προσεκτικά τα κούτσουρα κάτω από τα οποία μπορείτε να κρύψετε τη γιρλάντα συσκευασμένη σε ένα μπουκάλι. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα δοχείο με παγωμένο γυαλί – όταν ανάψει η γιρλάντα, η εστία θα εκπέμπει ένα ευχάριστο διάχυτο φως. Δεν μπορείτε να είστε τεμπέλης, να κάνετε αυλακώσεις ακριβώς στα κούτσουρα και να συσκευάζετε λαμπτήρες γιρλάντας εκεί. Μεγαλύτερη επίδραση στο βάθος της εστίας θα αποδειχθεί εάν επικολλήσετε τον πίσω τοίχο του τζακιού με καθρέφτες.

Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - Πώς να οργανώσετε μια εστία Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - Πώς να οργανώσετε μια εστία Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - Πώς να οργανώσετε μια εστία

Seεύτικη διακόσμηση τζακιού

Στο άρθρο μας, εξετάσαμε πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα τεχνητό κουτί τζακιού και τώρα ας μιλήσουμε για το πώς να το διακοσμήσετε. Υπάρχουν πολλές επιλογές, από τις οποίες η πιο απλή είναι η επικόλληση με ταπετσαρία βινυλίου που μιμείται τούβλο ή πέτρα. Μπορούν να αγοραστούν πιο ακριβά υλικά, όπως ογκώδης ταπετσαρία ή πλαστικά πάνελ με τοιχοποιία. Εάν είστε έτοιμοι να εργαστείτε σκληρά, μπορείτε να κάνετε μια τέτοια διακόσμηση μόνοι σας: πρέπει να επικολλήσετε τη δομή με ανοιχτό καφέ χαρτί και στη συνέχεια να εφαρμόσετε ένα σχέδιο από τούβλα χρησιμοποιώντας ένα ορθογώνιο σφουγγάρι με κόκκινο χρώμα.

Το κουτί falshkamin μπορεί να αντιμετωπιστεί με γύψο και απλά να βαφτεί. Στοιχεία από πλαστικό ή πολυουρεθάνη με τη μορφή καλούπια, στήλες θα γίνουν μια εξαιρετική διακόσμηση.

Την παραμονή των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, δεν δίνεται λιγότερη προσοχή στη διακόσμηση του τζακιού από το δέντρο και το υπόλοιπο εσωτερικό. Εδώ κρεμούν μπότες για δώρα από τον Άγιο Βασίλη, κάθε είδους γιρλάντες, κανονίζουν κομψά κεριά, παιχνίδια της Πρωτοχρονιάς. Κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών, νοικοκυριά και φίλοι συχνά μαζεύονται εδώ για να πιουν ένα φλιτζάνι τσάι ή ένα ποτήρι σαμπάνια, να δώσουν ο ένας στον άλλον δώρα και απλά να θαυμάσουν ένα τόσο υπέροχο, ζεστό, πανηγυρικά ντυμένο έπιπλο..

Falshkamen το κάνετε μόνοι σας - Διακόσμηση Falshkamen το κάνετε μόνοι σας - Διακόσμηση

Falshkamin το κάνετε μόνοι σας – ιδέες φωτογραφιών

Ένα όμορφα διακοσμημένο τζάκι στο εσωτερικό φαίνεται πάντα πλούσιο και πρωτότυπο. Μπορεί να γίνει μια άξια εσωτερική διακόσμηση, ένα μέρος για ξεκούραση και συγκεντρώσεις με την οικογένεια, τους φίλους και στις διακοπές μπορεί να χρησιμεύσει ως εξέδρα για την τοποθέτηση δώρων. Χειροποίητο, δεν θα φέρει μόνο χαρά στους ιδιοκτήτες, αλλά και υπερηφάνεια για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της δημιουργικής εργασίας. Μια περαιτέρω συλλογή φωτογραφιών θα επιδείξει διάφορες επιλογές για σπιτικά ψεύτικα τζάκια με παραδείγματα διακόσμησης και τοποθέτησης στο εσωτερικό. Καλή προβολή!

Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών Falshkamin το κάνετε μόνοι σας - ιδέες φωτογραφιών

Previous Post
Σχεδιασμός μικρού διαμερίσματος (90 φωτογραφίες)
Next Post
Kjøkken med en øy: 70 fotoideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector