Κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι (60+ φωτογραφίες)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι (60+ φωτογραφίες)

Κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι (60+ φωτογραφίες)

Ένα κρεβάτι με κεφαλάρι αναγνωρίζεται ως το πιο άνετο μοντέλο, το οποίο όχι μόνο μπορεί να μεταμορφώσει σημαντικά το εσωτερικό, αλλά και να προσφέρει επιπλέον άνεση στους ιδιοκτήτες του. Οι μαλακές πλάτες διαθέτουν επιπλέον πλεονεκτήματα – είναι πολύ πιο ευχάριστες στην αφή, έχουν περισσότερες ερμηνείες σχεδιασμού. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε διάφορες επιλογές για κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι, και επίσης θα καταλάβουμε πώς να κάνουμε τη σωστή επιλογή..

Βασικά χαρακτηριστικά

Το μαλακό κεφαλάρι έχει πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα. Πρώτα απ ‘όλα, παρέχει επιπλέον άνεση, επειδή είναι ένα είδος κράσπεδου που εμποδίζει τα μαξιλάρια να γλιστρήσουν στο πάτωμα. Αυτό είναι ένα καλό εύρημα για εκείνους που τους αρέσει να χαλαρώνουν με τα χέρια πίσω από το κεφάλι τους – η επαφή με το ευχάριστο ύφασμα του κεφαλαριού είναι πολύ πιο ευχάριστη παρά με έναν κρύο σκληρό τοίχο. Η ψηλή πλευρά θα είναι μια εξαιρετική υποστήριξη, επιτρέποντάς σας να ακουμπάτε άνετα στον αγκώνα σας ενώ παρακολουθείτε την αγαπημένη σας ταινία ή τρώτε πρωινό στο κρεβάτι. Το κύριο πλεονέκτημα έγκειται, φυσικά, στις διακοσμητικές λειτουργίες – ένα μαλακό κεφαλάρι μπορεί να μεταμορφώσει σημαντικά το εσωτερικό ενός υπνοδωματίου, επομένως, οι λάτρεις της πολυτέλειας προτιμούν να εγκαταστήσουν τέτοια σχέδια. Ο σύγχρονος κατασκευαστής παράγει τα πιο πολυτελή κρεβάτια με κεφαλάρια, συμπληρωμένα με ελεφαντόδοντο ή επιχρυσωμένα διακοσμητικά..

Το πλαίσιο του κεφαλαριού είναι κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό με το ίδιο το κρεβάτι – μπορεί να είναι ξύλο, μοριοσανίδες, MDF ή μεταλλική κατασκευή. Μερικές φορές τα πάνελ είναι κατασκευασμένα από πλαστικό υψηλής ποιότητας. Ο σχεδιασμός του παίζει σημαντικό ρόλο εδώ. Το υλικό πλήρωσης είναι υλικά όπως αφρός πολυουρεθάνης ή αφρώδες ελαστικό. Υφάσματα επίπλων (βελούδο, βελούδο, βαμβάκι και μερικές φορές μετάξι), φυσικό ή τεχνητό δέρμα χρησιμοποιούνται ως ταπετσαρίες. Η όψη μπορεί να είναι καπιτονέ ή λεία, να έχει διακοσμητικά στολίδια που δημιουργούν ένα επιπλέον μοτίβο.

Κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι - Κύρια χαρακτηριστικά Κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι - Κύρια χαρακτηριστικά

Τύποι κρεβατιών με μαλακό κεφαλάρι

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από μαλακά κρεβάτια που πωλούνται σήμερα καθώς και κεφαλάρια κρεβατιών που πωλούνται ξεχωριστά. Υπάρχουν δύο κύριες ταξινομήσεις που υποδιαιρούν τα κεφαλάρια σε διαφορετικούς τύπους:

Ανάλογα με τη μέθοδο προσάρτησης. Το κεφαλάρι μπορεί να είναι αναπόσπαστο μέρος του κρεβατιού ή μπορεί να υπάρχει ως ξεχωριστή προσθήκη στα έπιπλα. Κατά συνέπεια, υπάρχουν σταθερές, προσαρτημένες και αρθρωτές κατασκευές. Τα πρώτα είναι αναπόσπαστο μέρος του κρεβατιού – δεν μπορούν να αφαιρεθούν, διαφορετικά η ακεραιότητα του κοινού πλαισίου θα παραβιαστεί, αλλά είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε την ταπετσαρία. Τα συνημμένα είναι αρχικές οθόνες. Το μεντεσέ μπορεί να συνδεθεί τόσο στο ίδιο το κρεβάτι όσο και στον τοίχο στον οποίο γειτνιάζει. Αυτά τα κεφαλάρια γίνονται συνήθως κατά παραγγελία..

Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού. Εκτός από τα πιο απλά κεφαλάρια, τα σχέδια μπορούν να εξοπλιστούν με πρόσθετες λειτουργίες που παρέχουν ένα άνετο περιβάλλον για ξεκούραση. Για παράδειγμα, ένα κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι εξοπλισμένο με φωτισμό. Αυτό το μοντέλο είναι βολικό για εκείνους που τους αρέσει να διαβάζουν πριν τον ύπνο ή ξεφυλλίζουν το αγαπημένο τους περιοδικό. Η παρουσία ενός λαμπτήρα ενσωματωμένου στο κεφαλάρι εξαλείφει την ανάγκη εγκατάστασης ενός λαμπτήρα δαπέδου ή φλάντζας και το φως που πέφτει στη σωστή κατεύθυνση φέρνει επιπλέον ευκολία.

Ένα άλλο υπέροχο μοντέλο είναι οι ρυθμιζόμενες πλάτες πλάτης. Ο σχεδιασμός σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα τη θέση του κεφαλαριού, ανάλογα με την κατάσταση. Τα κεφαλάρια με ράφια και κόγχες για την αποθήκευση διαφόρων απαραίτητων γκίζων έχουν επίσης ενδιαφέρον..

Κρεβάτι με επικαλυμμένο κεφαλάρι - Τύποι Κρεβάτι με επικαλυμμένο κεφαλάρι - Τύποι

Μοντέλα κρεβατιών

Σε αντίθεση με τις παλαιότερες εποχές, τα μοντέρνα κρεβάτια παίρνουν τα πιο ασυνήθιστα σχήματα. Εξετάστε μερικά μοντέλα που μπορούν να φέρουν όχι μόνο άνεση στη διακόσμηση του υπνοδωματίου, αλλά και ένα μερίδιο πρωτοτυπίας και ευκολίας..

Στρογγυλό κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι

Μία από τις τάσεις των τελευταίων ετών που αξίζει ιδιαίτερη προσοχή είναι το στρογγυλό κρεβάτι. Ένα υπνοδωμάτιο με ένα τέτοιο έπιπλο θα φαίνεται πάντα κομψό και μοντέρνο. Το κρεβάτι διακρίνεται από υψηλά επίπεδα άνεσης και το μαλακό κεφαλάρι, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των επίπλων, παρέχει μέγιστη άνεση και ευκολία. Συχνά, ένα γωνιακό κομοδίνο είναι εγκατεστημένο πίσω από την πλάτη, το οποίο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε ορθολογικά το στρογγυλό σώμα στο δωμάτιο.

Στρογγυλό κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι Στρογγυλό κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι

Πλωτό κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι

Η πραγματική τεχνογνωσία όταν πρόκειται για την επίπλωση ενός χώρου υπνοδωματίου είναι ένα κρεβάτι που φαίνεται να επιπλέει στον αέρα. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη βοήθεια ειδικών συσκευών που εξασφαλίζουν αξιόπιστη στερέωση της δομής στον τοίχο. Οι καμβάδες τοίχου χρησιμοποιούνται συχνότερα ως μαλακό κεφαλάρι για ένα πλωτό κρεβάτι..

Πλωτό κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι Πλωτό κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι

Μετατρέψιμο κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι

Τα μετατρέψιμα έπιπλα είναι μια βολική επιλογή για μικρούς χώρους. Ένα τέτοιο κρεβάτι, με τη βοήθεια απλών χειρισμών, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ντουλάπα, συγχωνεύοντας με ένα κοινό ακουστικό. Αυτή είναι μια καλή επιλογή για μικρά διαμερίσματα, όπου το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο αντιπροσωπεύονται από ένα δωμάτιο. Τα μαλακά κεφαλάρια βρίσκονται μέσα σε μια θέση, τις περισσότερες φορές με τη μορφή μαξιλαριών.

Μετατρέψιμο κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι Μετατρέψιμο κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι

Λίγα λόγια για τα στυλ

Σήμερα έχει γίνει μόδα η διακόσμηση των δωματίων σύμφωνα με το στυλ. Επιλέγοντας ένα μαλακό κεφαλάρι για το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο, πρέπει να επιλέξετε μια επιλογή που θα είναι σε αρμονία με το περιβάλλον.

Για κλασικούς εσωτερικούς χώρους γεμάτους πολυπλοκότητα και πλούσια διακόσμηση, μπορείτε να επιλέξετε στρογγυλεμένα σχήματα. Ταυτόχρονα, η ταπετσαρία είναι κατασκευασμένη από ακριβά υλικά – φυσικό δέρμα ή βελούδο υψηλής ποιότητας σε ανοιχτές αποχρώσεις. Αυτός ο σχεδιασμός θα ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα έπιπλα από φυσικό ξύλο..

Σε ρουστίκ στυλ, όπως η χώρα, η Προβηγκία, η παρουσία σιωπηρών θαμπών μοτίβων, χαριτωμένων φυτικών εκτυπώσεων είναι κατάλληλη. Είναι καλό αν η μαλακή πλάτη έχει ξύλινο πλαίσιο.

Μια τέτοια ιδιαίτερη τάση ως shabby chic προτιμά να έχει αποκαταστήσει αντίκες στο σχέδιο. Ένα κεφαλάρι από λευκό δέρμα πλαισιωμένο από ξύλο με σκαλιστά στοιχεία θα φανεί καλό εδώ..

Το μοντέρνο εσωτερικό του υπνοδωματίου (υψηλής τεχνολογίας, μοντέρνο) θα συμπληρωθεί από ένα χαμηλό κεφαλάρι με δερμάτινη διακόσμηση. Μεγάλα, ευρύχωρα μεγέθη αποθεμάτων είναι ευπρόσδεκτα εδώ και τα υλικά πρέπει να είναι κομψά και μοντέρνα. Προς αυτή την κατεύθυνση, κάθε εκδήλωση τεχνικής προόδου είναι κατάλληλη, οπότε ένα κρεβάτι με κεφαλάρι που μπορεί να αλλάξει θέση ή εξοπλισμένο με φωτισμό θα είναι ο μόνος τρόπος.

Το σκανδιναβικό στυλ στο εσωτερικό του υπνοδωματίου χαρακτηρίζεται από τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα του – τα έπιπλα έχουν λακωνικές μορφές και μια φυσική παλέτα χρωμάτων. Ένα μαλακό κεφαλάρι εδώ μπορεί να είναι αρθρωμένο ή προσαρτημένο, να συγχωνευτεί με το φινίρισμα των λευκο-γκρι τοίχων ή να κάνει έντονη αντίθεση με αυτά.

Επικαλυμμένο κρεβάτι - Στυλ Επικαλυμμένο κρεβάτι - Στυλ Επικαλυμμένο κρεβάτι - Στυλ

Πώς να επιλέξετε ένα κρεβάτι

Πριν αγοράσετε ένα κρεβάτι με κεφαλάρι ή ξεχωριστό κεφαλάρι, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στη βάση του – το πλαίσιο, το οποίο, στην πραγματικότητα, εξασφαλίζει τη δύναμη και τη σταθερότητα της δομής. Ένας σκελετός από μέταλλο μπορεί να θεωρηθεί ως ο πιο αξιόπιστος, αλλά έχει πολύ βάρος και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όταν τοποθετηθεί σε έναν τοίχο. Το ξύλο αναγνωρίζεται ως το πιο άνετο υλικό, καθώς διατηρεί τέλεια τη θερμότητα, αλλά ταυτόχρονα, ένα κεφαλάρι που κατασκευάζεται βάσει του δεν θα είναι φθηνό. Κατά την επιλογή μεταξύ υλικών όπως μοριοσανίδων και MDF, προτιμάται συχνά η δεύτερη επιλογή, καθώς θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον, χωρίς να περιέχει επιβλαβείς ρητίνες..

Το πίσω μέρος μπορεί να έχει μια ποικιλία σχημάτων – τετράγωνο, ορθογώνιο, ημικυκλικό και στις σχεδιαστικές εξελίξεις υπάρχουν εντελώς παράξενα μοντέλα. Η επιλογή της διαμόρφωσης εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις των ιδιοκτητών και το γενικό στυλ της κρεβατοκάμαρας..

Η ταπετσαρία πρέπει επίσης να ταιριάζει με το στυλ. Όταν αγοράζετε ένα μοντέλο, επεξεργασμένο ύφασμα, μπορείτε ταυτόχρονα να παραγγείλετε αφαιρούμενα καλύμματα που θα προστατεύουν την πλάτη από βρωμιά και γδαρσίματα. Επιπλέον, αποκτώντας διαφορετικά χρώματα, μπορείτε να αλλάξετε το βαρετό περιβάλλον κατά καιρούς, εισάγοντας νέα χρώματα στο εσωτερικό. Εάν αυτή η επιλογή δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να παραγγείλετε κεφαλάρι με δερμάτινη επένδυση ή από δερματίνη – τέτοια υλικά είναι αρκετά πρακτικά και καθαρίζονται εύκολα..

Κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι - Πώς να επιλέξετε Κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι - Πώς να επιλέξετε

Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι – φωτογραφία

Για μια πιο λεπτομερή εξοικείωση με το είδος των κρεβατιών με μαλακά κεφαλάρια, προτείνουμε να επισκεφθείτε τη συλλογή φωτογραφιών μας. Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές για διάφορα μοντέλα και τα σχέδιά τους για τα στιλ των εσωτερικών χώρων. Καλή προβολή!

Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία Κρεβάτια με μαλακό κεφαλάρι - φωτογραφία

Previous Post
Σχεδιασμός μικρού διαμερίσματος (90 φωτογραφίες)
Next Post
Kjøkken med en øy: 70 fotoideer