70+ ιδέες σχεδιασμού λευκού καθιστικού (φωτογραφία)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

70+ ιδέες σχεδιασμού λευκού καθιστικού (φωτογραφία)

70+ ιδέες σχεδιασμού λευκού καθιστικού (φωτογραφία)

Το λευκό προσελκύει με την ελαφρότητα, την καθαρότητα και την επιδεικτικότητα του. Φαίνεται πάντα καλό στο εσωτερικό και παρέχει πολλές ευκαιρίες για πειράματα σχεδιασμού. Wasταν ιδιαίτερα δημοφιλές στη δεκαετία του 20, ενσωματώνοντας τις παραδόσεις της αριστοκρατίας και στη δεκαετία του ’60, άρχισε να εμφανίζεται και να διαμορφώνεται ο σύγχρονος μινιμαλισμός, στον οποίο ενεργούσε με εντελώς διαφορετική ιδιότητα. Άνετο, ήρεμο και φυσικό, το λευκό χρησιμοποιείται ενεργά σε εσωτερικούς χώρους που έλκονται προς φυσικά υλικά. Για τη διακόσμηση ενός σαλονιού, αυτή είναι μια βάση win-win για την ενσάρκωση δημιουργικών ιδεών..

Εσωτερικά στυλ

Το λευκό είναι η βάση για τα περισσότερα στυλ. Αυτό ισχύει τόσο για τις κλασικές όσο και για τις σύγχρονες υπερμοντέρνες τάσεις. Εκτός από τη στείρα σκιά του νοσοκομείου, υπάρχουν τόνοι παραλλαγών που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Πρόκειται για μια γκάμα από παλαιούς ναούς, μαρμάρινα γλυπτά και πολυτελή καλούπια από παλάτι, τον λακωνισμό των ιαπωνικών και σκανδιναβικών στυλ, την τεχνολογία της υψηλής τεχνολογίας και την κομψότητα της Προβηγκίας. Το λευκό σαλόνι είναι άνετο, άνετο και ελαφρύ. Είναι ευχάριστο να περνάτε χρόνο σε αυτό το βράδυ, να κάνετε ένα διάλειμμα από τις ανησυχίες, να χαλαρώσετε και να συναντήσετε επισκέπτες.

Λευκό σαλόνι σε μοντέρνο στιλ

Είναι δύσκολο να βρείτε κάτι πιο ευέλικτο και πρακτικό για μοντέρνα σαλόνια. Η υψηλής τεχνολογίας, ο μινιμαλισμός, η σύγχρονη και σύγχρονη ποπ τέχνη βασίζονται σε ανοιχτές αποχρώσεις. Τώρα είναι όλα στενά συνυφασμένα. Οι βασικές αρχές παραμένουν γενικές: λειτουργικότητα, απλότητα και άνεση.

Τεχνητά υλικά χρησιμοποιούνται ενεργά: πλαστικό, επιχρωμιωμένο ατσάλι και γυαλί. Οι γυαλιστερές επιφάνειες ταιριάζουν με καθρέφτες, μέταλλο και προβολείς. Ένας πολυλειτουργικός χώρος εργασίας θεωρείται σχεδόν πάντα. Χρησιμοποιείται πολλή τεχνολογία, πολύπλοκος φωτισμός, χωροθέτηση χώρου. Σε ένα τέτοιο σαλόνι, είναι εξίσου ευχάριστο να διαβάζετε ένα βιβλίο, να βλέπετε μια ταινία ή να κάθεστε σε ένα φορητό υπολογιστή..

Λευκό σαλόνι σε μοντέρνο στυλ - Εσωτερική διακόσμηση Λευκό σαλόνι σε μοντέρνο στυλ - Εσωτερική διακόσμηση

Λευκό σαλόνι σε στιλ Προβηγκίας

Το στυλ των γαλλικών επαρχιών διαφέρει σημαντικά από την αμερικανική χώρα και το συνηθισμένο ρουστίκ στυλ. Αυτό είναι κομψότητα, ελαφρότητα και διακοσμητική διακόσμηση..

Η Προβηγκία είναι μια αφθονία λευκού και φωτός, λεπτές παστέλ αποχρώσεις, μοτίβα φυτών, φυσικές υφές. Τα κύρια χρώματα είναι λεβάντα, μέντα, ελιά, απαλό ροζ, αραιωμένο κίτρινο και μπλε. Χρησιμοποιούνται ανοιχτόχρωμο ξύλο, πλεκτά στοιχεία, λινό και βαμβάκι, λεπτή δαντέλα. Πρόκειται για κομψά έπιπλα, καναπέδες και πολυθρόνες με πόδια, διακοσμητικά μαξιλάρια, κλασικά κομψά και γυάλινα μπουφέ. Τα φυτά εσωτερικού χώρου και οι συνθέσεις λουλουδιών φαίνονται καλά σε ένα τέτοιο σαλόνι..

Λευκό σαλόνι σε στυλ Προβηγκίας - εσωτερική διακόσμηση Λευκό σαλόνι σε στυλ Προβηγκίας - εσωτερική διακόσμηση

Λευκό σαλόνι σε στυλ αρτ ντεκό

Το Art Deco είναι ένα από τα πιο πολύπλοκα και φανταστικά στυλ. Είναι κατάλληλο για μεγάλα, ευρύχωρα σαλόνια με μεγάλα παράθυρα και άπλετο φως. Λόγω της μνημειακότητας και του μεγάλου αριθμού λεπτομερειών, το λευκό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ένα τέτοιο σαλόνι. Δημιουργεί ουδέτερο φόντο και δεν υπερφορτώνει το εσωτερικό..

Το πιο σημαντικό μέρος του art deco είναι το παιχνίδι με το φως και η αφθονία των καθρεφτών, και γι ‘αυτό το λευκό χρώμα ταιριάζει απόλυτα. Επιπλέον, διευρύνει οπτικά το χώρο του σαλονιού. Σε ένα τέτοιο εσωτερικό, δεν χρησιμοποιείται μια καθαρή αποστειρωμένη σκιά, αλλά πιο πολύπλοκες παραλλαγές: ελεφαντόδοντο, κρεμώδες, πούδρα, κρέμα.

Art Deco White Living Room - Interior Design Art Deco White Living Room - Interior Design

Λευκό σαλόνι σε παλαιό στυλ

Το παλαιό στυλ στο εσωτερικό του καθιστικού είναι δύσκολο να δημιουργηθεί, αλλά φαίνεται πρωτότυπο και ασυνήθιστο. Το στυλ της Αρχαίας Ρώμης και της Αρχαίας Ελλάδας απαιτεί χώρο και μνημειακότητα. Η φυσική πέτρα χρησιμοποιείται ενεργά, ειδικά το μάρμαρο. Είναι κατάλληλο για φινίρισμα δαπέδων, περβάζια παραθύρων, τζάκια και άλλα αντικείμενα.

Μπορείτε να βελτιώσετε τους τοίχους με τοιχογραφίες και καλούπια από γυψομάρμαρο. Υπάρχει χώρος και προϋπολογισμός, δημιουργούνται πολύπλοκες οροφές με καφετέριες. Αλλά μπορείτε επίσης να μείνετε σε έναν τεντωμένο καμβά, διακοσμώντας τον με ένα διακοσμημένο γείσο. Έπιπλα με επιχρύσωση χρησιμοποιούνται ενεργά. Αν αυτό είναι δέντρο, τότε είναι σκαλισμένο.

Μην ξεχνάτε το κύριο στοιχείο του παλαιού στυλ – στήλες και ειδώλια. Μπορείτε να περιοριστείτε στη διακοσμητική απομίμηση και τις προτομές τους. Μεταξύ των αξεσουάρ, αγγεία και αμφορείς διακοσμημένοι με μυθολογικά μοτίβα χρησιμοποιούνται επίσης ενεργά..

Λευκό σαλόνι σε στυλ αντίκα - εσωτερική διακόσμηση

Λευκό σαλόνι σκανδιναβικού στυλ

Το σκανδιναβικό στυλ στο σαλόνι είναι ελαφρότητα, απλότητα και άνεση. Ο λακωνισμός του αντικατοπτρίζει πλήρως τον λακωνισμό των λαών του Βορρά. Στο κλασικό σκανδιναβικό στυλ, εντοπίζονται οι τάσεις του προηγούμενου αιώνα και στη σύγχρονη κατεύθυνση, ο λειτουργικός μινιμαλισμός προηγείται. Το λευκό είναι ο ηγέτης παντού.

Το σκανδιναβικό εσωτερικό ενσωματώνει όλες τις τρέχουσες οικολογικές τάσεις. Αυτά είναι αποκλειστικά φυσικά υλικά και σκόπιμη αγένεια κατά την επιλογή της υφής του ξύλου και των υφασμάτων. Δεν χρησιμοποιούνται ογκώδη έπιπλα, μόνο ελαφριά λειτουργικά ράφια και προκατασκευασμένα τμήματα, πιο συχνά σημύδα ή πεύκο. Δεν υπάρχουν περίπλοκα εξαρτήματα και αφθονία ντεκόρ. Μάλλινες κουβέρτες, διακοσμητικά μαξιλάρια, κεριά και αρωματικά φωτιστικά είναι κατάλληλα για άνεση. Χρώματα συντροφιάς – ζεστά, πλούσια, αλλά όχι πολύ φωτεινά: τούβλο, μουστάρδα, αμμώδης, σοκολάτα.

Λευκό σκανδιναβικό σαλόνι - εσωτερική διακόσμηση Λευκό σκανδιναβικό σαλόνι - εσωτερική διακόσμηση

Φινίρισμα και υλικά

Το λευκό χρώμα στη διακόσμηση του σαλονιού έχει δύο βασικά πλεονεκτήματα. Πρώτον, σας επιτρέπει να συνδυάσετε οποιαδήποτε χρώματα. Αυτό είναι ένα ευέλικτο υπόβαθρο και ένας εξίσου ευέλικτος σύντροφος για κλασικές αποχρώσεις, και για ευαίσθητα παστέλ και για φωτεινά νέον. Δεύτερον, το λευκό σάς επιτρέπει να πειραματίζεστε ατελείωτα με υφές και υφές. Εκτός από το βαρετό ασβέστη, υπάρχουν ανάγλυφα σοβάδες, ταπετσαρίες για κάθε γούστο, φυσική και τεχνητή πέτρα, πλακάκια, χρώματα και σμάλτα, λευκασμένο ξύλο, μια τεράστια επιλογή υφασμάτων και μια σειρά από άλλες εναλλακτικές λύσεις. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε οποιοδήποτε εσωτερικό μοναδικό και ανεπανάληπτο και με ελάχιστο κόπο και κόστος..

Πάτωμα

Ένα λευκό πάτωμα είναι πάντα δύσκολο, γιατί είναι εύκολο να λερωθεί. Οι λευκές πλάκες και η πέτρα είναι οι πιο πρακτικές, αλλά σπάνια χρησιμοποιούνται στο σαλόνι. Μια βολική επιλογή είναι το λευκό laminate. Είναι ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό. Για τραχιά στυλ, όπως μια σοφίτα, είναι κατάλληλο ένα αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο. Το ασβεστωμένο ξύλο είναι σε αρμονία με τους κλασικούς εσωτερικούς χώρους ή την Προβηγκία. Το χαλί που καλύπτει ολόκληρο το πάτωμα μπορεί να μην είναι πολύ άνετο, καθώς είναι δύσκολο να καθαριστεί. Αλλά ένα μικρό χνουδωτό χαλί στην περιοχή αναψυχής μπορεί πάντα να πλυθεί ή να στεγνώσει στεγνά..

Λευκός σχεδιασμός σαλονιού - φινίρισμα δαπέδου Λευκός σχεδιασμός σαλονιού - φινίρισμα δαπέδου

Τείχη

Οι τοίχοι του λευκού καθιστικού μπορούν να επικολληθούν με ταπετσαρία. Για να μην είναι πολύ βαρετά, δώστε προσοχή σε λουλουδάτα και λουλουδάτα στολίδια, ρίγες, γεωμετρικά μοτίβα, εθνικά μοτίβα. Όταν επιλέγετε ένα καθαρό λευκό φινίρισμα, δώστε προσοχή στην βαφή ταπετσαρίας. Το λευκό λερώνεται εύκολα και έτσι ανά πάσα στιγμή θα είναι δυνατό να διορθωθεί η κατάσταση χωρίς προσπάθεια.

Ο υφή γύψου διαφόρων βαθμών ανακούφισης φαίνεται επίσης ενδιαφέρον. Μπορεί επίσης να είναι διακοσμητικές σανίδες φινιρίσματος, μπογιά και άλλα υλικά. Μια ενδιαφέρουσα λύση είναι ένα ένθετο μωσαϊκού ή φυσικής πέτρας, ένας ανεπεξέργαστος αλλά βαμμένος τοίχος από τούβλα, μαρμάρινη διακόσμηση, καλούπια από γυψομάρμαρο. Το ουδέτερο λευκό σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με διαφορετικές υφές και τους συνδυασμούς τους.

Οι φωτεινές προφορές φαίνονται κομψές σε λευκό φόντο. Μπορεί να είναι διακόσμηση ή ολόκληρος τοίχος βαμμένος σε πλούσιο και πλούσιο χρώμα..

Σχεδιασμός λευκού σαλονιού - Διακόσμηση τοίχου Σχεδιασμός λευκού καθιστικού - Διακόσμηση τοίχου

Οροφή

Κατά τη διακόσμηση της οροφής του σαλονιού, υπάρχουν δύο κύριες επιλογές: ένα κλασικό ασβέστη ή μια δομή έντασης. Το χρώμα είναι κατάλληλο για τέλεια επίπεδες επιφάνειες. Εξοικονομεί χώρο. Οι τεντωμένες οροφές, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπουν να μην ανησυχείτε για την ευθυγράμμιση, αλλά ταυτόχρονα κρύβετε μέρος των επικοινωνιών στο εσωτερικό και χτίζετε λαμπτήρες. Το λευκό τεντωμένο ταβάνι μπορεί να είναι ματ ή γυαλιστερό, σχεδόν καθρεφτισμένο.

Σχεδιασμός λευκού καθιστικού - Φινίρισμα οροφής Σχεδιασμός λευκού καθιστικού - Φινίρισμα οροφής

Επιπλα

Τα λευκά έπιπλα είναι μια μοντέρνα μοντέρνα τάση. Φαίνεται λαμπερή και πανηγυρική, παρά την απλότητά της. Είναι πάντα κομψό κομψό. Για την κατασκευή του, χρησιμοποιούνται ξύλο, MDF και πλαστικό. Κατά την επιλογή, λάβετε υπόψη το συνδυασμό χρωμάτων των τοίχων. Ένα σκούρο φόντο θα δώσει μια αίσθηση αυστηρότητας και διαύγειας, ένα ανοιχτό φόντο – ευελιξία και κομψότητα και ένα πλούσιο σε αντίθεση είναι κατάλληλο για τους λάτρεις των φωτεινών δημιουργικών λύσεων.

Τα λευκά έπιπλα με την ανέγγιχτη υφή του ξύλου θα ταιριάζουν απόλυτα στους παραδοσιακούς εσωτερικούς χώρους μαζί με ένα λευκό πιάνο. Λευκό λακαρισμένο για εκλεπτυσμένα στυλ όπως το Art Deco και πλαστικό σε συνδυασμό με γυάλινα ράφια και εξαρτήματα χρωμίου για μια μοντέρνα εμφάνιση.

Για λευκά επικαλυμμένα έπιπλα, είναι καλύτερα να αγοράσετε αμέσως καλύμματα ή αφαιρούμενα καλύμματα. Ταπετσαρίες ανοιχτού χρώματος λερώνονται γρήγορα και το δέρμα λάμπει. Τα καλύμματα μπορούν τουλάχιστον να πλυθούν όπως απαιτείται. Επιπλέον, μπορούν να συμπληρωθούν με κουρτίνες ή άλλες λεπτομέρειες της ίδιας απόχρωσης και υφής..

Σχεδιασμός λευκών σαλονιών - έπιπλα Σχεδιασμός λευκών σαλονιών - έπιπλα

Διακόσμηση και φωτισμός

Ένα λευκό σαλόνι είναι η τέλεια βάση για κάθε διακόσμηση. Ένα τέτοιο υπόβαθρο θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε οποιαδήποτε στυλ, επομένως, η διακόσμηση μπορεί να είναι όσο το δυνατόν πιο διαφορετική. Για τους λάτρεις των σπιτικών φυτών, είναι δύσκολο να βρεθεί μια καλύτερη επιλογή. Οι τοίχοι θα διακοσμηθούν με πίνακες και τοιχογραφίες. Σχεδόν κάθε κατασκευαστής διαθέτει λευκές συσκευές και τα ανεξάρτητα λευκά αξεσουάρ δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Η ενσάρκωση της εστίας θα είναι ένα πραγματικό ή ηλεκτρικό τζάκι..

Τα λευκά υφάσματα είναι τόσο φυσικό βαμβάκι όσο και ακριβά, κομψά υλικά όπως το μετάξι και το σατέν. Το γνήσιο λευκό δέρμα χρησιμοποιείται σε ακριβά και κομψά στυλ. Για απλό μινιμαλισμό, ταιριάζουν λευκές περσίδες ή ρωμαϊκές αποχρώσεις. Τα λευκά έπιπλα και τα κλινοσκεπάσματα φαίνονται κομψά. Αλλά λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι ένα από τα πιο ιδιότροπα χρώματα για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Απαιτεί συνεχή και ήπια φροντίδα..

Η επιλογή του φωτισμού του λευκού δωματίου σας επιτρέπει να παίξετε για άλλη μια φορά με τη σκιά του. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα πιο μαλακό και ζεστό ή πιο κρύο και προκλητικό εσωτερικό. Το πιο βολικό από όλα είναι ο φωτισμός πολλαπλών επιπέδων, ο οποίος σας επιτρέπει να ζωνάρετε τον χώρο και να ρυθμίσετε την απαιτούμενη ποσότητα φωτός. Το ίδιο το λευκό είναι ένας καλός ανακλαστήρας. Έγχρωμοι οπίσθιοι φωτισμοί LED μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εντυπωσιακές πινελιές. Σε μοντέρνα στυλ, για παράδειγμα, το νέον χρησιμοποιείται πλέον ενεργά..

Σχεδιασμός λευκού σαλονιού - Διακόσμηση & φωτισμός Σχεδιασμός λευκού σαλονιού - Διακόσμηση & φωτισμός Σχεδιασμός λευκού σαλονιού - Διακόσμηση & φωτισμός

Μικρό σαλόνι σε λευκό χρώμα

Για ένα μικρό σαλόνι, το λευκό είναι η καλύτερη επιλογή. Διευρύνει και επεκτείνει οπτικά το χώρο, ανεβάζει ταβάνια, προσθέτει φως. Για ηλιόλουστα και ζεστά δωμάτια, οι ψυχρές αποχρώσεις είναι κατάλληλες, κάτω από γκρι ή μπλε, που θα δώσουν μια αίσθηση φρεσκάδας. για σαλόνια που βλέπουν στη βόρεια πλευρά – λευκό με αναχώρηση σε κρεμ, μπεζ και άλλα ζεστά χρώματα.

Τα μοντέρνα σαλόνια σε μινιμαλισμό ή στιλ υψηλής τεχνολογίας φαίνονται τέλεια. Η συνοπτικότητα και η λειτουργικότητα είναι τα κύρια κριτήρια κατά το σχεδιασμό του εσωτερικού ενός μικρού δωματίου. Είναι λευκό που βρίσκεται στην καρδιά αυτών των στυλ. Μπορείτε να πειραματιστείτε με την Προβηγκία και άλλες κατευθύνσεις. Το κύριο πράγμα είναι να αποφύγετε την υπερβολική διακόσμηση, τις βαριές υφές και να μην υπερφορτώσετε το χώρο..

Για ζώνη, χρησιμοποιήστε ελαφριά χωρίσματα ή ημιδιαφανείς κατασκευές. Εάν το επιτρέπει η διάταξη, ένα μικρό σαλόνι συνδυάζεται τέλεια με κουζίνα, διάδρομο ή μπαλκόνι. Ο εξελιγμένος φωτισμός πολλαπλών επιπέδων θα σας επιτρέψει να επιτύχετε τη μέγιστη άνεση και οι επιφάνειες από γυαλί και καθρέφτη θα ενισχύσουν περαιτέρω το αποτέλεσμα.

Μικρό σαλόνι σε λευκό χρώμα - Εσωτερική διακόσμηση Μικρό σαλόνι σε λευκό χρώμα - Εσωτερική διακόσμηση Μικρό σαλόνι σε λευκό χρώμα - Εσωτερική διακόσμηση

Σχεδιασμός σαλονιού σε λευκό – φωτογραφία

Σας προσφέρουμε μια επιλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες από φωτεινούς και ζεστούς εσωτερικούς χώρους λευκών σαλονιών. Δείτε, συγκρίνετε, εμπνευστείτε, επιλέξτε το στυλ και το σχέδιο που θέλετε!

Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε λευκό χρώμα - φωτογραφία

Previous Post
עיצוב סלון צר (65 תמונות)
Next Post
Bakgrunn til kjøkkenet (80+ bilder)