Κόκκινη κουζίνα (60 φωτογραφίες): σχεδιαστικές ιδέες
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Κόκκινη κουζίνα (60 φωτογραφίες): σχεδιαστικές ιδέες

Κόκκινη κουζίνα (60 φωτογραφίες): σχεδιαστικές ιδέες

Το κόκκινο είναι πάντα τολμηρό και υπερβολικό. Οι φωτεινές και ζουμερές αποχρώσεις αναζωογονούν και προκαλούν την όρεξη. Και ο στοχαστικός σχεδιασμός της κόκκινης κουζίνας θα γίνει μια πραγματική ενσάρκωση της εστίας. Θα θέλετε να επιστρέψετε σε μια τέτοια κουζίνα ξανά και ξανά, να συγκεντρωθείτε για ένα οικογενειακό δείπνο και να καλέσετε επισκέπτες. Το βαθύ κόκκινο χρώμα θερμαίνεται με την ίδια του την ύπαρξη. Οι παραλλαγές του δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα, από λεπτό χλωμό έως βαθύ κρασί και μπορντό. Αλλά για να επιτύχετε αρμονία σε ένα τέτοιο εσωτερικό, πρέπει να το σκεφτείτε προσεκτικά..

Εσωτερικά στυλ

Το κόκκινο χρώμα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση επιθετικότητα, γιατί είναι το κόκκινο που είναι το χρώμα της αγάπης, του πάθους, της γιορτής και της καλής διάθεσης. Είναι μια από τις πιο δυνατές φυσικές αποχρώσεις. Μπορεί να χωρέσει σε διαφορετικά στυλ.

Κόκκινη κουζίνα σε μοντέρνο στιλ

Το μοντέρνο στυλ είναι αυστηρές ευθείες γραμμές, μέταλλο, γυαλί, φωτεινό πλαστικό, καθαρή γεωμετρία και χώρος μελετημένος στο χιλιοστό. Μια τέτοια κουζίνα είναι ένας πραγματικός χώρος εργασίας. Ο σκοπός του κόκκινου είναι να φέρει λίγο χρώμα και ζεστασιά στον υγιή πραγματισμό. Επιπλέον, το κόκκινο ταιριάζει πολύ με μαύρα, λευκά και χρώμιο στοιχεία υψηλής τεχνολογίας. Ειδικά οι πλούσιες αποχρώσεις του: κόκκινο, βατόμουρο, σκούρο κεράσι.

Κόκκινη κουζίνα σε μοντέρνο στυλ - Εσωτερική διακόσμηση Κόκκινη κουζίνα σε μοντέρνο στυλ - Εσωτερική διακόσμηση

Κόκκινη κουζίνα σε στιλ σοφίτας

Το Loft είναι ένα μποέμ αμερικάνικο στυλ της δεκαετίας του ’50 που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στη Νέα Υόρκη. Τώρα είναι ξανά στη μόδα, συνδυάζοντας την πρακτικότητα, τη λειτουργικότητα και την απλότητα..

Το Loft είναι πάντα δημιουργικότητα και μικρή αμέλεια. Το στυλ αναπτύχθηκε ενεργά σε μια εποχή που τα γραφεία, οι αποθήκες και οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου μετατράπηκαν ισόβια. Πρόκειται για ακατέργαστους τοίχους, τραχιά έπιπλα, ανοιχτές επικοινωνίες και επαληθευμένη διάταξη. Κάθε απίθανη κουζίνα μπορεί να μετατραπεί σε μια όμορφη σοφίτα. Το τέλειο σκηνικό για αυτό το στυλ είναι ένας τραχύς τραχύς τοίχος από τούβλα..

Κόκκινη κουζίνα με στυλ σοφίτας - Εσωτερική διακόσμηση Κόκκινη κουζίνα με στυλ σοφίτας - Εσωτερική διακόσμηση

Pop art κόκκινη κουζίνα

Η ποπ κουλτούρα είναι μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης. Τα στοιχεία του χρησιμοποιούνται παντού: σε αξεσουάρ, ρούχα, διακόσμηση και εσωτερική διακόσμηση. Το κόκκινο και αυτό το στυλ είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο. Απλά υλικά χρησιμοποιούνται εδώ, πολύ πλαστικό και μέταλλο, αντίθεση χρωματικών τόνων. Μπορείτε να συμπληρώσετε το σχέδιο με ρετρό αφίσες σε κόκκινους τόνους..

Pop Art Red Kitchen - Interior Design

Κόκκινη κουζίνα σε ανατολίτικο στιλ

Το ανατολίτικο στυλ και το κόκκινο χρώμα φαίνεται να είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο. Στο εσωτερικό μιας τέτοιας κουζίνας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους. Και εδώ δεν πρόκειται για τόνους, αλλά για ένα βασικό λειτουργικό χρώμα. Χρησιμοποιείται κόκκινο σε κινέζικο, μαροκινό και αραβικό στυλ. Συνδυάζεται με ακριβό ξύλο, άλλες σκούρες και πλούσιες αποχρώσεις, χρυσό.

Το πιο συγκρατημένο είναι το αραβικό στυλ με το ουδέτερο υπόβαθρο. Μαροκινό – βαρύ, όπως τα ανατολίτικα μπαχαρικά. Οι βαθιές αποχρώσεις του καρμίνου συνδυάζονται σε αυτό με το χρώμα του κουρκουμά, του σκούρου μπλε, του μοβ, του σμαράγδι. Το κινεζικό στυλ είναι πάντα σαφής ζώνη, οθόνες και χωρίσματα, φωτεινοί και αντίθετοι συνδυασμοί χρωμάτων, ζωγραφική.

Κόκκινη κουζίνα σε ανατολίτικο στιλ - Εσωτερική διακόσμηση Κόκκινη κουζίνα σε ανατολίτικο στιλ - Εσωτερική διακόσμηση

Βικτωριανού στιλ κόκκινη κουζίνα

Από τα κλασικά στιλ πολυτέλειας, το βικτοριανό είναι το πιο εύφορο έδαφος για το κόκκινο χρώμα. Χρησιμοποιείται συνήθως σε σαλόνια, υπνοδωμάτια και γραφεία, αλλά μπορείτε να πειραματιστείτε και με την κουζίνα. Το κύριο πράγμα είναι ότι το δωμάτιο είναι αρκετά ευρύχωρο. Και είναι επιθυμητό ολόκληρο το διαμέρισμα να σχεδιαστεί με το ίδιο πνεύμα..

Το βικτοριανό στυλ είναι ένα πολυτελές μπορντό βελούδο και βαθιές σκούρες αποχρώσεις. Εδώ κυριαρχεί ο εκλεκτικισμός. Ένα δωμάτιο περιέχει κλασικές, γοτθικές, ροκοκό και ελαφριές ινδικές, καθώς και κινέζικες νότες.

Βικτωριανή Κόκκινη Κουζίνα - Εσωτερική διακόσμηση

Φινίρισμα και υλικά

Η επιλογή των κόκκινων υλικών φινιρίσματος είναι απεριόριστη. Αυτό είναι ένα από τα κύρια χρώματα που μπορεί να βρεθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε γραμμή και όχι σε ένα αντίγραφο..

Όσον αφορά τους συνδυασμούς, εκτός από τις κλασικές και φυσικές αποχρώσεις, το κόκκινο μπορεί να συνδυαστεί με ασφάλεια με άλλα φωτεινά χρώματα. Πράσινο – για μοντέρνους οικολογικούς εσωτερικούς χώρους. Ένα τέτοιο ντουέτο φαίνεται φρέσκο ​​και αναζωογονεί. Το μπλε θα βοηθήσει στην ψύξη της θερμοκρασίας, ενώ το κίτρινο ή το πορτοκαλί θα κάνει το δωμάτιο ακόμη πιο ζεστό και φωτεινό. Αυτό είναι καλό για κρύα διαμερίσματα και κουζίνες που στερούνται φωτός..

Πάτωμα

Κόκκινα πλακάκια ή δάπεδα laminate λειτουργούν καλά για το πάτωμα της κουζίνας. Αυτά τα υλικά πλένονται καλά, είναι ανεπιτήδευτα, δεν φοβούνται την υγρασία και τη βρωμιά. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σύγχρονα λινέλαιο. Είναι φθηνά και αντικαθίστανται εύκολα. Αλλά τα κλασικά κόκκινα χαλιά καλύτερα να αποφεύγονται..

Κόκκινη σχεδίαση κουζίνας - φινίρισμα δαπέδου Κόκκινη σχεδίαση κουζίνας - φινίρισμα δαπέδου

Τείχη

Το κόκκινο είναι πολύ ενεργό. Το υπερβολικό μπορεί να είναι κουραστικό και ενοχλητικό. Επομένως, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν τελειώνετε μεγάλες επιφάνειες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους τοίχους. Αρκεί μία ή περισσότερες φωτεινές προφορές.

Μια βολική επιλογή είναι μια κόκκινη ποδιά πάνω από την περιοχή εργασίας. Μπορεί να στρωθεί με πλακάκια ή γυαλί, απλό καμβά ή με τη μορφή μωσαϊκού. Είναι καλύτερα να πάρετε την ταπετσαρία για αυτήν ελαφριά, απαλή, για να δημιουργήσετε μια άνετη αντίθεση. Εάν χρειάζεστε ένα σιωπηλό φυσικό κόκκινο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη φυσική πέτρα και το τούβλο.

Κόκκινη σχεδίαση κουζίνας - Διακόσμηση τοίχου Κόκκινη σχεδίαση κουζίνας - Διακόσμηση τοίχου

Οροφή

Το ταβάνι σπάνια βάφεται κόκκινο. Αλλά αν προέκυψε μια τέτοια επιθυμία, ένας γυαλιστερός τεντωμένος καμβάς φαίνεται καλύτερα. Είναι σημαντικό μόνο να επιλέξετε τη σωστή σκιά για να διατηρήσετε οπτικά το ύψος του δωματίου. Αλλά στις τεντωμένες οροφές οι λαμπτήρες είναι καλά τοποθετημένοι.

Κόκκινη σχεδίαση κουζίνας - Φινίρισμα οροφής Κόκκινη σχεδίαση κουζίνας - Φινίρισμα οροφής

Επιπλα ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Τα γυαλιστερά κόκκινα πάνελ φαίνονται κομψά στις μοντέρνες κουζίνες. Ειδικά – σε λευκό ή μαύρο φόντο, με μεταλλικά στοιχεία. Οι βαθύτεροι και πιο σιωπηλοί τόνοι συνδυάζονται τέλεια με το ξύλο.

Μια ενδιαφέρουσα και υπερβολική επιλογή είναι ένα κόκκινο ψυγείο. Μπορεί κάλλιστα να γίνει η κεντρική προφορά της κουζίνας, ειδικά στο στυλ της pop art. Μπορεί να διακοσμηθεί με φωτεινά αυτοκόλλητα ή ασυνήθιστους μαγνήτες..

Εάν η κουζίνα είναι μικρή, τότε η αφθονία του κόκκινου θα την περιορίσει ακόμη περισσότερο. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να περιοριστείτε σε μια φωτεινή ομάδα φαγητού με έγχρωμη επιτραπέζια ή πλάτη καρέκλας. Αλλά είναι καλύτερο να αποφύγετε εντελώς μονόχρωμα έπιπλα, φαίνεται πιο δυσκίνητο..

Κόκκινη σχεδίαση κουζίνας - Έπιπλα Κόκκινη σχεδίαση κουζίνας - Έπιπλα

Διακόσμηση και φωτισμός

Το πιο αξιοσημείωτο διακοσμητικό στοιχείο στην κουζίνα είναι οι κουρτίνες. Αλλά είναι καλύτερα να μην παίρνετε κουφές πυκνές φωτεινές κουρτίνες. Είναι βαριά και δύσκολα φροντίζονται. Τούλι, πουά, ρίγες ή καρό είναι εξαιρετικές επιλογές. Και μπορείτε να τα συμπληρώσετε με μικρότερα υφάσματα: πετσέτες, κουρέλια, τραπεζομάντιλα, μαξιλάρια σε καρέκλες.

Με κόκκινο χρώμα, μπορείτε να παραλάβετε λειτουργικά αξεσουάρ: τράπεζες, σουβέρ, πιάτα, γλάστρες. Φαίνονται κομψά σε ουδέτερο φόντο..

Ο κόκκινος συμπαγής φωτισμός δεν είναι η πιο βολική επιλογή για μια κουζίνα όπου η λειτουργικότητα είναι σημαντική. Εδώ πρέπει να κόβετε και να μαγειρεύετε συνεχώς, και το πιο σημαντικό, να βλέπετε τι κάνετε και να μην κουράζεστε. Αλλά οι μεμονωμένοι διακοσμητικοί λαμπτήρες μπορεί να έχουν ενδιαφέρον για να συμπληρώσουν το εσωτερικό..

Κόκκινη σχεδίαση κουζίνας - Διακόσμηση και φωτισμός Κόκκινη σχεδίαση κουζίνας - Διακόσμηση και φωτισμός

Σχεδιασμός κουζίνας με κόκκινο χρώμα – φωτογραφία

Και για να βρείτε φρέσκες, φωτεινές και τολμηρές ιδέες για το γούστο σας, σας προσφέρουμε μια επιλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες εσωτερικού σχεδιασμού κουζίνας σε κόκκινους τόνους. Απολαύστε την προβολή και την έμπνευσή σας!

Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας με κόκκινο χρώμα - φωτογραφία

Βίντεο: Κόκκινη κουζίνα – Διακόσμηση εσωτερικού χώρου

Previous Post
כיסוי מיטה על המיטה (80 תמונות): סוגים, חומרים
Next Post
Designideer for en liten gang (+65 bilder)