Stue i loftstil - preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stue i loftstil – preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)

Stue loft

Loftsstilen i stuen tiltrekker seg mennesker fra kreative yrker som nekter luksus og smakløshet. De fattige kunstnerne og musikerne har tilpasset lager og kjellere for boliger, og brukt billige materialer til dekorasjon. Stuer i landsted og byleiligheter er innredet i loftstil. Finn ut hva som er karakteristisk for denne stilen. Og også hvilke interiørartikler som kan bli et høydepunkt i designet ditt.

Kjennetegn

Loftstuen ligner et lager- eller fabrikkrom med vekt på den rå overflaten på vegger, gulv og tak. Omutstyr av store rom med stor takhøyde, fra 100 kvm. m. Stuen skal preges av store vindusåpninger som fungerer som lyskilder. Fra ethvert hjørne av rommet åpnes utsikten til motsatt side, blikket skal ikke stoppe.

Syntese av loft og skandinavisk minimalisme

Syntese av loft og skandinavisk minimalisme

Særtrekk ved loftstilen:

 • Designet på en to-plan leilighet er velkommen, hvor metall eller tretrapper.
 • Veggoverflate med grov finish. Det anbefales å forlate murveggen uten puss, som et trekk i loftsstilen. Betongvegger eller overflater med slurvete påført gips.
 • Stueinnredning i lyse farger lar deg legge til lys og luftighet i rommet. Det er bedre å ikke bruke mørke farger for å unngå absorpsjon av sollys..
 • Store vinduer fra gulv til tak uten gardiner. Gryter eller vaser med planter er ikke tillatt på vinduskarmen, med sjeldne unntak – dekorative puter.
 • Eldre, men ikke nedslitte møbler er plassert i midten av rommet. Møbelsett er valgt i lyse farger med fengende detaljer..
 • Lagerattributt – ovner eller peiser.

Prøv å unngå mange mørke farger i designet ditt.

Prøv å unngå mange mørke farger i designet ditt.

Loft interiør inneholder en blanding av antikke industrielle detaljer med moderne møbler. Kommunikasjons- og ventilasjonsrørene er åpne, støttestrukturer og bjelker er synlige. De forkromede detaljene i moderne teknologi glitrer mot bakgrunnen til ubehandlede overflater, så vel som store speil, utvider plassen i tillegg.

Vi passer organisk inn i en ikke-standard komposisjon

Vi passer organisk inn i en ikke-standard komposisjon

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Japansk stil Leilighetsdesign: Trygghet for hjemmet ditt. 220+ (Foto) Interiør i forskjellige rom (kjøkken, stue, bad)

Stue loft i huset

Et stort rom uten skillevegger med vegger av murstein eller betong er egnet for å arrangere en loftsstue. Regulering av et romslig rom i et landsted er utført med møbler eller dekorasjon. Stuen flyter jevnt inn på kjøkkenet og soverommet, forblir ofte i sikte baderom.

Design innebærer en kombinasjon av overflater og materialer av forskjellige teksturer.

Når helt andre materialer og overflater kan kombineres

Når helt forskjellige materialer og overflater kan kombineres

Tak

På høyt tak blir leddene på plater eller gulv, kommunikasjonsforbindelser og kledning ubehandlet. Kalking eller maling av taket med lys maling regnes som en god løsning. Det er nok å påføre et lag med hvit eller sandmaling i taket.

Det beste alternativet for flekker eller kalking av taket er opp til deg

Det beste alternativet for flekker eller kalking av taket er opp til deg

Vegger

Loftet tåler ikke tykke vegger inne i stua. Et unntak er et bad med vaskerom, atskilt med vegger. Skillevegger laget av glassblokker eller skjermer, gulv eller møbler er egnet for sonering..

Overflaten på veggene er i sin opprinnelige tilstand. Det er tilrådelig å la betong- eller murvegger stå uten behandling, noen ganger påføres dekorativt gips eller legges ut med fliser. Designere foreslår å bruke sprekkdannende gips.

Betong- og murvegger ser originale og interessante ut

Betong- og murvegger ser originale og interessante ut

Hvis veggene i utgangspunktet er mørke, anbefales det å male på nytt i lyse farger.. Overflaten er malt med hvit eller grå maling, oliven eller sjokolade er tillatt. Noen ganger er tre vegger i stuen dekket med lys maling, og den fjerde er malt kontrasterende blå, grønn eller i rødt.

Gulv

Det er tillatt å bytte det klassiske betonggulvet parkett, mosaikkbetong, plankegulv, laminat, kunststein. Det anbefales å ta vare på gulvisolasjon, fordi tepper bare tillatt i nærheten sofa og peis.

Betong- eller murvegger ser originale og interessante ut

Betong- eller murvegger ser originale og interessante ut

I tillegg til lyset fra vinduene er det montert spotter, enkle lamper på kabler, lyspærer som henger fra taket på anheng. I stedet for lampeskjermer brukes metallkonstruksjoner. De installerer høye bord- og gulvlamper i nærheten av sofaer, mellom vinduer og også inn gangen.

Dekorelementer avhenger av størrelsen på stuen. Store volumer av rommet lar deg ordne massive møbler, lage en grov dekorasjon av vegger og tak.

For store interiører - store elementer av innredning og møbler

For store interiører – store elementer av innredning og møbler

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Dark Design: Dark or Cozy? (235 + bilder) Uvanlig stilig og fasjonabelt interiør (soverom, stue, kjøkken, bad)

Stue loft i leiligheten

Midt i en stue med murstein eller betongvegger skiller lyse møbler seg ut, og gir varme til den konservative loftsstilen. Omorganisert sofaer og lenestoler etter ønske, og oppnår en annen visjon om industriell stil.

Svært ofte er bord- eller gulvlamper installert i nærheten av sofaen.

Svært ofte er bord- eller gulvlamper installert i nærheten av sofaen.

Regler for arrangering av loftstue:

 • I det sentrale området av stua er en massiv sofa installert, på den motsatte veggen er de forsterket fjernsyn. Plasser den foran sofaen salongbord.
 • Arbeidsområdet er utstyrt avhengig av arbeidsstedet til eieren av leiligheten. Her er stedet for boken kabinett, bord eller staffeli.
 • Skill kjøkken og stue med spiseplass og bardisk.
 • Det er ingen gang ved inngangen. Det anbefales å utstyre et sted for sko og yttertøy, gjerde med en skillevegg eller skjerm.

En stor sofa er alltid installert i midten.

En stor sofa er alltid installert i midten.

Khrusjtsjov vegger limt inn med tapet under murverk eller polstret plastpaneler under treet.

VIDEO: Industrieloft i interiøret

Taket i rommet rengjøres med et lag med maling eller gips, slik at en ubehandlet overflate blir synlig. Hvis de gjør det uten gardiner i et landsted, er det tilrådelig å henge rullegardiner eller gardiner av naturlige stoffer på vinduene i vinduene.

I et landsted står vinduene ledige

I et landsted står vinduene ledige

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Interiør i stuen i Provence -stil – fransk sjarm i ditt hjem (170+ bilder)

Urban peisdekorasjon

I et landsted anbefales det å installere en peis med glass- eller metallelementer. Den åpne peisen er i tråd med industrialiseringsånden fra forrige århundre. Det anbefales å ordne et sted i murveggen for ildstedet, bruke fliser til kledning.

Stue med original peis

Stue med original peis

Forslag fra designere:

 • Konsonansen til et loft med stil høyteknologisk. Produsenter produserer ildsteder som etterligner raketter eller metallfat.
 • Den klassiske rektangulære ildstedet velges av vellykkede unge mennesker.
 • Bohemsk tilfeldighet. Et slikt tilfelle forutsetter et minimumsarrangement av møbler. Peisen gjentar fullstendig formen på den gamle ovnen som er installert i veggen eller hjørnet av rommet.
 • Loft med detaljer retro. Ildstedet ligner gamle ildsteder, som om det stammer fra svart og hvitt bilder. Det anbefales å brette peisen fra mursteinen, flislegge på sidene..

Velge en peis som vil understreke det individuelle interiøret

Velge en peis som vil understreke det individuelle interiøret

Det vil ikke være mulig å bygge en skikkelig ildsted i leiligheter. Det anbefales å henvende seg til falske elektriske peiser som simulerer en flammende ild..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Snow White Living Room Design – skaper elite mesterverk. 135+ bilder av ekte stilløsninger i interiøret

Arrangement av møbler

Tilpassede funksjonelle møbler for stuen er valgt. Loft er prerogativ for kreative individer, noe som forklarer avvisning av frimerker. Designermodeller kombinerer tidligere trender med moderne innovasjoner. Møbler tilbys i tre eller metall, glass eller plast. En stilig løsning vil være bruk av forfatterens smiing, et glassbord vil tjene som slutten på designet.

Prøv å ikke rote opp interiøret med unødvendige møbler.

Prøv å ikke rote opp interiøret med unødvendige møbler.

Rominnredning:

 • Det anbefales å bestille møbler på hjul for å flytte det etter ønske.
 • Kjøp antikviteter. Høydepunktet i stua vil være antikke smijernsstoler eller en samovar med spor av rust.
 • Åpne hyller og hyller på en metall- eller treramme. Ved hjelp av hyller lager de sonering av rommet, hyllene styrkes i nærheten av TV -en og vindusåpninger.
 • Moderne teknologi som akustikk og TV er velkommen.

Smidde gjenstander blir høydepunktet i rommet.

Smidde gjenstander blir høydepunktet i rommet.

Loftsstilen trekker mot ledig plass og lyse rom. Møblene er valgt for store, nåde har ingen plass blant den industrielle løsningen.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign i stue i et privat hus (200+ bilder): designteknikker og budsjettmetoder for transformasjon

Sofa

Midtpunktet i stua er avsatt til en massiv sofa. Møbelpolstring er laget av tekstiler, lær eller naturskinn. Sofaen brukes til å lage aksenter, og trekker oppmerksomheten til den lyse fargen på møbeltrekk.

Vi oppdaterer sofaen med lyse dekorative puter

Vi oppdaterer sofaen med lyse dekorative puter

Hvis det indre av rommet er laget i mørkegrått eller hvitt og grått, er det lurt å velge en sofa i en lys oransje nyanse. Når en sofa er kjøpt for å passe til fargeskjemaet i rommet, er det lurt å spre røde og oransje puter med blomstermønstre. Sammensetningen vil bli supplert med lyse ottomaner eller en stor lenestol..

Det anbefales å sette et bord på en metallramme foran sofaen. Designere tilbyr trinnvise hjulbord for å legge til funksjonalitet.

I midten legger vi et lite bord med en metallramme

I midten legger vi et lite bord med en metallramme

Gulvlamper og lamper av samme farge er valgt til sofaen, et lite lyst teppe er spredt foran.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Regulering av stue og soverom i samme rom (235+ bildedesign): bruk av plassen med fordel og bekvemmelighet

Gardiner

Gardiner i loftstil er en slags innovasjon fra moderne designere.

Stue i loftstil - preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)

Stue i loftstil - preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)

Stue i loftstil - preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)

Stue i loftstil - preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)

Hvit stue

Stil innebærer ikke bare vegger laget av murstein eller betong, som om renoveringsarbeidet fortsetter. For romantiske mennesker kom designerne med et myknet alternativ – å dekorere en loftsstue i en hvit palett.

Hvit stue utvider plassen

Hvit stue utvider plassen

Hvite nyanser er egnet for små rom, de kan visuelt utvide rommet, fylle rommet med lys. Innvendige overflater er malt med hvit maling, hvitt murverk brukes. Bytt mur fotomalerier under en murstein er det lov å male overflater med en spesiell rulle.

De komplementerer harmonisk veggenes hvithet med krem, pastell, melkefarger. Tak og gulvflater er laget av lyse treslag. Stemningen er skapt av svart-hvite malerier og smijernslamper.

Hvit stue utvider plassen

En liten kontrast vil fremheve stilen din godt

Stue-kjøkken

Det er ikke nødvendig å bruke partisjoner for sonering. Litt møbler og fantasi er nok.

Stue i loftstil - preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)

Stue i loftstil - preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)

Stue i loftstil - preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)

Stue i loftstil - preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)

Soverom-stue

Imidlertid kan soverommet-stuen i dag overraske med sin allsidighet og praktiske, fordi transformasjonen av små rom har blitt en trend for interiørdesignere i dag..

Stue i loftstil - preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)

Stue i loftstil - preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)

Stue i loftstil - preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)

Loft i Khrusjtsjov

Khrusjtsjov er ikke en setning. Selv i et lite område kan du arrangere et koselig, funksjonelt og komfortabelt sted.Stue i loftstil - preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)

Stue i loftstil - preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)

Stue i loftstil - preferanse for kreativt bohemia (240 + bilder). Spektakulær design med minimal etterbehandling (møbler, belysning, interiørartikler)

VIDEO: Kule designalternativer for en stue i loftstil

Konklusjon

Utformingen av en stue i loftstil begynner med behandling av vegger og gulv, senere bestemt med fargene på sofaen og lenestolene. For en leilighet eller et hus velger de antikke møbler i forbindelse med moderne teknologi, arrangerer stein- eller tretilbehør rundt omkretsen.

Previous Post
Wenge στο εσωτερικό: 160+ (Φωτογραφία) συνδυασμοί χρωμάτων με έπιπλα (σαλόνι, υπνοδωμάτιο, σχεδιασμός διαδρόμου)
Next Post
Toalett- og baderomsdører – hva er bedre? 170 alternativer for ditt valg (glass, plast, skyve)