Κουζίνες Ikea στο εσωτερικό (80 φωτογραφίες)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Κουζίνες Ikea στο εσωτερικό (80 φωτογραφίες)

Κουζίνες Ikea στο εσωτερικό (80 φωτογραφίες)

Σχεδόν κανείς δεν έχει ακούσει για την αλυσίδα καταστημάτων επίπλων και ειδών σπιτιού IKEA, τα προϊόντα της οποίας έχουν κατακλύσει τους εσωτερικούς χώρους των οικογενειών της μεσαίας τάξης και των υψηλών εισοδημάτων. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι όταν οργανώνουν δωμάτια, πολλοί απευθύνονται αμέσως στους καταλόγους της εταιρείας, μελετώντας νέα αντικείμενα ή ενδιαφέρουσες προτάσεις. Εάν τώρα κάνετε το ίδιο, επιλέγοντας μια κουζίνα Ikea για τον εαυτό σας, τότε οι συστάσεις μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή..

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Γιατί η κουζίνα της Ikea κέρδισε τέτοια δημοτικότητα; Εκτός από τις μη ενημερωτικές δηλώσεις σχετικά με την ποιότητα και το στυλ, θα εξετάσουμε πιο συγκεκριμένα πλεονεκτήματα..

– Τα προϊόντα Ikea παρουσιάζονται σε διάφορες κατηγορίες τιμών: από μοριοσανίδες προϋπολογισμού έως ξύλο κατάστασης. Αλλά τα περισσότερα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από MDF, η υφή και το χρώμα του οποίου εξαρτώνται από το στυλ. Επιπλέον, όλα τα “συστατικά” είναι πιστοποιημένα και πληρούν διεθνή πρότυπα ποιότητας..

– Η βολική εξυπηρέτηση από την Ikea προσφέρει όχι μόνο την αγορά ενός έτοιμου σετ και στη συνέχεια το σχεδιασμό του τόπου συμπίεσης, αλλά τον ανεξάρτητο σχεδιασμό επίπλων σύμφωνα με τα αιτήματά σας.

– Έχοντας λάβει την παραγγελία σας σωστά και υγιή, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για τη συναρμολόγηση – ακόμη και ένα παιδί μπορεί να χειριστεί αυτόν τον “κατασκευαστή”. Ακολουθώντας τις οδηγίες, η εγκατάσταση ενός νέου ακουστικού θα μετατραπεί σε μια διασκεδαστική εμπειρία.

– Η Ikea κατασκευάζει μοντέρνα έπιπλα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής. Η μέθοδος είναι μια σειρά αρθρωτών συνόλων που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια ποικιλία συνδυασμών, καθώς και να τα συνδυάσετε με εξαρτήματα άλλων κατασκευαστών. Η ευελιξία είναι το σήμα κατατεθέν της εταιρείας.

– Μεγάλη διάρκεια ζωής εγγυάται επίσης το Blum tandemboxes – βάσεις συρταριών που είναι ειδικά κατασκευασμένες για την Ikea. Κάθε ράγα μπορεί να αντέξει φορτία έως 120 κιλά.

Τα προϊόντα Ikeevskaya είναι μια εξαιρετική επιλογή για διακόσμηση σπιτιού, δεν είναι για τίποτα που είναι τόσο δημοφιλή. Έχει όμως και μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζει κάθε αγοραστής..

Το πρώτο μειονέκτημα προέρχεται από την αξιοπρέπεια – μια χαρακτηριστική, ακόμη και τυπική εμφάνιση, η οποία είναι εύκολο να αναγνωριστεί στο εσωτερικό. Για ορισμένους ιδιοκτήτες που προτιμούν τη μοναδικότητα, αυτή η αναγνώριση μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην αγορά. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι πρόσθετη διακόσμηση ή άλλα εργαλεία θα σας βοηθήσουν να αποκρύψετε την Ικεανική προέλευση..

Το δεύτερο σημείο σχετίζεται επίσης με την εμφάνιση. Παρά την ποικιλία των στυλ (ο κατάλογος περιέχει σετ κουζίνας από εξοχικό σε fusion), τα έπιπλα έχουν μινιμαλιστικά χαρακτηριστικά που μπορούν να περιορίσουν τη φαντασία των δημιουργικών ιδιοκτητών. Ο τυποποιημένος σχεδιασμός οφείλεται στην πρακτικότητα, τη λειτουργικότητα και την ευκολία καθαρισμού, έτσι ώστε ο καθένας να καθορίζει μόνος του ποια είναι η προτεραιότητα.

Το απλό συνημμένο έχει τα αμφιλεγόμενα σημεία του. Όλα τα μοντέλα κουζίνας έχουν σχεδιαστεί για τοποθέτηση σε τοίχο. Επομένως, θα πρέπει να απαλλαγείτε από πρίζες, σωλήνες, παρατυπίες ή να αναζητήσετε το πιο κατάλληλο μέρος. Επιπλέον, πολλά ακουστικά είναι τοποθετημένα αρκετά δυνατά, γεγονός που περιπλέκει τη διαδικασία μετακίνησης αντικειμένων εάν είναι απαραίτητο..

Κουζίνες Ikea - Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Κουζίνες Ikea - Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Επιλέγουμε μια κουζίνα ανά στυλ

Επιλέγοντας τις προσόψεις του σετ κουζίνας Ikea, μπορείτε να διακοσμήσετε το εσωτερικό σε οποιοδήποτε στυλ. Εξετάστε τις πιο δημοφιλείς παραλλαγές στυλ.

Κουζίνα Ikea σε μοντέρνο στιλ

Τα έπιπλα IKEA είναι ιδανικά για αυτό το στυλ. Στον κατάλογο μπορείτε να βρείτε πολλές διακριτικές, λειτουργικές και κομψές σειρές που θα ταιριάζουν εύκολα σε ένα μοντέρνο εσωτερικό..

Συνιστάται να δώσετε προσοχή σε λείες προσόψεις χωρίς λαβές, οι οποίες είναι προικισμένες με κλεισίματα θυρών. Είναι πολύ δημοφιλείς στους πελάτες καθώς δημιουργούν μια ομαλή αίσθηση διατηρώντας την εργονομία..

Μοντέρνα κουζίνα Ikea - Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων Μοντέρνα κουζίνα Ikea - Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων

Κουζίνα Ikea σε κλασικό στιλ

Τα κλασικά δεν χάνουν τη συνάφεια τους, αλλά όλο και πιο συχνά υποκύπτουν στη γενική τάση για απλοποίηση. Στα σετ κουζίνας της Ikea, δύσκολα θα βρείτε την πλούσια διακόσμηση τυπική του στυλ, αλλά το λακωνικό σκάλισμα στην πρόσοψη δημιουργεί την απαραίτητη εκλεπτυσμένη εμφάνιση..

Για μια τέτοια λύση, μπορείτε να επιλέξετε πόρτες με γυάλινα ένθετα, τα οποία όχι μόνο βοηθούν στον έλεγχο του περιεχομένου των ραφιών, αλλά σας επιτρέπουν επίσης να αναδείξετε την υπηρεσία.

Κλασική κουζίνα Ikea - Εσωτερική διακόσμηση Κλασική κουζίνα Ikea - Εσωτερική διακόσμηση

Κουζίνα Ikea σε στιλ Προβηγκίας

Απλό και πολυτελές ταυτόχρονα, το στυλ των γαλλικών χωριών δεν χάνει τη σημασία του μέχρι σήμερα. Η Ikea προτείνει να το χωρέσετε στο χώρο του σπιτιού σας, επιλέγοντας ελαφρές προσόψεις από βελανιδιά, καρυδιά ή τέφρα.

Είναι απίθανο ότι θα είναι δυνατό να εξοικονομήσετε χρήματα – η Προβηγκία αγαπά μόνο τα φυσικά υλικά. Τα σύνολα κουζίνας με λευκή βαφή θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα αυθεντικό σχέδιο..

Κουζίνα Ikea σε στυλ Προβηγκίας - Εσωτερική διακόσμηση

Κουζίνα Ikea στο στυλ του μινιμαλισμού

Αυτό το στυλ είναι λακωνικό ως προς τα εκφραστικά μέσα, αλλά πολύ πρακτικό και έχει ιδιαίτερη αισθητική. Οι όψεις τέτοιων κουζινών από την Ikea δεν είναι προικισμένες με διακοσμητικά στοιχεία, αλλά αντιπροσωπεύουν μια ενιαία επίπεδη επιφάνεια. Μαύρα, λευκά ή ξύλινα ακουστικά φαίνονται καλά.

Κουζίνα Ikea στο στυλ του μινιμαλισμού - Εσωτερική διακόσμηση Κουζίνα Ikea στο στυλ του μινιμαλισμού - Εσωτερική διακόσμηση

Κουζίνα Ikea σε σκανδιναβικό στιλ

Λέγεται ότι η Ikea έγινε διάσημη για τα μοντέλα σκανδιναβικού στιλ, δείχνοντας στον κόσμο πώς πρέπει να μοιάζει ένας χώρος κουζίνας. Αποδεικνύεται ότι όλα είναι πολύ απλά: ελαφριά, καθαρά, εργονομικά και άνετα έπιπλα, η διακόσμηση των οποίων δημιουργείται με γέμιση.

Ikea Scandinavian Kitchen - Interior Design Ikea Scandinavian Kitchen - Interior Design

Έγχρωμες λύσεις για κουζίνες

Η επιλογή του συνδυασμού χρωμάτων της κουζίνας είναι ένα σημαντικό στάδιο που δημιουργεί τη γενική διάθεση στο δωμάτιο. Τα σύνολα επίπλων Ikea παρουσιάζονται στις ακόλουθες παραλλαγές.

Λευκές κουζίνες Ikea

Η κύρια τάση του 2017, η οποία είναι ιδανική για κουζίνες IKEE, φαίνεται κομψή, μοντέρνα και ζεστή. Τα συναισθήματα στειρότητας μπορούν να αποφευχθούν με τη χρήση πιο σκούρων αποχρώσεων που προσθέτουν βάθος στο χώρο, όπως γκρι πάγκους εργασίας ή σκούρες λαβές.

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αποφύγουν αυτήν τη λύση λόγω της μη πρακτικότητας του λευκού, στο οποίο η βρωμιά είναι πιο αισθητή. Αλλά ο κατασκευαστής φρόντισε για αυτό προικίζοντας τα ακουστικά με εύκολες στο καθάρισμα επιφάνειες..

Ikea White Kitchens - Interior Design Ikea White Kitchens - Interior Design

Ξύλινα κίνητρα

Τι θα μπορούσε να είναι πιο άνετο από τα έπιπλα από ευγενή ξύλο με βαθιά υφή; Παρά την ευρεία χρήση σύγχρονων υλικών, το ξύλο δεν θα χάσει ποτέ τη σημασία του, ειδικά όταν διακοσμεί μια κουζίνα σε κλασικό στιλ..

Ξύλινες κουζίνες Ikea - Εσωτερική διακόσμηση Ξύλινες κουζίνες Ikea - Εσωτερική διακόσμηση

Μαύρες κουζίνες Ikea

Τα μαύρα σετ κουζίνας Ikea φαίνονται απίστευτα κομψά και λίγο συγκρατημένα, σε αντίθεση με την ελαφριά διακόσμηση τοίχων ή άλλα αντικείμενα. Αυτή η λύση είναι κατάλληλη για μοντέρνο στυλ, κυρίως λόγω της συντομίας..

Ikea Black Kitchens - Interior Design Ikea Black Kitchens - Interior Design

Κουζίνες Ikea σε έντονα χρώματα

Μπορείτε να “φτιάξετε” το εσωτερικό με τη βοήθεια φωτεινών αποχρώσεων των επίπλων ikeevka, που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με ουδέτερο χρώμα. Για παράδειγμα, κίτρινοι πάγκοι σε λευκό φόντο ή μια κόκκινη πρόσοψη του πρώτου επιπέδου σε συνδυασμό με ένα πιο διακριτικό δεύτερο.

Κουζίνες Ikea σε φωτεινά χρώματα - Εσωτερική διακόσμηση Κουζίνες Ikea σε φωτεινά χρώματα - Εσωτερική διακόσμηση

Διάταξη κουζίνας Ikea

Έχοντας αποφασίσει για το σχεδιασμό του μελλοντικού σετ κουζίνας, είναι απαραίτητο να το προσαρμόσετε σωστά στη διάταξη του δωματίου. Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές που είναι κατάλληλες για δωμάτια με διαφορετική γεωμετρία..

Γραμμική κουζίνα

Αυτή είναι μια τυπική επιλογή που ταιριάζει καλά σε στενούς, μακρόστενους χώρους. Το σετ βρίσκεται κατά μήκος ενός τοίχου, καθιστώντας έτσι άνετο να κάθονται πολλά άτομα στην κουζίνα. Ιδανική λύση αν ο χώρος συνδυάζεται με το σαλόνι.

Ikea Linear Kitchen - Interior Design

Κουζίνα σε σχήμα U

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το σετ κουζίνας Ikea έχει σχεδιαστεί με τη μορφή του γράμματος “P”, καταλαμβάνοντας τρεις τοίχους ταυτόχρονα. Υπάρχουν μοντέλα, η μία πλευρά των οποίων προϋποθέτει δωρεάν τοποθέτηση και συνδυάζει έναν μετρητή ράβδων. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε αυτόν τον τύπο σε ευρύχωρα δωμάτια, αλλά το συμπαγές σετ θα ταιριάζει ακόμη και σε μικρές κουζίνες..

Κουζίνα σχήματος U Ikea - Εσωτερική διακόσμηση

Νησιώτικη κουζίνα

Είναι καλύτερα να αγοράζετε κουζίνες Ikea με τέτοια διάταξη μόνο για ευρύχωρα, ανοιχτά δωμάτια, καθώς με άλλες επιλογές θα είναι άβολο να μετακινηθείτε στο διάστημα.

Ο σχεδιασμός των νησιωτικών μοντέλων υποθέτει ότι η μία πλευρά είναι σε “ελεύθερη πλεύση”, ξεχωριστή από τον τοίχο. Αυτό είναι ένα μικρό αντικείμενο, μπορεί να περιλαμβάνει νεροχύτη, σόμπα ή πάγκο από τη μία πλευρά και από την άλλη – πάγκο μπαρ.

Ikea Island Kitchen - Interior Design Ikea Island Kitchen - Interior Design

Γωνιακή κουζίνα

Μια εξαιρετική λύση για κουζίνες μικρού μεγέθους, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε κάθε τετραγωνικό μέτρο όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Ταυτόχρονα, ακόμη και η γωνιακή περιοχή, η οποία είναι συχνά άδεια, χρησιμεύει εδώ ως πλήρης χώρος εργασίας ή χώρος αποθήκευσης..

Corner Kitchen Ikea - Interior Design

Μικρές κουζίνες Ikea

Maybeσως στην Ευρώπη η κατάσταση με τη στέγαση να είναι διαφορετική, αλλά στην πραγματικότητά μας, δεν ζει όλος ο πληθυσμός σε ευρύχωρα διαμερίσματα με μεγάλες κουζίνες, για τα οποία είναι κατάλληλα τα έπιπλα Ikeev οποιασδήποτε διαμόρφωσης. Ωστόσο, ακολουθώντας μερικές συστάσεις, μπορείτε να τοποθετήσετε το επιθυμητό ακουστικό ακόμη και σε ένα μικρό εσωτερικό..

Πρώτον, είναι προτιμότερο να προτιμάτε έπιπλα με γωνιακή διάταξη, σε ακραίες περιπτώσεις – με σχήμα U. Έτσι, η μετακίνηση στο δωμάτιο θα είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη και δωρεάν..

Δεύτερον, επιλέξτε κουζίνες Ikea σε ανοιχτόχρωμα χρώματα, κατά προτίμηση μερικούς τόνους διαφορετικούς από τη διακόσμηση τοίχων.

Τρίτον, το μινιμαλιστικό στυλ αποτελεί προτεραιότητα. Αυτό σημαίνει ότι οι προσόψεις πρέπει να είναι επίπεδες και ομοιόμορφες. Η Προβηγκία είναι κατάλληλη για μια μικρή κουζίνα, η οποία, με περιορισμένη διακόσμηση, θα φαίνεται πολύ ζεστή σε ένα τέτοιο δωμάτιο. Αλλά το κλασικό, αν και τροποποιημένο, είναι ακατάλληλο εδώ.

Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τη λειτουργική διαμόρφωση – η Ikea σκέφτηκε αυτήν την εργασία για εσάς, ενσωματώνοντας την πρακτικότητα και την εργονομία σε κάθε μοντέλο.

Μικρές κουζίνες Ikea - Interior Design Μικρές κουζίνες Ikea - Interior Design

Σχεδιασμός κουζίνας Ikea – φωτογραφία

Δεν χρειάζεται να διαβάζετε πολύ για τις κουζίνες Ikea – πρέπει να τις δείτε. Η επιλογή φωτογραφιών μας θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε ακόμα καλύτερα με τις επιλογές σχεδιασμού και τοποθέτησης επίπλων από γνωστή εταιρεία. Καλή προβολή!

Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας Ikea - φωτογραφία

Βίντεο: Κουζίνες ΙΚΕΑ 2017

Previous Post
Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα: 65 ιδέες φωτογραφιών
Next Post
70+ turkise soveromsdesignideer
Adblock
detector