Σε τι σχέδιο για να διακοσμήσετε μια μοντέρνα κουζίνα. Χώρα, προέλευση, υψηλής τεχνολογίας ή μινιμαλισμός;
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Σε τι σχέδιο για να διακοσμήσετε μια μοντέρνα κουζίνα. Χώρα, προέλευση, υψηλής τεχνολογίας ή μινιμαλισμός;

Σε τι σχέδιο για να διακοσμήσετε μια μοντέρνα κουζίνα. Χώρα, προέλευση, υψηλής τεχνολογίας ή μινιμαλισμός;

Η σύγχρονη κουζίνα έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι ένας χώρος αφιερωμένος αποκλειστικά στη μαγειρική. Οι άνθρωποι αποδίδουν έναν αυξανόμενο ρόλο στην αισθητική συνιστώσα αυτού του δωματίου. Ως εκ τούτου, σήμερα δίνεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή του στυλ για τη διακόσμηση του εσωτερικού της κουζίνας. Σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, οι σχεδιαστές συστήνουν να προτιμούν τα κλασικά, την υψηλής τεχνολογίας, τον μινιμαλισμό ή την Προβηγκία. Αυτά τα τέσσερα στυλ για τη διακόσμηση του χώρου της κουζίνας στην κορυφή της δημοτικότητας και λόγω της ευελιξίας τους, σας επιτρέπουν να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες ανθρώπων με διαφορετικά γούστα και οικονομικές δυνατότητες..

Ο κλασικός σχεδιασμός κουζίνας είναι πάντα μια καλή λύση

Ο κλασικός σχεδιασμός κουζίνας είναι πάντα μια καλή λύση

Το κύριο διακριτικό γνώρισμα μιας κουζίνας σε κλασικό στιλ είναι η οργανική της φύση. Κάθε λεπτομέρεια σε αυτόν τον χώρο είναι στη θέση του, έχει έναν σαφή λειτουργικό σκοπό και ταυτόχρονα φέρνει τη δική του «γεύση» στη συνολική αισθητική της «εικόνας».

Τα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά ενός τέτοιου εσωτερικού χώρου περιλαμβάνουν:

  • η παρουσία προσόψεων από φυσικά υλικά (ή η υψηλής ποιότητας απομίμησή τους).
  • ήρεμη παλέτα χρωμάτων.
  • ποικιλία διακοσμητικών στοιχείων.

Η μερίδα του λέοντος στο κλασικό εσωτερικό της κουζίνας είναι έπιπλα. Θα πρέπει να προτιμάτε τα ευρύχωρα ακουστικά, πίσω από τις όμορφες προσόψεις των οποίων θα είναι δυνατό να κρύψετε όλα τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά για το μαγείρεμα και το τραπέζι. Τα έπιπλα σε μια ελιά, μπεζ, κρέμα ή μπλε απόχρωση ταιριάζουν καλύτερα σε έναν τέτοιο χώρο..

Λαβές επεξεργασμένες κάτω από μπρούτζο ή χαλκό θεωρούνται “χαρακτηριστικό” του σχεδιασμού της. Όλες οι λεπτομέρειες του κλασικού εσωτερικού της κουζίνας πρέπει να επικαλύπτονται μεταξύ τους σε χρώμα ή διακόσμηση, επομένως συνιστάται να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των υφασμάτων και των υλικών φινιρίσματος.

Χώρα ή Προβηγκία – σε ποιο στυλ να προτιμήσετε?

Χώρα ή Προβηγκία - ποιο στυλ να προτιμήσετε;

Κοιτάζοντας ένα εσωτερικό κουζίνας, κάποιος θα το ορίσει στην Προβηγκία, ένα άλλο άτομο στη χώρα. Μεταξύ τους, αυτά τα στυλ είναι πραγματικά από πολλές απόψεις παρόμοια, αλλά υπάρχουν επίσης σημαντικές διαφορές. Η χώρα στρέφεται προς οτιδήποτε φυσικό, λειτουργικό · η επιβλητικότητα και η φωτεινότητα είναι απαράδεκτα σε αυτήν. Ογκώδες, συμπαγές Έπιπλα για κουζίνα σε αυτό το στυλ πρέπει να περιέχει τουλάχιστον διακοσμητικά στοιχεία, προτεραιότητα είναι οι “ζεστοί” τόνοι – μπεζ, άμμος, ανοιχτό καφέ κλπ. Οι προσθήκες υφασμάτων στο εσωτερικό είναι ευπρόσδεκτες με κάθε δυνατό τρόπο και είναι καλό αν υπάρχουν τυπικές εκτυπώσεις στο σχεδιασμό του – ένα κλουβί, λωρίδα, πουά. Τις περισσότερες φορές, το στυλ της χώρας χρησιμοποιείται για χώρους κουζίνας σε εξοχικές κατοικίες και σε εξοχικές κατοικίες, αλλά μπορεί να ταιριάζει πολύ οργανικά σε ένα τυπικό διαμέρισμα..

Το στυλ της Προβηγκίας στον χώρο της κουζίνας έχει σχεδιαστεί για να φέρει χάρη, απλότητα και ελαφρότητα. Μια σημαντική λεπτομέρεια – ένα τέτοιο εσωτερικό συνεπάγεται απαραίτητα την παρουσία φωτεινού, φυσικού φωτισμού..

Για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματικής Γαλλικής Προβηγκίας, τα ακόλουθα είναι κατάλληλα:

  • κομψά σύνολα επίπλων στα πόδια.
  • τοίχοι καλυμμένοι με χρώμα ή ασβέστη.
  • υφάσματα με κέντημα ή στολίδια ·
  • πορσελάνινα ή κεραμικά ειδώλια, πάνελ, βάζα κ.λπ..

Οι συγκρατημένες, αλλά εξελιγμένες αποχρώσεις – ελεφαντόδοντο, λεβάντα, κύμα θάλασσας, γάλακτος θεωρούνται οι πιο προτιμώμενες για τη διακόσμηση κουζίνας σε στιλ Προβηγκίας. Φρέσκα λουλούδια πρέπει να προστεθούν στο εσωτερικό σε οποιαδήποτε βολική ευκαιρία..

Υψηλής τεχνολογίας και μινιμαλισμός για το εσωτερικό της κουζίνας – διακριτικά χαρακτηριστικά

Υψηλής τεχνολογίας και μινιμαλισμός για το εσωτερικό της κουζίνας - διακριτικά χαρακτηριστικά

Αυτά τα δύο στυλ στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων κουζίνας άρχισαν να χρησιμοποιούνται σχετικά πρόσφατα και μπορούν να ονομαστούν με ασφάλεια φόρο τιμής στη σύγχρονη μόδα. Η Hi-tech είναι μια απόλυτη συσχέτιση με προηγμένες, πιο καινοτόμες τεχνολογίες. Αυτό το στυλ έλκει προς απλές, λακωνικές μορφές, πανοραμικό φωτισμό. Τα “αγαπημένα” υλικά για το εσωτερικό της κουζίνας είναι πλαστικό, γυαλί, μέταλλο. Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα τάση σχετικά με την επιλογή του χρώματος για το δωμάτιο: έπιπλα, τοίχοι, διακόσμηση – όλα μπορούν να διατηρηθούν στην ίδια παστέλ απόχρωση. Ταυτόχρονα, δεν θα υπάρξουν προβλήματα με τον χωρισμό της κουζίνας, καθώς θα παρέχεται πλήρως από πολυάριθμους λαμπτήρες αλογόνου και LED που βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα..

Οι ΗΠΑ ονομάζονται η πατρίδα του μινιμαλισμού, τα διακριτικά χαρακτηριστικά του στυλ είναι η σοβαρότητα, η σαφήνεια των γραμμών, η πλήρης απόρριψη της διακόσμησης, ο ορθολογισμός. Στο σχεδιασμό του χώρου της κουζίνας, θα πρέπει να επικρατούν “κρύα” υλικά ή η απομίμηση υψηλής ποιότητας – σκυρόδεμα, μέταλλο, γυαλί, πλαστικό, πέτρα. Οι σχεδιαστές συνιστούν να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επίπλωση της κουζίνας σε μινιμαλιστικό στιλ. Τα αρθρωτά, ευρύχωρα ακουστικά με κενές προσόψεις φαίνονται πιο κατάλληλα σε αυτό. Θα πρέπει να κρύβουν όχι μόνο όλα τα εργαλεία κουζίνας, αλλά και τη μέγιστη ποσότητα οικιακών συσκευών. Ο μινιμαλισμός έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί μια ρεαλιστική ψευδαίσθηση ενός ατελείωτου χώρου, που δεν επιβαρύνεται με ασήμαντα αντικείμενα.

Previous Post
Γυάλινες εσωτερικές πόρτες (65+ φωτογραφίες)
Next Post
Hantverksmallar från spannmål och pasta för barn med egna händer (185+ foton) – En originallösning Heminredning och inte bara