Σχεδιασμός μικρής τουαλέτας (80 φωτογραφίες)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Σχεδιασμός μικρής τουαλέτας (80 φωτογραφίες)

Σχεδιασμός μικρής τουαλέτας (80 φωτογραφίες)

Τις περισσότερες φορές, σε μοντέρνα διαμερίσματα και σπίτια, μπορείτε να δείτε ένα είδος διάταξης κατοικιών, στο οποίο το μπάνιο δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Αυτή η προσέγγιση είναι αρκετά πρακτική και λογική. Παρά το ελάχιστο μέγεθος του δωματίου, μια μικρή τουαλέτα μπορεί να διακοσμηθεί κομψά και άνετα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχετε υπεύθυνη στάση στην επιλογή της κατεύθυνσης του στυλ, των χρωμάτων, των υδραυλικών εγκαταστάσεων και του φωτισμού. Πρόκειται για αυτά τα σημαντικά σημεία που θα πει το άρθρο μας..

Επιλογή εσωτερικού στυλ

Τα κύρια λάθη κατά τη δημιουργία ενός σχεδίου για μια μικρή τουαλέτα είναι πολύ φωτεινή παλέτα χρωμάτων, αφθονία διακόσμησης και έλλειψη συνολικής ισορροπίας. Θα εξετάσουμε αυτές τις κατευθύνσεις στυλ που θα ταιριάζουν αρμονικά σε μια μικρή περιοχή..

Μικρή τουαλέτα σε στιλ μινιμαλισμού

Λειτουργική απλότητα και άνεση – ο τέλειος συνδυασμός για μια μικρή τουαλέτα. Ο μινιμαλισμός περιλαμβάνει απαλές αντιθέσεις φωτεινών και σκούρων αποχρώσεων (καφέ και ροδάκινο, λευκό και γκρι, κίτρινο και πράσινο), φυσικά υλικά φινιρίσματος (γυαλί, ξύλο, πέτρα), καθώς και την απουσία ογκωδών διακοσμητικών, τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με συμπαγή διακοσμητικά λαμπτήρες και πάνελ στο ταβάνι.

Μικρή τουαλέτα στο στυλ του μινιμαλισμού - Εσωτερική διακόσμηση Μικρή τουαλέτα στο στυλ του μινιμαλισμού - Εσωτερική διακόσμηση

Μικρή τουαλέτα σε κλασικό στιλ

Η τουαλέτα θα πρέπει να είναι διακοσμημένη σε κλασικό στιλ εάν ο συνολικός εσωτερικός σχεδιασμός είναι κατασκευασμένος σε μια τόσο πολυτελή κατεύθυνση. Οι μεγάλοι πολυέλαιοι, τα παλιά αγάλματα και τα μεταλλικά ψηφιδωτά δεν θα είναι σχετικά για ένα μικρό δωμάτιο. Αξίζει να δοθεί προτίμηση στις αντίκες μορφές του νεροχύτη, του παλαιωμένου καθρέφτη και του μαρμάρινου δαπέδου..

Μικρή τουαλέτα κλασικού στυλ - Εσωτερική διακόσμηση Μικρή τουαλέτα κλασικού στυλ - Εσωτερική διακόσμηση

Μικρή τουαλέτα σε στιλ Προβηγκίας

Η κομψότητα κάθε λεπτομέρειας και φωτισμού μπορεί να δώσει μια μικρή τουαλέτα πρόσθετη ελαφρότητα και χώρο. Είναι επιτακτική ανάγκη να δοθεί προσοχή στα υφάσματα και τη διακόσμηση. Θα πρέπει να προτιμηθεί σε λινά πετσέτες και χαλιά, καθώς και πίνακες ζωγραφικής και ψηφιδωτά που περιλαμβάνουν λουλουδάτα στοιχεία και διακριτικά στολίδια..

Μικρή τουαλέτα σε στιλ Προβηγκίας - Εσωτερική διακόσμηση Μικρή τουαλέτα σε στιλ Προβηγκίας - Εσωτερική διακόσμηση

Μικρή τουαλέτα σε οικολογικό στιλ

Το όνομα αυτού του σχεδίου μιλά από μόνο του με πολλούς τρόπους. Τα βιώσιμα φινιρίσματα και τα υφάσματα θα αναδείξουν τον χαρακτήρα του δωματίου, ενώ τα μινιμαλιστικά αναμνηστικά από πέτρα και τα κεραμικά πλακίδια θα προσθέσουν μια πινελιά στυλ. Τα χρώματα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπή και αρμονικά μεταξύ τους..

Μικρή τουαλέτα Ecostyle - Εσωτερική διακόσμηση Μικρή τουαλέτα Ecostyle - Εσωτερική διακόσμηση

Μικρή τουαλέτα σε στιλ σοφίτας

Οι βιομηχανικές νότες στο σχεδιασμό γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς κάθε χρόνο. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, γιατί για ένα σύγχρονο άτομο, όχι μόνο οι αισθητικές, αλλά και οι πρακτικές πτυχές είναι σημαντικές. Η ιδανική επιλογή για μια μικρή τουαλέτα σε στιλ σοφίτας είναι οι επίπεδες προσόψεις, τα ξύλινα στοιχεία, η τουαλέτα στον τοίχο και το φινίρισμα από τούβλα σε έναν από τους τοίχους. Θα φαίνεται απλό, πρωτότυπο και άνετο..

Μικρή τουαλέτα στυλ σοφίτας - εσωτερική διακόσμηση Μικρή τουαλέτα στυλ σοφίτας - εσωτερική διακόσμηση

Παλέτα χρωμάτων

Η σωστή επιλογή σκιάς για μια μικρή τουαλέτα μπορεί να εξομαλύνει τυχόν ατέλειες, να διευρύνει οπτικά το χώρο και να τονίσει τα πλεονεκτήματά του.

Λευκή μικρή τουαλέτα

Η πιο βέλτιστη επιλογή για ένα μικρό χώρο, όχι μόνο όσον αφορά την αισθητική, αλλά και την ορθολογικότητα. Οι χιονισμένοι τόνοι είναι σε θέση να επεκτείνουν οπτικά την περιοχή με εκπληκτικό τρόπο, καθιστώντας την πιο ευρύχωρη. Για να αποφύγετε το δωμάτιο να φαίνεται πολύ αυστηρό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάμπες ασυνήθιστων σχημάτων, νεροχύτη με σχέδια σχεδιαστών ή υφάσματα με φωτεινά στοιχεία..

Λευκή μικρή τουαλέτα - Εσωτερική διακόσμηση Λευκή μικρή τουαλέτα - Εσωτερική διακόσμηση

Μικρή πράσινη τουαλέτα

Το ελαιόχρωμο χρώμα των τοίχων θα εναρμονιστεί απόλυτα με το κίτρινο, το ροζ, το μπεζ, το ροδάκινο, το γκρι. Ένας τέτοιος συνδυασμός δύο επιθυμητών αποχρώσεων (με κυριαρχία του πράσινου) μπορεί να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη κομψή ατμόσφαιρα χωρίς τη χρήση πρόσθετης διακόσμησης..

Πράσινη μικρή τουαλέτα - εσωτερική διακόσμηση Πράσινη μικρή τουαλέτα - εσωτερική διακόσμηση

Μικρή καφέ τουαλέτα

Οι αποχρώσεις του καφέ στο σχεδιασμό της τουαλέτας φαίνονται πάντα κομψές και ακριβές. Το κυριότερο είναι να μην το παρακάνετε. Τα καφέ χρώματα φαίνονται υπέροχα σε συνδυασμό με μεταλλικά και ξύλινα στοιχεία διακόσμησης, καθώς και με λευκά είδη υγιεινής, τα οποία εμφανίζονται οπτικά ακόμη πιο λευκά. Ο αρμονικός συνδυασμός αντιθέσεων θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο στυλ στο εσωτερικό του μπάνιου.

Καφέ Μικρή Τουαλέτα - Εσωτερική διακόσμηση Καφέ Μικρή Τουαλέτα - Εσωτερική διακόσμηση

Μπλε μικρή τουαλέτα

Τα ουράνια χρώματα μπορούν να εμφανιστούν και κρύα και ζεστά. Όλα εξαρτώνται από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη διακόσμηση μιας τουαλέτας με μπλε απόχρωση. Μπορεί να είναι μπλε και άσπρο μωσαϊκό στους τοίχους, λεπτή τυρκουάζ ταπετσαρία ή στολίδια θάλασσας στο πάτωμα..

Μικρή μπλε τουαλέτα - εσωτερική διακόσμηση Μικρή μπλε τουαλέτα - εσωτερική διακόσμηση

Κίτρινη μικρή τουαλέτα

Τα ηλιόλουστα χρώματα λειτουργούν καλά με όλες τις άλλες φωτεινές και ουδέτερες αποχρώσεις. Οι καλύτερες επιλογές είναι κίτρινο με τιρκουάζ, κίτρινο με λευκό και κίτρινο με ελιά. Τα μοτίβα από συμπαγή άμμο μπορούν να αραιωθούν με φωτεινά υφάσματα και λωρίδες LED ενσωματωμένες στον καθρέφτη.

Κίτρινη μικρή τουαλέτα - εσωτερική διακόσμηση Κίτρινη μικρή τουαλέτα - Εσωτερική διακόσμηση

Φινίρισμα και υλικά

Ο κύριος κανόνας ενός καλού σχεδιασμού μιας μικρής τουαλέτας είναι να ακολουθείτε τους κανόνες που θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε και να επεκτείνετε οπτικά το χώρο χάρη σε μεμονωμένα στοιχεία.

Πάτωμα

Μια μικρή περιοχή της τουαλέτας μπορεί να καλυφθεί με ένα μονόχρωμο αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο που μοιάζει με γυαλιστερό, το οποίο, σε συνδυασμό με το φως, θα δώσει στο δωμάτιο επιπλέον χώρο. Η ιδανική επιλογή είναι πλακάκια 6 ή 8 όψεων με εκλεκτά σχέδια. Μεγάλα σχέδια και ογκώδη στολίδια θα κάνουν την τουαλέτα ακόμη πιο στενή, οπότε πρέπει να τα αποφύγετε. Ο συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να είναι μονόχρωμος ή μπορεί να συνδυάσει δύο αποχρώσεις του ίδιου χρώματος (κρύο και ζεστό).

Μικρή τουαλέτα - φινίρισμα δαπέδου Μικρή σχεδίαση τουαλέτας - φινίρισμα δαπέδου

Τείχη

Ένας πρωτότυπος και πρακτικός τύπος τοίχου για μια μικρή τουαλέτα μπορεί να είναι πλαστικά / ξύλινα πάνελ, κεραμικά με τζάμια, ταπετσαρία βινυλίου ή διακοσμητική πέτρα. Στο σχεδιασμό, πρέπει να προτιμάτε τις ήρεμες αποχρώσεις (άμμος, μπεζ, λευκό, μπλε, γκρι), καθώς και ζώνες φωτεινών και ουδέτερων τόνων. Για παράδειγμα, λευκό με γκρι, μαύρο με λευκό, πράσινο με ανοιχτό πράσινο. Αυτή η απλή κίνηση θα βοηθήσει επίσης στην οπτική επέκταση του χώρου..

Μικρή τουαλέτα - διακόσμηση τοίχου Μικρή τουαλέτα - διακόσμηση τοίχου

Οροφή

Μία από τις πιο επιτυχημένες επιλογές για μια μικρή τουαλέτα είναι μια τεντωμένη οροφή (ταινία pvc). Μεταξύ των υποείδων του, μπορείτε να βρείτε γυαλιστερό, μεταξωτό, ματ, μαργαριτάρι. Το κύριο πράγμα δεν είναι να ξεχνάμε ότι η υψηλή ποιότητα της οροφής και ο συνολικός σχεδιασμός της τουαλέτας μπορούν να εκτιμηθούν μόνο σε συνδυασμό με καλό κύριο και πρόσθετο φωτισμό..

Μικρή τουαλέτα - φινίρισμα οροφής Μικρή τουαλέτα - φινίρισμα οροφής Μικρή τουαλέτα - φινίρισμα οροφής

Φωτισμός και διακόσμηση

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όσο πιο συμπαγής είναι η περιοχή του δωματίου, τόσο λιγότερες πηγές φωτός χρειάζονται εκεί. Αυτό είναι λάθος. Ένα μόνο φωτιστικό δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις γωνίες ενός δωματίου. Μια καλή επιλογή είναι οι μίνι λαμπτήρες, οι οποίοι μπορούν να ενσωματωθούν στο κέντρο της οροφής ή κατά μήκος μιας επιμήκους σειράς. Επίσης, ένας επιπλέον κομψός προβολέας μπορεί να είναι μια λωρίδα LED για καθρέφτη ή φωτισμό δαπέδου. Στη συνέχεια, το δωμάτιο θα φαίνεται μικρό και άνετο και όχι στενό και ζοφερό..

Πρωτότυπα και πρακτικά διακοσμητικά στοιχεία για μια μικρή τουαλέτα μπορεί να είναι ασυνήθιστοι οργανωτές για πετσέτες, πιάτα σαπουνιού, μικρές λάμπες ακανόνιστου σχήματος, καθρέφτες και ακόμη και φυτά που δεν απαιτούν πολύ φως (cyperus, κάκτος, ficus).

Μικρή τουαλέτα - φωτισμός και διακόσμηση Μικρή τουαλέτα - φωτισμός και διακόσμηση Μικρή τουαλέτα - φωτισμός και διακόσμηση

Σχεδιασμός μικρής τουαλέτας – φωτογραφία

Συλλέξαμε μια ενδιαφέρουσα συλλογή φωτογραφιών που θα σας εκπλήξει ευχάριστα και θα σας δείξει πώς μπορείτε να ενσωματώσετε κομψές σχεδιαστικές ιδέες όχι μόνο σε ένα μεγάλο μπάνιο, αλλά και σε μια μικρή συμπαγή τουαλέτα. Καλή προβολή!

Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία Μικρή εσωτερική διακόσμηση τουαλέτας - φωτογραφία

Βίντεο: Μικρή τουαλέτα – Ιδέες εσωτερικού χώρου

Previous Post
Σχεδιασμός μικρού μπάνιου (100 φωτογραφίες)
Next Post
Projekt korytarza w Chruszczowie (55 zdjęć)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector