Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett)

Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett)

Et kjøkken på 12 kvm, hvis foto vil se originalt ut, kan eksistere ikke bare på sidene i blanke blader. Vakker design, interessante interiørløsninger, konsistens av alt til minste detalj – alt dette kan realiseres på egen hånd under forholdene til en vanlig leilighet eller privat hus. Oppgaven lettes av at 12 kvadratmeter ikke er det største kjøkkenet, men det er ikke lenger lite. Middels størrelse er mange muligheter, som er blottet for ekstremer. Flere detaljer senere i artikkelen.

Stilistiske løsninger

Det første reparasjonen begynner med er utviklingen av en plan for det kommende arbeidet. Og for planen må du bestemme det viktigste: i hvilken stil kjøkkenet skal lages. Det avhenger av stilen hvilke materialer som skal kjøpes, hvilken farge de skal ha, hvordan det vil se ut møbler. Det avhenger delvis av ham hvordan disse møblene vil bli arrangert, hvordan det blir tent, hvilket tilbehør det vil bli supplert med.

Velge møbler som matcher stilen

Velge møbler som matcher stilen

Og selv om de ferdige stilene virker for dogmatiske, kjedelige for deg, er det ingen som gidder å bruke dem som inspirasjonskilde for ditt eget design..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan dekorere et smalt og langt kjøkken: Nyanser og triks for et lite interiør (175+ bilder)

Moderne stiler

Du er slett ikke fristet til å huske den strålende fortiden, å være interessert i hvordan forfedrene levde og skape et eksempel på komforten fra det attende århundre i huset ditt.? Da vil moderne stiler passe deg – og gir en følelse av romslighet, letthet, enkelhet og klar til å ta imot selv syntetiske materialer..

En følelse av romslighet og letthet i moderne oppsett

En følelse av romslighet og letthet i moderne oppsett

Som oftest, når de kommer med en tale, huskes følgende stiler:

Minimalisme

Hvit, grå, sjeldne flekker av svart, mangel på kontrast og lyse farger. Lys tre, farge, flis, plast i dekorasjon. Møbler av de enkleste formene, laget av samme plast, tre eller metall, og bare den nødvendige er et par kjøkkenskap, bord, stoler. Minimalisme elsker innebygd skap, skjulte retter, husholdningsapparater, elsker lys, rull gardiner. Krever ikke tilbehør – maksimalt en blomst i en gryte eller en vase med blomster.

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

Skandinavisk

Ligner på minimalisme, men med mer frihet. Farger – hvit, grå, beige, myk blå. Ferdig med lyst tre eller plast treimitasjon, under tak bjelker, i taket gips. Møblene er enkle, ikke for store, men ikke for lyse, også laget av lyst tre. Tekstiler til et minimum – gardiner som er enkle å trekke tilbake og som slipper inn mye lys, broderte seter på stoler. Fra tilbehør, retter malt i et marint tema, små maleri ingen ramme på veggen (også i blå toner). Skandinavisk stil elsker plass, enkelhet, alt rundt skal være pålitelig og lyd.

Minimum tekstiler i skandinavisk stil

Minimum tekstiler i skandinavisk stil

Loft

Hele samme minimalisme, men i utformingen av undergrunnen på det tjuende århundre. På gulvet er det en betongbelegg eller linoleum under det, murverk og gips på veggene, bjelker under taket. Møbler av metall, plast og tre, påkrevd bardisk og barnestoler. Spotbelysning, utheving soner. Det er ingen på vinduene gardiner. Det må være graffiti eller plakater som viser musikkgrupper på veggen. Tilbehør – en levende blomst, eksempler på kunst fra det tjuende århundre. Ser fantastisk bra ut loft en rekke dimser som folk som brenner for kaffe og te bruker – trekopper under matten, en vakker utskåret kaffekvern, en metallkalk med mønstre.

Design av et lite kjøkken i loftstil

Design av et lite kjøkken i loftstil

Høyteknologisk

Og igjen, minimalisme, men i utformingen av de nyeste teknologiene som fremkaller assosiasjoner til et romskip. Farger – sølv, hvit, svart. Det er praktisk talt ingen lyse aksenter. Etterbehandling – flis, metall over arbeidsområdet, maling i taket, maling på veggene. Møbler av merkelige former, plast, metall. Et bord med glass eller metall vil se bra ut. benkeplate og halvsirkelformede stoler. Rullegardiner er nødvendig på vinduene. Apparater brukes som tilbehør, noe som er spesielt lett å slå på kjøkkenet. En kjøkkenmaskin, kaffetrakter, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin – alt dette kan se ut som fremtiden allerede har kommet. Utstående ledninger vil være passende.

Hi -tech - det er aldri mye teknologi

Hi -tech – det er aldri mye teknologi

Futurisme

Fremtidens indre, der det ser ut til at tiden har gått hundre år fremover. Farger – grå, hvit, svart, blå. Materialer – metall og glass, blanke fliser og maling kan brukes. Vinduer fra vegg til tak ser bra ut. Møbler i metall og glass, fleksible, merkelige former. Belysning av fantastiske farger på alle møbler. Husholdningsapparater skal se slik ut at en uforberedt person ikke umiddelbart forstår hvordan den skal brukes..

Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett) Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett) Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett)

Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett) Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett)

Kitsch

Den merkeligste av moderne stiler, hvis navn i oversettelse betyr “dårlig smak” – faktisk kan du med sin hjelp gjøre interiøret til en hån mot moderne filistinsk mote. Lyse, prangende farger. Nydelig, dyr, men helt smakløs teknologi. På kjønn teppe, på veggene er det malerier som påstår å være kunst. Møblene har latterlige kombinasjoner som et plastbord med antikke stoler. Kitsch gir praktisk talt fullstendig frihet, men krever også god smak.

Lys aksent i form av flerfargede stoler

Lys aksent i form av flerfargede stoler

RådHvis resten av leiligheten er innredet i en moderne stil, bør kjøkkenet ikke være noe unntak. Hvis du begynner å reparere med det, vil moderne stiler gjøre hvis du ikke foretrekker den vanlige komforten i interiøret, men en interessant idé..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Blå kjøkkendesign: Hvilken stil skal du gå til? 170+ bilder av utrolige interiørkombinasjoner

Klassiske stiler

Klassikerne blir aldri utdaterte – dette er hovedfordelen. Men for klassiske stiler vil naturlige materialer være nødvendig, siden plastimitasjon av tre eller stein vanligvis ser mye verre ut..

Typisk klassisk interiør for små rom

Typisk klassisk interiør for små rom

De vanligste klassiske stilene er:

Provence

Denne stilen er opprinnelig fra Frankrike, og er avhengig av letthet og luftighet. Tenk deg at utenfor vinduet ditt har du utsikt over Eiffeltårnet, våren er ute og alt er bra. Omtrent den samme følelsen bør skyldes et kjøkken med stil provence. Fargene er hvite, beige, lyse blåtoner og andre lyse nyanser. Materialer – tapet i små blomster, fliser på gulvet, bleket eller malt tak. På vinduene er det lyse stoffer laget av tyll eller chintz, møblene er tynne. Du kan sette stoler med mønstret metallrygg, en liten koselig lenestol. Det må være en vase med blomster på bordet. Små fotografier eller tegninger vil dekorere veggene, og elegante retter vil dekorere arbeidsområdet.

Fliser på gulvet, tapet i en blomst - tegn på en typisk Provence

Fliser på gulvet, tapet i en blomst – tegn på en typisk Provence

Moderne

Glatte linjer, kurver, finurlighet er karakteristisk for jugendstil. Fargene er sand, sølv, hvit, svart, og i kontrast med rød, gul, blå. Etterbehandling i tre og maling, eller fliser, møblene er jevnt buet og mykt selv i utseende. Det er rullegardiner på vinduene, en buet åpning ser bra ut i stedet for dører. Nødvendigvis – intrikate plantemønstre på veggene eller på tekstiler. Kan erstattes av fugler eller sommerfugler.

Glatte linjer og lyse farger - gjør rommet visuelt stort

Glatte linjer og lyse farger – gjør rommet visuelt stort

Engelsk

Safran, tre, melkefarger, trepaneler og tapet på vegger, fliser på gulv, bjelker under taket. Møblene er pålitelige, solide og rikelig. Må ha minst en myk, gammeldags stol. Du kan legge et teppe på gulvet i spisestuen; sørg for å finne en duk på bordet. Ser veldig bra ut Engelsk stilfotografier av familiemedlemmer, tunge gardiner, imitert peis og kjøkkenutstyr i metall.

Begrensning av den engelske stilen

Begrensning av den engelske stilen

Japansk

Den samme minimalismen, men på en klassisk måte. Lett tre på gulvet og på veggene, kalk eller tak i taket. På vinduet, persienner (du kan bruke bambus), dekorere lampeskjermen med hieroglyfer. Et bord i et japansk interiør bør være veldig lavt, i stedet for stoler – puter, som du må sitte på med bena stukket opp. Denne stilen ser veldig bra ut hvis du foretrekker asiatisk mat, spiser med spisepinner og lager uvanlige retter..

RådKlassiske stiler er mye mer mangfoldige, men stort sett trekker de alltid mot komfort og naturlige materialer. Hvis du liker gammeldagse ting, vil de passe deg..

Japan er blant oss - vi pynter med noter fra øst

Japan er blant oss – vi pynter med noter fra øst

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: DIY kjøkkeninnredning: Hvordan håndtere problemet profesjonelt? Originale ideer for veggdekorasjon, forkle, tak (200+ bilder)

Generelle tips om stil

Selvfølgelig er det slett ikke nødvendig å dekorere kjøkkenet i en bestemt stil slik at det ser ut som illustrasjonen.. Du kan bruke fantasien din og komponere noe eget, men det vil bare se bra ut hvis du følger de enkleste reglene:

 • Ting må passe sammen. En antikk utskåret stol og et plastbord fungerer ikke sammen med mindre du har kitsch. Møbler bør være like. Den generelle stilen bør også være lik – en tynnbenet trestol ved siden av et massivt trebord vil heller ikke se veldig ut.
 • Fargene må matche hverandre. Varme farger brukes bare med kule farger hvis du trenger den sterkeste kontrasten – og hvem vet om de vil se bra ut. Ellers ser farger av samme varme, av en lignende nyanse bra ut. Kontrasten må tenkes gjennom – du kan bruke tabeller fra Internett.
 • Materialene må passe sammen. Så plast ser ut enten med fliser eller med linoleum og maling, men ved siden av et tre vil det se latterlig ut, så vel som ved siden av naturlig stein. Metall må kombineres forsiktig, og for mye glans kan skade.

Velg farger som matcher hverandre

Velg farger som matcher hverandre

RådNår du har funnet et flott nytt konsept for kjøkkenet ditt, kan du tegne det eller gjenskape det i et av våre designprogrammer. Ellers kan det vise seg at det vil se bra ut bare i fantasien..

Etterbehandling

Når det er bestemt hvilken stil kjøkkenet vil ha, gjenstår det bare å klargjøre detaljene, for eksempel etterbehandlingsmaterialer og måter å arrangere møbler på..

Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett) Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett) Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett)

Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett) Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett)

Gulv

Følgende materialer er egnet for gulv:

 • Flis. Det plasseres på kjøkkenet oftest, siden det er lett å rengjøre med aggressive kjemikalier, ikke er redd for varme dråper og fettsprut, ikke lider av temperaturfall og høy luftfuktighet, og ikke slites for mye over tid . Det kan utelukkende lide av mekanisk belastning, men hvis du ikke slipper noe tungt, kan det tjene i flere tiår. Det anbefales å velge en flis som ikke sklir, ellers har personen som lager mat en sjanse til å skli i all hast og skade seg selv dårlig.
 • Linoleum. Andre klassiske materiale. Lider ikke av endringer i temperatur, fuktighet, mekanisk belastning. Men over tid slites det og er redd for varme ting – hvis en panne med noe faller på gulvet, vil det bli en flekk på linoleumet. Det kan tjene i flere tiår, men det mister sin skjønnhet ganske raskt..
 • En naturstein. Et originalt materiale som kan ligge på kjøkkenet ditt lenger enn selve huset som inneholder det. Det er ikke redd for noe i det hele tatt, det sprekker ikke fra mekaniske påvirkninger, men det er dyrt.
 • Laminat. Treplanker, laminert med plast på toppen, er ikke egnet for arbeidsområdet, fordi de er redde for det varme og ikke liker fuktighet. Hvis du søler noe på dem, vil utseendet endres. Men laminatet ser bra ut, passer perfekt inn i klassiske stiler.
 • Parkett. Vakkert, dyrt materiale, som heller ikke er egnet for arbeidsområdet. Krever forsiktig omsorg, forsiktig håndtering, men ser bra ut.

Vi velger et materiale på gulvet som vil være praktisk og pålitelig

Vi velger et materiale på gulvet som vil være praktisk og pålitelig

RådVanligvis anbefales det at de som foretar renovering av hjemmet bruker to typer materialer for å skille arbeidsområdet fra spisestuen. For det første er stein, fliser, linoleum egnet. Laminat med parkett – til spisestue.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan utstyre en bardisk på kjøkkenet? 215+ (Foto) Moderne design for et hus eller en leilighet

Vegger

Passer til veggdekorasjon:

 • Metall. Det ser ganske spesifikt ut, legger til stramhet på kjøkkenet, en viss teft på operasjonssalen, men på samme loft eller hi-tech vil det se organisk ut. Frykt ingenting – den perfekte løsningen for arbeidsområdet ditt.
 • Naturstein og fliser. De er ikke redde for temperatur, fuktighet, varme sprut, de ser bra ut. Også en utmerket løsning for arbeidsområdet, samt murstein.
 • Farge. Han er redd for varme sprut, men det er ingen temperaturendringer med fuktighet. Passer til spisestuen, samt dekorativt gips, som du kan lage en interessant tekstur etter smak.
 • Bakgrunn. Ikke for arbeidsområdet, men vakker, lett å feste, de er ikke redde for noe. Dette er vanligvis glassfiber eller fiberduk tapet..
 • Tre. For spisestuen. Redd for det varme, reagerer tvetydig på endringer i temperatur, fuktighet. Tresorter helt ufølsomme for dem, veier.

Bakgrunn eller maling - valget er ditt

Bakgrunn eller maling – valget er ditt

RådDet er også bedre å bruke to materialer, fordi fliser fungerer best for arbeidsområdet, men hele kjøkkenet dekket med dem vil se litt rart ut..

Tak

For etterbehandling av taket som brukes:

 • Gips. Kan lide av fuktighet, men fungerer godt for klassiske stiler.
 • Farge. Ikke redd for fuktighet, temperaturendringer, men sprekker over tid.
 • Strekk tak. Den brukes bare hvis det er en hette over ovnen og med forsiktighet, da den er redd for høye temperaturer og mekanisk belastning. Men det ser vakkert ut, ser veldig bra ut hvis det kombineres med gips. Minus – forstyrrer den normale luftutvekslingen i rommet.
 • Gips. Den brukes til komplekse tak, til to-nivå tak. Lider av fuktighet, men er ikke redd for ekstreme temperaturer. Du kan gjøre det selv.

Gips på kjøkkenet er ikke overraskende

Gips på kjøkkenet er ikke overraskende

Du kan også kalkere taket, men kalkingen, for all den lave prisen, blir skitten. Men for et strekkloft må du definitivt invitere spesialister.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkenveggdekorasjon: 205+ Fotoalternativer (paneler, laminat, gips). Hvordan kombinere praktisk med estetikk?

Møbler materialer

Ikke mindre viktig enn dekorasjonsmaterialene er materialene som møblene er laget av – enten det er et kjøkkensett eller møbler i en spisestue..

Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett) Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett) Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett)

Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett) Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett)

Dette kan være:

 • Sponplater. Sagflis presset med harpiks, som enten limes på papir eller plastfilm. Svært lav pris, passende kvalitet – møblene vil vare i omtrent fem år, deretter forvrenges, sprekkes, endres form. Redd for vann, temperaturendringer, men bare hvis det er et brudd på filmens integritet.
 • MDF. Det samme sagflis, men smeltet til en homogen masse, og deretter presset til en bestemt form. Sterkere enn sponplater, den varer omtrent ti år, ser bra ut, men den er like redd for fuktighet og faller, man må bare bevege seg bort fra filmen. Men hvis du tar plast som ikke er til den laveste prisen, vil ikke filmen forsvinne snart.
 • Ekte tre. Ser vakkert ut, varer lenge. Hvis den er riktig behandlet, er den ikke redd for vann, varme eller kulde.

Treet må periodisk behandles på nytt, og det er ganske dyrt..

Vær oppmerksom på materialet i kjøkkensettet

Vær oppmerksom på materialet i kjøkkensettet

 • En stein. En murbygd bardisk er akkurat det som vil se bra ut på et loft. Og marmorplaten ved bordet vil vare i mange år. Den eneste ulempen med noen stein er at den er tung. Du må bruke tid på å finne ut om gulvet tåler, så vel som å levere det til leiligheten..
 • Plast. Billig, enkelt, lyst, mangfoldig – det er mange plastbord og stoler. Du kan finne noe for en modernistisk stil – med glatte kurver, bisarre former. Plast er ikke redd for noe, men det forsvinner over tid, og kan også sprekke hvis du treffer det.
 • Metall. Rent metallmøbler er vanligvis ikke laget, det viser seg å være for strengt, “kaldt”. Men en metallplate eller en stolramme er fullt mulig. Metall tjener lenge, er ikke redd for noe, det er dyrt. Fuktighet kan imidlertid ruste, men på kjøkkenet er nivået vanligvis lavere.
 • Glass. Brukes i elementer – bordplate, skapdør. Det ser vakkert, enkelt å rengjøre (bortsett fra flekker), men det er dyrt, og liker heller ikke mekanisk belastning. Kan byttes ut med klar plast eller være vakkert utformet.

Lys design vil ikke passe til alles smak

Lys design vil ikke passe til alles smak

RådIkke overbelast interiøret med en rekke materialer. Liker du glass? La det være aksenten – bordplate, innsatser i headsettet. Men bare ett grunnmateriale bør utfylle det. Liker du treet? La alt være laget av tre, som en siste utvei – med metallinnsatser. Matching er viktigst.

Det blir interessant for deg: ANMELDELSE: Valget av fototapet til kjøkkenet – En interessant løsning for ethvert design (185+ bilder)

plassering

Ethvert kjøkken – med mindre du selvfølgelig har et veldig stort hus med separat stue – Det er to hovedområder, arbeid og bespisning. Det er et kjøkken i arbeidsrommet, et bord og stoler i spisestuen..

Arrangement av møbler i arbeidsområdet

Arrangement av møbler i arbeidsområdet

Arbeidsområdet har flere layoutløsninger:
 • I en linje. En slags klassiker. Alle skap, komfyr, vask, kjøleskap er stilt opp langs den ene veggen. Det eneste negative er at det å gå langs linjen ikke er veldig praktisk, men du må gå hele tiden mens du lager mat.
 • I to linjer. Også en klassiker – suiten er bygget langs begge veggene, og et bord og stoler er plassert ved vinduet. Hvis du forlater mer plass, og mellom linjene minst en meter, vil det være mye lettere å flytte mellom nøkkelpunktene på kjøkkenet enn i den forrige løsningen..
 • Bokstaven “G”. Dette arrangementet lar deg enkelt bevege deg mellom alt du trenger og gir nok plass til spisestuen. Passer selv om kjøkkenet er smalt og headsettet ikke kan plasseres i to linjer på det – passasjen er for smal.
 • Bokstaven “P”. Det fungerer kanskje ikke – tross alt, for en slik løsning er det nødvendig med plass. Bare hvis kjøkkenet er firkantet, vil det være behagelig nok.

Eksempel på lineær layout

Eksempel på lineær layout

Det er interessant at arrangementet med bokstaven “P” kan nås på en original måte: forkort en av “P” -pinnene og avslutt den med et lite bord. Det ser morsomt ut, du kan spise frokost ved bordet, men det kan være for høyt – tross alt ligger arbeidsområdet tradisjonelt litt høyere enn spisebordet.

Spisestuen kan også utformes på forskjellige måter:
 • Øy – bordet, omgitt av stoler, står atskilt fra headsettet;
 • halvøy – på den ene siden grenser det til headsettet;
 • sammenleggbart bord – innebygd i veggen, bretter seg ut om nødvendig;
 • flyttbart bord – ruller ut på kjøkkenet bare når noen er i ferd med å spise.

Spisestue i form av et justerbart bord

Spisestue i form av et justerbart bord

Det er også en bardisk og et transformerende bord – det første er godt egnet for moderne stiler, det andre for de som liker å ta imot gjester, men ikke vil ta plass på permanent basis..

Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett) Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett) Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett)

Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett) Moderne kjøkkendesign på 12 kvadratmeter: Hvordan nærme seg designet? 190+ bilder av virkelige ideer (hjørne, rektangulære, firkantede oppsett)

VIDEO: Eksempler på det beste kjøkkendesignet på 12 kvm.

konklusjoner

12 kvadratmeter er på ingen måte et lite område. Det er hvor du kan passe møbler, tilbehør og hvor du kan utvikle din egen tørst etter kreativitet.

Previous Post
Σχεδιασμός ενός κομψού διαδρόμου σε ένα μικρό και μεγάλο ιδιωτικό σπίτι. Οι πιο μοντέρνοι και προσιτοί εσωτερικοί χώροι + 180 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Design av bord til kjøkkenet – 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg