Lag håndverk av tørre blader på et ark A-4 Gjør det selv + Master class: herbarium for dekorasjon
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag håndverk av tørre blader på et ark A-4 Gjør det selv + Master class: herbarium for dekorasjon

Lag håndverk av tørre blader

Håndverk fra blader på papir kan gjenopplive ethvert hjørne av leiligheten. Slå på fantasien og begynn å lage med oss. Disse ferdighetene er også nyttige for unge mødre for å lage håndverk med barna sine. Prøv det en gang, og kanskje vil tørkede blomsterapplikasjoner bli din konstante hobby.!

Hva du skal bruke til å lage

Å gå i høstparken er et yndet tidsfordriv for de fleste – dette skyldes at miljøet leker med rike farger som stadig endres.

Ta med deg høstens saftige farger

Ta med deg høstens saftige farger

I lang tid vil et slikt bilde ikke bli observert, henholdsvis, mange prøver å beholde et stykke av denne fantastiske tiden hjemme. Dette kan gjøres ved å samle blader og deretter lage en applikasjon fra dem..

Lagre et stykke skjønnhet hjemme

Lagre et stykke skjønnhet hjemme

Hvis du kjenner reglene for å forberede materialet og lage slike applikasjoner, vil de vare i flere måneder uten å miste farge og form..

Skaper kos med enkle detaljer

Skaper kos med enkle detaljer

En annen grunn for å lage slike håndverk er at du kan involvere barna dine i denne prosessen..

Å lage applikasjoner utvikler perfekt barnets fantasi og fantasi. Fordelen med å lage håndverk er tilgjengeligheten av materialer.

Fordelen med håndverk er tilgjengeligheten av materialer

Fordelen med håndverk er tilgjengeligheten av materialer

Bladene vil ganske enkelt fås, du trenger bare å komme deg ut i parken og samle arten du liker. Resten av materialene er enten i utgangspunktet i huset, eller så er de billige. Teknikken for å lage slike håndverk er også enkel..

Kjærlighet for enhver sesong

Kjærlighet for enhver sesong

Du må starte med å samle naturmateriale, og det er noen nyanser her. Det er teoretisk mulig å samle planter når som helst på året..

Men samlingen vil være mest produktiv til høsten. Det er spesielt viktig i denne situasjonen å ikke gå glipp av det rette øyeblikket når bladene nettopp har begynt å falle av. Dette øyeblikket er kort nok.

Et kort øyeblikk, men levende inntrykk

Et kort øyeblikk, men levende inntrykk

Det spiller egentlig ingen rolle størrelse, farge eller form. Mangfold i denne prosessen er bare et pluss. Deretter må du bruke følgende:

 • Grunnlaget for å lage en applikasjon. Vanligvis brukes enten fløyelpapir eller papp. Vanlig papir vil ikke fungere fordi det ikke har den nødvendige vekten.
 • Lim. Det kan enten være PVA -lim eller gummilim.
 • Du må bruke saks, børste, pinsett. Alt arbeid vil bli utført på oljeklut.

Funksjoner ved forberedelse

Hovedregelen for å lage håndverk er at de må være fortørket. Våt materiale mister formen etter en stund.

Det er to tørkemetoder: den ene er standard og tar en viss tid, den andre er rask..

Velg en rekke farger

Velg en rekke farger

Den første metoden er ganske kjent: legg blader, innpakket i papir, mellom boksidene. Tørking tar omtrent en uke.

Når det gjelder den raske metoden, må du bruke et strykejern. Bladene er pakket inn i klut, hvoretter de må begynne å stryke.

Du kan til og med lage slike vakre portretter.

Du kan til og med lage slike vakre portretter.

For ikke å få flekker på jernet og stoffet, er det verdt først å pakke det inn i papir. Ellers kan smuss og tjære bli igjen på strykejernet, som er vanskelig å fjerne..

Håndverksfremstillingsprosess

Før du starter arbeidet, må du forberede bladene selv, så vel som skrivebordet – det er dekket med oljeklut. Selve komposisjonen er oppfunnet og arrangert på et eget ark. Og først etter at sammensetningen er dannet, må de overføres til arket.

Når det gjelder limingsprosessen, må du være forsiktig så du ikke påfører lim på hele overflaten av arket. Ved tørking deformeres håndverket ganske enkelt hvis det er overflødig lim. Lim påføres kun på kantene.

Når komposisjonen er klar, må du legge et ark på toppen av det, og først etter det sende det til boken under pressen.

Slå på fantasi og fantasi

Slå på fantasi og fantasi

Videre avhenger alt av fantasi og fantasi. Vanligvis er to dager nok til at komposisjonen endelig får grep. Det er flere forskjellige teknikker for å lage håndverk på en gang..

Hva er en fakturaapplikasjon

Det særegne ved overhead -applikasjonen er at individuelle elementer ikke kan kuttes ut. Alle deler er lagt over hverandre, men hvordan, og i hvilken rekkefølge, må du bestemme selv. Ved å bruke denne teknikken kan du skildre en sommerfugl eller en fugl..

Det viktigste er å forberede grunnlaget

Det viktigste er å forberede grunnlaget

Den relative ulempen med denne metoden er en viss begrensning av handlinger, siden komplekse tegninger kanskje ikke fungerer på grunn av det faktum at materialet ikke kan kuttes..

I denne situasjonen kan du lage de manglende elementene i komposisjonen fra andre materialer, inkludert naturlige, og også bare fullføre tegningen med en tusj.

Du kan lage en tredimensjonal overheadapplikasjon ved å legge de samme elementene oppå hverandre. Denne teknikken kalles trinnvis. I dette tilfellet kan du bruke ark i forskjellige farger..

Hva er silhuettapplikasjon

Denne teknikken er det helt motsatte av den forrige. Hvis det er umulig å deformere elementene for å oppnå ønsket mønster under applikasjonen, er det tillatt å gjøre dette..

Det er mange variasjoner

Det er mange variasjoner

Det er ingen andre spesielle regler eller instruksjoner for korrekt utførelse av håndverk ved hjelp av silhuettteknikken..

Det blir interessant for deg:

DIY håndverk av naturlig materiale for enhver smak

DIY håndverk av naturlig materiale. Barnet ditt kan gjøre det!

DIY håndverk fra et ark (7 trinnvise instruksjoner)

Hvordan lage roser av papir med egne hender: Trinn-for-trinn-instruksjoner for nybegynnere

Hva er symmetrisk applikasjon?

Teknikken for å lage håndverk det er snevt fokusert, det vil si at den bare skal brukes hvis det er symmetri i tegningen..

For eksempel kan det være en sommerfugl eller en refleksjon i vann. For andre tegninger som ikke har symmetri, bør denne teknikken ikke brukes..

Vakre juletrær som kan lages på forskjellige måter ved hjelp av ett materiale

Vakre juletrær som kan lages på forskjellige måter ved hjelp av ett materiale

Mer allsidig er den modulære applikasjonen. Betydningen er at bildet dannes ved å legge et stort antall identiske elementer over hverandre.

En lignende teknikk vil se organisk ut når du lager et bilde i form av en fisk eller en fuglehale. Med dyktighet kan du også kombinere denne teknikken med en symmetrisk eller silhuettteknikk..

Symmetri er vakkert i alt

Symmetri er vakkert i alt

En slags symmetrisk applikasjon er tapeteknikken. Det innebærer opprettelse av et stort antall identiske bilder. De vil lage et ornament.

Typer håndverk

Oftest utføres den såkalte objektapplikasjonen, noe som innebærer bildet av ett objekt. Selve objektet kan være alt, opp til et dyr eller en vase..

Denne typen applikasjoner er enkel å utføre. Mye mer innsats må brukes på å lage et historiedrevet håndverk. Poenget er å lage et plott av et eventyr eller skildre et landskap ved hjelp av materialene for hånden..

DIY stemning

DIY stemning

Faktisk kan tomtehåndverk inneholde elementer av emneapplikasjon, hvis reproduksjon av et bestemt objekt er nødvendig for å formidle plottet..

Utsøkte ornamenter

Utsøkte ornamenter

Når det gjelder grenseapplikasjonen, regnes denne typen håndverk som abstrakt. Dette er ikke et spørsmål om å lage et bilde av et bestemt objekt eller formidle plottet til et bestemt eventyr. I denne situasjonen vil håndverket formidle et abstrakt ornament..

Høstblader abstraksjon

Høstblader abstraksjon

Vanlige ideer

1 Ved å bruke en symmetrisk teknikk kan du lage en sommerfugl. For å lage kreves bare naturlig materiale, papp og lim. Populariteten til slike håndverk er forbundet med enkel implementering. Du trenger bare å spre den ut for å få vinger, og finne ut hvordan du danner kroppen. Andre enkle dyrefigurer er laget av analogi. 2 Litt vanskeligere er det å lage en ugle eller en fisk, siden her må du bruke den modulære teknikken som er angitt tidligere. 3 Du kan lage en glassdekorasjon med egne hender. Idee: blader limes til en hvit base, selve basen er kuttet ut i form av en vakker figur. Etter det limes det skapte håndverket til glasset..

Høsten er en tid for kreativitet

Høsten er en tid for kreativitet

Kreative ideer

Mer kreative retninger inkluderer mosaikkteknikken, hvis betydning er å danne et arrangement analogt med gåter i en mosaikk..

For å forstå prinsippet om å lage slike applikasjoner, er det verdt å se på eksempler på allerede laget håndverk. Et karakteristisk trekk ved mosaikkteknikken er overholdelse av symmetri.

En uvanlig teknikk er når de manglende elementene trekkes på et allerede opprettet håndverk..

Dette vil gjøre håndverket mer “levende”, i tillegg kan du noen ganger bare fullføre en viss del av komposisjonen med å fullføre den.

Vi må ikke glemme en annen måte å dekorere applikasjonen på – vi snakker om å male med maling. Det er heller ingen begrensninger på hvilken maling du skal bruke eller hva du skal male..

Vi slår på fantasien og skaper

Vi slår på fantasien og skaper

En interessant teknikk er å lage en applikasjon som materialet vil bli dekorert med intrikate mønstre, for eksempel striper eller streker. Deretter må du lime den på papp, skissere konturene og kutte dem.

Før du begynner å tegne, må du sørge for at de er tørre, ellers vil du ikke kunne bruke ønsket mønster med høy kvalitet..

Lag et bilde i form av en collage

En collage med temaet høst, laget av innsamlede blader, kan være en utmerket dekorasjon for hjemmet ditt. Du kan lage et slikt bilde både deg selv og med barnet ditt..

La barnet vise sin fantasi

La barnet vise sin fantasi

Det særegne ved en slik collage er at ikke hele, men knuste blir brukt til den. For eksempel kan du lage et håndverk i form av et tre.

Godt tørket materiale males i små biter. Videre avhenger alt av fantasi, siden en del av bildet vil bli malt med akrylmaling, og den andre delen vil bli dannet på grunn av knust.

Portrett tema

Portrett tema

Noen tips:

 • maling skal påføres i et tykt lag;
 • for å få en vakker forgrening av treet, må du blåse på den trukne stammen gjennom et rør;
 • du trenger å søke først etter at bagasjerommet er tørt;
 • for å holde, må du trykke ned materialet med hendene.

Som i tidligere tilfeller, for å lage et håndverk, er det ekstremt viktig å vente til bladene er helt tørre..

Hva er skjelett og hvor kan det brukes

I det store og hele betyr skjelettisering fjerning av det øverste laget, på grunn av hvilket de blir gjennomsiktige, mens strukturen, som integriteten, ikke forstyrres. Det hele ser i det minste originalt og uvanlig ut..

For å få akkurat dette utseendet, bør du samle friske blader og koke dem i en spesiell løsning i en halv time..

Denne løsningen inkluderer en spiseskje natron og fire ss vann. Deretter legges løvet på bordet, alltid med den blanke siden, hvoretter materialet må tørkes med en serviett.

Utseendet er verdt det omhyggelige arbeidet

Utseendet er verdt det omhyggelige arbeidet

Etter det begynner det vanskeligste arbeidet. Det er nødvendig å skrelle av fruktkjøttet veldig forsiktig slik at strukturen ikke forstyrres, ellers går prosedyren ut uten fordel.

Som et resultat av arbeidet bør du få transparente fargeløse ark, faktisk et ferdiglaget materiale for å lage uvanlig håndverk.

Fantastisk applikasjonsteknologi

Fantastisk applikasjonsteknologi

I seg selv ser gjennomsiktige blader uvanlige ut, men heller upersonlige, de må plasseres i en løsning med matfarging.

VIDEO: Skjeletterende blader

Hemmeligheter for å lage et herbarium

Den kanskje enkleste måten å lage håndverk på er den vanlige samlingen av herbarium. Det er ingen spesielle funksjoner her, det viktigste er å følge noen få regler. Først av alt, for herbariet, er det nødvendig å samle ut helt.

Rik høstbukett

Rik høstbukett

Det innsamlede materialet må rettes ut, overføres til avispapir og overføres under herbariumspressen.

Hvis du ikke har et trykk for hånden, kan du lage det selv fra papp. De tørker i gjennomsnitt ikke mer enn to dager. Når materialet er fjernet, må du være veldig forsiktig, da det er veldig skjørt på dette tidspunktet..

Det er til og med mulig å vise følelser

Det er til og med mulig å vise følelser

Det tørkede materialet bør lagres i et spesielt album, som har konvolutter. Lagring bør utelukkende utføres i et lyst rom med lav luftfuktighet..

Mulighet for kombinasjon med andre materialer

Mulighet for kombinasjon med andre materialer

Det resulterende tørre materialet kan ikke bare samles, men også brukes til å lage håndverk.

Mesterklasse: herbarium for hjemmedekorasjon

Dekor komponenter

Dekor komponenter

For å lage et herbarium trenger du:

 • Tørkede blomster. De må tørkes på forhånd..
 • Vakker ramme med glass, blonder (valgfritt).
 • Nøytralt akvarellpapir.
 • Limpinne, silikat eller PVA lim med dispenser.

Trinn 1

Trinn 1

Legg et stykke papir foran deg. Velg de tørkede blomstene og bladene du vil lime. Spred dem for å forstå hvordan den fremtidige sammensetningen vil se ut..

Steg 2

Steg 2

Smør papiret med lim og påfør tørre blader og blomster på det. Trykk forsiktig for å unngå å skade ømfintlige og skjøre kronblad.

Trinn 3

Trinn 3

Vent til limet tørker og legg herbariet i rammen under glasset. Dekorer rammen slik du liker den.

Trinn 4

Trinn 4

Det ferdige maleriet vil dekorere veggene i hjemmet ditt.

VIDEO: Vakre ideer for håndverk

GALLERI: De vakreste herbariumalternativene

Previous Post
Πράσινη κουζίνα στο εσωτερικό – Φρεσκάδα και ασφάλεια του Πράσινου στη διακόσμηση (130+ Φωτογραφίες). Τι δίνει αυτό το φυσικό χρώμα;
Next Post
Interiør i Provence -stil: 150+ (Foto) Ideer for å skape skjønnhet og komfort