Interiør i turkise farger - Valget av enestående personligheter (235+ bilder). Hvilken farge matcher den?
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Interiør i turkise farger – Valget av enestående personligheter (235+ bilder). Hvilken farge matcher den?

Interiør i turkise farger - Valget av enestående personligheter (235+ bilder). Hvilken farge matcher den?

Det er vanskelig å trekke en klar grense mellom nyanser av grønt eller blått i turkis. Denne uvanlige malingen er rik på halvtoner og kan opprinnelig forvandle et rom til ethvert formål. Hvordan det harmonisk kan passe inn i ethvert rom mer detaljert senere i artikkelen.

Innholdet i denne artikkelen:

Funksjoner i den turkise paletten

Det antas at det blågrønne området er upraktisk og vanskelig å kombinere med noen nyanser.. For bedre å representere denne originale nyansen i interiøret, må følgende nyanser tas i betraktning:

 • turkis farge passer inn i designet til ethvert rom. Dens formål og parametere blir ganske enkelt tatt i betraktning;
 • denne malingen kan sees på som “vindfull” og ustadig. Ved siden av blå objekter i turkis, det samme blå tone. Og i nærheten av det grønne, vil hun også virke grønn;
 • turkis er en blanding av blått og grønt. Avhengig av andelen av disse fargene, kan du få en lyseblå nyanse eller en rik flaskegrønn tone. Ulike farger kan skape myk friskhet eller dyp kjøling i et rom;
 • ikke-dekorert atmosfæren med blågrønt tilbehør (voluminøst lysekroner, silke tepper, glassvaser av bisarre former);
 • denne fargen fremkaller følelser av avslapning og ro. Pastellmaling reduserer stressnivået, så de brukes ofte i dekorasjon barnerom, soverom;
 • klassiske vinn-vinn-kombinasjoner er laget med dempet beige, brun og rosa nyanser. Kombinerer ideelt blå-grønt med hvitt og noen av halvtonene.

Turkis - passer perfekt inn i ethvert interiør

Turkis – passer perfekt inn i ethvert interiør

Baderom

Noen er forsiktige med å bruke lyse farger for å dekorere rom. Derfor begynner de å eksperimentere med små rom. Turkis inn baderom – et populært alternativ, fordi det er ufrivillig forbundet med friskhet og sjø.

Bruk minst mulig mettet farge

Bruk den minste mengden mettet farge

Blågrønne nyanser kan bli hovedbakgrunnen for et rom. Bare ta hensyn til at overvekt av mørke toner visuelt vil gjøre rommet mindre, og de lyse – mer..

Rommet vil få et harmonisk utseende hvis det er individuelt soner eller overflater for å velge forskjellige nyanser av turkis. Tak det er best å dekorere i den lyseste tonen, og for gulvet kan du plukke opp blågrønn maling av hvilken som helst metning. Den tradisjonelle teknikken er mørk gulv og lyse vegger. Den opprinnelige løsningen er å dekorere veggene samtidig med maling av forskjellige metninger. Takket være dette er det enkelt å visuelt endre geometrien i rommet – for å gjøre det mer romslig, høyere eller bredere..

Flott farge på dette rommet

Flott farge på dette rommet

Oftest er blågrønt kombinert med hvitt. Som regel understreker lett VVS metningen av nyanser..

For å gi innstillingen et mer fargerikt utseende, anbefales det å bruke flere farger:
 • kombinasjonen av turkise, blå, grønne farger vil bringe en “sjø” stemning til rommet. Paletten i lyse pastellfarger vil tilføre atmosfæren ømhet. Og mer mettede farger vil gjøre interiøret aktivt, energisk;
 • en fin kombinasjon av blågrønt og lilla vil gi badet et lyst og til og med litt variert utseende. Men ikke bli revet med lilla, ellers blir en slik duett av nyanser fort trett;
 • Hvis du vil ha et avslappende og rolig miljø, anbefales det å velge en finish med turkise aksenter på en beige bakgrunn. Gode ​​ideer – mønstret dekorativ frise, fargerikt gulv flis. Kanskje et slikt interiør vil se upåfallende ut. Men en slik komposisjon vil ikke være irriterende selv etter noen år. Små dekorative elementer (håndklær, gardin bad, badekarstilbehør);
 • rommet ser vektløst og enkelt ut i sølv-turkise farger. En lys metallisk nyanse er tillatt brukt i dekorasjon av vegger og tak. Dette fargevalget ser noe lakonisk ut, men trenger ikke flere fengende aksenter..

Delikat og lett å oppfatte

Delikat og lett å oppfatte

Innredning i form av naturlig tre eller materialer som etterligner tre vil gi raffinement og luksus til rommet. Videre kan tre velges i et stort utvalg farger.. Den vanligste kombinasjonen er tregulv og turkise vegger.. Noen ganger ser det ut som romslige treinnredning i romslige rom. I et slikt interiør kan gulvet flislegges med mørke turkise fliser..

Bruken av interessante teksturer og fargekombinasjoner gjør det mulig å dekorere et blågrønt bad i forskjellige designstiler. For eliten Art Deco passe marmor, glass, keramikk i pastell turkise farger. Tydelige geometriske former, en overflod av metall og glass, understreker det tekniske ved stilen høyteknologisk.

Turkis fliser på veggen

Turkis fliser på veggen

Til provencalsk interiør, kan du hente eldre hvite møbler (skap, hyller, kleshengere). Enkelhet minimalisme ser elegant ut i tredetaljer (gulv, møbler) og rørleggerarbeid i strenge rette former.

Kjøkken

Enhver turkis på kjøkkenet gir friskhet, luftighet i rommet. Ulike teksturer og materialer ser fine ut mot bakgrunnen, fra plast til naturlig tre.. Men vi må huske på følelsen av proporsjon og forstå hvor mye blågrønn farge som er passende og med hvilke farger vi skal kombinere den.

Vi gir friskhet og luftighet

Vi gir friskhet og luftighet

En populær trend er å fullføre den ene veggen med en lys innredning som vil skille seg ut på en original måte mot interiørets generelle bakgrunn.. Samtidig er resten av overflatene designet i nøytrale toner for ikke å overbelaste plassen. Den turkise fargen ser ganske aktiv ut. For å gjøre interiøret lettere, kombineres det med lyse farger: sand, hvit, perlegrå, lys beige.

Hvis alle veggene er laget blågrønne, er det tilrådelig å velge pastellfarger eller til og med falmede farger. Med vekt på etterbehandlingsmaterialer, er møbler valgt i andre nyanser. Både hvite kjøkkenfasader og mørke (nesten svarte) ser stilige ut.

Vi overbelaster ikke plassen

Vi overbelaster ikke plassen

Hvis valget er gjort til fordel for turkise møbler, er veggene og gulvet dekorert i pastellfarge kjedelige farger, varianter av lysegul (fløte, sand, bakt melk) er best egnet.

Ikke hele settet kan ha en rik farge, men individuelle elementer – fasader, skap, bordbaser eller øyer.

RådTurkis farge på kjøkkenet har rett til bare å bli representert av lyst tilbehør. Denne løsningen er mest hensiktsmessig – du kan legge til fengende aksenter eller raskt bli kvitt dem. Som regel er dette retter, tekstiler (duker, servietter, gardiner, inventar, Bilder).

Lyst tilbehør i form av gardiner

Lyst tilbehør i form av gardiner

Blågrønn farge på et kjøkken i enhver stil ser frisk og original ut:

 • for et høyteknologisk interiør er møbler i enkle former, med blanke paneler i en himmelsk nyanse, egnet. Vegger med en brutal betongtekstur vil utfylle pastellblågrønne fargevalg på en original måte og vil appellere til kjennere av lakoniske ikke-standardiserte løsninger. Alternativt kan du lime glatt, hvitt, vaskbart tapet (slik at du kan tørke det ofte). Forkromede overflater på husholdningsapparater vil tilføre fengende aksenter til utformingen av rommet;
 • for å skape et interessant provençalsk interiør, kan du kombinere hvite murvegger og blågrønne møbler med utskårne elementer. En slik strukturert overflod vil gjøre kjøkkenet lyst og unikt. Hvis du liker bleke, uttrykksløse farger, vil et interiør med hvite møbler, kunstig alderen og vegger i en uskarp turkis nyanse gjøre. Beige tekstiler i små blomster (gardiner, puter på stoler, bordduk);
 • elskere av klassisk interiør vil elske atmosfæren med rike blågrønne detaljer. En ikke-standard løsning er valget av et polstret hjørne, stoler med tekstilpolstring i “mørk vinter” tone. Du kan gjenta skyggen på fasadene på kjøkkenet eller i materialet i gardinene. Å velge en lyseblå-grønn arbeidsvegg er den enkleste måten å komme vekk fra det tradisjonelle beige sortimentet av klassisk kjøkkeninnredning. Fasader med dekorative rammer vil bidra til å understreke konservatismen av stilen og den rolige stemningen i miljøet. Men spisestuen kan dekoreres med møbler fra vanlig naturlig lyst tre..

Skandinavisk stil

Skandinavisk stil

Standard kjøkken kan ikke skryte av for mye plass, og dette punktet må tas i betraktning ved evaluering av den blågrønne paletten. Lyse nyanser vil visuelt legge til plass. Og i romslige kjøkken vil turkis av hvilken som helst tone se organisk ut.

Stue

A priori, dette rommet skal være vakkert og komfortabelt. Myk, behagelig møbler, riktig utvalgte farger for etterbehandling vil skape en koselig atmosfære i rommet for både beboere og gjester. Vanligvis er interiøret valgt i rolige, pastellfarger.. Blågrønn er en dristig beslutning. Men palettens rikdom og originale ideer for å kombinere farger, teksturer lar deg lage interessante kreative interiører.

Slapp av havbris

Vi skaper en koselig atmosfære for beboerne i huset

Vegger og gulvbelegg

Hvis vinduene vender mot sør, vil enhver nyanse av blågrønt legge til raffinement og raffinement i atmosfæren.. Når alle overflater er dekorert i en farge, anbefales det å velge pastellfarger for etterbehandling..

Trenden forblir den opprinnelige designen på den ene veggen. For enkelt å legemliggjøre denne ideen, kan du bruke strukturert turkis tapet eller bulk gips. Resten av veggene er ferdig i nøytrale farger (sand, lys grå eller sølv, hvit).

Aksentvalg av én vegg

Aksentvalg av én vegg

En ikke-triviell løsning vil være belegg med mønster, ornament. Slik veggdekor kan være hoveddekorasjonen. stue. Produsenter produserer tapeter med en harmonisk kombinasjon av bakgrunn og mønster. For et klassisk interiør er lerret i en lyseblå-grønn nyanse med et gyllent ornament egnet. Stripet tapet vil passe inn i designet av en moderne stil. Videre vil vertikale linjer visuelt gjøre rommet høyere..

Gulvet skal ikke skille seg ut i en lys blågrønn stue. Derfor vil sand, grå eller lysebrun se ganske organisk ut i interiører av forskjellige stiler. Den mest imponerende kombinasjonen av hvitt gulv og turkise vegger, men det praktiske ved et slikt valg er tvilsomt.

Kompatibel med gulv

Kompatibel med gulv

Møbler

Elementer i den blågrønne paletten vil alltid se ekstraordinære ut. Slik sofaer og lenestoler vil dekorere både små og romslige rom. Malt treverk med plysjputer vil gi sommerhuset ditt et hjem ved sjøen. En lignende setting er passende i en stue i rustikk stil (Provence, land).

Moderne møbelsett trukket med lær, tekstiler kan være massive eller kompakte. Blågrønt mykt sittegruppe med alle parametere ser elegant og ikke-standard ut. Noen ganger er det vanskelig å bestemme seg og kjøpe lyse fasjonable møbler – plutselig vil ikke alle like det eller ikke passe inn i innredningen. En utmerket løsning på problemet er bruk av avtagbare deksler, sydd av materialet i skyggen du liker.

Lyse og trendy møbler

Lyse og trendy møbler

Tilbehør

Tilhengere av tradisjonelle fargeløsninger (beige-brun, svart-grå-hvit) kan dekorere et kjent miljø med ting med en rik blågrønn farge. For å gjøre dette er det nok å plukke opp noen stilige tilbehør:

 • puter;
 • vaser;
 • gulvtepper;
 • panel;
 • lampeskjermer;
 • suvenirer;
 • malerier.

Fortynn fargen med stilig tilbehør

Fortynn fargen med stilig tilbehør

Små ting som dette er enkle å legge til eller fjerne. Men de fortynner ganske enkelt nøytralt interiør og skaper en aktiv, munter stemning i rommene..

Det blir interessant for deg:

Lilla farge i interiøret – 210+ (Foto) Et stort utvalg og kombinasjoner av nyanser

Rosa eventyr: 220+ (Foto) Kombinasjonsalternativer i interiøret i forskjellige rom

Blå: Zen -farge i interiøret for å oppnå ro. 210+ (Foto) Fargekombinasjoner på kjøkken, stue, soverom

Terrakottafarge i interiøret – Fra begynnelsen til i dag. 195+ (Foto) Lyse fargekombinasjoner

Brun farge i interiøret: 260+ (Foto) “Sjokolade” -design. Interessante og originale fargekombinasjoner Velge et matchende teppe

Velge et matchende teppe

Soverom

Ifølge fargeterapi lindrer myke dempede blågrønne toner søvnløshet og irritabilitet. Og den kraftige kombinasjonen av morgensollys og hvitt og turkis interiør skaper en positiv stemning og gir energi. Når du velger denne nyansen, tar designerne hensyn til to punkter:

 • den blågrønne paletten regnes som “aktiv”, så det er uønsket å lage et monokrom soverominteriør på grunnlag av det;
 • en kombinasjon av blågrønn med andre mettede nyanser vil se veldig fargerik ut. Et slikt miljø vil ikke skape en atmosfære av avslapning og avslapning..

Vi skaper avslapning på soverommet

Vi skaper avslapning på soverommet

Skyggen av utvasket turkis gir en følelse av friskhet og ro til soverommet, som minner om en ferie ved sjøen. Det er bedre å kombinere det med pastellfarger..

Brun palett

Denne fargen kan ikke kalles populær når du skal dekorere et hvilerom.. Men et par turkis + rik sjokolade viser seg å være original og overbevisende.. Når du velger brune nyanser, er det viktig å observere tiltaket slik at soverommet ikke får et dystert utseende..

Klassisk kombinasjon med sjokolade

Klassisk kombinasjon med sjokolade

Lyse turkise monokromatiske vegger, wenge- eller palisandermøbler, smale gardiner av kakaoskygge, tilbehør i et lysegult utvalg (lampeskjermer, tekstiler, bilderammer) ser stilige og aristokratiske ut. Denne kombinasjonen av farger er egnet for å dekorere et soverom i klassisk stil.. Flere dekorative sølvputer vil bli lyse aksenter.

Beige sortiment

En slik lys palett vil fortynne intensiteten til den turkise. Oftest brukes maling i utformingen av et soverominteriør:

 • kaffe med melk;
 • lett sand;
 • fargen på bakt melk.

Interiør i turkise farger - Valget av enestående personligheter (235+ bilder). Hvilken farge matcher den? Interiør i turkise farger - Valget av enestående personligheter (235+ bilder). Hvilken farge matcher den? Interiør i turkise farger - Valget av enestående personligheter (235+ bilder). Hvilken farge matcher den?

Interiør i turkise farger - Valget av enestående personligheter (235+ bilder). Hvilken farge matcher den?

Hvis beige er tilstede i møbler, bør alle elementene holdes i samme nyanse. Deretter brukes lys turkis til dekorasjon og veggdekorasjon. Dessuten ser soverommet organisk ut, hvor lyse blågrønne toner kvantitativt råder.

Dette er et flott alternativ for et provençalsk rom.. Plassets lyshet vil bli understreket av de malte utskårne tremøblene i en blek turkis farge. Vinduer pynter gardiner samme nyanse (i en liten blomst). For innvendige puter velges lin eller linmateriale med blomstermønster. Den kremete tonen på veggene vil visuelt utvide rommet. Lett plankegulv med naturlige sprekker vil understreke originaliteten til stilen.

Kombinasjonen av beige med turkis

Kombinasjonen av beige med turkis

hvit farge

Denne kombinasjonen skaper alltid et stilig interiør.. På en hvit bakgrunn ser alle nyanser av turkis lyse og originale ut. For å forhindre at møblene får et sterilt utseende, anbefales det å fortynne kulden i designet med tilbehør av varme nyanser.. Som et alternativ:

 • malerier;
 • tepper;
 • puter;
 • lampeskjermer.

På bakgrunn av hvit turkis er alltid lys

På bakgrunn av hvit turkis er alltid lys

Hvitt og turkis soverom ser stilig ut utenfor boksen minimalisme. Nattbord med enkle geometriske former i hvitt MDF, Snøhvit pallplass, gjennomsiktige chiffongardiner, alparkettplater. Disse detaljene vil understreke kjøligheten til de slette, glatte veggene i lys grå-turkise vegger.. Kanskje denne innstillingen vil virke altfor lakonisk, men dynamiske unge mennesker vil definitivt like den..

De listede kombinasjonene bør ikke betraktes som de eneste som er mulige for et blågrønt soverom. Det originale interiøret i lokalene kan lages på grunnlag av tre eller fire farger. Det er nødvendig å velge riktig kombinasjon. Egnede komplementære nyanser: sølv, svart, myr, terrakotta.

Vi understreker ensartetheten med ekstra tilbehør

Vi understreker ensartetheten med ekstra tilbehør

Barn

Turkisfarger ser like komfortable ut i rom for både gutter og jenter. Nyanser, fargemetning kan variere. For å gi rommet et livlig utseende, må den blågrønne tonen kombineres med flere farger:

Kombinasjonen av hvitt og turkis er den mest vellykkede for barnehagen. En slik duett jobber med å øke det visuelle rommet. I babyens rom er det bedre å lage en lys turkis bakgrunn for å skape en atmosfære av sikkerhet og ro.. Hvite møbler, tekstiler vil passe perfekt inn i rommene. Flerfargede leker gir et lysere innslag og maler interiøret pittoresk.

Ser bra ut på gutter og jenterom

Ser bra ut på gutter og jenterom

I rommene til tenåringer og barneskolebarn kan hvitt bli hovedfargen. Fortynn miljøets sterilitet med blågrønne møbler, tekstiler, tilbehør.

Det antas at den hvit-turkise fargekombinasjonen fremmer utviklingen av mentale evner, fremmer konsentrasjon.

Oransje-turkis “tandem” er rik på nyanser. For ikke å skape en for lys og dristig atmosfære i rommet, doseres fargemetningen forsiktig. Én farge gjør den mer fremtredende: en utskyllet oransje tone blir livliggjort av blågrønne elementer (puter, gardiner, møbler). Eller, mot en blek turkis bakgrunn, skiller oransje aksenter seg sterkt ut (tapetmønster, lamper, bilder);

Animasjon med oransje

Animasjon med oransje

For å få det turkis-lysegrønne interiøret til å se spektakulært ut, blir møblene umiddelbart supplert med nøytrale farger: hvit, lysebrun, beige. Ellers vil rommet se kjedelig og monotont ut, fordi lysegrønn og blågrønn er like farger.. Det er passende å velge fargerike møbler til barnehagen (hvit og lysegrønn garderobe, turkis lys grønn seng).

Rosa nyanser er utelukkende egnet for jenterommet. Dette er en veldig stemningsfull fargeduo. Turkis med en blåaktig fargetone ser organisk ut med en rødlig rosa farge. Og allerede rosa med ferskenfarger vil passe grønn-turkis.

Lunefull duett med rosa

Lunefull duett med rosa

Barn vokser raskt, og denne kombinasjonen kan snart kjede barnet. Derfor er det bedre å velge dekor, tekstiler, små møbler (puffer, hyller, lenestol) i rosa toner. Så snart smaken endres, vil det ikke være vanskelig å endre tonen på tilbehør (beige, hvit, lys grå).

Lakoniske kombinasjoner av turkis med brune, blå, grå, hvite farger passer for guttens rom..

Derfor er det passende å velge gulv og møbler av lyst eller mørkt tre..

Alternativ for gutter

Alternativ for gutter

Møbler av hvite, beige nyanser vil også organisk passe inn i innredningen. Aksentfarger kan være oransje, dypblå eller levende blå. Som regel er barnehagen innredet i en nautisk stil..

Interiør i turkise farger - Valget av enestående personligheter (235+ bilder). Hvilken farge matcher den? Interiør i turkise farger - Valget av enestående personligheter (235+ bilder). Hvilken farge matcher den? Interiør i turkise farger - Valget av enestående personligheter (235+ bilder). Hvilken farge matcher den?

Interiør i turkise farger - Valget av enestående personligheter (235+ bilder). Hvilken farge matcher den? Interiør i turkise farger - Valget av enestående personligheter (235+ bilder). Hvilken farge matcher den?

VIDEO: Design i turkis farge

konklusjoner

Uunnværlig når du lager en orientalsk fargerik setting (spesielt med oransje, rød, gyldne, blå og grønne farger). Universell for legemliggjørelsen av kreative og ikke-standardiserte interiørideer.

FOTOGALLERI (mer enn 235 bilder)

Previous Post
Πράσινη κουζίνα στο εσωτερικό – Φρεσκάδα και ασφάλεια του Πράσινου στη διακόσμηση (130+ Φωτογραφίες). Τι δίνει αυτό το φυσικό χρώμα;
Next Post
Interiør i Provence -stil: 150+ (Foto) Ideer for å skape skjønnhet og komfort