Svart baderom - 250+ (bilder) motetrender
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Svart baderom – 250+ (bilder) motetrender

Svart baderom - 250+ (bilder) motetrender

Nylig er svart stadig mer brukt i interiøret. Selv et bad kan se ikke mindre imponerende ut enn andre. Ikke vær redd for mørket. Med riktig tilnærming og valg av tilbehør kan denne fargen spilles veldig komfortabelt. Hva er den beste flisen å kjøpe? Hvor mye belysning vil være nok? Les nærmere i artikkelen..

Hvorfor akkurat svart?

Svart har alltid vært den mest mystiske og kontroversielle tonen. I mange kulturer er det bare forbundet med sorg eller sorg. Det er derfor mange mennesker er redde for å bruke denne skyggen til å dekorere ethvert rom i leiligheten. For å dekorere et bad i svarte toner, er det viktigste å velge alle rørleggerarbeidene riktig., møbler og annet tilbehør. Takket være dette kan du få en stilig og interessant bevegelse selv uten et snev av sorg eller tristhet..

Mange er redde for å bruke svart

Mange er redde for å bruke svart

Skyggen er nøytral. Den har beroligende egenskaper, så den fungerer godt på badet. Her lindrer hver person stress etter en hard dag og blir fylt med ny styrke..

Svart skyggen fremkaller en følelse av sikkerhet. Det viktigste er ikke å overdrive det med ham, slik at han ikke begynner å spille motsatte betydninger og forårsaker negative følelser. Hvis du stadig er i et svart rom, begynner depresjon og apati å utvikle seg.. Derfor kan den brukes til å dekorere badet. Her bruker en person et minimum av tid sammenlignet med andre boligområder..

Ofte et flott sted etter en hard dag på jobben

Ofte et flott sted etter en hard dag på jobben

Fra et psykologisk synspunkt blir svart oftest valgt av mennesker som har en veldig vanskelig karakter. De kjennetegnes ved økt hemmelighold, og vet heller ikke hvordan de skal stole helt på andre, men samtidig kjenner de sin egen verdi og kan kontrollere andre mennesker. Det viktigste i livet for elskere av svart interiør er kraft, som de vil nyte med henrykkelse..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsdesign og dekorering med plastpaneler 110+ bilder – En rask og billig måte å dekorere på

Fordeler og ulemper

Når du velger en farge, er det veldig viktig å kombinere den riktig med miljøet. Svart tone er en kompleks nyanse som, hvis den kombineres feil, har en negativ effekt på en person.. Derfor må du kunne bruke den riktig i interiøret..

Badet er stedet der hver persons dag begynner og slutter. Om morgenen kan du muntre opp og få styrke før en hard arbeidsdag. Om kvelden – legg deg ned i badekaret for å lindre den akkumulerte spenningen.

Kombiner riktig med andre nyanser

Kombiner riktig med andre nyanser

Bare svart tone er egnet for begge oppgavene:
 • Gjør en person mer fokusert og fokusert, noe som er viktig for å få jobben gjort.
 • Fremmer avslapning og ro. Dette hjelper en person raskt til å hoppe tilbake etter en travel dag, noe som har en gunstig effekt på nervesystemet..

Svart farge fremmer avslapning og sjelefred

Svart farge fremmer avslapning og sjelefred

Baderomsinnredning i svart har sine egne styrker.

Disse inkluderer:
 • rommet får notater om alvorlighetsgrad;
 • atmosfæren er fylt med utsøkt adel;
 • hele interiøret ser imponerende og dyrt ut.

RådEt svartrom vil se luksuriøst ut hvis det har et stort område. Når rommet er lite, anbefaler designere å kombinere svart med andre farger..

Badet på hodet

Badet på hodet

Hvis du tar det som grunnlag, kan nesten hvilken som helst tone legges til ledsagere. Svart kan kombineres med nesten hele paletten, noe som blir dens fordel. Han er i stand til organisk å sette i gang lyse og rike farger. Hvis du trenger å visuelt endre størrelsen på rommet, deretter fortynne det med en lett skala, kan du takle denne vanskelige oppgaven..

I tillegg til fordelene har svart en rekke ulemper..

Disse inkluderer:
 • Reduserer visuelt plass. Hvis du bruker en mørk palett fra tak til gulv i et lite rom, så vil det virke enda mindre enn det egentlig er..
 • Skaper en følelse av innsnevring. Dette gjelder også små bad..
 • Absorberer lys. For å unngå dette må reflekterende elementer plasseres i rommet..

Reduserer visuelt plass

Reduserer visuelt plass

Blant dem:
 • speil;
 • krom deler;
 • VVS med reflekterende overflate;
 • inventar med nyanser av glass eller krystall.

Den største ulempen med sorte fliser og mørke sanitærutstyr anses å være grundigere rengjøring. Støv, fint rusk, såpeflekker vil alltid være synlige på overflatene, i motsetning til lyse overflater og møbler.

Ekspresjonistisk bad

Ekspresjonistisk bad

Hvis vertinnen ikke er redd for konstant rengjøring, kan du trygt lage et svart bad. Det viktigste er å fylle på mange forskjellige rengjøringsprodukter..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Moderne moderne baderomsdesign 2017 – det du trenger å vite?

Hvordan komme seg vekk fra skyggen?

Hvis du overdriver det med mørke nyanser i interiøret, blir rommet frastøtende. Det vil være ubehagelig å være i den..

Trenger konstant pleie

Trenger konstant pleie

For å unngå denne effekten kan du ty til en av følgende metoder:
 • Fortynn den mørke tonen med andre farger. Svart kan tas som grunnlag og suppleres med en annen palett. For eksempel, marker området av badekaret eller servanten med fliser i en annen nyanse. På vegger eller gulv kan du også legge ut et bestemt mønster fra forskjellige fliser..
 • Legg til levende farger i rommet. Dette vil gjøre rommet lysere og mer behagelig..
 • Ta med mye lys inn i rommet. Det er bra hvis badet har et vindu som slipper naturlig lys inn i rommet. I tilfeller der det er fraværende, kan du kunstig, ved hjelp av lysutstyr eller tilbehør med reflekterende overflater, tilføre lys til rommet.

Vi inkluderer reflekterende elementer i interiøret

Vi inkluderer reflekterende elementer i interiøret

Få mer lys inn i rommet. Det er bra når badet har et vindu som slipper naturlig lys inn i rommet. I tilfeller der det er fraværende, vil belysningsutstyr bidra til å lysne opp i rommet, samt tilbehør, rørleggerarbeid og møbler med reflekterende overflater..

VVS -produkter

Du kan blande tradisjonell hvit rørleggerarbeid i et svart rom. Dette vil bidra til å skape den riktige kontrasten. Badekaret vil se mer attraktivt ut.

Tilsett litt kos med hvitt

Tilsett litt kos med hvitt

De viktigste fordelene med å bruke hvite rørleggerprodukter er:
 • legge til kos;
 • fylle plass med lys;
 • understreker adelen til de mørke tonene i hovedbakgrunnen.

RådFor folk som er lei av klassisk interiør, kan du stoppe ved svart VVS.

Mange er ikke redde for å velge svart VVS.

Mange er ikke redde for å velge svart VVS.

Det viktigste er å velge virkelig gode og dyre materialer.. Produsenter legger til spesielle skinnende partikler eller perlemorsglans til sammensetningen. Dette skaper en atmosfære av luksus og rikdom på badet..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Lite bad kombinert med toalett (50+ bilder): 12 teknikker for unik romkorreksjon

Etterbehandling av badekar

Før du fullfører et bad i svart, må du være helt sikker på at det vil være behagelig å være i et slikt rom. Skyggen er ikke egnet for hver person. Det vil se best ut i romslige rom, der det ikke vil være noen følelse av tetthet og mørke.. Ikke glem belysning og møbler. De er laget av materialer med reflekterende overflater.

Det viktigste er ikke å overdrive det med denne fargen.

Det viktigste er ikke å overdrive det med denne fargen.

RådHvis rommet har et lite opptak, kan svart bare brukes som lyse aksenter. Hovedbakgrunnen er utført i lyse farger, og bare små flekker er lagt ut i mørke farger. For eksempel ser svarte striper rundt omkretsen bra ut. De utvider plassen visuelt oppover eller bredt.

Ulike mønstre vil bidra til å fylle badet med personlighet. Alt avhenger av fantasi.

Svart baderom - 250+ (bilder) motetrender Svart baderom - 250+ (bilder) motetrender Svart baderom - 250+ (bilder) motetrender

Svart baderom - 250+ (bilder) motetrender Svart baderom - 250+ (bilder) motetrender

Følgende teknikker brukes hovedsakelig:
 • lyse mønstre på kjønn og vegger. Jeg gir rommet letthet;
 • lagt ut fra fliser malerier. Tillat å plassere viktige aksenter i rommet;
 • bare 1 vegg kan legges ut med sorte fliser. På andre, lag kombinasjoner av andre nyanser;
 • bruk av plast paneler. Ujevne vegger vil raskt gjemme seg;
 • maling av vegger med fuktresistent maling.

Legg til litt mosaikk i svart

Legg til litt mosaikk i svart

Etter at du har valgt innredning for veggene, kan du begynne å fullføre taket. På et svart bad er det bedre å gjøre det hvitt for å forhindre at plass blir knust. Hvis alle overflater i rommet er laget i svart, vil en person som kommer inn her føle seg som i en boks. Dette vil bare forårsake ubehag hos ham..

Et av de mest populære alternativene for etterbehandling av taket er spenningsstrukturer.

De viktigste fordelene med materialet inkluderer:
 • De utføres i alle nyanser..
 • Installasjonen av strukturen tar bare en dag.
 • Utjevne overflaten visuelt.
 • Alle ledninger kan gjemmes bak strekkloftet.
 • Beskytt alle møbler og etterbehandling mot uønsket flom fra naboer ovenpå.

Et populært alternativ er et strekkloft

Et populært alternativ er et strekkloft

Det er bedre å lage et strekkloft i et svart bad fra et glanset lerret. For det må du velge riktig belysning slik at alle overflater glitrer med farger. Dette vil skape en interessant uendelig effekt..

RådHvis strekkloftet er for dyrt for eieren av leiligheten, kan det byttes ut med spesielle paneler.

Det er bedre å gjøre taket blankt

Det er bedre å gjøre taket blankt

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Fasjonabelt baderomsdesign uten toalett (+100 bilder) – Skjønnhet kombinert med komfort

Hvordan velge en flis?

Hvis du bruker fliser som finish for et svart bad, må du følge noen få enkle anbefalinger. Blant dem:

 • For et lite rom må du velge en liten flis. Hvis badekaret har et stort område, kan vegger og gulv flislegges med store fliser..
 • Velg riktig flisoverflate for vegg- og gulvbekledning.
Det er to typer teksturer:

 • matt. Lettere å rengjøre, og praktisk talt ingen fingeravtrykk eller såpeflekker er synlige på den;
 • blank. Flisen fungerer som et ekstra reflekterende element.

Vi velger flisen avhengig av stilen

Vi velger flisen avhengig av stilen

 • Hvis flisen viser et pryd eller mønster av en annen farge, må den brukes veldig forsiktig i interiøret. Det er umulig å dekorere hele rommet med slikt materiale. Det vil være veldig fengende og lyst, noe som ikke får en person til å føle en følelse av kos eller komfort..

RådNår du bruker svarte fliser med et mønster av en annen tone, er det best å kombinere dem med vanlige overflater..

Vi bruker svart veldig nøye

Vi bruker svart veldig forsiktig

For større bad kan du bruke sorte pregede fliser. Den kan etterligne forskjellige teksturer og naturlige overflater, som visuelt ser veldig imponerende ut..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Små baderomsfliser (150+ designbilder): Den optimale kombinasjonen av stil og innredning

Hva du skal se etter når du velger belysning?

Et av hovedpunktene for å skape et interessant interiør for et svart bad er valg av belysning. Et særtrekk ved mørke toner er evnen til å absorbere lys. For å bli kvitt den deprimerende følelsen av innsnevring, må du plassere belysningsutstyret riktig i rommet. Den bør inneholde forskjellige typer lyskilder..

Belysning er et høydepunkt å huske

Belysning er et høydepunkt å huske

På et svart bad kan du kombinere spotbelysning med taklysekroner, samt bunnbelysning og fremheve viktige aksenter.

En av de interessante løsningene for baderomsdekorasjon er plassering i taket. lysekroner med krystallheng.

Den kan bare henges i store rom med stor takhøyde. I et lite rom vil det se for pretensiøst ut..

Svart baderom - 250+ (bilder) motetrender Svart baderom - 250+ (bilder) motetrender Svart baderom - 250+ (bilder) motetrender

Svart baderom - 250+ (bilder) motetrender Svart baderom - 250+ (bilder) motetrender

VIDEO: Viktige punkter for utformingen av et svart bad

konklusjoner

Hver type finish har sine egne fordeler og ulemper. Det er bedre å gjøre deg kjent med dem på forhånd, slik at interiøret viser seg å være moderne, men samtidig koselig. For at et bad i svarte farger skal vare lenge, må du bare velge materialer av høy kvalitet..

Previous Post
Πράσινη κουζίνα στο εσωτερικό – Φρεσκάδα και ασφάλεια του Πράσινου στη διακόσμηση (130+ Φωτογραφίες). Τι δίνει αυτό το φυσικό χρώμα;
Next Post
Interiør i Provence -stil: 150+ (Foto) Ideer for å skape skjønnhet og komfort