Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute

Interiør i hytte stil

Chalet er en interessant interiørstil, som spesielt er populær blant de som liker å gå på ski. En hytte er et lite hus som ligger i skiløypene, hvor turister midlertidig betaler for reiser, selv om det er de som bygger et slikt hus for å leve.

Hva er en hytte?

Hytter kan sammenlignes med europeisk stil. Dette huset er veldig behagelig, i stand til å beskytte mot ugunstig vær og kulde. Gammeldags koselige hytter skaper og fyller hjemmet med moderne stykker.

Chalet -stilen oppsto for mange århundrer siden i den sørøstlige delen av Frankrike, i alpinfjellene. Hytta var opprinnelig en gjeterhytte. Det var en veldig solid bygning laget av massivt tømmer kombinert med naturstein. Det ble bygget med tanke på beskyttelse av mennesker og dyr mot dårlig vær..

Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute

Chalet er en interessant interiørstil i hjemmet

Reindriftsherrer bygde tømmerbygninger med brede, godt støttede takfot i fjellskråningene ved siden av melkegårdene. Gjeterne bodde i disse enkle husene i sommermånedene og nøt det mildere klimaet på høylandet, og returnerte til dalene før vinteren.. Etter hvert som ski og trekking ble populært, ble planene for hyttehus konvertert til feriedestinasjoner.

Etter hvert ble disse bygningene mindre og mindre som fattige hytter, utseendet ble mer velstelt og funksjonelt. I dag er hyttestilen veldig populær. Hytter er fortsatt forbundet med ferier, men ikke bare på fjellrike steder. Stilen gjenspeiles i mange tømmerhytteplaner, inkludert A-rammedesignet.

Stilen stammer fra det sørøstlige Frankrike

Stilen stammer fra det sørøstlige Frankrike

Nøkkelegenskaper:

 • taket er flatt, to-nivå, med kalesje;
 • dette visiret ligger i stor avstand fra omkretsen av huset;
 • husets øverste etasje er laget av behandlet tømmer, som er pusset, hvitkalket;
 • dekorert med bjelker, pilaster, andre elementer fra tre;
 • noen ganger er mange overflater dekket med maling;
 • en historie et hus med en høy steinsokkel;
 • stor veranda er utenfor bygningens hovedstruktur, derfor ligger den på søylene;
 • terrasse eller balkong med markiser på taket.

Røde puter som et lyst element i interiøret

Røde puter som et lyst element i interiøret

Alle hus i chaletstil har samme oppsett:

Hovedregelen i hus i hytte-stil er bruk av naturlige materialer. Huset skal bygges av tre, naturlig stein. Gulv, tak laget av tre, og overflatene på veggene er behandlet med gips, kalkmaling. Noen ganger er veggene dekorert med treelementer.

En viktig ting i det indre av en hytte er en stor peis. Tradisjonelt er peiser dekorert med tre.

Bruk naturlige materialer

Bruk naturlige materialer

En av hoveddekorasjonene i et hus i chalet-stil er blomster. Windows må lukkes. Det beste alternativet for et hytteinteriør er et interiør i landlig stil.

Interiør dekorasjon

Interiørdekorasjon består av naturlige materialer, ferdig med en naturlig palett. Kombinasjonen av tre og stein er optimal for å bygge, dekorere vakre hjem med en varm, avslappende atmosfære.

Tregulv, takbjelker kombineres med tradisjonelle gipsvegger dekorert med furu eller lerk. Interiørdesign, hus i alpestil ser sjarmerende ut, og gir en hyggelig gammel hjemmefølelse.

Eldret tre, dekorativ palett, patina og naturlige stoffer smelter sammen for å gi en følelse av det komfortable landstedet som har blitt sett i generasjoner..

Alpin stil ser sjarmerende ut

Alpin stil ser sjarmerende ut

Interiøret og innredningen til hytta skal se romslig, enkel, komfortabel og stilig ut. Store oppholdsrom, høye takkonstruksjoner med massive trebjelker er godt egnet for å vise tremøbler i chalet-stil, og skaper et innbydende, rustikt, komfortabelt interiør i hjemmet.

Alpin stil i interiøret

Moderne hytter i alpestil ser vakre, varme og komfortable ut. Denne stilen for hjemmedesign og dekorasjon ble født i Savoy, en provins i det sørøstlige Frankrike. Vakre, gjestfrie hus i stil med alpinhytter er populære i Frankrike, Italia, Sveits, Canada, Russland.

Skjønnhet, varme og komfort

Skjønnhet, varme og komfort

Den moderne interiørdesignen av hus i stil med en alpin hytte avhenger av Alpens rike historie, lokale bygningsmaterialer og etterbehandlingsmaterialer og unike europeiske tradisjoner. Interiøret, innredningen av hus i stil med alpinhytter er varm, komfortabel, med naturlige materialer og en palett.

Opprinnelig ble hus i alpestil i chalet-stil bygget av massivt tre, et materiale som ble brukt for å beskytte hyrder mot det kalde været i fjellet. De originale hyttehusene i alpestil ble bygget av tre og stein. Steinkjeller, kjeller kombinert med tregulv, øvre strukturer skaper solide, sterke, varme, komfortable hytter i alpestil.

Når du er inne i et hus i chalet-stil, hvor som helst i et skianlegg, vil du raskt føle kraften i et avslappet, rustikt interiør-avslapning, komfort og harmoni med miljøet..

Bruk naturlige materialer og palett

Bruk naturlige materialer og palett

Enten det er gevir på veggen eller leopard-trykte stoler, er hyttens utseende alltid hjemmekoselig, trøstende.. Det er vanskelig å finne en annen stil som er både elegant og koselig, som denne..

Nylig ble en bok av journalisten Clare Bingham utgitt, “Modern Living Chalet Style”, som er helt viet til denne stilen. I den snakker forfatteren med motedesignere, prøver å finne ut de grunnleggende lovene i hytta som bestemmer stilen. Her er noen tips fra boken.

Elegant og koselig design på samme tid

Elegant og koselig design på samme tid

La naturen definere design

Selv om dette er viktig å huske på når du designer interiør, er det enda viktigere når du arbeider med åpne områder, for eksempel en terrasse eller uteplass..

Innredningstips fra designere:

 • for å blande seg inn i landskapet, velg tregulv;
 • la gulvet være umalt slik at det blir lysegrått over tid;
 • steinbelagte vegger og steinbelegg brukes på ujevnt terreng, og spesielt i fjellet.

Bruk en åpen plan

Bruk en åpen plan

Koble til på en ny måte

I stedet for å holde deg til ett materiale eller en epoke, bland dem sammen. Kombiner nye polstrede høyryggede stoler med gjenvunnet tre bord eller legg stolene fra midten av århundret på et overdådig saueskinn. “En moderne alpin hytte forlater estetikken til et finsk badehus i furutre for en mer sjelfull” fjøs “avslapning,” skriver Bingham..

Vær enkel

Badet i chalet-stil er et tilfluktssted i et fristed. “For total avslapning, ha et stort badekar, hold deg til en beroligende palett, sørg for at rommet har godt lys og tilgang til utendørs,” skriver Bingham.. Badekaret, helt omsluttet av tre, vil definere hovedstemningen, minne deg om skjønnheten rundt.

Et bad i denne stilen er personvern

Et bad i denne stilen er personvern

Fasadebehandling

Hus i hytte-stil er egnet for en landlig ferie med former og funksjoner inspirert av alpin arkitektur. To-etasjers planer, ofte på hevede fundamenter, stiger over rikelig snø, toppet av bratte gaveltak for å gi gjennomgang for snø og is.

Trebekledning med dekorative tre- og steinprodukter gir en jordisk sjarm. Chalet-design har en tendens til å ha en rektangulær byggeplan, åpen plan, med gjennomtenkte, koselige steinhjerter. Brede gallerier gir ofte utendørs boareal på begge nivåer. Hovedtrekkene på utsiden:

 • bratt skråtak;
 • rektangulære planer;
 • veranda eller galleri.

Luksuriøst og komfortabelt hjem

Luksuriøst og komfortabelt hjem

Moderne hus i alpestil i chaletstil er luksuriøse, komfortable boliger som gir ikke bare varme om vinteren, men en vakker bolig med et tradisjonelt gaveltak, trekonstruksjon.

Utvendig tre

Et hus i chalet-stil laget av tre med en gesims på taket er ikke bare et komfortabelt hjem, men et veldig praktisk hus. De er egnet for dårlig vær, vanligvis for kaldt klima. Trestrukturen er veldig enkel, men veldig godt organisert.

Husets fasade er laget i tradisjonell gammel stil. Den bruker trebjelker, brett, avrundede tømmerstokker, steinheller brukes også, eller til og med alle veggene er lagt ut av stein.

Det er verdt å merke seg at bygninger og hus i chalet-stil prøver å gjøre dem høyere, men etterlater et lavt tak, som for å gjøre huset flatt. Moderne design er laget med glass, speilvegger, det er også komfortable balkonger eller terrasser.

Fasade i tre

Fasade i tre

Hyttestilen er egnet for de som elsker livet på landet, disse husene er veldig funksjonelle og komfortable. De er designet for en familie og et behagelig opphold, slik at du kan komme dit for å slappe av til rett tid..

Hus i hytte-stil er veldig vanlige i Sveits, Sør-Tyskland, Nord-Frankrike, Østerrike. Den gamle hytta er ikke mye annerledes enn i dag, fordi prosjektene bare oppdateres med jevne mellomrom.

En- og to-etasjers prosjekter

Det første inntrykket som et slikt hus bør gjøre er kontinuiteten mellom det ytre miljøet og interiøret. Med nåde og stil Loft, frontrommet inneholder mye glass som lar fri luft komme inn i stuen din uhindret, noe som gir en følelse av naturlig harmoni. Naturens inspirasjon vil fungere som en mus og gi deg ideer til prosjekter som vil gjøre drømmene dine til virkelighet. Hytta inspirerer virkelig – både inne og ute.

Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute

Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute

Den pittoreske stilen passer perfekt inn i det kalde, snødekte landskapet. Mens plantegninger i hytten vanligvis er et rett rektangel med et gaveltak foran, er de vanligvis dekorert med rustikk ornamentikk. Håndlaget tre fungerer både som strukturelle elementer og dekorasjon i form av braketter og rekkverk, noe som gir dem en viss likhet med viktorianske hus..

Tak, balkonger er vanlige hytte designelementer. Vanligvis varmet opp av vedovner i støpejern som er koblet til høye steinskorsteiner, er hyttehytter ideelle for koselige sammenkomster av venner og familie for et par kopper varm sjokolade..

Prosjekter av enetasjes hus: tømmerhus

Tømmerhuset er tradisjonelt et lite hus bygget av tømmer. I motsetning til et ekte hus består tømmerhuset vanligvis av en etasje, som er minimalt “perfekt” eller mindre kompleks i arkitekturen.. Tømmerhytta har alltid vært et symbol på ydmyk opprinnelse.

Tre hus

Tre hus

Selv om tømmerhuset vanligvis er knyttet til våre landlige og landlige områder, har det sin opprinnelse i Skandinavia og Øst -Europa. Selv i eldgamle tider brakte de oss sine tradisjoner med bruk av tømmerstokker for bygging av hus, fjøs og andre offentlige bygninger..

Størrelse, antall etasjer, taktype, beliggenhet dører og vinduer, til og med typen arbeid for å bygge et tømmerhus ble tatt i betraktning da de første nybyggerne bygde hjemmene sine. Men den viktigste vurderingen var hvor man skulle bygge. Tømmerhuset må sørge for tilstrekkelig sollys og drenering for effektivt å takle de utfordrende forholdene i det nordlige livet.

Et moderne tømmerhus er mer et “tømmerhus” eller et hus i tradisjonell stil bygget av fresede tømmerstokker. Disse tømmerstokkene er synlige fra utsiden av huset og ofte også fra innsiden. Den tradisjonelle utformingen av tømmerhytter har innarbeidet moderne fasiliteter og andre fremskritt fra det 21. århundre i mer beskjedne boliger..

Koselig alternativ i rustikk stil

Koselig alternativ i rustikk stil

På den annen side er en tømmerhytte en trebolig med skråtak og vidt overhengende gesimser. I dag brukes ordet hytte om hvem som helst hytte eller et hus bygget i tradisjonell sveitserstil. I noen rekreasjonsområder er hytta en bygning som har spisestue, spa og andre turistfasiliteter. Noen ser ikke engang ut som den tradisjonelle sveitsiske strukturen.

Prosjekter av to-etasjers hus: A-formet plan

Det bratte skråtaket gjør det enkelt å identifisere plantegningen til et hus kalt A-Frame, der “A” -formen tjener et praktisk formål. Den er designet for å hjelpe snø til å falle til bakken i områder med mye snø. I tillegg, når du bruker et tak som strekker seg over hele husets lengde, kreves det vanligvis mindre vedlikehold da sidene er mindre utsatt for miljøet og huset er bedre beskyttet mot elementene..

A-formet hus

A-formet hus

På grunn av sin spesielle design, inneholder A-Frame-hus pent hvelvede tak og høye vinduer som gir fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Noen ganger tillater deres design bruk av det øvre nivået for et soverom i loftstil.. A-Frame hjemmeplaner er ofte kjent for sine koselige og innbydende sentrale oppholdsrom samt brede, strømlinjeformede terrasser.. Disse husene er egnet for en rekke landskap og kan ofte sees på som fritidsboliger, ved sjøen og fjellhus.

Har et bratt skråtak

Har et bratt skråtak

Norsk stil

4 typer tømmerstrukturer er utviklet i Norge:

 • de eldste tømmerstrukturene;
 • tømmerhytter;
 • vertikale stolper brukt siden 1100 -tallet;
 • rammestrukturer, utbredt fra 1600- og 1700 -tallet.

Norsk stil

Norsk stil

I tillegg til tømmerstrukturer (i norsk stil) med et rundt tverrsnitt av stokken, og deretter ovale, åttekantede og rektangulære former som er typiske for Norge, var det en struktur med vertikale søyler (også norske), der vertikale støtter, søyler, støttet taket, frigjorde tømmerveggene fra last (noen ganger vertikale tømmerhytter). De ble brukt til å lage kirker, senere hytter, fjøs, kammer og skur. Det er karakteristisk at takene på disse strukturene skal dekkes med torv på torv, som på en gang er gjengrodd med gress..

Det blir interessant for deg:

175+ bilder av husprosjekter fra skumblokker, eller hvordan du raskt bygger en drøm?

Prosjekter av enetasjes hus fra en bar: designregler, fordeler og ulemper

210+ bilder av vakre murhus (en-etasjers / to-etasjers). Gjør-det-selv fasadebekledning

Vakkert enetasjes hus med loft (100+ fotoprosjekter). Hvorfor er det stilig og billig på samme tid??

Hus i to etasjer med garasje – Funksjoner i oppsettet (180+ bilder)

Vakre enetasjes husdesign med terrasse (175+ bilder). Funksjoner for plassering på nettstedet

Bvarian stil

Bayersk hytte er en arkitektonisk arketype som tilsynelatende er urørt av tid, med god grunn. Kule harpikser etterlater akkurat den rette mengden isolerende snø på takene. Minimal interiør kan skreddersys for mennesker, husdyr eller rekvisita, og materialer er regionspesifikke.

Her, som i Sveits, ble steinvegger brukt på de nordlige og østlige fasadene for å tåle de kaldeste værfrontene, mens tømmer ble brukt andre steder..

Bayersk stil

Bayersk stil

I dag kan titusenvis av moderne hytteutforminger bli funnet på bakkene til de store alpinanleggene, og tusenvis av andre har blitt transformert og modernisert. Noen daler og kantoner er mer estetiske enn andre. Steinen erstattes av betong, men noen elementer er evige – for eksempel tre og peiser.

Hytter fra det 21. århundre bringer romantikk på en veldig tradisjonell måte, og fremhever det monumentale taket og den rike materialiteten til tre, hvit stukk og betonginteriør, med høydepunkter og åpen ild.

Smakfull enkelhet

Smakfull enkelhet

Utformingen av hytta er preget av betongfasader som trenger inn over tid, hvor de kontrasterer skarpt med trebekledningen og danner en sammenkoblet indre kjerne som forener hovedrommene, selv om de er orientert mot forskjellige utsikter over dalen. De er dekket med minimale tredetaljer for å skape en asketisk, men romslig skibunker..

Stue i hytte stil

Når vi snakker om interiør i chalet-stil, tenker mange på åpent treverk, steinvegger, en varm peis i midten av rommet og en setting som pent snur klokken mot en enklere, mindre prangende æra..

Stue design har en tradisjonell stil og et koselig, varmt og behagelig rustikt preg. Men under dette eksteriøret har hyttene fremdeles moderne bekvemmeligheter og neste generasjons gadgets som lover å gjøre livet ditt så mye lettere.. Stua i hytta er veldig spesiell da de er romslige, varme og luksuriøse.!

I et slikt rom tenker du bare på avslapning, om å lese en bok foran peisen, eller du vil bare ligge og se på bålet. Chalet -stuedesign med antikk innredning og varm tone setter stemningen og forsterker stilen ytterligere. La deg inspirere av eksemplene nedenfor!

Lys og koselig stue

Lys og koselig stue

Skap stemningen i stua med duften av alpine urter

Du vil bli overrasket over hvordan du kan forvandle stuen din med en duft som ligner den friske og rene duften av fjellene. Ta stearinlys og eteriske oljer med duft av gran, furu, sitronmelisse og einer for å skape en hyggelig atmosfære.

Bruk pelsverk

Vil du ha en luksuriøs salong i stua din? Bruk fuskepels på sofaer for å holde stua i stil. Dette vil skape en umiddelbar hytte med elegant luksusstil og varmt utseende..

Bruk fuskepels på sofaer

Bruk fuskepels på sofaer

Tekstur

Hva med å kompensere for varme toner? Prøv å kontrastere med de forskjellige teksturene i stua. Legg til en myk finish og et lag med forskjellige nyanser med kontrasterende teksturer for et komplett utseende. Metalliske detaljer gir et avkjølende magnetisk preg på interiøret.

Elegant belysning

En av de beste ideene for innredning av hytter er beroligende stemningsfull belysning som vil holde deg koselig. Gulvlamper i nærheten sofaer hjelpe til med å oppdatere plassen.

Beroligende stemningsfull belysning

Beroligende stemningsfull belysning

Malerier på veggen

RådBare velg chalet chic tre bilderammer og legg svart -hvite bilder med alpintemaer i dem. Det vil gi stuen en spesiell komfort og atmosfære..

Kjærlighet til dyrene

Hvis du elsker dyr, er det på tide at din kjærlighet til dem viser seg gjennom å dekorere stuen din.. Bruk digitale dyreputer på sofaen og lenestolene. Skogdyr og ville dyr passer perfekt inn i hyttestilen.

Koselig bord

Hyttestilen forutsetter at familie og venner vil samles rundt et stort bord hvor du kan snakke komfortabelt.. For å gjøre dette er det definitivt verdt å dekorere stua med et stort trebord..

Stort trebord

Stort trebord

Antler

Du vil bli overrasket over å vite at dette er et sentralt element i dekorasjon i chalet-stil. Horn innebygd i stueveggen tilfører rommet ditt en spontan karakter. De forbinder stuen med naturen umiddelbart.

Et snev av conteporari -stil

Prøv å blande det gamle med det nye. Dekk stuegulvet med myke tepper, kurvskåler og kurver fylt med naturlige gjenstander som:

 • steiner;
 • tre;
 • henge brune gardiner på vinduene;
 • legg til bordlamper i hjørnene.

Disse ideene vil ikke bare gi en visuelt varm effekt, men også bidra til å markere stuenes særegenhet..

Peisen vil tilføre rommet hygge

Peisen vil tilføre rommet hygge

Hvordan få denne mystiske “chalet chic”?

Du trenger ikke snøflassing utenfor for å ta med en liten skihytte inn i interiøret. Her er en oversikt over de viktigste elementene for å legge til chaletstil i hjemmet ditt..

Bruk naturlige materialer og farger

Som du kan se, har de fleste hytter en rekke naturmaterialer, for eksempel tre og stein, samt skinn i møbler, og deretter pels og ull i tilbehør..

Dermed kan den generelle paletten for vegger og innredning oppfattes fra disse naturlige materialene: lyse hvite og krem, som minner om snøen utenfor, pluss brune og grå toner, fra lyse nyanser til dype og mørke.

Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute

Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute

Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute

Chalet chic er lettere å oppnå hvis materialene dine allerede inneholder hovedtrekkene – synlige tregulv, bjelker, steinhjerter eller tremøbler (jo flere jo bedre). Imidlertid kan naturlige materialer også bringes inn med tilbehør..

RådBruk tre til å lage en funksjon med stablet stokker i en nisje eller kurv ved siden av bålet. I tillegg er det elementer som furu kvister eller en samling av kongler for dekorasjon som gjør rammen..

Legg til tekstur med pels, fleece og ull

Naturmaterialer fra artikkelnr. 1 er mye brukt i polstrede møbler for interiør i chaletstil. Dyrehud og pels eller korthårige ulltekstiler brukes til stoler eller sengetøy for å tilføre luksuriøs mykhet, tekstur og varme.

Huden og pelsen til dyr er høydepunktet i denne stilen.

Hud og pels av dyr – høydepunktet i denne stilen

RådBruk et hjorteskinn som gulv, og hvis du har en lenestol i skinn, kan du legge til et saueskinnskinn som et armlene eller trekk.

Finn strikkede puter og kast dem på sofaen din, eller et teppe og tweed laget av naturlig ull. Eller hva med strikkede oppbevaringskurver.

Ta med noen tradisjonelle mønstrede stoffer

På samme måte som naturlig tekstur, kan du innlemme noen tradisjonelle malerier i myke møbler for å legge til mer visuell interesse..

Klassiske mønstre som Fair Isle, snøflak i Scandi-stil eller tartan bidrar til skihusfølelsen og er alle veldig populære innen interiør akkurat nå, så du finner mange av disse mønstrede tilbehørene i butikkene..

Komfortabelt soverom med arbeidsområde

Komfortabelt soverom med arbeidsområde

Kilde til noe hjortetilbehør

Apropos interiørtrender, hjortetilbehør har blitt populært i det siste. Å legge til disse lett tilgjengelige elementene i stuen eller soverommet kan bidra til å skape stemningen i en skihytte..

Velg en pute eller sengetøy med rein eller reintema, heng reinscenen på veggen. Bruk hornene ved å plassere dem løst på skjenken eller ved å feste dem på veggen. Du kan også finne design av speil og lys ved hjelp av horn.

Hvis du ikke er fan av realistiske hjortehoder, er det mange moderne design laget av andre materialer som metall, papir eller papp..

Ikke glem lys, lamper og lys

Å legge til myk belysning er det siste tipset, da det er viktig å skape en virkelig koselig atmosfære..

RådBruk en lampe eller to i stedet for hovedlyset (du kan bruke en lampe med hjortetema!). Og tilsett nok lys rundt speilet eller peisen (i stedet for LED -pærer er det bedre å bruke varme pærer for en mykere glød).

Sikkert, du er også fans av glasslykter for lys. Grupper dem sammen og kombiner forskjellige størrelser for en ekte alpint atmosfære.

Previous Post
Πράσινη κουζίνα στο εσωτερικό – Φρεσκάδα και ασφάλεια του Πράσινου στη διακόσμηση (130+ Φωτογραφίες). Τι δίνει αυτό το φυσικό χρώμα;
Next Post
Interiør i Provence -stil: 150+ (Foto) Ideer for å skape skjønnhet og komfort