Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik

Surt interiør - kjøkken i gult

Oftest velger vi fargen på det fremtidige interiøret i henhold til prinsippet: “min favoritt”. Og dette er den største feilen! Malers innflytelse på menneskelig psyke og helse er et bevist faktum.

For eksempel gul – oppkvikkende! Og selv om vi elsker ham hundre ganger, vil han ikke la ham slappe av i sin egen seng, han vil gjøre ham nervøs, problemer i forhold vil ikke la deg vente. Derfor anbefales det ikke å bruke det til soverom dekorasjon. Men dette er et flott alternativ for kjøkkenet.!

Positive egenskaper:

 • Stimulerer appetitten.
 • Øker stoffskiftet.
 • Øker selvfølelsen.
 • Toner opp.
 • Stimulerer kreativitet.

Mettede nyanser er ikke bra for alle. Personer som er for emosjonelle kan føle ubehag og litt nervøsitet. For kolere mennesker er det kontraindisert å være “på vei opp” i lang tid. Melankolske mennesker risikerer til og med å falle i depresjon. Men sangvillige og flegmatiske mennesker – det legen beordret!

Gul - oppkvikkende farge

Gul – oppkvikkende farge

En stor mengde gul – slitsomt, gjør rommet “tett”. For å unngå dette må det fortynnes, suppleres og litt “slukkes”, som en for lys ild i ildstedet. La oss finne ut det i rekkefølge – hvordan velge en vellykket kombinasjon og bestemme proporsjonene.

Du kan ikke gjøre alt gult. Eller hodesett eller vegger.

Et fargevalg

Farger, som mennesker, viser sin karakter avhengig av hvem de “kommuniserer” med. Kontrast – de som er ytterligere plassert på paletten, høyt “argumenterer”, begeistrer. Og de som ligger i nærheten – rolige, som gamle naboer.

Selv erfarne designere bruker fargehjulet for å finne de riktige parene.. I følge sirkelen er en av de skrikende kombinasjonene: gul med lilla. Med lysegrønt eller sand – fullstendig forståelse.

Mettede nyanser er ikke bra for alle

Mettede nyanser er ikke bra for alle

For en nøytral atmosfære er det bedre å velge som partnere:

De kalles achromatic. I seg selv er de blottet for følelser og vet hvordan de skal forhandle med alle farger. Feil er utelukket. Brown vil også oppføre seg lojalt.

Men med de som har en utpreget karakter – blå eller rød, – det er bedre å være forsiktig. Ved siden av kanarifuglen vil de virke enda mer uttrykksfulle enn uten den..

Eksperter foretrekker å blande kalde nyanser med kalde. Det vil si fersk sitron – med en blå, blek som vinterhimmelen. Den samme regelen gjelder for varme: sennep oppfører seg stille sammen med rød murstein.

Denne fargen stimulerer appetitten

Denne fargen stimulerer appetitten

Selv før reparasjonen starter, er det verdt å bestemme seg: vil det ligge gult i bakgrunnen eller vil det vises i aksenter? Det avhenger av denne beslutningen – hvor lyst det blir. For et lyst interiør i skandinavisk stil, velg gjerne møbler eller tilbehør i aktive nyanser. Og hvis bakgrunnen for klassikere eller land, vil diskret gjøre:

 • sengetøy;
 • sand;
 • krem;
 • strå.

RådJo mer gul, jo mindre intens tone. Alt tilbehør er akseptabelt, selv lyse kanarifugler. Men for vegger og møbler er det bedre å bli blek.

Duett med hvit eller grå

Hvitt er på moten nå, så du kan ikke gå galt med det. Den balanserer de lekne solfylte notene, glatter dem litt ut, tømmer dem. Kombinasjon er en trend!

Men vær forsiktig! Begge fargene har egenskapen til å reflektere lys godt og skape en for festlig atmosfære. Hvis du allerede er en positiv person, er det ikke nødvendig å begeistre nervesystemet.. Velg en myk rav eller honning.

Kombinert med grått

Kombinert med grått

Alliansen vil vise seg å være mindre påtrengende hvis du erstatter den krystallsnøde med grå: elfenben, eggeskall, støvete, marengo. Dette vil legge til raffinement. Grå regnes som solid, det beroliger og gir tyngdekraften.

Det er best å bruke alle tre fargene i området når du vil få “surround sound” – gul, grå og hvit. Grafisk design gjør rommet mer interessant, oversiktlig, med sin egen karakter.

Ikke gå over bord med gult. Et slikt interiør vil se for grovt og useriøst ut..

Livet i gult og svart

Dette er veldig sterke kontraster. Spesielt for kjøkkenet. Ja, en slik veving spiser i naturen – bier, humler. Men det er aggressivt!

Overdriver du det med svart, får du et deprimerende bilde. I beste fall streng og forretningsmessig, noe som ikke alltid er passende i en “bysse”. Et slikt emne er imidlertid til smak for praktiske mennesker, selv tidlig søndag morgen..

Skarpe kontraster

Skarpe kontraster

Et rom kan se interessant og dynamisk ut hvis betingelsene er oppfylt:

 • observer proporsjonene: svart med ikke mer enn 1/3;
 • legg til hvitt;
 • bringe letthet gjennom glassdeler (skapdører, husholdningsapparater).

Grafitt er ikke egnet for rom med et lite område og vinduer mot nord, da det visuelt reduserer dem og gjør dem mørkere.

Linden og grønn

Denne kombinasjonen finnes ofte i naturen, derfor er den i seg selv harmonisk, kjent for vår oppfatning. Men av en eller annen grunn er det en sjeldenhet i design. Kanskje veldig sommerlig og fargerikt, for en amatør.

Og selvfølgelig, uten dyktighet, er det vanskelig å beregne de riktige nyanser. Saftige farger er selvforsynt, og prøver å dominere hver. Men det er en vei ut. Ta utgangspunkt i pastellderivater, som i Provence -stilen. Vegger, bord og stoler – “hvete”, fasader skap – lysegrønn, som om den er “utbrent”.

Foreningen av krem ​​og mynte kan være beroligende. Begge ser ut til å være fortynnet med melk, og litt “levd”. Ikke tone opp.

Denne kombinasjonen finnes ofte i naturen.

Denne kombinasjonen finnes ofte i naturen.

Emerald er for dristig. Til og med kinkig. Den brukes i detaljer: lamper, fat, innramming.

Oransje gul

Honning og appelsin – tilsynelatende positive og deilige farger, akkurat for kjøkkenet! Men det er en fangst. Begge fargene er varme og veldig aktive.. Hvis det er for mange av dem, er effekten ikke alltid nødvendig:

 • romtemperaturen ser ut til å være flere grader høyere;
 • økt appetitt, noe som er skadelig for mennesker som er utsatt for overspising;
 • nervesystemet blir opphisset.

Dette er lett å unngå hvis du ikke behandler dem som likeverdige partnere.. Ta utgangspunkt bare gult, og deretter dempet og oransje – la i detaljene: husholdningsapparater, tilbehør, dekorasjon.

Positiv og smakfull farge

Positiv og smakfull farge

RådPå et kjøkken mot sør bør gult være minimalt. Ellers er det vanskelig å være om sommeren, det virker for varmt.

Selskapet blir mindre syrlig og sukkerholdig hvis du legger til en tredje deltaker:

 • kul blå;
 • mynte;
 • perle.

Gul-blå

Fantasi trekker assosiasjoner: sol, himmel, sjø. Den mest harmoniske og miljøvennlige fagforeningen, som ofte finnes i miljøet. Disponerer for å hvile, gir optimisme.

Fagfolk hevder imidlertid at kategorisk varmt og kaldt gir en overdimensjonert kontrast. For å dempe temperaturubalanser anbefaler vi bruk av dempede versjoner. La oss si honning og bleknet blått.

Den mest harmoniske og bærekraftige fagforeningen

Den mest harmoniske og bærekraftige fagforeningen

Blå ved siden av rav – for spenningssøkere og reklamer. Derfor er begge dype, med en høy konsentrasjon av pigment..

Kornblomstblå oppnås ved å blande blått og lilla. Den har en rosa fleur i seg. Og rosa fungerer interessant i et selskap med sol, gjør interiøret delikat og romantisk..

Gul brun

Disse to fargene er veldig tett på paletten. Videre inneholder brunt gult, noe som betyr at de praktisk talt er slektninger. Derfor er kombinasjonen nøytral, blottet for følelser..

Det anbefales å bruke alle brune nyanser som bakgrunn – beige, woody, kaffe med melk. I tillegg til sjokolade vil mørket gjøre kjøkkenet til et skap! Aksenter som stråler: bordplate, gardiner, servise, hvitevarer, forkle.

Disse to fargene smelter veldig godt sammen

Disse to fargene smelter veldig godt sammen

Begge «slektningene» har høy feber. Derfor må de fortynnes friske og kalde – røykfylt, grått, stål. Kull er også egnet for kontrast, det vil legge til dynamikk.

Dekorasjon av elementer i rommet

Hvordan blir kjøkkenet hvis vi markerer visse elementer der? Ved å legge til litt gult, kan vi lage en lys aksent av et eller annet objekt i interiøret..

Linden vegger

Gul har egenskapen til å øke plassen, er i stand til å jevne ut defekter og skarpe hjørner. Men i store mengder er det påtrengende og begynner over tid å irritere. Derfor bør du ikke male alle veggene.. Du kan bare ordne spisestuen, og dermed sonere plassen.

Vertikale linjer trekker rommet visuelt opp. Når alle veggene har samme farge, virker hjørnene umerkelige, alt smelter sammen. Og hvis de limes inn med forskjellige, så er vertikalene i hjørnene slående. Dermed øker de visuelt taket..

Men spekteret skal være det samme. For eksempel er den ene veggen “snødekt”, to er fløte og den fjerde er gul. Slik er designtrikset.

Det er også viktig å ikke glemme regelen her: jo mer “sol”, jo raskere blir den sliten. Så vi foretrekker mindre levende motiver. Og møbler til et slikt kjøkken er egnet for achromatic – hvit, sølv, brun.

Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik

Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik

En relativt ny teknikk er å kombinere tapet med og uten mønster. Det er enkelt å plukke dem opp, produsenter holder tritt med tiden og slipper hele kolleksjoner som matcher stilen.

Du kan kombinere:

 • stripete;
 • vanlig;
 • med et grafisk trykk;
 • med blomsterpynt.

RådFor at kjøkkenet ikke skal vise seg å være for fargerikt, ikke velg tapet i to aktive kontrastfarger. En – dominerer, resten – passiv, balanse.

Tak på et slikt kjøkken skal det være hvitt. Lysebrun eller karamell er egnet for etterbehandling av gulvet..

Overskap med blomstertrykk

Overskap med blomstertrykk

Forkle

Bare i tilfelle, la oss avklare hva som er forkle på kjøkkenet. Dette er en del av veggen i arbeidet sone, mellom den nedre og øvre delen av headsettet. Det vil si at dette er området som spruter mest av alt, inkludert fet!

Det er ikke alltid tid til raskt å vaske skitt og bli kvitt konsekvensene av det kulinariske kaoset.. Dette betyr at hovedprinsippene ved valg av forkle:

 • evnen til å maskere flekker;
 • det bør kombineres med interiøret;
 • Varme motstand.

Metallet varmes opp raskere. Om sommeren, på et trangt kjøkken, fungerer det som en andre ovn. Både fliser og ulike typer moderne plast tåler lett høye temperaturer fra ovnen.. De har klare fordeler. Valget står bare mellom matt eller blank tekstur..

Hi-tech stil

Hi-tech stil

RådDet skal bemerkes at under fargene ser alle farger lysere ut fordi de reflekterer lys. Matt overflate gjør den blekere.

Et forkle kan være veldig fargerikt og til og med skille seg ut fra resten av kjøkkenet. Dette er tillatt. En slående horisontal linje utvider et smalt og trangt rom. Men øynene blir fort lei av variasjonen. Og sonen, ikke glem arbeidet!

Gul, oransje og beige er merkelig nok veldig praktiske farger for denne delen av kjøkkenet. De maskerer fete dråper perfekt fra frukt- og grønnsaksjuice. Og lederen i denne “spion” -historien er et fargetrykk.

Eventuelle tegninger distraherer, kamuflerer flekker. Men liten tegning reduserer visuelt hele plassen, en dårlig idé for et område med et lite område. Stort trykk – skaper motsatt effekt.

Hvis hele kjøkkenet allerede er dekorert i honningtoner, vil de gjøre metall. paneler. Passer perfekt inn loft eller høyteknologisk. For etnisk og klassisk er alle fargepar som er nevnt ovenfor egnet..

Et forkle i denne fargen er praktisk.

Et forkle i denne fargen er praktisk.

Fasade

Den saftige sitronfasaden på kjøkkenet er det beste middelet for vitaminmangel og høstblues. Imidlertid, ikke bli hengt opp på farge. Den avgjørende rollen spilles av materialet som møblene er laget av. Oftest brukes MDF i Russland – 85%, belagt med akryl, emalje eller film.

En blank og jevn gul overflate vil øke plassen – dette er bra. Men det vil tvinge deg til uendelig å slite med fingeravtrykk – dårlig. Filmen skinner mindre enn emalje eller akryl – et pluss. Den brenner imidlertid ut og blekner raskere – minus.

En dristig farge for blide mennesker

En dristig farge for blide mennesker

Skjuler perfekt fettete fingeravtrykk på møbler. Ved å bruke fotoutskriftsmetoden kan du bruke alle bildene på filmen, de deiligste assosiasjonene: appelsiner, gylne pepperkaker. Og gjør dette bare for noen paneler. Og deretter dock monokrom og med fotografier.

Smakfull benkeplate

Valg benkeplater, som regel skjer det på slutten av renoveringen, når det allerede er noe å fokusere på. Imidlertid er oppgaven fortsatt vanskelig, gitt mangfoldet av materialer som finnes i dag..

Ikke bare fargen, men også teksturen bør kombineres med headsettet og den generelle stilen. Hvis du har Provence, vil den blanke overflaten skille seg ut og trekke over “teppet”.

RådGult gjør objekter visuelt større, men samtidig ikke omfangsrike. Møbler i denne fargen vil virke omfangsrike, men luftige..

For dekor og møbler er gult et godt alternativ.! Hjelper med å gi fart til kjedelige mellomrom. Men for benkeplater anbefaler designere det ikke. Denne fargen er bra for tapet, men ikke for en arbeidsflate som blir til et lyspunkt..

Gult får objekter til å virke større.

Gult får objekter til å virke større.

Bordplaten passer godt til honningvegger:

 • karamell;
 • krem;
 • sjokolade.

Praktisk og deilig mat! Klassikere er populære i vårt land – mandel og svart.

Det blir interessant for deg:

Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) – Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer

Fargemagien som påvirker vår oppfatning av interiøret: Rødt kjøkkendesign i lyse farger (115+ bilder)

Hvordan lage et kjøkken av tre med egne hender (210+ bilder): Velge møbler for et stilig design

Friskhet og sikkerhet av grønt i dekorasjon: 130+ bilder av grønt kjøkken i interiøret. Hva gir denne naturlige fargen?

Gardiner

Dette er kanskje den viktigste interiørdetaljen! For det er tekstiler som gir trøst. Eller … dreper ham fullstendig. Stoffets forskjellige tekstur gjør stilen pompøs, polert, eller tvert imot understreker den rustikke enkelheten.

Dette er kanskje den viktigste interiørdetaljen.

Dette er kanskje den viktigste interiørdetaljen.

Gardiner på kjøkkenet skal ikke irritere, deprimere og distrahere måltidet.. Derfor er de ikke egnet:

 • skinnende – sateng og silke;
 • mørk;
 • tung.

Gardiner bryter naturlig lys fra gaten. Dette betyr at de kan øke eller senke den totale temperaturen i rommet. Selvfølgelig ikke bokstavelig talt, men i psykologisk oppfatning. En høy konsentrasjon av gult vil gjøre rommet “tett”. Derfor bør valget av nyanse nærmer seg nøye..

Varme farger vil mette hele interiøret. Kald – legg til letthet. Mye sol er ikke alltid en dårlig ting. Til og med illusjonen om et lysende lys hjelper oss noen ganger i løpet av en lang vinter, jubler.

Valget av nyanse bør nærmer seg nøye.

Valget av nyanse bør nærmer seg nøye.

Hvis vinduene vender mot nord, ikke vær redd for noen nyanser! Men hvis kjøkkenet i seg selv allerede er for iriserende, vil gardinene dempe blått, grått eller grønt.

RådLyse eller gjennomsiktige gardiner gjør vindusåpningen visuelt større enn den egentlig er.

Du bør være forsiktig med mønsteret på gardinene. Small skaper en følelse av ryddighet. Cellen vil tilgi. Dette er ikke ille hvis det bare matcher den generelle stilen og ideen til designeren..

Flis

På kjøkkenet kan det brukes ikke bare til et forkle. Keramikk ser veldig imponerende ut kjønn. For spansk eller italiensk stil er en litt slitt, med de nasjonale mønstrene i Middelhavslandene, egnet. Ganske passende på et gult kjøkken.

Forresten, fliser kan legges ikke over hele området, men bare i midten. Resultatet er et praktisk teppe som er lett å rengjøre. I dette tilfellet tegnes omkretsen av et brett eller laminat.

Bruk fliser i denne fargen

Bruk fliser i denne fargen

Et annet alternativ er egyptisk stil, med mørke fliser på gulvet. Men det må suppleres med tilbehør, malte leirevaser, figurer – detaljer som er typiske for landet og faraoene..

Et helt gult monokrom gulv er i prinsippet uakseptabelt. Han lar deg ikke føle deg stabil, får deg til å se på føttene dine hele tiden. Løsningen er enkel – å kombinere! Med enkle og beroligende maling.

RådFlis, lagt diagonalt, utvider plassen visuelt. Gir enkle former originalitet.

Designideen forsterkes alltid av gul keramikk.. Fordi det tiltrekker seg oppmerksomhet. For etnisitet i afrikanske eller meksikanske motiver er matt egnet. Og glansen vil fremheve høyteknologien. Det viktigste er å velge riktig tekstur..

Gull

Dette er det mest ambisiøse gule formatet. Historisk sett ble det brukt i dekorasjonen av palasser og slott. Er det passende i et moderne kjøkken? Ganske. Dessuten er det den beste måten å legge litt polsk til interiøret. Hvis du holder fornuftens grenser. Dette kan være beslag – møbelhåndtak, lampekarm, messingblander.

Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik

Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik

RådGulldetaljer passer i et klassisk kjøkken.

Fordi det gule metallet er svært reflekterende, anses det som ideelt for veggdekorasjon på kjøkken med dårlig naturlig lys..

For eksempel for å trimme et forkle:

 • dekorativt gips med perlemor;
 • mosaikk som etterligner edelt metall.

Eller lim over en av veggene med gull tapet. Men jo mer pompøst materiale, jo mindre komplekse, utsmykkede detaljer burde være.. For å forhindre at kjøkkenet ser billig og pretensiøst ut, må du bruke mer edle naturmaterialer – eik, marmor eller imitasjon av dem.

Bordet er høydepunktet i rommet

Bordet er høydepunktet i rommet

Belysning

Som du vet, kommer lamper i tre typer glød:

 • varm;
 • kald;
 • naturlig.

Men hvilken av dem som er bedre å bruke, avhenger av:

 • Avtaler av lokalene.
 • Det generelle interiøret.

Den kalde gløden, med en liten blå fargetone, fremkaller psykologisk assosiasjoner til vinteren eller tidlig morgen. Det får deg til å jobbe og brukes oftere på kontorer. Ikke det beste alternativet for kjøkkenet, hvor vi slapper av om kveldene.

Den varme gløden er beroligende, egnet for hjemmemat. Den er også ideell for gule toner. Fullstendig idyll! Men litt uoverensstemmende med hvitt i interiøret.

Universal – den tredje, som karakteriseres som naturlig.

Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik

Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik Interiør med surhet: + 135 Bilde av kjøkkenet i gult. Vi starter morgenen lystig og solrik

Tradisjonell lysekrone på kjøkkenet, er det ikke et praktisk objekt. Hun er ikke i stand til å bytte ut alle nødvendige inventar. For i arbeidsområdet der vi lager mat trenger vi kraftige lamper som lar deg se alt godt. Lysekrone – vil ikke spare, for langt.

Men i spisestuen, over bordet, kan lyset være mykere. Og best av alt, med muligheten til å justere effekten. Flere små apparater med svake lamper blir ofte plassert. Inkluder en, to eller tre – i henhold til situasjonen.

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

Kanskje er kompromissveien å bare bruke den i detaljer. Dette lar deg stupe inn i interessante eksperimenter, diversifisere og ikke bruke penger på store reparasjoner..

Previous Post
Πράσινη κουζίνα στο εσωτερικό – Φρεσκάδα και ασφάλεια του Πράσινου στη διακόσμηση (130+ Φωτογραφίες). Τι δίνει αυτό το φυσικό χρώμα;
Next Post
Interiør i Provence -stil: 150+ (Foto) Ideer for å skape skjønnhet og komfort