Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner)

Kunstige blomster til hjemmepynt

Kunstige blomster er egnet for å dekorere ethvert rom. De vil gjøre det lysere og mer behagelig, vil hjelpe deg med ikke å bekymre deg for konstant omsorg..

Alle vil legge til variasjon i dagliglivet, men hva er den beste måten å gjøre det på? Du kan gjøre atmosfæren i ethvert rom lysere og mer komfortabel med figurer, håndverk, suvenirer og andre pyntegjenstander. Den enkleste måten er imidlertid å dekorere hjemmet eller arbeidsplassen din med blomster. De vil lett passe inn i enhver interiørstil, gjøre rommet mer livlig og fylle det med farger..

Kunstige blomster er egnet for å dekorere ethvert rom

Kunstige blomster er egnet for å dekorere ethvert rom

Hva synes du om å bruke kunstige blomster? Vi er sikre på det med forsiktighet og til og med med et saltkorn. Forgjeves! Vi forsikrer deg om at det er de som gir mye flere muligheter til å utføre den originale innredningen..

I tillegg er moderne kunstige analoger på ingen måte dårligere i utseende enn levende planter, de er upretensiøse i omsorgen og vil glede eierne lenge. Kunstig planter tjene som grunnlag for mange kreative originale komposisjoner – buketter, panel, ekiban, collager og kranser. Populariteten til slik innredning kom til oss fra Europa og vokser hvert år..

Passer lett inn i enhver interiørstil

Passer lett inn i enhver interiørstil

Fordeler og ulemper ved bruk av kunstige blomster

De estetiske fordelene ved innendørs bruk av blomster og planter er åpenbare. De forbedrer interiøret og er morsomme. Men altfor ofte blir de psykologiske fordelene ignorert eller bare glemt..

Det er mange studier som dokumenterer at det å ha blomster og planter i et kontormiljø reduserer stress, øker trivsel og forbedrer ansattes moral, kreativitet og produktivitet. Bruken av kunstige analoger har en rekke fordeler og ulemper. Vi inviterer deg til å bli kjent med dem.

De estetiske fordelene er klare

De estetiske fordelene er klare

fordeler

 • de trenger ikke å transplanteres, vannes, mates med jorden;
 • de krever ikke naturlig lys, det vil si at de kan plasseres i gangen, baderom og andre mørke hjørner;
 • det er ingen jord – den viktigste kilden til skitt; barn eller kjæledyr kan ikke velte gryten, tømme innholdet teppe;
 • planten blir ikke syk, tørker ikke ut, det er ingen falt tørre blader rundt den;
 • et barn eller elsket kjæledyr risikerer ikke å bli forgiftet eller stukket av en plante han liker;
 • mennesker med pollenallergi kan nyte en vakker analog;
 • du vil ikke bekymre deg for hvem som skal vanne blomstene når du drar;
 • kunstige planter er en flott mulighet for kreative mennesker. Du kan uttrykke deg selv og dekorere hjemmet ditt med vakre blomsteroppsatser;
 • hvis du trenger å flytte fra ett sted til et annet, har du ikke noe problem.

Du trenger ikke å plante om, vanne, mate jorden

Du trenger ikke å plante om, vanne, mate jorden

Minuser

 • selv kunstige planter krever regelmessig pleie – bladene og knoppene må rengjøres for støv, vaskes;
 • du kan glemme den delikate blomsterduften som sprer seg i hele huset;
 • hvis de står på en vinduskarme eller balkong, vil de snart risikere å brenne ut og miste sitt estetiske utseende;
 • billige kolleger kan avgi en ubehagelig lukt, noen ganger til og med forårsake allergi.

RådFor at en kunstig bukett skal gi en delikat aroma, er det en enkel vei ut. Du kan ty til essensielle oljer. Noen få dråper på klutblomster – og behagelig røkelse vil fylle rommet.

Krever ikke naturlig lys

Krever ikke naturlig lys

Kunstige planter i det indre av forskjellige rom

Kunstige blomsteroppsatser kan plasseres i alle rom, men det er viktig å forstå de mest harmoniske kombinasjonene og riktig bestemme stedet for dem. Tenk på rommets generelle stil når du skal dekorere. For eksempel er gladioli eller roser egnet for barokkstil, og provencalsk stil – lyse solsikker.

Gang

Inngangspartiet er ofte det mørkeste stedet i huset, der naturlig lys ikke blir bra, og det elektriske slås på ekstremt sjelden. Levende flora plassert på gangen vil raskt visne og dø. Derfor anses dette rommet som ideelt for dekorasjon med planter laget av stoff, plast, polymerleire..

I det indre av gangen

I det indre av gangen

Gangen er det gjestene dine ser først, så gi den like mye oppmerksomhet som stuen. Hun fortjener en liten innsats fra vår side og kreative ideer. Som regel er dette rommet ganske trangt, derfor vil det bli positivt understreket av en liana, som forsiktig vil henge fra sideveggen i garderoben med yttertøy. Hvis det er mer plass i gangen din, vil det være hensiktsmessig å plassere en høy gulvvase med urter..

RådHvis gangen din har en gammel renovering, et rot og det bare ser forsømt ut, ikke plasser blomster der. Dette vil ytterligere understreke hennes mangel på pleie og forverre inntrykket. Det er bedre å raskt komme i gang med reparasjoner og gjøre ting i orden.!

Ingen land - den viktigste kilden til skitt

Ingen land – den viktigste kilden til skitt

Lite magasin lite bord, hylle eller toppen av nattbordet kan også dekoreres med en beskjeden komposisjon. Heng en krans på inngangsdøren. Speil vil skille seg uvanlig ut hvis de er dekorert med små glassflasker med blomster.

Hvis det kommer veldig lite lys fra rommene i nærheten, ikke bruk grønne planter. Legg til farge – vi anbefaler deg å se nærmere på materialene i oransje, gul, blå, rød og lilla blomster.

Kjøkken

Kjøkken – et annet rom der du sjelden kan se naturlige buketter. Årsaken til dette er de konstante røykene fra matlaging og generelt tørr luft. Familien tilbringer mye tid i dette rommet.. Å lage mat, spise og snakke er et viktig daglig ritual, så interessante detaljer i interiøret vil bidra til å skape en følelse av hjem..

Passer perfekt inn i kjøkkenet

Passer perfekt inn i kjøkkenet

Dekorative elementer skal understreke komforten og stemme overens med det totale arealet. Vi anbefaler at du dekorerer kjøkkenhyllene med små vaser og kurver, som ideelt sett utfyller glassene med frokostblandinger og krydder.. Interessant alternativ – potter.

Spisebordet vil se mer elegant ut hvis du legger en vase ved siden av fruktfatet. For å gjøre interiøret på kjøkkenet mer originalt, bytt ut standard plantemaskiner med en gammel tekanne, glass eller fancy-formede salatskåler. Det er i dette rommet at komposisjoner av tørkede blomster, urter og til og med kvister med tørkede bær eller frukt vil være mest passende..

Spisebordet vil se mer elegant ut

Spisebordet vil se mer elegant ut

RådLegg imitasjon fioler på vinduskarmen, øvre nivå skap eller hyller, dekorere med autentiske leirgryter med villblomster. Legg en kanne med spraglede planter på spisebordet.

Stue

Stue – det mest komfortable rommet, et samlingssted for hele familien. Det har det største området. På grunn av dette regnes stuen som det beste stedet for floristiske eksperimenter.. Det klassiske “professorale” interiøret kan suppleres med et stort palmetre med en gryte i hjørnet av rommet og høye vaser med gladioli eller roser.

Planten blir ikke syk, tørker ikke, det er ingen fallne tørre blader rundt den

Planten blir ikke syk, tørker ikke, det er ingen falne tørre blader rundt den

Skandinavisk designet antyder mange blomstrende planter, så legg flere gjennomsiktige vaser med kunstige orkideer, begonier og fancy keramiske potter.

RådHvis stuen din ikke har en uttalt stil, ordner du blomster etter intuisjon – på bord, bokhyller, ledige deler av rommet. Hvis den har en ekte eller falsk peis, legg en fin mellomstor vase oppå den. En omfangsrik bukett vil positivt understreke rommets eleganse..

Legg til små buketter i bokhyller og hyller som passer godt sammen med figurer eller dekorative lys. Du kan bruke kunstig drivved, legge naturstein ved siden av dem. Dekorer salongbordet i stua med en vase eller en åpent salatskål med pærer og epler, samt en kunstig epletregren i blomst.

Uvanlig, miljøvennlig interiør

Uvanlig, miljøvennlig interiør

Soverom

Blomster inn soverom bør være behagelig for øyet og satt for avslapning. Vi anbefaler ikke å ha det opp med et stort antall unaturlige floristiske komposisjoner, ettersom de samler mye støv. Velg delikate nyanser av blomsteroppsatser – lyse rosa, fersken, hvite og blues. Keramiske vaser må også være fargetilpassede.

RådDekorer den med små gjennomsiktige vaser med kronblad. Ta en nærmere titt på de beskjedne buketter av tørkede blomster, den delikate duften av krydder vil bare bidra til en god søvn.

Plasser små vaser på nattbordene, veggen bak seng dekorere med delikat krans eller klatre kunstige planter.

I det indre av soverommet

I det indre av soverommet

Baderom

På badet, på grunn av den høye luftfuktigheten, er det ingen mening å beholde naturlige buketter, mens produkter laget av polymerleire eller plast ikke vil forringes og legge til komfort. Vurder badets generelle design og dekorér deretter. Du kan sette en stor glassvase ved siden av sminkeskapet ditt eller dekorere et speil.

RådBruk blomsterdekor for mer enn bare permanent dekorasjon av hjemmet ditt. Velg komposisjoner for bestemte ferier eller årstider. For eksempel på julaften kan du dekorere inngangsdøren med en krans med misteltein og forberede en sammensetning av smørblomster til påske.

I det indre av badet

I det indre av badet

Blomsterarrangementer: varianter

Blomsterarrangementer er perfekte for rominnredning. De er upretensiøse og lette å ta vare på. Den nøye gjennomtenkte faux-innredningen vil vare i mange år. Det vil revitalisere boarealet, bidra til å skape en positiv holdning. Hvilke typer komposisjoner finnes?

Blomster i potter

Nøyaktige kopier av ekte planter er veldig populære innen boligdekorasjon., kontorer, skjønnhetssalonger og restauranter. De ser bra ut og maskerer romfeil. Dette gjelder en gaffel i kommunikasjon eller bare rør. Klatreplanter, eller rettere sagt deres etterligninger, distraherer godt oppmerksomheten fra rør.

Store blomsterpotter med kunstige palmer eller fiken takler også oppgaven med å skjule layoutfeil.. For det meste er kunstige planter i potter gjort grønne med en uvanlig bladform, bare noen ganger brukes blomstrende arter.

RådDu kan forbedre effekten av naturlighet ved hjelp av grønne kvister, de vil ikke skille seg fra de virkelige. Du kan bruke en blomstersvamp eller skum som base..

Nøyaktig kopi av ekte planter

Nøyaktig kopi av ekte planter

Blomster i glassvaser

Sikkert har du et par tre ubesatte glassvaser som du fikk i gave for en av høytidene. De har ingenting å stå på tomgang, bruk dem til originale komposisjoner og dekorer din Hus. Det vil ikke være vanskelig å komponere en vakker intrikat bukett, det viktigste er å ta hensyn til størrelsen og formen på vasen din.

Den høye og smale versjonen er godt egnet for kunstige roser eller tulipaner, mens du i en liten bred vase kan plassere en pen bukett med avskårne stilker.

RådLegg likheten til levende planter og hell vann i vasen for et naturlig utseende. Små blomster i et glass eller glass vil se harmonisk ut på kjøkkenet, og en høy glassvase vil dekorere spisebordet.

Vakker komposisjon

Vakker komposisjon

Biedermeier

Den tyske kunststilen i buketter er egnet for både kunstige og ekte blomster. Store blomsterhoder på korte stilker samles i en rund bukett. Identiske elementer (planter, dekor) er plassert i sirkler.

RådLag en bukett av både forskjellige planter og av de samme blomstene i forskjellige nyanser (for eksempel hvite og lilla roser). Ordne hvert dekorative element veldig tett, tilsett spikelets eller perler hvis ønskelig.

I sammensetningen av Biedermeier -stilen bør ingen blader eller selve stilkene være synlige, bare knoppene og blomsterstandene selv. Denne luksusen passer perfekt inn i interiøret i stuen og soverommet. Imidlertid må du ta hensyn til fargene. For det andre alternativet, velg produkter i delikate og pastellfarger..

Forbered deg grundig, kjøp materialer i ønskede farger og andre dekorative elementer på forhånd. Det er viktig å lage minst fire sirkler, så du må forberede mange kunstige knopper..

Et barn eller et kjært kjæledyr er ikke utsatt for forgiftning eller injeksjoner

Et barn eller elsket kjæledyr er ikke utsatt for forgiftning eller injeksjoner

Panel

Kunstige floristiske komposisjoner er ofte dekorert i paneler. Massive elementer har lenge blitt laget ved hjelp av et trådpanel i basen, så vel som mose. Senere, med utviklingen av industrien, ble de erstattet av spesielle svamper, som selges i blomsterbutikker..

Sammensetningen i synlige kunstige blomster, greener og frukt er tett plassert på denne svampen, slik at det ikke er ledig plass i det hele tatt. De kommer i forskjellige størrelser.

Hengende kurv

Blomsterdekorasjonen, som er lett å henge på veggen, kan også fungere som en lampe. Vi anbefaler å bruke kurvene kun i romslige rom. I små trange rom vil de ikke se lønnsomme ut og stjele plass..

RådLegg både en klassisk luksuriøs bukett og en klatreplante i kurven. Ivy vil bidra til å skjule feilene i reparasjonen, egnet for forskjellige veggdekorasjonsalternativer.

I det indre av stua

I det indre av stua

Grunnleggende materialer og omsorg

Utrolig lite vedlikeholdende blomsterprodukter laget av en rekke materialer.

De mest populære er:

 • plast;
 • polymer leire;
 • tøyet;
 • papir;
 • perler;
 • tråder;
 • atlas.

Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner)

Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner)

Vakre kunstige buketter trenger konstant pleie. Du kan opprettholde et rent og ryddig utseende på følgende måter:

 • påfør en fjærstøv;
 • sammensetninger med en glatt overflate (for eksempel plast eller polymerleire) tørkes best med en fuktig serviett;
 • som væske for en sprayflaske, bland vann og eplecidereddik i like store mengder;
 • stoffelementer kan tas med til renseri.

Det blir interessant for deg:

Blomster i interiøret: 175+ (Foto) Vakre kombinasjoner (i stuen, soverommet, kjøkkenet)

Hvordan lage blomster av bølgepapir med egne hender? 125 bilder og 5 enkle mesterklasser

Hvordan lage blomster av bølgepapp med godteri med egne hender? Mesterklasse +75 Bilder av luksuriøse buketter

Med egne hender: en mesterklasse om å lage skjønnhet

Å lage komposisjoner for hjemmet ditt kan bli en hobby. Vi inviterer deg til å bli kjent med en mesterklasse, som et resultat av at du kan gjenskape fantastisk ranunculus. Delikate blomsterstander vil dekorere soverommet eller stuen!

Lett å rengjøre

Lett å rengjøre

For å lage en komposisjon trenger du:

 • polymer leire;
 • metalltråd;
 • saks (det er lurt å finne en modell med buede ender);
 • lim;
 • form;
 • stable;
 • bånd.

RådFor å gjenskape blomstens naturlige årer, bruk mugg. Dessverre vil det være vanskelig å finne en form som etterligner ranunculus. Derfor kan du kjøpe alternativet med roser..

Stor mulighet for kreative mennesker

Stor mulighet for kreative mennesker

Starter:

 • Les instruksjonene på polymerleireemballasjen. Noen produsenter anbefaler å la det stå en stund før de skulpturerer for å la det puste. Leire fra andre leverandører kan startes med en gang.
 • La oss starte med å lage ranunculus gul skygge. Forbered tre typer leire – gul, grønn, umalt. Den første vil være nødvendig for de fleste kronbladene, den andre for midten.
 • Rull sammen to fargede kuler. I en grønn og en gul, tilsett litt umalt materiale for å gjøre dem litt blekere..
 • Klem av et lite stykke grønn farge, rull det med hendene til en ball. Forbered et stykke ledninger og bøy først toppen for å danne en løkke. Dypp den i lim og trå en liten kule.

Du kan gjøre det selv

Du kan gjøre det selv

 • Bruk saks til å lage midten av blomsten. Gjør flere kutt, beveg deg fra toppen til midten. Bunnen må forbli intakt.
 • Nå begynner vi å lage et kronblad. Skill et annet stykke fra den grønne leiren. Kjevle den ut til en oval form. Bruk en bunke og lag et flatt stykke leirkrøll på sidene. Lag dermed fire kronblad til..
 • Bruk lim og fest dem til bunnen av blomsten. Hvert kronblad skal være litt overlappende..
 • Nå bruker vi en lysegrønn leire. Lag kronbladene på samme måte og lim dem til knoppen i en sirkel. Flere rader må gjenskapes.
 • Lim to lysrekker med delikate kronblader fra lysegul leire.
 • De siste radene med lys gul farge må ikke lenger være glatte, men med karakteristiske årer. Til dette trenger du en form.
 • Skrell av fem stykker lys grønn leire og kjevle ut en blomsterkopp. Lim den til basen.

Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner)

Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner)

Det er alt, blomsten er ferdig. For å få en komplett komposisjon, lag minst seks slike vakre blomsterstander til. Kombiner nyanser!

Du kan opprinnelig dekorere spisebordet for ankomst av gjester ved hjelp av blomster fra servietter.

Forberede:

 • flerlags servietter;
 • tråder;
 • tannpirkere;
 • lim;
 • saks.

RådVelg lyse servietter i rike farger. For å lage en knopp, velg fire servietter av samme farge og en av de andre. De må være i harmoni med hverandre. For eksempel bruker vi fire røde og en hvit servietter..

Stilig blomsterpotte

Stilig blomsterpotte

 • Brett de røde serviettene ut og legg dem oppå hverandre.
 • Klipp av kantene på den hvite servietten og legg den på toppen.
 • Brett lagene forsiktig til et trekkspill, bind nøyaktig i midten med en tråd.
 • Rund kantene og rett ut knoppen jevnt.
 • Sett en tannpirker inn i bunnen og lim den med tape.
 • Bruk tape for å skjule båndet.

Slike kunstige produkter vil ligne ekte nelliker i form.!

Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner)

Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner)

Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner)

Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner)

Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner)

Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner) Kunstige blomster for interiøret i hjemmet: Skjønnhet i årene som kommer (buketter, komposisjoner, ekibaner)

Previous Post
Το εσωτερικό της κουζίνας σε συνδυασμό με το σαλόνι (180 + Φωτογραφίες): Σχέδια κόλπα και μυστικά τοποθέτησης
Next Post
Hvordan et teppe av garn vil se ut i interiøret ditt: Vi vever med egne hender. (85+ bilder). Kule designideer (rund, rektangulær, pom-pom)