Hvordan velge et speil i gangen? 235+ (Foto) Designideer for dekorasjon (garderobe, toalettbord, kantstein)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan velge et speil i gangen? 235+ (Foto) Designideer for dekorasjon (garderobe, toalettbord, kantstein)

Hvordan velge et speil i gangen-

Speilet er en av hovedattributtene på gangen. Det hjelper å vurdere utseendet ditt før du går ut og dekorerer interiøret. Det er veldig viktig å rasjonelt bruke ledig plass på gangen for å få plass til speilet. Flere detaljer senere i artikkelen.

Valg av design

Dekorasjonen av dette rommet spiller en viktig rolle, siden entreen skaper det første inntrykket av huset og dets eier. Designet skal ikke være pretensiøst, og designet skal ikke være upraktisk..

Vi bruker alt rasjonelt

Vi bruker alt rasjonelt

Gangdekorasjon kan være et problem av grunnen:

 • Mangel på ledig plass.
 • Et stort antall varer og møbler.
 • Svakt lys.
 • Ubehagelig romoppsett.
 • Mangel på midler.

Det vanligste tilfellet er mangel på ledig plass til møbler og interiørartikler. I tillegg ser et rom i mørke farger og med lite lys stygt og trangt ut.. En vakker og stilig design vil bidra til å løse problemet, som må plasseres riktig i rommet..

Vakkert utvalgte møbler er nøkkelen til vellykket design

Vakkert utvalgte møbler er nøkkelen til vellykket design

Et speil er ikke bare et dekorativt element som brukes til å dekorere en leilighet. I tillegg til dekorasjon, utfører den også sin hovedfunksjon – folk ser på det før de går ut for å finne ut om utseendet deres..

Å velge er ikke en lett oppgave. Det er mange forskjellige typer, de varierer i form og størrelse. Du må velge et speil i henhold til dine egne preferanser og generelle stil gangen.

Speilet er forskjellig i form og størrelse

Speilet er forskjellig i form og størrelse

Designfunksjoner

Speilets stil skal matche stilen der gangen er designet. Designet er valgt slik at kjøpet ikke ser latterlig og smakløst ut. Det er fire stiler av romdesign:

Provence -stil - alt er i stil

Provence -stil – alt er i stil

Formen kan være hvilken som helst: oval, firkantet, rett, rund eller skåret. Det bør kombineres med møbler, vegger, tak og andre interiørartikler.. Rammen kan være laget av forskjellige materialer:

Lyst høydepunkt i interiøret

Lyst høydepunkt i interiøret

Metallrammen er egnet for en retro (gammel stil) gang. En utskåret treramme vil se bra ut med en stor kommode.

Valg av farge for dekorasjonen av et rom avhenger av størrelsen. Hvis den er liten, er det bedre å nekte mørke farger. På den annen side kan møbler (i passende kombinasjon med fargen på veggene) være mørke. For eksempel er wenge-fargede møbler egnet for lyse vegger..

Den beste stilen for et lite rom er minimalisme. Du kan velge møbler i landlig stil, høyteknologisk, fjerne alle unødvendige gjenstander. Å transformere møbler vil passe godt inn i en liten gang.

Vi utstyrer i stil med minimalisme

Vi utstyrer i stil med minimalisme

For en stor gang er en klassisk stil med dekorasjoner (hvis passende) egnet. Du trenger ikke å være redd for å overfylle rommet, ellers kan det virke tomt.

Speilstørrelse

For de som bruker speilet til det tiltenkte formålet, er det best å kjøpe et stort vertikalt. Dette alternativet vil være vellykket for å dekorere gangen med lav takhøyde.. De hever seg visuelt tak, trekker rommet.

I små korridorer (oftest i bygninger i Khrusjtsjov) er det behov for å utvide dem. Speilet vil bidra til å visuelt utvide plassen, og du må henge det på en bred vegg. Volumetriske gulvkonstruksjoner er ikke egnet for slike ganger; I stedet er det bedre å gi plass til:

 • Innebygde hyller med skyvedører.
 • Speilede fasader av skyvedører.
 • Små skostativ.

Originalt speildesign

Originalt speildesign

Området som utvider effekten er basert på refleksjon i en spekulær overflate. Jo lengre overflaten som reflekterer, jo mer romslig vil korridoren vises..

For lavt tak må du kjøpe et vertikalt speil. Vanligvis plasseres de på veggen, men det er også en mer kreativ løsning – å plassere dem på inngangsdøren. For å oppnå dobbel ekspansjon, er de plassert i hjørnene av korridoren..

Du kan også bruke et lite speil til dekorasjon, der du kan se halvparten av refleksjonen din. De er vanligvis ovale i form, har en interessant ramme og er prydet med vakre overflater. De er også ofte bakgrunnsbelyst på siden og toppen..

Oval modell for refleksjon

Oval modell for refleksjon

Det er et annet alternativ – kjøp kabinett med et speil. Dørene har en eller to speilflater. Det er også skap for sko eller toalettbord med speil.

Møbler den kan være gulvstående, veggmontert eller til og med svingbar. Den sistnevnte typen møbler kan vippes, roteres eller flyttes til et annet sted.

Garderobe for klær og sko

Garderobe for klær og sko

Motlys

Det er ofte ingen naturlig lyskilde i gangen – et vindu. Det erstattes av lampe i taket eller en veggmontert armatur plassert på bord eller kommode. Det opplyste speilet er en veldig stilig løsning. Denne designen er ikke bare praktisk, men også veldig behagelig og vakker..

Motlys gjør interiøret i rommet mer mystisk og interessant. Du kan smarte deg foran speilet uten å slå på lampen. I tillegg vil atmosfæren på gangen endres takket være denne typen belysning. Dette alternativet vil se bra ut i et lite rom..

Motlys er en praktisk løsning for gangen

Motlys er en praktisk løsning for gangen

Det mest vellykkede alternativet er en høy struktur, fordi personen reflekteres fullt ut i den. Ulike design kan kjøpes i butikken – fra liten til stor.

Belysning for gangen med et stort speil velges individuelt. Den øvre delen av speilrammen er perfekt for en belysningslampe (men bare hvis den ikke er plassert høyere enn to meter over gulvnivå). Hvis den er bred, plasseres bakgrunnsbelysningen på sidelysene (samme høydebegrensning gjelder).

Modell for full visning

Modell for full visning

Du må velge bakgrunnsbelysning, med tanke på noen funksjoner:

 • Mangel på fargede lys.
 • Samhold med stilen på rommet.
 • Unngå matt og hvitt lys.

Sørg for å kombinere med stilen i hele rommet

Sørg for å kombinere med stilen i hele rommet

Lamper må kombineres i stil med utformingen av hele gangen. Du kan lage lamper med en takhimling med spotlights. Det finnes også modeller med innebygd bakgrunnsbelysning.

Overnatting prinsipper

Noen designere installerer speil over hele veggen. Glass kan plasseres både på overflaten av en vegg og på to. En slik speilet korridor ser veldig imponerende ut, men ikke alle har råd til det..

Oftest er ett speil installert på en av veggene i gangen. Du kan også sette en kommode med speildør. Det anbefales ikke å plassere et objekt overfor inngangsdøren (med sjeldne unntak).

Lett stilidé med speil

Lett stilidé med speil

Garderobe i gangen

En garderobe med speilvegg utfører flere nyttige funksjoner på gangen samtidig: det sparer plass og lagrer ting i seg selv. Et slikt element i interiøret øker visuelt plassen i rommet, noe som gjør det mer koselig og behagelig..

Speilet i gangen har flere viktige funksjoner:

 • Visuell utvidelse av området. Det reflekterer lys, fyller hele rommet med det, og lar deg også slå fargeskjemaet riktig. Hvite møbler fungerer best..
 • Ingen overbelastning av små ting i rommet. Skapet med speiloverflate ser veldig kompakt ut. I tillegg er det ikke nødvendig å velge møbler separat, og det tar ikke mye plass..
 • Høy komfort. For å ta varen du trenger trenger du ikke å gå til et annet rom – bare flytt døren.

Innebygd garderobe øker arealet i rommet

Innebygd garderobe øker arealet i rommet

Skapets bredde

I gangen med smale korridorer ser smale speilskap best ut, som ikke tar opp ekstra ledig plass. Omtenksomheten til slike møbler vil sikre kompaktitet, så vel som bekvemmelighet og praktisk..

For denne typen rom er en smal kafé egnet, der det er hyller for oppbevaring av sko og paraplyer. I tillegg vil refleksjonen visuelt utvide den smale korridoren.

Et bredt skap kan plasseres i et firkantet rom. Den kan lagre ikke bare yttertøy (jakker og regnfrakker), men også andre ting som ikke har plass i leiligheten – treningsutstyr, strykebrett, telt, støvsuger, mopper, etc. Et slikt møbel vil forvandle gangen, og vil unngå å stable huset med unødvendige gjenstander..

Det er bedre å bruke en bred garderobe i en firkantet gang.

Det er bedre å bruke en bred garderobe i en firkantet gang.

Før du kjøper (spesielt for en gang med en smal korridor), må du måle området. For å gjøre dette kan du bruke et målebånd.

Innebygde modeller

For små rom er innebygde modeller med speiloverflate mest passende.. De tar ingen ledig plass og er veldig kompakte i seg selv. Sandblåste skap er veldig vanlige, da de ser dyre og elegante ut..

Den største ulempen ved slike møbler er de skreddersydde, siden de må passe nøyaktig til parametrene i rommet. Derfor tar det litt tid å produsere. En modell med en størrelse som er omtrent egnet for rommets dimensjoner kan ikke kjøpes.

Innebygd modell med bilde

Innebygd modell med bilde

Hvis du har en nisje, kan du spare på skapvegger da det blir vegger i stedet. Du trenger bare å bestille dører rom, systemer for sko og andre ting, installer dem i gangen og bruk. Hvis skapet også må utføre en dekorativ funksjon, er det forskjellige teknikker – dekorativ film eller sandblåsing..

Hjørne

Hjørneskap er vanligvis plassert i gangen som har ett ledig hjørne. Et slikt møbel er veldig romslig, det lar deg rasjonelt bruke ledig plass i rommet. Garderoben er flott for oppbevaring av diverse tilbehør, klær, vesker og ting som ikke får plass i rommet (strykebrett, treningsutstyr, etc.)

Veldig behagelig og praktisk modell

Veldig behagelig og praktisk modell

Hvis gangen er romslig nok, vil møbler uten sidevegger, som vil være i kontakt med veggene, gjøre. For små ganger kan du velge ikke et trekantet, men et femkantet skap.

Utenfor er det forskjellige hyller, skuffer, og inni den er det lange tverrstenger for yttertøy. Selv en liten garderobe gir brukeren den ideelle tilstanden i rommet, sparer plass og dekorerer interiøret.

Vi bruker plassen klokt

Vi bruker plassen klokt

Radius

Radialskap er designet spesielt for de som elsker ikke-standardmøbler. Dette møbelet er en modell med konvekse dører som kan skyves til siden rundt omkretsen. Slike skap er ikke bare romslige, men også komfortable og vakre. DFor å dekorere slike møbler bruker de sandblåsingsteknologi, fotoutskrift, etc..

Radialskapet har en imponerende fordel – det er trygt for små barn. Hvis det er innskrevet i et hjørne og ikke har skarpe hjørner, utgjør det ingen fare for førskolebarn. Fordelene med disse møblene oppveies av den høye prisen (sammenlignet med en standard garderobe).

Det blir interessant for deg:

Baderomspeil med belysning (200+ bilder): Ideellitet og originalitet. Velge ekstra tilbehør (stikkontakt / klokke / oppvarming)

Toalettbord med speil og belysning: 140+ (Foto) alternativer for soverommet ditt Hvordan velge et speil i gangen? 235+ (Foto) Designideer for dekorasjon (garderobe, toalettbord, kantstein) Hvordan velge et speil i gangen? 235+ (Foto) Designideer for dekorasjon (garderobe, toalettbord, kantstein) Hvordan velge et speil i gangen? 235+ (Foto) Designideer for dekorasjon (garderobe, toalettbord, kantstein)

Hvordan velge et speil i gangen? 235+ (Foto) Designideer for dekorasjon (garderobe, toalettbord, kantstein) Hvordan velge et speil i gangen? 235+ (Foto) Designideer for dekorasjon (garderobe, toalettbord, kantstein) Hvordan velge et speil i gangen? 235+ (Foto) Designideer for dekorasjon (garderobe, toalettbord, kantstein)

Plassering i rommet

Når du kjøper, er det veldig viktig å velge riktig sted for beliggenheten. En feil valgt garderobe kan visuelt redusere gangen, ta mer ledig plass eller gjøre den mørkere og mer iøynefallende..

Det er flere plasseringsregler som hjelper deg med å plassere den riktig i rommet:

 • Hvis gangen i gangen er lang og smal, må du installere skapet på den korteste veggen. Ofte befinner han seg i slike situasjoner foran inngangsdøren, men det er ikke skummelt. Dette arrangementet av møbler er ganske bra..
 • I firkantede rom er det best å plassere den langs veggen og i hele lengden. Skyvbare garderober er egnet for gangen med en nisje.
 • Hvis det er mange dører i gangen rettet mot andre rom, vil et smalt og høyt skap, som er plassert rett ved inngangen, gjøre. Så det vil ikke forstyrre ved å berøre åpne dører..

Design med ett stykke

Design med ett stykke

Kommode med speil

Det er flere alternativer for en kommode: modeller som har elementer som ikke er koblet til hverandre og er monolitiske med et innebygd speil. Det første alternativet er forskjellig ved at speilet henger direkte på veggen..

Før du velger en modell av en kommode, må du forstå formålet den er kjøpt for. Utseendet på møblene, dets design vil avhenge av dette. For eksempel, hvis en kommode er kjøpt for yttertøy, hatter og skjerf, er det bedre å velge den tradisjonelle modellen..

Alternativ når speilet henger på veggen

Alternativ når speilet henger på veggen

Kommoder med rom med hyller er egnet for oppbevaring av nøkler, glass og skosvamper.. Møbler med mange asymmetriske bokser for oppbevaring av små og mellomstore varer vil se veldig bra ut. Det er vanligvis et skostativ nederst på kommoden. Det finnes også modeller som er laget utelukkende for lagring av småting..

Fordeler og ulemper

Speilet er et av de viktigste elementene i gangen, og derfor er møbler med reflekterende overflater så populære:

 • En lett kommode bidrar til å utvide den lille gangen, for å skape en illusjon av frihet i leiligheten. Hvit farge passer inn i nesten hvilken som helst stil, egnet for forskjellige typer gangen.
 • Det finnes mange forskjellige typer speilskjoler. En ramme med original dekor vil hjelpe til med å dekorere gangen..
 • Kommoden tar mindre plass, blokkerer ikke passasjen, og ting lagres på et praktisk sted.

Hvit kommode - skaper en illusjon av frihet

Hvit kommode – skaper en illusjon av frihet

Ulempene med slike møbler er:

 • Vanskeligheter med å forlate. Overflaten må rengjøres med et spesielt vaskemiddel for å få kommoden til å se pen ut.
 • Nødvendig demontering. For å omorganisere skapet må du bore hull for selvskruende skruer på et annet sted.

En slik kommode er vanskeligere å vedlikeholde.

En slik kommode er vanskeligere å vedlikeholde.

Materialer

Gangen er det skitneste og mest farbare rommet i huset, så alle møbler og inventar i den må være sterke og pålitelige. Materialet i kommoden skal ikke bli veldig skittent, redd for fuktighet eller forringes fra skarpe gjenstander:

 • MDF og sponplater. Fra disse moderne materialene lages gangmøbler oftest. Den laminerte overflaten er best egnet for å lage komfortable og praktiske møbler. Fasadefinérfinish er egnet for en gang med et klassisk interiør.
 • Naturlige matriser. For å lage luksusmøbler brukes dyrt tre i produksjonen. Den er laget av arter som bøk, or, ask eller eik. Fasaden på slike møbler er vanligvis dekorert med håndmalte, utskårne, edle eller halvedelstener..
 • Plast. Slike møbler er enkle å ta vare på, det krever ikke dyre rengjøringsmidler. For rengjøring er et vanlig produkt egnet. Fargespekteret til plast er stort (i motsetning til tre), så det er enkelt å velge ønsket nyanse.

Materialet i kommoden skal ikke bli veldig skittent

Materialet i kommoden skal ikke bli veldig skittent

Størrelse og form

Størrelsen på kommoden skal passe til størrelsen på rommet. Kommoden skal ha et praktisk lagringssystem for småting.. Det finnes forskjellige typer kommoder:

 • Hjørne. Denne typen møbler er plassert i hjørnet av rommet. Tenk på at en romslig kommode er best egnet for firkantede rom. For en liten korridor kan du hente en kommode med skyvedører.
 • Smal. De er vanligvis plassert langs veggen, på grunn av sin lille størrelse, forstyrrer de ikke å bevege seg langs korridoren. Har ofte mange hyller for oppbevaring av småting.
 • Sokkler. De kombinerer to møbler samtidig. De kan brukes både til oppbevaring av ting og i stedet for et stativ. På benkeplate det kan være nøkler, vesker eller kammer.
 • Kommoder. Modeller som kombinerer flere typer møbler er vanlige på grunn av deres praktiske egenskaper. De får mest mulig ut av gangen på gangen. Kostnaden for slike sett er lav..

Smal kommode for enkel bevegelse

Smal kommode for enkel bevegelse

Hvordan plassere riktig?

Gangen skal være komfortabel og praktisk. En kommode med speil er perfekt for oppbevaring av små ting, yttertøy.. Han kan være:

 • Veggmontert. Dette er klassiske kommoder med en stor reflekterende overflate i en vakker baguettramme eller modeller med krombeslag..
 • Suspendert. Vanligvis er dette små kommoder der forskjellige småting er lagret. Det er bedre å plassere kompakte kommoder nærmere utgangen, slik at alt du trenger alltid er tilgjengelig.
 • Vinklet. Denne typen møbler vil passe perfekt inn i et firkantet rom med riktige vinkler. De kan lagre både skobørster og yttertøy (strøk og jakker).

Hengemulighet for gangen

Hengemulighet for gangen

I gangen med en arkitektonisk nisje kan du arrangere et lukket eller åpent omkledningsrom.

Bord med speil

Du kan henge ikke bare malerier og forskjellige dekorasjoner på veggen, men også hyller, panel, plakater. Du kan også plassere veggmøbler på veggen. Ett alternativ er et sidebord eller en konsoll. Det bør kombineres med et speil i gangen.. Slike møbler er vanligvis laget av tre:

 • Calvados.
 • Bøk.
 • Pære.
 • Alder.
 • Rødt tre.

Bord med speil for små ganger

Bord med speil for små ganger

Dette trebordet er perfekt for små ganger. Valget av veggkonsoller er nå stort.

Brygglass med speil

Mange komfortable hyller er et viktig kriterium når du skal velge møbler til gangen. Et av de praktiske alternativene er et toalettbord med et speil. De dyreste er laget i Italia, de billigere er laget i Russland.. Toalettbordet er egnet for en gang i stil med:

 • Land.
 • Klassisk.
 • Provence.

Populær modell for dette rommet

Populær modell for dette rommet

Brygglasset matcher alle slags speil. Det kan være billig hvis det er laget av laminert MDF. Tremodeller er mye dyrere, så ikke alle kan kjøpe slike møbler..

Baguette speil

Et slikt speil brukes ikke bare i leiligheter, men også i private hus. Det brukes til elskere av dristig romdekorasjon, det ser lyst og moderne ut.. Ofte brukt i rom i klassisk stil. I tillegg til gangene kan den også plasseres i soverom, baderom rom, hall eller arbeidsrom.

Baguette speil for et klassisk interiør

Baguettespeil for et klassisk interiør

En flott kombinasjon er en hvit ramme eller en smidd baguette. Du kan erstatte baguettespeilet med et espalier med et trebord.

Et baguettespeil har visse fordeler:

 • Ulike designalternativer. Du kan lage dekorasjon av pels, leire, silke, rhinestones, keramikk, tre, papir eller bronse, og til og med bestikk.
 • Lett å bytte. Om ønskelig eller nødvendig kan baguetten enkelt repareres.
 • Din egen fantasiflykt. Kreative personligheter kan vise fantasien sin på det. Du kan bruke lim og stoff, keramikk eller tre som skrapmaterialer.
 • Beskyttelse mot skader. Baguetten beskytter mot riper, flis og sprekker, forhindrer kutting på skarpe kanter.

Det er mange designalternativer

Det er mange designalternativer

Dessverre har baguettespeil også ulemper:

 • Produktvekt. En slik ramme veier ofte mye, noe som gjør hele speilet tyngre. Dette gjør det umulig å fikse på gips.
 • Spesialbehandling. Hvis baguetten er laget av en smidd treskåret ramme i bronse, må den rengjøres med spesielle midler.

Fasettspeil

Fra fransk er ordet “fasett” oversatt som “fasettert plan”. Beveling -teknologi brukes til å lage uvanlige speil som brukes i moderne interiør. Franskmennene begynte å bruke teknologien, og det var takket være dette landet at den fikk bred anerkjennelse i mange land..

Fasettspeil

Fasettspeil

Avfelling utføres langs hele produktets lengde i samme vinkel (fra 100 til 550 grader). Visuelt blir et slikt speil mer voluminøst og reflekterer mye mer lys enn et vanlig. Den er egnet for mørke og små rom – det vil bidra til å visuelt utvide dem..

Det er flere måter å avfasse, teknologien utføres på:

 • Dobbeltsidig snitt. I prosessen er en liten fasett lagt over en stor fasett. Et slikt speil krever ikke spesiell design og unødvendige detaljer. Den brukes til å lage komposisjoner eller produksjon av spesialpaneler som forvandler interiøret.
 • Krøllete snitt. En slik fasett kan lages med en tykkelse på 0,05 til 0,15 cm. Kantens helling kan være 0,4 cm, og størrelsen på en del bør ikke være mindre enn 45 cm.
 • Rett kutt. En slik fasett er egnet for små speil, minimumsstørrelsen skal nå 25 x 25 cm. Produktfasens avfasning er fra 50 til 450 grader. Speilet skal ikke være tynnere enn 0,04 cm, for bredere lerret vil det være nødvendig med polering.

Har en rekke kutt

Har en rekke kutt

Fasett i interiøret

Denne speiloverflaten kan brukes til etterbehandling av forskjellige overflater eller som en separat dekorasjon.. Det kan dekorere for eksempel gulv eller tak, samt buer, døråpninger eller søyler. Dette lar deg skjule små defekter, visuelt øke ledig plass i rommet.. Derfor er plassering av speilfliser i en liten gang en utmerket løsning..

Det avfasede speilet kan henges i stua. Dette vil bidra til å spille opp det kjente interiøret på en ny måte. For å forbedre den positive effekten av speilflisen, kan du plassere en ekstra lyskilde ved siden av den. Du kan bruke et spotlys som vil fylle rommet med sterk glans.

Bruk en fasett til å dekorere taket

Bruk en fasett til å dekorere taket

Å bruke et faset speil på badet er en flott løsning, da dette rommet vanligvis er lite. Mange slike dekorasjoner kan plasseres i et slikt rom, siden det vil være vanskelig å overdrive.. Speil skaper en effekt av dybde og uendelig. For å forbedre det kan du legge flisene diagonalt og veksle keramikk med speil. Det er veldig viktig å velge riktig hellingsvinkel, da det påvirker oppfatningen av hele rommet som helhet..

Kjøkken er også et flott sted for et fasettspeil. Det vil gjenspeile tilberedte måltider, noe som vil bidra til å øke appetitten. I følge Feng Shui antas det at slike speil trekker rikdom inn i huset..

Ofte brukt på kjøkkenet

Ofte brukt på kjøkkenet

På soverommet skal du enten ikke bruke reflekterende overflater i det hele tatt, eller så bør du gjøre det forsiktig. Ingenting skal være irriterende på hvilerommet, så hvis du vil kjøpe et speil, må du stoppe ved et lite. Det skal ikke være synlig fra noen del av rommet, noe som irriterer øynene med refleksjoner.

Skostativ i en smal gang

For en smal korridor i gangen er et smalt skostativ best egnet. Når du velger, stopp ved et høyt og romslig skostativ. I smale nattbord er det ofte mange hyller, og mange forskjellige småting kan plasseres i dem. Slike skostativ har et bredt utvalg, derfor er det ikke vanskelig å plukke den opp.. Sammenlignet med garderober og kommoder er et skostativ billig. Samtidig er det ikke dårligere enn dem når det gjelder parametrene..

Det er også skostativ med sete. I tillegg til hyller for oppbevaring av småting og sko, er slike kommoder veldig praktiske å bruke. Nå trenger du ikke ta på deg støvler eller knytte skolissene mens du står.

Populære skostativ med sete

Populære skostativ med sete

Du kan sette lyse farger på setet i skostativet. puter, å diversifisere designet. I tillegg er det ikke nødvendig å kjøpe møbler i standard svarte eller brune farger. Et lyst skostativ med et farget sete vil bringe et gledelig preg på det indre av gangen.

Et skostativ for gangen med et speil er et av de mest budsjettmessige og praktiske alternativene. En av ulempene med slike møbler er dens lille størrelse, oftest ikke i full vekst, men bare i halvparten. Hvis det er et annet speil i gangen, som er stort, vil det andre utfylle det..

Det mest praktiske og budsjettmessige alternativet

Det mest praktiske og budsjettmessige alternativet

Et annet interessant alternativ for gangen er et skostativ med kleshengere.. Det er mye billigere enn en garderobe, men samtidig kan du lagre noen elementer av yttertøy i den. Hvis slike skostativer har et sete, er de mer komfortable i hverdagen. Slike skostativ tar ikke mye plass og er egnet for bruk i små ganger..

Hvordan velge et speil i gangen? 235+ (Foto) Designideer for dekorasjon (garderobe, toalettbord, kantstein) Hvordan velge et speil i gangen? 235+ (Foto) Designideer for dekorasjon (garderobe, toalettbord, kantstein) Hvordan velge et speil i gangen? 235+ (Foto) Designideer for dekorasjon (garderobe, toalettbord, kantstein)

Hvordan velge et speil i gangen? 235+ (Foto) Designideer for dekorasjon (garderobe, toalettbord, kantstein) Hvordan velge et speil i gangen? 235+ (Foto) Designideer for dekorasjon (garderobe, toalettbord, kantstein) Hvordan velge et speil i gangen? 235+ (Foto) Designideer for dekorasjon (garderobe, toalettbord, kantstein)

En av typer skostativ – metall. Den er laget av flere planker for å gi ventilasjon for skoen. Det samler ikke opp smuss og fuktighet, og skoene tørker naturlig. I tillegg absorberer ikke metall skolukt (i motsetning til tre eller plast). Smidde skoholder passer perfekt inn i ethvert interiør.

VIDEO: Bare de vakreste skostativene i gangen

konklusjoner

Hvis du liker å legemliggjøre dristige og originale designideer i hjemmet ditt, kan du prøve kombinasjonsmodeller som er ferdig i skinn, laget “antikke” eller dekorert med små metallelementer.

Previous Post
Το εσωτερικό της κουζίνας σε συνδυασμό με το σαλόνι (180 + Φωτογραφίες): Σχέδια κόλπα και μυστικά τοποθέτησης
Next Post
Hvordan et teppe av garn vil se ut i interiøret ditt: Vi vever med egne hender. (85+ bilder). Kule designideer (rund, rektangulær, pom-pom)