Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry med egne hender? 135+ fotoprosjekter for å organisere plass
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry med egne hender? 135+ fotoprosjekter for å organisere plass

Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry

Er du usikker på hvordan du skal utnytte plassen din best? Hvor skal jeg legge ting som allerede har samlet seg mye? Den ideelle løsningen er å lage et omkledningsrom av et pantry. Eksempler på design, hemmeligheter for arrangement, takket være at tingene dine alltid vil være tilgjengelig.

Det er flott når du har ditt eget omkledningsrom, eller i det minste en praktisk krok for å skifte klær. Så langt har jeg bare et hjørnesoverom med en ubehagelig nisje som jeg gjerne vil tilpasse til en hjemmelaget garderobe. Men da jeg sto overfor et stort utvalg rammemøbler på den ene siden og inspirerende DIY -prosjekter på den andre, begynte jeg å tvile på hva jeg skulle bruke energien min på for å legemliggjøre det som allerede er i hodet mitt. Hvordan går det? Hvis du har tenkt å lage en garderobe på et minimalt budsjett, bare ved å bruke Leroy Merlin -emner (Amazon, Ikea, listen kan fortsette), så er dette stedet for deg..

Omkledningsrom fra pantryet i Khrusjtsjov

Tilstedeværelsen av et pantry i en leilighet er en uvurderlig skatt for de menneskene som alltid ikke har nok plass. Gjør pantryet ditt til et koselig sted å kle seg på flere måter. For eksempel i Khrusjtsjov kan pantryet skiftes ut skap.

Omkledningsrom i Khrusjtsjov

Omkledningsrom i Khrusjtsjov

For å gjøre dette må du følge disse trinnene:

 • Demontere Dør.
 • Fjern seksjoner.
 • Mål den resulterende nisjen.
 • Finn riktig garderobemodell, eller velg en garderobe.
 • Installere.

RådHvis døren åpnes innover eller beveger seg på ruller, vil dette designet spare enda mer plass, prøv å få døren speilet.

Omkledningsrommet blir ikke mindre attraktivt hvis det gjøres i henhold til en annen plan. For å skape et nytt funksjonelt rom fra pantryet, er det nødvendig å tegne en tegning og oppdatere utformingen av veggenees indre overflater. Verdt å pusse opp tak. Du kan gjøre garderoben opplyst og ledninger inne.

Komfortabelt og funksjonelt hjørne

Komfortabelt og funksjonelt hjørne

Hvis du planlegger å tilføre lys til skapet ditt, kan du finne en elektrisk enhet som kan levere en strømkilde og planlegge kabelføring. Hvis du er usikker på hvordan du gjør dette, ring en autorisert elektriker for å hjelpe deg med å koble til og installere lyset. Kjøp en stor speil, som er montert på døren. Nå må du tenke på forskjellige rom.

Mer plass bør tildeles lange gjenstander, for ikke å glemme hengerstangen. I tillegg må du hente spesielle coasters. for sko, øverste hyller som lokkene skal lagres på. Når det er gjort for hånd, kan designet tilpasses etter personlige preferanser..

Garderoben bør ta hensyn til kvinners komfort, og gir esker for småting. For eksempel kan de lagre børster, tråder, nåler og andre enheter..

Tildel plass klokt

Tildel plass klokt

Hvordan lage et skap av trelister?

Trenger du mer skapplass? Hvis du har tilstrekkelig fotavtrykk og noen grunnleggende snekkerferdigheter, kan du bygge et skap soverom, gjesterom, studie eller korridor, som vil se ut som om han sto der hele tiden.

Det første trinnet er å bygge en skapramme og feste den til veggene rundt. Deretter blir det slutt på døren og installering av døren (e) etter din smak. Stangen vil endelig bli installert, eller du vil tilpasse interiøret med stenger, hyller, skuffer og annet tilbehør du ønsker.

Funksjonell, liten plass

Funksjonell, liten plass

Planlegger bygging av skapvegger

Planlegg å bygge en 2 x 4 m skapramme med 2/4 “ lameller, med en dybde på minst 70 cm. Du kan bygge rammen på en av to måter: bygge vegger på gulvet og deretter heve dem på plass, eller bygge dem på plass.

Det er mye lettere å koble alle elementene sammen kjønn, hvis rommet har et stort ledig arbeidsområde. Men ved å bruke denne metoden må du gjøre en liten endring i høyden på skapveggene, fordi det er umulig å løfte en 2 m høy vegg til et 2 m høyt rom. Så bygg en vegg 1 cm kortere enn takhøyden, og installer deretter avstandsstykker eller tynne blokker mellom toppanelet og taket..

I lyse farger

I lyse farger

Begynnelsen på arbeidet

Merk først posisjonen til topplaten (i figuren “topplate”) og bunnen (såleplaten). Merk i taket begge ender av senterlinjen på den nye skapveggen. Mål 1 3/4 tommer (halvparten av bredden på den 2 x 4 toppplanken) på begge sider av hvert merke. Fest parallelle linjer mellom de tilsvarende merkene med kritt for å vise posisjonen til den øverste planken.

Grunnleggende strukturelle elementer

Deretter henger du en lodd fra hver ende av linjene og merker disse punktene på gulvet. Forankre disse linjene med kritt for å koble gulvets punkter, og angi såles posisjon. Hvis skapet har et sidepanel, må du også legge ut topp- og bunnskinnene..

RådBruk et rektangel for å sikre at det vil være perfekt vinkelrett på frontveggen. Skjær bunn og topp planker til ønsket lengde.

Ideell for en familie på 3

Ideell for en familie på 3

Merk den øverste planken og sålen for plassering av pinne ved hjelp av en firkant og blyant.

Plasser hver kant av den øverste planken på kanten av sålen for å lage en kant i begge ender. Start fra enden som skal festes til den eksisterende veggen, mål 1 1/2 tommer og lag deretter linjer på begge planker som vist. Fra denne enden måler og tegner du linjer hver 15 1/4 og 16 3/4 tommer. Deretter starter du ved disse merkene, og jobber deg opp 16 tommer hver gang til du når ytterste ende av begge planker..

Gjør-det-selv omkledningsrom fra pantryet

Garderobe, uansett om den er innebygd eller klassisk, må ha et funksjonelt utformet arrangement av hyller, skuffer, kleshengere for klær osv. Bokser skal plasseres nederst sone, i en avstand på opptil 120 cm fra gulvet for å se hva som er i dem. Garderoben kan være kort eller lang, avhengig av lengden på klærne. Skjorter, bukser, jakker, bluser kan installeres i et skap 90-100 cm høyt, eller lage to etasjer med kleshengere – det ene over det andre.

Et lignende alternativ kan gjøres for hånd

Et lignende alternativ kan gjøres for hånd

Den lange delen av skapet inneholder strøk og kjoler, som krever omtrent 150 cm. Hyllene kan plasseres i hvilken som helst del og i hvilken som helst høyde i skapet.

En liten bod kan enkelt konverteres til en multifunksjonell garderobe og vil være et utmerket alternativ for små leiligheter som ikke har nok plass til komfort.. Den kan lagre klær, husholdningsartikler, forskjellige småting og alt annet som skaper visuell forstyrrelse. Nå vil alt dette være skjult for synet i et praktisk pantry, omgjort til en garderobe med mange hyller og nisjer som vil være romslig nok til alle behov..

Du kan lage ditt eget omkledningsrom med minimal innsats. For å gjøre dette må du se på møbelproduksjonsteknologien. Her vil vi snakke om rammestrukturen, som er utstyrt med festemidler.

Multifunksjonell garderobe

Multifunksjonell garderobe

Spesielle systemer består av mange elementer:

 • rør produkter;
 • braketter;
 • hyller;
 • Dør.

Du kan bestille dette designet i et møbelutstillingsrom, etter å ha spesifisert ønsket størrelse. Så gjenstår det bare å samle rørene. Dermed monteres ikke bare garderober, men også utstillingsstativer, stativer for kontorlokaler og mye mer..

Fordelen med rammestrukturen er muligheten til å endre plasseringen av hyllene når som helst..

Alternativer for garderober

Omkledningsrom kan gjøres med gips. Dette alternativet innebærer utførelse av tegninger i alle stadier av arbeidet. Før du monterer og arrangerer elementer, er det nødvendig å beregne størrelsen på alle delene nøyaktig og plassere dataene på tegningsdiagrammet.

Fagfolk vil bidra til å skape en struktur

Fagfolk vil bidra til å skape en struktur

Fremgangsmåte å ta

 • bruke oppsettet på veggen;
 • lage rammer av trebjelker;
 • for å ordne skapet, må du starte med bjelker som skal plasseres horisontalt ved siden av taket. De vil fungere som et ledende element;
 • lag deretter vertikale bjelker. Avstanden til hverandre bestemmes ut fra størrelsen på gipsplatene. Det bør ikke være mer enn 70 cm;
 • hyllene vil bli festet ved hjelp av tverrgående bjelker;
 • kappe rammen med gipsplater;
 • det er veldig praktisk å fullføre begge sider, og ikke glemme varmeisolasjon. Ta ledningen innvendig for å gi belysning av høy kvalitet;
 • i siste fase er det nødvendig å fullføre gips fra utsiden og innsiden, fikse hyllene.

Kompakt versjon

Kompakt versjon

I små pantry kan hyller lages av deg selv. Design strukturen med tape, lakk, maling eller finér.

Hvordan installere et garderobesystem?

Skap finnes i alle fasonger og størrelser, men de har alle en ting til felles, som er at de ikke alle er store nok. Uansett om skapet vårt er lite eller stort, klarer vi uunngåelig å fylle hver ledige centimeter. Som et resultat vil det uansett ikke være nok plass til oss..

Den beste løsningen på problemet er sett i følgende trinn:

 • minimering av vårt akkumulerte gode (lykke til!);
 • installere en lagringsorganisator som utnytter hver tilgjengelig kubikkcentimeter bedre;
 • bruker et garderobesystem for å forbedre lagringen.

Skap kommer i alle former og størrelser

Skap kommer i alle former og størrelser

Garderobesystemer maksimerer bruken av plass og sikrer tilgjengeligheten av ting. Noe som igjen forenkler livet vårt sterkt..

De er av flere typer:

 • modulær;
 • profesjonell;
 • suspendert.

Modulære systemer kan installeres av skapspesialister, eller du kan gå din egen rute og installere dine egne sett med klar-til-montering melamin eller trepaneler.

Profesjonelt installerte systemer kan være ekstremt effektive, effektive og dyre. Byggesystemer er lettere tilgjengelig, og de fleste er relativt enkle å montere og installere hvis du har noen få grunnleggende DIY -ferdigheter..

Kansas system

Kansas system

Hengende garderobesystemer er også relativt enkle å installere og kan være en flott løsning for noen typer organisasjoner. Den beste løsningen er ofte en kombinasjon av flere typer systemgarderober som lar deg bruke selv ikke-standardiserte eller upraktiske mellomrom..

Planlegger

Lag en plan for skapet ditt. Når du velger de beste organisasjonstypene, må du fokusere på det du vil lagre i den.. Kontroller hengelengden på kjoler, strøk, skjorter, bluser og bukser ved hjelp av et målebånd. Finn deretter ut hvor mye plass du trenger for at sko, hengestenger, hyller for klær skal nå en tilstand der de ikke er overfylte..

RådPlanlegg å plassere varer du ofte bruker på åpne hyller. Øverste hyller er flotte for store ting, gensere, hatter og lignende.

Lag en grov tegning på grafisk papir, inkludert grunnleggende dimensjoner. Det vil fungere som en retningslinje for å arbeide gjennom dine behov. For å gjøre dette må du vite størrelsen på lagringssystemer du kan bruke..

Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry med egne hender? 135+ fotoprosjekter for å organisere plass Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry med egne hender? 135+ fotoprosjekter for å organisere plass Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry med egne hender? 135+ fotoprosjekter for å organisere plass

Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry med egne hender? 135+ fotoprosjekter for å organisere plass

Arrangører

En enkel garderobearrangør designet for å opprettholde orden i garderober, som måler 1,5-2,5 meter.

Den enkleste og billigste utveien er å kjøpe et gittermodulsystem, som inkluderer sett for forskjellige størrelser. Du kan også kjøpe individuelle komponenter.

Standard hyller er ikke egnet for oppbevaring av små klesplagg som sokker eller undertøy, og det er her små kurver i mesh kommer godt med..

Disse systemene er enkle å installere, rimelige og holdbare. Vinyl- eller forkrommet tunge stålhyller kan håndtere tunge gjenstander og er ganske holdbare ved å motstå ekspansjon og krymping i trehyller, samt sag eller vridning som kan oppstå med plastmodeller.

Gitter modulsystem

Gitter modulsystem

Hengende garderobesystemer: hvordan du gjør det selv?

I et enkelt hengende organisasjonssystem festes hyller til veggen via kroker og diagonale metallstøtter festes til hver ende av hyllen for å gi økt støtte.

Start med å rengjøre. Hvis det er noen gjenstander igjen i garderoben, fjerner du dem med en spiker eller lignende verktøy. Før du installerer, må du tette hullene med kitt og maling, siden dette stadiet vil bli mye vanskeligere hvis du starter det etter å ha installert hyllene.

Opphengssystem

Opphengssystem

Kits er ofte de som sparer deg for tid og penger. Hvis du kjøper et sett, må du kontrollere at det har alt du trenger og at det kommer med alle delene du trenger. Hvis du er sikker på målingene dine, borer du hull til hyller og braketter slik at du enkelt kan henge det kjøpte settet på veggen. Ellers må du kutte delene med en baufil..

Det er to hovedtyper av hengende hyller:

 • noen bruker et horisontalt hengeskinn med vertikal feste med lik avstand mellom standardhyller som kan justeres;
 • en annen type er et ikke-justerbart opphengssystem som bruker stifter eller braketter.

Montering av garderobestativer

Med et enkelt hengende organisasjonssystem festes hyller til veggen via kroker og diagonale metallstøtter festes til hver hylle for økt støtte.

Rommøbler alternativ

Rommøbler alternativ

Før du installerer, tegner du på veggen der du har tenkt å plassere strukturen. Det er greit å feste hyllene til gips, men husk at det er viktig å feste hyllene til pluggene hvis de blir utsatt for store belastninger. Endre størrelsen på hyllene etter behov ved hjelp av wire cutters eller en baufil. Fest gummiproppene til de avskårne endene.

Bor hull langs linjene for festing med vater.

 • Plasser nivået på veggen der du vil feste din første hylle. Tegn en linje langs nivået for å markere denne posisjonen..
 • Bruk et bor til å lage et hull for ankerkroken som vil feste hyllen til veggen. Rekkeprodusenten må angi størrelsen på denne åpningen..
 • Plasser ankerkroken i hullet. Stram den godt. Dupliser dette trinnet for å sette inn en annen krok i motsatt ende av hyllen. (Vær oppmerksom på at du ikke trenger å bruke ankerkroker hvis du borer direkte med selvskruende skruer i veggen).
 • Fest hyllen slik at den sitter på to ankerkroker.

Slike strukturer er festet med kroker til veggen.

Slike strukturer er festet med kroker til veggen.

 • På den fremre kanten av den ene enden av hyllen, fest et diagonalt støttestykke med en brakett. Sørg for at hyllen er plan og bor deretter et hull for ankerkroken der det er angitt i bunnen av den diagonale støtten.
 • Plasser en ankerkrok i dette hullet og fest skruen for å feste veggstøtten. Gjenta denne prosessen for den motsatte enden av hyllen. (Igjen vil det ikke være nødvendig med ankerkroker hvis du borer direkte).
 • Gjenta disse instruksjonene for å installere de resterende hyllene.

Det blir interessant for deg:

Innebygd garderobe på gangen: 170+ Bilder av design og ideer. Lære å ordne plassen riktig

Moderne design av garderober i gangen: 95+ bilder – Ideer for innvendig renovering

Soverom garderobe: finn garderoben du drømmer om. De mest relevante og praktiske modellene

Vakker garderobe-vegg i stuen: 140+ bilder av store og modulære vegger

Montering av stativførere

For et overskap, start også med en tegning på veggen der du vil ha det øverste sporet på hyllesystemet. Planlegg å feste den øverste hyllen i en tilgjengelig høyde og sporet over den, horisontalt, omtrent 15 cm høyere.

Øverste hylle skal være på et tilgjengelig nivå

Øverste hylle skal være på et tilgjengelig nivå

 • Bruk et nivå og en blyant for å tegne en linje 15 cm høyere der du vil ha den øverste hyllen. Bruk et festemerke til å markere plasseringen av hvert festelement på veggen.
 • Trim det hengende (horisontale) sporet på hver vegg for å passe til bredden på lagringsområdet i skapet. Få en assistent til å holde sporet i en fast posisjon mens du setter inn skruer i hver tilgjengelige åpning. Sørg for at sporet er forsvarlig installert.
 • Plasser standardhyllen (det lange vertikale sporet du fester hyllene til) på plass på sporet. Det er best å la en avstand på ikke mer enn 10 cm være mellom enden av hyllen og den første holderen (den samme regelen gjelder for den siste holderen) og om mulig plassere holderne over monteringsstedet. Sørg for at holderen er stående, og stikk deretter skruen gjennom midten og inn i stolpen (bruk forlengede ankerkroker hvis du ikke kan feste den til stolpen, men husk at de vil bære mindre vekt).
 • Plasser flere holdere 40 til 80 cm fra hverandre ved å skyve dem langs stien. Hvis nødvendig, kutt dem i lengden med bolteskjærere eller en baufil og dekk til kuttendene med endehett av gummi..

Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry med egne hender? 135+ fotoprosjekter for å organisere plass Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry med egne hender? 135+ fotoprosjekter for å organisere plass Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry med egne hender? 135+ fotoprosjekter for å organisere plass

Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry med egne hender? 135+ fotoprosjekter for å organisere plass Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry med egne hender? 135+ fotoprosjekter for å organisere plass

Monter brakettene i stativene.

 • For å støtte hyllene, skyv brakettene inn i sporene på stativene i henhold til planen din. Klipp og installer de lengste hyllene først. Mål og trim deretter kortere hyller etter behov. Fest hyllene til brakettene.
 • Installer en kurv eller skostativ. Skyvekurvenheter er tilgjengelige i forskjellige høyder og bredder. Bytt den ut og fest to eller flere låser på baksiden. Sørg for å plassere klippene der du kan skru dem inn i pinnene.

Et skostativ kan ganske enkelt være en standard hylle snudd opp ned med braketter som er vinklet nedover for enkel tilgang til sko.

Hjørnekledningsrom

I hver hjem det er elementer som sjelden brukes eller ikke brukes i det hele tatt. For eksempel hjørner eller nisjer. Hvis det brukes klokt, vil det være mulig å øke hjemmets ergonomi..

Hjørnealternativ

Hjørnealternativ

I et lite rom ville et hjørneskap være et godt valg. Det kan gjøres ved hjelp av et rektangulært stativ med skyvedører. Du må bare fylle den med hyller. Dermed kan enhver plass brukes i en veldig liten leilighet..

Små garderobe ideer:

 • sted for stryking;
 • rom med mange speil;
 • arbeidsstasjon med flere integrerte arbeidsstasjoner;
 • praktisk organisator for sokker, slips, belter, smykker.

Denne delen av leiligheten vil appellere til alle familiemedlemmer, ikke bare å velge antrekk og stryke det der, men også å pensjonere seg en stund. Det er nok å plassere en komfortabel stol og en lampe i garderoben.

Romslig garderobe

Romslig garderobe

Når omkledningsrommet viser seg å være for lite i området, kan du utføre hele eller delvis endring under reparasjonen (gjøre det U-formet eller lineært).

Hvordan håndtere dører?

Å installere dører i åpningen av oppbevaringsrommet gir ikke alltid alle våre ønsker, siden det er begrenset av hjørner og små opptak. Derfor er det mest praktiske alternativet her – skyvedører – ikke ofte egnet. Jeg ville stoppe ved muligheten for stilige tekstildører – henge åpningen med gardiner i veggenes farge eller i kontrast. En slik utgang er egnet for enhver innredning, myker opp plassen og vil oppfylle den viktigste rollen – å lukke rommet fra utsikten og la deg enkelt gå inn.

Egendefinert dørmekanisme

Egendefinert dørmekanisme

Tenk mindre: en kapselgarderobe for innredning

Jeg likte tanken på å rengjøre skapet mitt og velge et begrenset sett med favorittantrekkkombinasjoner til hverdagsbruk, og bestemte meg for å oversette konseptet til innredningen min..

Hvis du ikke er kjent med dette konseptet, da en kapselgarderobe er et begrenset sett med klær du bruker over en periode. I stedet for å velge klær fra hele varesortimentet du eier, kan du begrense deg til 10 skjorter, 2 skjørt og 5 par bukser over en periode på 3 måneder. Den grunnleggende ideen er at ved å begrense antall varer du har, har du mer penger, mer tid og en mer sammenhengende stil..

Forbered garderoben din på forhånd

Forbered garderoben din på forhånd

Du vil ha et visst antall ting, delt inn i flere hovedkategorier..

En garderobe kan se slik ut:

 • 9 par sko;
 • 9 elementer for bunnen;
 • 15 elementer for toppen;
 • 2 kjoler;
 • 2 jakker.

Antall varer og deres distribusjon er opp til deg, men jeg vil foreslå å komme med et nummer som vil tvinge deg til å redusere antall varer du bruker i hjemmet ditt betydelig. Hvis du liker et minimalistisk utseende, kan du begrense deg til 10 poeng, men hvis du foretrekker et bredere utvalg, kan du velge opptil 30 poeng. En god tommelfingerregel å starte er å redusere alle eiendelene dine med 50%..

Vurder å dele året i fire seksjoner og friske opp garderoben om vinteren (januar-mars), våren (april-juni), sommeren (juli-september) og høsten (oktober-desember).

Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry med egne hender? 135+ fotoprosjekter for å organisere plass Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry med egne hender? 135+ fotoprosjekter for å organisere plass Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry med egne hender? 135+ fotoprosjekter for å organisere plass

Hvordan lage et garderobeskap fra et pantry med egne hender? 135+ fotoprosjekter for å organisere plass

Kapselinnredningen vil også finpusse stilen din. Du må velge objekter som smelter godt sammen, noe som betyr at du velger mønstre, farger og former på tingene dine på måter som du kanskje tidligere har oversett..

Å velge begrensninger hjelper deg med å se nye forbindelser mellom elementer og kan også lære deg mer med stil. Du vil kanskje merke at du tiltrekkes av kaldere toner, eller at du foretrekker rød og rosa i sommermånedene. Til slutt er kapselinnredning disiplinert og et praktisk verktøy hvis du ønsker å spare penger..

Med en garderobe full av ekstra ting, kan du oppdatere garderoben din hver gang du føler deg litt utdatert. Når du ikke ser ting på flere måneder, kan det virke som friske ideer for deg, og at du ikke trenger å bruke mye penger for å friske opp stilen..

Hvis du bestemmer deg for at du mangler noe, ikke haste til butikken, men skriv det ned først i en notatbok i detalj. Over tid vil du innse at du ikke trenger det så mye som du tidligere trodde..

Smart arrangement av skap

Smart arrangement av skap

Totalt sett, selv om du bestemmer deg for at kapselens livsstil ikke er noe for deg, kan tre måneder nær konseptet hjelpe deg med å fokusere mer på din stil, dekorative vaner og bankbalanse..

Previous Post
Πώς να φτιάξετε ένα τζάκι από χαρτόνι με τα χέρια σας (+90 Φωτογραφίες): Βήμα προς βήμα οδηγίες και κύρια μαθήματα
Next Post
Hvordan gjøre bordet for nyttår 2019 virkelig festlig og budsjettmessig? 135+ (Foto) vakker dukning med egne hender (+ anmeldelser)