Hvordan gjøre bordet for nyttår 2019 virkelig festlig og budsjettmessig? 135+ (Foto) vakker dukning med egne hender (+ anmeldelser)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan gjøre bordet for nyttår 2019 virkelig festlig og budsjettmessig? 135+ (Foto) vakker dukning med egne hender (+ anmeldelser)

Hvordan lage et bord til nyttår 2019 virkelig festlig og budsjett-

Ifølge det østlige horoskopet vil det nye 2019 bli avholdt i regi av den gule jordgrisen. Det vil bringe stabilitet til alle områder av menneskelivet. Grisen respekterer familieverdiene, elsker å spise godt og ha det gøy. For at et dyr skal bli en alliert gjennom året, må du berolige det. Hvordan dekorere? Hva skal du lage mat? Hva skal jeg møte? Svar på de mest presserende spørsmålene senere i artikkelen.

 Innholdet i denne artikkelen:

Slik forbereder du hjemmet ditt til ferien?

Villsvinet er en elsker av familiens ildsted og vennlige store selskaper. Derfor er det mulig å feire ankomst av nyttår 2019, både med familien din og på en støyende fest med venner. Det viktigste er å feire ferien med moro.

Vakker dukning

Vakker dukning

Grisen elsker luksus så vel som naturlige materialer. Derfor, for å dekorere hjemmet ditt, må du hente nyttårsdekorasjoner fra alle slags naturlige elementer.. Disse inkluderer:

 • tre;
 • leire;
 • glass;
 • lignende varer.

Rødt er alltid i trend

Rødt er alltid i trend

Astrologer anbefaler å bruke buketter med friske blomster som nyttårsdekorasjoner. De vil se originale ut på ferien.

Naturmaterialer bør også være tilstede på feriens hovedgjest – juletreet. Du kan henge på grenen av planten:

 • kanelplater;
 • tre Leker;
 • støt;
 • rognklynger;
 • tørkede appelsiner.

Kanel og appelsiner ser flott ut på treet

Kanel og appelsiner ser flott ut på treet

Grisen vil like det hvis favorittmaten hans brukes som pynt:

 • eikenøtter;
 • kastanjer;
 • bønner.

For å utfylle den festlige komposisjonen, kan du arrangere dekorative lys bundet med et gullbånd blant godbitene..

Eikenøtter og kastanjer fungerer godt i år.

Eikenøtter og kastanjer fungerer godt i år.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvor interessant, stilig og original å dekorere et rom for nyttår 2019 med egne hender (230 + bilder): Utrolig vakre interiør ting i hvert hjem

Hva skal stå på bordet?

Gris er en kjent elsker av deilig mat. Derfor bør bordet tiltrekke seg med sin overflod. Ulike kjøttretter må være tilstede her..

Du kan bruke ulike belgfrukter som tilbehør. Disse inkluderer:

 • linser;
 • soya;
 • erter.

Ikke glem erter og linser på bordet

Ikke glem erter og linser på bordet

Grønnsaker, så vel som frukt, er bedre å velge gule nyanser. Tross alt er 2019 tiden for den gule jordgrisen. Astrologer anbefaler også å bruke greener for å berolige dyret som pynt til retter. Et høydepunkt bør være en rett laget av skogssopp..

RådIkke la deg rive med alkoholholdige drikker på nyttårsaften. Earthen Pig godkjenner ikke slike friheter. Du kan ha det gøy uten å varme drinker.

Grønt er en gunstig farge for å dekorere et nyttårsbord

Grønne er en gunstig farge for å dekorere et nyttårsbord

Dekorasjonen av festbordet begynner med servietter og lys. Kanskje må du vise all fantasi for å lage en sentral komposisjon. Gran ikebana vil se bra ut. Den kan plasseres i midten av hele komposisjonen.. Som dekorasjonen hennes brukes:

 • Kjegler.
 • Naturlige kvister.
 • Perletråder.
 • Rowan -bunter.
 • Juleleker.

Ikebana av gran på bordet vil være passende

Ikebana av gran på bordet vil være passende

Trerammer i form av et juletre med lysestaker, alle slags lyskomposisjoner dekorert med julekuler og furuåler ser bra ut. Du kan sette et vakkert kar med vann midt på bordet, strø det over med stjerner eller gylne gnister, og legg flytende lys i vannet.

Stearinlys blir hoveddekorasjonen på festbordet.. Dette stilige elementet skaper en omsluttende og hyggelig halvmørket atmosfære. Hun vil tilføre mysteriet til den mest magiske natten på året. Lysets flamme vil gjenspeiles i champagneglassene, som samtidig vil skape en fabelaktig og romantisk stemning.

Stearinlys vil se harmonisk ut for nyttår

Stearinlys vil se harmonisk ut for nyttår

Det er best å velge lys i høye lysestaker. Det er også lov å bruke små coasters.. Det viktigste å vurdere størrelsen på festbordet.

Hovedretten kan til og med fremheves med lys. For dette er små brennende coasters plassert rundt den. Når du bruker stearinlys i et hus der det er barn, bør du ta ytterligere sikkerhetstiltak, samt sørge for at små gjester ikke ved et uhell brenner seg av lysflammen..

Vakker, festlig, i en atmosfære av komfort

Vakker, festlig, i en atmosfære av komfort

Et annet element for dekorasjon til nyttårsbordet kan være perler.. Den må spennes på en tynn tråd, som deretter kan bøyes i form av den første bokstaven i gjestenes navn. Dette vil hjelpe til med å identifisere gjestens sted på en original måte eller bare hyggelig overraske ham. Hvis det er tid og lyst, er brevet som er laget, dekorert med et vakkert bånd, en mandarin og en barsk gren er plassert ved siden av den falske. Dette vil gjøre bordet virkelig fantastisk, noe som gjør at alle kan føle ferieånden..

Fordi neste år ikke bare er grisens år, men den gule grisen. Alle smykker skal være i gule og gullfarger..

De fleste russere forbinder nyttårsferie med Olivier og sild under en pelssalat, lukten av mandariner og sjokolade. Retter kan ikke alltid formidle den festlige atmosfæren i sin helhet. Det er her den originale borddekkingen kommer til unnsetning..

Vi tar hensyn til alle detaljene og kombinerer med den fremtidige grisen

Vi tar hensyn til alle detaljene og kombinerer med den fremtidige grisen

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Håndverk fra grankegler (stort, malt) for nyttår (175+ bilder) Vakre leker til ferien!

Hvordan dekorere?

De fleste russere forbinder nyttårsferie med Olivier og sild under en pelssalat, lukten av mandariner og sjokolade. Men det er ikke bare rettene som formidler nyttårsstemningen. Her kommer den originale borddekorasjonen også til unnsetning, som består av elementer som:

Bordduk. Du kan uavhengig dekorere kanten på den hvite duken med nyttårsbroderi i form av:

 • fiskebein;
 • snømenn;
 • gaver;
 • snøfnugg.

Duk er et attributt for hver tabell

Duk er et attributt for hver tabell

Du kan også bruke et strykejern til å lime nyttårs-tema applikasjoner på kantene på duken.. Et godt alternativ er med to duker i kontrastfarger:

 • rød og grønn;
 • gull og svart;
 • gull og hvitt;
 • gull og sølv.

Alle nyårets farger - et vakkert alternativ for ferien

Alle nyårets farger – et vakkert alternativ for ferien

Duker skal ha forskjellige størrelser. Den ene ligger som vanlig, og den andre er en diamant.

Servise. Du må velge hvite retter med gullfelger. Elskere av håndarbeid kan male briller i nyttårstemaet med akrylmaling.

Det er verdt å være spesielt oppmerksom på rettene

Det er verdt å være spesielt oppmerksom på rettene

Pynt. Du kan legge furukvist på bordet og til og med dekorere eller sette retter på festbordet. En improvisert rydding av kjegler pulverisert med skumsnø ser original ut.

Dekorasjoner, baller, grangrener - vi bruker alt

Dekorasjoner, baller, grangrener – vi bruker alt

Et lite juletre på bordet vil også se bra ut. Det bør ikke hindre husets gjester og eiere fra utsikten, og heller ikke være en slags hindring for kommunikasjon. I det kommende året med den gule grisen kan du lage skrivebords juletrær av forskjellige søtsaker.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: DIY -håndverk for nyttår 2019 (120+ bilder) – Overrask dine nærmeste med vår fantasi (+ anmeldelser)

Hva du skal lage mat?

Når du lager en meny for en ferie, kan du ikke spare, den gule grisen elsker luksus. For å berolige henne hele neste år, må du ta en mer ansvarlig tilnærming til valg av retter..

Vi tilbereder originale retter og snacks

Vi tilbereder originale retter og snacks

Tabellen skal inneholde:

 • Flere typer salater.
 • Interessante snacks.
 • Den opprinnelige hovedretten.
 • Dessert.

Det viktigste er at det er velsmakende og appetittvekkende

Det viktigste er at det er velsmakende og appetittvekkende

Siden beskytteren vil være en gris, bør kjøttretter være tilstede på bordet. Du må bruke en rekke ingredienser for å tilberede godsakene. Ingen gjest skal stå opp fra festbordet sulten eller misfornøyd med de tilberedte rettene..

Det er best hvis det er varme og kalde forretter av kylling, biff, fisk på bordet. Til dressing av salater kan du ikke bare bruke vanlig majones, men også andre originale oppskrifter på sauser, inkludert olivenolje. Hver rett skal være velsmakende, men ikke vanskelig å tilberede. Earthen Pig elsker å holde ting enkelt og raskt.

Du må huske om kjøtt - alle burde ha det

Du må huske om kjøtt – alle burde ha det

Vertinnen trenger ikke etse slik at festbordet sprudler med nyttårsretter. Det er nok å lage akkurat så mye som gjestene kan spise på en magisk kveld. Det er bedre å bruke mer tid på å dekke bordet slik at det gjør et positivt inntrykk på symbolet for det kommende året..

Møt det neste året ordentlig. Til tross for at grisen er altetende, må grønnsaker og frokostblandinger være tilstede på festbordet. Eksotiske salater bør forlates til fordel for de kjente Olivier og Shuba. Når det gjelder desserter, bør preferanse gis til forskjellige paier og rundstykker. Vaser med sjokolade i gullfolie vil se veldig fine ut.

Hva en ferie uten søtsaker?

For en ferie uten søtsaker?

Også gule frukter skal være tilstede på bordet.. Blant dem:

 • bananer;
 • epler;
 • appelsiner;
 • mandariner;
 • sitroner;
 • en ananas.

Gule frukter må være tilstede

Gule frukter må være tilstede

RådRettene tilberedt til nyttårsbordet skal være velsmakende, ukompliserte og vakre. Takket være dette vil skytshelgen for det neste året være støttende i løpet av det neste året..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Enkle og voluminøse DIY snøflak av papir: 75+ bilder med trinnvise instruksjoner. Vi pynter huset for ferien (+ Anmeldelser)

Hva du skal møte?

Earth Pig elsker å være i søkelyset. Hun er imponert over luksuriøse og lyse antrekk. Derfor, for et møte, må du bare velge de mest elegante antrekkene og tilbehøret. I ingen tilfelle bør du bruke fjorårets gamle ting for en ferie..

Gull er årets hovedfarge

Gull er årets hovedfarge

Hovedfargen på antrekket for det nye 2019 er gull.. Den må være til stede på festklær for både menn og kvinner.. Hvis du ikke vil kle deg helt i en gylden kappe, kan du velge en lys aksent eller tilbehør i en gylden nyanse:

 • brosje;
 • hårnål;
 • belte.

Det er aldri for mye innredning, selv her

Det er aldri for mye innredning, selv her

Alle smykker må velges fra naturlige materialer. Det er bedre å velge en kjole i myke, milde farger.. Blant dem:

 • kaffe;
 • terrakotta;
 • fersken;
 • beige.

Møtet avhenger direkte av hvordan du ordner og pynter bordet

Møtet avhenger direkte av hvordan du ordner og pynter bordet

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage vakre ballonger for nyttår 2019 med egne hender? Interessant og omfangsrikt håndverk (115+ bilder). 9 trinnvise masterklasser

Konklusjon

Ferien vil gi mange lyse og positive følelser til alle familiemedlemmer, samt positivt påvirke alle livssfærer neste år. Men å forberede dekorasjonene og organisere bordet er en veldig kjedelig oppgave for hver vertinne. For å få en virkelig elegant ferie må du bruke en stor sum penger, noe som vil påvirke familiebudsjettet negativt. Hvis du forbereder deg i god tid og tenker over alle nyansene i ferien, kan du ha et fortryllende og uforglemmelig møte i det nye 2019.

VIDEO: Vakker dukning

Previous Post
Πώς να φτιάξετε ένα δωμάτιο ντουλάπας από ένα ντουλάπι με τα χέρια σας; 135+ Φωτογραφικά έργα για την οργάνωση χώρου
Next Post
Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)