Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)

Quilling

Quilling

Quilling er et ord de færreste kjenner. Og det betyr å lage figurer av papirstrimler vridd til spiraler. Er det virkelig så enkelt og enkelt å gjøre? Utvalget av alternativer vil overraske deg.

Deretter vil jeg fortelle deg hvordan du lager vakre ting fra vanlig papir. Denne typen aktivitet vil hjelpe deg med å lyse opp lange vinterkvelder eller lage en vakker ting med egne hender og gi den til din kjære. Eller kanskje etter timene mine, vil det bli en hobby for deg og til og med gi en liten inntekt.

Men for å forstå hva det er, for å finne ut hvem som oppfant det, la oss stupe inn i quillinghistorien..

Litt historie

Denne kunstformen ble oppfunnet av munker i Europa i løpet av middelalderen. Når de skjærer av kantene på bøkene med forgylling og vikler dem rundt endene på fjærene til fuglene. Dermed viste det seg noe som en gylden miniatyr..

Lag figurer av papirstrimler vridd til en spiral

Lag figurer av papirstrimler vridd til en spiral

Det er her navnet quilling kommer fra. Fra det engelske ordet “quill”, som kan oversettes som “fuglefjær”. Helt i begynnelsen ble dette gjort i fattige kirker, spesielt på 1800 -tallet, quilling var et yndet tidsfordriv for edle damer..

Glemt i det tjuende århundre. Og på slutten av forrige århundre begynte quilling å komme tilbake til folks hjem som en hobby..

Som et resultat av hans vandringer rundt om i verden begynte deres egne skoler å danne seg i hvert land. Og hver nasjon brakte noe eget til denne kunstformen. For eksempel skiller orientalske skoler seg fra europeiske i kompleksiteten i mønstre, noe som gjør at orientalske mennesker kan lage mesterverk av kunst..

Og den koreanske skolen skiller seg fra den europeiske ved at en stang ikke brukes når papiret vikles, og alt gjøres for hånd. Arbeidet på den koreanske skolen er veldig komplekst. I vårt land ble denne kunsten populær på slutten av det tjuende århundre..

Kunstformen ble oppfunnet av munker i Europa i løpet av middelalderen.

Kunstformen ble oppfunnet av munker i Europa i løpet av middelalderen.

Derfor er det få av oss som kjenner denne kunstformen grundig. Jeg vil introdusere deg for det grunnleggende i denne kunstformen, gi råd, gi eksempler og prøve å gi deg all min kunnskap. La oss starte med et grunnleggende grunnlag.

Men før du begynner å engasjere deg i denne typen kreativitet, må du forberede deg. Det vil si å skaffe de nødvendige verktøyene for arbeidet.

Liste over nødvendige verktøy

Nedenfor har jeg gitt en liste over viktige verktøy hvis vi vil lage all slags skjønnhet av papir..

 • Lange og smale fargede striper papir.
 • Lim.
 • Liten saks.
 • Stang for innpakning av ruller.
 • Pinsett.
 • Betjentens hersker. Hvis det ikke er der, så er en mal laget av papir med et rutenett og radier påført.

Du kan ikke bruke på kjøp av quilling -sett. Og lag de riktige verktøyene fra husholdningsapparater.

Slik skjønnhet koster ikke mye.

Slik skjønnhet koster ikke mye.

For å gjøre dette, bruk vanlig kvinnelig neglesaks med rette ender, en syl eller en tannpirker. Mellom de to endene av saksene må du legge en lang papirstrimmel, klemme forsiktig for ikke å klippe og vind. Med en syl og en tannpirker fungerer de litt annerledes: på slutten av sylen legger du kanten på papiret og holder det med fingeren, og resten av stripen skrus på den med den andre hånden.

Når vi kjenner og beholder verktøyene vi trenger ved siden av oss, kan vi fortsette å lære det grunnleggende om quilling..

Grunnleggende quilling for nybegynnere

Produksjonen av papirprodukter begynner med en tegning. I denne formen for kunst er tegning et opplegg der et uvanlig håndverk vil bli laget i fremtiden, noe som kan bringe litt lysstyrke og uforglemmelighet til ditt interiør. La oss først se på hvordan enkle diagrammer tegnes, og hvilke av dem er magiske håndverk ved å bruke eksemplet på å lage et snøfnugg.

En fantastisk gave med egne hender

En fantastisk gave med egne hender

Vi trenger:

 • Blyant.
 • Farget papir.
 • Saks.

Nå tar vi A4-papir og bretter arket slik at vi får en rettvinklet trekant. Klipp av den unødvendige overflødige delen og brett den tre ganger. Deretter tegner vi mønstre på den og klipper dem ut.

Når vi har mestret den første og enkle teknikken for å lage håndverk, som vi diskuterte ovenfor, går vi videre til mer komplekse. La oss lære å lage ruller. Det er hovedelementet i quillingteknikken..

Appetittende kunstverk

Appetittende kunstverk

Vi trenger:

 • Farget papir.
 • Blyant.
 • PVA lim.
 • Saks.

Stang for å lage ruller

Helt i begynnelsen må du med blyant skissere den fremtidige sammensetningen på blanket for et gratulasjonskort eller stedet der dette produktet skal ligge ved ferdigstillelse. Det neste vi må gjøre er å rulle. For å gjøre dette, må vi ta en tynn og lang papirstrimmel og vikle den på en spesielt forberedt stang..

Etter det som er gjort, må vi la rullen utfolde seg. Enden av rullen må limes forsiktig til spiralen som har vist seg. Nå kan du gi rullen et hvilket som helst utseende, det være seg en dråpe, et hjerte eller en måned.

Vil pynte ethvert hjem

Vil pynte ethvert hjem

RådFor ikke å bli smurt med lim, er det nødvendig å bruke det på detaljene i produktet ganske mye. Du kan gjøre dette med en tannpirker..

Spesialpapir for quilling selges. Bedre å bruke henne.

Og nå kom vi til hovedelementene i quilling.

Essensielle elementer

La oss nå se på hvilke deler kreasjonene i quilling består av. Ethvert arbeid starter med stram spiral. Dette er det første elementet i quilling når du forbereder et produkt..

Ovenfor, da vi laget en rull, brukte vi faktisk dette elementet. Men da visste vi ikke det sanne navnet ennå. Nå vet vi dette.

La oss gjenta prosessen med å lage en stram spiral igjen. En stang blir tatt, en stripe med smalt papir er viklet rundt den. Og spissen av sistnevnte er pent limt til spiralen.

Vakkert hjerte

Vakkert hjerte

Til informasjon

 • Hvis du er høyrehendt, holder du stripen med venstre hånd og stangen med høyre.
 • Hvis stripen er tosidig, bør baksiden av den se mot stangen.
 • Stangen må roteres med klokken.

Det neste elementet er “fri spiral”. Den er laget på samme måte som en “stram spiral”. Men etter at vi er ferdig med å vikle den, må vi fjerne spiralen fra stangen og la den slappe av litt..

Nå har vi lært hvordan vi lager forskjellige slags spiraler. Den samme teknologien brukes til å lage en “krøllet” figur. Men på slutten av arbeidet fester ikke spissen av papirbåndet og henger fritt i luften.

Ethvert navn kan utføres i denne teknikken

Ethvert navn kan utføres i denne teknikken

For å gjøre en dråpe, må du klemme den ene delen av “fri spiral” -formen med fingrene og holde den i noen sekunder. Dette gjøres slik at formen får form av en dråpe. Du kan også bøye spissen ved “drop” -formen, og få et litt annet element “buet dråpe”.

RådHvis du bare begynner å lære quilling – aldri skynd deg!

Vel, vi undersøkte enkle former for quilling. Nå er det på tide å gå videre til de mer komplekse. Disse formene er hentet fra to eller flere brettet sammen..

Komplekse former i quilling

Det komplekse elementet “horn” er laget av to “frie spiraler” vridd i forskjellige retninger.

For ham, ta en lang papirstrimmel og del den i to. Høyre side er skrudd i en retning, venstre i motsatt retning. Et slikt element kan festes til et morsomt gratulasjonskort..

Undervannstema - dekorer et hus nær sjøen

Undervannstema – dekorer et hus nær sjøen

Den neste figuren vil være et “hjerte”.

Det gjøres på samme måte som hornene. Bare retningene som spiralene såres i, endres. Og krysset klemmes med fingrene. Denne typen produkter er ideell for å dekorere en gave til kjæresten din eller ektefellen din..

Den nest vanskeligste blir “halvmånen”.

Den er laget av en enkel form for “øyne”, bare de motsatte hjørnene er bøyd oppover. Det viser seg noe som bokstaven “C”. For formen, som i psykologi betegner en leder, nemlig for en trekant, tas en “fri spiral”. Deretter komprimeres den i tre deler med fingrene og holdes en stund..

Det neste elementet er hentet fra formen på en trekant.

For å gjøre dette må du bøye to motsatte sider til midten. Og vi får “poter”. For å lage en firkantet form bruker jeg en fri spiral. Så klemmer jeg den i fire deler slik at jeg får en firkant.

Passer til dekorering av barnehage

Passer til dekorering av barnehage

Så vi ble kjent med de grunnleggende produktformene innen quilling. Og også nå vet vi hvilke verktøy vi trenger for denne typen kreativitet. Og vi har en base som lar oss gå videre til å lage mer komplekse produkter.

Quilling blomster

Slike blomster vil tjene som en nybegynner quillingmester som en slags overgang fra enkel til kompleks. Faktisk er dette ennå ikke det mest komplekse produktet, men det inneholder mange enkle elementer som kompliserer produksjonen av produktet. Dermed får en nybegynner skaper uvurderlig opplevelse og skjønnhet i hjemmet sitt, laget med egne hender..

For å lage slike farger må du lage en “dråpe” fra “fri spiral”. Og for at blomsterbladene skal ha en annen farge, trenger du farget papir.

Som du kan se, er blomstens kjerne laget av en “fri spiral”. Deretter limes kjernen i blomsten først til postkortet eller overflaten som du har tenkt å dekorere. Rundt denne figuren limer jeg “dråpene” som jeg allerede har laget på forhånd.

Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)

Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)

“Drops” er en slags kronblad. De kan lages i en farge, eller i forskjellige farger..

Jo flere forskjellige farger det er i produktet, jo vakrere og lysere vil det se ut. Det viktigste er ikke å overdrive det med farge..

Du kan også dekorere postkortet med en “hjerte” eller “øye” form. Det vil være en veldig hyggelig gave til åttende mars for din elskede.

Her har vi lært hvordan du lager mer komplekse produkter. La oss gå tilbake til snøfnuggene igjen. Bare denne gangen vil jeg gjøre det vanskeligere.

Quilling – snøfnugg

Her er vi tilbake til temaet å lage snøfnugg. Denne gangen skal vi lage en snøfnugg quilling. Den skiller seg fra en enkel i en mer kompleks form og mønstre. Etter din smak og farge kan slike snøfnugg enten være flerfarget eller hvitt, eller med en blanding av en blå fargetone..

For å lage slike nyttårs snøfnugg, trenger vi:

 • Quillingpapir.
 • Sikkerhetsnåler.
 • Stencil.
 • Lim.
 • Kjerne.

julepynt

julepynt

Helt i begynnelsen må du tegne en mal som de skal lages etter. Det er nødvendig å dele papirstrimlene i to. Det burde være tre av dem. Så snur jeg den første spiralen. Deretter setter jeg den inn i hullet på sjablongen. Det er nødvendig å gjøre resten av spiralene i samme størrelse. Derfor finner jeg ut at hullet er lik en centimeter, noe som betyr at de fire andre spiralene vil ha samme størrelse..

For ikke å skade arbeidsstykket, trekker jeg det forsiktig ut og med en tannpirker, og lar det deretter slappe av litt. Og først etter det limer jeg spissen til spiralen. Deretter plasserer jeg disse emnene i midten av oppsettet tegnet på forhånd..

For nybegynnere er det lurt å bruke pinner for å feste spiralene til brødbrettet. Og så kan de limes.

Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)

Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)

Den neste modellen jeg lager er “øyet”. Så la jeg flere “øyne” rundt den ene spiralen. Og så limer jeg det sammen. Så lager jeg en stram spiral. Jeg beskrev prinsippet for dets opprettelse ovenfor, så jeg vil ikke gjenta meg selv. Og lim den til toppen av snøfnugg. Dette blir det siste elementet. Du kan se resultatet på bildet ovenfor..

RådFor nybegynnere kan det være vanskelig å gjøre “free spirals” -modeller ikke-rullbare. Derfor er det nødvendig å flytte midten av spiralen til kanten og trykke den. Du kan til og med påføre litt lim.

Når Snøfnugg klar, kan du henge den på tre eller fest til vindu. Slike produkter vil alltid gi deg varme og glede. Og å lage slike ting med egne hender vil gi deg tillit til dine evner og en følelse av oppløftende styrke og humør..

En mer kompleks versjon av snøfnugg

En mer kompleks versjon av snøfnugg

Nå har vi lært hvordan vi lager komplekse snøfnugg. Det neste trinnet blir å lage dekorative smykker i form av flotte dameøreringer. De er perfekte for en bursdagsgave til kjæresten din.

Lag øredobber til kvinner

For å lage slike smykker, veldig elsket av våre kvinner, trenger vi:

 • Farget papir. Jeg skal ha blått og hvitt.
 • Saks.
 • Quillingstang.
 • Quillingbrett.
 • PVA lim.
 • Blyant.

Helt i begynnelsen, for at slike smykker skal være symmetriske, må jeg forestille meg hvordan øredobber vil se ut og tegne et diagram på papir. Dette diagrammet vil tjene som en mal for liming av de forskjellige delene..

Gjør din kjære glad

Gjør din kjære glad

Trinn-for-trinn instruksjon

 • Jeg klipper seks strimler med blått papir, en centimeter bredt, og limer dem sammen..
 • Laget av hvitt papir, tre strimler og lim til enden av det resulterende båndet med blå striper. Og jeg supplerer det med ytterligere tre limte strimler av blått papir. Jeg gjør dette to ganger for å få to lange bånd..
 • Så, ved hjelp av en stang, gjør jeg dem til en “stram spiral” -form. Vi diskuterte opprettelsen av dette skjemaet helt i begynnelsen..
 • Jeg gjør de samme båndene igjen, bare jeg klipper stripene i to. Det vil si at i stedet for seks strimler klipper jeg ut fire fra blått papir, jeg lar også tre stå fra hvitt papir og limer det sammen, og legger til på slutten to strimler og blått papir.
 • Ved hjelp av stangen gjør jeg også denne båndet til en “stram spiral”. Først nå viste det seg å være mindre enn den første. Og jeg lager en annen spiral som denne.

Fin gave til Valentinsdag

Fin gave til Valentinsdag

Ta deg tid, denne teknikken liker ikke å ha det travelt.

Trinn-for-trinn instruksjon

 • Og tredje gangen jeg gjør det samme med papiret som de to første gangene, er det bare jeg som reduserer antall strimler av de første blå båndene til to.
 • Igjen gjør jeg det opprettede båndet til en “stram spiral”. I tillegg til første gang, trenger jeg to slike spiraler. Du har sikkert allerede gjettet hvorfor jeg trengte sammenkoblede former for quilling. Selvfølgelig bør det være to dameøredobber! Nå legger jeg ut de forberedte skjemaene på den allerede opprettede malen og lim dem.
 • Til slutt skar jeg ut noen flere strimler med blått papir, lim dem og vri dem med en stang. Men nå snur jeg formen ikke til en “stram spiral”, men til en “fri spiral” og klemmer den langs kantene med fingrene og strekker den litt for å få form av “øyne”.
 • Jeg lager fire slike typer figurer. To for hver ørering og lim den i henhold til malen.
 • Det siste trinnet er å tre låsringen gjennom de øyeformede hullene. Bildet nedenfor viser hvilken fantastisk skjønnhet jeg har..

Enhver kvinne vil like

Enhver kvinne vil like

Så vi lærte å lage komplekse og vakre damesmykker. La oss nå prøve å lage en uvanlig quillingblomst.

Lag en uvanlig blomst

Nå kommer vi til mer alvorlige ting. Jeg vil fortelle deg og vise deg hvordan du lager en volumetrisk quillingblomst. For å gjøre dette må du kjøpe eller få verktøy som allerede er forberedt på forhånd, nemlig:

 • A4 hvitt papir.
 • Vanlig og krøllete saks.
 • Gult blekk og rød farge.
 • Svamp, kniv, blyant.
 • Lim, pipette, quillingstang.

Blomst av hjerter

Blomst av hjerter

Trinn-for-trinn instruksjon

 • Jeg tar et ark hvitt papir og deler det i strimler som er tre centimeter brede. Deretter klipper jeg dem og limer strimlene en etter en langs lengden. Resultatet er en lang tape..
 • Nå må vi male det. Påfør maling på en svamp med en pipette. Påfør gult blekk på den ene halvdelen av svampen, rød maling på den andre halvdelen.
 • Deretter må du bruke en svamp og male det forberedte lange tape av hvitt papir. Og etter at malingen tørker på et tape, klipp ut mønsteret med en krøllete saks. Det som skulle vise seg, kan sees på bildet..
 • La oss nå gå videre til å lage kronbladene for blomsten vår. De må kuttes slik at både kronbladene og hjørnene stikker ut mellom dem. I dette tilfellet må du la fire millimeter på kanten være uklippet slik at tapen ikke går i stykker. Som vist på bildet nedenfor.
 • Så lager jeg en kjerne for blomsten. For å gjøre dette, vrir jeg en stripe quillingpapir til en stram spiral. Diameteren på rullen må samsvare med blyantens diameter.

Hvis diameteren er mindre, kan du trygt legge til et annet tape.

Mer komplekst, omfangsrikt håndverk

Mer komplekst, omfangsrikt håndverk

Påfør lim bare på den uklipte kanten.!

Trinn-for-trinn instruksjon

 • Det neste trinnet i skapelsen blomst Det vil være limbelegg av det malte båndet fra siden av malingsapplikasjonen.
 • Deretter limer jeg kronbladene til blomsten med kjernen, som vist på figuren..
 • Etter at blomsten er vridd, er det nødvendig å lime bunnen med PVA -lim for å være sikker på at den ikke vil gå fra hverandre i fremtiden..
 • Nå fjerner jeg blomsten fra stangen og retter ut kantene med fingrene. Som et resultat viste det seg et slikt mirakel..
 • Selvfølgelig, etter eget skjønn – du kan rette kantene, eller ikke. Jeg rettet dem for å sette inn en “pistil” der, og dermed gjøre blomsten mer som en ekte blomst.
 • Jeg klipper av en del av den skjerpet blyanten, smører den avskårne delen med lim og stikker den i midten av blomsten. Her er hva vi får!

Lys komposisjon

Lys komposisjon

Alle disse produktene kan dekorere postkort den første skoledagen i året, vær så snill barnet med sin skjønnhet og egenart..

Før det så vi på quillingteknikken for voksne. Men du kan også involvere barn i dette håndverket. Dermed vil de utvikle bredden og originaliteten i tenkningen..

Quilling for barn

Ifølge psykologer og barneleger har moderne barn nå dårlig utviklet hånd- og fingermotorikk.. Det er vanskelig for dem å holde en penn eller blyant riktig og fast i hånden..

Derfor er det vanskelig for dem i livet å lære standardferdigheter og enkel selvbetjening. Quilling for barn fremmer utviklingen av denne typen motoriske ferdigheter. Samtidig øker det nivået på logisk tenkning..

Lett å lage et barn

Lett å lage et barn

Utviklingen av fine motoriske ferdigheter bidrar til å øke barnets oppmerksomhet og hukommelse. Alt dette vil være ekstremt nødvendig for ham i hans fremtidige liv, og quillingteknikken kan hjelpe mye i dette..

Det hjelper også å utdanne barnet i utholdenhet, nøyaktighet, smakestetikk. Selvfølgelig må du starte med enkle ting..

Mesterklasse for barn – marihøne

For å lage en marihøne trenger vi følgende materialer:

 • Kartongark.
 • Farget papir.
 • Skruestang.
 • PVA lim.
 • Saks.

marihøne

marihøne

Trinn-for-trinn instruksjon

 • Helt i begynnelsen kuttet jeg ut kroppen til en marihøne fra papp – en halvcirkelformet oval. Fra et ark med rødt papir lager jeg en oval i form av kroppen og kutter av den nedre delen som vist på figuren.
 • Nå forbereder jeg den nederste delen fra et lysegult ark og limer den på papp. Så tar jeg og klipper ut en lang svart stripe og limer i midten av pappet..
 • Når den ovale delen av kroppen for “marihøne” er klar, kan du fortsette til “papirvridningen”. Svarte prikker på kroppen til en marihøne vil bestå av “frie spiraler”. Deretter limer jeg disse opprettede skjemaene på papp..

Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)

Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)

Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)

Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)

Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)

Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder) Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)

Et seks år gammelt barn kan akkurat et så enkelt håndverk. Etter å ha laget enkle former, kan du gå videre til mer komplekse..

Sommerfugl

 For å lage en sommerfugl trenger vi følgende materialer:

 • Farget papir.
 • Sy nåler.
 • Saks.
 • PVA lim.
 • Quillingbrett.

La oss begynne å lage.

Nyanser av papirfarger må matche.

Trinn-for-trinn instruksjon

 • La oss lage vinger til sommerfuglen. For å gjøre dette, vil jeg klippe tre strimler med lange bånd av papir, men ikke i samme størrelse. Og selvfølgelig skal jeg lage dem av ark i forskjellige farger..
 • Deretter limer jeg strimlene. Og siden jeg kuttet dem i forskjellige lengder, begynner jeg med en kort og slutter med en lang..

DIY dekorasjon

DIY dekorasjon

Trinn-for-trinn instruksjon

 • Deretter vrir jeg dem forsiktig. Det er nødvendig at den korteste stripen forblir inne. Og jeg limer den gjenværende gratis spissen utenfra.
 • Jeg setter de resulterende spiralene inn i hullene på quillingbrettet, hvor de slapper av fritt og tar ønsket form.
 • Deretter presser jeg midten av spiralen til den ene siden og limer alle stripene til den siden. Jeg lager torsoen fra to spiraler. Jeg gjør den ene spiralen til en “øye” -form, og lar den andre stå i en “fri spiral” -form. “Øyet” vil tjene som kroppen, og “den frie spiralen” vil fungere som hodet på sommerfuglen..
 • Nå limer jeg den ene enden av “øye” -formen til “fri spiral” -formen, og limer deretter vingene til den resulterende overkroppen, som vi demonterte litt høyere..

Den kan brukes til å dekorere interiøret i en stue eller barnehage.

Den kan brukes til å dekorere interiøret i en stue eller barnehage.

Nå, for at hun skal bli virkelig umulig å skille fra den virkelige, må jeg feste en bart til henne.

For å gjøre dette tar jeg to strimler papir og lager en “krøllet” form av dem. Og jeg limer sommerfugler til hodet. Her har vi en så vakker sommerfugl.

Den kan brukes til å dekorere interiøret i en stue eller barnehage. Slike figurer er egnede selv for interiørdekorasjon i barnehager og forsamlingshaller på skoler for matinéer..

Det blir interessant for deg:

DIY-håndverk fra et ark (7 trinnvise instruksjoner) 130+ bilder: vi starter med det enkleste. Samling av de beste mesterklassene!

Fyrverkeri av ideer: Hvordan kan du lage en lang og vakker Papirkrans til nyttår? 100+ enkle trinnvise DIY-bilder

Enkle og voluminøse DIY snøflak av papir: 75+ bilder med trinnvise instruksjoner

Hvordan lage DIY papirvindusdekorasjoner? (150+ bilder). Vi møter det nye hundens år 2018 vakkert

Quilling i barnehager

I sovjettiden ble mye viet til utvikling av barn i førskolealder. På nittitallet begynte dette temaet å synke. Nå har mange barnehager gjenopptatt arbeidet, og selvfølgelig blitt private.

Men hvis du er leder for en barnehage, eller kanskje bare vil at barnet ditt skal lære dette håndarbeidet, kan du undervise quillingtimer med barna. Det vil være interessant for barn og vil utvikle tankeprosessene sine før de går på skolen på riktig nivå. Med denne teknikken lærer de å tenke raskt og abstrakt..

Lam med barnehåndtak

Lam med barnehåndtak

Programmet for arbeid med småbarn i barnehager består av flere trinnups:

 • Barn må læres å klippe og lage enkle former, samtidig som de snakker om hvor denne typen håndarbeid kom fra og hvordan det oppsto..
 • Barn må læres å lage den enkleste “frie spiralformen” i begynnelsen og hjelpe den med å feste den på basen av forskjellige applikasjoner, for eksempel “marihøne”, “frukttre”.
 • Da må du mestre “slipp” -formen. For å lære hvordan du bruker dette skjemaet i applikasjoner som regn, blomster.
 • Den neste typen trening vil være overgangen fra enkle former til komplekse. Det vil si at nå må barnet læres å lage formene “trekant” og “øye”. Hans siste arbeid i form av en eksamen burde være å lage et enkelt palmetre..
 • Nå må du konsolidere alt materialet som dekkes. Og øv deg på å lage komposisjoner basert på de studerte formene.

Som du kan se, er stadiene med å mestre quilling for barn ikke annerledes enn å undervise voksne. Å lære denne typen håndarbeid hos et barn, i tillegg til alle de beskrevne egenskapene, danner utholdenhet.

Utvikle fantasien

Utvikle fantasien

Etter å ha mestret enkle og noen komplekse former av ungen, er det nødvendig å lære ham å lage en “krøllet” form. Du må fikse studien ved å be ham lage en applikasjon av frostige mønstre ved å bruke dette skjemaet. Nå må du mestre produksjonen av formen “pil”.

Etter å ha mestret dette skjemaet, gjennomfør en liten eksamen for å lage blomsterapplikasjoner med denne typen skjema.

Og til slutt må du konsolidere opprettelsen av alle former fra enkle til komplekse og gå videre til å lage mer omfangsrike komposisjoner. For eksempel sommerfugler på blomster.

RådHvert barn utvikler seg bare i sitt eget tempo. Derfor bør du ikke i noe tilfelle skynde deg eller bebreide ham for å henge etter sine jevnaldrende, og nevne andres arbeid som et eksempel.!

Nå har vi sortert ut alle typer stadier av dette håndarbeidet, lest en mesterklasse om noen typer håndverk. Og de fant til og med ut at slike nyttige håndverk kan læres til barna dine. Det vil utvikle deres tenkning, øke hastigheten på motoriske ferdigheter i bevegelser, utvikle utholdenhet og utvikle andre nyttige egenskaper i livet..

Passer inn i ethvert interiør

Passer inn i ethvert interiør

Til slutt noen tips som jeg ikke hadde tid til å fortelle deg i denne artikkelen.

Noen tips jeg savnet tidligere

 • Tettheten til quillingpapir bør være i området 120-160 g per kvadratmeter. Siden det er denne tettheten som skaper styrken til håndverket og vil beholde formen kvalitativt.
 • Lengden på stripene skal være 30 centimeter. Både prakt og volum av produktet avhenger av det. Hvis det er mulig, må du prøve å finne ferdige strimler for quilling.
 • Bredden på papirstrimlene må også følge de angitte dimensjonene, nemlig: 3-5 millimeter.
 • Det er nødvendig å diversifisere fargeskjemaet. Slik at produktene ikke ser kjedelige og like ut. For å gjøre dette, selger butikker quillingpapir i et stort utvalg av farger og mønstre..

I denne teknikken kan du lage et hvilket som helst bilde.

I denne teknikken kan du lage et hvilket som helst bilde.

Previous Post
Τι είναι οι περσίδες στα παράθυρα (200+ Φωτογραφίες): Όλα τα είδη σχεδίων για το σπίτι σας
Next Post
Keramiske gulvfliser – kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang