Keramiske gulvfliser - kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Keramiske gulvfliser – kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang

Keramiske gulvfliser - kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang

Spanske gulvfliser er et av de mest vellykkede, populære valgene blant kjøpere. De deltar i fødselen av sofistikert europeisk stil på bad, kjøkken, korridorer. Hva tiltrekker designere og andre mennesker til dem? Flere detaljer senere i artikkelen.

Innholdet i denne artikkelen:

Beleggfunksjoner

Spanske keramiske belegg er elsket av sine:

 • Holdbarhet, styrke – slike egenskaper er gitt til materialet ved hjelp av en spesiell teknologi for avfyring av leireplater, hvorfra keramikk er laget.
 • Motstand mot høye eller lave temperaturer, fuktighet – dette er også en stor fordel ved den eksklusive avfyringsteknologien.
 • Praktisk – dens dimensjoner, former skaper et nytt design bad og kjøkken hjemme.
 • Holdbarhet – på grunn av sin gode motstand mot destruktive faktorer fra det ytre miljøet, kollapser ikke spanske keramiske gulv. De sprekker ikke, blir ikke mørkere, falmer ikke, og tegningen på dem ser ut som ny i lang tid.
 • Estetisk appell – Spanske keramiske belegg skaper en unik europeisk stil, og butikken har en rekke former og farger. Alle er henrettet på en utsøkt dyktig måte med talentfulle håndverkere..

Motstand mot forskjellige temperaturer

Motstand mot forskjellige temperaturer

Den viktigste konkurrenten til spansk keramikk er italiensk keramikk, men hun kan ikke overgå henne i kvalitet og skjønnhet. I sin produksjon tas materialene som er mest verdsatt av eksperter, og ny teknologi skaper nye løsninger i interiøret..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Gipsfliser til innredning: 160+ bilder (stein, murstein) for levende selvuttrykk

Keramisk koketopp

Vegger er møtt med keramiske plater, tak, etasjer, Derfor selges mange forskjellige farger og former i byggematerialer og reparasjonsmarkedet.

Slitesterkt og slitesterkt materiale

Slitesterkt og slitesterkt materiale

De mest grunnleggende er følgende:

 • 15 * 15 kvadratcentimeter – små firkanter, dekorerer hovedsakelig veggene på badene.
 • 20 * 20 kvadratcentimeter – større firkanter, hovedsakelig brukt til å dekorere gulv, tak, sjeldnere brukt på vegger.
 • 20 * 50 kvadratcentimeter – rektangler, som akkurat begynner å bli brukt i baddesign sammen med firkantede prøver, brukes ofte på vegger.

Det er både vanlige spanske keramiske prøver og forskjellige mønstre og design påført dem. Den dyktige kombinasjonen av disse to flisene i baderomsdesignen vil bidra til å skape sitt ekstraordinære og unike utseende..

Spanske fliser - en tidløs referanse

Spanske fliser – en tidløs standard

Keramiske fliser er også delt inn i:
 • Matt – prøver som ikke har ekstra belegg, reflekterer derfor ikke sollys, så vel som kunstig lys. Av ulempene er det observert en stor grad av reaksjon på ugunstig påvirkning utenfra.
 • Emalje – ha et ekstra emaljebelegg, som i større grad beskytter dem mot virkninger av vann, høye temperaturer. Blant emalje keramiske fliser er det også prøver med blank glans, så vel som uten..

Matte overflater reflekterer ikke lys

Matte overflater reflekterer ikke lys

Metoden for å lage fliser deler dem også i henhold til klassifiseringskriterier.. Slike keramiske prøver har følgende navn:

 • Keramikkplater av fajanse – grunnlaget for produksjonen er fajanse, et porøst materiale. Tallerkener har samme struktur, og fargenyanser er gitt ved farging med glasur.
 • Majolica Er en vakker lys plate. Den er dekket med blank emalje, mange fargede malinger.
 • Keramisk granitt (porselen steintøy) – tilhører klassen for høytemperaturkeramikk. Rangerer først blant slitesterke, støtsikre, slitesterke fliser. På grunn av sine egenskaper, brukes det som gulvbelegg på bad og kjøkken med korridorer.
 • Bomull – en annen plate som kjennetegnes ved sin evne til å tåle badets tøffe forhold, for å forbli i sin opprinnelige tilstand. Har en porøs base samt en matt overflate.
 • Klinker – brukes også ofte til gulv. Av egenskapene kjennetegnes den ved vanntett, brannsikker.

Etterspørselen etter det vokser hver dag.

Etterspørselen etter det vokser hver dag.

Det blir interessant for deg: ANMELDELSE: Kjøkkengulv: 150+ bilder av vakre designhemmeligheter

Spansk kjøkkengulv

Kjøkkenet er stedet der maten tilberedes, noe som betyr at det er mye forurensning. Løsningen på dette problemet er komfyrer som er enkle å rengjøre og vaske. Hvilken er bedre å velge? De forskjellige variasjonene i keramiske produkter skaper forskjellige interiører. Beleggingsalternativer populære og verdifulle blant kjøpere presenteres nedenfor.

Mosaikk

Mosaikk er ikke bare et favorittbarnspill, men også en dekorasjon av bad. Det er et sett med små firkantede fliser som lar deg fokusere på noe, eller dele rommet inn i soner hvis nødvendig. Paletten med nyanser av mosaikkfliser er variert – fra de lyseste til de mørkeste nyanser. Den største fordelen er at den lar deg designe vanskelig tilgjengelige, komplekse steder.. Samtidig passer den perfekt inn i et design laget av keramiske fliser eller annet materiale..

Vi fremhever med mosaikk

Vi fremhever med mosaikk

Farget panel

Fargede paneler – kjøpt av folk som leter etter ikke -standardiserte, nye løsninger i designet. Panelet er laget av separate fargede og monokromatiske plater, som sammen skaper et separat bilde – på taket, veggene, gulvet. Fra plater kan du lage:

 • Stilleben.
 • Portretter av mennesker, dyr.
 • Landskaper.
 • Abstrakte tegninger.

Ikke-standardiserte løsninger i form av et fargepanel

Ikke-standardiserte løsninger i form av et fargepanel

RådDet er best å plassere panelet i midten av gulvet eller veggen, eller dekorere hele veggen med den. Vi legger merke til at fargene på panelet og resten av flisene er kombinert.

For å skape et vakkert baderomsinteriør, er det nødvendig å være like oppmerksom på både veggen og gulvbelegget. Produsenter lager spesielle gulvplater. De kjennetegnes ved høy styrke, støtmotstand, holdbarhet.

Vi pynter i lappestilen

Vi pynter i lappestilen

Gulvdesignalternativer:

 • Prøver med svak grovhet, som matcher fargen på veggdekket.
 • Firkanter i forskjellige nyanser, forskjellige i nyanser fra veggdekket.
 • Rektangulær, som også har forskjellige farger, i motsetning til vegg.
 • Kombinasjon av firkantede, rektangulære elementer i forskjellige farger og nyanser.
 • Farget bildepanel laget av keramikk i forskjellige farger, størrelser.
 • Keramiske fliser med en farge som ligner på parkett.

Mange prøver er laget for smak, lommebøker til alle.

Det er mange designalternativer

Det er mange designalternativer

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Små baderomsfliser (150+ designbilder): Den optimale kombinasjonen av stil og innredning

Porselen steintøyplate

Steintøy i porselen – spesielt slitesterkt materiale som gulvbelegg er laget av. Det er flere selskaper på markedet som bruker keramikk med høy temperatur i produksjonen.

Venatto

Venatto lager hovedsakelig bare gulvfliser. Som råvare velger teknologer keramikk med høy temperatur – porselenstein. Denne typen keramikk er laget for gulvfliser fordi refererer til materialer med høyest tetthet, slagfasthet, motstand mot ødeleggende miljøpåvirkninger, holdbarhet.

Slagfast, tett, tett materiale

Slagfast, motstandsdyktig, tett materiale

I tillegg til badegulv kan du flislegge trinn fra denne produsenten.. Paletten av nyanser av selskapets keramiske fliser – pastell myke farger: fra beige til lysebrun. Interessante, lyse og vakre prøver av selskapet fra følgende samlinger: “Beige Siena”, “Texture”, “Pulido”, “Carirbe”, så vel som mange andre.

Pamesa

Til tross for at produksjonen av selskapet vokser, fokuserer det fortsatt på produksjon av keramiske gulvfliser. Dette betyr at de hovedsakelig er laget av porselen steintøy.. Dette materialet er et av de mest holdbare materialene som er kjent, det slites ikke over tid..

Sterkeste Pamesa - Slites ikke av med årene

Sterkeste Pamesa – Slites ikke av med årene

Keramikk søl ikke, sprekker ikke, men beholder sitt opprinnelige utseende i lang tid. Elementer er produsert under:

 • tre;
 • gobeliner;
 • marmor;
 • silke;
 • tre.

Alle råvarer er av høy kvalitet, malingsapplikasjonen er forbedret siden dagen ble grunnlagt. Materialer er trygge for både miljø og helse.

Grå er en av de dominerende fargene

Grå er en av de dominerende fargene

Blant fargene råder:

Emigre

Emigres produserer gulv- og veggfliser for de som ønsker å skape et levende baderomsinteriør. Den allsidige samlingen av nyanser inkluderer rolige farger som hvit, beige, grå og lyse farger:

Emigre - både lyse og passive toner råder

Emigre – både lyse og passive toner råder

Prøver er laget av porselen steintøy, et sterkt, holdbart materiale, så de vil tjene i flere tiår. De tåler varme, kulde, tørrhet, fuktighet godt, som gjentatte ganger har blitt bekreftet av tester.

Elementene produsert av selskapet lar deg lage fargerike lyse paneler på veggen eller gulvet. Emigres tilbyr sine produkter til en gjennomsnittlig pris uten å overdrive det. Blant de uvanlige og vakre er designere oppmerksom på prøvene “Madeira”, “Olite”, “Sineu”, “Lucca”, “Flandes”.

Tåler varme og kulde godt

Tåler varme og kulde godt

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kitchen Backsplash Tile (180+ designbilder): Tips for å få veggene dine til å bli levende

Vedovn

Følgende spanske selskaper er involvert i produksjon av tre og andre naturlige materialer. firmaer:

Rocersa

Rocersa -selskapet fra Spania forsyner markedet for etterbehandlingsmaterialer med et stort utvalg av keramiske fliser. For naturelskere produseres prøver, stilisert som stein eller tre..

For de som liker klassikere, er det laget kolleksjoner i pastellfarger. For de som elsker modernitet i design, lager Rocersa fliser fra jugend- og art deco -samlingene, og de som elsker elegant – antikke og viktorianske design..

For de som liker pastellklassikere

For de som liker pastellklassikere

I motsetning til konkurrentene selger firmaet sine produkter billigJEG. Dette påvirker imidlertid ikke materialets kvalitet og holdbarhet – de tåler varme og fuktighet. Blant prøvene er “Stucco”, “Charisma”, “Infinity”, “Azahara”, “Pandora”, “Habitat”.

Oset

Oset er et annet selskap som produserer keramiske gulvbelegg som ser ut som naturlige materialer. Oset inntar de første posisjonene på markedet for etterbehandlingsmaterialer, takket være et allsidig utvalg av farger og materialer av høy kvalitet..

Oset er et materiale av meget høy kvalitet å bruke

Oset er et materiale av meget høy kvalitet å bruke

Den kan brukes til å lage “keramisk parkett”, “keramisk steinarbeid” og “keramisk tregulv” på badet. Firmaet gjør det umulige mulig. Oset tar kun prøver av kvalitet og påvist råvarer, og har en av de ledende posisjonene blant sine konkurrenter innen salg. Materialets sammensetning inkluderer også steiner, både dyrebare og halvverdige, krystall og glass.. Unike gjenstander er inkludert i følgende samlinger: “Antares”, “Cerler”, “Granito”, “Landes”, “Olympia”.

Keramiske gulvfliser - kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang Keramiske gulvfliser - kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang Keramiske gulvfliser - kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang

Keramiske gulvfliser - kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang Keramiske gulvfliser - kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang Keramiske gulvfliser - kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Fliser på gulvet i korridoren (245+ bilder) – Hvordan velge og sette? Moderne og vakre alternativer

Andre populære spanske plate produsenter

Disse spanske produsentene hjelper deg med å lage unike design på bad, kjøkken og gangen i hjemmet ditt..

APE Ceramica

Det spanske selskapet APE Ceramica lager sine produkter under slagordet “det beste for deg”. De keramiske beleggene i produksjonen kjennetegnes faktisk av kvalitet, holdbarhet og fargerik design. APE Ceramica lager marine, greske, plantesamlinger, og ikke glem den klassiske stilen.

I hjertet av hver flis er en hvit bakgrunn, som er dekorert med trykk, maling, sprut, etc.. Et annet stort pluss ved selskapet er at materialet som prøvene er laget av er helt naturlig og miljøvennlig. Dette betyr at det ikke skader mennesker og ikke avgir skadelige stoffer til miljøet. Blant de mest populære samlingene er: “Black Jack”, “Abbey”, “Comfort”, “Click”, “Baltimore”.

APE Ceramica - naturlig og bærekraftig materiale

APE Ceramica – naturlig og bærekraftig materiale

Absolutt Keramik

Absolut Keramika presenterer dyre samlinger, hvis skjønnhet og kvalitet resonerer i mange kjøpers hjerter. Det spanske selskapet Absolut Keramika forbedrer stadig tilnærminger til produksjon av keramiske belegg. Derfor har de siden 1996 (året selskapet ble grunnlagt) hatt en trygg ledende posisjon i industrien for etterbehandlingsmaterialer..

Eksklusive tilbud fra selskapet – de lager prøver ikke bare for å dekorere interiøret i leiligheten, men også for fasadepynt av hus.

Platene viser hele tegninger – dyktig tegnet tekanner, blomster, landskap, stilleben. De ledende og interessante samlingene av merket er Olives Fluor, Toledo, Tea, Masia, Fulham, Benfica, Bourgogne.

Keramiske gulvfliser - kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang

Aparici

Aparici for produksjon av keramiske fliser har avviket fra de vanlige klassiske standardene, og presenterte en samling fliser med en ujevn teksturert fargestruktur. Slike design er egnet for de som ønsker å skape et uvanlig, unikt interiør på badet..

Aparici har vært på markedet i mer enn 50 år, i løpet av den tiden har det oppnådd anerkjennelse fra kjøpere over hele verden. Råvarene som brukes til produksjon av keramikk er testet for kvalitet, styrke, miljøvennlighet, holdbarhet.

Aparici med ujevn teksturert fargestruktur

Aparici med ujevn teksturert fargestruktur

Fliser lages ved å fyre hvit leire, som deretter blir grov.. Aparici produserer keramiske fliser til vegger, gulv og tak. Populære samlinger: Imarble, Kingdom, Pashmina, Insignia, Moving, Legacy.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvite fliser – Lag effektive motiver. 300+ (Foto) Innredning

Maritima keramikk

Det spanske selskapet Maritima Ceramics lager sine kolleksjoner spesielt for de som elsker sjøen. Hovedfargene som brukes ved fremstilling av fliser er dypblå nyanser, asurblå, ren hvit. Alle fliser er dekket med et spesielt emaljebelegg som reflekterer lys, gir en blank effekt.

Små rektangulære eller firkantede plater er tilgjengelige for standard firkantede plater, som er elementære i å lage en marin baddesign. De er malt med skjell i forskjellige former og størrelser, bølger, marint liv, etc..

Flisene er dekket med et spesielt emaljebelegg

Flisene er dekket med et spesielt emaljebelegg

Alle fliser er laget og brent ut under streng kontroll på fabrikker, er testet for styrke, tåler eksponering for fuktighet, høye temperaturer. Favorittkundesamlinger: “Maritima”, “Robinson”, “Rumbo Batalla”, “Rain”.

Saloni ceramica

Saloni ceramica er et spansk selskap som har presentert sine produkter på markedet for etterbehandlingsmaterialer siden 1971. Den karakteristiske egenskapen er stilisering av prøvene til å ligne naturlige etterbehandlingsmaterialer. Keramiske plater er laget i form av steiner, tre, forskjellige stoffer, etc. Saloni ceramica produserer vegg- og gulvbelegg.

Stylingprøver for naturlige etterbehandlingsmaterialer

Stylingprøver for naturlige etterbehandlingsmaterialer

Hovedpaletten med nyanser består av rolige toner – hvit, brun, grå, etc. Sammen med at naturlige materialer ikke avgir skadelige stoffer i miljøet, ikke påvirker helsen til dyr og mennesker, er selskapets materialer også trygge, giftfrie.

De besto alle tester, laboratorietester. Etterspurte samlinger: “Arquitect”, “Atmosfera”, “Madeir”, “Bermeo”, “Diplomatic”.

Materialer påvirker ikke menneskers helse

Materialer påvirker ikke menneskers helse

Venus

Ikke rart at selskapet “Venus” tok navnet til ære for den gamle greske skjønnhetsgudinnen. Flisdesignene her er bohemsk, ujordisk. Fargepaletten inneholder de mest delikate lyse nyanser:

 • hvit;
 • blek rosa;
 • fersken;
 • meieri.

Flisene er dekket med emalje, som reflekterer kunstig så vel som sollys. I tillegg til vegg- og gulvbelegg, produserer og dekorerer Venus flere elementfliser. De gir variasjon til interiørdesign.

Fargepaletten inneholder de mest delikate lyse nyanser

Fargepaletten inneholder de mest delikate lyse nyanser

Ytterligere tegninger påføres dem i form av blomster, planter, abstraksjoner, og størrelsene og formene i seg selv skiller seg fra standard firkantede plater. Til tross for luftighet, lyshet i farger, er keramikken produsert av selskapet sterk, holdbar, motstandsdyktig mot varme og fuktighet.

Det blir interessant for deg: ANMELDELSE: Kerama Marazzi Tiles (165+ bilder) – Energien til de fire elementene

Mainzu

Mainzu er et kjent spansk selskap med en spesiell kjærlighet for orientalsk stil. Hvis du, som dem, ikke er likegyldig til østens skjønnhet, er keramikkflisene deres perfekte.

Matte, blanke, pregede, glatte prøver presenteres i forskjellige farger – hvit, melkeaktig, fersken, gull. Hvert stykke med et mønster er utarbeidet i detalj, sporet, dette er Mainzus stolthet.

Mainzu -fliser med orientalsk påvirkning

Mainzu -fliser med orientalsk påvirkning

Material av høy kvalitet, holdbarhet, slagfasthet lar deg føle deg inne i et slikt interiør som i den magiske lampen til Aladdin. Mainzu legger stor vekt på miljøspørsmål, og sjekker derfor nøye råvarene som flisene er laget av, samt maling for innholdet av skadelige stoffer.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsfliser: 185+ (Foto) Veggalternativer

Cicogres

Selskapet innser en betydelig del av inntektene til å utvikle produksjonskapasitet, derfor har flisene produsert av Cicogres rimelige priser..

Cicogres - utvikler en følelse av ro og komfort

Cicogres – utvikler en følelse av ro og komfort

Utmerkede samlinger presenteres i beige, pastellfarger med blomsterpynt og tegninger. Designet på et bad eller kjøkken, laget med disse platene, fremkaller en følelse av ro, inspirasjon.

Keramiske gulvfliser - kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang Keramiske gulvfliser - kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang Keramiske gulvfliser - kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang

Keramiske gulvfliser - kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang Keramiske gulvfliser - kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang

VIDEO: Spanske fliser i interiøret

konklusjoner

Det viktigste produsenten streber etter er å gi forbrukeren produktet av høyeste kvalitet.. Derfor bruker han sterke, holdbare materialer i sin produksjon. Bildene av planter på flisene understreker at flisene som produseres er miljøvennlige og trygge. Designere feirer på samlingen: “Arctic Wood”, “Patchwork”, “Memory”, “Parisien”, “Palladio”, etc..

Previous Post
Διαμέρισμα αγγλικού στιλ – Εσωτερικές πινελιές. Προσαρμόζουμε τον εαυτό μας (σαλόνι, υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο)
Next Post
Vakre enetasjes husdesign med terrasse (175+ bilder). Funksjoner for plassering på nettstedet