Vakre enetasjes husdesign med terrasse (175+ bilder). Funksjoner for plassering på nettstedet
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vakre enetasjes husdesign med terrasse (175+ bilder). Funksjoner for plassering på nettstedet

Vakre en-etasjers husprosjekter med terrasse

Blir rekkehus i en etasje mer og mer populære? Måten som arkitekter nylig pålegger private etasjer med flere etasjer med en eller flere trapper, passer ikke for alle, og det kan være mange årsaker til dette..

Ikke alle vil gå opp og ned trapper hele dagen, andre vil ha et hus med rom på samme nivå. La oss se hvilke andre grunner det er å vurdere når du velger og planlegger med terrasse.

Koselig terrasse for avslapning

Koselig terrasse for avslapning

Hvorfor tilbyr vi enetasjes hus med terrasse

Et privat hus blir en rolig marina eller et sted for kreativitet og forretningsutvikling, et hjørne for avslapning og et sted for morsomt tidsfordriv. Og samtidig vil ingen av naboene banke på batterier, eller kutte en samtale med påstander om støy. Men hvorfor akkurat en etasje med terrasse?

Terrasse - et hjørne for avslapning

Terrasse – et hjørne for avslapning

Slike hus er egnet for rekreasjon utenfor byen, ungdom, eldre mennesker. Hovedmottoet er enhet med naturen. Husene passer perfekt inn i ethvert landskap. Det er lettere å reise dem på problemjord: med høy grunnvann, sandstein. Du trenger ikke å bygge komplekse fundamenter. En overflod av lys i rommene er garantert. Hva annet gir et slikt inngangsparti? Mulighet for å organisere:

Flott alternativ for sommerkjøkken

Flott alternativ for sommerkjøkken

 1. Sommerkjøkken.
 2. Uteservering.
 3. Sted for grilling.
 4. Lekeplass.
 5. Tørking av klær.

I små områder kan du uten lysthus og spare penger på konstruksjonen. Et åpent område hever statusen til boliger. Hun ser mer stilig ut enn tradisjonelle verandaer.

Det åpne området ser stilig ut

Det åpne området ser stilig ut

Planlegger

Det er nødvendig å ta hensyn til vindrosen. Hvorfor er det viktig? Terrasser brukes til avslapning. Hvis du plasserer den på siden av de rådende vindene, er det vanskelig å gi en behagelig transittid. Rasjonelt plassert fra siden av terrassen. Det er lettere å organisere en komfortabel romlig forening med et rekreasjonsområde på gaten, med et grillområde, et svømmebasseng, en lekeplass, en sti til et lysthus, med utsikt over et alpinsklie eller en vakker blomsterhage.

Det ideelle stedet er en uteplass som beskytter mot vinden

Det ideelle stedet er en uteplass som beskytter mot vinden

Det er bedre å organisere utgangen fra spisestuen eller stuen. Ikke kombiner terrassen med soverommene. Det åpne området ligger på motsatt side av hovedinngangen. Eiere av små tomter må organisere en hekk eller annen dekorasjon. Dette vil bidra til å skjule livet ditt for nysgjerrige øyne til naboer..

Koselig friluftsliv i nærheten av brannen

Koselig friluftsliv i nærheten av brannen

Plassering på kardinalpunktene

Oppsettet avhenger av dine egne preferanser, livets rytme, det omkringliggende landskapet og stedet:

 • For de som liker å beundre solnedgangen, vil den vestlige delen være ideell. Solen lyser opp stedet etter lunsj.
 • Den østlige beliggenheten gir sin fordel – solens morgenstråler bidrar til en kraftig oppgang og forberedelse til den kommende dagen.
 • Den nordlige delen garanterer mykt diffust lys og terrassen er godt kombinert med verksteder, spisestuer. I dette tilfellet bør du ikke plante høye planter i nærheten: trær, klatrebusker og krøllete blomster..
 • Sør – gir maksimal solskinn. Markiser eller markiser er nødvendig i løpet av sommeren for å redusere eksponeringen for brennende stråler.

Vurder planleggingspreferansene dine

Vurder planleggingspreferansene dine

Takket være nøye planlegging blir huset og terrassen et komfortabelt hvilested og tjener eierne lenge. Krever ikke hyppige kapital- og vedlikeholdsreparasjoner.

Hva bør forutses: konstruksjonsfunksjoner

Terrassen kan ikke bygges på bakken uten grunnlag. Slik at det ikke er problemer under drift: taket deformeres ikke, sprenger ikke, gulvet forblir horisontalt, et pålitelig fundament er nødvendig. Det helles eller reises samtidig med hovedbygningen, dette garanterer sikkerhet.

Sørg for å lage et grunnlag for strukturen.

Sørg for å lage et grunnlag for strukturen.

Byggingen krever ikke store investeringer. Arbeidet er gjort raskt. Det er mulig uten komplisert anleggsutstyr (gravemaskin, lastebilkran). Komplekse konstruksjonsmetoder brukes ikke: installasjon i høyden, isolasjon.

Konstruksjonen er ikke dyr og vil samtidig tilføre hjemmet ditt komfort

Konstruksjonen er ikke dyr og vil samtidig tilføre hjemmet ditt komfort

Hvis denne betingelsen ikke er oppfylt, vil til og med en åpen veranda begynne å trekke seg tilbake: nedbør faller under grunnlaget for hovedstrukturen, om vinteren gjør frost jobben sin: den ødelegger løsningen, beslagene begynner å ruste. Over tid kan hele strukturen deformeres.

Typer terrasser

Eierne, når de velger terrassetype, tenker på fremtiden. Hvilke prioriteringer kan oppstå i livet, og vil bare et åpent område være nok?

Åpen terrasse med utsikt over skogen

Åpen terrasse med utsikt over skogen

Åpen

Dette er et akseptabelt alternativ for alle regioner. Terrassene på leeward -siden gir god belysning og mulighet til å slappe av utendørs. For ikke å tilpasse seg værforholdene, er det installert en midlertidig baldakin. For åpne områder brukes paraplyer, bærbare markiser. Åpninger under varmen lukkes med rulleskodder, lysgardiner.

Det er hyggelig å slappe av og sole seg i åpne områder

Det er hyggelig å slappe av og sole seg i åpne områder

Lukket

Helårsalternativ. Hvis det åpne området har et baldakin og et gjerde, kan du bruke det i alle slags vær. Selv å sitte på en vinterkveld, omgitt av snødekte skjønnheter med lys, innpakket i et teppe, vil gi glede. Er det noen ulemper med dette alternativet. En og ubetydelig: belysningen av rommet som grenser til terrassen reduseres.

Innendørs områder er uavhengige av sesongen

Innendørs områder er uavhengige av sesongen

Avhengig av region er stedet for bruk i den kalde årstiden utstyrt med panoramavinduer med doble vinduer. De beskytter mot lave temperaturer og nedbør.

Du kan organisere en grillplass på terrassen. For dette er det laget brannisolering. Den delen av gulvbelegget, som er beregnet for ildstedet, er lagt ut med stein, murstein. Fest kjeglen på toppen for å organisere ekstraksjon av røyk og forhindre at den kommer inn i stuen.

Panoramavinduer med doble vinduer beskytter mot lave temperaturer

Panoramavinduer med doble vinduer beskytter mot lave temperaturer

Bygg- og terrassematerialer

Når du velger materialer, må du tenke på at terrassen, i motsetning til rom, konstant utsettes for konstant påvirkning: ultrafiolette stråler, fukting av regn, snø og tåke. I byer legges det til støv, bil og industriutslipp som blir “sandpapir” for etterbehandlingsmaterialet. Velg derfor kvalitetsmaterialer. Behandle dem regelmessig fra effektene ovenfor, rengjør dem for smuss.

Ta vare på å beskytte terrassen din mot naturlige påvirkninger

Ta vare på å beskytte terrassen din mot naturlige påvirkninger

Gulv er dekket med materialer som tåler høy fuktighet:

 1. Flislagte fliser (velg varmebestandige modeller, med grov overflate).
 2. En treplate behandlet med preparater (lakk, flekker, impregnering) som forhindrer forfall. Velg harpiksholdige tresorter.

Hvis det åpne området ikke er bygget inn, er taket dekket med materiale. Stolpene brukes av pålitelige materialer: metall, store trebjelker, murverk, stein, betong.

Stolpene må være laget av pålitelige materialer.

Stolpene må være laget av pålitelige materialer.

Dekorasjonen er den samme som for husets generelle fasade. En interessant kombinasjon er gitt av kombinasjonen av forskjellige materialer for konstruksjon eller dekorasjon: tre og naturstein, murverk og dekorativt gips, ytterkledning i forskjellige farger + grunnplater.

Det grunnleggende prinsippet

Terrassen bør være et tillegg, derfor vil radikale forskjeller bringe dissonans med utformingen av hele stedet. Bygningen vil miste sin attraktivitet.

Bruk murverk som dekor

Bruk murverk som dekor

Ta vare på de dekorative elementene

Hvis stolpene i strukturen er laget av metall, legg til smidde elementer. For trekonstruksjoner, utskårne elementer, homespun grove stier er egnet. Murverk harmonerer godt med keramikk.

Naturstein er i harmoni med tre

Naturstein er i harmoni med tre

Belysning og møbler

Riktig belysning hjelper ikke med å begrense driften kun i dagslys. Lyse lamper er bare installert i arbeidsområdet (hvis slike er gitt). Rekreasjonsområdet er opplyst med mykt lys, noe som bidrar til hvile og avslapning. Velg energibesparende lamper (besparelser garantert). Belysningsenheter må ha høy beskyttelse mot fuktighet, ikke forstyrre når du beveger deg rundt på stedet, belyse rekreasjonsområdet, spisegruppen.

Mykt lys fremmer hvile og avslapning

Mykt lys fremmer hvile og avslapning

Gjennomfør flere utsalgssteder. De er nyttige for hageelektriske apparater (gressklippere, motorsager). I den kalde årstiden kan du installere en UFO på terrassen og nyte kommunikasjon i komfort.

Møbler trenger ikke å være budsjettplast. Metallsett i tre kan også brukes. I spesialbutikker presenteres hodesett fra vintreet, wenge. I regnet fjernes avtagbare deksler, puter og føres inn, møblene tåler litt fuktighet.

Kurvemøbler brukes oftest.

Kurvemøbler brukes oftest.

Hvordan velge et prosjekt

Arkitekter og designere tilbyr et stort antall prosjekter for slike bygninger. Valget avhenger av:

 • Tomtestørrelse.
 • Eierpreferanser.
 • Antall beboere.
 • Økonomiske muligheter.
 • Anleggsområde.
 • Utvalgte materialer.

Prosjektet kommer fra dine ønsker og funksjoner på nettstedet

Prosjektet kommer fra dine ønsker og funksjoner på nettstedet

Etter å ha undersøkt disse problemene, foreslår arkitektene et designalternativ. Om nødvendig blir det fullført eller endret i henhold til kundens ønsker.

Hvis huset brukes sporadisk: bare for ferietid eller i helgene, er det verdt å vurdere om du trenger en stor bygning? I dette tilfellet består den av 2 soverom, en stue som er kombinert med et kjøkken.

Liten bygning ideell for sporadisk bruk

Liten bygning ideell for sporadisk bruk

Tilstedeværelsen av en bil i familien påvirker også valget. Det beste lagringsalternativet er en garasje. Det vil være trygt og vil ikke tære. Det er viktig å tenke på hvordan du kan slå behovet for en garasje og en terrasse på en miniatyrtomt..

Hvis familien har små barn, og huset er på gang, er terrassen inngjerdet med en brystning for å forhindre fall og skader.

Gjerding vil hindre barn fra å falle og skade

Gjerding vil hindre barn fra å falle og skade

Tenk på lettelsen av nettstedet

Terrassen er designet for avslapning, så ha utsikt over fjellene eller innsjøen, skogen eller sjøen. Hvis det bygges i en by, bør du vurdere landskapsarbeid for å dekorere stedet. Hvis terrassen ligger ved siden av en skråning, kan den ikke reises på et solid fundament, men på søyler. For sandjord er det konstruert stripefundamenter. Noen ganger tilbyr designerne å “skjære” huset inn i skråningen på en skog eller fjellrygge for å understreke enheten med naturen.

Pass på å se det vakre landskapet

Pass på å se det vakre landskapet

Hva er fordelene og er det noen ulemper?

Før du velger et prosjekt, er det viktig å vurdere hva et slikt prosjekt vil gi og hvilke “fallgruver” det kan være? La oss se nærmere på:

Terrasse er friluftsliv uten å forlate hjemmet

Terrasse er friluftsliv uten å forlate hjemmet

 • Estetisk skjønnhet. I motsetning til bygninger i 2-3 etasjer er ikke små områder visuelt overbelastet.
 • Billigere enn store hus med flere etasjer. Det er mulig uten ytterligere konstruksjon på stedet til et lysthus, et sted for en grill, en grill.
 • Krever ikke konstruksjon av et sterkt fundament. Strukturene legger ikke mye stress på jorda.
 • Den beste muligheten til å organisere en ferie med kjære.
 • Pris. Mindre økonomiske investeringer og byggetid er nødvendig.
 • Et bredt spekter av valg av stilretninger. Eiere kan eksperimentere med størrelser, materialer og farger.
 • Forstyrrer ikke bevegelse rundt i huset.
 • Gir friluftsliv uten å forlate byen eller skogen.
 • Øker størrelsen på hjemmet og bidrar til å skape åpne funksjonsområder.

Er det noen ulemper. Ja, men litt og ubetydelig:

Friluftsliv er avhengig av værforholdene

Friluftsliv er avhengig av værforholdene

 1. Det er nødvendig å bestille en jordanalyse. I våte områder er det nødvendig å organisere ventilasjon av fundamentet..
 2. I de nordlige områdene kan den bare brukes om sommeren eller installere panoramaglass.
 3. Rekreasjon i et åpent område uten tak avhenger av sol og regn, snø og tåke. Ofte midlertidig ly: telt og paraplyer sparer ikke.
 4. I områder med begrenset plass er det ikke nok plass til en komfortabel (stor) terrasse.

Slapper av i skyggen av flettet planter

Slapper av i skyggen av flettet planter

Huset kan være stort eller lite, utsmykket eller lakonisk. Velg et praktisk prosjekt. Du vil ønske å gå tilbake til det, ta imot gjester, oppdra barn, elske og nyte livet. Tenk derfor på hvordan du ser livet ditt i morgen, om en måned, 10 eller 50 år..

Uteplass i svart og hvitt

Uteplass i svart og hvitt

https://www.youtube.com/watch?time_continue=19?rel=0&enablejsapi = 1" ramme ="0" ebkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen>

Previous Post
Δερμάτινος καναπές στο εσωτερικό: Με τι να αρχειοθετήσετε; 160+ (Φωτογραφία). Μεγάλο έως μικρό. Λευκό σε μαύρο
Next Post
Kule DIY -ideer: Dørdekorasjoner for alle anledninger (80 + bilder). Sesongmessige og tematiske design (+ anmeldelser)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector