Design av stue i et privat hus. Registreringsmetoder og TOP-6 budsjettmetoder for transformasjon + 200 BILDER
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design av stue i et privat hus. Registreringsmetoder og TOP-6 budsjettmetoder for transformasjon + 200 BILDER

Design av stue i et privat hus

I et privat hus er det en mulighet til å “snu” og gjøre interiøret i stua akkurat slik du forestiller deg det. I denne artikkelen har vi samlet for deg de mest populære designene som definitivt vil tilfredsstille din smak. Etter en bestemt stil, vil du lage et ekte mesterverk.

Skandinavisk stil

Skandinavisk stil skal nevnes først, fordi dette ikke er en flyktig trend, men en retning som er verdig tittelen “ny klassiker”.

Vi skaper en hyggelig atmosfære

Vi skaper en hyggelig atmosfære

Det krever åpne, lyse mellomrom, som er lettest å organisere i et privat hus. Denne stilen støtter også bærekraftstreken som har vært populær de siste årene..

Mange puter beriker bare rommet.

Mange puter beriker bare rommet.

Teknikker for registrering

1 Mal veggene i en lys farge (hvit eller lys grå er ideell). 2 Bruk tekstur av tre (dette rådet gjelder både møbler og gulv eller veggpaneler). 3Kombiner moderne og vintage møbler. 4 Suppler interiøret med naturlige elementer (dette kan være stueplanter, tørre grener, kurvkurver og til og med fjær). 5 Bruk en rekke tekstiler (lyse puter, tepper, tepper).

Størrelsen på tilleggselementene avhenger av løsningen.

Størrelsen på tilleggselementene avhenger av løsningen.

Pretensiøsitet og luksus er fremmed for den skandinaviske stilen; til gjengjeld tilbyr den å fylle stua med komfort. Et rom med en slik atmosfære er alltid tilgjengelig for vennlige og familiemøter..

Boho elegant eller bohemsk interiør

Mote består av motsetninger. Et annet bevis på denne velkjente sannheten er at designere, sammen med den beherskede skandinaviske stilen, rådes til å se på det “hooligan” bohemske interiøret.

Vi supplerer interiøret med naturlige materialer

Vi supplerer interiøret med naturlige materialer

Boho chic er en fargerik kombinasjon av lyse ornamenter, vintageartikler og folkekunstartikler.

Møblene og innredningen i det bohemske interiøret er slående i sin variasjon. Klassiske møbler her kan sameksistere med akrylstoler og en byste av Pushkin – med en afrikansk maske.

Velge en stil

Velge en stil

Mens skandinavisk stil forkynner farge minimalisme, boho chic åpner dører for alle eksisterende farger og nyanser.

Riktig nok, selv her må vi ikke glemme tiltaket, fordi for mye maling vil bli psykisk ubehag. Derfor er grunnlaget for et bohemisk interiør oftest vegger laget i nøytrale lyse farger..

Vi gir interiøret en spesiell stil

Vi gir interiøret en spesiell stil

Metall i interiøret

Navnet på denne trenden høres noe truende ut. Av en eller annen grunn kommer en av retningene til rockemusikk umiddelbart til tankene. Flink, metall i interiøret og metal i musikk er helt forskjellige ting.

Moderne designere viser at metall kan brukes i interiøret uten risiko for å gi det overdreven stivhet eller kulde..

Klassisk versjon med peis

Klassisk versjon med peis

Møbler med metallramme er spesielt velkomne. Hvis du ikke er klar for mye metall ennå, kan du prøve å komplimentere stua med en kobbervaske, ramme, messingfigur eller lampe..

Hvis metall figurer og vaser Dette er for forutsigbart for deg, så husk bare ideen som bare blir populær.

Resultatet blir bra når du bruker lyse farger.

Resultatet blir bra når du bruker lyse farger.

Interiørklistremerker i metall er et slående eksempel på slik innredning. Oppsettet av parketten med metallinnlegg vil også se interessant ut..

Den mest bemerkelsesverdige siste trenden er bruk av rosengull. Gjenstander laget av dette metallet vil lett passe inn i hvilken som helst stue. Messing og bronse er registrert i møbler: bordben, gulvlampe står, armaturskjerter.

Klassiske møbler

Klassiske møbler

Øko-trender

Miljøvennlighet har ikke tapt terreng på flere år. Når det gjelder stuedesign, er økotrender først og fremst nedfelt i bruk av naturlige materialer. Naturstein, treoverflater, keramikk og kurvmøbler er relevante.

Designere oppfordrer også til bruk av sjeldne eksotiske trær. Det kan enten være et møbel eller et originalt tilbehør..

Flere ekstra lyskilder må installeres

Flere ekstra lyskilder må installeres

Det er verdt å merke seg at originalt modernistisk tilbehør også lett passer inn i miljøinteriøret..

Enhver stue vil dra fordel av EcoLuxe. Dette er navnet på unike naturlige interiørartikler, hvis produksjon krever spesiell dyktighet..

Fin utsikt over peisen

Fin utsikt over peisen

Geometri

Geometri er også ønsket velkommen i veggdekorasjon. Designere introduserer aktivt 3D -paneler laget av forskjellige materialer: fra tre til filt og skinn.

Det er også suprematistisk geometri i møbelverdenen. Men når det gjelder geometri, er det viktig å huske på målesansen. For en stue vil ett eller to av disse elementene være nok..

Balanserer den generelle sammensetningen

Balanserer den generelle sammensetningen

I en minimalistisk stue gir geometriske aksenter variasjon og dynamikk. Hvis atmosfæren i rommet kan sammenlignes med kreativt kaos, vil et statisk geometrisk mønster bidra til å balansere den generelle sammensetningen..

For å gjøre stueinnredningen mer behagelig og avslappende, kompletter den med sirkulære former og mønstre. En enkel måte å heve taket på er å dekorere veggene med vertikale striper..

Bruk av naturlige materialer

Bruk av naturlige materialer

Monokrom innredning

Denne trenden vil appellere til fans av diskret eleganse. Et velkjent eksempel på monokrom innredning er svarte vinyldekaler. Du kan også bruke svart -hvitt -fotografier med svarte rammer..

Sammenlignet med et opptøy av farger, kan svart og hvit innredning virke kjedelig. I virkeligheten fokuserer ekskludering av farge på oppmerksomhet på form og innhold. Det er monokrome tomter som får deg til å lete etter mening i innredningen..

Interiøret i stua i et landsted er best laget av naturlige materialer eller etterligninger av meget høy kvalitet.

Interiøret i stua i et landsted er best laget av naturlige materialer eller etterligninger av meget høy kvalitet.

En sammensetning av svart -hvite fotografier forent av en felles mening er ideell for en stue. Det er viktig at senteret i en slik sammensetning er i øyehøyde. For å lage et hjemmegalleri trenger du en vegg som er fri for andre elementer..

Faktiske tekstiler

Nå er tekstur og kvalitet på stoffet viktigere enn ornamentet og formen. Tekstil i alle former er på mote. Når du velger en sofa til stuen, vær oppmerksom på møbeltrekk laget av tweed, velour, boucle, fløyel eller myk ull. Det er viktig at du vil ta på stoffet.

Vær oppmerksom på polstring av sofaen

Vær oppmerksom på polstring av sofaen

Monokromatiske tekstiler med grunnfarger er relevante: beige, grå, brun, etc. Designere anbefaler å kombinere forskjellige materialer av samme fargespekter. Den enkleste måten å gjøre dette på er ved å legge til puter og tepper av samme tone, men forskjellig tekstur..

Hvis du er tiltrukket av fløyelspolstring, kan du se etter rike nyanser som ultramarin, smaragd og syrlig vin..

Ensfarget grunnfarge stil

Ensfarget grunnfarge stil

Hvis du legger en fløyelssofa til en stue, får den automatisk en mer sofistikert og stilig look. Fløyelsputer gjør jobben like godt..

Fasjonable polstrede møbler

Stue uten polstrede møbler det er som et soverom uten seng. De siste forslagene fra designere gleder seg over funksjonalitet. En sofa utstyrt med sammenleggbare hyller eller en minibar rundt omkretsen vil komme godt med i enhver stue.

En ekstra egenskap kan være et spisebord

En ekstra egenskap kan være et spisebord

En hjørnesofa i ett stykke, som kan sees i nesten annenhver stue, gir plass til modulære. Modulære polstrede møbler består som regel av flere separate elementer som enkelt kan transformeres avhengig av behovet.

Imponerende halvcirkelformede former ble erstattet av rette linjer og klare vinkler. Strenge og lakoniske lenestoler på en tynn metallbase er på moten..

Gardiner spiller en viktig rolle i dekorasjonen

Gardiner spiller en viktig rolle i dekorasjonen

Belysningstrender

Moderne trender er basert på 3 søyler, nemlig minimalisme, mobilitet og wireframe. Enkelhet og luftighet av former, muligheten til å endre belysningsopplegg er velkommen.

Hvis utformingen av stuen trekker mer mot modernitet, er det verdt å eksperimentere med lysekroner i industriell stil..

For å gjøre gulvet ferdig, anbefales det å bruke et massivt bord, parkett

For å gjøre gulvet ferdig, anbefales det å bruke et massivt bord, parkett

For de som ikke tar imot brutalitet, bruk en like populær naturlig stil. Denne trenden inkluderer organiske former, naturlige farger og varmt lys..

På toppen av etterspørselen er nå lamper med evnen til å justere belysningsgraden og fargespekteret.

Vurder små nyanser som kan påvirke komfort og stil.

Vurder små nyanser som kan påvirke komfort og stil.

Utviklingen av den danske designeren Paul Henningsen fortjener en spesiell omtale. Han foreslår å bruke lamper til stua med flere dekningsnivåer, som skaper diffust lys..

En annen interessant trend er glassarmaturer i frostet glass, også kjent som melkeglass. Rene linjer og en klar form får dem til å se flotte ut både i klassiske og moderne stuer..

Stue - presentasjonsområde

Stue – presentasjonsområde

Trendy farger

Den anerkjente autoriteten på farge er Pantone Institute. En palett med farger som er relevante for en bestemt sesong, er laget basert på hans forskning. Pantone -eksperter bemerker at i nær fremtid vil rike farger erstatte pastellfarger..

Vakre pastellfarger

Vakre pastellfarger

Blant favorittene er det allerede forskjellige nyanser av blått og grønt, samt rusten rød. For eksempel på den nylige utstillingen Maison & Objet ble dominert av farger som mørkegrønn, oliven, tyttebær og blåbær..

Like viktig er tilstedeværelsen av et behagelig mykt hjørne

Like viktig er tilstedeværelsen av et behagelig mykt hjørne

Når du lager din fargepalett i stuen, må du huske på to grunnleggende regler. Først må du ikke kombinere mer enn tre hovedfarger. For det andre, fokuser du på hovedfarge og fargekombinasjoner. For eksempel kan du bruke lyseblå eller nøytrale farger sammen med rikblå..

Utformingen av en stor stue kan suppleres med en stor lysekrone i taket

Utformingen av en stor stue kan suppleres med en stor lysekrone i taket

TOPP 6 budsjettmåter for å transformere en stue

Uansett hvor attraktive noen trender er, krever nøyaktig overholdelse av dem ofte en fullstendig renovering av stuen, som ikke alle har tid og penger til. Derfor bestemte jeg meg for å dele med deg flere enkle og rimelige måter å transformere stua på..

Møbler er et viktig element i rommet

Møbler er et viktig element i rommet

Vinylklistremerker

Dette er den billigste og enkleste måten å endre “stemningen” på et rom. De er riktignok bare egnet for monofoniske vegger uten andre elementer..

Utstillingsutstilling

Åpne hyller blir visningsområdet. Du kan bruke en bred dekorativ list til å lage hyller. En slik utstilling bør inneholde ting som inspirerer deg for øyeblikket..

Lys aksent - vakkert design

Lys aksent – vakkert design

Plakater

Dette kan enten være kunstplakater eller monokrome motiverende setninger. Det er ikke nødvendig å lete etter slik innredning i spesialforretninger, det er nok å finne tomten du liker på nettverket og skrive den ut i et trykkeri. Pluss, med en sjablong, kan sitater påføres direkte på veggen.

Størrelse og ledig plass må stemme overens

Størrelse og ledig plass må stemme overens

Eksperimenter med tekstiler

For eksempel kan gardiner dekoreres med metallpendler. Ditt favoritt sengeteppe kan suppleres med lyse hjemmelagde dusker..

Renovering av møbler

Et bredt spekter av maling og lakk lar deg raskt transformere noe. For eksempel kan du bruke stoffspraymaling til å fornye stoffet på en gammel stol..

Vi skaper et unikt interiør

Vi skaper et unikt interiør

Kontrastvegg

Dette er en veldig vanlig metode for å skape en lys aksent i interiøret. Det innebærer å male en av veggene i rommet i en ny farge. Til samme formål kan du bruke tapet..

Hugge – filosofien i den moderne stuen

Det uvanlige danske ordet “hygge” er nå allment kjent. Oftest er det oversatt som “trøst som gir lykke.” Begrepet hygge er lett å knytte til stua, ved å gi komfort er en av hovedfunksjonene i dette rommet..

Vi tar hensyn til alle nyansene

Vi tar hensyn til alle nyansene

En stue designet med hygge i tankene, rettet mot en følelse av komfort, sikkerhet, ro og tilfredshet. Det domineres ofte av pastellfarger, som likevel ikke utelukker bruk av lyse aksentfarger..

Ifølge tilhengerne av hygge, er hyggen i rommet basert på bruk av naturlige materialer. Møbler skal være praktiske, funksjonelle og estetiske.

Stue -

Stue – “hjertet” av huset

I følge Hygge gjør kontemplasjon av skjønnhet en person lykkeligere, noe som betyr at innredningen spiller en av hovedfiolinene. Dette kan være lys, tepper, stueplanter, malerier, keramikk, speil. Mengden innredning spiller ingen rolle, det er mye viktigere at hvert stykke gir en følelse av glede.

For å holde interiøret i stuen din oppdatert, trenger du ikke prøve å holde tritt med de siste trendene..

Vi gjør interiøret unikt og vakkert

Vi gjør interiøret unikt og vakkert

Mye mer effektivt – å fokusere på en bestemt stil og oppdatere den fra tid til annen med passende nyheter..

Før vi starter, vurderer vi funksjonene i hele rommet.

Før vi starter, vurderer vi funksjonene i hele rommet.

VIDEO: Fasjonable trender for sesongen

GALLERI: De mest stilige løsningene for moderne stuer i et privat hus

Previous Post
Επιλέγοντας ένα κεραμίδι για ένα μικρό μπάνιο. Βέλτιστος συνδυασμός στυλ και σχεδιασμού, λύσεις TOP-10 + 150 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Prosjekter av hus med flatt tak-enkle konstruksjonsteknologier (en-etasjers, to-etasjers, tre, små). Moderne trender innen høyteknologi og minimalisme (175 + bilder)