Hvordan lage en blomst av et bånd med egne hender (90+ bilder): Enkle mesterklasser for å lage en vakker knopp
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan lage en blomst av et bånd med egne hender (90+ bilder): Enkle mesterklasser for å lage en vakker knopp

Lag en vakker knopp av et bånd med egne hender

Lag en vakker knopp av et bånd med egne hender

En båndblomst er en vakker dekor som du enkelt kan gjøre med egne hender. Kan brukes ikke bare til å dekorere en gave, men også som en gave generelt. Alle kan lære, det viktigste er litt tålmodighet og tid. Før du lager en blomst selv, forbereder du alle nødvendige materialer for arbeidet og følger de foreslåtte mesterklassene: resultatet vil glede deg med sin eleganse og allsidighet..

Lag en knopp av sateng

For nybegynnere er en mesterklasse utmerket, og illustrerer tydelig hvordan du lager en blomst av satinbånd i store størrelser. Bredden på dette materialet er 5-10 cm. Satin stoff tilbys i et stort utvalg, så velg dine favorittfarger.

Vakker blomst

Vakker blomst

RådHvis produktet er beregnet på en brosje, kan du kjøpe et materiale med en lys farge. Når du lager en knopp for å komponere en komposisjon eller en tekstilbukett – velg nyanser som er kombinert med hverandre.

For produksjon trenger du en to meter nøste av satengbånd 5 cm bredt, et stykke papir, en enkel blyant, en lighter eller fyrstikker. Du trenger også en nål og tråd i riktig farge. I stedet for en lettere bruker erfarne håndverkskvinner et telys – det har en liten størrelse og er praktisk for å synge kantene.

Mesterklassen består av slike enkle trinn:

 • Å lage basen. Det første du må gjøre er å lage en kronbladsmal. For å gjøre dette, ta et ark papir og tegne et kronblad av ønsket størrelse på det. For å gjøre kantene på kronbladet jevne, brett arket i to og kutt av 2 lag papir på en gang i form av en dråpe.
 • Hvordan lage en blomst av et bånd med egne hender (90+ bilder): Enkle mesterklasser for å lage en vakker knopp
 • Hvordan lage en blomst av et bånd med egne hender (90+ bilder): Enkle mesterklasser for å lage en vakker knopp
 • Hvordan lage en blomst av et bånd med egne hender (90+ bilder): Enkle mesterklasser for å lage en vakker knopp
 • Hvordan lage en blomst av et bånd med egne hender (90+ bilder): Enkle mesterklasser for å lage en vakker knopp
 • Forberedelse av kronbladene. Skjær materialet i firkanter eller rektangler etter behov. Sirkel den tilberedte papirmalen på hvert segment og skjær ut kronbladene. Utgangen skal være omtrent 30 stykker kronblad..
 • Kronbladdannelse. Bøy kronbladet litt i to, tenn et lys og ta med arbeidsstykket til bålet. Materialet begynner å krølle for øynene våre: du må oppnå effekten av et virvlende kronblad. Gjør dette med alle emnene.
 • Knoppdannelse. Når kronbladene dannes, går vi videre til produksjonen av selve produktet. På dette stadiet, velg en av de to foreslåtte vridningsmetodene. Den første innebærer montering på en tråd med en nål: det er nok å sette alle kronbladene på tråden og stramme den ved bunnen. Den andre metoden er egnet hvis du planlegger å lage en stilk: en foliekule limes på pinnen, og kronbladene festes til den med varmt lim.

Hvordan lage en blomst av et bånd med egne hender (90+ bilder): Enkle mesterklasser for å lage en vakker knopp Hvordan lage en blomst av et bånd med egne hender (90+ bilder): Enkle mesterklasser for å lage en vakker knopp Hvordan lage en blomst av et bånd med egne hender (90+ bilder): Enkle mesterklasser for å lage en vakker knopp

Ferdiglaget nydelig rosenknopp, laget med trinnvise instruksjoner, kan brukes på mange måter. Rosen vil være en utmerket gave til mamma 8. mars, hun kan også dekorere interiøret i hjemmet. Ved å feste en pinne til knoppen, vil den være en utmerket brosje for en jakke..

Stilig interiørblomst laget av papirbånd

Et godt alternativ for håndarbeid for nybegynnere og barn er å lage en papirknopp. La oss markere to nyanser: du kan kjøpe den i kreativitetsbutikken ferdig eller lage den selv. For å gjøre dette må du ta et ark farget tykt papir og kutte det i strimler av ønsket størrelse..

Håndverk av papirmateriale

Håndverk av papirmateriale

Knopper laget av papir passer godt nesten overalt: buketten ser perfekt ut i en vase på kjøkken, i gangen, og også i stue på kantstein. For arbeid trenger du et standard sett med materialer som brukes i arbeidstimer på skolen. For å lage en blomst av papir selv, forbered følgende materialer:

 • ark med farget papir i flere nyanser;
 • saks;
 • bambus pinner;
 • PVA lim eller varmt lim med pinner.

Valg av lim avhenger av papirtypen som brukes: hvis du velger tykt papir etter type papp – det er bedre å ta smeltelim, det holder kronbladene sammen mer pålitelig. Hvis vanlig skolepapir brukes, vil PVA -lim gjøre. For å dekorere stammen trenger du grønt bølgepapp.

Et godt håndverksalternativ for nybegynnere og barn

Et godt håndverksalternativ for nybegynnere og barn

Prosessen med å lage en nellike eller rose fra papir er så fascinerende at du kanskje ikke merker hvordan tiden flyr. Det er spesielt morsomt å snurre produktet med barn, og fargevalget inspirerer babyen mest.. Skjær først papiret i strimler på 3 cm bredde – dette er den mest optimale størrelsen for arbeidsstykker..

Videre arbeid vil gå raskere hvis stammen er forberedt på forhånd. For å gjøre dette, klipp av et stykke korrugerte grønne papir og lim det over en bambuspinne. Ta deretter et papirbånd, stikk spissen til stilken, begynn å pakke blomsten inn i en spiral.

Papirknopper passer omtrent hvor som helst

Papirknopper passer omtrent hvor som helst

På denne måten kan du vikle rundt 10 deler på 1 time, som allerede er en fullverdig interiørbukett. Håndverket vil være et godt alternativ for en komposisjon for en gave, og vil også forbløffe barnet med sin skjønnhet og brukervennlighet. Blomster fra papir i pastellfarger i kombinasjon med kontrastfarger ser vakre ut.

Kanzashi blomst

For bedre å forstå kanzashi -teknikken, foreslås det å vurdere to alternativer for å lage en blomst samtidig: den første er beregnet for nybegynnere og innebærer bruk av en tråd med en nål. Andre mesterklasse basert på bruk av teknikken for separat dannelse av kronblad ved bretting. Etter å ha studert disse to alternativene, velg det mest praktiske for deg selv og begynn å lage en stilig og delikat knopp.

Kanzashi -teknikk

Kanzashi -teknikk

Rosa blomst i kanzashi -teknikk

Den første mesterklassen vil hjelpe gjør det selv lage original fargek, minner om en delikat krysantemum. Det vil være et godt tillegg til en hårslips, pannebånd eller barrette. Produksjonen består av enkle trinn som ikke krever forberedelse av individuelle kronblad.

Rosa blomst

Rosa blomst

For å lage en kanzashi-blomst, forberede et satengrosa bånd på 2,5 cm bredt, lengden skal være 1 m.Du trenger også saks, en tråd med en lys nål, en lighter, en sirkel av filt, varmt lim og en liten perle eller strass.

Arbeidet består av flere trinn:

 • Opplæring. Skjær strimler fra et vanlig nøste av materiale, kantene skal være rette. For å gjøre dette, ta en tenner og singe arbeidskanten..
 • Dannelse av det første kronbladet. Ta stoffet med feil side mot deg og brett det i rette vinkler. Trekk stoffet ned igjen, vikle den frie, korte kanten over forsiden. Slik dannes det første kronbladet, som festes med en nål og tråd ved basen..

Delikat og elegant blomst

Delikat og elegant blomst

 • Lag en rosa kanzashi -blomst. Deretter må stripen løftes opp og ned. Snu deretter materialet til høyre og brett det innover på venstre side. Det har dannet seg en synlig trekant – dette er et blomsterblad, det må også trekkes på en tråd.
 • Sluttbehandling. Når alle kronbladene er dannet og spunnet på en snor, rettes den ferdige knoppen ut. Slutt og start av arbeidet må forsegles med varmt lim. Lim den valgte perlen i midten av dekorasjonen.

Produksjonen består av enkle trinn

Produksjonen består av enkle trinn

Den delikate og elegante blomsten er festet på en filtbase, slik at den kan brukes til andre formål i fremtiden. Ved hjelp av produktet er ikke bare tilbehør til frisyrer, men brosjer og belter vellykket dekorert. Kanzashi -blomst vil være et passende tillegg for å plukke opp gardiner.

Kanzashi -blomst fra bredt bånd

Ovenfor har en mesterklasse av en elegant knopp fra et bredt satengbånd allerede blitt presentert, men den var basert på å kutte ut hvert kronblad separat. Teknikk, innebærer bretting flere ganger, etterfulgt av avfyring av kantene. Den ferdige blomsten viser seg å være delikat og brukes også til innredning eller frisyrer..

Bredt materialalternativ

Bredt materialalternativ

For å lage en elegant og enkel kanzashi -knopp trenger vi:

 • 7 stykker atlas 5×5 cm;
 • saks;
 • lighter;
 • tråd med en nål;
 • limpistol.

Få også en halv perle: det er bedre at den har en kontrastfarge. For enkelhets skyld å jobbe med å synke kanten, anbefales det å bruke lang medisinsk pinsett med innpakkede ender.

Det er bedre å ta materialet i en nyanse – velg det avhengig av blomstens formål. Hvis du tar forskjellige farger, anbefales det å veksle dem med hverandre..

Delikat blomst brukes til innredning eller frisyrer

Delikat blomst brukes til innredning eller frisyrer

Når alle materialene er klare, går vi videre til den kreative prosessen: vi tar hvert stykke og behandler det med en lighter fra alle sider. Dette er nødvendig for at det ikke skal blomstre i fremtiden.. En trinnvis mesterklasse er beskrevet nedenfor..

Etappe Beskrivelse
Kronbladdannelse Brett firkanten diagonalt tre ganger for å danne en liten trekant. Brett de frie kantene på trekanten tilbake. Endene må klippes med saks for å danne et hjørne
Fiksering Det ferdige kronbladet vil ikke feste seg hvis du ikke lodder det. For å gjøre dette, ta en lighter og svi forsiktig avskåret hjørne. Kantene fester seg til hverandre og limes sammen for å danne et sterkt kronblad
Beskjær på nytt Snu kronbladet til den andre siden, og der det ikke var bøyninger, kutt hjørnet på samme måte. På samme måte må den forsegles med en lighter.
Montering av knoppen Alle kronbladene er trukket på en tråd med en nål og koblet til en enkelt blomst ved å trekke i tråden. På sluttfasen limer du den forberedte halvperlen i midten av knoppen

Diversifiser hjemmet interiøret perfekt

Diversifiser hjemmet interiøret perfekt

Blomsten lærer å være søt, og enkelheten i produksjonen lar deg lage flere knopper samtidig på kort tid. De diversifiserer hjemmet interiøret perfekt hvis du plasserer dem på gardinene barnerom jenter. Blomster vil se passende ut i utformingen av komposisjonen for en gave.

Kamille fra et smalt bånd

Du kan skape skjønnhet ikke bare fra brede satengbånd, men av et mindre materiale. Det handler om å lage en attraktiv kamilleknopp av et smalt materiale. Dette alternativet fungerer godt for en brosje..

Det skal bemerkes med en gang at flere typer blomster kan lages av smale strimler: med runde og skarpe kronblad. Runde kronblad ligner åpnede kamilleknopper og spisse – aster. ZEn mesterklasse med runde kronblad vil bli beskrevet her, ettersom den passer for gjør-det-selv-nybegynnere.

Kamille av smalt materiale

Kamille av smalt materiale

Forbered følgende kreative materialer:

 • 4 stykker blå tape 6 mm bred og 15 cm lang og samme antall stykker rosa materiale;
 • en filtsirkel eller kutt ut basen fra filten selv;
 • limpistol og termo holder seg til den;
 • pinsett for kreativitet med buede kanter;
 • perler eller en gruppe perler for å danne en kjerne.

Du kan skape skjønnhet ikke bare fra brede satengbånd, men av et mindre materiale.

Du kan skape skjønnhet ikke bare fra brede satengbånd, men av et mindre materiale.

Arbeidet blir så enkelt og spennende at du kanskje ikke merker hvordan tiden flyr. Først må du brette hvert segment i to – dette vil gjøre det lettere å jobbe med materialet. I midten av filtbasen limer du hver rosa linje i midten slik at du får et snøfnugg med seks stråler.

I neste trinn bruker du lim for å fikse endene i midten: her er det viktig at hvert kronblad brettes i en retning.. Ta deretter de blå båndene og lim dem også i form av et snøfnugg med stråler fra midten. Før endene inn i hullene som dannes i rosenbladene..

Dette alternativet fungerer godt for en brosje.

Dette alternativet fungerer godt for en brosje.

Lim endene av de blå tapene ved basen i en retning, basen er nå klar. Det siste øyeblikket blir utformingen av midten. For å gjøre dette, bruk en perle, lim den forsiktig til midten – bruk den resulterende kamille fra blå og rosa smale bånd som du vil..

Fra pakkingstape

Alle kjenner et lyst og allsidig materiale – pakningstape. Med sin hjelp skaper blomsterhandlere og designere utrolige komposisjoner av ekte blomster, buketter, og pakker også inn gaver med spesialpapir til basen. Det er veldig enkelt å lage en attraktiv rose av dette materialet med egne hender, som vil bli et element i et panel eller dekorere interiøret..

Pakkebånd alternativ

Pakkebånd alternativ

Alt du trenger for å komme i gang finner du i din nærmeste blomsterbutikk. Det er bedre å velge et lyst bånd slik at kantene er innrammet med en kontrastfarge: da vil den ferdige rosen se elegant ut. Forbered pakningstape 5 cm bred, 70-100 cm lang, sammen med saks, stamme og limpistol.

RådHvis du skal lage din egen rose av en mindre størrelse, bruker du pakningstape 2,5 cm bred.

Lyst og allsidig materiale

Lyst og allsidig materiale

Mesterklassen består av følgende stadier:

 • Første torsjon. Ta kanten og brett den mot deg slik at du får en likebeint trekant. Den resulterende spissen skal stikke litt utover streken. Deretter begynner du å vri kanten og danner midten av knoppen: på den andre siden får du et rør som du senere kan sette inn ledningen i.
 • Produktdannelse. I den andre fasen er det nødvendig å pakke arbeidsstykket slik at kronbladene oppnås. For å gjøre dette, brett den utstående kanten innover slik at fronten er øverst. Fortsett å vri rosen, og når du når enden av brettet, ruller du båndet igjen – denne gangen ut og inn.
 • Gjør stammen. Etter hver fold, lim blomsten for en sikker passform. Når rosen er klar, setter du den forberedte ledningen inn i det nedre røret: mal den eventuelt grønn.

Vakkert og delikat produkt

Vakkert og delikat produkt

RådNår du arbeider med varmt lim, er det bedre å periodisk slå av pistolen: dette vil bidra til å unngå brannskader.

Belønningen for verket vil være en vakker rosenknopp, som senere kan presenteres i en bukett med friske blomster eller for å dekorere rommet med den. Disse rosene er egnet for å dekorere en gaveeske hvis de kombineres med passende papir.

Frodige roser fra nylonbånd

Kunstige håndlagde blomster i en lang periode forlater ikke motetrendene i utformingen av kveldskjoler, interiør. Hvis et produkt tidligere ble ansett som et tegn på en persons manglende evne til å kjøpe en ferdig ting, har i dag håndlagde varer fått verdi. Ved hjelp av en grasiøs liten knopp kan du enkelt dekorere hvilken som helst komposisjon.

Materiale som ikke går av moten

Materiale som ikke går av moten

Alternativene for hvordan du bruker organza rosebuds er varierte, de er dekorert med:

 • smykkeskrin av tre;
 • lage rammer for bilder;
 • dekorere topiary.

Hjemmelagde blomster ser flotte ut på gratulasjonskort, gaveesker. Mesterklassen inneholder ikke komplekse stadier, siden materialet er lett å behandle.

Organza er laget av polyester og viskose, som samtidig gir materialet plastisitet og glans. For arbeid trenger du følgende materialer:

 • nylonbånd eller organza 2 cm bred, 130 cm lang;
 • bredt satengbånd 4 cm bredt i mørkegrønn farge for blader: du kan bruke fôr syntetisk stoff i stedet;
 • flere støvdragere – de selges i butikker med kreativitet, blomster;
 • sirkel av filt med en diameter på 3 cm;
 • saks;
 • lighter;
 • varm pistol;
 • tråden med en nål.

Du kan enkelt dekorere hvilken som helst komposisjon

Du kan enkelt dekorere hvilken som helst komposisjon

En enkel mesterklasse vil overraske deg med hastigheten på utførelsen av rosa knopper: de viser seg å være delikate og vakre.

Etappe Beskrivelse
Opplæring Kantene på materialet må umiddelbart behandles med en lighter for å forhindre avvikning av trådene
Roseformasjon Ta kanten og brett hjørnet. Den må sys med en vanlig sømtråd. Brett deretter båndet foran 2 cm, lag en trekant, sy. Dette må gjøres med alt det gjenværende båndet.
Vridende knopp Start i den ene enden, rull materialet forsiktig i en retning, og fest det med jevne mellomrom på basen med lim
Å lage blader Klipp et bredt bånd i firkanter på 4 cm. Brett hvert kvadrat diagonalt tre ganger, sy kantene og vend arket ut og ut

Lag skjønnhet med egne hender

Lag skjønnhet med egne hender

På slutten av arbeidet fikser du bladene ved foten av knoppen, og limer også filtsirkelen. For å plassere frøene i midten av rosen, må de limes inni med varmt lim.. En liten innsats, tid og rosen er klar: nå vil den definitivt muntre deg.

Fra et blonderbånd

En frodig rød blomst, som raskt kan lages av blonder, blir en minneverdig stoffsuvenir. Dette tilbehøret vil utfylle et elastisk bånd eller hårklips. Ved hjelp av en blonderknopp kan du dekorere gardinene i stuen harmonisk, og for å gjøre det trenger du grunnleggende syferdigheter.

Elegant blomst

Elegant blomst

I ditt hjem vil du bare ha de vakreste tingene. Derfor streber folk etter å diversifisere interiøret med hjemmelagde varer som understreker stilens individualitet.. For å lage en frodig blonder -aster, forbered:

 • 2 meter blonder i fargen som passer best innvendig i rommet;
 • Følt sirkel med en diameter på 5 cm, i farge, som matcher blonderens nyanse;
 • Tråd med en nål.

Bruke blonder

Bruke blonder

Hvis knoppen senere skal brukes til å dekorere håret ditt, velger du en passende base. Klipp, elastikk, hårnål kan kjøpes i de kreative avdelingene. Når materialene er forberedt, fortsetter vi til prosedyren:

 • Tre nålen med en dobbelt tråd, og fest en knute på enden av nålen. Tråden må nødvendigvis matche fargen på blonder.
 • Blonder har vanligvis 2 kanter: dekorative og vanlige. Sy en vanlig kant med en nål fremover.
 • Så snart kanten er sydd, prøv å trekke den av litt: foran øynene våre begynner blomsten å danne seg selv.
 • Ta en filtsirkel, sy den samlede knoppen til den, fordel den jevnt på en myk base.

Dette tilbehøret vil utfylle et elastisk bånd eller hårklips.

Dette tilbehøret vil utfylle et elastisk bånd eller hårklips.

Astra er klar, og det tok ikke mer enn 10 minutter. Mesterklassen bruker ikke lim, så arbeidet kan utføres med barnet, og i tillegg lære det grunnleggende om å sy.

RådDet er bedre å dekorere kjernen til en aster med en perle eller blank cabochon.

Det blir interessant for deg:

Hvordan lage papirroser med egne hender: trinnvise instruksjoner for nybegynnere (190+ bilder)

Hvordan lage blomster av bølgepapir med egne hender? 125 bilder og 5 enkle mesterklasser

DIY-håndverk fra et ark (7 trinnvise instruksjoner) 130+ bilder: vi starter med det enkleste. Samling av de beste mesterklassene!

Hvordan lage blomster av bølgepapp med godteri med egne hender? Mesterklasse +75 Bilder av luksuriøse buketter

Hvordan lage fra et rep tape?

I plaggindustrien brukes rep -tape ofte som et etterbehandlingsmateriale for klær. Selve flettet har en interessant tekstur, så bruken gjør de ferdige produktene harde og tette. Rep -materiale i dag er representert med et stort utvalg av nyanser..

Fra et rep tape

Fra et rep tape

I kreative butikker kan du finne et vanlig bånd eller utskrifter. For fremtidig arbeid kan du velge både en farge og en monokromatisk type: hvis en blomst blir presentert for et barn, velger du et materiale med et bilde. Forbered 1,5 meter 2,5 cm bredt materiale, filtbunn, tang, stearinlys, saks, limpistol, små perler og linjal.

For å lage ett kronblad trenger du et segment på 9,5 cm. En linjal er nødvendig for å brette kronbladet: fest materialet til enheten, bøy stripen på 3,5 cm -merket. Sy den lange enden av lysene, pakk det over deg selv og skru opp lyden.

Ofte brukt som dekorasjonsmateriale for klær

Ofte brukt som dekorasjonsmateriale for klær

Deretter ser prosedyren for å lage en elegant knopp slik ut:

 • samle kanten av kronbladet med et trekkspill, behandle det over lyset ved hjelp av pinsett;
 • lag 16 kronblad for en knopp;
 • lim 9 kronblad på filtbunnen og legg dem med bredsiden ned;
 • ta en annen mindre filtbase, lim 7 flere kronblad på den;
 • lim 2 lag med kronblad sammen for å danne en blomst;
 • i midten av knoppen, påfør litt lim og hell perler.

Overflødige perler må ristes av produktet ved å snu det. Trim midten med pinsett. Når limet er avkjølt, vil produktet være klart og kan brukes etter ønske.

Rep -materiale i dag er representert med et stort utvalg av nyanser.

Rep -materiale i dag er representert med et stort utvalg av nyanser.

Det er mange alternativer for den endelige designen: halve perler kan limes til kronbladene, og perler kan erstattes med blanke rhinestones. Alt som fantasien ønsker, kan legemliggjøres i produkter med egne hender. Personen som vil motta blomsten tilstede, vil bli overrasket over sin skjønnhet, nåde.

Fra flette

Sikksakkflett brukes i dag til etterbehandling av kjoler og bluser for kvinner. Det er også mye brukt til å dekorere folkedrakter. Kostnaden for dette materialet er rimelig, så hvis det ikke er ferdigheter i håndarbeid, kan du prøve å lage en knopp av flette: to alternativer vil bli presentert samtidig nedenfor.

Bruke flette

Bruke flette

Kamille sikksakk

For å lage en vakker kamille av det angitte materialet trenger du 20 cm flette av din favorittfarge. Hvis du vil formidle strukturen til kamille på en pålitelig måte, ta en hvit nyanse og tilbered en gul perle eller cabochon for midten.. Fremgangsmåten er så enkel at det ikke tar 10 minutter, så kamille er lett å lage i en pause:

 • Koble endene på det avklipte båndet og sy dem sammen slik at kantene sitter godt fast.
 • Begynn å sy hele tapen, sy bare den delen av sikksakken som stikker nedover..
 • Når all flettet er sydd, trekker du forsiktig i tråden, og blomsten samler seg til en helhet..
 • Det gjenstår bare å lage midten: for dette, sy en perle i midten eller lim en cabochon.

Materialet har en rimelig pris

Materialet har en rimelig pris

Denne tusenfryd vil være et godt tillegg til et hårklipp for en liten jente. Blomsten kan brukes til et interiør i landlig stil på kjøkkenet ved å feste den på gardinet..

Miniatyrrose fra trimmetape

EEn annen enkel metode for å lage en rose er å lage en knopp av en sikksakkflette. I dette arbeidet trenger du flere nyanser av materiale samtidig, det er bedre å ta kontrasterende. En god kombinasjon er hvit og rød, men hvis det bare er enfarget flette hjemme, ta den gjerne.

 • Brett flettet i form av et trekkspill: for dette, vev sikksakken sammen. Sy tapen for lengden på tråden for hånd eller bruk symaskinen.
 • Ta hver ende av strengen og begynn å rulle knoppen. Sørg for at kronbladene sitter godt sammen.
 • Sy den andre kanten til bunnen av plagget for å unngå frynsete tråder. Det kan også limes med en limpistol.
 • Alle kronbladene må rettes for å gi rosen prakt. Ta deretter et tykt grønt stoff og kutt en sirkel ut av det. Diameteren skal samsvare med størrelsen på rosen. Lim blomsten til basen, fest den med et hårklips eller elastikk om ønskelig.

Sikksakkflett brukes ofte til etterbehandling av kjoler og bluser for kvinner.

Sikksakkflett brukes ofte til etterbehandling av kjoler og bluser for kvinner.

Jo lengre flettet er, desto mer storslått vil rosen vise seg. Hvis du tar en bred flette, kommer blomsten høyt ut.

Legge til blader fra følte, du kan få en god pyntedekorasjon til en jente. Det er hensiktsmessig å dekorere armbånd og tekstilperler med slike blomster, samt å lage søljer og hårnål..

Laget av polypropylen tape

I de fleste mesterklassene i dette materialet ble metoder for å lage roser, tusenfryd og krysantemum vurdert. Hver for meg vil jeg berøre temaet kornblomster – dette er vakre villblomster med en blå fargetone, som slår i sin prakt og enkelhet på samme tid. Kornblomster kan lages av polypropylenbånd, som i dag brukes som emballasjemateriale..

Polypropylen tape

Polypropylen tape

For arbeid, forbered:

 • blått polypropylenbånd;
 • saks;
 • lighter;
 • limpistol;
 • stamme wire;
 • grønn polypropylenbånd;
 • stammer for kjerne dekorasjon.

Du trenger også grønn papp, hvorfra du må kutte ut en rund base på forhånd for å fikse kronbladene. Polypropylenmateriale er preget av indikatorer for økt styrke, derfor er det mer praktisk å jobbe med det enn med en tekstiltype. Blomsten viser seg å være tøff, men mister ikke attraktiviteten..

Arbeidet begynner med et kronbladsmønster: kutt en dråpe på ett stykke materiale – dette blir et kronblad. Slå på lyset og arbeid over kantene på polypropylenet på hver side, og danne små folder. Kornblomstblader blir litt revet.

I det neste trinnet tar du den forberedte pappbasen, gjør et snitt på den på den ene siden. Bøy stykket innover, fest det med lim slik at du får en kjegle. På denne kjeglen er det nødvendig å stikke alle de lærde kornblomstbladene.

Slike materialer kan lage en nydelig bryllupsbukett.

Slikt materiale kan lage en nydelig bryllupsbukett.

Når blomsterdannelsen er over, plasserer du stammer i midten og sikrer dem forsiktig med lim. Lag deretter bladene: kutt ut elementene i ønsket form fra tapen for å fikse dem på trådstammen. Kornblomsten vår er klar, den vil bli en utmerket detalj av interiørkomposisjonen.

Previous Post
Πώς να φτιάξετε ένα τζάκι από χαρτόνι με τα χέρια σας (+90 Φωτογραφίες): Βήμα προς βήμα οδηγίες και κύρια μαθήματα
Next Post
Hvordan gjøre bordet for nyttår 2019 virkelig festlig og budsjettmessig? 135+ (Foto) vakker dukning med egne hender (+ anmeldelser)