To-etasjes hus med garasje (+180 Foto). Prosjekter og oppsett, TOP-9 fordeler
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

To-etasjes hus med garasje (+180 Foto). Prosjekter og oppsett, TOP-9 fordeler

Hus i to etasjer med garasje

Hva skal jeg gjøre hvis den personlige tomten er liten, men du må plassere et hus og en garasje. Det er en vei ut: bygg et hus kombinert med en garasje. Hva må forutses? Alt mer detaljert senere i artikkelen..

TOPP-9 fordeler med et hus med garasje

For eierne av en stor eiendom er det kanskje ikke viktig hvor du skal finne lagringsplassen for bilen: i umiddelbar nærhet av huset eller på grensen til stedet. Imidlertid er det mer rasjonelt å bygge et hus kombinert med en garasje. Dette gjelder spesielt for små tomter, som som regel er tildelt i boligkomplekser. Hvorfor?

Materialer lagres under byggeprosessen

Materialer lagres under byggeprosessen

1Sparing av konstruksjons- og etterbehandlingsmaterialer i byggeprosessen. Bare en vegg, som ligger ved siden av huset, er bygget av dyre materialer. For resten kan du bruke andre alternativer. Men ikke brukt. 2 Komfort garantert. Eiere og familiemedlemmer trenger ikke løpe fra ett rom til et annet med en paraply i frost eller slushy vær. Vanligvis planlegger de en ekstra inngang til huset direkte fra garasjen. Vanligvis planlegger de en ekstra inngang til huset direkte fra garasjen

Vanligvis planlegger de en ekstra inngang til huset direkte fra garasjen

3Det er lettere å kontrollere sikkerheten til en bil enn i en frittstående bygning. Du kan bruke et enkelt sikkerhetssystem hjemme. 4Kan brukes som et ekstra vaskerom: plasser ting, skap, skuffer som sjelden brukes. 5 Kjelleren for oppbevaring av grønnsaker og hermetikk under garasjen blir varmere og lettere å komme inn i. Garasjen kan brukes som et ekstra vaskerom

Garasjen kan brukes som et ekstra vaskerom

6 Betydelige besparelser på kommunikasjon: et felles system med huset er alltid billigere. Hvis du installerer termostater, vil temperaturen inne i rommet være akseptabel for bilen, men det vil ikke være en høy strømningshastighet for kjølevæsken. En bil som er lagret på et varmt sted, bryter mindre, kroppen varer lenger og er driftssikker. 7 Hvis huset er innebygd, sparer eieren tid på å rydde ekstra territorium fra snø, bilrommet og innkjørselene er kompakt plassert. En maskin som er lagret på et varmt sted, bryter mindre

En maskin som er lagret på et varmt sted, bryter mindre

8 Praktisk å lagre hageverktøy: gressklippere, motorsager, trimmere, vanningsslanger, som forresten kan brukes til å vaske bilen, snøryddingsverktøy og utstyr. 9 Det huser et verksted eller et hjørne for reparasjonsarbeid.. Den har plass til et verksted eller et hjørne for reparasjonsarbeid

Den har plass til et verksted eller et hjørne for reparasjonsarbeid

Ikke plasser varmekjeler for noen type drivstoff i dette rommet. Det er farlig fra brann. Ikke lagre drivstoff (tre, briketter, kull), selv for peiser, grilling og grill.

Hovedtrekkene i slike hus

Frittstående garasjer regnes tradisjonelt som uthus. Ofte brukes billige byggematerialer under konstruksjonen, og de tenker ofte ikke på etterbehandling. I kontrast er garasjene som er innebygd i husets ensemble designet i en stilistisk nøkkel: farge, finish, tak.

Vær oppmerksom på noen få funksjoner.

Garasjen innebygd i huset er designet i en enkelt stilistisk nøkkel

Garasjen innebygd i huset er designet i en enkelt stilistisk nøkkel

I små områder er et prosjekt med et innebygd rom for en bil utvetydig valgt, ellers organiseres et koselig personlig tomt du kan glemme. Frittstående tar mye plass, siden det i tillegg til selve strukturen er nødvendig å lage et pålitelig blindområde rundt det, en innkjørsel.

Et hus med garasje bør plasseres slik at det er en praktisk adkomst. Hvis du hver gang må gjøre komplekse piruetter rundt gårdsplassen for å komme inn i bygningen, er hele poenget med å være der tapt. Ethvert prosjekt bør øke livskomforten, ikke legge til problemer.

Et hus med garasje bør plasseres slik at det er praktisk adkomst

Et hus med garasje bør plasseres slik at det er praktisk tilgang til det

Analyser økonomi. Å bygge en bygning med en vedlagt garasje kan øke den totale kostnaden for jobben. Det er nødvendig å lage et ekstra tak, installere en kraftigere varmekjele. Et budsjettprosjekt med en innebygd garasje vil spare penger.

Husk å tenke på perspektiv. Hvis du etter å ha bygget et hus til slutt tenker på å kjøpe en annen bil, så planlegg umiddelbart to biler.

Vi planlegger for to biler

Vi planlegger for to biler

Vurder om du skal lagre en sykkel, moped, motorsykkel, vannscooter eller snøscooter i den. I dette tilfellet økes dimensjonene..

Et viktig poeng er støyisolering. Lyden av en bilmotor som starter under soverommet eller ved siden av barnehagen vil neppe gi trøst til livet..

Ta vare på støyisolering

Ta vare på støyisolering

Konstruksjonsteknologi forbedres stadig. For tiden kan konstruksjoner av komplekse arkitektoniske former reises, flere funksjonelle bygninger kan kobles sammen.

Hvordan få garasjen til å vare lenger

For komfort, sørg for en overgangsportal for å redusere varmetap hjemme. Sørg for å utføre oppvarming. Installer termostater på batteriene for å stille den optimale temperaturen og ikke for å overbelaste kjelen. På den ene siden sparer du på gass eller strøm, på den andre siden sløser du ikke med ekstra økonomi ved å reparere en bil regelmessig.

Sørg for å utføre oppvarming

Sørg for å utføre oppvarming

Avløp. Det er ikke uvanlig at eiere flytter inn når det regner eller snør. Pytter samler seg på gulvet, luftens generelle fuktighet stiger, noe som påvirker maskinen og strukturen negativt. Installer drenering som vil tappe vann fra rommet utenfor fundamentet og blindområdet.

Installer et avløp som vil tappe vann fra rommet

Installer et avløp som vil tappe vann fra rommet

Kondens samler seg ofte i slike strukturer; for å unngå dette, planlegg ventilasjon. Det kan være tilførsel og eksos ved hjelp av en vifte og passiv (ventilasjonshull i de nedre og øvre delene av de motsatte veggene). Disse systemene forhindrer at avgasser, drivstoff og lukt fra smøremidler kommer inn i stua..

Planlegg ventilasjon for å unngå kondens

Planlegg ventilasjon for å unngå kondens

I tillegg til det generelle sikkerhetssystemet hjemme, er det tilrådelig å tilby separate sikkerhetssystemer. Som regel slår eierne av når de kommer hjem, det hemmelige politiet som helhet, og tyver kan åpne portene og stjele bilen..

Tilby separate sikkerhetssystemer

Tilby separate sikkerhetssystemer

Det er rasjonelt å installere solcellepaneler på takene, dette vil spare mye penger på strøm.

Selv på planleggingsstadiet er det nødvendig å legge det til i prosjektdokumentasjonspakken. Dette er et lovkrav. Alle bygninger må legaliseres.

Hus med innebygde garasjer

Alternativ til garasjeplassering - under bakkenivå i kjelleren

Alternativ for plassering av garasjen – under bakkenivå i kjelleren

Dette er et alternativ for små områder. Et alternativ er å være plassert under bakkenivå i kjelleren. For å gjennomføre et slikt prosjekt må du sørge for at forekomsten av grunnvann er tilstrekkelig. Ellers må du i stedet for en bil kjøpe et amfibier eller installere dreneringspumper (noe som er helt irrasjonelt). Organiser en mild nedstigning.

Organiser en mild nedstigning

Organiser en mild nedstigning

Når du planlegger, må du ta hensyn til visse strukturelle trekk ved huset. Bredden på rommet til bilen skal være 2-3 ganger mindre enn husets overordnede dimensjoner. Hva er den til? Hvis størrelsen blir større, er det umulig å installere støttepartisjonene riktig.

Festet til husalternativene

I denne versjonen er det mulig uten lydisolering av taket

I denne versjonen er det mulig uten lydisolering av taket

Dette prosjektet krever litt mer materialer enn den forrige versjonen. Men du kan spare på lydisoleringsmaterialer, uten lydisolering i taket. Det er nok å montere det lydisolerende beltet bare på veggen som grenser til huset, og problemet med stuenes komfort vil bli løst.

I slike rom er det lettere å lage et dreneringssystem.

I slike rom er det lettere å lage et dreneringssystem.

I slike rom er det lettere å lage et dreneringssystem. I dette tilfellet kan du bygge et enklere ventilasjons- og varmesystem, dette vil ikke påvirke komforten i huset..

Ulempe - stor størrelse

Ulempe – stor størrelse

Den eneste ulempen er den store størrelsen. Ofte passer ikke prosjektene til slike hus inn i geometrien til små (spesielt hjørne) tomter. I dette tilfellet må du vurdere et prosjekt med en bygd garasje eller bygge en egen bygning.

Grunnlaget for huset og garasjen bygges samtidig, det må være monolitisk

Grunnlaget for huset og garasjen bygges samtidig, det må være monolitisk

Bygg et solid fundament. Bilen legger mye stress på bygningen. Fundamentet bygges samtidig. Ellers kan krympingen begynne over tid, og den vedlagte garasjen beveger seg bort fra huset og danner sprekker.

Litt om ulempene

En garasje i første etasje tar plass

En garasje i første etasje tar opp plass

Vi har allerede snakket om fordelene, men det er ingenting perfekt i verden. Etter å ha lært om ulempene, er det lettere å forutse alle nyansene på planleggings- og byggetrinnet:

 • Brannfarlig sted.
 • Det kan være økt varmetap i den kalde perioden. Åpne garasjeporter blåser all varmen ut av rommet.
 • Vi trenger ekstra økonomiske investeringer for varmeisolasjon, støyisoleringsmaterialer, et mer pålitelig ventilasjonssystem og vanntetting av lokalene.
 • Garasjen i første etasje tar opp arealet som kan brukes til et fullt rom. Dette problemet oppstår når familien vokser..
 • Grundig rengjøring bør utføres regelmessig. Ellers kommer smuss blandet med fuktighet, olje og drivstoffrester inn i stua..
 • Vi må bekjempe lukt.

Du må regelmessig rengjøre og bekjempe lukt.

Du må regelmessig rengjøre og bekjempe lukt.

Metoder for å håndtere mangler

Ovennevnte ulemper kan forutses på designstadiet og bli kvitt dem. Når du designer, plasserer du garasjen ved siden av tekniske og vaskerom:

Ved prosjektering ligger garasjen ved siden av tekniske og vaskerom.

Ved prosjektering ligger garasjen ved siden av tekniske og vaskerom.

 • Garderobe;
 • Kjøkken;
 • Bod;
 • Bad, toaletter, badstuer, gjestebad;
 • Tambours, fyrrom.

Installer god ventilasjon, isoler veggene i tillegg

Installer god ventilasjon, isoler veggene i tillegg

Det samme prinsippet gjelder rom som ligger over bilrommet..

Installer god tilførsel og avtrekksventilasjon, ekstra veggisolasjon. En overgangsportal med pålitelige dører vil bidra til å styrke lydisolasjonen.

Når du går inn / ut, må du gi en overflate som ikke blir for glatt under isperioden

Når du går inn / ut, må du gi en overflate som ikke blir for glatt under isperioden

For garasjer i kjelleren er det konstruert en slak skråning, som ikke vil være et problem når du går inn / ut. Sørg for en overflate som ikke blir for glatt under isperioden, og dreneringskonstruksjoner for å tappe regn og smelte vann.

Hvilke materialer og størrelser du skal velge

Det er nødvendig å velge materialer av høy kvalitet

Det er nødvendig å velge materialer av høy kvalitet

For slike garasjer er det nødvendig å velge kvalitetsmaterialer. Det er ikke engang verdt å bygge en tilknyttet garasje av billige, spesielt brukte materialer av lav kvalitet. Denne strukturen fungerer like lenge som hele huset..

Utvendig dekorasjon av garasjen skal være i harmoni med dekorasjonen av fasaden på huset.

Utvendig dekorasjon av garasjen skal være i harmoni med dekorasjonen av fasaden på huset.

Utvendig dekorasjon skal være i harmoni med dekorasjonen av fasaden på huset. En interessant effekt er gitt av dekorative lignende elementer: lamper, fasadefliser, naturstein, farget kalk.

Det er viktig for eierne at når du kjører opp til huset, kan du enkelt åpne porten og parkere bilen. Rulleskodder, glidende automatiske porter kan lette denne oppgaven. De er mer pålitelige og nesten umulige å hacke. Ingen sjåfør trenger å gå ut av bilen, åpningen skjer med fjernkontrollen.

Automatiske porter er pålitelige, de er nesten umulige å bryte

Automatiske porter er pålitelige, de er nesten umulige å bryte

Tenk på de grunnleggende dimensjonene, under hvilke du ikke kan gå ned. Selv om bilen er liten nå, vil du etter en stund få en større modell, og det kan oppstå et problem. Så: lengden er minst 5 meter, takhøyden er 2 m, bredden er 3 eller mer.

De mest komfortable størrelsene: 6 - 6,5 meter, minst 3 meter høy, omtrent 4,5 meter bred

De mest komfortable størrelsene: 6 – 6,5 meter, minst 3 meter høy, omtrent 4,5 meter bred

Jeg vil understreke at dette er et økonomisk alternativ. Dette er ikke nok for hyller, skap og komfortable bevegelser. For et mer behagelig liv for bilen og eieren trenger du et rom med en lengde på 6 – 6,5 meter, en høyde på minst 3 meter og en bredde på omtrent 4,5 meter.

Det skal være behagelig og behagelig inni

Det er ikke nok å bygge en garasje, du må ordentlig utstyre den inne. Velg brannsikre etterbehandlingsmaterialer: et minimum av tredeler.

Velg brannsikre etterbehandlingsmaterialer

Velg brannsikre materialer for etterbehandling

 • utføre elektriske ledninger;
 • det er nødvendig å installere stativer eller hyller for drivstoff og smøremidler, reservedeler;
 • hvis det er mulig å organisere vannforsyning: det er lettere å vaske hendene eller en bil;
 • lage gulvbetong fra FEM: det er lettere å fjerne og vaske ut dråper olje eller drivstoff;
 • utstyre et visningshull, verksted;
 • Det anbefales ikke å installere drivstoffkjeler innendørs for å forhindre brann eller eksplosjon.

Ordne vannforsyningen i garasjen for din bekvemmelighet

Ordne vannforsyningen i garasjen for din bekvemmelighet

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

Husoppsett med garasje

VIDEO: Hytter for hvile og komfort

Previous Post
Επιλέγοντας ένα κεραμίδι για ένα μικρό μπάνιο. Βέλτιστος συνδυασμός στυλ και σχεδιασμού, λύσεις TOP-10 + 150 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Prosjekter av hus med flatt tak-enkle konstruksjonsteknologier (en-etasjers, to-etasjers, tre, små). Moderne trender innen høyteknologi og minimalisme (175 + bilder)