Hvordan lage DIY papirvindusdekorasjoner? (150+ bilder). Vi møter det nye hundens år 2018 vakkert
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan lage DIY papirvindusdekorasjoner? (150+ bilder). Vi møter det nye hundens år 2018 vakkert

DIY papirvindusdekorasjoner

Den voluminøse innredningen skaper en festlig atmosfære i rommet. Hvordan finne papirdekorasjoner som passer for vinduer?

Velge dekorasjoner av vinduer i papir

Girlander, snøfnugg, volumetriske papirfigurer gir en festlig atmosfære uten å overbelaste interiøret. Vindusdekorasjoner kan være flate eller voluminøse, laget av forskjellige typer papir. Flat tilbehør fester seg til glassoverflaten uten å ta plass i rommet.

Reinsdyrfigurer - et symbol på julen

Reinsdyrfigurer – et symbol på julen

Formene, størrelsene og fargene på juleleker av papir avhenger av rommets område, størrelsen på vinduene og belysningsnivået. Vindusdekorasjoner bør ikke forstyrre dagslysets gang, ellers begrenses stilen bare av fantasien til leilighetseierne.

Snøfnugg er nyttårs favorittdekorasjoner siden barndommen

Snøfnugg er nyttårs favorittdekorasjoner siden barndommen

Tradisjonelle “snøfnugg” kuttet av hvitt papir er en rask og billig måte å legge til en festlig stemning i et rom. Ulike typer materialer for kreativitet er egnet for mer sofistikert tilbehør: omfangsrik håndverk, figurer, kranser.

Varianter av papir

Bruk designerpapir til å lage levende dekorasjoner

Bruk designerpapir til å lage levende dekorasjoner

En fengende nyttårsdekor er laget av designerpapir, hvis overflate etterligner forskjellige materialer, dekket med paljetter, fibre, mønstre.

Tett for store varer

 • Tradisjonelt hvitt papir kommer i forskjellige vekter, blank eller matt finish. Håndverk laget av slikt materiale vil passe rommet i alle fargevalg, formidle den “vinterlige” smaken av juleinnredningen.
 • Mulberry (Mulberry) – tette gjennomskinnelige ark, hvorfra det er praktisk å kutte former i henhold til en sjablong. For eksempel miniatyrsnødrev eller etterligning av grankranser.
 • Craft er et tett materiale av en nyanse av kaffe med melk for å lage massive gjenstander. Tekstur etterligner “pepperkakehus”.
 • Corduroy er dekket med tynne fibre, ligner stoff på avstand. Dette materialet gir tekstur til enkle former. For eksempel ser små juletrær som er kuttet ut av fløyelstruktur, fengende og passer til ethvert interiør..

Lag et pepperkakehus av papir og dekorér vinduskarmen din

Lag et pepperkakehus av papir og dekorér vinduskarmen din

Slank for små håndverk

 • Ris – tynt og strukturert, etterligner autentisk et lag med frost, snø eller is på vinduene. Tall fra den er egnet til å dekorere vindusruter rundt omkretsen, og skaper effekten av et frostig mønster..
 • Italiensk bølgepapp – for å lage kranser og legge til nyttårsfarge på vindus gesimser.
 • Ecolux er et tynt materiale med en uttalt tekstur, som ligner på rynket silke, har ofte en holografisk effekt. Ecolux -kranser inneholder små elementer av en enkel form (sirkler, romber, snøfnugg), som ser uvanlige ut på grunn av teksturen.

Julekuler laget av bølgepapp

Julekuler laget av bølgepapp

Det er ganske mange varianter av designpapir, når du velger et materiale for store ornamenter i en enkel form, er det bedre å fokusere på tettere alternativer (håndverk, morbær). Små elementer er laget av uttalte teksturer (bølgepapp, miljøvennlig).

Den ferdige innredningen er festet på gesimsen, vinduskarmen og overflaten på vindusglasset; for å skape en harmonisk sammensetning kombineres flere typer håndverk.

Flerfarget bølgepappekrans

Flerfarget bølgepappekrans

Typer innredning for vinduer

Vindusdekorasjon i røde og hvite farger

Vindusdekorasjon i røde og hvite farger

Nyttårs tilbehør limes til glassoverflaten, monteres på gesimser og vinduskarmer, og henger også på begge sider av åpningen.

Dekorasjoner av flatt glass

Tradisjonell papirinnredning – snøfnugg, figurer av julenissen, Snow Maiden og årets symbol, kuttet ut i henhold til sjablonger. Produksjon tar ikke mye tid, skjønnheten i håndverket er gitt av en ikke-triviell form, teksturert i lyse farger.

Hjorten som ser ut av vinduet får deg til å smile

Hjorten som ser ut av vinduet får deg til å smile

Størrelsen på papirfigurene avhenger av antall dekorasjoner og størrelsen på vinduet: overflod av tilbehør er passende i romslige rom med store åpninger. Miniatyrflate gjenstander i lyse farger er egnet for å dekorere små rom.

Kartonghus kan lages av flerfarget papp sammen med barnet ditt

Kartonghus kan lages av flerfarget papp sammen med barnet ditt

Massepynt til gesimser og vinduskarmer

Åpent snøfnugg, kranser av papirballer, blomster, dyrefigurer kan lages med egne hender fra en enkel farge med forskjellig tetthet. Populære teknikker for å lage slike varer:

Origami rød stjerne

Origami rød stjerne

 • Origami er et tradisjonelt alternativ for å lage fancy håndverk fra et enkelt ark. Origami juleleker er små i størrelse, fengende elegante alternativer er laget av teksturert papir dekket med glitter.
 • Quilling er en teknikk for å lage leker og figurer fra tynne ark i forskjellige farger. Fargeskjemaet på leker er veldig mangfoldig..
 • Kirigami er en teknikk for liming av sjablongkonstruksjoner. Flere elementer er kuttet fra en tett monokromatisk, kombinert til en volumetrisk sammensetning og installert på vinduskarmen.
 • Decoupage er en teknikk for å lage fengende nyttårstilbehør. I hjertet av hvert element er en sjablong laget av tykt papir, som limes over med biter av materiale med et mønster. Decoupage leker ser bra ut i eklektisk interiør, kombinert med loftstil.
 • Papier-mâché er en måte å lage papirdekorasjoner på fra flere lag materiale fuktet i lim. Figurer er plassert på vinduskarmen, noen ganger lagt til kranser.

Vinterlandsby på en vinduskarme ved hjelp av kirigami -teknikken

Vinterlandsby på en vinduskarme ved hjelp av kirigami -teknikken

Hengende vindusdekorasjoner

Girlander er festet på gesimser, vinduskarmer, vindusruter.

Garlands-fugler laget av kort, for de som ønsker mye reise i det nye året

Garlands-fugler laget av kort, for de som ønsker mye reise i det nye året

 • Den tradisjonelle versjonen består av elementer i forskjellige farger eller størrelser, som er festet til en tråd. Slike papirkranser i forskjellige stiler er plassert på hvilken som helst del av vinduet, de er enkle å kombinere med annen innredning..
 • Helt papirkranser består av individuelle elementer limt sammen. Et populært alternativ er en kjede med separate papirringer som er gjenget i hverandre.
 • Designer girlander er komplette komposisjoner av flere elementer, fengende og originale. Resten av dekorartiklene er valgt i nøytrale nyanser..

Garland av flerfarget bølgepapp med pærer - vågalt og originalt

Garland av flerfarget bølgepapp med pærer – vågalt og originalt

Funksjoner i vindusdekorasjon

Det harmoniske arrangementet av papirkranser, figurer og annet håndverk på vinduet skaper en festlig komposisjon. Utformingen av vinduskarmer, glass og gesimser har sine egne regler.

Vinduet dekorert i stil med minimalisme vil se elegant ut

Vinduet dekorert i stil med minimalisme vil se elegant ut

Farger på smykker

Kreativt papir er tilgjengelig i forskjellige teksturer og farger, så dekorasjoner kan lages i hvilken som helst stil.

Hvit i tradisjonell design

Hvit i tradisjonell design

 • Tradisjonelle hvite snøfnugg, voluminøse kranser er en universell måte å dekorere et vindu på. Monokrome elementer ser bra ut med varm LED -bakgrunnsbelysning.
 • Det naturlige fargeskjemaet for nyttårsdekorasjoner passer godt med det lakoniske interiøret i en moderne stil. Sand, grå og grønne nyanser, supplert med skinnende elementer og intrikate former, vil dekorere vinduet uten å overbelaste det.
 • De dristige fargene som brukes i industriell produksjon av papirdekor er ikke egnet for alle rom. Lyse, skinnende snøfnugg og kranser bør kombineres med skyggen av vindusgardiner, tapeter og resten av møblene. Ellers ser interiøret overveldet ut..
 • Kombinasjonen av ledsagende farger i papirtilbehør skaper en lys, men diskret stil. Designer jule leker er tilgjengelig i butikker med hjemmetilbehør, du kan lage dem selv hvis du velger materialet i ønsket nyanser.

Vær forsiktig med lyse dekorasjoner for ikke å overvelde interiøret.

Vær forsiktig med lyse dekorasjoner for ikke å overvelde interiøret.

Dekorasjoner av nøytrale nyanser laget av teksturert papir med imitasjon av tekstiler (ull, silke, bomull) er egnet for klassisk interiør, Provence eller normanniske rom. Denne innredningen distraherer ikke oppmerksomheten fra resten av interiøret..

Julefargene er røde og grønne. Dette er symbolene på eviggrønn gran og fargen på ilden i ildstedet.

Julefargene er røde og grønne. Dette er symbolene på eviggrønn gran og fargen på ilden i ildstedet.

Plassering av tilbehør på vinduet

Arrangementet av elementene i vindusåpningen avhenger av størrelsen, materialet og belysningsnivået i rommet..

Plasseringen av elementene avhenger av mange faktorer.

Plasseringen av elementene avhenger av mange faktorer.

 • Stort lyst tilbehør opptar den sentrale delen av vinduet. Dette kan være håndverk i form av trær og kuler, figurer kuttet av sjablonger eller hele komposisjoner..
 • Bakgrunnsdekor – fargede papirkranser og snøflak kuttet av enkle hvite materialer (belagt eller rispapir).
 • Små volumetriske utsmykninger laget av teksturert papir fullfører komposisjonen og legger til fargeaksenter.

Symmetrisk plassering

Store juleleker opptar den sentrale delen av vinduet

Store juleleker opptar den sentrale delen av vinduet

Store nyttårsleker opptar den sentrale delen av vinduet, sideflatene er dekorert med kranser langs rammen. Utformingen av gesimsen og vinduskarmen er symmetrisk, den fullfører visuelt sammensetningen. Dette arrangementet krever mye bakgrunnsdekorasjoner i myke farger..

Sentral beliggenhet

Vinduer i små rom er diskret dekorert, ofte er innredningen representert med et stort element, for eksempel et lyst snøfnugg laget av teksturert papir. Resten av tilbehøret er mye mindre, ofte er hele nyttårsmiljøet begrenset til et stort snøfnugg i midten av glasset.

Et lite vindu kan dekoreres med ett stort element

Et lite vindu kan dekoreres med ett stort element

Asymmetrisk plassering

Slik er smale høye vinduer dekorert: papirdekorasjoner er ordnet diagonalt, noen ganger er de plassert i midten, bunnen eller toppen av vindusåpningen. Formålet med denne innredningen er å skape inntrykk av et uforsiktig, naturlig arrangement av elementer..

Asymmetri skaper en uformell effekt

Asymmetri skaper en uformell effekt

Funksjoner i utformingen av glass, gesimser og vinduskarmer

Et godt dekorert vindu er en komplett sammensetning av flere dekorasjoner. Materialer og dimensjoner avhenger av størrelsen på vindusåpningen, rommets generelle stil: interiøret i en lys nyanse kompletteres med en fengende innredning. Rom i lyse farger, loft eller eklektisk stil er dekorert med små papirballer, kranser av lyse farger.

Gjennomtenkt komposisjon vil være en god dekorasjon for nyttår

Gjennomtenkt komposisjon vil være en god dekorasjon for nyttår

Dekorasjon av gesimser

Vindus gesimser er egnet for plassering av store papirkranser med lyse farger. Vinduets øvre kant, dekorert med teksturert papir, ser festlig ut. Skyggen av dekorasjonen er valgt for å matche gardinene eller i kontrast med dem.

Hvordan lage DIY papirvindusdekorasjoner? (150+ bilder). Vi møter det nye hundens år 2018 vakkert

Lyse papirkranser pynter gesimser

En krans av papir er plassert på gesimsen med symmetriske bølger som dekorerer vinduet med lambrequins. Lyse kranser med store kuler, juletrær eller figurer er plassert i midten av gesimsen, eller hengt langs kantene.

Flaggkranser kan plasseres i symmetriske bølger

Flaggkranser kan plasseres i symmetriske bølger

Glassdekorasjon

Lyse papirfigurer skaper en festlig atmosfære uten å blokkere lysstrømmen fra vinduet. Det er bedre å plassere dem i midten for ikke å forstyrre åpning og lukking av dørene. Blankt papir, uvanlige former eller volumetriske elementer brukes sparsomt for ikke å forstyrre harmonien i komposisjonen..

Vindusdekorasjoner er best plassert i midten av glasset

Vindusdekorasjoner er best plassert i midten av glasset

Det anbefales å ta hensyn til åpent smykker med en overflod av kutt: de ser mer “luftige” ut. Ugjennomsiktig dekor laget av tykt papir er plassert langs kantene på glasset for ikke å redusere nivået av naturlig lys i rommet.

Bulkdekorasjoner, massive kranser plasseres på glasset nærmere gesimsen, ettersom de visuelt reduserer størrelsen på vinduet.

Små snøfnugg kan brukes til å legge ut forskjellige figurer, for eksempel slike rådyr

Små snøfnugg kan brukes til å legge ut forskjellige figurer, for eksempel slike rådyr

Dekorasjon av vinduskarmen

Håndverk i forskjellige teknikker, figurer på stativ, kranser av papirballer er plassert på vinduskarmen. Tilbehør bør ikke forstyrre åpning og lukking av vinduer, trekking av gardiner.

Silhuetten av en nyttårsby, kuttet ut av papir, vil se koselig ut hvis du plasserer lys inne

Silhuetten av en nyttårsby, kuttet ut av papir, vil se koselig ut hvis du plasserer lys inne

Brede vinduskarmer brukes ofte som arbeidsflate, da er det bedre å plassere innredningen i hjørnene av overflaten, velg flate alternativer. Du kan fikse smykkene med tape, som tåler intensiv bruk..

Utfall

Papirhåndverk er en rask måte å dekorere vinduer for nyttår i enhver stil og farge. Tett håndverk er egnet for enkle flate dekorasjoner; små elementer er laget av tynne materialer. Papirtilbehør plasseres på gesimsen, vindusglasset, vinduskarmen. Massive smykker ser bedre ut nederst i komposisjonen..

Vakker vytynanka for nyttår

Vakker vytynanka for nyttår

Fargeskjemaet for nyttårsinnredningen er valgt for å matche interiøret eller i kontrast med det. Tradisjonell hvit farge, lys varmt utvalg av naturlige nyanser er egnet for de fleste interiører. Behersket interiør i lyse nyanser vil supplere papirtilbehør laget i iøynefallende kontrastfarger eller ved å bruke ledsagende farger.

Previous Post
Πώς να φτιάξετε ένα δωμάτιο ντουλάπας από ένα ντουλάπι με τα χέρια σας; 135+ Φωτογραφικά έργα για την οργάνωση χώρου
Next Post
Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)