Hvordan dekorere et rom til bursdagen til et barn (gutt, jente) med egne hender + 140 BILDER av lyse ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan dekorere et rom til bursdagen til et barn (gutt, jente) med egne hender + 140 BILDER av lyse ideer

Hvordan dekorere et rom til et barns bursdag

Det er best å dekorere rommet for fødselen av en baby med egne hender, siden ingen tjeneste vil gjøre det med kjærlighet og sjel. Dagen da den nylagde moren kommer hjem med babyen sin, er en spennende begivenhet for alle familiemedlemmer. Når slektninger forenes av ekte kjærlighetsbånd, kan de ikke ignorere denne hendelsen..

Hvorfor er det viktig

Utslipp fra sykehuset er alltid en viktig hendelse

Utslipp fra sykehuset er alltid en viktig hendelse

Den nyopprettede faren tar vanligvis en spesiell rolle i arrangementet, ofte med støtte fra foreldrene, svigermor med svigerfar eller andre slektninger. Og i store byer, og til og med i mange landsbyer, deres tjenester for rominnredning og organisere en familieferie, som tilbys av mange byråer.

Dekor for å lage en ferie

Dekor for å lage en ferie

Alt som trengs er bare å betale dem, og alle organisatoriske spørsmål faller på deres skuldre. Imidlertid er det best å gjøre forberedelsene til møtet med den nyfødte selv. Tross alt, først og fremst, er dette en ferie for babyen selv og moren hans. Hvem, om ikke nære slektninger, vet hvilken stil og trekk ved oppførselen som vil være best egnet?

Velg en smykkestil som matcher babyens kjønn

Velg en smykkestil som matcher babyens kjønn

Ved første øyekast kan ideen om å dekorere et rom for fødsel av et barn virke skremmende. Faktisk, ved å bruke et minimum av penger og vise utholdenhet med kreativitet, kan du skape en uforglemmelig atmosfære med egne hender..

Kreativiteten er ikke avbrutt

Kreativiteten er ikke avbrutt

Hvor skal jeg begynne

Først må du velge temaet dekorasjon, etter å ha estimert plassen i lokalene tidligere. Hvis foreldrene har mulighet til å tildele sitt eget rom til babyen, er dette flott, for da er hele rommet et “springbrett” for kreativ kreativitet.

Rom som et springbrett for kreativitet

Rom som et springbrett for kreativitet

Dessverre har ikke alle en slik mulighet, så noen må begrense seg til å dekorere bare en del av rommet som er tildelt barnet. Vanligvis velges et lyst, koselig, varmt sted for dette, så du må lage innredning ikke i hele foreldrerommet, men bare i et bestemt hjørne..

Lite smulehjørne

Lite smulehjørne

Før du begynner å forberede dekorasjonen av smykkene, må du ta vare på rensligheten. Selv om du ikke tar hensyn til hygiene, er det lite sannsynlig at den vakreste kransen vil se attraktiv ut ved siden av et hengende spindelvev. Derfor er det nødvendig å utføre en generell rengjøring.

Ballonger

Kanskje den mest populære dekorasjonen for alle hendelser som involverer barn er ballonger. Dette er ikke overraskende, fordi bruk av dette enkle tilbehøret har følgende fordeler:

1 Det er nok å bare endre fargeskjemaet, og ballongene vil være passende for ethvert arrangement. For eksempel kan du komme med et design på forhånd, og deretter sørge for at en datter ble født, legemliggjøre den oppfattede ideen i rosa, og hvis sønnen – i blått; 2Baller kan kjøpes billig. Du kan få en god rabatt nesten hvor som helst for et engros -kjøp; 3Det er lett å blåse opp. Hvis du kjøper de som er pumpet opp med helium, trenger du ikke å bry deg i det hele tatt.

Ballonger er en populær feriedekorasjon

Ballonger er en populær feriedekorasjon

Det eneste du må tenke godt på er komposisjoner fra baller. Du kan legge dem ut på gulvet, du kan feste dem til taket (helium), noen av dem kan gjøres til en hel inskripsjon. Det er også viktig å tenke på hvordan du raskt fjerner ballongene etter at babyen kommer fra sykehuset, da de kan sprekke og i stor grad skremme ham..

Sammensetning av ballonger for å møte barnet

Sammensetning av ballonger for å møte barnet

I noen butikker kan du finne ballonger for å dekorere rommet til et barns fødsel. De kan være i form av engler, barnas ansikter, føtter, barnevogner og andre ting med et passende tema..

Den opprinnelige ideen om en flaske ballonger

Den opprinnelige ideen om en flaske ballonger

Ballonger på gesimsen ser flotte ut. Ved hjelp av de mest vanlige, billige ballene kan du lage hele komposisjoner. Det er veldig enkelt å lage blomster: blåse opp 5-6 ballonger av samme farge til en liten størrelse, og velg en, midten av blomsten, av en annen farge.

En enkel idé for en komposisjon

En enkel idé for en komposisjon

Lag flere slike komposisjoner, fest dem med tape eller bind dem med tråder, og fest dem langstrakte grønne kuler (blader) mellom dem.

Kake

Ideene om å lage moderne kaker er veldig forskjellige fra det de hadde en ide om for 10-20 år siden. Nå er kaken ikke bare kaker dynket i krem, dekorert med roser. Håndverkere lager mesterverk som er tidsbestemt spesielt for en bestemt feiring.

Søte mesterverk

Søte mesterverk

En viktig nyanse som må tas i betraktning er at det tar lang tid å lage en kake, vanligvis minst tre dager, så du må ta vare på dette på forhånd. Det er en god idé å dekorere kaken med figurer av passende tema. Dette kan være en baby i en barnevogn, babyartikler og andre dekorasjoner..

Mastikkake som tilsvarer temaet

Mastikkake som tilsvarer temaet

Fotokaker er også populære. Du kan legge til babyens mor, som hun er i de siste stadiene, og ved siden av barnas utstyr. Du kan supplere innredningen med festlige lys..

De beste øyeblikkene i familielivet

De beste øyeblikkene i familielivet

Et spesielt alternativ er bruk av en kake i tilfeller der den skal slukke lyset. I en slik atmosfære vil en bursdagskake med lys se spesielt passende ut..

En god idé er en biografikake, som inneholder informasjon om babyen som er født: fornavn, patronym, etternavn, høyde, vekt, foreldrenes navn og annen interessant informasjon. Selvfølgelig vil ikke barnet selv huske en slik kake, men de vil beundre den år senere, og se på bildet..

God idé kake biografi

God idé kake biografi

Bukett

Å forberede en bukett er definitivt en “manns” virksomhet. Selvfølgelig vil alle inviterte gjester, om noen, komme med blomster uansett, men den unge pappas oppgave er å overgå en bukett tilberedt på forhånd annen. Å dekorere rommet ved fødselen av et barn med en bukett er naturligvis mer ment for moren, men babyens behov må også tas i betraktning..

En bukett som vil overgå alle forventninger

En bukett som vil overgå alle forventninger

Naturlige blomster for innredning vil ikke alltid være en god idé. Et svekket barns kropp kan ikke oppdage lukten av blomster og til og med forårsake en allergisk reaksjon. Derfor, hvis du gir friske blomster, må du umiddelbart forberede et sted med en vase i et annet rom, hvor de deretter kan omorganiseres..

Finn et sted for en bukett med vase

Finn et sted for en bukett med vase

Det er mange alternativer for å dekorere et rom med slike buketter som ikke ville skade babyen, men samtidig ville se estetisk tiltalende og vakkert ut. Hvis tidligere buketter av kunstige blomster ble betraktet som utelukkende sorg, gjør moderne dekoridéer det mulig å tilpasse dem selv til en slik hendelse som fødsel av et barn..

Original leketøy laget av naturlige blomster

Original leketøy laget av naturlige blomster

For å lage blomster kan brukes bølgepapp forskjellige, lyse nyanser. De kan plasseres enten i vanlige buketter, pakket inn i papir eller i en kurv. Det er også en fasjonabel idé å gi en bukett med myke leker. Den utvilsomme fordelen med slik romdekorasjon er originalitet og praktisk..

Velg en bukett uten å skade barnet

Velg en bukett uten å skade barnet

I flere måneder vil buketten stå i sin opprinnelige form, og deretter vil den gradvis bli demontert til “reservedeler”, det voksende barnet vil ha ferdige leker. Slik praktisk av buketter med myke leker rettferdiggjør de høye kostnadene..

Du kan tilberede flere buketter og gjøre dem til et helt barnebord. Det kan være friske blomster, som deretter vil bli overført til et annet rom, og en bukett med myke leker, som vil vare lenge..

Selv gjester vil ikke bli ignorert

Selv gjester vil ikke bli ignorert

Du kan også komplimentere rominnredningen med godteribuketter som vil glede gjestene. Med tanke på at det nesten ikke er mulig for babyens mor å spise søtsaker, kan et annet alternativ forberedes for henne – en bukett frukt.

Plakat

Ideen om å tegne en festlig plakat viser seg å være passende for nesten enhver feiring. Når det gjelder å dekorere et rom når en baby blir født, er det mange måter å gjøre det på. Her er bare noen av dem:

Med bilder

Du kan lage en hel samling bilder ved å plassere bilder tatt under graviditet, ultralydsresultater, glade bilder fra sykehuset og andre familiebilder.

Hold deg til et foto og få en kul innredning

Hold deg til et foto og få en kul innredning

Med ønsker

Du kan samle ønsker fra alle dine kjære og lage en plakat som følger: legg ved et bilde av en person ved siden av uttalelsen. Du kan be om dette ikke bare til slektninger, men også til familievenner..

Plakat for å skrive ønsker fra slektninger

Plakat for å skrive ønsker fra slektninger

Med sitater

Det er mange morsomme sitater på Internett som passer for en hendelse som fødsel av et barn. De kan skrives ut på en skriver eller skrives med fargede markører..

Slå på fantasien din, det vil være noe å huske senere

Slå på fantasien din, det vil være noe å huske senere

Det kan være flere plakater; de kan dekorere ikke bare rommet eller hjørnet av den nyfødte, men også hele leiligheten eller huset. Dette vil bidra til å skape en spesiell, koselig og festlig atmosfære..

Flere ideer

Ideer for å dekorere et rom for fødsel av et barn:

Fe lys

Noen fe lys utelukkende knyttet til nyttårsferien. Men dette er forgjeves, fordi du kan henge dem ikke bare på treet. Du kan gjøre det selv eller kjøpe kranser i rosa eller blå toner som passer perfekt inn i ideen om interiøret.

Dekorer barnerommet ditt med kranser

Dekorer barnerommet ditt med kranser

Navn

Du kan klippe babyens navn ut av skum – dette er den rimeligste og mest budsjettmessige måten for mange. Du kan for eksempel legge bokstavene på gulvet sammen med ballene. Navnet på babyen kan også gjøres på andre måter – kutt bokstaver av tre, lag dem ut av papir i form av en applikasjon, eller legg det bare ut av ballonger.

Plasser babyens navn på hele veggen

Plasser babyens navn på hele veggen

Suvenirer for gjester

Du kan forberede spesielle små vaser, der du kan plassere spesielle suvenirer for alle slektninger og venner. Det kan være hva som helst: magneter, pyntegjenstander, etc. Det viktigste er å legge ved eller skrive fengende ord på dem. For eksempel kan det være uttrykket “Takk for at du delte med oss ​​gleden ved fødselen av (barns navn)”.

Selv en søt suvenir vil ikke forlate gjestene likegyldige.

Selv en søt suvenir vil ikke forlate gjestene likegyldige.

Leker for barn

Du kan plassere myke leker i forskjellige størrelser i hele huset eller leiligheten – dette vil være et symbol på at nå regjerer forskjellige ordrer her, som er justert for et nytt familiemedlem..

Myke leker for å skape en stemning

Myke leker for å skape en stemning

Papir pom poms

Du kan nesten ikke tenke deg en mer luksuriøs romdekorasjon enn dette. Bedre å bruke store pom-poms i forskjellige farger. Du kan lage dem selv av bølgepapp, eller du kan kjøpe ferdige, spesielt siden de ikke er dyre. Du kan feste pomponger hvor som helst: til en lysekrone, gesimsen, gardiner, i taket.

Papir-pom-poms som en av attributtene til ferien

Papir-pom-poms som en av attributtene til ferien

Stue eller kjøkkeninnredning

Hvis slektninger og venner blir invitert til arrangementet, må du sørge for at hvert hjørne av huset eller leiligheten minner deg om at det er en festlig atmosfære i det. Noen glade pappaer er så imponert over den etterlengtede endringen i livet deres at de bestemmer seg for å dekorere hele gården eller inngangen, og dermed dele gleden med menneskene rundt dem..

Dekorer inngangen med temaet for arrangementet

Dekorer inngangen med temaet for arrangementet

Nye gardiner kan kjøpes for å dekorere rom. Velg et dristig alternativ med blomster eller et annet festlig trykk. Hvis en liten familiefest er planlagt, bør atmosfæren også være passende..

Selv gardinene vil endre holdningen til arrangementet.

Selv gardinene vil endre holdningen til arrangementet.

Et utmerket alternativ ville være å dekorere duker og bord. Hvis en jente er født, kan alt gjøres i rosa. Du kan også bruke “jentete” elementer – sløyfer, perler, etc. Hvis en gutt ble født, kan du ordne fly, biler eller elementer med bildet sitt, mens du velger et mannlig fargevalg – blå, blå, grønn.

Duk som matcher ferien

Duk som matcher ferien

Selv banale, dagligdagse gjenstander kan transformeres, noe som gir dem et festlig utseende. Du kan sette en figur av en storke som bringer en baby på TV -en, servietter med babyansikter på bordet, magneter med tilhørende tema på kjøleskapet.

Tall i hele leiligheten

Tall i hele leiligheten

Dermed er det å dekorere et rom for fødsel av et barn en aktivitet innenfor makten. Det viktigste er:

  • tenk på alt på forhånd;
  • velg et rom og tema;
  • velg de tilgjengelige dekoralternativene;
  • involvere alle slektninger og venner;
  • ikke stopp fantasiflyten og vær kreativ.

Fantasiflukt og kreativiteten din

Fantasiflukt og kreativiteten din

VIDEO: Romdekorasjon for fødsel av et barn

Previous Post
Πώς να φτιάξετε ένα δωμάτιο ντουλάπας από ένα ντουλάπι με τα χέρια σας; 135+ Φωτογραφικά έργα για την οργάνωση χώρου
Next Post
Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)