Hva skal være et barnerom (310+ bilder): Velge tapet, gulv, tak, barneseng
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hva skal være et barnerom (310+ bilder): Velge tapet, gulv, tak, barneseng

Barnerom interiør

Når du pynter en barnehage, må du tenke på mange ting: hvilket tema du skal velge – dyr eller båter, og mye mer. Selv om du vil at rommet skal være estetisk tiltalende for babyen og moren, må funksjonalitet, sikkerhet og utvikling også sikres. De mest herlige møblene og dekorasjonene er kanskje ikke trygge. Nedenfor har jeg samlet de viktigste grunnleggende tipsene du kan stole på når du skal dekorere et barnerom..

Farge

Barnet vil tilbringe mesteparten av tiden i barnehagen, hvor han skal sove, leke, så rommet skal være så kjemisk trygt som mulig. Maling er den største potensielt farlige kjemiske trusselen.

Selv om det kan koste mer, velger du en vannbasert maling som ikke inneholder flyktige organiske forbindelser (VOC), skadelige gasser eller damper fra forskjellige faste stoffer eller væsker, hvorav mange har kortsiktige, langsiktige negative helseeffekter. VOC er skadelig for den lille og kan forårsake hodepine, svimmelhet, øyeinfeksjoner, luftveisinfeksjoner. Et annet alternativ er å velge naturlig maling laget av melk, vegetabilske fargestoffer eller bivoks..

Vakkert barnerom

Vakkert barnerom

RådSørg for at rommet er godt ventilert under og etter maling, la 2-3 dager tørke helt før du flytter inn i rommet.

På en lappBakgrunn, gulvbelegg kan også være en kilde til VOC. Velg tapet som ikke inneholder vinyl, og kjøp naturlig teppe.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Bakgrunn i barnehagen for gutter (+200 bilder): vi gir barnet muligheten til å uttrykke seg

Hvordan farge påvirker barnet ditt?

Hvor mye farge trenger en barnehage? Bør det være for lyst? Blir det nok stimulering? Her er noen av de vanligste spørsmålene vi stiller oss selv når vi prøver å finne ut hvordan farge påvirker barnet vårt..

Selv om det er mye vitenskapelig debatt om hvordan farge påvirker babyer, er det tegn på effekten på voksne – markedsførere har strømmet millioner inn i denne studien.. Det er ingen tilfeldighet at de fleste gatekjøkken er røde og gule – disse fargene får deg til å føle deg mer sulten..

Hvorfor ikke dra nytte av all denne forskningen og bruke den i barnehagen? Selv om barna kanskje ikke oppfatter farger riktig på en stund etter hvert som de blir eldre, slik markedsføringsledere har bevist – vil det faktisk påvirke. Her er en rask oversikt over teorien om hvordan du velger en farge til en barnehage..

Rød – lidenskapelig, spennende, følelsesmessig

Rødt er dristig og tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Han kan jobbe i barnehagen som en aksent, men alltid i et minimalt beløp. Rød “hottest”, kan forårsake uberegnelige egenskaper.

Rød barnehage for en positiv følelsesmessig karakter

Rød barnehage for en positiv følelsesmessig karakter

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Nyfødt sengetøy av høy kvalitet – nøkkelen til en sunn babysøvn

Oransje – varm, behagelig

Koselig oransje er en veldig behagelig farge. Han har en imøtekommende følelse, inspirerer til mellommenneskelig kommunikasjon. Han er vennlig, gjør atmosfæren avslappet. Bruk en mørkere oransje for en koselig atmosfære eller en lys oransje for et moderne utseende.

Komfortabel farge for kos

Komfortabel farge for kos

Gul – livlig, energisk, munter

Gul er solrik og levende, men bruk den med forsiktighet. For mye eller for lyst gult kan slå på barn. Delikat gult fremmer konsentrasjon, uttrykksfull tenkning.

Solrom for konsentrasjon

Solrom for konsentrasjon

Prøv å kombinere i barnehagen grå og gul, Dette er den mest populære kombinasjonen blant designere og ser bra ut.

Grønt beroliger, oppdaterer, bryr seg

Grønn – den beste fargen for bruk i et læringsmiljø. Den disponerer for ro, tenkning og konsentrasjon. Det er også veldig varmt og naturlig. Grønt er en av de beste fargene for å dekorere et barnehage, fordi det er så naturlig som mulig, rikelig i naturen. Med ham kan du ikke gå galt.

Grønne toner for nærmere nærhet til naturen

Grønne toner for nærmere nærhet til naturen

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Barnesenger fra år til år: multifunksjonelle design som vil være behagelige for babyer

Blått er helbredende, blått er beroligende

Også så naturlig som mulig, men vær forsiktig med nyanser. Blågrå toner kan få deg til å føle deg trist. Blått øker ytelsen, men bør ikke brukes i nærheten av mat. Hvis barnet nekter å spise, unngå blå tallerkener.! I en barnehage, bruk en varm eller lys skygge og unngå å bruke marine eller mørke nyanser for mye. Blått er også kult, noe som er bra for spennende barn..

Nydelig interiør i blått

Nydelig interiør i blått

Lilla – majestetisk, mystisk

Luksuriøs lilla har historisk blitt assosiert med kongelige, og den beholder fortsatt den betydningen i dag. Dyrebar lilla tone for et kongelig utseende. Pastelllilla, som nyanser av lavendel og syrin, er noe mer beroligende, rolig, men inneholder fortsatt luksus. Lilla er sjelden i naturen, så det er en mer unaturlig farge..

Luksuriøst lilla rom

Luksuriøst lilla rom

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Moderne gardiner i barnehagen for gutter og jenter: Vakre nyheter (175+ bilder)

Hvitt er et symbol på renhet, uskyld

Hvit – fargen er englet og kjærlig, men kan også fremme stealth. Hold deg unna den helt hvite innredningen, bruk fargestoffer for å fremkalle følelser og åpenhet. Vær forsiktig – hvit er definitivt den lettst skitne!

Hvit design med aksenter

Hvit design med aksenter

Rosa – romantisk, kjærlig, feminin

Det er ikke tilfeldig at små jenter elsker rosa. Dette er den universelle fargen for alle tingene til den lille prinsessen. Rozovy beroliger veldig, spesielt egnet for barn som er utsatt for overdreven emosjonalitet, raserianfall.

RådIkke vær redd for å bli gal med rosa i barnehagen til en jente – den eneste dårlige effekten av dette kan være å bli til en prinsesse..

Et skikkelig rom for prinsesser

Et skikkelig rom for prinsesser

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Design av et barnerom med en myk sofa: Hvordan og hvor er det bedre å sette?

Grå – introspektiv, intuitiv, emosjonell

Grått inspirerer til ettertanke – husk det lyriske humøret i regnfullt regnvær (derfor er regnfrakkene gule).

Vær forsiktig med grå. Fordelene er at det forbedrer tenkning og følelser, men samtidig inkluderer tristhet og ensomhet..

Mange kjente diktere og forfattere er kjent for å trekke seg tilbake til grumsete steder av denne grunn for å skrive.. Hvis du vil bruke grå, bruk en varm tone og bland den med lysere farger..

Grå barnehage for gutter

Grå barnehage for gutter

Brun jordnær

Det er fargen på landet vårt, noe som gjør det til et godt valg for en barnehage. men, brun Er også fargen på andre naturlige prosesser, så bruk den med forsiktighet. Velg mørk sjokoladebrun eller lys beige. Unngå mellomtoner.

Mørke farger for interiøret

Mørke farger for interiøret

Svart – offisielt, overbevisende

Svart er en annen farge som bør brukes diskret. Han er overveldende og dyster.

RådSørg for å bruke i et rom med store vinduer og mye naturlig lys.

Svart bør brukes som en aksentfarge, og svarte vegger vil være svært vanskelige å male på nytt..

Bruk mer belysning for et mørkt rom

Bruk mer belysning for et mørkt rom

Det er uendelig mye informasjon om farge. Hvis du designer en barnehage, ta deg tid til å gjøre deg kjent med emnet og gjøre litt research. Tross alt vil barnet ditt bo i dette rommet til du bestemmer deg for å male det på nytt..

Hvilket bakgrunnsbilde du skal velge?

Bakgrunnsbilder til barnehagen inkluderer motiver med naturen, dinosaurer, roboter, geometriske former og mer. Barn er iboende lekne og spennende og må oppmuntres til å lære.. Passer for de minste tapet med bamser og kattunger, små biler og lekeskyer.

Når du blir eldre, trenger du mer utfordrende og tilpassede bakgrunnsbilder for gutter og jenter, for eksempel brannbiler, racerbiler, roboter, middelalderfigurer og mer. For jenter er det hyggeligste mønstre med alle slags hjerter og blomster..

Det er også mange typer tapeter for barnehagen: det mest praktiske og originale er selvklebende lerret, som er veldig enkle å installere og lett kan fjernes om nødvendig..

Her er noen designideer:

 • Ta en leken touch med innredningen din ved å velge dristige bakgrunnsbilder som vil fange oppmerksomhet. Ikke vær redd for å bruke tegningen i ditt barns rom – prøv å begrense den til bare én vegg og matchende farger andre steder for et koordinert utseende..
 • Til nyfødt bruk temaer med nøytral bakgrunn i nyanser av hvitt og krem, og legg deretter til mer levende tilbehør med nyanser av rosa og blått til soverommet.
 • Myk nyanse av gul på veggene og myk møbler ser friskt og koselig ut. Helt hvit skap og en gyngestol kan brukes til et eldre barn.
 • Lag et stimulerende miljø med en pedagogisk vegger. Levende dyreformer i tapetet skaper en sterk fargekontrast mot en hvit bakgrunn.
 • Hvis du vil legge til interessante detaljer på barnets rom, men vil unngå kraftig påvirkning, velger du en nyanse i en fargepalett av samme farge.
 • I barnehagen er det ofte bedre å bruke det klassiske opplegget, som alltid ser fordelaktig ut. Hun ser ikke for barnslig ut, fornyes lett etter hvert som hun vokser.
 • Legg til farger. Varme og lys kan tilsettes med tilbehør og myke møbler. Lyse lime, rosa og blått med striper gir barnehagen et leken preg, godt kombinert med lyse møbler.
 • Prøv voksne farger. Hvis pasteller ikke er attraktive, velg et mer komplekst fargevalg med små gråtoner. Fargerike leker, dekorative elementer gir et leken preg, rommet fornyes lett etter hvert som det vokser.

Lyst tapet for kunnskap om verden for et barn

Lyst tapet for kunnskap om verden for et barn

Når du skal dekorere veggene i et barnerom, er lette gjenstander best egnet. Når du henger kunstverk, velger du elementer laget av stoff eller andre lette materialer. Ikke heng speil eller tunge karmer som kan falle av veggen og forårsake personskade.

På en lappMobilen over barnesengen er trygg, men bare til babyen kan nå den, noe som vanligvis skjer med 5 måneder.

En annen måte å krydre et barnerom på er å tegne morsomt, fargerikt malerier direkte på veggene med giftfri maling eller henge en tegning laget av andre barn for en yngre bror eller søster.

Dekorer veggen med selvklebende klistremerker

Dekorer veggen med selvklebende klistremerker

Tak

Her er 5 grunner til at du bør vurdere å dekorere tak i barnets barnehage eller til og med gjøre det til midtpunktet i rommet.

Tørst etter leting

Barnet ditt vil tilbringe mye tid på å ligge på ryggen og stirre på vegger og tak. Gjør dem interessante og dekorer taket på en slik måte at du utforsker forskjellige former, farger, dyr osv. Etter hvert som barnets syn blir bedre, vil han kunne se mer og vil gjerne lære nye ting hver dag.

Interessant forskningstak

Interessant forskningstak

Evnen til å fokusere

Det er ofte vanskelig for barn å lære å løse problemer på egen hånd. Hjernen deres utvikler seg fortsatt, de lærer bare å takle følelsene sine. Å ha sterke visuelle stimuli i en barnehage som babyen din kan se fra barnesengen, kan ha en positiv beroligende effekt.

Han vil ha noe interessant å fokusere, distrahere, bytte. Bruk glød-i-mørke stjerner for at den lille skal se når han våkner midt på natten.

Tak for fokus

Tak for fokus

Hjelper med utvikling av syn og hjerne

Dekorer taket for å hjelpe til med utviklingen av hjernen og synet.

RådVelg lyse, fargerike elementer med sterke kontraster. Svart og hvitt eller svart og gult er de mest iøynefallende, attraktive kombinasjonene for babyer. Store enkle former som firkanter eller stjerner vil øke kjennskapen til figurene rundt.

Dette vil hjelpe deg til bedre å forstå verden og det som omgir den. Gjentagende mønstre vil hjelpe minneutvikling så vel som prediksjon. Han vil lære å vente, å telle.

Tak i form av himmelen

Tak i form av himmelen

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn – 240+ (Foto) Interiørplanleggingsideer

Alt passer til og med i et lite rom

I små rom kan dekorering av taket være smart bruk av plass, spesielt hvis taket er ganske høyt. Hold veggene ryddig for å gi rommet en følelse av plass, gjør taket til ditt “kunstgalleri”.

Lag et panel til babyen din

Lag et panel til babyen din

Interessant idé

I tillegg til å være underholdende, utvikle en rolle, kan taket også være en unik, uvanlig måte å gi et barns karakter, stil og personlighet. Den skal være enkel å plassere. Her er noen ideer for deg:

 • bruk veggklistremerker. Hvis du kjøper flyttbar, kan du endre arrangementet av elementene for å forbløffe barnet;
 • male den. Dette er den enkleste måten, og du kan tegne det fantasien din forteller deg. Når barnet blir eldre, vil han / hun sette pris på dine personlige innspill;
 • bruk sjablonger og spraymaling. Det er mange sjablonger å kjøpe, men de er ganske enkle å lage selv;
 • dekorere med tapet. Har du problemer med å velge et tapet som vil se best ut i taket ditt? Start med fargeskjemaet du allerede har valgt for rommet. Bruk farger som allerede er i barnehagen.
 • bruk gjenstander som henger i taket. Det er mange forskjellige ting du kan bruke som vil skape interesse. Luft baller, papirkranser, mobile leker og lignende er gode ideer. Lag en 3D -takdekorasjon full av farger, mønstre, teksturer. Det vil stimulere barnets sinn, inspirere fantasien.

Uvanlig dekorert tak i barnehagen

Uvanlig dekorert tak i barnehagen

Husk hva som imponerte deg mest som barn, bruk denne ideen til å starte et prosjekt for å dekorere taket i barnehagen din..

Krybbe

Barnesengen er en av de viktigste oppkjøpene der barnet vil tilbringe mesteparten av tiden.. Madrass for krybben må være fylt med bomull eller ull, og trekket må ikke være laget av PVC (polyvinylklorid). PVC har en spesifikk plastlukt (for eksempel kan et dusjforheng inneholde giftige kjemikalier som forårsaker organskader, kreft og fødselsskader.

Når du skal dekorere inne i barnesengen, velg minimalisme.. Ikke legg noe i barnesengen, bortsett fra madrassen (som skal sitte tett mot sidene) og laken. Selv om du kanskje vil gi barnet ditt noen venner – utstoppede dyr og andre søte leker for å underholde ham – kan disse elementene være potensielle kvelningsfarer for babyer..

Minimalisme i å dekorere en barneseng

Minimalisme i å dekorere en barneseng

Hvis du bruker polstrede sider inne i barnesengen, må du passe på at de sitter godt rundt omkretsen av krybben, festet eller festet med borrelås.

RådStøtfangere bør brukes til barnet kan reise seg. etter det skulle de fjernes slik at han ikke kan komme seg ut derfra.

Støtfangere kan også være en kvelningsfare og må overvåkes nøye..

Vurder plasseringen av barnesengen som nærhet til andre møbler eller gardiner øker risikoen for skade eller kvelning hvis barnet ønsker å komme seg ut av barnesengen. Sørg for at krybben er ett skritt unna alle vegger, møbler og ledninger. Plasser aldri en barneseng eller andre møbler nær eller foran et vindu.

Velg riktig barneseng

Velg riktig barneseng

RådVelg tilpassbare møbler. I stedet for å velge møbler spesielt som kan tilpasses barnet ditt. For eksempel vil en 2-i-1-seng forlenges etter hvert som du vokser.

Belysning

Du valgte farger, bestemte deg for et tema, valgte til og med den perfekte barnesengen. Det er på tide å tenke på belysningen.

Belysning er et viktig designelement, men for den riktige løsningen må du ikke glemme bekvemmeligheten for mødre..

Unngå sterk belysning

Den myke gløden får ethvert rom til å virke varmere og mer innbydende, men det er ikke den eneste grunnen. Myk belysning reduserer kontrasten mellom lys og mørke, forhindrer overstimulering, gir barnets uutviklede syn den nødvendige hvile.

Unngå halogener og åpne pærer ved belysning. Sterkt lys får barna til å føle seg ukomfortable og engstelige, og kan være farlige hvis en nysgjerrig smårolling strekker seg etter dem. Velg i stedet inventar med skyggelagt eller diffust lys.

Bruk belysning med omhu

Bruk belysning med omhu

RådBeregn barnets posisjon. Klokkeformede taklamper kan se pen ut fra alle hjørner av rommet, men effekten er mindre behagelig hvis den legges rett under..

Installer dimmer

Dimmeren brukes jevnlig i hvilemodus for å hjelpe deg med å roe ned og sovne. Han kan skape en rolig atmosfære, stille kroppen til regimet og minne ham når det er på tide å hvile. Dimmeren er også egnet for nattmat, bleieskift, og hjelper til med å holde babyen døsig mens du gjør forretninger.

Installer en lysekrone med dimbart lys

Installer en lysekrone med dimbart lys

Lag lagdelt lys

Myk belysning er en god idé, men en barnehage trenger noen ganger sterk belysning – for eksempel ved rengjøring. For å gjøre dette, lag lag av lys med ulik intensitet.. I stedet for å stole på et enkelt, altfor lyst taklampe, kan du bruke flere lamper og armaturer til å belyse rommet etter behov..

RådLag en retning med minst tre punkter, for eksempel taklampe, bordlampe og leselampe.

På denne måten har du alltid nok lys der du trenger det..

Flere lysnivåer på barnerommet

Flere lysnivåer på barnerommet

Naturlig lysstyring

Naturlig lys er en fantastisk ting – med mindre det hjelper deg med å våkne for tidlig. Å holde barnehagen mørk og kjølig vil ikke bare hjelpe barnet til å sove lenger, men også forhindre overoppheting, noe som kan føre til SIDS..

Naturlig lys for barnets helse

Naturlig lys for barnets helse

Gjøre en uttalelse

En ekspressiv taklampe ser bra ut i barnehagen. Hvorfor ikke bytte ut standardlampen din med et morsomt, overdimensjonert anheng eller til og med en elegant lysekrone.

En morsom lysekrone for å fullføre utseendet

En morsom lysekrone for å fullføre utseendet

Kreativitet

Belysning trenger ikke alltid å være praktisk. Bruk fantasien din! Monter en taklampe med LED -lys. Gi en magisk glød med skinnende lys. Bruk lys også for å forbedre den tematiske retningen på rommet.. Hovedmålet her er å ha det gøy og skape noe helt unikt.!

Ikke glem nattlyset

Selv de søteste barnerommene kan virke skumle om natten. Den nyfødte er kanskje ikke redd for mørket ennå, men den trenger belysning for mamma under natteturer..

Nattbelysning for et barnerom

Nattbelysning for et barnerom

Gulv

Enten du planlegger et nytt rom eller renoverer et gammelt, er det en god idé å velge holdbare, komfortable gulvbelegg..

Teppe

Mykt, behagelig, praktisk teppe kan beskytte mot støt, blåmerker og blåmerker, noe som gjør det til det tilsynelatende åpenbare valget for nyoppussing. Men vær forsiktig før du kjøper.. Teppebelegg Vegg til vegg er vanskelig å rengjøre og kan raskt bli et ly for støvmidd, mugg og mugg, noe som ikke er egnet for personer med allergi eller astma. Dessuten inneholder nyere tepper, spesielt de som er laget av syntetiske fibre som nylon eller polyester, ofte VOC og andre giftige kjemikalier som kan påvirke helsen..

Vakkert tema teppe

Vakkert tema teppe

Hvis du ikke kan forestille deg barnehagen din uten myke, komfortable tepper, er du ikke alene. Mange foretrekker teppe, det er ikke noe galt i det. For en sunn start, se etter tepper laget av naturlige, VOC-frie materialer som ull, bomull, sisal eller jute.. De vil forhindre eksponering for de fleste, om ikke alle, kjemikaliene som finnes i billigere syntetiske tepper..

Hvis teppe av naturlig fiber ikke er tilgjengelig, velger du andre alternativer med lite VOC, for eksempel syntetisk teppe med lavt VOC -belegg, som koster mindre enn alternativer av naturlig fiber. Uansett hva du velger, må du installere teppet i god tid før du flytter inn i rommet for å gi det tid til å lufte ut..

Tre

Pålitelige og enkle å vedlikeholde, tregulv har et klassisk utseende som aldri går av moten. Selv om det er ganske solid, alt av tre etasjer  utsatt for slitasje, noe som er en klar ulempe gitt kostnaden.

Avhengig av treslag og valgt finish, kan kostnaden per kvadratmeter gulv enkelt nå tresifrede tall.. Du bør også planlegge å kjøpe et stort teppe for å beskytte gulvet mot skader og gi en mer behagelig lekeoverflate for å dempe barnets fall..

Stor fallpute

Stor fallpute

Bambus

Bambus er populært blant det miljøbevisste publikummet, og gir et sterkt, holdbart og betydelig billigere alternativ til tre. Bambus kan være et av de billigste alternativene for trygt gulv.

Sikkert og varmt gulvbelegg

Sikkert og varmt gulvbelegg

Bambus er motstandsdyktig mot skadedyr, inneholder ikke farlige plantevernmidler, er et helt organisk produkt, det er så allsidig som mulig.

På en lappMyke stoffer er også laget av bambusfibre, men som gulvmateriale er det hardere, ripebestandig og mindre utsatt for deformasjon enn løvtre..

Med andre ord, den oppfyller fullt ut alle kravene til en barnehage. Dessuten har bambusgulv en rekke farger og teksturer avhengig av hvordan materialet har blitt håndtert, noe som gjør det egnet for alle rom..

Kork tre

Kork, naturlig, allergifremkallende og antimikrobielt, er et annet godt valg for barnerom. Varmere og mykere enn tregulv, gir kork en behagelig og trygg overflate for babyen å leke med, mykner fall og fotspor – en funksjon du vil sette pris på mer og mer etter hvert som babyen vokser..

Antiallergisk og antimikrobielt belegg

Antiallergisk og antimikrobielt belegg

Som bambus er kork et godt valg for foreldre som leter etter bærekraftige gulvløsninger. Den er produsert av barken av kork eik. Barken, som høstes uten å skade treet, vokser i 3 til 4 år, noe som gjør øvelsen veldig bærekraftig. Organisk kork avgir ikke skadelige VOC og er til og med energieffektiv, og gir utmerket isolasjon hjemme.

Miljøvennlig materiale, trygt for helsen

Miljøvennlig materiale, trygt for helsen

Hvis du aldri har sett et korkgulv før, kan du føle at det er for mykt og porøst, men kork er mye sterkere enn du tror..

Selv om kork er mer utsatt for riper enn harde materialer som bambus, er den faktisk ganske holdbar og varer opptil 15 år..

Laminat

Laminat tilbyr et billig, lett å installere alternativ til tregulv. Laminatplaten er sterk nok, ripebestandig og enkel å rengjøre. Ikke et dårlig valg for barnehage eller lekerom, så lenge foreldre velger nye rimelige laminerte produkter med lav til nullutslipp..

Hvitt laminat uten skadelige utslipp

Hvitt laminat uten skadelige utslipp

De fleste laminatproduktene er laget av komprimerte fiber- eller trepartikler og behandles vanligvis med formaldehyd og andre kjemiske giftstoffer, og bør unngås. Hvis du ikke finner laminerte produkter med lav eller nullutslipp, velger du naturlig linoleum i stedet.. De organiske, bærekraftige og biologisk nedbrytbare komponentene i naturlig linoleum er miljøvennlige og fri for VOC.

For å ordne en barnehage på riktig måte må du ikke bare bli veiledet av nyttige råd, men også av din intuisjon, for ingen unntatt foreldre vet bedre hva som vil være nyttig for barnet deres og i hvilket miljø han vil føle seg så komfortabel som mulig.

VIDEO: Tips til innredning av et barnerom

Previous Post
Τι είναι οι περσίδες στα παράθυρα (200+ Φωτογραφίες): Όλα τα είδη σχεδίων για το σπίτι σας
Next Post
Keramiske gulvfliser – kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang