Steinvasker er et vakkert tillegg til kjøkkenet. 175+ (Foto) rundt, firkantet og hjørnet. Å velge med oss
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Steinvasker er et vakkert tillegg til kjøkkenet. 175+ (Foto) rundt, firkantet og hjørnet. Å velge med oss

Stein synker

Vasken er en fremtredende del av kjøkkeninnredningen. Selv om det ofte ikke er installert for rent syn, legger det til en prikk på utformingen av rommet. Det er nødvendig å nærme seg valget av vask ansvarlig. Hvilke typer er det? Hvordan velge etter tekstur og farge? Hvordan velge en mikser? Om alt videre i artikkelen.

Grunnleggende bestemmelser

Vaskprodusenter bruker ofte kunststein i stedet for naturmateriale. Egenskapene til produkter laget av naturstein kan være dårligere enn for “kunstige” konkurrenter, prisen på slike vasker er ikke et eksempel høyere.

Velg en vaskestein som passer ditt interiør

Velg en vaskestein som passer ditt interiør

Kunstige steinskåler inneholder:

 • kjemiske elementer som gir motstand mot defekter;
 • forskjellige fargestoffer, dekorative flis som lar deg legemliggjøre dristige designløsninger.

Utseendet (ikke formen) på vasker laget av naturstein er skapt av naturen, av kunstige vasker – av mennesket. Nesten alle har et unikt design. Dette avhenger ikke av materialets opprinnelse. Du kan ikke lage to absolutt identiske produkter.

Veldig vakkert og variert

Veldig vakkert og variert

Steinvasker liker ikke ekstreme temperaturer.

Nesten alle materialer tåler ikke ekstreme temperaturendringer. Det er sant at de føler det annerledes..

Stein er et sterkt materiale, men det deformeres lett når temperaturen synker. For eksempel hvis kokende vann ved et uhell søles på en kald overflate, kan det sprekke..

Det er viktig å overvåke plutselige temperaturendringer

Det er viktig å overvåke plutselige temperaturendringer

Det kan ikke fikses lenger. Sprekken kan maskeres, lappes opp med en spesiell løsning, men den kommer ikke noen vei: produksjonsteknologien kan ikke gjentas. I fremtiden kan den vokse, da vil bollen være ubrukelig – vann begynner å renne gjennom sprekken.

Derfor, når du tømmer pastavannet i vasken, er det bedre å slå på kaldt vann slik at det kokende vannet fra pannen ikke samhandler med steinen..

Matchende vasken - den klassiske versjonen

Matchende vasken – den klassiske versjonen

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsdesign med og uten vask: Velge møbler (165+ bilder). Hva du skal foretrekke?

Visninger

Vaskformer:

 • rund (eller oval);
 • trekantet;
 • rektangulær;
 • polygonal;
 • annen form.

Formen kan være veldig mangfoldig

Formen kan være veldig mangfoldig

Rund, rektangulær ser bra ut i et klassisk interiør. Selv om det for eksempel er mulig å installere en trekantet bolle i et “klassisk” kjøkken i hjørnet.

Kan du ikke bestemme deg for formen? Sjekk med interiørdesignere. De vil foreslå det vakreste alternativet..

De produserer boller laget av:

 • koriansk;
 • granitt;
 • flytende stein.

Materialet demper oppvasken

Materialet demper oppvasken

RådIkke skriv av andre materialer som steinvasker er laget av. Det er mange av dem, de har plusser og minuser, men de er ikke like populære som de som er beskrevet ovenfor..

Når man vurderer fordelene med vasker laget av forskjellige materialer, blir deres teknologiske aspekter tatt i betraktning i stedet for visuelt.

Corian-produkter er enkle å rengjøre på grunn av den gode vannavstøtningen til corian, som er praktisk talt porefri i strukturen. Corian vasker beholder sitt opprinnelige utseende i lang tid.

Corian vasker er enkle å rengjøre

Corian vasker er enkle å rengjøre

Granitt kan også være kunstig. Ikke bli overrasket over dette faktum. Naturlig granitt er veldig dyrt, kunstig er billigere. Granittskåler:

 • motstandsdyktig mot aggressiv påvirkning;
 • lett å vedlikeholde.

De har en glatt overflate. Ved fremstillingen brukes små flis, så vel som polymerharpiks..

Granitt er veldig lett å vedlikeholde

Granitt er veldig lett å vedlikeholde

Skåler med flytende stein er sterke, holdbare. Du kan eksperimentere med design på dem, fordi flytende stein sprøytes på vasken: en hvilken som helst base velges, deretter sprøytes ønsket mønster.

RådNår du velger en vask, bør du vurdere egenskapene til materialet den består av..

Når alt er i harmoni, ser det imponerende ut

Når alt er i harmoni, ser det imponerende ut

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsmøbler: særegenheter ved valg av servanter med servantskap – hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

Rund

Ingenting spesielt kan sies om det praktiske med runde steinvasker. Ser vi fremover, gjelder det samme for alle steinvasker..

Hva er årsaken til dette? På grunn av det faktum at materialets egenskaper for det meste ikke avhenger av formen, men av den kjemiske sammensetningen. En stein av hvilken som helst form forblir en stein.

Slike alternativer vil ikke ødelegge interiøret

Slike alternativer vil ikke ødelegge interiøret

Runde vasker passer perfekt inn i hjørnerom: det er nok å ramme den inn med den samme benkeplaten avrundet fra hjørnet for å gjøre en jevn overgang fra en vegg til en annen. Den kan like godt installeres et hvilket som helst annet sted på benkeplaten – det vil ikke ødelegge interiøret.

Dobbelt

Doble boller er veldig vanlige på kjøkken. Det er praktisk å oppbevare, vaske og tørke oppvasken i dem (for hva annet er det for det meste nødvendig å vaske?). Hvor skal du plassere den doble bollen? Det er bedre å ikke legge det på hjørnet. Det ser bra ut langs veggen. Samtidig forbød ingen eksperimenter..

To komfortable boller på kjøkkenet

To komfortable boller på kjøkkenet

Hvorfor en dobbel vask er bra?

 • I den ene halvdelen kan du suge skitne retter med vaskemiddel..
 • Hvis du slår av varmt vann, kan du i den ene halvdelen blande kaldt med oppvarmet i en vannkoker og vaske oppvasken komfortabelt i den andre.
 • Det er praktisk å tine mat i det – alt vannet renner ut i avløpet.

Veldig enkel å bruke

Veldig enkel å bruke

Hjørne

Disse vasker er best plassert i hjørnene. I dette tilfellet er det bedre å forlate eksperimenter: hjørnesynker ser virkelig best ut i hjørner av rom eller bærbare gjenstander. møbler. Det blir rart å se en bolle som ligner et stykke ost midt på en rett bordplate langs veggen..

De produseres ofte i to former:

 • Trekantform. Det kan ikke sies noe spesielt om henne..
 • En form der to sider er koblet i rette vinkler til hverandre (bare for montering i et hjørne), og den tredje siden har en avrundet form.

Hjørnealternativ - et spørsmål om smak

Hjørnealternativ – et spørsmål om smak

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan vil et hvitt kjøkken med hvit benkeplate forandre interiøret? 145+ fotostiler og varianter av designløsninger

Tekstur, farge

Et viktig trekk som skiller en steinvaske fra en annen er dens design. Det er imidlertid ingen tvist om smak. En person vil kjøpe den han liker. Dette er hans rett. Dette er delvis sant.

Det er kriterier for valg av tekstur, fargen på bollene. De ble laget av folk som kan interiørdesign. Det er bedre å følge disse kriteriene for å finne en vakker kombinasjon av tekstur og farge på produktet..

Multi -bolle - multifunksjonell

Multiskål – multifunksjonell

RådDu trenger ikke å komme med et originalt design. Du kan ta en ferdig idé, eller du kan låne detaljer..

Farge

Universal er Hvit farge (eller beige). Et lyst kjøkken ser nesten alltid vakkert ut. Du kan hente en vask laget av lys stein. Det er ingen problemer med valget: de vil gjøre det som klienten ønsker.

Universelt hvitt

Universelt hvitt

Mange liker å spille i kontrast. Dette er også en god designbeslutning. For eksempel, for et lys beige eller hvitt kjøkken, kan du velge svart eller mørk brun benkeplate, og følgelig vasken. Du kan gjøre det motsatte: velg et lyst produkt for et mørkt kjøkken.

Designfordelen med lyse (hvite eller beige) benkeplater og vasker er at de matcher nesten ethvert interiør: blått garderober, eller brun bord og stoler, eller til olivengulvet, etc..

Disse er egnet for forskjellige stiler og interiører.

Disse er egnet for forskjellige stiler og interiører.

Følgende fargekombinasjoner for kjøkkenet og vasken ser bra ut:

 • hvit og grå;
 • hvit og karamell;
 • brun og blå;
 • beige og brun;
 • brun og stilleblå;
 • grå og oransje;
 • hvit og lime.

Det anbefales å legge til en tredjedel til to farger.. For eksempel vil den samme hvite fungere godt med grått og oransje. Til Stillehavsblå og brun – rød (du kan fokusere på den: på stoler eller husholdningsartikler som vaser og tallerkener).

Kombinasjon av gule og grå farger

Kombinasjon av gule og grå farger

I ethvert interiør kan du lage en lys aksent. Du kan legge en slik vekt på bollen. Selv om det ville være en god idé?

Hvitt og svart kan kombineres med hverandre og med nesten hvilken som helst annen farge. Dette gjelder også design av kjøkken..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsdekorasjon med kunststein: Servant, benkeplate, hyller. Funksjoner ved bruk av materialet

Tekstur

Utvalget av produkter laget av naturstein når det gjelder tekstur er merkbart begrenset sammenlignet med produkter laget av kunstig materiale.. Dette skyldes først og fremst den høye prisen. For det andre – med et lite (sammenlignet med kunstig) utvalg av materialer.

Dyrt i forhold til andre

Dyrt i forhold til andre

Det vakre ved vasker av naturstein bør bemerkes. Unike naturlige mønstre gjør hver vask spesiell.

Valget av kunstige steinskåler er mye bredere. Du kan finne begge alternativene med bisarre mønstre laget av steinflis og polymerer, og modeller med en absolutt monokromatisk overflate uten frills. Begge ser bra ut på kjøkken. Det viktigste er å kombinere produkter med farge og tekstur riktig..

Skjell med en fin tekstur (for eksempel sandstein) ser fordelaktig ut. Vanskelig å kombinere helhetlig design med grov tekstur.

Kombiner det viktigste i farge og tekstur

Kombiner det viktigste i farge og tekstur

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Benkeplate i stein – endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner

Vannblander

Kranen er en viktig del av enhver servant. Du må også kunne velge det riktig ved å:

 • størrelser;
 • farge;
 • skjema.

Det er vakkert når mikseren også er i harmoni

Det er vakkert når mikseren også er i harmoni

Blandere for store / små:

 • Ubehagelig.
 • Skjem bort utseendet på hele kjøkkenet.

Mixer farge:

 • metall. Sannsynligvis den vanligste;
 • for å matche bollen eller til og med benkeplaten. Et dristig alternativ som fortjener oppmerksomhet. Det viktigste er at malingen på metallet er av høy kvalitet og ikke sprekker ved intensiv bruk;
 • kontrasterende farger på mikseren og vasken.

Metal mixer - valget av klassiske elskere

Metal mixer – valget av klassiske elskere

Følgende anbefaling bør følges: vannet fra mikseren på kjøkkenet skal rettes nedover, og ikke mot personen litt på skrå. For å gjøre dette må du velge riktig mikser.

Hvis dette rådet blir neglisjert, vil det være upraktisk å vaske oppvasken i vasken med en slik mikser, og vanndråper kan fly ut av vasken og ødelegge benken..

Vann skal bare strømme ned

Vann skal bare strømme ned

Vannet fra kranen skal ikke komme ut nær kanten av vasken. Ellers kan overflaten på benken være fuktig. Dette må tas i betraktning når du velger selve mikseren og installasjonsstedet. Selv om mikseren ikke trenger å gjøres opp til midten av vasken. Bedre å finne en “mellomvei”.

RådIkke spar på en god mikser. En dårlig produsert modell kan lekke etter et eller to års bruk, den må endres. En god modell vil vare lenge. Imidlertid vil det ikke nødvendigvis være dyrt. Du kan kjøpe en kvalitetsarmatur til en rimelig pris.

Bedre å kjøpe en kvalitetsmikser

Bedre å kjøpe en kvalitetsmikser

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Flislagt benkeplate – original design av arbeidsflaten. 195+ (Foto) alternativer for kjøkken og bad

Hvordan velge en vask?

Når du velger vask, bør du vurdere følgende parametere:

 • utseende;
 • praktisk;
 • pris (alles virksomhet).

Tenk på mange parametere når du velger vask.

Tenk på mange parametere når du velger vask.

Produktets utseende må oppfylle kravene til kunden. Dette gjelder form, utførelse og design generelt..

Praktisk – en viktig parameter som må vurderes når du velger dette produktet. Ja, design spiller en betydelig rolle, men hva er poenget med utseendet hvis en stein av lav kvalitet kan sprekke fra et lite temperaturfall og du må bytte vasken? Vel, bare en vask, men plutselig må du kjøpe en ny benkeplate?

Hvordan lage en levende effekt med hvitt

Hvordan lage en levende effekt med hvitt

Skålens dybde må ikke glemmes. Hvis det er for lite, kan problemer med vann på unødvendige steder ikke unngås; hvis det er for stort – ikke skummelt, men også uønsket. Det siste alternativet vil se stygt ut..

Skjønnhet møter praktisk kommer ikke billig. Selv om økonomiske utgifter er ekstremt personlige. Noen har råd til å betale for mye, noen kan ikke, men det er definitivt umulig å bli billigere. En veldig lav pris kan skjule produksjonsfeil, sprekker eller flis, unødvendige tomrom inni.

VIDEO: Velge et materiale til vasken på kjøkkenet

Konklusjon

Å velge en vask til kjøkkenet er en individuell sak. Det er utviklet standarder for form, materiale, farge og tekstur, men det er ikke nødvendig å følge dem. Du kan velge disse parameterne selv.

Hvis du ikke stoler på smaken din, kan du se etter ideer på Internett og kommunisere med eksperter. Det er mange kataloger på nettverket, i tillegg til spesialartikler på nettsteder som hjelper deg å velge den riktige vaskefargen for kjøkkeninnredningen. Det er imidlertid en måte som setter vektoren for valg av vask. Det er forresten ikke nødvendig å følge den heller..

Previous Post
Τι είναι οι περσίδες στα παράθυρα (200+ Φωτογραφίες): Όλα τα είδη σχεδίων για το σπίτι σας
Next Post
Keramiske gulvfliser – kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang