Engelsk stil leilighet - Interiørnøkkelberøring. Vi tilpasser oss selv (stue, soverom, kjøkken, bad)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Engelsk stil leilighet – Interiørnøkkelberøring. Vi tilpasser oss selv (stue, soverom, kjøkken, bad)

Engelsk stil leilighet - Interiørnøkkelberøring. Vi tilpasser oss selv (stue, soverom, kjøkken, bad)

Den engelske stilen kalles ofte klassisk. Dette er en slags tilbakeholdenhet og aristokrati i design. Interiørstilen din vil ikke være virkelig engelsk hvis du ikke tar hensyn til følgende aspekter.

Hovedtrekkene

Den engelske designstilen har utviklet seg gjennom århundrene, og omfatter flere kulturer og stiler. Han absorberte det beste av rokoko, kolonial eksotisk, antikken, gotisk, og ble til slutt en symbiose av viktorianske og georgiske stiler slik vi kjenner dem i dag..

Aristokratiet i engelsk stil

Aristokratiet i engelsk stil

Allsidigheten til stilen har positive og negative sider: det er en fin linje når et intellektuelt sofistikert prosjekt i noen hus blir til det britene selv kaller “antidesign” når det gjelder nasjonal innredning. Så hva er de viktigste slagene i denne mest intelligente, staselige stilen?

I motsetning til de fleste andre dekorasjonsstiler inkluderer England -stilen:

 • mange forskjellige farger;
 • teksturer;
 • dekorative mønstre;
 • inneholder behagelig;
 • enkle designkonsepter.

Intelligent og verdig stil

Intelligent og verdig stil

Et slikt interiør vil tillate deg å oppnå et koselig, gjestfritt og hyggelig helhetsutseende i nesten alle hjem..

Den kan brukes til å lage et uformelt eller formelt interiør, avhengig av eierens behov, men resultatet vil ikke påvirke funksjonaliteten og raffinementet.. Møblene i klassisk engelsk stil gir en avslappet atmosfære.

Konservatisme, styrke og kvalitet

Konservatisme, styrke og kvalitet

Hovedtrekkene er:

 • matrise tre som hovedmateriale for dekorasjon;
 • kombinasjon av møbler i forskjellige møbeltrekk;
 • støpstøping, veggstøping, antikke søyler;
 • farger inkluderer hele spekteret brun, samt vin, lilla, bringebær, mørke greener, karmin, terrakotta, oliven, men uten et lyst kontrastspill;
 • dekorasjoner er inspirert av blomster som rose, syrin, jasminblomster;
 • gammeldags og edel, den inneholder mye tradisjonelt møbler: myke lenestoler, ottomaner, benker, sofa, skjenk, konsoll, toalettbord, stativ, kommode;
 • symmetri, for det meste rette linjer;
 • tepper med orientalske mønstre;
 • innebygde bokhandler hyller, skap, nødvendigvis laget av tre;
 • geometrisk mønster, blomsterornament, skotsk bur på tekstiler, møbeldekorasjon med utskårne elementer;
 • blomster tapet, møbeltrekk med blomstermønstre;
 • Hus i engelsk stil – dette er nødvendigvis et hus med peis.

Inneholder mye tradisjonelle møbler

Inneholder mye tradisjonelle møbler

Urban leilighet i engelsk stil – dette er naturlige greener, edle rubinrøde nyanser, myk fersken, lyseblå toner, kremhvit og gul nyanser. Det vil bli fylt med dyre møbler av høy kvalitet, antikt tilbehør, kunstverk. Denne stilen uttrykker luksus og rikdom.

Stue

Stue må nødvendigvis være med en peis, det være seg en klassisk utskåret ramme med ildsted eller dens ironiske imitasjon. Typisk for en stue i stil med England vil også se ut:

 • lysestaker;
 • sconce;
 • bordplate klokke;
 • antikviteter;
 • små skulpturer, porselensfigurer.

Typisk styling

Typisk styling

Te -porselenet og sølvtilbehøret vil være smykkene som skal definere den britiske livsstilen. Friske blomster er en annen aksent med skjønnheten i engelske felt og hager i interiøret.

RådBruk også til dette formålet bilder av eksotiske planter og blomster, tropiske planter i potter.

Bruk eksotiske potteblomster

Bruk eksotiske potteblomster

Møbler

Bokhyller, innebygde hyller er et must-ha i en stue hvis du ikke har et eget bibliotek. Sammen med tremøbler vil boklageret understreke den aristokratiske atmosfæren.

Møbler i engelsk stil har følgende gjenkjennelige funksjoner:

 • stol med “ører”: et bredt sete, lave armlener, høy rygg med inverterte fremspring i armlenene (de såkalte “ørene” eller “vingene”);
 • Chippendale-stoler: interiørstil fra 1750–1780-tallet med nydelige utskårne tredetaljer for vakre, dyre og moderne rom i vintage-stil. Chippendales design er påvirket av kinesiske, gotiske, georgiske stiler. Rokoko la til åpne utskårne rygger til den;
 • Chesterfield-sofa med karakteristisk trekk i vognstil;
 • lenestoler i engelsk stil (bred, med høy rygg);
 • lav bred sofa med lave utskårne ben, buede armlener.

Karakteristiske lave og brede sofaer

Karakteristiske lave og brede sofaer

Lagermøbler, kommoder, konsollbord bør utelukkende være laget av tre, helst røde, mørke varianter, med tanke på alder. Det er bedre å ta brukte møbler med riper og bruksspor “fra hendene”, til og med nedslitte. Men forfalskninger av sponplater eller kryssfiner av plast er strengt utelukket..

Dekorer peisen din med stearinlys, familieporselen og sølvartikler. Plasser en bordklokke med utskjæringer eller innlagt dekorasjoner i fokusområdet.

Peis med lys

Peis med lys

RådPlukk opp dekorativt puter for lenestoler, sofaer, sofaer som utfyller den vakre trestrukturen og det elegante møbelstoffet.

Stoffer

Utsøkte stoffer definerer interiøret, ettersom de er omfangsrike, det er mange av dem. For drapering av vinduer brukes et tett teksturert stoff ved bruk av lambrequins. Snorer, dusker, frynser på gardiner, blomsterpynt, broderte puter gir hjemmet ditt en diskret sjarm. Å følge med valg av farge og tekstur. Naturlige fargevalg gir myk komfort selv til et formelt hjemmeprosjekt.

Raffinerte stoffer og teksturer

Raffinerte stoffer og teksturer

Bakgrunn

Liming tapet – Dette er hovedmåten for å dekorere vegger. Mønstre av William Maurice eller landskapsmalerier og veggmalerier på veggene med støping brukes. Veggdekorasjoner er også gobeliner, som ofte brukes i britisk stil.. Noen ganger er veggene belagt nedenfra med trepanel.

Bakgrunn er den viktigste måten å dekorere vegger på.

Bakgrunn er den viktigste måten å dekorere vegger på.

RådBruk en blanding av blomstermønstre og horisontale striper på veggene for å oppnå en særegen britisk karakter. Tradisjonell veggdekorasjon inkluderer også portretter og malerier av stilleben. Hovedbetingelsen for veggdekor er streng overholdelse av symmetri..

Soverom i engelsk land

Det er bra hvis din soverom vil være i stil med engelsk land – denne innredningen er lettere, mindre pretensiøs, men inneholder samtidig alle hovedtrekkene i den klassiske britiske innredningen. Fargen på rommet og interiøret i dette tilfellet skal formidle naturlig skjønnhet, enkelheten i en komfortabel, stressfri livsstil..

Den naturlige skjønnheten i det engelske landet

Den naturlige skjønnheten i det engelske landet

Naturlige stoffer i behagelige pastellfarger, hvite lingardiner, duker, komposisjoner av friske blomster, funksjonelle hjemmedekorasjoner er typiske for typiske landsteder i viktoriansk stil – legemliggjørelsen av engelske tradisjoner.

RådVelg farger knyttet til naturen, møbler laget av massivt mørkt tre, møbeltrekk i lyse farger for rommet..

Fin kontrast

Fin kontrast

Et spektrum fra lyseblått, grønn til kremaktig-hvite, nyanser av rosa, myk gul, kremtoner. Blomstermønstre og motiver fungerer som viktige dekorative mønstre her.. Minst tre eller fire forskjellige farger og kombinasjoner av farger kan brukes til å lage en interessant, vakker klassisk engelsk stil..

Broderi, perler, dyner, gobeliner, håndlaget dekor tilbehør kombinert med antikke møbler – en måte å forbedre innredningen på soverommet, fremheve den naturlige skjønnheten. Hovedtrenden med smykker er å gjenspeile kjærligheten til naturen, understreke komfort og nåde.

Bruker mange farger for å kombinere

Bruker mange farger for å kombinere

Britisk kolonial stil

Den britiske stilen kommer i flere varianter. Hvis landet er mer passende for soverom, er kolonialt følge også egnet for en korridor, stue eller hall..

Britisk kolonistil kan spores tilbake til slutten av 1800 -tallet, da det britiske imperiet aktivt koloniserte den nye verden.. Kolonister bestilte møbler fra lokale håndverkere i henhold til deres design. Møblene var laget av lokale løvtre materialer – mørke eller røde.

Karakteristisk høyt tak

Karakteristisk høyt tak

Håndverkere la til sine egne motiver, for eksempel ananas- og håndflatemønstre.. Alt dette har dannet en spesiell stil, bestående av en blanding av britiske, asiatiske, afrikanske og indiske smaker. I interiørdesign kalles det kolonial.

Den er preget av stor takhøyde, tropiske motiver og lyse farger som er valgt for å skape en kul og luftig atmosfære i varmt klima. Botanikk var populært i viktoriansk England, som også absorberte kolonial dekor.

Mørke tremøbler brukt

Mørke tremøbler brukt

Det blir interessant for deg:

Moderne italiensk stil (230+ bilder): Oppdatert udødelig luksus (kjøkken, stue, soverom design)

Leilighetsdesign i japansk stil: Hjemets ro. 220+ (Foto) Interiør i forskjellige rom (kjøkken, stue, bad)

Behersket eleganse i amerikansk stil: Velge design for en leilighet (stue, soverom, kjøkken)

Art Deco i interiøret: 195+ (Foto) design i stuen, kjøkkenet, soverommet. Møbler som vil forandre livet ditt

Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) – Luksuriøs enkelhet med sofistikert design

Tilpasning av britisk kolonistil til ditt hjem

RådMal veggene med en lys maling, kanskje krem ​​eller lysegul, og se etter mørke møbler til korridor eller rommet du pynter. Du trenger også mange lette stoffer, inkludert sengetøy og bomull til gardiner. Legg tepper til tre etasjer og bruk mange lys om kvelden for å lage stemningen.

Prøv å legge til raffinement med egne hender

Prøv å legge til raffinement med egne hender

For siste finpuss, velg gamle reiseminner som gamle kart og lærkofferter med etiketter og stempler. Hvis du ikke har råd til å kjøpe antikviteter, eller ikke har funnet noe autentisk, kan du ta kunstig gamle ting.. For eksempel solgte Ikea en gang en pyntepute med mønster i form av et gammelt kort.

Dører i engelsk stil

Hvis det koloniale temaet kan spores gjennom hele huset, så er den riktige inngangen Dør – en forutsetning for design. De fleste kolonialister bodde i bungalower, så verandaen eller veranda har blitt en sentral funksjon i hjemmet deres.

Engelsk stil leilighet - Interiørnøkkelberøring. Vi tilpasser oss selv (stue, soverom, kjøkken, bad) Kontor i huset Engelsk stil leilighet - Interiørnøkkelberøring. Vi tilpasser oss selv (stue, soverom, kjøkken, bad) Moderat eleganse på kjøkkenet Engelsk stil leilighet - Interiørnøkkelberøring. Vi tilpasser oss selv (stue, soverom, kjøkken, bad) Harmonisk kombinasjon i interiøret

Engelsk stil leilighet - Interiørnøkkelberøring. Vi tilpasser oss selv (stue, soverom, kjøkken, bad) Rikdom og tilbakeholdenhet

Kolonial stil inneholder enkle linjer og riktige proporsjoner, og legger stor vekt på håndverk. Kjennetegnes av symmetri og balanse, formell overflatedesign og ornamentikk med spesiell oppmerksomhet til dører og vinduer. Dekorative detaljer inkluderer treverk og hvite trekolonner.

En slik dør kan gjenkjennes ved en horisontal inndeling, som gjør at den øvre halvdelen av døren kan åpnes mens den nedre halvdelen forblir lukket. Denne funksjonen ble designet med det mål å holde dyr utenfor huset på gårder og fjøs for å la lys komme inn. Selv om slike dører var populære på 1600 -tallet, Nederlandsk kolonister tok med seg denne ideen til den nye verden, og det ble et definerende punkt for den nederlandske kolonistilen.

Klassisk versjon av dører

Klassisk versjon av dører

Hvordan ser innerdører ut??

Hovedtrekkene til innvendige dører er symmetriske former og dekorativ støping, men det er en rekke tilleggsegenskaper som vil bidra til riktig design av designet.. Her er de:

 • preget paneler. De kommer i forskjellige former og størrelser, med fem paneler, med tre horisontale og to vertikale retninger. Ofte brukes 1, 2, 4, 6 eller flere horisontale og vertikale paneler til innerdører. Et design kan inneholde opptil ti små paneler. Jo flere paneler, jo mer tradisjonell ser døren ut;
 • mørke harde tresorter. Tidlig arkitektur brukte mørkere farger, hovedsakelig jordfarger. Det inkluderte også harde varianter som valnøtt, kirsebær og mahogni. Det er innerdører som ikke passer til denne tradisjonelle stilen. De kommer i mye lysere farger – dette er konsekvensene av innflytelsen fra renessansen;
 • vindu. Mange dører i engelsk stil har vinduer. De kommer i en rekke former og størrelser, og kan inneholde flere små vinduer. Bare velg stilen du liker best med riktig antall vinduer, så ser det bra ut med andre interiørelementer..

Alternativ med vinduer

Alternativ med vinduer

Kort sagt, dører kan gi et rom som berører det som vil bli hovedtrekk i hele designet..

Kjøkken

Bare naturlige materialer av høy kvalitet kan brukes på kjøkkenet:

Det er ikke rom for billige etterligninger. Trevarer foretrekkes gjennomgående. Gulv, paneler, dører, skap osv. Må være laget av fint tre.

Bare naturlige materialer skal brukes

Bare naturlige materialer skal brukes

Den georgiske æra introduserte beskjedent mykt interiør med antikk storhet, symmetri, strenge linjer og former. Den viktorianske perioden er mindre streng. Paletten og innredningen er rikere på den, og skapene er mer elegante.

Britiske retter er mangefasetterte, de har absorbert både de hundre år gamle britiske tradisjonene og kulturarven til koloniene deres. Men, til tross for denne eklektismen, kan den nevnte tilnærmingen til design ikke forestilles uten klassisk eleganse, symmetri, måtehold, renhet i linje og form.. Enhver prangende og lys idé er tabu..

Ingenting lyst og prangende

Ingenting lyst og prangende

Kjøkkenskap

Selv om fargene varierer, vil bare dempede toner være akseptable. Jeg må si nei til overdreven lysstyrke og kontrast. Et annet alternativ er pastellfarger og dype toner av grønt, mørkt rødt og sennep.. Hovedmønstrene er striper, rutete, blomstermotiver og heraldiske motiver. Designere fremhever overflod av rikt teksturerte stoffer.

To ideer for kjøkken

Det er to typer britiske retter – klassisk og rustikk. Klassisk streng, lakonisk og sofistikert.

Interiør med grønne møbler

Interiør med grønne møbler

Britiske landskjøkken er koselige, hjemmelignende, mindre systematiske. Men samtidig er han fortsatt solid, pålitelig og respektabel..

Oppsett

Interiøret på kjøkkenet er basert på prinsippene for symmetri og funksjonell sonering. Sentrum av rommet er vanligvis opptatt av en stor bord, rund eller oval. Den kan brukes til matlaging (spesielt hvis du installerer en oppheng hylle over ham). Resten av møblene, komfyren, ovnen eller annen passende enhet er innebygd i veggene.

Klar og glatt form på kjøkkenet

Klar og glatt form på kjøkkenet

Selvfølgelig må det være god plass til å implementere denne designideen. Og det er nesten umulig å lage et ekte britisk interiør i et lite rom.. Den eneste veien ut er å kombinere to rom, lage et kjøkken-spisestue eller kjøkken-stue, men tenk på oppsettet ditt før det..

situasjon

RådDet er viktig å opprettholde treets naturlige tekstur. Når du farger, bør du foretrekke naturlige nyanser..

Opprettholde treets naturlige struktur

Opprettholde treets naturlige struktur

Synke rustfritt stål er rett og slett uakseptabelt. Du bør velge massiv faux stein eller keramiske vasker. Når det gjelder prisen, er garderober i engelsk stil tradisjonelt klassifisert som premium..

Hvitevarer

Bruken av alt det moderne er uakseptabelt, alle innovative enheter i dette århundret må plasseres for ikke å være iøynefallende.

Streng stilprakt

Streng stilprakt

Kjøleskap og andre massive kjøkkenapparater kan gjemmes bak trefasader. Små enheter kan plasseres i skap og skuffer. En annen interessant utvei er å kjøpe spesialutstyr laget i vintage stil..

Etterbehandling

Dekorasjonen på det tradisjonelle engelske kjøkkenet minner noe om innredningen i stua. Keramikk fliser med mønstre kan bare påføres i nærheten av vasker eller ovner, mens den andre overflaten er dekket med tapetimiterende stoffer i tradisjonelle farger eller trepanel.

Innvendige tepper er ikke typiske

Innvendige tepper er ikke typiske

Kjøkkengulvet kan enten være tre (planker eller laminat), eller flislagt. Det er lurt å ordne geometriske mønstre under føttene. Det kan for eksempel være en svart og hvit brakett. Teppe på gulvet er typisk for britisk tradisjon.

Tak det er ønskelig å bli ferdig gips og male den med lys maling. Om ønskelig kan den dekoreres med spesielle trebjelker. Selvfølgelig er kjøkkendesign i engelsk stil dyrt, men resultatet vil glede deg.

Ikke glem god belysning

Ikke glem god belysning

Kjøkkenbelysning bør være tradisjonell, uten trendy spotlights. Tenk på den klassiske massive krystall lysekrone, flere lamper plassert i forskjellige områder og en stående armatur for lokalisert mykt lys.

Little Old World: studiodekorasjon

Små rom bruker teksturerte vegger for å forbedre rommets estetikk og kunstig eldre overflater som står i kontrast til de polerte og reflekterende overflatene som ofte brukes i moderne interiørdesign..

Dype, rike og kongelige toner dominerer fremdeles. Hvis lyse nyanser brukes, dempes de alltid. Veldig dristige eller neonfarger vil aldri bli en del av denne innredningen. Bruk burgunder, marineblå, grønn, oker og krem.

Bruke dempede toner

Bruke dempede toner

Store blomstermønstre eller striper brukes, små utskrifter brukes ofte i kombinasjon med tunge, komplekse teksturer. Interiør aksenter og fokuspunkter er vevde gobeliner, rekkverk av smijern og keramiske elementer.

Hva gjør britisk interiørdesign spesiell?

Interiøret av høyeste kvalitet har en unik sans for karakter. De har en historie og rik personlighet.. Britisk design raffinement er forankret i en stolt arkitekturhistorie, fra det store nyklassisiske engelske landstedet og georgiansk rekkehus til våningshus og landlig stil. Samtidig så britiske designere også med stor glede på fremtiden og hentet inspirasjon fra reiser..

Engelsk stil leilighet - Interiørnøkkelberøring. Vi tilpasser oss selv (stue, soverom, kjøkken, bad) Engelsk stil leilighet - Interiørnøkkelberøring. Vi tilpasser oss selv (stue, soverom, kjøkken, bad) Engelsk stil leilighet - Interiørnøkkelberøring. Vi tilpasser oss selv (stue, soverom, kjøkken, bad)

Engelsk stil leilighet - Interiørnøkkelberøring. Vi tilpasser oss selv (stue, soverom, kjøkken, bad)

VIDEO: Funksjoner i engelsk stil

konklusjoner

Den definerende funksjonen er evnen til å holde mange forskjellige elementer i en enkelt visjon.. Hans endelige mål er ekte individualitet.. Det er denne følelsen av individualitet og forståelse av det unike som bidrar til å utvikle britisk design. Vi har alle blitt mer utdannede de siste årene og mer krevende når det gjelder å skape noe spesifikt for oss, våre behov og ønsker. Således er stilen i Storbritannia valget av moden natur.

Previous Post
Τι είναι οι περσίδες στα παράθυρα (200+ Φωτογραφίες): Όλα τα είδη σχεδίων για το σπίτι σας
Next Post
Keramiske gulvfliser – kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang