Rom for tenåringer gutter og jenter i en moderne stil. TOP-8 designideer + 175 BILDER
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Rom for tenåringer gutter og jenter i en moderne stil. TOP-8 designideer + 175 BILDER

Rom for tenåringer gutter og jenter i en moderne stil

Har barnet ditt vokst opp? Er han 13? fjorten? femten? Gratulerer! Det er på tide å tenke på en ny personlighet som dannes foran øynene dine! I din egen leilighet! Finn ut alle hemmelighetene til vellykket og vakkert interiør. Flere detaljer senere i artikkelen.

Velkommen hjem

Se nå hvor barnet ditt bor. I barnehagen? Og hva er det? En haug med leker, et søtt teppe og fly – bjørner på tapetet?

En barnehage som kan gjøre drømmer til virkelighet

En barnehage som kan gjøre drømmer til virkelighet

kjære foreldre, barn bør forbli i barndommen, og du har å gjøre med en moden person som har nye interesser, hobbyer og venner. Selv om de er venner fra barndommen, vokste de også opp. Det er på tide å seriøst tenke på boligen til en ung gutt.

Det viktigste er at rommet er koselig og behagelig.

Det viktigste er at rommet er koselig og behagelig.

Det er på tide å bestemme hvordan tenåringens opphold hjemme skal bli behagelig. Og den korteste veien på vei til tilnærming til fedre og barn kan være arrangementet av personlig plass for en sønn eller datter..

Til å begynne med, legg bort barneleker, små stoler, “søte” puter og gardiner. Det er synd å kaste det – gi det ut til slektninger, venner eller naboer. Noen har små barn. Videre vil det ikke være overflødig å rådføre seg med barnet ditt, finne ut hva han vil, hvordan han eller hun ser et nytt rom.

Før du gjør noe, er det bedre å rådføre seg med barnet ditt.

Før du gjør noe, er det bedre å rådføre seg med barnet ditt.

På dette stadiet bør du ikke diktere vilkårene dine og pålegge dine egne preferanser. Å realisere barndomsdrømmene dine vil neppe lykkes.

Et tenåringsrom trenger ikke å ligne et soverom i barnehagen. Men samtidig er dette ikke et voksenrom ennå. Ulike stiler, farger, dekorative elementer kan kombineres her. Alt avhenger av personligheten til barnet ditt. Det er nødvendig å ta hensyn til interessene, preferansene, hobbyene til den voksende personen.

Vi tar hensyn til hobbyene til en voksen

Vi tar hensyn til hobbyene til en voksen

Det viktigste kriteriet når du skal velge design bør være følelsen når du er “rolig”. Når han kommer inn på rommet sitt, må barnet komme inn i sin egen verden, og stikkordet her er hans eget.

TOPP 8 populære ideer og stiler for barnehagen

Se nå nærmere på – hva elsker avkomene dine? Hva er du interessert i, hva streber du etter, hva drømmer du om? Musiktimer, sport eller lyst til å reise kan vises i interiøret og dermed skape et interessant design for barnet ditt ved å investere i det hele varmen i foreldrehjemmet.

Hobbyer selv på veggen er en kombinasjon av kreativitet og skjønnhet

Hobbyer selv på veggen er en kombinasjon av kreativitet og skjønnhet

Det er mange stiler og retninger som dekker behovene til den mest ekstraordinære personligheten..

Høyteknologisk

En retning preget av en kald palett. Massive vegger og møbler, kromdetaljer, grått eller ståltilbehør. Denne designen innebærer ikke blomstermønstre eller ornamenter. Det etterlater imidlertid muligheten til å diversifisere rommet ditt med plakater, plakater, fotografier.

Høyteknologisk monotoni

Høyteknologisk monotoni

Strenge geometriske former for møbler råder. Bruken av alle slags hyller og hengende hyller vil tilføre luftighet til et slikt interiør. Levende detaljer som f.eks, puter, gardiner, ottomaner, legge vitalitet til de generelle strenge omgivelsene.

En kul fargepalett er karakteristisk for denne stilen.

En kul fargepalett er karakteristisk for denne stilen.

Et slikt rom kan godt glede en person som vet nøyaktig hva han vil og beveger seg ubarmhjertig mot målet sitt. Dette er et sted hvor alt alltid er på plass, og det er nesten aldri rot..

Et sted for orden og komfort

Et sted for orden og komfort

Moderne

Denne stilen er preget av konsisthet og komfort. Det skiller seg ut med flere parametere:

 • Rolig hovedbakgrunn av vegg, takdekorasjon.
 • Ukompliserte møbler.
 • Praktisk med et organisert rom.
 • Etterbehandling med høyteknologiske materialer.

Ukompliserte møbler? Dette er moderne

Ukompliserte møbler? Dette er moderne

I tillegg til høyteknologisk, tillater den lyse aksenter i moderate mengder. Allsidigheten til denne løsningen understrekes av det faktum at både en jente og en gutt kan like det på samme måte..

Klassisk stil

Den er preget av tremøbler, tradisjonelle nyanser, lyse tapeter (med kjedelig ornamentikk eller monokrom), den vanlige vindusdekorasjonen med ledsagede gardiner (tyll, organza).

Lett og uformell klassiker

Lett og uformell klassiker

Mest praktisk av alt:

 • Krever ikke trendy etterbehandlingsmaterialer.
 • Teksturert tapet på veggene passer perfekt inn i helhetsbildet (mens de mulige skjuler ujevnhetene i veggene).
 • Når barnet vokser opp, kan rommet bare gjennomgå mindre endringer uten å kreve en radikal stilendring..

En klassiker som ikke krever drastiske endringer

En klassiker som ikke krever drastiske endringer

Marint tema

En veldig populær retning til enhver tid. Ideell for drømmere, reiseelskere, eventyrromaner.

For det meste foretrekker gutter et slikt følge. Men la oss ikke ekskludere jenter fra denne kategorien..

Marint tema for gutter

Marint tema for gutter

Denne designen er dominert av blått i alle varianter – fra himmelblå til rik indigo. Hvite, brune, røde og grønne nyanser er gunstig kombinert her. Fotomalerier med marint tema, detaljer om skipsutstyr, fresker på veggene med bildet av en havbølge, sand på stranden passer perfekt inn i konteksten.

Fotomalerier med et marint tema ser ikke verre ut

Fotomalerier med et marint tema ser ikke verre ut

Møbler i et slikt rom er vanligvis stilisert til et generelt designkonsept. For eksempel vil en køyeseng bli et ekte skip for brødre..

Musikalsk regi

Blir verdsatt av unge musikkelskere. Det er ingen grense for fantasi. Fra klassisk til rock kan en hvilken som helst retning tjene som grunnlag for utførelsen av kreative ideer.

Det er ingen grense for fantasi der det er musikk

Det er ingen grense for fantasi der det er musikk

Portretter av dine favorittartister på veggene, musikkinstrumenter, noter, plater og plater – bare en liten liste over hva som kan dekorere rommet til ditt unge talent.

I et slikt interiør kan det ikke være klare fargebegrensninger. Alt vil avhenge av eierens preferanser. Gjør barnehagen til et musikkstudio eller en rockekafé, og tro meg, du vil gjerne besøke musikeren din.

Det er ikke mye lys farge selv her

Det er ikke mye lys farge selv her

Når du skal dekorere et rom for en tenåring i denne stilen, må du passe på ekstra lydisolering. Redning kan være tett linoleum med en lydabsorberende effekt eller et tykt teppe med en lang haug, som etterligner gress. De fleste tenåringer elsker forresten å sitte med en bærbar PC eller favorittbok på gulvet..

Maiden studio

Leiligheter for en tenåringsjente kjennetegnes ved en overflod av tilbehør, dekorative elementer og en delikat fargepalett. Unge damer er drømmende og romantiske. De streber etter å omgi seg med vakre ting, som absolutt må gjenspeiles i interiøret..

Mye tilbehør og søte detaljer

Mye tilbehør og søte detaljer

Rosa landet

Stor himmelseng, et blomstermønster på tapet og tekstiler, buede møbler, et speil i en utskåret ramme, en elegant bankett og et sminkebord – dette er de uunnværlige egenskapene til hjemmet til en ung skjønnhet.

Alle nødvendige attributter er tilgjengelige

Alle nødvendige attributter er tilgjengelige

Paris

Drømmen om vakre fjerne byer og land vil gå i oppfyllelse i et rom med fransk tema.

Hovedelementene for et slikt rom er:

 • varme pulverformige nyanser i dekorasjonen av veggene (beige, fersken, crème brulee);
 • myke flytende gardiner på vinduene;
 • bilder av Eiffeltårnet i forskjellige varianter (dette kan være et tapet eller en fresko på veggen, en plakat eller et fotografi i en stilig ramme, figurer, anheng eller postkort);
 • nåde og aristokrati i alt – fra møbler til dekorasjoner.

Skjønnheten i Paris i delikate nyanser for jenter

Skjønnheten i Paris i delikate nyanser for jenter

Designer eller ikke

Når beslutningen om å gjenskape rommet er tatt, er stilen bestemt, et annet spørsmål oppstår: å invitere en profesjonell designer eller utvikle et prosjekt på egen hånd?

La oss vurdere begge alternativene i detalj..

Interessant etterligning av en bokhylle på veggen

Interessant etterligning av en bokhylle på veggen

Designer

1Har en flott opplevelse, vet hva som går med hva, hvordan du velger møbler, tapeter, maling. Han vil gjøre jobben sin raskt nok. 2Hele interiøret vil være gjennomtenkt til minste detalj, rommet vil vise seg å være perfekt, selv for et bilde. MEN! I dette prosjektet vil ikke varmen bli bevart, designet vil vise seg å være vakkert, men fremmed. 3D -designertjenester er ikke billige.

Rommet skal være lyst og ikke fullt av møbler

Rommet skal være lyst og ikke fullt av møbler

Mor far meg

1Det er ikke lett å lage et designprosjekt på egen hånd! MEN! Du har en flott mulighet til å delta i felles kreativitet med hele familien. Hovedeieren av de nye boligene vil være direkte involvert i opprettelsen, og dermed oversette ideene sine til virkelighet. 2 Ikke glem at tenåringer vokser opp, og barnet ditt kan bli lei av det nye interiøret veldig raskt. Derav spørsmålet: er det virkelig nødvendig å bruke penger på en dyr designer hvis alt dette blir irrelevant om et par år. 3Den økonomien du sparer på designeren kan brukes på dyrere møbler, som i motsetning til vegger vil vare i mange år..

Marine tema opp - uvanlig, men originalt

Marine tema opp – uvanlig, men originalt

Hvilken farge å velge

Hvis du bestemmer deg for å gjøre alt selv og ikke blir hengt opp i et dyrt design, foreslår jeg å begynne med å velge fargen på det nye rommet..

Den psykofysiske tilstanden til individet som bor i den, avhenger av hvilke toner som råder i stua..

Det er fargevalget som bidrar til en positiv emosjonell tilstand.

Det er fargevalget som bidrar til en positiv emosjonell tilstand.

Så en overflod av mettede røde nyanser kan føre til aggresjon eller tvert imot forårsake en depressiv tilstand. Utbredelsen av for mørke og dystre farger provoserer et sammenbrudd. Inkonsekvente nyanser gir opphav til fraværende sinn og disharmoni i tankene.

Her er noen eksempler på gode fargekombinasjoner i interiøret..

Hovedfarger
rød Hvit, svart og hvit, gyllen, blå, sølv
oransje Hvit, rød, grønn, svart, grå
Grønn Hvit, lysegrønn, gul, svart, grå
Blå Grønn, turkis, rød, lilla, grå, gull, brun
Fiolett Rosa, grå, hvit, gråblå, sølv
brun Hvit, beige, blå, gull
Grå Svart, rosa, grønn, blå

Det er absolutt ikke nødvendig å overbelaste interiøret med en overflod av farger. Det er nok å legge til et lyst tilbehør for å livne opp plassen. Og omvendt, detaljer om en rolig farge kan fortynne en for mettet farge..

Lys, fargerik, positiv

Lys, fargerik, positiv

Ved hjelp av forskjellige farger kan du visuelt utvide eller begrense rommet, samt dele det i deler.

Sonering

Når du starter en makeover i en barnehage, er det viktig å ikke overse en slik faktor som fordeling av romrom. Tross alt bør barnet studere, slappe av, kommunisere med venner, gjøre det han elsker. Og for alt dette trenger han plass.

Utmerket sonering for et behagelig tidsfordriv

Utmerket sonering for et behagelig tidsfordriv

Det er bare tre hoveddeler som kreves for å fylle rommet fullt ut med funksjonalitet:

ArbeidssoneStedet der lekser gjøres. Også egnet for hobbyer og hobbyer. Det gir et skrivebord, det nødvendige antallet av alle slags hyller og stativer. Det er viktig å organisere belysningen av dette området og om mulig skille det fra hovedrommet. Dette kan gjøres ved hjelp av en rackpartisjon.

HvilesoneDenne soveplassen er utstyrt med en full seng eller sofa (avhengig av størrelsen på rommet). For små rom kan en seng innebygd i en garderobe være en skikkelig velsignelse..

LagringsområdeGarderobe. Her passer både en kommode med skuffer og en garderobe med et stort antall hyller, skuffer og rom. For et lite rom vil den samme transformatoren tjene som en god løsning – en garderobe med en innebygd seng.

Praktiske hyller med hyller

Praktiske hyller med hyller

Belysning

Valget av lamper, bordlamper, lysekroner for et tenåringsrom bør være veldig forsiktig. Mengden lys påvirker ikke bare barnets helse, synet, men også den emosjonelle tilstanden generelt..

Ikke spar på belysning for barna dine

Ikke spar på belysning for barna dine

Hvert adskilte område bør utheves i henhold til formålet. Så i arbeidsområdet vil en naturlig lyskilde – et vindu, være ideell, og om kvelden – en bordlampe..

Passer for ledig plass taklampe dagslys, og det er mulig å supplere dette området med en gulvlampe eller lampe, og ordne et nattlys ved siden av sengen.

Ekstra belysning skader ikke

Ekstra belysning skader ikke

Lyset i en tenårings retrett bør ikke være hardt. Velg plasseringen av belysningsarmaturene, ta hensyn til arrangementet av møbler og plasseringen av dekorative elementer, slik at metalldeler ikke “blender” i lys av lanterner, møbler ikke kaster fryktinngytende skygger, og speilet ikke skinner som en ildkule.

Alt med måte er det beste alternativet for et slikt rom.

Alt med måte er det beste alternativet for et slikt rom.

Skiferbrett for store tegnefolk

Skiferbrett for store tegnefolk

VIDEO: Vi pynter det vakreste barnerommet

Previous Post
Τι είναι οι περσίδες στα παράθυρα (200+ Φωτογραφίες): Όλα τα είδη σχεδίων για το σπίτι σας
Next Post
Keramiske gulvfliser – kjærlig fra Spania. 240+ (Foto) for kjøkken, bad, gang