Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) – Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer

Brunt kjøkken i interiøret

I løpet av de siste årene har mange toner dukket opp som “nye nøytrale”. Imidlertid kommer en av de mest oversett og undervurderte tonene i dekorasjon til å komme til syne, den kan lage et flott nøytralt opplegg – eller være sterk nok til å komme med en ekte uttalelse. Ja, brunt regnes vanligvis ikke som det mest originale valget, men det gjør veien inn i moderne interiør..

Foreninger knyttet til brun er høstlige, naturlige og har en organisk følelse som garantert vil bringe en slags innbydende varme inn i rommet ditt. Den har et stort utvalg av nyanser inne. En rik mahognybrun kan komme med en uttalelse, men en myk lysebrun, pergament eller melkebrun kan skape et mykt, innbydende bakteppe for malerier., møbler, detaljer.

Et kjøkken som ser solid ut

Et kjøkken som ser solid ut

Brun kjøkken ideer

Brun – fargen på mørkt tre, fruktbar jord. Dette er et sammensatt fargeskjema som består av en kombinasjon av rødt, svart og gult. Det er utbredt i naturen, tre, jord, det er fargen på menneskehår, øyne, hudpigmentering.

Den inneholder mange toner som går fra lys beige til mørk brun. Noen vil tro at brunt er for sint eller kjedelig til å dekorere et kjøkken, men hvis det gjøres riktig, kan du lage et hyggelig, varmt kjøkken som er koselig, komfortabelt..

Det er ganske mange måter du kan innlemme det på kjøkkenet ved å bruke det forsiktig i stor skala, for eksempel for skap, gulv, andre grunnleggende komponenter på kjøkkenet. Nyanser fungerer godt med mange forskjellige typer metaller, teksturer, overflater, teknikker. Du kan blande, matche forskjellige gjenstander som vindusbelegg, barkrakker, forkle etc. Hvis du liker varmen fra brunt, kan du lære hvordan du kan bruke den på kjøkkenet. Her er noen ideer..

Klassisk i mørke farger

Klassisk i mørke farger

Bland det gamle med det nye

Brown er et flott alternativ for å kombinere to typer dekorasjonsordninger, for eksempel historisk og ny stil. Selv om brun ofte regnes som en eldre, mer tradisjonell farge, kan du ta den tilbake fra “gammel”, legge til “ny” for å gjøre den mer moderne for i dag.. Banebrytende apparater med slanke, trendy utseende, for eksempel børstet nikkel eller rustfritt stål, fungerer godt med brune nyanser.

RådBland brune skap med glassdører eller åpne hyller med gulv eller travertin bakplate og benkeplater i granitt med en blanding av lys og mørk brun.

Popfarger

Bruk et fargeklatt på hele kjøkkenet for å oppveie det kjedelige brune. Røde nyanser passer alltid godt til det. Gul, grå, oransje toner brukes også ofte med brun. Stoffer er det beste stedet for aksenter, for eksempel på vindusbelegg eller sitteputer. Bruk et fargeklatt på et forkle -mønster eller på et lys som henger over kjøkkenet ditt bord.

Legg til levende elementer i interiøret

Legg til levende elementer i interiøret

Oppgrader møblene dine

Hvis du vil skape et fornuftig utseende med en brun fargetone, kan du prøve mer moderne møbler som kjøkkenbord, gassovn eller skjenk. Finn elementer som er moderne, men ikke altfor store.

Et stort brunt bord eller andre store møbler kan virkelig bringe for mye brunt inn på kjøkkenet og tynger det. Moderne eller malte bardisker, eller en hvit og kremet skjenk med glassdører kan dekorere kjøkkenet ditt..

Kombinasjoner av brunt

Brown er en seriøs, jordnær farge som betyr stabilitet, beskyttelse, komfort, støtte.. Fordi den er solid, holdbar, moden, foretrekkes den ofte av menn innen interiørdesign..

Lilla kombinert med brun

Lilla kombinert med brun

Å kombinere brunt med andre farger i interiøret kan være som følger:

 • grå, sølvmetallic med brun for et uvanlig nøytralt utseende;
 • svart, oransje-rød, hvitaktig med brun for en sterk nøytral bakgrunn;
 • blekrosa, lysebrun, beige, svart for nøytrale farger;
 • lysebrun, oransje sitrus, en nyanse av hvitt for jordiske vibrasjoner;
 • brun, rød, lys blågrønn skaper en jordisk plan full av liv;
 • brune nyanser med nyanser av grått med en mørk jordnær oransje-rød er et sterkt maskulint opplegg;
 • mørk sjokolade som bakgrunn fungerer utmerket med oransje-brune, gule, så vel som grå nyanser som gir lyshet.

Lys oransje benkeplate

Lys oransje benkeplate

Kjøkkenet er hjemmets hjerte, et sted hvor deilige måltider tilberedes for hele familien. God mat trenger atmosfære, varme, supplert med fargene rundt. La oss ta en titt på hvordan hver nyanse påvirker kjøkkenet vårt med disse gjennomtenkte, nøye utvalgte prøvene..

Blander brune med lyse, nøytrale toner

Lyse, mørkebrune nyanser fortsetter å ta stolthet i nye interiørdesigntrender. De er komfortable, trygge, elegante, kjente, godt egnet for enhver stil, layout, arkitektur. Lyse, mørke nyanser er allsidige og fengslende, slik at du kan lage rolige og fredelige interiørdesigner i nøytrale toner eller eksperimentere med livlige fargekombinasjoner for å lage et personlig interiør..

Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer

Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer

Siden brunt er ganske uttrykksfullt og kraftig, kan til og med et maleri, kastepute, blomsterpotte eller bilderamme i mørkebrunt vakkert markere moderne interiørdesign i lysere toner, noe som forbedrer et interiør i hjemmet med sterke fargekontraster og en behagelig følelse.. Du kan plassere malerier eller fotografier i brune nyanser på veggene for en uttrykksfull, uventet effekt..

Alle brune toner fungerer godt med svart, grå, hvite ornamenter. De ser interessante ut med grønt, gult, og skaper naturlige, levende, moderne interiørfarger. Lilla, rød, rosa, blå – et passende alternativ for aksenter.

Brun og hvit kombinasjon

Brune ser flotte ut med hvit innredning – hvite rommøbler, belysningssystem, veggmaleri, gardiner for vinduer, gulvmatter. Hvitt gjør brunt mer uttrykksfullt, understreker kontrasten, sammen er de som ren luft og fuktig jord. Kombinasjoner av krem ​​eller en hvilken som helst hvit nyanse i kjøkkentekstiler er flotte for å skape balanserte, levende og komfortable kjøkken..

Hvitt gjør brunt mer uttrykksfullt

Hvitt gjør brunt mer uttrykksfullt

Taupe dekor

Brun passer godt til enhver tekstur, ser spesielt vakker ut med naturlig tre. Plasser den grå fargen i den grove teknikken slik at den står i sterk kontrast med treverket. Tre kan også tynnes med betongvegger for å bringe et industrielt preg på en koselig atmosfære..

Krom med klar akryl, smijern med keramikk er flott for moderne interiørdesign i sjokoladefarger med forskjellige fargeaksenter. Nydelig lys, mørke nyanser, mørk mokka, kaffe, sjokolade, bronse, mahogny med oker, sand eller kamelhår ser fint, behagelig ut.

Brun blander seg godt med hvilken som helst tekstur

Brun blander seg godt med hvilken som helst tekstur

Vegger

Kastanjevegger ser best ut med myke tonede lampeskjermer. Lysebrune nyanser, beige, gulbrun er flotte for å skape et romantisk, koselig utseende, de påvirker stemningen i rommet.. Levende gule, smaragdgrønne grønnsaker fungerer godt for dristige, stilige aksenter og lyser opp moderne interiørdesign i nøytrale rødbrune nyanser..

Viktig. Kastanje malte vegger skaper et unikt interiøropplegg, de tjener som en av måtene å bringe et nytt utseende til rommet, skape unike, veldig personlige interiører i hjemmet.

Spill med kontrast

RådBruk lyse rosa, lilla eller blå fargetoner, lilla, rødbrune nyanser til vindusskjermene, møbeltrekk, lampeskjermer, puter, blomsterpotter, kjøkkenutstyr.

Disse tonene gir interessant, livlig design som er basert på mørke og lysebrune nyanser..

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

Naturlige tre teksturer og tekstiler

Sjokoladefargen er flott til møbler. Massivt tre, moderne trematerialer er i harmoni med alle mørke, lysebrune nyanser. Å legge til dekorativt tilbehør i levende fargetoner skaper unike, imponerende moderne ideer.

Jute Ideas Lag stilige miljøvennlige retreater. Kastanje, kombinert med stilige mønstre og andre lyse nøytrale toner, kan dramatisk transformere interiørdesign, overraskende med slående detaljer, bringe balanse og gi et spesielt utseende til interiøret..

Legg til kreative bilder i et monokromt opplegg. Sjakk, striper, enkle geometriske eller runde ornamenter til vegger, skap, fengende puter, møbeltrekk, vindusgardiner eller kjøkkenutstyr, vaser, lampeskjermer – vellykkede, unike, moderne ideer for interiørdesign.

Sjokolade nyanse er flott for møbler

Sjokolade nyanse er flott for møbler

Myk beige og mørk brun fargekombinasjon

Kremete sjokoladefarger ser fabelaktig romantiske og myke ut. Blanding av mørk brun med lysebrun som f.eks beige, kamelull, oker, sand, solbrun, hvete, samt fremhevelse av moderne interiørdesign med lyse blågrønne, blå, blå tilbyr måter å skape spektakulære, men koselige, elegante interiører.

Hodesett av tre

Tremøbler i naturlige farger ser komfortable, kjente og fungerer godt for tradisjonelt og vintage interiør. Men det er også flott for å skape unge, friske, moderne interiører som gjenspeiler din personlighet – bare legg til dristige, levende farger i opplegget..

Monter naturstein for benkeplater til skap slik at begge materialene utfyller og spiller på hverandre.

Dette kjøkkenet ser koselig ut

Dette kjøkkenet ser koselig ut

Gulbrunt interiør

Gul står for kreativitet og vekst. Lyse farger mykes passende opp med en nesten nøytral brun fargetone. Gul er en levende farge som har vist seg å stimulere tanke, fantasi og kreativitet.

Stabil, solid brun fungerer godt med gule. Det er også en farge som står for enkelhet, komfort. Praktisk, men med sensuelle overtoner, er brunt mest egnet for kjøkkeninnredning. Brunt og gult kjøkken er fokus for et konsekvent kreativt og tilfredsstillende kosthold.

Gul er en allsidig farge som passer godt sammen med mer konservative brune. Det er bra når brun tjener som tillegg i ordningen, siden den har et stort utvalg av nyanser fra rik rav til blek krem. Lysere gule nyanser inkluderer:

 • chartreuse;
 • krom;
 • gull;
 • sitron.

Brun har nyanser som spenner fra beige til mørk sjokolade.

Gul betyr kreativitet og vekst

Gul betyr kreativitet og vekst

Varmere gule nyanser, for eksempel krem, smør og sitronpasta, passer veldig godt til rikere, mørkere brune. De gir et mer tradisjonelt utseende, gir en varm velkomst.

Du kan legge til:

 • lyse popfarger;
 • chartreuse;
 • sitrus;
 • gull.

Dypere gule nyanser som rav og aprikos ser sensasjonelle ut med beige og brune. For å unngå at denne kombinasjonen ser dyster ut, legg til noen dråper rød eller grønn eller svart som aksenter for å holde den interessant..

Fargeskjemaet i et rom bestemmer følelsen

Fargeskjemaet i et rom bestemmer følelsen

Her er hva designere har å si om dette:

 • “Siden brun er en blanding av rødt, gult og svart, er det en sammensatt farge som ser bra ut med gult fordi den allerede er i kompositten. Mal veggene med smør og få skap og gulv til å se mørke mahogni ut. Bruk en lys brunaktig gul granitt til benkeplaten og trimmen, med en ekstra lysere nyanse av den samme gule på bakplaten. Røde aksenter på servise eller vinduskarmer kan legge til et fokuspunkt. “- Jordan Dayne fra Jazz Interiors.
 • “Gjør veggene beige og tilsett lyse skap med sitron eller smørblomst. Vinylgulv med beige, hvite og gule mønstre vil se zenit ut. Legg til et forkle i samme gule nyanse med svarte aksenter på veggdekket, teppet og serviset. “- Ashley Brown fra Pretty Homes.
 • “De gule veggene med mørke tremøbler og det samme gulvet ser vakkert ut. Legg til beige eller kremfokuspunkter for en deilig kontrast. Fargene matcher perfekt og skaper en virkelig varm og koselig atmosfære ”- Sandra Lenon.

Gul er en allsidig farge

Gul er en allsidig farge

Fargeskjemaet i et rom bestemmer følelsen. Gul og brun mat kan være tradisjonell og varm, eller hard og moderne. Velg skjemaet ditt og begynn å lage. Lag din egen kombinasjon.

Sommerpalett av grønt og brunt

Grønt er i hovedsak en sommerfarge, og det ser best ut når det plukkes i riktig gressgrønne nyanse. Brunt og grønt sammen er en flott kombinasjon fordi dette er det vi ser i naturen, spesielt i trær..

Tenk på et mønster som inneholder tremøbler. Kjøkkenet er den delen av hjemmet hvor du effektivt kan bruke tre for stil og funksjon på samme tid. Her trenger du riktig bruk av tre til skapene i forskjellige nyanser av naturlig brun, og du kan kombinere dem med grønne aksenter i de små tingene.. Grønne nyanser kan være i retter, tapet, tepper og gardiner. Det er hus der grønt har blitt brukt passende til skap. Tenk på fargevalget på forhånd før du bestemmer deg for noe..

Legg til litt sommer i interiøret

Legg til litt sommer i interiøret

Brune skap

Fra rotting nyanser til mørkere nyanser av eik og valnøtt, er det flerfargede alternativer for brune møbler som du sømløst kan integrere i ordningen din. Når det gjelder grønt, er den enkleste ideen å bruke den til vegger. Når du designer vegger, kan du holde deg til dempede grønne nyanser, som ikke er så mørke som oliven, men heller ikke så lyse som gress.. Andre farger som kan brukes inkluderer hvit og litt gul..

Middagsone

Grønt og brunt sammen utgjør den perfekte blandingen for et spisebord, forutsatt at det er plass til en sone. Igjen finnes brune elementer i møbler og gulv, mens grønt brukes som borddeksel, vinduskarmer, samt tapet og servise. En interessant idé å legge til her inkluderer planter – i potter, vaser, potter eller henger. Planter fungerer utmerket for spisestuer der det er en naturlig lyskilde.

Små, lyse elementer gjør kjøkkenet friskere

Små, lyse elementer gjør kjøkkenet friskere

Den beste grunnen til å bruke en sommerbrun og grønn palett er for fantastisk stabilitet når begge fargene er i like / balanserte mengder og utfyller hverandre harmonisk.. Hvitt, gult og svart kan brukes proporsjonalt uten å fortynne hovedtemaet.

En fantastisk kombinasjon av brunt og grått

Kombinasjonen av to nøytrale – brun og grå – i et rom er definitivt passende, dessuten finnes de også i naturen. Ikke bare kan de passe perfekt – de fungerer også godt med mange andre farger..

Motsetninger tiltrekker hverandre

Som med alle farger kan brune og gråfarge variere fra kaldere til varmere, men generelt regnes brun som varmere og grå regnes som kaldere. Og det er en av grunnene til at de er så gode sammen.. Grått kan gi en behagelig visuell hvile og markere kaldere områder i et rom med brune møbler, mens brun kan tilføre varme til et rom som er dominert av grått..

Grå kan gi en behagelig hvile for øynene

Grå kan gi en behagelig hvile for øynene

Blande

Når du bruker et overveiende brunt og grått fargevalg, vil det være interessant å bruke forskjellige nyanser av begge fargene. Og fremhev dette fargeskjemaet med en sterk kontrast av hvitt på overflater, vegger, aksentvegger (spesielt teksturerte murstein) og tilbehør som gir friskhet.

Jeg elsker spesielt de varme fargene på treverket, som står i kontrast til de grå veggene og den hvite trimmen. Denne ordningen fungerer bra når du vil gi et nytt utseende til et kjøkken med brune skap..

Og siden brune og gråtoner er nøytrale, er de det perfekte bakteppet for å vise frem dine nåværende favorittaksentfarger..

Stilig alternativ for en liten plass

Stilig alternativ for en liten plass

Murvegg

Rå murvegger definerer en av de siste trendene innen moderne kjøkken. Innvendige mursteinflater er vakre og originale arkitektoniske trekk som gir tradisjonelle og moderne hjem vintage stil. Autentisk mursteinoverflate gir et rustikt preg på oppholdsrom, skaper en koselig atmosfære og fremhever den enkle interiøret. Åpne murstein er allsidige, passer til mange kjøkkenstiler og ser fantastisk ut i små mellomrom og romslige interiører.

Dette er vakre, holdbare og nesten vedlikeholdsfrie arkitektoniske trekk som smelter godt sammen med alle tradisjonelle og moderne materialer. Små klosser med murstein skaper vakre mønstre og tilfører varme til moderne kjøkken. Det er noe med en ubehandlet murvegg som fanger øyet.

Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer

Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer

Ubehandlede murvegger varierer i farge, tekstur og mønster, noe som skaper en industriell sjarm eller en landlig atmosfære. Selv om brune murstein ser fantastiske ut alene, kan de også males delvis eller helt med maling – grå, hvit, svart eller annen farge. Enhver mursteindesign på kjøkkenet vil være uvanlig.

Det blir interessant for deg:

Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort

Fargemagien som påvirker vår oppfatning av interiøret: Rødt kjøkkendesign i lyse farger (115+ bilder)

Friskhet og sikkerhet av grønt i dekorasjon: 130+ bilder av grønt kjøkken i interiøret. Hva gir denne naturlige fargen?

Beige i interiøret: 220 + Bilder av kombinerte kombinasjoner (i stuen, soverommet, kjøkkenet)

Bakgrunn

Det er også ganske hensiktsmessig å bruke tapet som etterligner murverk. Vurder selvklebende teksturerte plater som ser realistiske ut.

RådKombiner aksentmurveggen med alle de kremfargede, grå, kastanjefarger som passer godt med den unike mursteintekstur og mønster for å skape unike mellomrom.

Murvegger ser flotte ut i klassiske kjøkken. En slik vegg gir uttrykksevne til interiøret, og kombinerer harmonisk en moderne tilnærming.. Eldre murvegger – naturlig eller imitert med fototapet – legg til en riflet tekstur som alltid er passende.

Denne veggen gir designet uttrykksevne.

Denne veggen gir designet uttrykksevne.

Murveggdesign

Det er flere vakre måter å bruke en innvendig murvegg for å utfylle det generelle utseendet på kjøkkenet eller spisestuen.. Hvis kjøkkenet ditt bare har én synlig murvegg, vil det være en aksentvegg.. Ved å legge kjøkkenskap til det, kan du gjøre det til et fokuspunkt.

Ved å plassere et oppbevaringsskap på en murvegg eller legge åpne hyller til synlige murstein, kan du forbedre kjøkkendesignet ditt med vakre tallerkener, boller og krukker som skaper en hjemmekoselig atmosfære.. Rustikk design ser spesielt varm, innbydende og innbydende ut.

Alle farger fungerer godt med rå murstein på kjøkkenet, og fremhever det autentiske, sære og stilige utseendet på de umalte blokkene. Å male den indre murveggen i en koordinerende farge er også passende..

Murvegg kombinert med en kremfarge

Murvegg kombinert med en kremskjerm

Art Nouveau kjøkken med murstein

En murvegg er en arkitektonisk funksjon som kan berike og forskjønne moderne kjøkken ved å blande unike teksturer, mønstre og farger med eksisterende kjøkkeninnredning og fargevalg. Innvendige murvegger gir varme og antikk sjarm til moderne kjøkken. Frilagte murstein skaper et unikt, avslappende og sofistikert interiørdesign.

Hvilken kombinasjon med brunt for kjøkkenet å velge?

I interiørdesign er brun en helt nøytral farge som kan overdøve andre farger. Selv om det samtidig kan brukes nesten overalt, fordi tremøbler vanligvis er brune. Nøytrale brune kan få et rom til å føles mer romslig, mens mørkere brune gir en følelse av sikkerhet og komfort.. Fordi den er mer av en nøytral farge, pluss at den også er varm og veldig allsidig, tilbyr den en rekke muligheter for fargevalg..

rød

Mørk sjokolade passer godt til en rød kobberfarge. Dette er tilfellet når rød brenner fortynner kjedelig brun, noe som gjør interiøret interessant og uvanlig..

Kombinert med rødt

Kombinert med rødt

Blå

Blå sammen med sjokolade, rike kastanjefarger spiller på kontraster og skaper en avslappende, innhyllende følelse. Dette er en delikat og fredelig duo.

Delikat og fredelig duo

Delikat og fredelig duo

Gull

For et luksuriøst utseende, berik brun med gull ved å legge det til aksenter, belysning, kjøkkenutstyr og hvitevarer. Gullets dristighet mykes opp av jordfarger og får interiøret til å føles mykt og koselig..

oransje

Dette er et annet organisk tillegg til jordnær, begge fargene utfyller hverandre, noe som gjør interiøret trendy og levende..

Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer

Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) - Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer

Previous Post
Διαμέρισμα αγγλικού στιλ – Εσωτερικές πινελιές. Προσαρμόζουμε τον εαυτό μας (σαλόνι, υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο)
Next Post
Vakre enetasjes husdesign med terrasse (175+ bilder). Funksjoner for plassering på nettstedet