Klesvaskkurv på badet: 145+ (Foto) Innebygd, Flett, Hjørne
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Klesvaskkurv på badet: 145+ (Foto) Innebygd, Flett, Hjørne

Klesvaskkurv på badet: 145+ (Foto) Innebygd, Flett, Hjørne

På badet oppstår absolutt problemet med å lagre skittentøy og klær. Den beste løsningen på dette problemet er å kjøpe en spesiell kurv der du kan oppbevare ting frem til vask. Klesvaskkurver til badet er presentert i et stort utvalg, så det vil være vanskelig for deg å gjøre et valg. Vi vil prøve å fortelle deg om hovedtypene containere og foreslå måter å dekorere hjemmet ditt på med disse enhetene..

Innholdet i denne artikkelen:

Grunnleggende krav: hva du skal se etter før du kjøper?

Kurver er tilgjengelige i forskjellige former og varianter, så du må kjenne de grunnleggende utvalgskriteriene før du kjøper. Det er viktig for deg å velge et møbel som ikke vil ta mye plass, samtidig som det er romslig nok og godt kombinert med badets generelle stil..

Kurver er tilgjengelige i forskjellige former og varianter

Kurver er tilgjengelige i forskjellige former og varianter

For at den skal oppfylle sin funksjon så mye som mulig og opprettholde et pent utseende på rommet, er det nødvendig å velge et produkt med lokk.. Da vil ikke skitne ting se ut. Det er viktig at det er hull. Hvis det ikke er ventilasjon, begynner ting å få en ubehagelig lukt som vil spre seg til hele badet..

Vær oppmerksom på følgende viktige punkter før du kjøper:

 • Materialet i kurven er veldig viktig. Det er ønskelig at det er giftfritt og miljøvennlig, godt operert i et rom med høy luftfuktighet og pålitelig.
 • Uavhengig av form, bør den fremtidige beholderen være praktisk for deg..
 • Den valgte kurven skal passe godt til badestilen, både i form og farge..
 • Store beholdere er veldig attraktive, men vil ta for mye plass. Hvis du ikke vil tvinge plass i rommet helt, bør du vurdere det innebygde alternativet. møbler.
 • Vurder hvordan produktet er laget. Den må ha ventilasjonshull på vegger og bunn, samt et deksel. Det er ønskelig at produktet er naturlig og ikke er dekket med maling. Sørg for at malingen ikke etterlater merker på delikat tøy.

En uerstattelig vare på ethvert bad

En uerstattelig vare på ethvert bad

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Badespeil med belysning (200+ bilder): Praktisk og originalitet av ideen. Velge ekstra tilbehør (stikkontakt / klokke / oppvarming)

Typer linbeholdere

Mange tenker på en vanlig eske med lokk når de nevner en vaskekurv. Imidlertid kommer moderne modeller i variasjon og gir estetikk til interiøret. Noen ganger er det til og med vanskelig å skille dem fra nattbordet under vasken..

Flettet alternativ

Flettet alternativ

Følgende hovedtyper av linbeholdere er delt inn:

 • Standard – oftest funnet i butikkhyllene. De er laget av forskjellige materialer og varierer i type installasjon. Den mest populære modellen i denne kategorien er hjørnekurv. En annen vanlig type er direkte modell, som ofte plasseres i nærheten av vaskemaskinen. Her er også en kurv på hjul inkludert, som er lett å flytte og om nødvendig opptar et fritt hjørne med den. Ulempen med standardkurver er området de tar opp.

Modeller i provençalsk stil

Modeller i provençalsk stil

 • Innebygd – modeller regnes som multifunksjonelle i sammenligning med standardmodeller, fordi de nesten ikke tar plass. Innebygde kurver plasseres i en servantskap under en servant eller en blyant. Tilgang tilbys av uttrekkbare mekanismer.
 • Veggmontert – de samme innebygde kurvene, men de er plassert i overskap. Dette gir deg plass i skapet under vasken til å lagre sjampo og husholdningskjemikalier. Dette alternativet er ikke veldig praktisk å bruke, siden det er upraktisk å legge tøyet i og ta det ut av en slik kurv..
 • Folding – gulvkurver med vanlig form, men de kan brettes om nødvendig. Det vil si at hvis det ikke er skittent tøy for øyeblikket, fjernes produktet ganske enkelt fra øynene og tar ikke plass..

Det finnes mange typer kurver

Det finnes mange typer kurver

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsdesign med og uten vask: Velge møbler (165+ bilder). Hva du skal foretrekke?

Populære materialer

Når du studerer spørsmålet om valg av kurver, er det viktig å studere fordeler og ulemper med forskjellige materialer.. De mest brukte er:

 • Plast – finnes oftest i butikker i landet vårt. De kommer i en rekke former og farger. Hvis du ikke kan bruke mye penger på et kjøp og ønsker et praktisk produkt, kan du kjøpe plastkurver.
 • Tre – et klassisk materiale som er valgt på grunn av miljøvennligheten. Wickerwork ser veldig stilig ut – de er kompakte og visuelt attraktive, de vil passe inn i forskjellige design.

Plast - finnes oftest i butikker i landet vårt

Plast – finnes oftest i butikker i landet vårt

 • Metallisk – oftest er de innebygd, sjeldnere er det standard metallkurver. Oftest produseres de i form av en vanlig gitterterning, som er laget enten av malt eller forkrommet wire..
 • Vev – det minst populære materialet til badkurver. I de fleste tilfeller blir de produsert i form av poser eller en metallramme dekket med stoff. Ved å velge dette alternativet får du problemer: stoffet absorberer raskt fuktighet og blir grobunn for mugg og ubehagelig lukt..

Uttrekkbart alternativ

Uttrekkbart alternativ

Hjørne

Hjørnekurv – den mest relevante containertypen, som velges i forbindelse med å spare plass i rommet. Den er designet for å lagre varer som skal vaskes etter maksimalt to dager. På denne måten forhindrer du fuktighet og bakterier..

Den kan plasseres på et hvilket som helst praktisk sted i huset – på balkong eller i soverom. Imidlertid er det mest relevante stedet for plasseringen av vasketøyskurven badet. Hjørnebeholdere er verdsatt for sin kompakthet, fordi badene ofte ikke er store, og hver centimeter teller.

Hjørnekurv - den mest aktuelle typen containere

Hjørnekurv – den mest aktuelle typen containere

Oftest er de produsert i en trekantet form. Det er to typer modeller: uten lokk og med lokk. Vanlige stasjonære og sammenleggbare modeller er laget, som kan fjernes fra syne når som helst.

Hjørnekurver er hengslet, i så fall er de utstyrt med håndtak. De mest populære materialene for hjørnekurver på badet er:

 • Bambus – et naturmateriale verdsatt for holdbarhet og lang levetid. Utvalget er begrenset til naturlige farger.
 • Rotting – Nok et miljøvennlig materiale med god ventilasjon og holdbarhet. For å forhindre at sopp og bakterier utvikler seg, lakkeres det..

Kan plasseres hvor som helst i huset

Kan plasseres hvor som helst i huset

 • Tre – det er valgt på grunn av fravær av giftstoffer og lave kostnader, samt lang levetid. Produktene veier imidlertid mye, og er også begrenset i fargepaletten..
 • Plast – fuktresistent og rimelig materiale, tilgjengelig i forskjellige farger. Den har imidlertid dårlig ventilasjon og varer som regel kort tid..

RådVelg størrelsen på beholderen, med tanke på størrelsen på badet ditt. Kontroller dekselfiksering, stabilitet og styrke.

Klesvaskkurv på badet: 145+ (Foto) Innebygd, Flett, Hjørne

Kreativt alternativ

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsmøbler: særegenheter ved valg av servanter med servantskap – hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

Innebygd

Møbelprodusenter vet hvor viktig det er å spare plass. Derfor lagde de innebygde vasketøyskurver som kan monteres inne. kabinett eller kantstein. Klær blir skjult, og ledig plass vises.

Runde produkter i forskjellige farger

Runde produkter i forskjellige farger

Alle fordelene med containere vil bli verdsatt av de som har sørget for god ventilasjon på badet. Overflødig fuktighet elimineres, og rommet får frisk luft uten fremmed lukt av skitne ting. Produkter som er innebygd i skapet har følgende fordeler i forhold til sine kolleger:

 • God luftsirkulasjon, ingen ubehagelig lukt.
 • Du blir flink til å se hva som er i beholderen. Om nødvendig kan du enkelt få varen du trenger for vask.
 • Lett og lett å fjerne.
 • Den innebygde metallkurven er budsjettmessig og koster mye mindre enn vanlige tre-kolleger.
 • Den innebygde beholderen deformeres ikke under konstant påvirkning av fuktighet.

God luftsirkulasjon, ingen ubehagelig lukt

God luftsirkulasjon, ingen ubehagelig lukt

Eksperter påpeker en rekke ulemper med den innebygde handlekurven:

 • Hvis enheten går i stykker, er det upraktisk å bruke..
 • Det anbefales ikke å sette en beholder med rene ting eller håndklær ved siden av kurven med skittent sengetøy.
 • Små ting som sokker kan hele tiden falle ut.
 • Hvis beholderen er i tillegg foret med stoff, begynner den raskt å lukte ubehagelig..

Innebygde skuffer varierer i typen festing. Det er containere:

 • Uavhengig – de er lette å nå, flytte og bruke autonomt.
 • Innebygd – forlenger og trekker seg tilbake takket være mekanismen.
 • Avtakbar – en stoffpose med en ramme, som festes ved hjelp av spor på veggene i møblene.

Kan brukes i stedet for skap

Kan brukes i stedet for skap

Skuffer innebygd i møbler er dype og veldig romslige, så vel som små, men brede. Det andre alternativet brukes ofte ikke til skitne ting, men til lagring av sengetøy.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsdekorasjon med kunststein: Servant, benkeplate, hyller. Funksjoner ved bruk av materialet

Flett

Når du ser etter et element som forsterker den koselige atmosfæren på badet, velger du håndlagde ting. Kurvkurven blir et høydepunkt i rommet og ser bra ut.

Rustikt bad

Rustikt bad

Flettetanker er tilgjengelige i små, mellomstore og store størrelser. Små søppelbøtter brukes oftest til oppbevaring av håndklær, badekåper, sjampo og andre produkter til personlig pleie. De overstiger ikke en høyde på 50 centimeter, mens store beholdere kan være opptil 1 meter..

Sammen med funksjonaliteten fungerer kurvkurven som en slående dekor. Det kan passe inn i designet soverom og forbedre det ved å legge til uttrykksfullhet. Fordeler med vevde vaskebeholdere:

 • Absolutt sikkerhet, miljøvennlighet og pålitelighet av materialet. De naturlige nyansene gir rommet hygge og skaper en følelse av harmoni..
 • God luftsirkulasjon slik at den ikke stagnerer og en ubehagelig lukt ikke dukker opp. Flettet tank gir maksimal ventilasjon og forhindrer muggvekst.

Kurvkurven blir høydepunktet i rommet

Kurvkurven blir høydepunktet i rommet

 • Den åpnede kurven er tilgjengelig i forskjellige versjoner og har et edelt utseende som dekorerer badet.
 • Et mangfoldig fargespekter lar deg velge en modell for ethvert design. I tillegg til de klassiske brune nyanser, er det produkter i hvite, grå, svarte og beige toner..
 • Flettbeholdere er lette, så kan de flyttes til et annet sted uten problemer. Dette er nødvendig når du rengjør lokalene..

Blant de negative egenskapene til hjemmelagde produkter, er deres ganske høye kostnader og deformasjon etter en stund notert.. De er dyrere enn andre tanker, ettersom de er laget av naturlige materialer. Noen eksperter mener at kurvkurver går veldig dårlig med stil. moderne og høyteknologisk.

Stoffprodukt

Stoffprodukt

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsdesign i Provence -stil – skånsom romantikk for kropp og sjel (205+ bilder)

Plast

For å forhindre at skitne ting blir spredt rundt i rommet, kan du kjøpe en rimelig plastkurv.. Som ethvert produkt har det sine fordeler:

 • Ulike farger – du kan velge en nyanse som matcher fargen på flisen din, velge en rosa, lysegrønn eller blå beholder. Dette er ikke mulig med andre materialer..
 • Holdbarhet av plast.
 • Lett og brukervennlig.
 • Ulike størrelser og former.
 • Lav pris.

Disse kurvene kan gjemmes i skapet.

Disse kurvene kan gjemmes i skapet.

Plast er et pålitelig, men ikke sterkt nok materiale. Hvis du slipper en tung gjenstand, vil kurven sprekke eller til og med gå i stykker. De billigste produktene er giftige, har en ubehagelig lukt.

Folding

En god løsning for baderomsdekorasjon er en sammenleggbar kurv. Den er designet for å bli montert på døren til et skap, nattbord eller et penalhus. Dette gjøres oftest fra innsiden for å spare plass.. I romslige walk-in closet og bad kan du imidlertid feste tanken på utsiden..

Mange moderne utfoldbare kurver har holdere slik at du kan komme til tingene du vil vaske uten problemer. Beholdere bør være laget av vanntette materialer, ha en slitesterk maling, for ikke å etterlate merker på klærne.

Innebygd alternativ

Innebygd alternativ

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hva er det beste tapetet på badet? Flytende, vinyl, vaskemiddel, fuktresistent – velg det mest praktiske (115+ bilder)

Penalhus med vaskekurv

Spørsmålet om lagring av skitne klær har alltid plaget husmødrene. På den ene siden må du skjule ting for øynene dine. På den annen side er det vanskelig å finne et sted hvor de skitne klærne til hele familien kan lagres. Nylig har det dukket opp spesielle baderomsmøbler som lar deg lagre sengetøy.. Blyanter med innebygd kurv har følgende fordeler:

 • De presenteres i et stort utvalg av møbelbutikker – du kan enkelt plukke opp alle dimensjoner og størrelser.
 • Kurven innebygd i blyanthuset hjelper til med å skjule rotet og en haug med skitne ting for nysgjerrige øyne. De vil alltid være tilgjengelig, men ikke i sikte.
 • Blyanten kan ikke bare brukes til sengetøy, men også til oppbevaring av hygieneartikler, håndklær, hårføner, elektriske apparater, kosmetikk, etc..

Klesvaskkurv på badet: 145+ (Foto) Innebygd, Flett, Hjørne Klesvaskkurv på badet: 145+ (Foto) Innebygd, Flett, Hjørne Klesvaskkurv på badet: 145+ (Foto) Innebygd, Flett, Hjørne

Klesvaskkurv på badet: 145+ (Foto) Innebygd, Flett, Hjørne Klesvaskkurv på badet: 145+ (Foto) Innebygd, Flett, Hjørne

Ulempene inkluderer det faktum at tanken som er innebygd i blyanthuset ikke vil være stor i størrelse. Dette er et ganske smalt skap, så kurven blir også ganske smal. Store familier, for hvem daglig vask er en kjent ting, vil elske penalhuset med en innebygd skuff..

Moderne blyanthus er utstyrt med praktiske systemer, som inkluderer skuffer, flyttbare hyllefester, sammenleggbare oppbevaringsrom, kleshengere og kroker for klær.

Miljøvennlig og pålitelig materiale

Miljøvennlig og pålitelig materiale

Blyanter med avtagbare kurver er:

 • Gulvstående – populær type, vil passe til ethvert bad. De er kompakte, ofte utstyrt med et stort antall hyller for oppbevaring av hygieneartikler. Ofte har de metallben, noen ganger er de installert på en massiv base.
 • Suspendert – hjelp til å spare plass, ofte installert over vasken. Hengende modeller med innebygde skuffer er sjeldne, bortsett fra store blyanthus som er installert over døren. Det er ikke veldig praktisk, men når hver centimeter teller, må du ofre noe..
 • Hjørne – også egnet for små bad. Den velformede formen lar deg stå perfekt i et hjørne og frigjøre plass.
 • Speilet – en stilig løsning som bidrar til å visuelt utvide badet og legge til lys.

Bad i hvite og turkise farger

Bad i hvite og turkise farger

Når du ser etter en blyant, må du først bestemme om du vil bruke den til noe annet enn skitne ting.. Hvis svaret er nei, må du velge en kompakt modell, hvor hele det indre rommet vil bli tildelt kurven..

Skap

På møbelmarkedet er det mange interiørartikler av forskjellige konfigurasjoner og størrelser, blant annet en garderobe som holder en høy bar.. Å fullføre med en skitten lintank er en av hovedfordelene når du skal velge møbler.

Suspendert modell

Suspendert modell

Gulvstående modeller av skap kombineres oftest i en servant. Du vil kunne utnytte baderommet mest mulig effektivt. Rommet for ting som er klargjort for vask, opptar den vertikale halvdelen av møblene.

Skap har følgende fordeler:

 • et stort utvalg av designløsninger – baderomsskap er produsert i klassisk, moderne, barokk, etc.;
 • flott funksjonalitet – de kan også lagre sjampo, dusjgeler, annet tilbehør, håndklær, kosmetikk;
 • styrke;
 • enkel installasjon med veggmontering;
 • økonomisk tilgjengelighet.

Stilige artikler til sengetøy

Stilige artikler til sengetøy

Den største ulempen med gulvskap er at de kan forstyrre rørleggerarbeid. Ved sammenbrudd kan det være nødvendig å demontere enheten helt..

Baderomsskap er ofte laget av følgende materialer:

 • tremasse;
 • Sponplater, MDF;
 • kunststein (veldig sjelden – naturlig).

Klesvask for et privat hus

Klesvask for et privat hus

Det sterkeste og mest motstandsdyktige mot høy luftfuktighet er stein. Naturlig tre er også kjent for langvarig bruk. Trepanelskap er det billigste av materialene som presenteres. Imidlertid bør de ha et ekstra beskyttelseslag, som er best å spørre selgerne om før du kjøper..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsfliser: 185+ (Foto) Veggalternativer

Gjør-det-selv-beholder

Til tross for det store utvalget i butikkene, lager noen sine egne containere. Hjemmelagde produkter er veldig verdifulle og originale. Å lage en beholder selv er ikke vanskelig.

Moderne stil

Moderne stil

En enkel, men morsom måte er å bruke avisvev for å lage en kurv. Voksne og barn vil kunne gjøre slikt håndverk.. Forberede:

 • aviser;
 • PVA lim;
 • saks, linjal;
 • strikkepinne;
 • skjema for basen;
 • lakk.

Klesvaskkurv på badet: 145+ (Foto) Innebygd, Flett, Hjørne Klesvaskkurv på badet: 145+ (Foto) Innebygd, Flett, Hjørne Klesvaskkurv på badet: 145+ (Foto) Innebygd, Flett, Hjørne

Klesvaskkurv på badet: 145+ (Foto) Innebygd, Flett, Hjørne Klesvaskkurv på badet: 145+ (Foto) Innebygd, Flett, Hjørne

Det er viktig at endene på rørene du lager er de samme i bredden. Vi måler dem med en linjal. Antall rør du lager skal være stort, det avhenger av de estimerte dimensjonene til produktet.

Trinn-for-trinn instruksjon

 • Skjær avisen i strimler. Hver stripe må være 7 centimeter bred.
 • Skru dem etter tur på en tynn strikkepinne, og behold en vinkel på 30 grader.
 • Lim endene på våre tynne rør med lim.
 • Nå setter vi endene på rørene inn i hverandre for å lage lange striper.
 • Fest leddet med PVA.
 • Forbered nå 10 rør og legg dem vinkelrett på hverandre (5 * 5).
 • Bøy røret etter tur, tilsett lim og fest det.
 • Når du har flettet alle 10 elementene, snur du hjørnerøret i en sirkel, sammenflettet med fem andre elementer.

Fine produkter i forskjellige farger

Fine produkter i forskjellige farger

Trinn-for-trinn instruksjon

 • Bøy resten av rørene etter tur slik at du får en sirkel (eller oval).
 • Du har bunnen. Løft nå akslene opp, sett inn sokkelen inne i rørene. Den kan tjene som en liten plastbøtte. Gå rundt bøtta i en sirkel og fortsett å veve.
 • Når du kommer til toppen, fest kantene. For å gjøre dette må du bøye rørene innover og feste dem mellom andre elementer. Påfør lim på hele overflaten for å sikre den hjemmelagde kurven og forlenge levetiden. Ovenfra kan du male beholderen med lakk for å gjøre den vakrere..

VIDEO: Steg-for-trinn mesterklasse “Hvordan veve en vasketøyskurv?”

konklusjoner

Når du velger en beholder for skitne ting på badet, bør du vurdere produktets utseende, funksjonalitet og pålitelighet.

Previous Post
Διαμέρισμα αγγλικού στιλ – Εσωτερικές πινελιές. Προσαρμόζουμε τον εαυτό μας (σαλόνι, υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο)
Next Post
Vakre enetasjes husdesign med terrasse (175+ bilder). Funksjoner for plassering på nettstedet