Stue lysekroner: 195+ (Foto) Moderne interiørdesign
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stue lysekroner: 195+ (Foto) Moderne interiørdesign

Stue lysekroner: 195+ (Foto) Moderne interiørdesign

Det er vanskelig å forestille seg det indre av et rom uten lysekrone. Hun spiller en viktig rolle i valg av stil. Riktig designet belysning vil gjøre stuen mer komfortabel, bidra til å kompensere for mangel på sollys og visuelt øke plassen. Flere detaljer senere i artikkelen.

Belysning i stua

I hallen er det vanlig å behandle gjester i løpet av ferien. Hele familien samles her for å se en familiefilm sammen. Derfor er det spesiell oppmerksomhet til rommets stil.. Det skal være både festlig og koselig på samme tid..  En lysekrone kan hjelpe i denne saken. Riktig belysning vil skjule rommets feil, markere fordelene.

Vi designer etter den valgte stilen

Vi designer etter den valgte stilen

Du må velge en lysekrone basert på følgende kriterier:
 • rom interiør;
 • torget stue;
 • utsikt;
 • Farge;
 • antall pærer.

Du kan velge riktig lysekrone hvis du tar hensyn til alle disse kriteriene. Den må fullt ut takle sine funksjoner. Hvis disse betingelsene ikke er oppfylt, må belysningsutstyret snart byttes ut med en ny modell..

Vi tar hensyn til alle kriteriene når vi velger

Vi tar hensyn til alle kriteriene når vi velger

Når du velger en lysekrone, blir dens dimensjoner tatt i betraktning. De må passe til området i rommet..

En liten lampe kan ikke plasseres i en romslig stue. Det vil ikke takle hovedfunksjonen – rombelysning.

Hvis du henger en stor lysekrone med store krystallelementer i en liten stue, vil plassen visuelt virke enda mindre. Derfor er det første du bør vurdere før du velger belysningsutstyr størrelsen på rommet der det skal installeres..

Små lysekroner kan ikke plasseres i en stor stue.

Små lysekroner kan ikke plasseres i en stor stue.

I dag praktiseres det å kombinere flere lamper.. For å få det til å se vakkert ut, må du harmonisk velge modeller. Dette kan gjøres av en person som har perfekt smak. Hvis du er i tvil om dine egne evner, er det bedre å holde seg til de klassiske alternativene for å plassere en lysekrone i stua. Den må passe helt inn i rammen for den valgte stilen..

RådNår du velger en lysekrone til en stue, må du være oppmerksom på materialet den er laget av. Ikke alt utstyr vil se bra ut i et rom. Miljøet vil bidra til å ta valget..

Vær oppmerksom på materialet

Vær oppmerksom på materialet

Hvordan velge?

Belysningen i stua kan bestå av flere nivåer. I tillegg til takkronen er det installert sconces, gulvlamper og LED -strips i rommet, som plasseres i forskjellige høyder.. Lyset fremhever viktige dekorative elementer. Hvis belysningen inkluderer et komplekst system. Deretter må du sørge for at hvert element er kombinert med resten av enhetene. Dette oppnår integritet og harmoni i rommet..

For at elementene i belysningsutstyret skal se organiske ut i stua, må du ta hensyn til noen få enkle anbefalinger.

Montering av ekstra belysning

Montering av ekstra belysning

Disse inkluderer:
 • Innendørs med høy tak, flere taklysekroner kan installeres. Det er viktig å velge suspenderte strukturer av samme modell. Størrelsen må være forskjellig slik at de kan henges i forskjellige høyder. Det er tillatt å installere slike lysekroner ved siden av eller i motsatte deler av rommet, slik designet krever..
 • Hvis stuen har et lite område, installeres lamper av samme modell og størrelse, men i forskjellige farger. Et godt alternativ ville være å bruke kontrastfarger. Mottak brukes bare i passende stiler.
 • Montering av nøyaktig de samme lysekronene. Passer for klassisk interiør. Identiske modeller er installert i forskjellige deler av rommet, som vil fylle rommet med raffinement..
 • Ulike lampeskjermer kan gjøre et rom lyst og livlig. Lysarmaturer med samme base og konstruksjonstype kan installeres i stuen, men forskjellige nyanser er installert på dem. Dette vil gi rommet et friskt og dynamisk utseende..
 • Et lite rom skal ikke ha store strukturer eller flere lyskilder. Det er hensiktsmessig å bare henge en sentral taklampe her. Det bør være så enkelt som mulig for å organisk passe inn i utformingen av stuen..
 • For rom der det er inndeling i funksjonelle soner, velges lysekroner for hver av dem separat. Vanligvis inneholder stuen: hvilested, spisestue, arbeidsbord. Hver av sonene kan suppleres med andre typer lysutstyr. Separasjon utføres i store rom.
 • Alle belysningselementer som brukes i stua må kombineres med hverandre. Dette gjelder taklamper, sconces, gulvlamper og til og med LED -strips..
 • Lysekronen velges ut fra stilen på rommet. Det er lagt vekt på selve designet og fargen på armaturen.

Hver sone har sin egen belysning

Hver sone har sin egen belysning

Det klassiske alternativet for en stue er å installere en lysekrone i midten av rommet. Når du soner et mellomrom, kan du bruke to eller flere lyskilder. Hver sone bør ha sin egen sentrale belysning.

Som et tillegg til lysekronen eller i stedet for den, kan det installeres sconces eller soffits.

De påvirker lysets intensitet. For arbeidsområdet er det bedre å velge kalde nyanser av lys. På et sted hvor en person vil hvile og slappe av, kan du installere myk, varm belysning. Det viktigste er at det ikke er for mørkt..

Ekstra spotlys

Ekstra spotlys

Noen lysekronemodeller er tilgjengelige med en dimmefunksjon. Takket være dette justerer en person selv belysningen. For eksempel, når han er alene i et rom, blir lampen mer dempet, og med ankomst av gjester, tvert imot, kan du slå på intensiteten maksimalt.

Kombinasjon med forskjellige stiler

Stuen setter en viss stemning for hele leiligheten. Her er det lagt merke til hver detalj. Dette gjelder spesielt lysekronen. For et frodig og pompøst interiør er bare en luksuriøs lampe egnet. Dette vil vise og bevise tilfredshet med det oppnådde resultatet i livet..

Retro stil

Retro stil

For varme familiekvelder er det bedre å holde på en lampe fra retro stil. Et ungt par som liker å samle et stort antall gjester hjemme, kan installere originalt designbelysningsutstyr. Moderne modeller har mange tilleggsfunksjoner. De kan raskt forvandle en enkel stue til en nattklubb.

Lysekroner er forskjellige:

 • dimensjoner;
 • form;
 • design;
 • antall pærer.

Lysekroner skiller seg fra hverandre på mange måter.

Lysekroner skiller seg fra hverandre på mange måter.

Det er flere grunnleggende stiler som passer for hallen. Basert på dette velges en lampe til stua.. Blant dem:

1Klassisk stil

De viktigste egenskapene til armaturene er:

 • glatte linjer;
 • allsidighet;
 • glass og krystall. Disse materialene brukes til dekorasjon.

Klassisk lysestake

Klassisk lysestake

Lysekroner lages ofte i form av et lysestake. Det minner om gamle epoker og gamle slott, hvor deres opprinnelse kommer fra. Klassisk stil vil alltid være på moten. Derfor stopper mange mennesker med det..

2Moderne stil

Det er preget av minimalisme og praktisk. Lysekroner ser enkle og stilige ut på samme tid. De kan dekoreres med ornamenter eller geometri. Armaturer er ikke dekorert med ekstra kleshengere. De er malt i nøytrale nyanser, som fyller stua med konsistens..

Moderne minimalisme

Moderne minimalisme

3 Høyteknologisk

Denne stilen er preget av følgende funksjoner:

Høyteknologiske kromoverflater

Høyteknologiske kromoverflater

En slik lysekrone i rommet vil se enkel og original ut. Sammen med det kan du hente ekstra belysningsutstyr i samme stil..

4Moderne

Armaturer er laget av forskjellige materialer. De kan bestå av flere stiler.. Slike design ser uvanlige, men veldig vellykkede ut.. For eksempel en klassisk lysekrone med en trådterning rundt seg.

Interiøret er moderne

Interiøret er moderne

5Loft

Lamper i stuen kan se litt rustikke og ensformige ut. Konvensjonelle lamper på ledninger blir populære modeller..

6 Provence

Her kan lysekronen være sammensatt av flere deler. Den klassiske stilen er lagt til grunn. Det viktigste er å fjerne all den frodige innredningen og krystallhengene fra lampen. De resterende elementene kan kunstig lagres for å skape en slitt effekt.

Med notater fra Provence

Med notater fra Provence

RådLysekronen i stua spiller en viktig rolle. Det skal være i harmoni med hele miljøet. Lampen vil fylle rommet med individualitet.

Det blir interessant for deg:

Regler for lysdesign: Bordlamper til bordet. De beste alternativene for alle

Lysekroner for kjøkkenet i en moderne interiørstil (255+ bilder). Hvilken du skal velge?

Hvilke moderne lysekroner og lysarmaturer passer for gangen / kjøkkenet / soverommet? 205+ Fotoalternativer med strekkloft

Varianter av lamper

Lysekronen i rommet velges ut fra rommet. Om nødvendig kan armaturen suppleres med punktbelysning, vegger eller LED -stripe langs omkretsen.

Med LED -stripe

Med LED -stripe

Alle lysekroner kan kombineres i flere grupper. Disse inkluderer:

Suspendert

Nedhengt modell, som er installert med en takhøyde på mer enn 3 meter. Hun er det klassiske alternativet. Strukturen har lenge blitt brukt til å belyse leiligheter. Derfor finnes det i de fleste leiligheter. Den hengende lysekronen er festet til taket med en ledning eller kjede. I dag er det et stort antall av dem. De er forskjellige i konfigurasjon, farge og størrelse. Dette gjør festet egnet for alle design.. Skygger for slike lysekroner kan lages av:

 • glass;
 • plast;
 • tekstiler.

Hengende alternativ for designet ditt

Hengende alternativ for designet ditt

Hengende modeller 

De er montert i taket med en spesiell stang. Den kan senkes eller heves til ønsket høyde. Takket være dette kan du plassere aksenter i rommet og justere lysintensiteten.. Hengende lysekroner kan enkelt installeres i en hall med flere funksjonelle soner for å spre eller omvendt fokusere lyset.

Overhead modeller 

De er montert i lavere høyde fra taket, men dette forhindrer dem ikke i å utføre sine funksjoner fullt ut. Disse armaturene er vanligvis installert i rom med lav takhøyde..

Stue lysekroner: 195+ (Foto) Moderne interiørdesign Stue lysekroner: 195+ (Foto) Moderne interiørdesign Stue lysekroner: 195+ (Foto) Moderne interiørdesign

Stue lysekroner: 195+ (Foto) Moderne interiørdesign

De kan gjøres i forskjellige former:
 • krøllete;
 • flat;
 • med ekstra belysning;
 • med dekorative innsatser;
 • med rhinestones.

Nesten alle lysekroner har statisk lys.. Dette gjør prosessen med å bruke dem mye enklere. Armaturer med denne funksjonen er mye billigere enn modeller med innebygd dimming. Dimmer lysekroner begynner bare å bli populær.

Det viktigste preget av interiøret

Det viktigste preget av interiøret

I dag er det også lamper der du kan bytte farge på belysningen. Disse modellene har en spesiell fjernkontroll inkludert. Dioder er installert i designet, som vil forandre hverandre når du trykker på knappene på kontrollpanelet. Oftest består bakgrunnslyset av grønne, blå, røde, gule nyanser..

Materialer for produksjon av lamper

I dag presenteres lysekroner i et bredt spekter. Hver person kan velge det beste alternativet. Det viktigste er å ta hensyn til rommets stil, samt beregne budsjettet ditt riktig.. For enkle modeller av lamper er skjermene laget av papir eller plast. Elite lysekroner kan være laget av bronse og dekorert med bergkrystall.

Materialet for produksjon kan være veldig mangfoldig.

Materialet for produksjon kan være veldig mangfoldig.

De mest populære modellene er laget av metall. De har flere klasser.

Luksus alternativer

Armaturbaser er laget med kunstnerisk smiing. Oftest er det helt håndlaget.. Hovedmaterialet er jern. Under smiing kan den formes til forskjellige former. Armaturets utseende vil avhenge av antall svinger og kvalitet. Den kan ha åpent element eller strenge linjer. På grunn av sin tunge vekt er lysekronene vanskelige å installere. For jernkonstruksjoner kreves pålitelig festing. Lysekroner i smijern er perfekt kombinert med tre og stein, som brukes i innredningen av rommet..

Luksus alternativ

Luksus alternativ

Krystall

Modellen er egnet for en klassisk stil. Hun vil skape en koselig atmosfære i rommet. Lysekroner vil være en flott fortsettelse av den klassiske stilen. Lys brytes gjennom krystallelementer. Dette skaper en leken effekt i rommet. Hvis armaturen suppleres med moderne funksjoner, kan lyset farges i forskjellige nyanser. Ulike fargede steiner brukes til å dekorere lysekronen. Krystall og pyntegjenstander krever nøye vedlikehold.

Krystallelementer

Krystallelementer

Demokratiske modeller

De er laget av billigere aluminium. De viktigste fordelene med materialet er:

 • letthet;
 • fleksibilitet;
 • enkel festing.

Aluminiumsbasen festes enkelt til alle overflater. Under installasjonen av en slik lysekrone er det ingen vanskeligheter..

Enkelt, men smakfullt

Enkelt, men smakfullt

Lysekroner i metall er supplert med nyanser og lampeskjermer. Hovedmaterialene for produksjonen er glass eller tekstiler..

Glassskygger kan være:

 • gjennomsiktig;
 • matt;
 • farget;
 • med forskjellige bilder;
 • helt glatt.

Glassskygger

Glassskygger

Modeller laget etter prinsippet om glassmalerier tiltrekker seg størst interesse. Skygger er satt sammen av flerfargede glassstykker eller malt slik at de ser ut som glassmalerier.

En av de mest interessante og uvanlige ideene for å dekorere en lysekrone er bruk av speilene. Den kan installeres på grunnlag av strukturen. Lyset reflekterer fra den speilvendte overflaten i forskjellige interessante variasjoner. Dette skaper en interessant glød i rommet..

Vi skaper et ultramoderne miljø

Vi skaper et ultramoderne miljø

Krystalllysekroner er vanligvis veldig dyre.

De kan erstattes med en billigere glassimitasjon. Slike alternativer er billigere, men de ser nesten ut som krystalllamper. Modeller i flere etasjer kan bare installeres i et rom med stor takhøyde. I en liten stue vil de se latterlige ut..

Nyanser laget av stoff vil alltid være på moten. De kommer i en rekke størrelser og nyanser. Hvis lampeskjermen til lysekronen må gis en stiv form, blir det først laget en spesiell ramme. Dekselet vil strekke seg over ribbeina.

Med lampeskjerm i stoff

Med lampeskjerm i stoff

Takket være stofffarger skapes et mykt diffust lys i rommet, som kan formidle hele atmosfæren i hjemmekomfort.

Lysekroner kan lages av følgende materialer:

 • tre;
 • papir;
 • plast.

De brukes mye sjeldnere til produksjon av lamper. Disse materialene er mindre praktiske og mindre holdbare for belysningsutstyr..

Eklektisk stil

Eklektisk stil

Valg av lysekrone

Armaturen for hallen kan velges i hvilken som helst nyanse. Nøytrale og lyse farger vil se like bra ut her.. Det viktigste er at lampene ikke slår ut av det indre av rommet.. Lysekronen kan enten overlappe med hovedstilen, eller fungere som hovedaksent i rommet..

De klassiske nøytrale tonene i lysekronen i stuen inkluderer:

Lag vektløshet med en abstrakt form

Lag vektløshet med en abstrakt form

Denne listen kan utvides. Hvis du velger en atypisk nyanse av en lysekrone i gangen, blir interiøret originalt og minneverdig.

Nøytrale farger som pistasj, grønt, mørkeblått, beige kan oppheve nye følelser i rommet..

Alle ønsker å gjøre stua interessant og uvanlig. Derfor brukes veldig ofte ikke-standardiserte løsninger her i utformingen av rommet.. Disse inkluderer det lilla lyset. Du bør være ekstremt forsiktig med denne fargen. Hvis ingenting er i skyggen, blir rommet fylt med kulde og løsrivelse..

Minneverdig interiør med en rød lysekrone

Minneverdig interiør med en rød lysekrone

Et godt alternativ ville være å velge en lysekrone med små sprut.. De kan påføres jevnt eller tilfeldig over hele lampeskjermens overflate. Takket være dette vil det skapes en mystisk atmosfære i rommet. Denne effekten disponerer de nåværende gjestene for intime samtaler..

RådHvis det er bekymring for at fargede lysekroner vil se for lyse eller klønete ut, så er det bedre å bruke gjennomsiktige modeller. De kan være laget av krystall eller glass. Platene er dekorert med forskjellige anheng. Slikt belysningsutstyr vil alltid se stilig ut i ethvert interiør..

Gjennomsiktige modeller

Gjennomsiktige modeller

Lysekronen kan males i 2 eller flere farger samtidig.

I slike modeller er det viktig å opprettholde en viss harmoni. De skal ikke ruffe for mye i stua, men opprettholde en ånd av feiring og ledighet i den. Det er best å velge alternativer for lamper der en av hovedskjermene forblir nøytrale, og den andre vil legge farger til rommet.. Det er flere vellykkede kombinasjoner:

 • gjennomsiktig glass og lilla skygge;
 • bronse og hvit tone;
 • smaragd og delikat gul-beige farge.

Et vakkert alternativ for belysning av et rom

Et vakkert alternativ for belysning av et rom

Ytterligere elementer brukes ofte til armaturer. De utfører en dekorativ funksjon. Metalliserte overflater blir en av dem. Ulike teksturer brukes her:

 • bronse;
 • svart kobber;
 • krom sateng;
 • forgylling.

Plafonds for metalliserte baser er best valgt blant de klassiske alternativene. For ikke å distrahere all oppmerksomhet fra en interessant og uvanlig overflate, bør de være hvite..

Blå og ultrafiolett

Blå og ultrafiolett

En svart lampe vil alltid se ekstravagant ut. Den kan installeres i en lys stue med høyt hvitt tak. Lysekronen er egnet for minimalisme, hi-tech, klassikere, gotikk.

En hvit lysekrone har alltid vært, er og vil være en klassiker. Det vil organisk passe inn i enhver halldesign. Hvit nyanse matcher alle farger.

Stue lysekroner: 195+ (Foto) Moderne interiørdesign Stue lysekroner: 195+ (Foto) Moderne interiørdesign Stue lysekroner: 195+ (Foto) Moderne interiørdesign

Stue lysekroner: 195+ (Foto) Moderne interiørdesign Stue lysekroner: 195+ (Foto) Moderne interiørdesign Stue lysekroner: 195+ (Foto) Moderne interiørdesign

VIDEO: Vi velger et lysarmatur i stua

konklusjoner

Belysningsutstyr finnes i hver leilighet. De gjør det indre av rommet mer interessant og edelt. Lysekroner kan utstyres med energisparende lyspærer.

FOTOGALLERI (mer enn 195 bilder)

Previous Post
Μικρός διάδρομος: Πώς να εξοπλίσετε το διαμέρισμα με έπιπλα; Όμορφο μοντέρνο εσωτερικό (205+ φωτογραφίες)
Next Post
Gjør-det-selv vegghenger i gangen: med skostativ, med hylle, med kroker. Glem mangelen på plass!
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector