Liten balkong i leiligheten - Hvordan utstyre: Stilig, vakker, praktisk? 190+ (Foto) Interiør med dekorasjon
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Liten balkong i leiligheten – Hvordan utstyre: Stilig, vakker, praktisk? 190+ (Foto) Interiør med dekorasjon

Liten balkong i leiligheten - Hvordan utstyre: Stilig, vakker, praktisk? 190+ (Foto) Interiør med dekorasjon

Leiligheter med en liten balkong er ikke uvanlig i landet vårt. Og ingenting kan gjøres med det – husene til det gamle fondet med små balkonger er ikke mindre enn nye bygninger med elegante balkonger. Og folk bor i dem også. Hvis du skriver inn dette “også”, i stedet for å synes synd og drepe deg selv, kan du vise fantasien din og gjøre en vanlig balkong, full av søppel og ikke nyttig, til et interessant og veldig nyttig sted. Alt mer detaljert senere i artikkelen..

Hvor skal vi begynne?

Det første trinnet i dette er å bringe balkongen i riktig stand:
 • Rengjøring. Før du tar på deg design, må du kaste alt unødvendig fra balkongen og overføre alt du trenger et annet sted. Pensel spindelvevene fra taket, mopp gulvet, børst veggene med en støvbørste.
 • Karakter. Etterlater balkongen tom og ren, må du inspisere den. Hva er tilstanden på gulvet og betongplaten under? Er det noen sprekker, smuldrer de? Hvordan er veggenes tilstand? Er belegget normalt på dem, er det sprekker, hull og lignende feil? Hvordan går det med taket? Flyter det ikke, truer det ikke med å kollapse på hodet ditt? Og selvfølgelig, hva med vinduene? Finnes det i det hele tatt eller er det en åpen balkong? Hvordan håndterer de i så fall termisk isolasjon??
 • Reparere. Hvis taket lekker, må det repareres. Hvis det er sprekker i platen, må de tettes. Hvis vinduene er av tre og blåser ut av dem, må de byttes ut.

Liten balkongdesign

Liten balkongdesign

Når de prioriterte problemene er løst, kan du stoppe og undersøke balkongen med et kritisk blikk. Hvordan vil du se det neste? To løsninger.

Balkongen kan være:
 • Åpen. Hvis du bor i et varmt klima (for eksempel et sted i Krasnodar) og du sjelden har naturkatastrofer som snøfall, trenger du ikke å bruke penger på glass. Da vil det være mulig å arrangere noe som en observasjonsplattform på balkongen, hvor du kan drikke kaffe, se på stjernene eller lese i frisk luft. I dette tilfellet trenger du ikke lenger å gjøre noe – rengjør, sett i en betinget rekkefølge, og du kan tenke på stilen.
 • Lukket. Hvis du bor i Sibir og vinteren kommer i oktober, vil en åpen balkong selvfølgelig ikke passe deg. Derfor trenger du et trinn til – for å isolere det. Du kan invitere spesialister til dette, du kan klare deg selv, det viktigste er at selv om vinteren er det varmt og koselig.

Lukket alternativ

Lukket alternativ

Det du liker best avgjør hvilket resultat du kan få og hva du bruker det til..

Bruk av åpne balkonger

De åpne balkongene har en særegen sjarm som minner om gatene i Paris og Roma. Du kan bruke dem på tre hovedområder..

Hage

En liten hage på din egen lille balkong er en flott fredelig hobby for mennesker i alle aldre. Barn kan visuelt vises i den hvordan livssyklusen til planter ser ut, voksne kan slappe av etter jobb, eldre mennesker kan begynne å dyrke, for eksempel tomater.

En utmerket løsning for et hyggelig tidsfordriv

En utmerket løsning for et hyggelig tidsfordriv

Å dekorere en hage på en åpen balkong innebærer følgende elementer:
 • Gryter. Det er tre varianter. Dette er enten avlange kunstige senger der du kan plante frøplanter, eller klassiske potter, hvis design kan velges etter smak, eller veggpotter som kan henges på hver side av inngangen..
 • Potte holder. Montert på balkongen, utenfra – hvis du kan plante noen planter andre steder, ser blomstene best ut her. De vil bli sett nedenfra, fra gaten, og de vil se flotte ut.
 • En hylle for verktøy. Det er bedre å gjøre det rett på balkongen – det vil være upraktisk å gå til leiligheten for dem hver gang. Kan festes til veggen, eller kan plasseres på gulvet, etter din smak.
 • Plantene selv. Som regel er dette blomster eller grønnsaker som tåler det russiske klimaet godt og kan leve en hel sesong ute uten problemer. Ikke glem at det ikke vil være mulig å la dem stå på balkongen om vinteren, med mindre de er spesielt designet for vintering ute. Derfor må du finne et sted for dem hjemme på forhånd..

Det er vakkert når det er mange blomstrende planter

Det er vakkert når det er mange blomstrende planter

En slik balkong krever ingen stilistiske forbedringer. Det er nok å fornye malingen på veggene, på gulvet og på rekkverket, ordne boksene forsiktig med blomster og eventuelt sette en sammenleggbar stol i ledig plass.. Mer er ikke nødvendig – grøntområdet i seg selv ser veldig vakkert ut, du trenger ikke å dekorere det i tillegg.

Sted å hvile

Det er alltid hyggelig å ta en kopp te utendørs, spise frokost eller bare sitte å se på de forbipasserende nedenfor. Og ingen vil stoppe deg fra å gjøre alt på en åpen balkong med elegant og komfort..

Et sted å slappe av og en kopp kaffe

Et sted å slappe av og en kopp kaffe

Det skal ikke så mye til for dette:
 • Sitteplasser. Det kan være en stol, en lenestol eller til og med en liten. sofa – du kan velge etter smak og tilbøyeligheter.
 • Bord. Det var der du skulle sette koppen. Det kan være hva som helst, men små sammenleggbare bord passer vanligvis best på balkonger..

Du kan legge på gulvet teppe, heng en krukke på rekkverket på festene og plant blomster i den. Stilistiske herligheter er heller ikke spesielt nødvendig – det eneste som trengs er å bringe møbler inn i huset for vinteren..

Teppe på gulvet for komfort

Teppe på gulvet for komfort

RådHvis du ikke har lyst til å kaste bort tid på å ta inn møbler og ta dem ut igjen, kan du kjøpe en stol og et bord designet for en sommerhytte. De kan være av plast eller metall, med en enkel design og stor pålitelighet..

Den største fordelen med den åpne balkongen er at det ikke er et eget rom. Det trenger ikke å være møblert for å passe noen stil, ettersom beliggenheten gjør at det ser bra ut uansett..

Vi bruker potter på fester

Vi bruker potter på fester

Lukkede balkonger er en helt annen sak.

Bruk lukkede balkonger

En lukket balkong, selv den minste, er et eget rom som trenger stilistisk dekorasjon, designløsninger og en kreativ tilnærming.

Det første du må gjøre for å sikre alt dette er å velge riktig stil.. Du kan bruke en av de som brukes oftest, eller du kan, med utgangspunkt i dem, finne eller finne på noe mer originalt.

Lukket balkongtype

Lukket balkongtype

Loft

Den ideelle løsningen for en liten balkong, som er besluttet å bli til en stue hvor du kan spise eller ta imot gjester. Det lar deg organisere godt et smalt rom, gjøre det behagelig, vakkert, interessant.

Loftsdekorasjon krever følgende elementer:

 • Materialer. Med tanke på at loftet ble født i Amerika, i fabrikklokalene gitt for menneskers liv, må materialene være passende. Tak lys, med bjelker. Vegger laget av dekorative murstein (hvis huset ditt opprinnelig er murstein, så mye bedre), kan de pusses delvis. La en betongbelegg ligge på gulvet eller dekk linoleum under betongen.
 • Farger. Loft – det er grå betong, røde murstein, hvit plaster. Det er ingen lyse farger blant hovedfargene, men de passer godt sammen..
 • Møbler. Uansett hvilken rolle det resulterende rommet vil spille, bør møblene være laget av skinn og metall, som ligner på et kontor. Ser bra ut bardisk, laget av en vinduskarme, med barkrakker. Ikke i det hele tatt verre – en lenestol i skinn der du kan slappe av komfortabelt.
 • Tilbehør. Åpen kommunikasjon fungerer som tilbehør (husk dette, og når du leder strøm, la noen ledninger være i sikte), intrikat graffiti på veggen, små finesser som viser eierens smak. Du kan legge til friske blomster.
 • Lys. Helt åpen hvis naturlig. Kunstig må lages med små spotter..

Loftstil

Loftstil

Selvfølgelig vil resultatet være langt fra loftet “kanon”, noe som innebærer romslighet, stor takhøyde, store rom. Men det vil fortsatt være spektakulært og vakkert.

RådBare ikke lag en balkong i loftstil hvis resten av leiligheten din er laget i en av de klassiske stilene. For sterk vil resultere i dissonans.

Vær oppmerksom på stilen på leiligheten når du dekorerer balkongen

Vær oppmerksom på stilen på leiligheten når du dekorerer balkongen

Minimalisme

Minimalisme flott for en liten balkong, ettersom den lar deg bruke plassen intelligent, og på grunn av de lyse fargene virker den mer romslig. Det grunnleggende prinsippet for minimalisme er måtehold. Hvis du ikke kan sette noe på balkongen, trenger du ikke sette det.

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

Minimalisme har følgende design:
 • Materialer. Noen. Lett tre, tynn trelignende plast eller lyse farger fungerer godt. Men du kan gå inn i glass, metall, naturlig en stein, til og med siv.
 • Farger. Minimalisme har lyse farger – Hvit, krem, melkeaktig, lys trefarge eller lys grå. Noen ganger kan lysere nyanser av lysere farger brukes – gul, rød, blå.
 • Møbler. Uansett hva du vil ha som et resultat, skal møblene være lyse, ikke for store. Hvis stolen er tynn, laget av metall eller tre. Hvis en sofa, så med lett trekk, uten armlener. Enkelhet, måtehold – jo mindre møbler, jo bedre, du kan bare legge en madrass på gulvet.
 • Tilbehør. I minimalisme brukes de praktisk talt ikke. Ingen bilder, figurer eller noe annet. Du kan legge en levende blomst i en gryte på vinduskarmen.
 • Lys. Naturlig – rull opp gardiner eller persienner, de passer best. Kunstig – innebygd, liten flekk inventar.

For en balkong er persienner eller persienner godt egnet.

For en balkong er persienner eller persienner godt egnet.

Den lille balkongen, utført i riktig minimalisme, ser større ut enn den faktisk er. Og på grunn av det faktum at vinduene i det opptar de fleste veggene, forsterkes denne følelsen bare..

RådDet er ikke verdt å bruke minimalisme til å dekorere et kontor – få mennesker har mangel på tilbehør som forårsaker et uhemmet arbeidslyst. Men for avslapning er det mer enn egnet. Spesielt hvis du gjør det skap med bøker.

Skap for nødvendigheter

Skap for nødvendigheter

Det blir interessant for deg:

Kjøkkendesign med balkong (100+ bilder): Vi er for forening av plass!!!

240+ bilder av innvendige etterbehandlingsalternativer for balkongen: DIY vakkert interiør

85+ bilder av DIY -apparater for tørking av klær på balkongen: henger, Lianas, tau. Hvilket alternativ å velge?

Balkongdekorasjon i Khrusjtsjov: 225+ (Foto) – Ideer for å lage vakre design

Balkongdesign med garderobe – vi sparer plass i leiligheten (165+ bilder). Hvordan lage en vakker garderobe med egne hender?

Arab

En pretensiøs, lys arabisk stil for en balkong er ideell på grunn av at den fremdeles ikke er full av gjenstander. Selv i et lite rom kan det se bra ut.. Attributtene er som følger:

 • Materialer. Helst naturlig – plast vil definitivt ikke se ut. Men mørkt eller lyst tre, og enda mer lyse mosaikkfliser vil se bra ut.

Liten balkong i leiligheten - Hvordan utstyre: Stilig, vakker, praktisk? 190+ (Foto) Interiør med dekorasjon Liten balkong i leiligheten - Hvordan utstyre: Stilig, vakker, praktisk? 190+ (Foto) Interiør med dekorasjon Liten balkong i leiligheten - Hvordan utstyre: Stilig, vakker, praktisk? 190+ (Foto) Interiør med dekorasjon

 • Farge. Den arabiske stilen elsker lyse farger – ikke prangende, men fremdeles iøynefallende. Disse er skarlagen, gull, asurblå, snøhvit, smaragd. Tradisjonelle arabiske mønstre ser bra ut.
 • Møbler. På et minimum. Ideelt sett et tykt teppe og puter med dusker på gulvet, hvor kjære gjester inviteres til å slappe av. I hjørnet kan du sette et lavt bord som du kan sette på delikatesser eller en vannpipe når det kommer gjester..
 • Tilbehør. Vindklokker i taket, fargerikt teppe på gulvet, lite lampe med et vokslys – kunstnerisk, laget av metall. Du kan sette et par vaser, en figur. Det viktigste er at plassen ser koselig ut og ikke rotete..
 • Lys. Lamper som simulerer lys og lysgardiner på vinduene. For skjønnhet kan de dekoreres med dusker – som på puter..

Med et snev av arabisk stil

Med et snev av arabisk stil

Røkelsesbrenneren passer godt inn i interiøret, og lukten er søtlig, behagelig.

RådDen arabiske stilen er godt egnet for en balkong hvor barn skal leke. De burde definitivt like følget fra “Tusen og en natt”.

Eco

Dette er også en minimalistisk stil, men med en referanse til dyreliv. Hvis du vil lage et drivhus på balkongen, vil det passe som aldri før – men du kan også lage et hvilested i det..

Øko - minimalistisk stil med en bris av naturen

Øko – minimalistisk stil med en bris av naturen

Attributtene er som følger:
 • Materialer. Naturlig. Du kan ta et lyst tre, du kan bruke mer originalt siv eller rotting. Fortynn med maling slik at resultatet ikke ser ut som en badstue – eller med gips.
 • Farge. Naturlige farger. Ulike nyanser av tre, grønt i forskjellige nyanser, myke nyanser av gult, rødt er nærmere brun.
 • Møbler. Det er ønskelig fra naturlige materialer, og ikke fra tre, men fra de som kan veves. Solsenger, stoler. Passer perfekt med eco rotting hengestol – den kan henges i hjørnet og leses i den. Ønskede bord er også flettet.
 • Tilbehør. Flettematter ser bra ut i stedet for tekstiler, en rekke figurer som etterligner primitiv kunst, maleri i form av enkle plantemønstre.
 • Lys. Det er stokkgardiner på vinduene. Kunstig lys – gjerne en liten gul bordlampe. Du kan bruke lysestaker og vokslys, så lenge de ikke har sjansen til å velte.

Supplerer med nødvendig tilbehør

Supplerer med nødvendig tilbehør

En rekke sjarm i ånden til primitiv kunst passer godt inn i miljøet. Drømmefanger, vindvindu av tre, leirperler som henger i taket, keramikk. Det hele ser interessant og naturlig ut..

RådEco ser fantastisk bra ut hvis du tar opp plassen med pyntegjenstander, tilbehør, morsomme småting. Men det er veldig viktig å opprettholde balansen og ikke overdrive, ellers vil det ikke være mulig å snu på balkongen.

Det viktigste er ikke å overdrive

Det viktigste er ikke å overdrive

Små triks

Selvfølgelig er det mange flere stiler, og mange av dem passer for små balkonger. Men av de fire som er gitt i eksemplet, kan du få en ide om hvordan designideen beveger seg når det gjelder små rom, og begynne å finpusse den selv.

Du trenger bare å vite noen få små hemmeligheter for dette:

 • Jo mindre rommet er, desto mer lys bør det ha. Lyse nyanser av farger, stadig åpne vinduer gir en følelse av romslighet, selv om balkongen i seg selv er liten og du ikke virkelig kan snu på den.
 • Speil. Lar deg visuelt utvide plassen. Den plasseres vanligvis på endeveggen, den skal være like høy som en person. Eller du kan dekorere taket med speilfliser – det vil se originalt, interessant ut.
 • Bakgrunn. De lar deg skape følelsen av at vinduene i nærheten av balkongen ikke er langs den ene veggen, og ikke engang tre, men generelt sett generelt. Du kan ta hvilken som helst tegning, fra en intrikat abstraksjon til fortsettelsen av landskapet som kan sees i vinduene.
 • Aksenter. Riktig plasserte aksenter lar deg flytte oppmerksomheten fra størrelsen på rommet til hvordan det er innredet. I et lyst, minimalistisk interiør plasserer du en lys blomsterpotte, henger et bilde eller et fotografi. La dem vekke interesse.
 • Farger. Lys, som allerede nevnt, må de også kombineres med hverandre. For dette brukes enten en nyanse med samme farge eller kontrastfarger. Kontrast er mer interessant og dynamisk, det er vanskeligere å forveksle med en nyanse av samme farge..

En uovertruffen klassiker

En uovertruffen klassiker

I tillegg til generelle tips, er det også tips for å dekorere et bestemt rom..

På en lukket balkong kan du ordne en hage:
 • Den beste stilen er øko og lignende, de vil skape følelsen av at du ikke gikk ut på balkongen, men inn i et ekte drivhus.
 • Grytene må ha samme farge, laget av samme materiale. Hvis de har en tegning, bør den passe til det generelle temaet..
 • Grytene kan plasseres på gulvet, henges på veggene og plasseres i vinduskarmen. Det viktigste er at alle farger har nok farge..
 • Blant grytene kan du plassere et attributt til en ekte hage – en lommelykt eller for eksempel en liten keramisk hagefigur.

Kreative ideer for å dekorere et arbeidsområde

Kreative ideer for å dekorere et arbeidsområde

Det er bedre å legge noe på gulvene som er lett å rengjøre. Kjøp lamper som er egnet for varmeanlegg og plasser dem slik at de ikke forstyrrer passasjen. Det er bedre å nekte tepper, ta vaskbare gardiner.

På en lukket balkong kan du ordne et kontor:
 • Den beste stilen er loft eller klassisk, som engelsk. Mer lys, mer naturlige materialer. Plassen må optimaliseres.
 • Skrivebordet er vanligvis plassert nær endeveggen, hvor det er praktisk å nærme seg det.
 • Hyller med de nødvendige bøkene, papirene, tilbehøret er plassert enten over bordet eller på motsatt vegg, der det er lett å nå.
 • Belysning fremhever skrivebordet – det er både vakkert og funksjonelt, siden det er sunnere å jobbe i god belysning.
 • En god løsning ville være å installere doble vinduer både på de innvendige vinduene og på de ytre vinduene. Som et resultat vil du under arbeidet få et tilstrekkelig støynivå – det vil si nesten fullstendig fravær av det..

Studer i en moderne leilighet

Studer i en moderne leilighet

Kontoret tillater tilstedeværelse av tekstiler (gardiner er spesielt relevante hvis du bor i første etasje), søte finesser og kjente egenskaper på arbeidsplassen.

Det er ikke verdt å overbelaste det, men du skal ikke være redd for å legge for mange ting. Balansen er vanligvis funnet intuitivt..

På en lukket balkong kan du ordne en fortsettelse av kjøkkenet – en slags stue:

 • Av stilene, igjen, er loftet og lignende best egnet. De gir nok plass til de som ønsker å spise utendørs..
 • I stedet for et bord brukes vanligvis en vinduskarme, men hvis det er viktig for deg at det er akkurat et bord, kan du få det til å brette eller brette. Slike strukturer tar ikke plass, og når det gjelder komfort er de på ingen måte dårligere enn et skikkelig stort bord.
 • Stoler ser bra ut hvis de er barstoler – og de tar mindre plass..
 • Et veggskap vil definitivt komme godt med – du kan legge bestikk, krydder som brukes under måltider og andre nyttige småting i det.

Vakkert interiør i et lite rom

Vakkert interiør i et lite rom

Et teppe, friske blomster, mer ledig plass – og nå ser stuen, som ikke kan sitte fast andre steder, bra ut og lar deg spise rolig og beundre utsikten.

På en lukket balkong kan du arrangere et rekreasjonsområde:

 • I enhver stil, selv om det på arabisk er spesielt behagelig å ligge på broderte puter.
 • Møbler kan være hva som helst – fra en madrass på gulvet til en hengende rottingstol.
 • Tekstiler kan også være hvilken som helst.
 • En god løsning ville være å lage en liten garderobe for bøker eller andre egenskaper for et hyggelig tidsfordriv..

Sitteområdet kan dekoreres i forskjellige stiler

Sitteområdet kan dekoreres i forskjellige stiler

Liten balkong i leiligheten - Hvordan utstyre: Stilig, vakker, praktisk? 190+ (Foto) Interiør med dekorasjon Liten balkong i leiligheten - Hvordan utstyre: Stilig, vakker, praktisk? 190+ (Foto) Interiør med dekorasjon Liten balkong i leiligheten - Hvordan utstyre: Stilig, vakker, praktisk? 190+ (Foto) Interiør med dekorasjon

Liten balkong i leiligheten - Hvordan utstyre: Stilig, vakker, praktisk? 190+ (Foto) Interiør med dekorasjon Liten balkong i leiligheten - Hvordan utstyre: Stilig, vakker, praktisk? 190+ (Foto) Interiør med dekorasjon

VIDEO: Gjør en liten balkong koselig og behagelig

konklusjoner

Å lage et ekstra rom ut av balkongen er en god idé, selv om du må gjøre en innsats, bruke tid og penger. Tross alt er det bedre å ha et eget kontor eller et spesielt sittegruppe enn en standard liten balkong, som bare brukes til å lagre alt unødvendig og ikke gir glede..

Previous Post
Μικρός διάδρομος: Πώς να εξοπλίσετε το διαμέρισμα με έπιπλα; Όμορφο μοντέρνο εσωτερικό (205+ φωτογραφίες)
Next Post
Gjør-det-selv vegghenger i gangen: med skostativ, med hylle, med kroker. Glem mangelen på plass!