Fasjonabelt baderomsdesign uten toalett. Skjønnhet kombinert med komfort + TOP-15 ekspertråd og 100 BILDER
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fasjonabelt baderomsdesign uten toalett. Skjønnhet kombinert med komfort + TOP-15 ekspertråd og 100 BILDER

Fasjonabelt baderomsdesign uten toalett

Et baderom uten toalett er ofte ikke bare et hjørne for hygiene og personvern. For kvinner er det også en moderne boudoir..

Derfor bør utformingen av rommet være behagelig og funksjonell. Konseptet er i stor grad diktert av listen over nødvendige og ekstra elementer, fordi det senere vil være veldig vanskelig å omorganisere dem..

Stilretningen er valgt basert på preferanser, innredning – tatt i betraktning materialets operasjonelle egenskaper, fordi badestemningen er preget av høy luftfuktighet og temperaturforskjeller.

Moderne kriterier for fargepaletten

Monotoni hører fortiden til. Den beste løsningen er å velge to eller tre lignende nyanser og lage på grunnlag av dem passende interiør. Et utmerket alternativ ville være å blande kaldt med en varm tone av samme tone..

Lyse farger gjør badet til et koselig hjørne

Lyse farger gjør badet til et koselig hjørne

Det klassiske alternativet er vurdert med hvit farge, visuelt utvide rommet. Bruken av en skala skaper en følelse av et helhetlig og harmonisk rom.

Trenden er en jordnær, steinaktig, treaktig tone, som gir designet en naturlig smak. Ikke ekskludert lys palett, hvis den brukes riktig.

Innendørsfarger i ensfarget farge

Innendørsfarger i ensfarget farge

For eksempel for et bad i japansk stil. Designalternativet i rødt ser sjokkerende ut, men det krever mye plass..

En lys palett utvider rommet, en mørk, tvert imot, reduserer visuelt.

Lys aksent med gulvfliser

Lys aksent med gulvfliser

Farge aksenter er en flott mulighet for plasszonering. For eksempel kan et hjørne med badekar eller dusjkabinett fremheves i grønne, blå, turkise nyanser, og servantens plass kan fremheves med en kontrastfarge..

Men ikke la deg rive med å bruke alle regnbuens farger. I små rom “spiser” et opptøy av farger visuelt området, og mange nyanser bryter med harmonien i komposisjonen.

I den lille er alt alltid tilgjengelig

I den lille er alt alltid tilgjengelig

I utformingen av rommet er det bedre å bruke tre nyanser som matcher hverandre. Bronse, forgylling kan understreke enhver stilretning.

Hvordan dekorere vegger og tak

Tradisjonelle keramiske fliser, mosaikk, vaskbare tapeter på veggene i en fasjonabel design kan erstattes med en original:

 • porselen steintøy med lav vannabsorpsjon;
 • fôr av kork, motstandsdyktig mot mugg, kjemisk angrep;
 • plastpaneler, preget av enkelt vedlikehold;
 • agglomerat med et høyt fuktighetsmotstand;
 • trebekledning impregnert med spesielle forbindelser.

Vi bruker ikke-standardiserte løsninger

Vi bruker ikke-standardiserte løsninger

Matt porselen steintøyplater er svært slitesterke, mens polerte er mer utsatt for riper.

Fasjonabel design med bilder av dyr

Fasjonabel design med bilder av dyr

Fasjonable takflater på flere nivåer i et lite rom ser voluminøse og arkaiske ut. Det enkleste alternativet for å fullføre takets overflate, men ikke det beste, er å male. Mer praktisk innredning:

 • plastpaneler;
 • gips;
 • lameller.

Minimalisme er i trend som alltid

Minimalisme er i trend som alltid

Disse materialene er fuktresistente. Dette er det viktigste. Slitestyrke for takbekledning er en sekundær parameter, fordi det ikke er noen mekanisk effekt på den. Samtidig forstyrrer de ikke enheten med riktig belysning av rommet..

Et klassisk designtriks

Et klassisk designtriks

Hemmeligheter for kommunikasjon og belysningsenheter

For at designet skal være harmonisk, er det bedre å skjule kommunikasjon ved hjelp av designteknikker:

1 Sy opp stolpene i esken, og la vannmålerne få tilgang. 2Rør for å gjemme i strober.

Finn den riktige fargekombinasjonen for flisene dine

Finn den riktige fargekombinasjonen for flisene dine

På badet trenger du sentral og ekstra belysning. Med stor takhøyde i romslige rom kan det til og med være en lysekrone, og i små rom kan det være en kule- eller pæreformet lampe..

Ser bra ut med parallell plassert søkelys med halogen- eller LED -pærer som er vanntette og mer holdbare enn enkle glødelamper. Flate nyanser på veggene gir interiøret en spesiell eleganse..

Stilig, lys og rik

Stilig, lys og rik

Ytterligere belysning er nødvendig for speilet. Små sconces på begge sider eller en lysrør installert parallelt med speiloverflaten gjør en god jobb med dette. servantLysspillet lar deg fylle rommet med dybde.

Hovedspørsmålet er en dusj eller et badekar

Når du planlegger et design, kan du bruke ikke-standardiserte løsninger. Begge typer hygieneutstyr kan installeres i romslige rom.

Å bruke én farge vil skape et inntrykk av integritet

Å bruke én farge vil skape et inntrykk av integritet

Valget bestemmes av preferanse. Et udiskutabelt pluss av et bad er en avslappende effekt og lav pris. Minus – vannforbruk, søl på gulvet.

Den største fordelen dusjkabinett for å spare plass, vann, tid, tilstedeværelsen av moderne enheter – hydromassasje, termostat, filter, trykkkompensator. Ulempe – pris.

Det viktigste er å bli koselig

Det viktigste er å bli koselig

Mer lønnsom og mer praktisk plassering langs veggen overfor inngangen.

VVS -alternativer

Du kan ta en vask, et bad, et ovalt eller rektangulært bidet. De er kompakt installert langs veggene uten å plette plassen.

Rik mosaikkdekorasjon

Rik mosaikkdekorasjon

Det er mulig å installere en oval konsollservant med tilstrekkelig dybde for å forhindre sprut på gulvet. Den kan kobles med braketter til veggen. Denne designen er luftig. I tillegg lar den deg installere en vaskemaskin under den..

Vi utstyrer på en praktisk måte

Vi utstyrer på en praktisk måte

Et alternativt alternativ er en tulipanvask, som perfekt skjuler deler av vannforsyningen. En populær design – en vask på en sokkel, der det er praktisk å lagre en rekke vaskemidler, hygieneprodukter.

Øker stemningen med lyse fliser

Øker stemningen med lyse fliser

Enhver type VVS gjør en utmerket jobb og gir rommet den nødvendige balansen, hvis den er installert på riktig sted.

Koselige nyanser for en rekke stiler

Koselige nyanser for en rekke stiler

Vasken må installeres i motsatt hjørne fra dusjkabinettet for å balansere interiøret. Du kan installere en vaskemaskin i nærheten for å la midten stå ledig.

Møbler er en garanti for funksjonalitet

Alle møbler er forskjellige:

 • letthet;
 • styrke;
 • fuktmotstand.

Garderober i tre, skjenker gir rommet sjarmen av naturlighet og harmoni. Produkter fra MDF ser ikke mindre stilig ut, og prisen er mye mindre.

Forfining og sjarm

Forfining og sjarm

Metallmøbler passer perfekt inn i høyteknologisk stil. Og smidde hyller, ingenting vil utfylle land og provence.

Stilige glassmøbler skaper inntrykk av en frossen vannoverflate. De gir vektløshet, og gjenskinn på overflaten endrer miljøet hver gang..

Alt det mest nødvendige, ikke noe mer

Alt det mest nødvendige, ikke noe mer

Plastsett er enkle å ta vare på. De beholder sin uberørte skjønnhet i lang tid..

Mange møbler vil visuelt redusere rommet, så antallet bør være minimalt. En høy blyantkasse tar ikke mye plass, men den får plass til alt du trenger. Garderobeskap med frostet glassmaleri ser nesten vektløs ut.

Forfriskende rommet med et lyst lysegrønt

Forfriskende rommet med et lyst lysegrønt

Veggskap med speildør, plassert over vasken, hyller i øyehøyde gir nødvendig lagringsplass for kosmetikk og hygieneprodukter.

Tilbehør av samme sortiment kan være et effektivt tillegg til interiøret – et teppe, et gardin, en vaskekurv, et håndkle.

Minimum deler - maksimal ledig plass

Minimum deler – maksimal ledig plass

Det viktigste er ikke å overbelaste plassen! Når du pynter, er det viktig å bevare plassen, fordi det er lettere å puste i et ledig rom. Et overskudd av ting vil knuse og vil neppe tillate deg å slappe av under vannprosedyrer.

Populær farge blå

Populær farge blå

Mangelen på ledig plass kan kompenseres for ved å erstatte:

 • vaskemaskin for en liten modell;
 • standard vask for hjørneversjon;
 • skap eller skap for husholdningskjemikalier hengende hylle med hjørnekonfigurasjon.

TOPP 15 tips for registrering

1Rektangulære fliser på veggene med lavt tak vil visuelt “strekke” rommet. 2Et vakkert mønster eller ornament i øyehøyde vil visuelt utvide plassen. 3 Ved hjelp av glass, speilflater, blir rommet visuelt mer romslig. 4 Frostede glassdører øker plassen og slipper inn mer lys inn i rommet. 5 For å heve taket påføres vertikale striper eller mønstre på veggene. 6 En vertikal av matte fliser soner ikke bare plassen, men gir også originalitet og sjarm til innstillingen. 7 Mye plass frigjøres ved å installere et sitte- eller hjørnebadekar. 8 Skyvedører lar deg spare plass. 9 Pastellfarger av dekorative fliser gir volum til rommet. 10Under badet kan du utstyre uttrekkbare skap på hjul. 11Det er bedre å unngå komplekse mønstre i innredningen, fordi pretensiøsiteten til detaljene visuelt reduserer størrelsen på rommet. 12Mosaic gjør designet mer omfangsrikt. 13 Veggdekorasjon og lyse aksenter i form av gulvfliser kan spille en dekorativ rolle. 14 Å flytte alle hyllene opp til taket er et flott alternativ for funksjonalitet og bekvemmelighet på et smalt bad. 15 Speilhyller og hyller skyver visuelt fra hverandre veggene i rommet.

Utvalg av design

Designere hevder at en harmonisk kombinasjon av interiøret i alle rom er nødvendig. Inkludert bad.

Vi installerer et minimum av møbler

Vi installerer et minimum av møbler

For eksempel bør elementer av det marine miljøet på badet spores i andre rom. Det marine temaet i design innebærer bruk av hvitt og blå toner.

Det kjennetegnes ved sin ekspressivitet, dekorativitet, fordi møblene bare er tre, dekorative detaljer – fra naturlige materialer.

Baderomsdesign gjøres best i lyse farger.

Baderomsdesign gjøres best i lyse farger.

Med turkis glassmosaikk kan du skape effekten av glitrende havbølger.

Hovedtrekk ved den klassiske løsningen er raffinement og eleganse, derfor er hovedattributtet et dyrt bad laget av messing, marmor eller støpejern med buede ben..

Blandere laget av kobber, bronse

Rammene på speilene er skåret med forgylning. Fargepaletten av etterbehandlingsmaterialer i beherskete lyse nyanser med blomstermønstre.

Benkeplater og konsoller i naturstein

Massive mørke farger. Luksusen til klassikere er synlig i alle elementer og detaljer.

Bruker kontrast

Bruker kontrast

Den minimalistiske designstilen er preget av et minimum av detaljer og maksimal plass. Ideell for små bad.

Alle objekter er preget av jevn geometri og klare vinkler. Overflaten av nyanser er uakseptabelt. Innredningen bruker ikke mer enn to farger, glass og speil.

VVS -modeller av kompakte størrelser

Prioriteten er hengslet lagring og nisjer. Ingen frodige ting eller tilbehør. Alt er enkelt, funksjonelt.

Moderne på badet betyr lyse farger, tydelig sonering av plass, multifunksjonell VVS, ikke-standard former for tilbehør.

Lite bad, men så romslig

Lite bad, men så romslig

Vinnende alternativer er svart og hvit dekor med mosaikksoner eller brun og beige palett med vertikale blomstermønstre.

Innredning i japansk stil vil kreve mye penger, fordi det krever dyrt treverk, bambus og silke..

Ikke spar på belysning

Ikke spar på belysning

Denne orientalske designen er kjent for sin strenghet, laconisme og matchende tilbehør. Bruk av mosaikk og lyse blomsterprint, fliser i treeffekt, bambusgardiner er en del av funksjonene i et slikt interiør..

Grunnlaget for landkonseptet er diskret, funksjonalitet, harmoni. For landlig stil er pretensiøsitet, skam, kunstighet uakseptabelt.

Bare elegant, dekorert i gull

Bare elegant, dekorert i gull

Veggene er ganske enkelt hvitkalkede, og dørene er dekorert med tre. Grønne dekorative elementer ser sjarmerende ut på bakgrunn av hvite overflater. Et beskjedent sett med enkle møbler og rørleggerarbeid gir funksjonaliteten til rommet.

Høyteknologisk stil bestemmes av de lakoniske linjene, renheten i nyanser, bruken av moderne finish.

Praktiske skuffer under vasken

Praktiske skuffer under vasken

Et hjørne eller en dusjkabinett er perfekt for ham. Hyller, møbler og rørleggerarbeid smelter sammen med overflaten på veggene, takket være dekorasjonen med de samme materialene.

Fusjonsstilen kjennetegnes ved kombinasjonen av en rekke teksturer, teksturerte materialer. Konseptets enhet sikres av en enkelt palett med rike farger, ikke-standardmøbler, tilbehør.

Badet må ha et stort speil.

Badet må ha et stort speil.

Opprettelsen av ditt eget design lar deg komfortabelt ta et bad for hvile og avslapning.

VIDEO: Bad uten toalett

GALLERI: De beste baddesignløsningene uten toalett

Previous Post
Μικρός διάδρομος: Πώς να εξοπλίσετε το διαμέρισμα με έπιπλα; Όμορφο μοντέρνο εσωτερικό (205+ φωτογραφίες)
Next Post
Gjør-det-selv vegghenger i gangen: med skostativ, med hylle, med kroker. Glem mangelen på plass!