Silkscreen Wallpaper - Fresh Idea for Beauty Connoisseurs (160+ bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Silkscreen Wallpaper – Fresh Idea for Beauty Connoisseurs (160+ bilder)

Silkscreen Wallpaper - Fresh Idea for Beauty Connoisseurs (160+ bilder)

Hvis du vil at bakgrunnsbildet skal se ekstraordinært ut, kan du prøve silkeskjermversjonen, du kan velge det for ethvert rom. Sjekk ut alle nyanser av valg, liming og omsorg i denne artikkelen. La oss vurdere i detalj ved å bruke eksemplet på hvert rom.

Tapet i silketrykk

Silketrykk er en av varianter av vinyl tapet som ser rik ut. Teknikken for fremstilling har vært kjent siden 1700 -tallet, på den tiden hadde bare edle mennesker råd til det.. For vanlige mennesker var slikt materiale ikke tilgjengelig på grunn av de høye kostnadene..

Veggbekledning i silkeimitasjon

Veggbekledning i silkeimitasjon

Den består av to lag: det første er papir eller fiberduk, det andre er vinyl. I deres produksjon brukes metoden for varm stempling:

 • lerretet er under forberedelse;
 • kunstige tråder legges til strukturen;
 • det påføres en base (papir eller fiberduk);
 • tegningen presses gjennom ved høy temperatur og trykk.

Det ferdige materialet ligner silke, har en glans som varer lenge. Fargene er matte og blanke, deres valg avhenger av utformingen av rommet. Blomstermønstre er vanlige blant tegningene, abstraksjoner, linjer er også etterspurt.

Bruker et blomstertrykk

Bruker et blomstertrykk

For ikke å ødelegge det dyre materialet og beholde sitt elegante, rike utseende, er det bedre å overlate limingen til spesialister. Selv om du har erfaring med liming av vanlig materiale, er det bedre å ikke eksperimentere med disse..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Tapet på soverommet – moderne interiørideer fra 2017, bilder og anbefalinger som ikke kan ignoreres

Ikke-vevd

Den ikke-vevde basen har overlegenhet over papirbasen, den regnes som mer holdbar og holdbar. Ruller på dette grunnlaget er dyrere, men varigheten av tjenesten deres rettferdiggjør prisen.. Ikke-vevde fordeler: 

 • krever ikke spesiell klargjøring av vegger, i motsetning til papir, som er vanskelig å påføre, spesielt på en overflate med defekter;
 • etter liming beholder den formen godt, den vil ikke bli forvrengt på grunn av å bli våt, andre ytre irriterende stoffer;
 • lett å påføre: lim påføres bare på lerretene selv, ingen veggbehandling er nødvendig;
 • varig.

Svart ser stilig ut

Svart ser stilig ut

Hvis du vil spare penger ved å kjøpe materiale med papirbase, må du være forberedt på å kjøpe flere veggbehandlingsprodukter. De må justeres slik at tegningen ser pen ut og slik at de rett og slett ikke faller av umiddelbart. Hvis veggene er riktig forberedt, vil varigheten av påføring av veggdekket også være lang..

Både non-woven og silketrykte tapeter holder i 10 til 15 år, det første alternativet er å foretrekke på grunn av enkel påføring, forberedelse til liming, vedlikehold.

Silketrykk på soverommet

Silketrykk på soverommet

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Ikke-vevd vinylbakgrunn (240+ bilder): Fra enkle alternativer til 3D-utskrift

Roser

Blomstertrykk på veggene har vært etterspurt lenge, og har vært i trenden 2018-2019. Det rike materialet med silketrykk er et tegn på luksus, derfor er rosen, “blomsterdronningen” ansett som et spesielt passende alternativ for dem.. Ethvert rom dekorert på denne måten vil se mildt og elegant ut.

Valg av mønster er variert, blomster kommer i forskjellige farger, former, størrelser. Mange liker små roser, andre foretrekker store knopper. Det er viktig at det valgte mønsteret kombineres med rommets generelle stil, de mest populære av dem der roser brukes er:

 • Provence – laget i pastellfarger, knoppene er enten små og det er mange av dem, eller samlet i små buketter.
 • Orientalsk – preget av minimalisme, derfor er enkle mellomstore roser eller dekorert i form av et ornament egnet.
 • Land – bakgrunnen er valgt lys, roser er ofte plassert på den på en kaotisk måte.

Stue i moderne stil

Stue i moderne stil

Det er bedre å velge fargene på bildelyset, de øker plassen visuelt. Ved hjelp av de avbildede rosenbusker kan du også forlenge veggene, skjule uregelmessigheter. For å gjøre dette, bør de være plassert nederst på figuren, og slutter over midten (tallet reduseres).

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Bakgrunn i interiøret (190+ bilder): fra teori til praksis. Originale ideer i takt med tiden

Geometri

“Geometri” regnes som gunstig – ved å velge den kan du skjule feilene i ethvert rom. For dette er det viktig å vite hvilke egenskaper populære former og elementer har:

 • store elementer reduserer plassen visuelt;
 • et gjentagende mønster har samme effekt;
 • figurer i stor avstand fra hverandre gjør rommet større;
 • for ikke å bekymre deg for unødvendig å øke eller redusere størrelsen på rommet, kan du bruke alternativer med uskarpe, uklare former.

Klassisk stil

Klassisk stil

Geometriske detaljer brukes sjelden så langt i silkescreenede ruller, men designere forsikrer originaliteten til en slik idé. Hun er det motsatte av det vanlige delikate blomstertrykket.. Hvis du ikke er klar til å eksperimentere ennå, kan du prøve en av disse ideene:

 • bruk tapet med geometrisk silketrykk på en av veggene, de er spesielt godt egnet for å dekorere en hall, gangen, kjøkken;
 • prøv å søke dem om tak;
 • velg alternativer med uklare, uskarpe geometriske former eller fortynnede andre elementer.

Stilig kombinasjon av mønstre

Stilig kombinasjon av mønstre

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Velge tapet i gangen og korridoren (50+ bilder): Vi lager et interiør hjemme med egne hender

Tapet i silketrykk til kjøkkenet

De anses å være egnede av flere grunner:

 • vinyl – slitesterkt materiale, derfor vil du ikke skade tegningen på noen måte ved å tørke flekken fra veggen;
 • fuktmotstand – slikt tapet kan vaskes med en børste ved hjelp av forskjellige kjemikalier;
 • livstid – hyppige reparasjoner på kjøkkenet er uønskede, derfor er vanligvis 10-15 år, som fungerer som imitasjon av silke, nok.

Designalternativ for spisestue

Designalternativ for spisestue

Selv om den kan vaskes, er rengjøring ofte ikke mulig. Hver gang vil mønsteret bli svakere, glansen forsvinner raskt, noe som betyr at det rike bildet vil gå tapt..

For kjøkkeninnredning er det bedre å velge blanke alternativer som tåler vask bedre. Glansen deres vil forbli i årevis, selv om du gni dem innimellom.med det.

Noen mennesker velger å bruke silketrykt vinyl til bare én vegg på kjøkkenet. Dette gjelder for små rom, vanligvis velges veggen der de sitter mens de spiser. Hvis kjøkkenet er stort, delt inn i soner for matlaging og hvile, er det bedre å bruke et slikt tapet i det andre.

Silkscreen Wallpaper - Fresh Idea for Beauty Connoisseurs (160+ bilder) Silkscreen Wallpaper - Fresh Idea for Beauty Connoisseurs (160+ bilder) Silkscreen Wallpaper - Fresh Idea for Beauty Connoisseurs (160+ bilder)

Silkscreen Wallpaper - Fresh Idea for Beauty Connoisseurs (160+ bilder) Silkscreen Wallpaper - Fresh Idea for Beauty Connoisseurs (160+ bilder)

For soverom

Dette rommet i huset er vanligvis designet etter deres egne ønsker. Gjester blir ikke tatt med på det, besøkende, bortsett fra eierne, skjer det nesten aldri.. Derfor, når du velger tapet med silketrykk for dette rommet, kan du gi fantasien din frie tøyler.. Materialet innebærer imitasjon av silke, stoff, noe som gir rommet en spesiell atmosfære.

Tykkelsen og tettheten til det valgte tapetet spiller egentlig ingen rolle; estetikk og skjønnhet spiller en nøkkelrolle i utformingen av denne delen av huset. Silketrykk er behagelig å ta på, kombinert med sateng, silketøy. Den karakteristiske glansen er merkbar i lampens lave nattlys.

Stilig dekorasjon på soverommet

Stilig dekorasjon på soverommet

Mesteparten av tiden er viet til valg av farger, nyanser. Hvis seng stort, og rommet er lite, ville et passende alternativ være å bruke silketrykk på den ene veggen – bak ryggen. Resten må gjøres i lignende farger, mangfoldet av farger i dette rommet er ikke passende.

På soverommet ser silketrykk i rosa nyanser spesielt skånsomt ut i taket, psykologer råder par som mangler sensualitet i et forhold til å ty til dette alternativet..

Hovedattributtet til soverommet er sengen, derfor må du ta hensyn til funksjonene til den valgte modellen når du velger noen deler av romdesignet. Hvis den har en myk rygg, er det bra, hvis tapetet kombineres med det, viser det seg en god kombinasjon..

Svarte og hvite farger i interiøret

Svarte og hvite farger i interiøret

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Bakgrunn i barnehagen for gutter (+200 bilder): vi gir barnet muligheten til å uttrykke seg

Til stua

Vanligvis blir det brukt mye tid på å dekorere stua, fordi dette rommet er beregnet på å ta imot gjester. Mange eiere, som ikke kan ordne hele huset eller leiligheten i henhold til deres preferanser, fokuserer på dette rommet..

Silketrykk er spesielt egnet for stuen, gir den et aristokratisk utseende. Blant nyanser må du velge nøytrale farger, lyst, fengende utseende vulgært. Noen anser dekorasjonen av stuen i gråtoner som dyster, faktisk takket være silketrykk, ser selv disse iøynefallende nyansene festlige ut.

Silketrykk er spesielt egnet for stuen, gir den et aristokratisk utseende

Silketrykk er spesielt egnet for stuen, gir den et aristokratisk utseende

Dette alternativet er spesielt egnet for stuer i klassisk stil – en av de vanligste. Rommet er innredet i begrensede farger, bare en eller flere vegger kan inneholde imitasjon av gull eller sølv, som ser spesielt rikt ut.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Vakre bakgrunnsbilder i stua: 150+ bilder av interiør. Moderne kombinasjonsideer

Funksjoner ved liming

Ovenfor ble det nevnt behovet for nøye forberedelser før liming av silketrykk på papir..

RådFor å unngå bobler, andre problemer med veggene etter liming, må veggene alltid være forberedt, det tar bare mindre tid før du påfører vinylbasen..

Den perfekte tapettekstur og farge for høyteknologisk stil

Den perfekte tapettekstur og farge for høyteknologisk stil

Den grunnleggende regelen er at veggen må være ren, selv om det ikke er behov for en grunning, kitt, er det viktig å fjerne smuss. Selve limingen utføres i henhold til de vanlige reglene, hvorav hoveddelen er eliminering av trekk i rommet. For å jobbe trenger du følgende verktøy:

 • ruller;
 • lim;
 • sparkel;
 • skrivesaker kniv;
 • rulle.

Valg av lim er viktig, du må kjøpe de alternativene som er designet spesielt for tapet med silketrykk. De er vanligvis tyngre på grunn av vekten som kreves for at limet skal ha sterk styrke. I noen butikker er dette limet betegnet som et middel for “tungt tapet”.

Klassisk stil i lyse farger

Klassisk stil i lyse farger

Limingen skjer i flere trinn:

 • påfør en rulle på veggen;
 • kutt av ønsket lengde, og la 2 cm være på toppen og bunnen for bestanden;
 • vi bruker det første målte stykket som en mal, og kutter resten i henhold til størrelsen;
 • begynner å lime fra dører;
 • vi påfører lim på det første stykket, med spesiell oppmerksomhet på hjørnene, kantene;
 • hvis tapetet har en papirbunn, limer vi veggen;
 • lim rullene en etter en, sett dem sammen med hverandre;
 • juster rullene med en rulle;
 • resten av limet som vises på leddene, fjern umiddelbart med en slikkepott.

Vanskeligheter med å lime tapet med silketrykk kan forekomme i hjørnene. Dette materialet kan ikke stables oppå hverandre, det vil ganske enkelt ikke feste seg. Derfor må du måle brikkene nøye, prøve å forankre dem riktig, kutte alt unødvendig med en geistlig kniv i tide.

Originalt design

Originalt design

Slike tapeter tørker raskt, den spesifikke lukten som er karakteristisk for et billigere materiale er fraværende. For å sikre normal tørking er det nødvendig å fjerne trekk i en dag etter liming.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Flytende tapet i det indre av vanlige rom (150+ bilder): Bruksegenskaper

Omsorgsregler

Silketrykk er definitivt ikke egnet for små barnerom, så vel som for kjøkken, gangene familier med dem. Barnet vil ikke sette pris på all det luksuriøse, attraktive utseendet på veggen, så han vil definitivt sette et merke på den.

Limer silketrykk i leiligheter, hus med små barn i taket. Et slikt design vil være originalt, samtidig beskyttet mot et barns hender..

Alle typer silketrykte bakgrunnsbilder krever regelmessig rengjøring, dette gjør at de kan bevare sin glans og originale raffinement. De mest egnede er gelformuleringer, hovedsakelig brukt til oppvask. Med deres hjelp er det mulig å raskt fjerne spor av fettete fingre, barns pranks og andre forurensninger..

Silkscreen Wallpaper - Fresh Idea for Beauty Connoisseurs (160+ bilder) Silkscreen Wallpaper - Fresh Idea for Beauty Connoisseurs (160+ bilder) Silkscreen Wallpaper - Fresh Idea for Beauty Connoisseurs (160+ bilder)

Silkscreen Wallpaper - Fresh Idea for Beauty Connoisseurs (160+ bilder) Silkscreen Wallpaper - Fresh Idea for Beauty Connoisseurs (160+ bilder)

Bakgrunn med silketrykk har egenskapen til å samle støv, du må bruke en støvsuger for å fjerne det. En middels effektinnstilling vil gjøre. Du kan også bruke vaskestøvsugere, men slipende stoffer er kontraindisert for bruk..

RådDen enkleste måten å fjerne en fet flekk er umiddelbart etter påføring. For å gjøre dette, tørk det med en serviett, og behandle stedet med damp. Hvis det ikke finnes en passende støvsuger, kan du bare stryke den.

VIDEO: Elegant silketrykk i interiøret

konklusjoner

Hvis du vil bytte tapet, er silkescreening lett å fjerne, ingen spesialverktøy er nødvendig. Bare legg rullen i varmt vann, spray veggen med den, eller spray den med en sprayflaske. Etter en halv time, fjern tapetet med en slikkepott, for dette trenger du ikke å legge mye krefter.

Hvis du velger tapet med silketrykk, vil du ikke skuffe deg selv eller dine nærmeste.

Previous Post
Νέα όμορφα κρεβάτια στο υπνοδωμάτιο: 225+ (Φωτογραφία) Επιλογές για έναν άνετο και υγιή ύπνο
Next Post
Oval bord på kjøkkenet – Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector