Oval bord på kjøkkenet - Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Oval bord på kjøkkenet – Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller)

Oval bord på kjøkkenet - Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller)

Før du kjøper noen møbler, er det tilrådelig å vurdere hvordan produkter av et bestemt design vil passe inn i rommets stil. Ovale bord har ingen hjørner, er strømlinjeformede, så de ser koselige ut på kjøkken. Det er hyggelig å sitte bak dem, spise en velsmakende lunsj, og det er lett å holde en samtale. Og det er ikke nødvendig å frykte at aktive små barn kommer til å treffe hjørnet. Flere detaljer om alle nyanser av valg og plassering senere i artikkelen.

Innholdet i denne artikkelen:

Dimensjoner og design

Dimensjonene på de ovale bordene er skreddersydd for antall beboere og gjenspeiler gjestfriheten. EHvis hyppige møter med venner er velkomne, er det bedre å sette et stort bord eller en transformerbar modell i rommet. Det antas at en person trenger en overflate med en lengde på omtrent 60 cm for behagelige opplevelser.. Derfor, når du velger parametrene til den ovale modellen, må du huske på følgende tall:

 • et ovalt bord med en bredde på 75 cm og en lengde på opptil 100 cm vil være behagelig for 2-4 personer. Og allerede 6 personer er bedre å bli tatt ved et bord 100-154 cm langt;
 • et produkt 91 cm bredt og 160-180 cm langt vil være behagelig for 8 personer;
 • modell med oval benkeplate 109 cm bred og 180-240 cm lang vil være praktisk for en familie på 10 personer;
 • en bordplate 140 cm bred og 260-300 cm lang kan komfortabelt huse 10-14 personer.

Dimensjonene til de ovale bordene velges i henhold til antall beboere

Dimensjonene til de ovale bordene velges i henhold til antall beboere

Det må også tas i betraktning at stoler eller krakker, lenestoler skal bevege seg fritt uten å forstyrre hverandre..

Størrelse på møbler

Hvis det ovale bordet ikke er planlagt å plasseres i midten, er minimumsavstanden til veggen igjen på 70 cm, slik at det er praktisk å sette seg ned og reise seg bak det. Lengden på bordplaten kan variere. Og allerede bør bredden ikke overstige 110 cm. Ellers vil det være vanskelig å nå rettene som er plassert i midten av det ovale bordet. I romslige rom kan du sette produkter av tradisjonell design (ikke brette eller skyve). Populært størrelsesområde på benkeplater: 110×150 cm, 110×210 cm, 105×200 cm.

Minste avstand til veggen er 70 cm

Minste avstand til veggen er 70 cm

På kjøkken med et beskjedent område er det vanskelig å passe uten bretting møbler. Det er nødvendig å velge en modell som, når den er satt sammen, vil skape komfortable steder for 2-3 personer for å ha en behagelig lunsj.

Oftest kjøper de ovale bord i følgende størrelser:

 • 75×120 cm (bretter seg opp til 75×160 cm);
 • 100x160cm (utbrettet 100×240 cm);
 • 100×150 cm (utvides opptil 100×190 cm).

I romslige rom er det lettere å understreke bordets grasiøse form eller gjøre det til hovedaksenten. Ovale benkeplater er ergonomiske og passer godt i standardrom, smale eller romslige rom.

I romslige rom er det lettere å understreke bordets grasiøse form.

I romslige rom er det lettere å understreke bordets grasiøse form.

Klassisk stasjonær modell

Store, mellomstore møbler er best plassert i romslige rom. Store ting ser alltid elegante og personlige ut. Takket være den store ovale bordplaten kan gjestene sitte komfortabelt. Arbeidsflater er vanligvis laget av naturlig tre eller glass. Basen er oftest to ben med en baluster eller fire støtter.

Glidende modell

Glidende modell

Sammenleggbare møbler

Transformatorbord vil perfekt løse problemet med mangel på plass i kjøkken i beskjeden størrelse. Takket være spesielle mekanismer og tilleggselementer er de enkle å utfolde og lar flere gjester fritt innkvartere. Fordeler med transformatorer:

 • kompakthet – når de er montert, har møblene en beskjeden størrelse og forstyrrer ikke leietakerne å bevege seg rundt kjøkken;
 • takket være spesielle mekanismer kan du raskt utstyre en komfortabel spisestue sone. Og sett det ovale bordet umiddelbart tilbake til sitt opprinnelige utseende – ikke mer enn 1 minutt brukes på transformasjon. Selvfølgelig, hvis produktet har store parametere, må du tinke med transformasjonen;
 • når den er brettet, fungerer den som et vanlig kjøkkenbord, der det er praktisk å spise alene. Men så snart gjestene dukker opp eller for en festlig anledning, blir det umiddelbart til et fullverdig stort ovalt bord for spesielle arrangementer.

Glassmodell

Glassmodell

Modeller som bare endrer bredde eller lengde mister ikke sin popularitet.

Selv om de mest funksjonelle møblene inkluderer produkter som i tillegg endrer høyden.

Glidestrukturer er utstyrt med ovale bordplater, hvorav deler beveger seg til høyre og venstre for midten. Ytterligere varer lagres internt. Om nødvendig øker en spesiell innsats lengden på arbeidsflaten med omtrent 30-40 cm.

Hvis det ovale bordet er utstyrt med to ekstra deler, øker lengden med 60-80 cm. Fordeler med designet – ingen knekk, ingen spesiell innsats er nødvendig for transformasjon.

Modell i mørkt tre

Modell i mørkt tre

Den bokformede ovale modellen ser ut som et vanlig skap og tar liten plass. Når den monteres, installeres den mot veggen og brukes utmerket som stativ for vaser, innendørs blomster.

Oftest er det innebygd inne i strukturen hyller, som lagrer husholdningsapparater, servise.

Hvis du skruer hjulene til beina, vil det ovale bordet være lett å transportere langs leilighet. Bordplaten på bokmodellen består av tre elementer: basesenter, to vinger. En liten familie kan komfortabelt spise ved et bord med den ene siden hevet. Hvis du setter den mot en vegg, tar den litt plass og vil ikke forstyrre bevegelsen.. For en festlig fest vil det være lett selv for et barn å legge ut møbler. Hev sidepanelene og støtt dem med spesielle ben.

Ovale transformatorbord av alle slag er egnet for kompakte rom og hjelper til med å løse forskjellige oppgaver. Når de er satt sammen, lagres de diskret på balkong, tjene som en kommode eller la en koselig frokost eller middag for en ung familie.

Alternativ for et stort kjøkken

Alternativ for et stort kjøkken

Møbler materialer

Det er ikke alltid et ferdig produkt du vil sette i spisestuen eller på kjøkkenet. Derfor har selvmontering av det originale ovale bordet blitt en ekte motetrend. I dag selger mange butikker møbelkomponenter..

En kreativ løsning er å fikse bena til de originale formene på den tradisjonelle ovale bordplaten. Videre krever arbeidet ikke spesielle ferdigheter eller komplekse verktøy..

Et ikke-trivielt alternativ er å fullføre en luksuriøs benkeplate med en upretensiøs base. Pluss hjemmelagde ovale bord – enkel montering og muligheten til å bytte komponenter i henhold til humør og ønske.

Modell - bok

Modell – bok

Hvordan velge en benkeplate?

Dette elementet fortjener spesiell oppmerksomhet når du velger en spisegruppe. Produsenter lager produkter fra forskjellige materialer: glass, en stein, tre. Derfor er det viktig å ta hensyn til driftsforholdene til møblene.. Hvis det ovale bordet stadig står på kjøkkenet, velges materialer som er motstandsdyktige mot riper, væsker, fett og ikke krever sofistikert pleie..

Produkter av naturlig tre gir et snev av natur til kjøkkenet. Derfor forblir de populære og etterspurt..

Ovale benkeplater lages fra:

 • furutrær;
 • eik;
 • lind;
 • valnøtt.

Naturlige belegg mister ikke holdbarheten selv etter flere tiår med konstant bruk, hvis de er godt ivaretatt. Ingen sprekker eller flis vil vises på overflater. Små riper kan enkelt fjernes hvis området slipes og lakkeres igjen.

Det anbefales å behandle benkeplaten med polish og beskyttelsesvoks et par ganger i måneden. Varme og våte retter plasseres ikke på ovale polerte bord, fordi lakken ikke liker vann og betydelige temperaturforskjeller.

De unike teksturer og nyanser av naturlig tre vil aldri gå av moten. Møbelprodusenter anbefaler å ta hensyn til benkeplater i lerk. Det er et rimelig treverk med en behagelig tekstur, ikke-råtnende og utmerket motstand mot kjøkkenprøver..

Ovalt bord på kjøkkenet - Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller) Ovalt bord på kjøkkenet - Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller) Ovalt bord på kjøkkenet - Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller)

Ovalt bord på kjøkkenet - Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller) Oval bord på kjøkkenet - Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller)

Et ovalt bord laget av sponplater er billig og kan etterligne tekstur av stein, tre, kunstige materialer. Jo tykkere den ovale bordplaten er, desto mer holdbar og dyrere er produktet.. Møbelfabrikker bruker plater med en tykkelse på 25-70 mm. Og holdbarheten avhenger av plastoverflatelaget (noen ganger 0,45-0,8 mm tykt).

Fordeler med laminerte sponplater:

 • fuktmotstand;
 • en rekke teksturer, nyanser;
 • slagfasthet;
 • enkel å installere selv.

Slike overflater og ulemper er ikke blottet for. Hvis det ovale bordet blir sterkt utnyttet, er levetiden kort. Vann, som regelmessig faller på endene, leddene, fører til delaminering av sponplaten. Noen fargestoffer (jod, kaliumpermanganat, strålende grønn) må tørkes grundig umiddelbart, ellers kan ikke flekkene fjernes.

Den laminerte benkeplaten er lett å skrape, den mister raskt sitt opprinnelige utseende. Derfor er skjærebrett obligatoriske ledsagere til ovale sponplater. Designere anbefaler ikke å velge blanke, enkle eller lyse overflater – de mister raskt sitt opprinnelige utseende.

Sett i beige

Sett i beige

MDF er dyrere enn sponplater, absorberer ikke væsker, ser interessant ut. Bunnen av benkeplaten er dekket med folie, behandlet med plast eller malt med høyfast emalje.

Ovale glassbord er spesielt gode for kjøkken med et lite område, ettersom de skaper en illusjon av ledig plass. Solid overflatetykkelse – 10 mm.

RådDet er bedre å velge ovale benkeplater laget av herdet tripleks – de flyr ikke i stykker med sterk påvirkning. Monolitiske og utvidbare modeller er tilgjengelige.

Modell på hjul

Modell på hjul

Populære overflater med en base, som spiller rollen som innredning, laget av plast, skinn, rotting.

De positive egenskapene til ovale bord i herdet glass kan vises lenge:

 • lett å rengjøre (bare med vaskemidler uten slipemidler);
 • er ikke redd for fuktighet;
 • benkeplater absorberer ikke smuss, fett, lukt;
 • allergivennlig;
 • passe organisk inn i interiør av moderne stiler (høyteknologisk, Art Deco);
 • et rikt utvalg av dekor (sandblåsing, fotoutskrift, decoupage, vintage maleri, LED -belysning, toning);
 • ikke knekk eller klø.

Udødelig klassiker

Udødelig klassiker

Bare vanlig tørking av det ovale bordet vil holde det pent og ryddig.. Fordi det på glassoverflaten alltid er merker fra hendene, vanndråper, våte retter. Selv om du kan velge frostet glass som slik forurensning vil være usynlig.

Kunstige materialer begynte aktivt å erstatte naturlige materialer. Stein kunstige ovale kjøkkenbenker i stil land eller provence gi atmosfæren en unik sjarm. Et vanlig materiale – akrylkompositt (70% aluminiumhydroksid, mineralfyllstoffer, 30% akrylharpikser) sprutet i møbeldesign.

Materiale fordeler:

 • bred fargepalett;
 • fysisk utholdenhet;
 • hygiene – sopp vises ikke på overflaten;
 • bakterier beholdes ikke.

Det er vanskelig å bryte overflaten på et ovalt bord, og det er praktisk talt ingen ansamling av fett eller smuss på husholdningen. En merkbar sprekk har dukket opp eller et stykke av benken har brutt av – defekten kan elimineres med en liten restaurering. Det er nok å gjøre en lett sliping med et spesielt vedlegg, og bordet vil igjen få et elegant naturlig utseende og glans. En vanlig svamp og vaskemiddel vil bidra til å holde arbeidsflaten ren hver dag. Men varme panner, vannkoker kan alvorlig ødelegge forsiden av benkeplaten.. Derfor må vi ikke glemme coasters for varme gjenstander..

Kunstige materialer begynte aktivt å erstatte naturlig

Kunstige materialer begynte aktivt å erstatte naturlig

Produkter laget av naturstein vil bli verdsatt av beundrere av klassikere og luksus. Åre, glatte overganger av nyanser på en oval bordplate ligner et bilde som kan ses uendelig. Du kan bare nyte raffinementet av møbler i et ekstra rom..

RådNår du kjøper, må du umiddelbart ta hensyn til de ganske store bordmassene, så vel som kompleksiteten i bevegelsen.

Bordplater er kuttet fra:

 • sandstein;
 • granitt;
 • marmor;
 • kalkstein;
 • onyx.

De vanskeligste er granitt og basalt.. Naturligvis vil et ovalt stykke laget helt av naturlig materiale koste mye. Derfor, for teseremonier, kan du sette et lite ovalt bord på det romslige kjøkkenet. Det minimalistiske utseendet på benkeplaten vil definitivt vike i pris for den utskårne overflaten. Produktdesign er bare begrenset av kundens betalingsevne.

Den største ulempen med det naturlige belegget er at det er umulig å eliminere eller gjenopprette flis, sprekker, flekker. Steinoverflater kan ikke restaureres.

Moderne stil

Moderne stil

Modeller ser spesielt estetisk og uvanlige ut, der en oval bordplate er kombinert av forskjellige materialer.. Mest populær: tre / sponplater og glassenter.

Fundamentets pålitelighet

For å lage et vakkert bilde av møbler, må bordplaten harmonisk suppleres med basen.. Stabiliteten til møblene er gitt av en, to eller fire støtter:

Små bord med en støtte ser elegant og flørtende ut. Og den hvite ovale modellen vil visuelt se enda mindre ut. Å sitte bak slike møbler er behagelig, men det er enkelt å reise seg – ingenting forstyrrer bena og stolene er ordnet i hvilken som helst rekkefølge. Produsenter produserer både foldbare ovale modeller og konvensjonelle med en solid bordplate. Det er viktig å ikke miste synet på at bare brede og sterke baser vil gi strukturer stabilitet.. Oftest har foldemodeller massive metallbaser. Lengden på den ovale bordplaten i foldemodeller øker ikke mye (med ca 20-30 cm). Den kombineres vellykket med en kjøkkenkrok – en person som sitter i et hjørne vil ikke oppleve ubehag.

Kongelig luksus i interiøret

Kongelig luksus i interiøret

Basen på to ben med tverrstang har et mer klassisk utseende. Et slikt design med et stort antall utskårne dekorative elementer ser organisk ut i tunge produkter laget av naturlig tre. Støtten, designet i form av en kompleks ramme, ser kort og minimalistisk ut.

De fire benene på det ovale bordet er en pålitelig klassiker som garanterer stabiliteten. De buede benene vil gi møblene et sofistikert utseende, og de rette støttene ser strenge og lakoniske ut..

Basene er laget av metall, tre, stein. Metallbaser gir produktene et unikt originalt utseende. Strukturer der bordplaten er laget av et annet materiale (glass, tre, en kombinasjon av glass og tre, plast) ser interessant ut. Kombinasjonen av et ovalt glassbord og metallben ser kort og enkelt ut. Treben gir en følelse av varme og letthet i møblene.

Alternativ for en stor familie

Alternativ for en stor familie

Den originale smidde basen ser ut som en ekte uavhengig interiørdekorasjon.

Tabeller med lignende støtter passer organisk inn i stilen klassikere, art deco, country, Provence. Oftest er en smidd base fullført med en glassplate.. Håndsmi er en dyr fornøyelse. Håndverkerne tar hensyn til kundens ønsker og lager ekte unike mesterverk.

En betydelig ulempe – bena på et ovalt bord kan alvorlig skrape gulvbelegg, spesielt laminat, parkett, linoleum. Derfor skaffer de seg umiddelbart overheadelementer for beina..

Liten versjon i et sett med stoler

Liten versjon i et sett med stoler

Det blir interessant for deg:

Sammenleggbart kjøkkenbord (lite, ovalt, glass): Hvordan velge? Hvor skal jeg sette? Hvordan dekorere?

Design av bord til kjøkkenet – 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg

Glassbord – pålitelighet og eksklusivitet i interiøret. 285+ (Foto) Design smaksmuligheter

Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller

Fargespekter

Overflaten av nyanser i interiøret kan ødelegge atmosfæren i rommet. Noen ganger er det vanskelig å velge en kombinasjon av toner, og ting med passende farger er ikke alltid funnet. Derfor er et populært og tradisjonelt alternativ installasjon av vanlige møbler.. Den negative siden ved slike designbeslutninger er det kjedelige utseendet som ser uinteressant ut. Stylister minner om at lyse farger og kontrasterende kombinasjoner er i trend. Vi må imidlertid ikke glemme at bordet ikke er det eneste møbelet.. Spisesettet vil se ut som en enkelt gruppe hvis du følger følgende regler:

 • møbler er valgt i en farge;
 • gjenstander har forskjellige nyanser, harmonisk kombinert med hverandre (hvitt bord / lyseblå stoler, brun bord/beige stoler). Det er viktig at fargevalget passer inn i interiøret;
 • fargen på bordplaten og polstring av stolene er den samme;
 • bord- og stolrammer har samme nyanse.

Møbler er valgt i en farge

Møbler er valgt i en farge

Hvis rommet har en lys finish, vil bleke møbler ikke gi sikkerhet til formen på rommet. Interiøret vil forbli uklart, som om det er uklart.

Videre er det ikke nødvendig å oppnå sammenfall av nyanser av kjøkkenmodulene og møbelgruppen. Det vil være nok hvis bordet ikke tiltrekker seg oppmerksomhet..

Som et alternativ: i et snøhvit kjøkken vil en benkeplate av lyst tre ikke løses opp i interiøret, men det vil ikke bli en aksent.

En vinnende løsning – fargen på spisegruppen står i sterk kontrast med skyggen på kjøkkensettet. Et uttalt alternativ – hvit kjøkken og svart bord. Eller nyansene er ikke nære, men identiske: grå kjøkkenet er en lysegrå benkeplate, det melkeaktige kjøkkenet er et rikt sjokoladebord. Slike alternativer ser mye mer livlige ut, fordi de lar deg visuelt slå interiøret, bringe interessante aksenter inn i atmosfæren..

I matt grå

I matt grå

Et kjøkken dekorert i mørke, litt dystre nyanser (grå, lilla) vil bli visuelt myknet av en lys møbelgruppe med et ovalt bord. Hva du skal velge – en identisk farge eller en kontrastfarge – avhenger av beboernes preferanser.

Metall og glass - ser stilig ut

Metall og glass – ser stilig ut

Hvis du ikke er trygg på dine egne designferdigheter, bør du ikke risikere det.

Det anbefales å velge et ovalt bord som “rimer” med minst et interiørelement:
 • separate moduler i kjøkkensettet (front paneler, veggskap);
 • arbeidsplate i headsettet;
 • kjøkken forkle;
 • innvendige elementer i rommet (dører, vinduskarmer, gulv);
 • separate møbelmoduler (skjenk, penalhus).

Provence -stil

Provence -stil

Hvis benkeplatene med en nyanse fortsatt “savnet”, kan situasjonen korrigeres med tekstiler. Duken vil bringe originalitet og komfort til atmosfæren. Det er ingen vanskeligheter med å velge produkter nå, og ovale eller rektangulære duker er egnet.

Noen få hemmeligheter for valg av tekstiler foreslås av designere:
 • for hver dag er et materiale egnet, hvis nyanser dupliserer tonen i interiøret (vindusdekor, polstring av et mykt hjørne eller stoler);
 • på kjøkkenet med pastellfarger kan du eksperimentere og velge tekstiler i kontrastfarger;
 • duker i stand til å utfylle den originale stilen på rommet. Atmosfæren i etnisk stemning vil bli understreket av beige, blek-grønn lerret. Tekstil blå, blå farger vil elegant passe inn i den klassiske stilen;
 • høytidens høytid vil bli understreket av en utsøkt hvit duk eller lerret dekorert med blonder, broderi.

Vakkert tresett

Vakkert tresett

Det er aldri mange duker – hverdagslige og seremonielle, for forskjellige årstider, vindusinnredning og interiørstil. Bytt tekstiler som passer ditt humør, og da vil kjøkkenmiljøet alltid være interessant og friskt.

Romstil

Den harmoniske kombinasjonen av design av forskjellige stiler og moderne trender bidrar til å skape unike interiører. Det ovale bordet kan kalles universelt. Takket være forskjellige materialer, nyanser, design, er det enkelt å velge et produkt for et interiør i enhver stil.

Høyteknologisk

Stilen til energiske og aktive mennesker som setter pris på prestasjonene innen teknologi, kunstige materialer og komfort. Hovedprinsippet i interiøret er ingenting mer. “Kalde” farger, metall- og glassdetaljer, klare linjer og møbler i vanlige geometriske former. Interiøret innebærer ikke tilstedeværelse av naturlig tre. Oval benkeplate i glass eller metall med kromben – det beste valget for kjøkkenet. Stoler av gjennomsiktig plast passer stilig inn i spisestuen og oppløses visuelt i luften.

Stilen til energiske og aktive mennesker som setter pris på teknologiens prestasjoner

Stilen til energiske og aktive mennesker som setter pris på prestasjonene av teknologi

Hovedfargene i stilen er svart, hvit, grå. Fans av ikke-standardiserte løsninger vil elske bordet med en matt oval plate, montert på metallben i forskjellige farger. På et hvitt kjøkken vil slike møbler gi atmosfæren et rampete og litt hooligan -utseende..

Et ovalt bord på en hvit metallbunn i form av et vinglassben vil stilfullt sameksistere med stoler med trådrygg. Settet ser lakonisk og til og med litt stramt ut.

Land

I fangenskapen av det yrende bylivet merkes behovet for ro og komfort mer og mer. Og et så stille hjørne er fullt mulig å lage på kjøkkenet.. Naturmaterialer, naturlige dempede nyanser skaper en enkel og avslappet atmosfære. Det ovale bordet i landlig stil er laget av naturlig tre og varierer i kraft og størrelse. Derfor vil slike møbler være “på sin plass” bare i romslige rom..

Men fans av rustikke stiler som bor i små leiligheter bør ikke bli opprørt. Møbelfabrikker lager også transformatorbord eller bokprodukter i landlig stil..

Country stil

Country stil

Det tradisjonelle rustikke alternativet er valget av et sett til spisestuen (et solid ovalt bord med fire ben og 4-6 stoler) og et kjøkkensett med samme nyanser. Trær av gråbrun eller treabrun (eik, valnøtt, furu, kirsebær) foretrekkes.

Provence

Komfort, letthet, harmonisk kombinasjon av pastellfarger i interiøret. Provence -stilen har alltid skilt seg ut for sin myke design og delikate innredning. Elegante malte tremøbler eller smijernselementer er viktige detaljer i et landlig kjøkken. Den ovale bordmodellen har en enkel design og ukompliserte former.

Takket være lyse pastellfarger (blålig, sandig, melkeaktig) blir objekter visuelt mer elegante og lettere. Buede ben gir møblene en spesiell fransk stil. Et ovalt bord med en kunstig lagret topp har blitt en virkelig trend.. For å skape en lignende effekt, brukes sandpapir, som bena er litt rengjort, kanten av arbeidsflaten.

Komfort, letthet, harmonisk kombinasjon av pastellfarger i interiøret

Komfort, letthet, harmonisk kombinasjon av pastellfarger i interiøret

Et ovalt bord dekket med en vanlig hvit duk vil gi innstillingen et smart og friskt utseende. Stoffer i en liten blomst vil gi kjøkkenet spesiell komfort og ro. Et utmerket alternativ til duker vil være blonder servietter, dekorere senteret. Du kan legge en vase med blomster eller et fat med frukt på dem..

Skandinavisk stil

Interiørets funksjonalitet og enkelhet vil bli understreket av spisegruppen laget av naturlig tre. Enkle furuprodukter dekket med klar lakk vil tiltrekke seg oppmerksomhet med sin naturlige struktur. Tabeller med kontrasterende detaljer ser interessante ut: Bena eller bare bordplaten er dekket med hvit maling.

Hvite linduker, flettet servietter, glassvaser med villblomster fremheves i den lakoniske stilen. Designere foreslår å fullføre spisegruppen med forskjellige produkter: et hvitt ovalt bord på fire ben og stoler av mørkt tre.

En interessant idé er å matche det grå bordet med identiske stoler malt i forskjellige farger (hvit, mørk blå). Eller headsettet suppleres med stoler i samme farge, men forskjellige former.

Skandinavisk stil

Skandinavisk stil

Klassisk

Moderasjon og eleganse i den klassiske stilen vil aldri miste sin relevans. Massive møbler utstråler velvære, stabilitet og luksus. Et ovalt bord av naturlig tre, rikt dekorert med utskjæringer, smijernselementer skaper en festlig atmosfære. Settet med bord og stoler ser utrolig harmonisk, proporsjonalt ut.

Den dominerende paletten er naturlige monokromatiske pastellfarger (beige, cappuccino, hvit, lysegrønn, woody brun), utsøkt kombinert med naturlig tekstur. Et helt hvitt kjøkken ser sofistikert ut og et ovalt bord i beige, brune nyanser vil bli interiørens aksent.

En vanlig versjon av et klassisk kjøkken er møbler laget av dyre treslag (eik, valnøtt, bøk, aske), lakkert. Vanlige toner er nøtter, melkesjokolade, svart kaffe. Et ovalt bord med utskårne elementer er kjøkkenets hoveddekorasjon.

Ovalt bord på kjøkkenet - Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller) Ovalt bord på kjøkkenet - Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller) Ovalt bord på kjøkkenet - Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller)

Ovalt bord på kjøkkenet - Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller) Ovalt bord på kjøkkenet - Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller)

VIDEO: Velge spisebord

konklusjoner

Det kan hende at bordet kategorisk ikke passer inn i kjøkkensettet. Hvis det er vanskelig å nekte motivet, er det nødvendig å visuelt avgrense sonene. Og absolutt vakkert understreke spisestuen – med et gulvteppe, interessant lysekrone.

Previous Post
Ταπετσαρία στο στυλ της Προβηγκίας: Κανόνες για το σχεδιασμό δωματίων (150+ Φωτογραφίες). Πώς να κάνετε το εσωτερικό πραγματικά γαλλικό;
Next Post
DIY -kontor – Hvor vakkert og originalt å dekorere til det nye rottaåret 2020 (180 + fotoideer)