DIY -kontor - Hvor vakkert og originalt å dekorere til det nye rottaåret 2020 (180 + fotoideer)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY -kontor – Hvor vakkert og originalt å dekorere til det nye rottaåret 2020 (180 + fotoideer)

DIY -kontor - Hvor vakkert og originalt å dekorere til det nye rottaåret 2020

En smart arbeidsplass som gjenspeiler høytiden, motiverer til å jobbe i perioden før nyttår. Hvordan dekorere kontoret til nyttår? Flere detaljer senere i artikkelen.

Generelle regler for kombinasjon av kontordekorasjoner

Juletrær laget av baller i nærheten av resepsjonen

Juletrær laget av baller i nærheten av resepsjonen

Slutten av året er en tid med intens arbeid på ethvert foretak, så kontorer er rikelig dekorert for den kommende ferien. Miniatyrkranser, juletrepynt plassert i nisjer eller på hyller skaper en festlig atmosfære uten å ta ekstra plass. Utvalget av smykker er begrenset av arbeidernes smak; for et harmonisk arrangement er det nok å følge enkle regler.

Stilen til nyttårsdekorasjoner er koordinert med ledelsen av foretaket: kranser og juletrepynt er merket, og firmafarger brukes i dekorasjon. Små selskaper kjøper nyttårsinnredning etter de ansattes smak.

Lyse nyttårskomposisjoner av designere

Lyse nyttårskomposisjoner av designere

Tradisjonelle diskret kranser, juletrepynt, plassert på arbeidsbordene til ansatte og resepsjonen, gir plass til lyse komposisjoner av designere. Betydelige økonomiske investeringer i innredningen av lokalene gjøres av ansatte i salgsavdelingen som jobber med kunder. Det er lurt å dekorere kontoret til ledere, resepsjon, konferanserom.

Smykker stilistikk

Kontordekorasjon for nyttår utføres i tre hovedstiler:

BedriftsstilDette alternativet er vanlig i store selskaper: Juletrepynt kan bestilles på forhånd ved å bruke selskapets firmafarger. De understreker bedriftssymboler, den tradisjonelle “julestemningen” forsvinner i bakgrunnen.

Bedriftens farger brukes til bedriftsdesign

Bedriftens farger brukes til bedriftsdesign

Tradisjonell stilEt kunstig juletre med lyse kuler, myke skinnende kranser, figurer med årets symbol er et standardalternativ for kontorer og møterom. Stil er etterspurt i de fleste små selskaper med beskjedne budsjetter.

Den tradisjonelle stilen er et kunstig tre med lyse kuler, myke, skinnende kranser

Den tradisjonelle stilen er et kunstig tre med lyse kuler, myke, skinnende kranser

Kreativ stilDekor laget av skrapmaterialer er en original løsning for kreative ansatte. Juletrær laget av papp, plastflasker, garnkuler, hjemmelagde papirkrans, plast “snøfnugg” skaper en hjemmekoselig atmosfære på kontorene.

Innredning fra skrapmaterialer - en original løsning for kreative ansatte

Innredning fra skrapmaterialer – en original løsning for kreative ansatte

Julelys, trær, LED -strips eller kuler gjenspeiler bedriftskulturen i selskapet. For eksempel har advokatfirmaer tatt i bruk diskrete kranser og miniatyr kunstige juletrær. Tvert imot tiltrekker kontorene til feriebyråer gjestens oppmerksomhet til det kommende nyttåret ved hjelp av lyse håndlagde dekorasjoner..

Funksjonelle funksjoner

Glatte overflater anbefales å tørkes av støv før du installerer innredningen.

Glatte overflater anbefales å tørkes av støv før du installerer innredningen.

Til tross for forskjellige former, varierer juletrær, kranser, baller, lys av høy kvalitet i viktige parametere:

enLett vekt. Kuler, kranser, glitter er ofte festet til vegger, tak eller lysstativer med tape, binders, tråder eller binders. Lette ting er lettere å bære, montere og sette opp i høye høyder. 2Modulære design. Prefabrikkerte trær, “brette” papirkranser eller filt juletredekorasjoner legges i esker til neste år om et par minutter, og krever ikke mye lagringsplass. 3Glatte overflater. Før du installerer, anbefales det å tørke innredningen fra støv, ofte er kunstige trær eller kuler i tillegg dekket med gnister. Glatte glatte overflater er lettere å behandle og vasker raskere. 4Autonom strømforsyning. Leker, lysestaker, batteridrevne figurer ser originale og festlige ut uten å overbelaste det elektriske nettverket til kontorsenteret. Modulære design kan enkelt lagres til neste år

Modulære design kan enkelt lagres til neste år

Holdbare kontordekorasjoner er laget av polymermaterialer, akrylalternativer er populære. Tradisjonelle glassballer, papirkranser og keramiske figurer er dyre og krever forsiktig håndtering..

Fargespekter

Den generelle atmosfæren i rommet er skapt av fargevalget for juletrepynt, baller, kranser.

Kontordekorasjon utføres ofte med dominans av én farge. For eksempel er juletredekorasjoner og glitter i en bedriftsskygge, grønt og rødt også populære. Dekorasjoner ser fengende ut, ofte blir de supplert med belysning..

Fengende og lyse dekorasjoner

Fengende og lyse dekorasjoner

Kombinasjonen av lyse farger skaper

Kombinasjonen av lyse farger skaper en “ferieånd”

Kombinasjonen av blått og beige ser lyst ut uten å overbelaste interiøret

Kombinasjonen av blått og beige ser lyst ut uten å overbelaste interiøret

Valget av farger for nyttårsdekorasjoner avhenger av interiørets stil, smaken til ansatte og bedriftskulturen..

Innendørs retningslinjer for innredning

Godt dekorerte vegger, gulv, tak og kontorvinduer skaper et positivt inntrykk av rommet som helhet.

Godt dekorerte vegger, gulv, tak og kontorvinduer skaper et positivt inntrykk av rommet som helhet.

Kompetent dekorerte vegger, gulv, tak, kontorvinduer skaper et positivt inntrykk av rommet som helhet. Uavhengig av aktivitetsfeltet til selskapet, er det generelle anbefalinger for plassering av elementer i kontorlokalet..

Takdekor

Lette smykker vil ikke skade ansatte eller utstyr hvis de blir droppet

Lette smykker vil ikke skade ansatte eller utstyr hvis de blir droppet

Tinsel og kranser plassert i taket på kontoret anbefales å festes på røykvarslere, metallelementer av lamper eller klimaanlegg. Lette smykker foretrekkes som ikke vil skade ansatte eller utstyr hvis de blir droppet.

Store juletrepynt eller klumpete kranser er best plassert i hjørnene av rommet. For eksempel store baller, kranser, hengende papirfigurer. Tinsel, baller med liten diameter og LED-kranser er plassert over hele takets overflate.

Store juletrepynt eller klumpete kranser er best plassert i hjørnene av rommet.

Store juletrepynt eller klumpete kranser er best plassert i hjørnene av rommet.

Fargeskjemaet til innredningen for taket kan kombineres med hovedfargene i romdekorasjonen. Det er bedre å unngå mørke farger og volumetriske teksturer uten å overbelaste rommet..

Veggdekor

Vegger prydet med stjerner

Vegger prydet med stjerner

Veggene på kontorene på kontorer er laget av forskjellige materialer. For eksempel, hvis et selskap gir ansatte et åpent rom med glasspartisjoner, ser papir “snøfnugg”, LED -strimler, collager og tegninger med en markør for brett passende ut. Tradisjonelle pussede eller tapetserte vegger kombineres med voluminøse kontrastkranser, glitter og dekorative klistremerker.

Glasspartisjoner dekorert med et vintertema

Glasspartisjoner dekorert med et vintertema

Plasseringen av innredningen avhenger av plasseringen av skrivebord og døråpninger: Nyttårsattributter skal være synlige fra alle steder, men samtidig ikke forstyrre passasjenes passasje. Vanligvis velges en gratis vegg (eller en del av den), som en nyttårs collage er laget av glitter, klistremerker, tegninger. Resten av overflatene er dekorert moderat eller forblir uten dekor..

Skriv nyttårshilsen på skiferbrettet

Skriv nyttårshilsen på skiferbrettet

Den lyse veggdekorasjonen står i kontrast til fargen på trimmen, og skaper en fengende festlig atmosfære. Matchende smykker for å matche er et “mykere” alternativ, egnet for små kontorer og behersket klassisk stil.

Gulvdekor

Kunstig eller

Et kunstig eller “levende” tre er tradisjonelt det sentrale elementet i nyttårskontoret

Et kunstig eller “levende” tre er tradisjonelt det sentrale elementet i et nyttårskontor. Dimensjonene til treet avhenger av kontorets område, takhøyden og antall arbeidsplasser. Personlige kontorer og romslige kontorer kan dekoreres med et juletre opp til taket.

Et kompakt åpent rom med små skillevegger vil bli supplert med et kunstig juletre opp til 150 centimeter høyt. Plast eller keramiske figurer av julenissen, Snow Maiden, årets symbol utfyller nyttårsatmosfæren, mens størrelsen også avhenger av kontorets område.

Dimensjonene til treet avhenger av kontorets område, takhøyden og antall arbeidsplasser

Dimensjonene til treet avhenger av kontorets område, takhøyden og antall arbeidsplasser

Gulvinnredning er plassert på flere måter:

  • I midten av rommet. Et tradisjonelt alternativ som trekker oppmerksomheten til ansatte eller besøkende til nyttårsutstyr.
  • I rekreasjonsområdet. Et salongbord i hjørnet av kontoret, en hylle med dokumenter, et blomsterstativ eller en bred vinduskarme vil romme en liten gulvinnredning, noe som sparer gulvplass.
  • I dørens åpning-lukkingsone. Dette alternativet er egnet for små kontorer utstyrt med mange skrivebord. Plassen bak dørbladet forblir ledig, så det kan lett romme gulvinnredningen, bare installer en stopper.

Du kan dekorere hyllene i stativet med et nyttårs komposisjon

Du kan dekorere hyllene i stativet med et nyttårs komposisjon

Massive gulvelementer, fra kunstige juletrær til plastfigurer, er aksent i interiøret. Derfor er fargeskjemaet tradisjonelt lyst, store gnister brukes, rikelig belysning.

Vindusåpninger og skrivebordsoverflater

Vinduskarmer, arbeidsbord, hyller, nisjer - et sted å plassere figurer, keramiske figurer, kranser og glitter

Vinduskarmer, arbeidsbord, hyller, nisjer – et sted å plassere figurer, keramiske figurer, kranser og glitter

Personlig plass på kontoret er dekorert i henhold til hver ansattes smak. Vinduskarmer, arbeidsbord, hyller, nisjer – et sted å plassere figurer, keramiske figurer, kranser og glitter. Antall dekorasjoner, måten de plasseres på, begrenses bare av eierens fantasi.

Nyttårsinnredning tar ikke mer enn en tredjedel av ledig plass på skrivebordet

Nyttårsinnredning tar ikke mer enn en tredjedel av ledig plass på skrivebordet

Nyttårsinnredning tar ikke mer enn en tredjedel av ledig plass på skrivebordet eller vinduskarmen. Dette gjør at du komfortabelt kan legge ut personlige eiendeler og arbeidsdokumenter, ikke å skade smykker i prosessen. Det tradisjonelle nyttårsattributtet til skrivebordet er et symbol på det kommende året, som ligger i nærheten av skjermen.

Funksjoner for å dekorere forskjellige rom på kontoret

Dekorasjonen av hvert rom på kontoret har sine egne egenskaper

Dekorasjonen av hvert rom på kontoret har sine egne egenskaper

Kontorene til de fleste organisasjoner er representert ved generelle og separate kontorer, en informasjonsskranke (resepsjon), en resepsjon for besøkende og møterom. Dekorasjonen av hvert rom har sine egne egenskaper.

Fellesrom (åpen plass)

Slike lokaler er beregnet på et lengre opphold for mange ansatte, arbeidsplasser er atskilt med skillevegger eller ledig plass..

Ved innredning av vanlige kontorer anbefales det å fokusere på vegger og tak, velge innredning i nøytrale lyse nyanser for ikke å overbelaste rommet. Motlys, voluminøs dekor, høye kunstige trær brukes sparsomt.

Personlige kontoer

Stilen til å dekorere en personlig konto er bare begrenset av smaken til eieren

Stilen til å dekorere en personlig konto er bare begrenset av smaken til eieren

Arbeidsområder for en person skaper en privat atmosfære, slike rom er romslige og egnet for dekorasjon med lyst tilbehør.

Stilen til å dekorere en personlig konto er bare begrenset av smaken til eieren. Store kunstige trær, glassballer, en overflod av glitter eller hjemmelagde leker vil se passende ut i et slikt rom. Executive -kontorer er ofte dekorert i en bedriftsstil, med dempede farger.

Besøkendes resepsjon og informasjonsskranke

Resepsjonen dekorasjon kombinerer tradisjonell og corporate stil

Resepsjonen dekorasjon kombinerer tradisjonell og corporate stil

Det første stedet som fanger besøkendes øye, er tradisjonelt supplert med en fengende massiv innredning, som kombinerer tradisjonell og bedriftsstil. Suvenirer for besøkende, kunder og ansatte, en overflod av lyse elektriske kranser eller collager ser passende ut på informasjonsskranken.

Resepsjonsområdet for kontorgjester er dekorert med tilbakeholdenhet

Resepsjonsområdet for kontorgjester er dekorert med tilbakeholdenhet

Resepsjonsområdet for kontorgjester er innredet på en mer behersket måte, oftest et miniatyr kunstig juletre, flere LED -kranser brukes. Kommunikasjon med besøkende kan være lang, og fengende innredning kan trette gjester, distrahere fra samtaleemnet..

Møterom

Møterom er innredet til et minimum slik at nyttårsinnredning ikke distraherer ansatte

Møterom er innredet til et minimum slik at nyttårsinnredning ikke distraherer ansatte

Møterom er innredet til et minimum slik at nyttårsinnredning ikke distraherer ansatte under forhandlinger. Slike rom er ikke utstyrt med arbeidsplasser, er romslige, de brukes fra tid til annen, men er dekorert med kunstige trær, papirkranser og “snøfnugg” på vindusrutene.

Juletre fra taket - en original løsning

Juletre fra taket – en original løsning

Hvert rom på kontoret er innredet på sin egen måte, avhengig av formålet. Resepsjonsrommene er rikelig innredet for å skape et positivt inntrykk. Arbeidsrom kompletteres med kranser, baller og glitter på en mer diskret måte, uten å distrahere ansatte fra deres daglige oppgaver. Rommene som brukes fra tid til annen klarer seg med minimal innredning..

Konklusjon

Innredning av høy kvalitet er lett å lagre, den rengjøres raskt, den holder seg lenge

Innredning av høy kvalitet er lett å lagre, den rengjøres raskt, den beholder “presentasjonen” lenge

Nyttårsdekorasjoner til kontoret gjenspeiler bedriftskulturen i virksomheten, derfor er deres fargevalg og stil koordinert med hodet. Innredning av høy kvalitet er lett å lagre, den rengjøres raskt og beholder “presentasjonen” i lang tid. Når du plasserer dekorasjoner i rom, må du ta hensyn til fargeskjemaet til hvert rom, antall arbeidsplasser og det totale arealet. Massive gulvdekorasjoner og lyse veggdekorasjoner er egnet for romslige lokaler for mottak av selskapets gjester. Arbeidsrom er dekorert med tilbakeholdenhet.

Kontordekorasjoner i 2020 rotter

Sørg for at alle har dette søte dyret i juleblikken på skjermsparerne på skjermen.

Sørg for at alle har dette søte dyret i juleblikken på skjermsparerne på skjermen.

Dekorer treet med leker med tema. Du kan gjøre dem selv med dine kolleger.

Dekorer treet med temaleker. Du kan gjøre dem selv med dine kolleger..

Husk alle tegneserie- og eventyrfigurene. Det kan være musekongen eller Ratatouille.

Husk alle tegneserie- og eventyrfigurene. Det kan være musekongen eller Ratatouille.

Forbered symbolske gaver med gnagere. For eksempel fungerer kjøleskapsmagneter bra.

Forbered symbolske gaver med gnagere. For eksempel fungerer kjøleskapsmagneter..

De modigste kan få et nytt kjæledyr på kontoret.

De modigste kan få et nytt kjæledyr på kontoret..

VIDEO: Hvordan dekorere et kontor til nyttår

Previous Post
Διακόσμηση του μπάνιου με τεχνητή πέτρα: Νιπτήρας, πάγκος, ράφια. Χαρακτηριστικά χρήσης του υλικού
Next Post
Patina i interiøret – Edel antikk i ditt hjem. 180+ (Foto) med gull, sølv og andre metalliske effekter
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector