Dekorer badekaret inne med egne hender (+200 bilder). Design og planlegging av vakkert interiør
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorer badekaret inne med egne hender (+200 bilder). Design og planlegging av vakkert interiør

Dekorer badekaret inne med egne hender

Det russiske badet har tre hovedmål – å forbedre kroppens helse, å slappe av sjelen, å kaste seg ut i atmosfæren av vennlig kommunikasjon. Ikke hver struktur vil kunne oppfylle de nødvendige kriteriene, men det er verdt å snakke om et komfortabelt og praktisk interiør i badekaret. Selvfølgelig skal rommet være komfortabelt, funksjonelt og stilig på samme tid..

Innhold

Interiøret, laget i russisk stil, er en klassiker.

Vakkert interiør inni

Vakkert interiør inne i badekaret

Faktisk er alle utstyrt med slike kjente egenskaper som kosten, hatter, bøtter, gjenger. Bare ved å følge integriteten til den generelle stilen, ved kompetent å velge nødvendig tilbehør, kan du gjøre badstuen unik og interiøret spesielt..

Designet avhenger av materialvalget

Designet avhenger av materialvalget

Rom interiør

Det er ikke noe mer egnet sted hvor du kan slappe av samtidig etter en travel arbeidsuke, gi deg selv næring med harmoni, rense kroppen din, enn en badstue eller et bad, som er nærmere i ånden til den russiske ånden..

For mange er det å besøke det en tradisjon som ingen generasjon støtter, og som ofte er innpodet i familier fra tidlig barndom, så det er ikke overraskende at våre landsmenn ønsker å ha sitt eget badehus i bakgården..

Flott sted å slappe av

Flott sted å slappe av

Atmosfæren inne skal gi harmoni, ro. Denne atmosfæren oppnås ved å kombinere alle deler av interiøret. Ikke tro at typen russiske bad er et standard dampbad med komfyr, hyller av samme type.. Designer interiør alltid forskjellig i originale detaljer, innredning, bare ved å gjennomføre et individuelt prosjekt, kan du få et stilig rom for et par, hvile.

Stilig rom med egne hender

Stilig rom i orientalsk stil med egne hender

Kvalitet, gjennomtenkt finish og relatert tilbehør – tre hvaler med internt innhold som aldri vil medføre ulemper. For informasjon om hvordan du skal utstyre interiøret, vil jeg fortelle deg det i dag. Disse ideene kan brukes både hjemme, til dine egne behov og til forretninger..

Gjennomtenkt etterbehandling er nøkkelen til suksess

Gjennomtenkt etterbehandling er nøkkelen til suksess

Hva er et bad

La meg gi deg en liten ekskursjon i historien. Det russiske badet var opprinnelig en frittliggende lav bygning, med bare ett rom. Alt inne var dårlig, strengt. I garderoben er det bare benker og kroker for klær, gjenger, feier. Bygningen ble bare brukt i eiendommen til damprommet, og da kunne du stupe og kjøle deg ned i en elv, et ishull eller en snødrev. Hvordan liker du dette prospektet?

Russisk bad interiør

Russisk bad interiør

Moderne bad er en struktur som består av flere rom, som alle støtter sin egen funksjonalitet. Det er forskjellige oppsett, noen tilbyr storskala konstruksjon, noen ganger til og med i perspektivet over to etasjer.

Multi-room struktur

Multi-room struktur

Men oftere blir mer kjent, middels en-etasjers med tre rom avgjort:

1 dampbad. 2 Dusjrom (noen ganger er det også et vaskeri). 3 omkledningsrom eller, som det også kalles, hvilerom. Hvilerom eller omkledningsrom

Hvilerom eller omkledningsrom

Inne i hvert av rommene kan du danne ditt eget, eksklusiv stil, selv om det er viktig å opprettholde en harmonisk kombinasjon i det indre av hele badekaret.

Russisk stil

En obligatorisk regel for enhver harmonisk struktur er utenfor, inne, du må følge en enkelt stil. Bad i russisk stil er hovedsakelig reist fra trestokker, og derfor ser til og med en moderne bygning ut som våre oldefedre – en bygning laget av ubehandlet tre, som måler 4 × 6 meter, med en høyde på omtrent 3,5 meter.

Vi holder en ensartet stil

Vi holder en ensartet stil

For å bli betraktet som den opprinnelige russiske stilen, vær oppmerksom på elementer som:

 • hyller med flere lag;
 • et stort trebord med benker rundt;
 • arbeider peis;
 • et stort kar med vann, tresleiver og bøtter;
 • rød mursteinvarmer;
 • tregulvbrett, kosten av forskjellige tresorter, håndklær og laken.

Russisk stilånd

Russisk stilånd

Det kan være mange slike små og lite detaljer, men de har en ting til felles – alle designelementene i det russiske badet er av naturlig opprinnelse, består fra naturlige materialer.

Eksepsjonelt naturlige materialer

Eksepsjonelt naturlige materialer

Det er farlig å bruke syntetisk eller plastmateriale, ved oppvarming kan slike hyller frigjøre giftige stoffer, provosere brannskader, forgiftning.

I dusjrom, garderobe, bruk materialer som tre, brett, naturlige tekstiler, keramikk. Alt dette vil skape en koselig atmosfære, og håndlagde ting vil tilføre varme, sjelfullhet..

Enhet om komfort og avslapning

Enhet om komfort og avslapning

Materialer for design

Etter at konstruksjonen og isolasjonen av komplekset er klar, er det på tide med resten av finishene. Etterarbeid innebærer visse regler som har betydelige funksjoner sammenlignet med etterbehandling i andre bygninger.

Finsk design

Finsk design

Det upåklagelige indre innholdet gir ikke bare ekstern bekvemmelighet, men har også innvirkning på helsen til besøkende. Stil og praktisk må kombineres, og det avhenger av materialene som brukes, som må oppfylle følgende egenskaper:

 • varighet;
 • festning;
 • økologisk renslighet;
 • akkumulering og oppbevaring av varme;
 • lav varmeledningsevne;
 • motstand mot temperaturendringer;
 • høy luftfuktighet.

Økologisk renslighet

Økologisk renslighet

Det tradisjonelle materialet som fullt ut oppfyller de listede kravene til arrangementet er selvfølgelig tre. I tillegg er treets estetikk hyggelig i tekstur, har en subtil, sunn aroma, ser organisk og naturlig ut..

Interiøret, som er dominert av naturmateriale, er vakkert i seg selv. En behagelig varme, stillhet kommer fra ham, noe som skaper en atmosfære av fred. Sammenkoblede rom kan lages ved hjelp av en eller flere arter, trematerialer.

Flere typer tre er tillatt i damprommet

Flere typer tre er tillatt i damprommet

Selvfølgelig er interiøret i et moderne bad ofte ved siden av andre materialer. Rivede tømmerstokker, foringer eller murverk fungerer godt med murverk, murstein eller fliser. Kombinasjonen av forskjellige teksturer fordeler hvert av baderommene på en spesiell måte.

Kombinasjon av forskjellige teksturer

Kombinasjon av forskjellige teksturer

Du bør imidlertid være oppmerksom på at maling og lakk ikke brukes til innvendig etterbehandling. Ved oppvarming blir et slikt belegg en kilde til giftige stoffer fordi de ikke tåler betydelige temperaturendringer..

Dampromarrangement

Damprommet er utvilsomt det viktigste av lokalene, og på russeren er damprommet generelt det viktigste. Oftest består den av brent rød murstein, men du kan bruke andre materialer, til og med keramikk. Økte temperaturforhold, fuktighet i rommet dikterer spesifikke regler for nøyaktig å velge materialet.

Vi pynter og utstyrer

Vi pynter og utstyrer

For dampbadet er det bare løvtrær som er i stand til å beholde sine kvaliteter i mange år (or, lind, osp). Gulvene er laget av både tre og fliser. Om mulig bør fliser foretrekkes, ettersom tregulvet sakte vil forringes..

Vi bruker fliser på gulvet

Vi bruker fliser på gulvet

Dampbadets design anbefaler en minimalistisk tone, fordi treets tekstur er en fantastisk dekorasjon i seg selv. I dampbadet kan du bruke et vindu som fortynner interiøret perfekt og er nyttig for lufting.

Damprom med vindu inni

Damprom med vindu inni

Det er naturlige steinblokker på platen som akkumulerer og beholder varme. Vannet som strømmer over de varme steinene provoserer dannelsen av våte damper, uten at hele essensen av damprommet vil gå tapt. Arealet i rommet, høyden skal være liten for å oppnå oppvarming raskt og jevnt. Plasser en vannbeholder ved siden av ovnen.

En annen egenskap ved dampbadet er hyller. Installer dem i hjørner eller i nærheten av vegger. Hvis det er mulig, er hyllene plassert i flere nivåer. Det er generelt akseptert at den enkleste måten å motstå varm damp er nedenfor, og ikke alle kan dvele på det øvre nivået. Til slutt er det under taket at hoveddelen av den varme luften samler seg, og det er veldig vanskelig å puste der, men dette er hovedfordelen med prosedyren..

Hyller er et attributt for hvert bad

Hyller er et attributt for hvert bad

Hvis dimensjonene er små, kan du gjøre hyllene smale med en avrunding. Alvorlige skarpe hjørner vil ta nyttig område. Lind og lerk foretrekkes som det beste materialet for å forberede badehyller, noe som er ganske berettiget ut fra en praktisk tilnærming – platene i disse treslagene er motstandsdyktige mot fuktighet, råte, så produkter laget av dem kan brukes til mer enn et dusin år.

Det beste materialet for hyller er lind

Det beste materialet for hyller er lind

Den mest tilgjengelige tresorten er furu, som dessverre slett ikke er egnet for å ordne hyller, den kan ikke brukes i et dampbad, siden den ved oppvarming avgir en harpiks som kan ta fyr og forårsake brannskade.

Dusj rom

Dusjrommet er en innovasjon som ligger i det moderne badet, og viser hvordan du kan trekke deg fra nysgjerrige øyne. Flislegging av rommet er å foretrekke, og legger til fargerike elementer som mosaikk og glassmalerier i designet. Et spesielt krav for gulvbelegget, det må ha en grov tekstur. Utvalget av utstyr til vaskerommet er ganske stort. Installasjon av dusj, boblebad, basseng er tillatt.

Montering av dusjkabinett

Montering av dusjkabinett

Hvis du bygger på modellen til dine forfedre, vil enorme kar fylt med vann installert på toppen se mer harmonisk ut. Naturligvis må høyden på en slik homebrew sjel overstige høyden til en voksen. For å få en “dusj” må du trekke i tauet, hvoretter du får en oppkvikkende foss.

Store badekar fylt med vann

Store badekar fylt med vann

Det er bra hvis hyller og skap er utstyrt i dusjrommet for oppbevaring av rene håndklær, filthatter, laken, feier og annet utstyr, uten hvilket et dampbad ikke er et dampbad.

Veggene inne i dusjen kan males eller laget av tre, men i dette tilfellet vil flisene være funksjonelle. Keramikk på veggen forhindrer mugg og mugg og er lett å holde ren og desinfisere.

Toalett

Omkledningsrommet er det første rommet en person ser når han kommer inn i badekaret. Dette er det mest romslige rommet som kan overraske den besøkende med sin originalitet; det er ofte et vindu i garderoben. I motsetning til et dampbad og en dusj, kan etableringen av designersalonger utvides, noe som vil glede gjestene med en ekstraordinær tilnærming..

Et rom med alt du trenger

Et rom med alt du trenger

Dette indre rommet er nødvendig for avslapning, for å gjøre pausen mellom “dampøkter” behagelig. Et bord er ofte plassert i gangen, slik at det er praktisk å drikke urtete, husk at varme drikker i badekaret er kontraindisert. Ekstra sofaer, stoler eller benker i rommet.

Soul -te -bord

Soul -te -bord

Hvis det er høy luftfuktighet i venterommet, er det bedre å installere tremøbler. Vevde sofaer og lenestoler vil ta opp mugg og mugg over tid.

Badets romdesign og nyanser avhenger av eiernes preferanser. Dette er en slags lokaler med et multifunksjonelt formål. Moderne badstuer har ofte inngangsparti, kjøkkenkrok, toalett, basseng.

Retter er et viktig element og en konstant komponent i avslapningsrommet i badehuset. Det er verdt å ta hensyn til de originale koppene og tallerkenene med tradisjonelle folketoner i ornamentet. For å dekorere bordet i badehuset kommer en folkefavoritt – en fargerik russisk samovar – godt med.

Bad basseng

Bad basseng

Aksentene ved å fullføre garderoben i badekaret er plassert på mykt tre, for eksempel furu eller nordisk gran. Du kan diversifisere treelementer med stein, murstein, fliser eller plast. Modernistiske notater i en stil som er mer sjelden for våre steder, som orientalsk, engelsk, vil utfylle de tilsvarende møblene, speilene, maleriene, lysekronene, stoffene og andre tilbehørsmessigheter.

Tilbehør til badekar

Tilbehør til badekar

Stuen i badehuset kan betraktes som et gjestesoverom hvis den er utstyrt med fulle senger og er utstyrt med sengetøy, tøfler og badekåper..

Badeoppsett

Badekaroppsett

Badeoppsett

Badekaroppsett

Badekaroppsett

Badeoppsett

Badeoppsett

Badeoppsett

Badekaroppsett

Badeoppsett

VIDEO: Innredning av bad og badstue

GALLERI: Det vakreste interiøret for bad og badstuer

Previous Post
Ταπετσαρία στο στυλ της Προβηγκίας: Κανόνες για το σχεδιασμό δωματίων (150+ Φωτογραφίες). Πώς να κάνετε το εσωτερικό πραγματικά γαλλικό;
Next Post
DIY -kontor – Hvor vakkert og originalt å dekorere til det nye rottaåret 2020 (180 + fotoideer)