Dekorere badet med kunststein: Servant, benkeplate, hyller. Funksjoner ved bruk av materialet
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorere badet med kunststein: Servant, benkeplate, hyller. Funksjoner ved bruk av materialet

Dekorasjon av bad i kunstig stein

Å dekorere et bad med kunststein er et nytt originalt alternativ til de vanlige keramiske flisene. En overflate ferdig med stein ser alltid luksuriøs, rik og sofistikert ut. I tillegg beskytter materialet pålitelig rommet mot fuktighet og mugg. Det beste stedet å plassere slikt materiale vil være et bad eller et kombinert bad..

Funksjoner i bruk

Vegger kledd med granitt, marmor eller onyks ser edel ut. Et rimeligere alternativ er bruk av kunststein, som har en veldig rik palett med nyanser. Agglomeratmateriale kan etterligne teksturen til alle naturstein, slik at du kan finne ønsket nyanse. Takket være kunststein kan du skape en følelse av en sammenhengende overflate uten sømmer og ledd.

Etterbehandling av kunststein er utstyrt med ikke bare dekorative muligheter. Dette materialet brukes til å lage møbler for:

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsdesign i et trehus (200+ bilder): DIY -etterbehandling (tak, gulv, vegger)

Typer etterbehandling av steinmaterialer

For å lage et baderomsinteriør kan du bruke hvilken som helst type kunststein.. Følgende steintyper har vunnet popularitet:

Kunstig stein - et alternativ til keramiske fliser

Kunstig stein – et alternativ til keramiske fliser

 • Hakket med uregelmessigheter – Noen ganger kan denne modellen ha skarpe kanter. Det har en enorm dekorativ funksjon, det ser veldig interessant ut på veggene, men installasjonen av et slikt belegg må stole på av spesialister.
 • Saget – har jevne, jevne kutt. Derfor er det mye lettere og mer praktisk å jobbe med det enn med et flisete utseende. Med en slik stein vil interiøret alltid se edelt og elegant ut..
 • Natural er et naturlig materiale fra forskjellige bergarter. Det gjør interiøret virkelig elegant og dyrt..
 • Imitasjon er den mest populære typen, som i utseende muligens ikke skiller seg fra naturlige raser, avhengig av valgt sort..

Interessant dekorasjon med dekorative småstein

Interessant dekorasjon med dekorative småstein

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomslistetak: 4 trinn til et feilfritt resultat. DIY installasjon

Anbefalinger for utformingen av badet

Når du velger en kunststein, bør du alltid huske at dette materialet skygger for rommet og gjør det dystert. Derfor er det nødvendig å tenke på forhånd om den fremtidige belysningen av rommet..

Av en lampetak kan ikke være nok. Personen vil føle at han er i en steinpose. Derfor er det bedre å lage belysning på flere nivåer som lyser opp alle de mørke hjørnene på badet..

Å vende mot mørk stein på badet er upassende. Rommet kan ganske enkelt bli til en krypt, spesielt hvis det er lite. Hvis du virkelig liker den svarte sorten, er det lurt å kombinere den med den lyse, noe som gir fordelen av sistnevnte.

Noen ganger kan den mørke fargen på veggene utlignes av kontrasten mellom de lyse elementene i gulv og takbelegg., møbler eller rørleggere.

Det er nok å ordne en vegg

Det er nok å ordne en vegg

For å gjøre mur og interiør mer behagelig baderom, i dette rommet må du plassere potter eller potter med grønt planter. Palmer og tropiske plantetyper ser bra ut på badet, som er egnet for en fuktig atmosfære. Du kan prøve å plassere en etterligning av planter av høy kvalitet i et steinbad.

På små bad i flere etasjer hus ikke bruk materialet til å dekorere hele rommet. Det er nødvendig å bevilge for denne lille soner rom. De kan være gulvet, en del av veggen, baderomsfôr, ferdig vask, nisjedekorasjon og andre..

Helt steinvegger i et lite rom ser ofte ikke veldig estetisk tiltalende ut. Hvis det er et slikt behov for etterbehandling, må du velge lette materialer. Det anbefales å velge blanke overflater slik at de visuelt kan utvide plassen..

Det er veldig viktig å følge regelen om materialkompatibilitet. Hvis det ikke lykkes å kombinere etterbehandlingsmaterialer, vil rommet visuelt se mindre ut enn det faktisk er..

Koselig alternativ med peis

Koselig alternativ med peis

Luksuriøse kongelige suiter på badet kan lages med marmor eller granitt. For dette må du velge fliser i nøytrale nyanser eller pastellfarger..

For å utvide lokalene brukes hjørne benkeplater, badekar, hyller i kombinasjon med en rolig lys design.

Kvartsagglomerat er valgt på badet på grunn av materialets evne til å gi en flat, glatt overflate uten skjøter, sømmer og skjøter. Derfor kan slikt materiale plasseres på gulvet for å implementere interessante designløsninger eller skape effekten av et selvnivellerende gulv..

Bruk kvartsagglomerat

Bruk kvartsagglomerat

Arbeidsregler

For å gjøre baderomsinnredningen vellykket og perfekt, kan du bruke følgende regler for å kombinere kunststein:

 • Å øke antall lyskilder. Selv lyse steinfarger absorberer lys og reduserer belysningsnivået på badet. Derfor må lyset legges til.
 • Mørk type må veksles med lyse materialer..
 • I svært trange rom anbefales det ikke å bruke slik dekorasjon, da det gir dysterhet, men dette gjelder ikke for VVS på bad..
 • Det er alltid nødvendig å huske på en følelse av proporsjon når du bruker dekorativ stein, for ikke å gjøre badet til en slags hule ved et uhell.
 • En riktig spilt grov stein på veggene kan bli et høydepunkt i rommet. Det må mykes opp med delikate detaljer, glatte former på interiørartikler..
 • De levende er i perfekt harmoni med steinen planter, som skaper en atmosfære av dyreliv på badet. Lyden av vannstrømmen, steinoverflater og grønt løvverk vil kombinert gi energi til en person og gi ekte avslapning og hvile.
 • Imitasjon av naturstein er i perfekt harmoni med treoverflater. Men når du velger en slik finish for et bad, må du sørge for at treet har en spesiell impregnering med beskyttelse mot vann.

Grotte -illusjon

Grotte -illusjon

RådDekorativ stein kan passe godt til både naturlige og kunstige materialer, avhengig av type. Den kan kombineres med speil og metall.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsdesign og dekorering med plastpaneler 110+ bilder – En rask og billig måte å dekorere på

Positive etterbehandlingskvaliteter

Til tross for at dekorativt materiale er mye billigere enn naturmateriale, har det en ganske høy pris sammenlignet med andre typer overflater.. Kostnaden er imidlertid begrunnet med mange positive funksjoner:

 • materialets originalitet;
 • fuktmotstand, beskyttelse mot fuktighet og mugg;
 • holdbarhet, slitestyrke;
 • evnen til å motstå betydelige belastninger og mekanisk belastning, motstand mot skader;
 • lav varmeoverføringskapasitet;
 • fravær av en radioaktiv bakgrunn, som ofte kan oppstå når du velger en naturstein;
 • tilstedeværelsen av et beskyttende lag;
 • enkelhet og tilgjengelighet av omsorg og drift.

Kan gå bra med naturlige materialer

Kan gå bra med naturlige materialer

Dekorasjonen på badet med kunststein kan være annerledes:

 • veggdekorasjon er en klassisk måte;
 • dekorere et gulv eller tak er en dristig idé;
 • en stadig mer populær løsning er produksjon av møbler og sanitærutstyr.

Et stort utvalg av dekorative materialer gjør det mulig å implementere enhver designidee. Mange produsenter av møbler og sanitærutstyr som arbeider med kunststein kan gjennomføre tilpassede prosjekter. Du kan uavhengig tenke over utformingen av badekaret og vasken, komme med benken og gjøre baderomsinnredningen stilig og individuell.

Veggdekorasjon er den klassiske måten

Veggdekorasjon er den klassiske måten

Hvordan velge en kunstig stein?

Når du velger et materiale, må du først og fremst se på utseendet. Frontens overflate skal være fri for flis, riper eller sprekker, samt børstemerker. Tilstedeværelse av bulker eller buler på overflaten er tillatt, men de bør ikke være mer enn 5 mm.

RådDet er alltid nødvendig å bli styrt av prisen i valget. Dette materialet har en høy pris, så hvis du ser en lav pris, må du definitivt be selgeren om et kvalitetsbevis. I mangel av et slikt dokument risikerer du å skaffe materiale av kort kvalitet og kort levetid..

En nyanse til – produkter laget av dekorativ stein kan virke like ved første øyekast. Noen ganger er det veldig vanskelig selv for en spesialist å skille en billig falsk fra et produkt av høy kvalitet visuelt..

Derfor kan bare ledsagende dokumenter tjene som kvalitetsgaranti. Produkter fra store selskaper med et kjent navn er vanligvis merket på baksiden, noe som også regnes som en garanti for kvalitet..

I beige toner

I beige toner

Når det gjelder arter, må du velge en stein som vil være i harmoni med resten av dekorasjonen eller interiørartiklene. Når du velger en stein med lyse nyanser på badet, vil interiøret se edelt og raffinert ut..

Mørke farger gjør interiøret stramt og lakonisk. Men å gå over med en mørk farge vil få rommet til å se dystert ut. Den flekkete steintypen vil hjelpe til med å maskere vannstriper. Og på hvite overflater vil riper være mindre merkbare.

Bad

Det største elementet på badet er selve badekaret. Selv denne egenskapen kan være laget av kunststein.

En monolitisk steinblokk vil gjøre interiøret spesielt, klart forskjellig fra resten. Videre kan den lages i henhold til individuelle design.. Prosessen med å bruke et slikt bad gir gode taktile opplevelser, og gir også psykologisk lettelse, gjør atmosfæren spesiell..

Kunstig materiale egner seg godt til behandling. Derfor kan du lage de mest utrolige baddesignene fra dine egne prosjekter. Selv om det er et stort utvalg av forskjellige originale og uvanlige modeller på salg.

Materialet egner seg godt til behandling

Materialet egner seg godt til behandling

Disse badene har mange fordeler. I tillegg til de som er oppført, er det et annet overbevisende argument for steinrørlegging. Denne ideen er relativt ny, den er ennå ikke oppstått ofte og har ikke hatt tid til å bli kjedelig..

I utgangspunktet er dette materialet en veldig plastmasse, som består av kvartssand eller granittflis, katalysator og polyesterharpiks. Denne kombinasjonen gjør at materialet kan ta absolutt enhver form før det herdes. Produsenter har allerede kjøpt spesialutstyr for dette formålet. Når materialet stivner, går det gjennom fasen for sliping og tilleggsbehandling.

Et kunstig steinbad har følgende egenskaper:

 • uvanlig utseende og interessant form;
 • lav evne til å overføre varme – bidrar til å opprettholde temperaturen lenger;
 • belegg med beskyttelse mot bakterier;
 • produktet trenger ikke ekstra støtte;
 • har god lydisolasjon.

Dette materialet er en veldig plastmasse.

Dette materialet er en veldig plastmasse.

RådDu kan bruke en kunstig stein for å dekke badekaret. For å gjøre dette, er en spesiell boks bygget rundt et vanlig badekar, som er limt over med fragmenter av stein..

Vasker

Servanter i stein er preget av en kombinasjon av skjønnhet og høy holdbarhet. Et stort utvalg av farger lar deg velge en rekke elementer som passer for enhver setting. Vasker kan lages i absolutt hvilken som helst form.

Steinservanter har et spesielt gelcoat -belegg som beskytter overflaten mot slitasje. I tillegg blir overflaten under beskyttelseslaget perfekt glatt uten porer.

De kjennetegnes ved en kombinasjon av skjønnhet og høy styrke

De kjennetegnes ved en kombinasjon av skjønnhet og høy styrke

Det er slike typer skall, avhengig av formen:

 • torget;
 • rektangulær;
 • rund;
 • oval.

Fargen på sanitetsutstyret kan også variere:

 • vasker er laget med imitasjon av naturstein kvarts marmor i beige, rosa, brune nyanser;
 • det er vasker laget av stein i standardfarger for sanitærutstyr – hvit og svart;
 • produsert skjell lyse nyanser – rød, gul, blå.

Interessant skallform

Interessant skallform

Vaskene er delt i henhold til typen benkeplate:

 • Gulvstående – ha støtte i form av ben eller stativ og tillat høydejustering. Gulvversjonen kan monteres på en sokkel, skap med hyller.
 • Veggmonterte modeller er lette og lette, festet til veggen med ankre. Festemidler kan lages før veggene avsluttes under reparasjonen eller etter det, avhengig av type arbeid.
 • Hjørervasker i støpt stein kan være av hvilken som helst type og kan monteres på veggen eller plasseres på et stativ.
 • Servantene som er integrert i benkeplaten er et solid lerret uten sømfester og overganger mellom benkeplaten og vasken.

Interessant, firkantet form

Interessant, firkantet form

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Moderne moderne baderomsdesign 2017 – det du trenger å vite?

Bad benkeplate

Ulike hyller, skap og benkeplater kan gjøre baderommet funksjonelt nok. Valget av sistnevnte er rett og slett stort, ikke bare for kjøkkenet, men også for badet..

Det er verdt å velge hvilken som helst benkeplate på badet på grunn av fordelene, så vel som det enkle vedlikeholdet av belegget.. Benkeplate i kunststein er svært motstandsdyktig mot kjemikalier.

Vakker, lett bordplate

Vakker, lett bordplate

Oftest er benkeplater på bad laget av følgende typer kunstige materialer:

 • Kvartsagglomerat – den er basert på kvartsflis med tilsetning av polyesterharpiks og pigmenter. Mønsteret kan ligne på naturlig granitt eller marmor. Materialet tåler selv høye temperaturer og er ikke redd for kontakt med varme gjenstander. Imidlertid veier en slik bordplate ganske mye..
 • Akryl stein – det mest egnede materialet for å lage benkeplater på badet. Det er et materiale basert på akrylharpikser med tilsetning av pigmenter og mineralfyllstoffer. Den kan brukes til å lage sømløse design av absolutt enhver form med en glatt, porefri overflate.
 • Marmor – materiale med tilsetning av naturlige marmorflis og polymerforbindelser. Den kunstige marmoren har en homogen overflate og en meget høy tetthet. Det kan gis hvilken som helst nyanse for å matche designet.

Har høy motstand mot kjemikalier

Har høy motstand mot kjemikalier

Varianter av benkeplater i stein

Alle eksisterende benkeplater kan deles inn i flere typer:

 • Massivt plan på ett plan som er egnet for praktisk oppbevaring av ulike ting på badet. Den kan inneholde tillegg i form av holdere, kroker. Servanten i denne versjonen er så å si innfelt i den..
 • En benkeplate med servant på toppen er passende når eieren av et slikt baderomsinnredning er vant til å vaske fra vasken. Eller liker å bruke servanten som en beholder for forskjellige vannmanipulasjoner.
 • Benkeplate med det meste av overflaten forbeholdt vasken. Store vasker i full lengde er ideelle for store familier eller offentlige rom. Noen ganger er de også designløsninger og er laget i henhold til individuelle bestillinger..

Benkeplate med topp servant

Benkeplate med topp servant

 • Benkeplate på flere nivåer med en eller flere innfelte servanter. For å implementere en slik idé, bør det være nok plass på badet. Derfor er denne flernivå-ideen oftest brukt i offentlige latriner, så vel som i familier med små barn..
 • Hjørnearrangement av benkeplaten – i dette tilfellet er overflaten laget på bestilling. Bordplaten kan ha en ikke-standard eller rektangulær form, hvilken som helst annen, erklært av kunden. Perfekt for begrensede baderom og tillater funksjonell bruk av tilgjengelig gulvplass.

Veggdekorasjon på badet

Å velge en kunstig stein på badet vil være en klok beslutning ikke bare når det gjelder design, men også når det gjelder praktisk.. I et rom med høy luftfuktighet er det alltid en trussel om mugg, bakteriesopp.

Kunstig stein vil på en pålitelig måte beskytte veggene mot enhver form for skade. Han vil ikke være redd for vann eller sprut. Etter å ha utført en reparasjon av høy kvalitet med kunststein, kan du glemme dette ordet for badet i flere tiår.

Dette materialet vil på en pålitelig måte beskytte veggene mot enhver form for skade.

Dette materialet vil på en pålitelig måte beskytte veggene mot enhver form for skade.

Materialet er klart til å tjene i veldig lang tid uten å miste skjønnheten i utseendet og de opprinnelige egenskapene. Vegger som står overfor kunstig stein kjennetegnes ved utholdenhet. De tåler innfelte skap, hengende hyller, himlinger og annen struktur.. Den kunstige finishen har et veldig stort fargespekter, så absolutt alle ideer kan brukes når du lager et design..

Stein på gulv og tak

Materialet er utmerket for gulv, da det kjennetegnes ved holdbarhet og styrke. Du kan velge forskjellige typer og farger av materialer avhengig av rommets stil. Gulvet kan inneholde en slags marmorplater, småstein eller steinmosaikk..

For eksempel for stil loft et grovt materiale brukes til å skape effekten av en grov stein.

For fans av den ridderlige epoken, vil ideen om å forme taket med en stein passe. Å velge eldre og grove materialer kan resultere i en original effekt. Utformingen av et rom med steintak vil fylle rommet med middelalderatmosfære eller ligne å være i en hule.

Passer til gulv

Passer til gulv

Du kan legge taket delvis med en stein, ikke over hele overflaten, men i separate soner. For eksempel i en dusj- eller badenisje.

Du bør ikke velge et materiale som er for tungt i utseende, så vel som et mørkt materiale, for ikke å senke taket visuelt og ikke gjøre rommet dystert.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Fasjonabelt baderomsdesign uten toalett (+100 bilder) – Skjønnhet kombinert med komfort

Ideer til steinbad

For inspirasjon kan du bruke flere eksisterende ideer:

 • Valget til fordel for sementvekten i baderomsdekorasjonen gjør stemningen i dette rommet maskulin og brutal. Et slikt design med plasseringen av et stort speil og detaljer som matcher fargen på hovedfargen minner mer om stilen minimalisme.
 • Imitasjonsmarmor kombinert med sofistikerte møbler og inventar gir badet en sofistikert atmosfære. Kombinasjonen av marmor med sorte blanke overflater og hvite detaljer vil se harmonisk ut. Denne teknikken forbedrer skjønnheten i marmor..
 • Kombinasjon av tre- og steinveggdekorasjon.

Interessante farger

Interessante farger

 • Beige og brun marmor gjør rommet varmt og koselig. I kombinasjon med glassoverflater, dusjdører, gjør materialet rommet romslig og vektløst.
 • Faux-look er en fin måte å lage et miljøvennlig bad på. Du kan bruke imitert småstein i kombinasjon med mange grønne planter i potter eller bambusdekorasjoner.
 • Det mørkegrå materialet vil passe perfekt til ungdomsstiler. Utseendet til en murvegg vil tjene som en utmerket bakgrunn for å plassere lyse plakater i popkunststil og tilbehør i moderne stil..
 • For fullstendig harmoni med naturen på badet, kan du bestille steinrør, formet som elvestein. Produkter har vanligvis avrundede kanter, noe som gjør utseendet deres veldig uvanlig og interessant..

Rustikk stil

Rustikk stil

 • Legg til luksus i interiøret med marmorvasker på toppen av benken.
 • En interessant løsning for veggene vil være en stein mosaikk.
 • På en fri vegg over badet kan du plassere steinpaneler eller et bilde av abstraksjon på steinheller.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Små baderomsfliser (150+ designbilder): Den optimale kombinasjonen av stil og innredning

Kompatibel med interiørstiler

Kunstig stein har en edel design, og mange forskjellige varianter lar deg gjøre dette materialet universelt og passe inn i enhver interiørstil. Du kan prøve en av disse stilene i baderomsdesignet ditt:

enLoft – innebærer bruk av murverk eller grovt, ubehandlet agglomerat på veggene. Sandsteengulv, steinmøbler vil passe ham. Selv om du kan bruke materialet så mye du vil på loftet, bør visse detaljer gi øynene litt hvile fra en slik finish.. Loftstil

Loftstil

2Rokoko, imperium, barokk – stiler som er tegn på prangende luksus. Derfor vil det være passende for dem å velge en marmor- eller granittfinish, helst av strenge former. Den skal ha en blank glans. Massive steinartikler legger til uttrykk i interiøret – det kan være et badekar, vask, skap, bidet. Barokk stil

Barokk stil

3Techno, hi-tech – de kombinerer urbane tendenser og bruk av moderne materialer. Derfor vil slike interiører passe inn i et kvartsagglomerat, behandlet ved hjelp av moderne teknologi, med kantede eller strenge former.. Hi-tech stil

Hi-tech stil

4Moderne kombinerer glatte linjer og naturlige materialer. Derfor vil det være passende å bruke de fleste typer stein av lyse nyanser her. Og modulære steinpaneler vil være upassende her, siden de har riktig form. Austere konturer og rette linjer passer ikke godt til denne stilen.. Art Nouveau

Art Nouveau

femMinimalisme – for denne stilen er det passende å velge naturlige nyanser av stein, så vel som teksturer som ligner naturlige bergarter. Blanke overflater, solid steinrør vil være passende. Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

6Ethno-stil – i den er det nødvendig å bruke en stein av naturlige former som en dekorasjon praktisk talt uten behandling. En villstein lagt ut med primitivt murverk ser bra ut. Innredningen må suppleres med grønne stueplanter.. Øko -stil

Øko -stil

 • Klassisk stil innebærer en kombinasjon av grunnleggende trim med tre. Valget av objekter med strenge former, for eksempel rektangulære eller ovale, vil også understreke det..
 • Rom i moderne stil kan inneholde ikke-standardgjenstander, lyse farger og kontrasterende kombinasjoner i dekorasjon og tilbehør..
 • Etnisk, nautisk stil – du kan velge avrundede badekar for dem.

Klassisk stil

Klassisk stil

RådFor ikke å overbelaste interiøret med stein, vil det være nok å bruke det som de riktige aksentene. Atmosfæren i rhinestone vil få sin egen karakter og stemning.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Alternativer for etterbehandling av baderomsfliser (175+ bilder). Vi lager et design som vil bli husket

Omsorg for kunstig stein

For at stentrimning, rørleggerarbeid eller møbler skal vare lenge, må de stelles nøye..

Dekorere badet med kunststein: Servant, benkeplate, hyller. Funksjoner ved bruk av materialet Dekorere badet med kunststein: Servant, benkeplate, hyller. Funksjoner ved bruk av materialet Dekorere badet med kunststein: Servant, benkeplate, hyller. Funksjoner ved bruk av materialet

For å gjøre dette kan du bruke følgende tips:

 • Kalkstein – en trofast ledsager av bad, fjernes fra overflaten av den kunstige marmoren ved hjelp av et sammensatt rengjøringsmiddel. Produktet påføres på overflaten av vegger, gulv, vasker, badekar, etterlates i noen minutter og deretter vasket av med vann.
 • For nødrengjøring av produkter er eddik 2,5% egnet. Det påføres også på spesielt skitne områder i 1-2 minutter, hvoretter det vaskes av med vann..
 • Bruk universelle vaskemidler som ikke inneholder slipende partikler for å rengjøre overflater og gjenstander..
 • Etter rengjøring av plastmaterialet, tørk av overflaten.
 • For rengjøring må du ikke velge børster med metall eller stive børster eller svamper med høy grad av slitestyrke..
 • Unngå å slippe tunge gjenstander på steinoverflaten, og å kutte alt på overflaten av materialet er også kontraindisert..
 • Unngå plutselige temperaturendringer på grunn av materialets følsomhet.
 • Hvis det oppdages merkbare riper, kan du bli kvitt en slik feil ved å male med sandpapir. Også en spesiell sammensatt sammensetning påføres overflaten, som deretter gnides av.
 • Hvis det vises en brikke, vil det være nødvendig med mer komplekse reparasjoner. Det er nødvendig å lime et stykke stein til det opprinnelige stedet med akryllim. Fugen må slipes forsiktig.

Dekorere badet med kunststein: Servant, benkeplate, hyller. Funksjoner ved bruk av materialet Dekorere badet med kunststein: Servant, benkeplate, hyller. Funksjoner ved bruk av materialet Dekorere badet med kunststein: Servant, benkeplate, hyller. Funksjoner ved bruk av materialet

Dekorere badet med kunststein: Servant, benkeplate, hyller. Funksjoner ved bruk av materialet Dekorere badet med kunststein: Servant, benkeplate, hyller. Funksjoner ved bruk av materialet Dekorere badet med kunststein: Servant, benkeplate, hyller. Funksjoner ved bruk av materialet

VIDEO: Vi bruker stein til etterbehandling av badet

Previous Post
Ταπετσαρία στο στυλ της Προβηγκίας: Κανόνες για το σχεδιασμό δωματίων (150+ Φωτογραφίες). Πώς να κάνετε το εσωτερικό πραγματικά γαλλικό;
Next Post
DIY -kontor – Hvor vakkert og originalt å dekorere til det nye rottaåret 2020 (180 + fotoideer)