Scenario Nytt 2020 i din favorittstil (110+ bilder) (russisk, skandinavisk, orientalsk). Moderne designideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Scenario Nytt 2020 i din favorittstil (110+ bilder) (russisk, skandinavisk, orientalsk). Moderne designideer

Rotteår

Temafesten vil være et alternativ til den tradisjonelle nyttårsfeiringen. Det er nødvendig å dekorere rommet på forhånd, sy kostymer, lage en meny til bordet, velge et morsomt konkurranseprogram og musikalsk akkompagnement. Etter å ha blitt kjent med eksempler på en feiring, velger de et strengt alternativ for en kontorfest eller en morsom for et vennlig arrangement. Finn ut hvordan du kan dekorere en leilighet i russisk, rock eller skandinavisk stil. Flere detaljer senere i artikkelen.

Innhold:

Nyttår i russisk stil

For å feire nyttår i russisk stil, anbefales det å sortere innholdet i bestemors kister, som inneholder en overflod av gamle redskaper. Det indre rommet i et hus eller leilighet er dekorert servietter eller med en klut med nasjonale motiver, skriv ut russiske motiver på papp, mal vaskbart tapet med maling ved hjelp av sjablonger.

Sett med håndlagde tresmykker

Sett med håndlagde tresmykker

Planlegger en fest i et landsted, samler et vennlig selskap:

 • Stue finne ut under det gamle rommet, dekke med en klut fra nysgjerrige øyne TVer med mikrobølgeovn. Lappetepper, fargerike skjerf med dusker vil tjene som et deksel.
 • I midten av rommet, lang bord med trebenker, krakker eller stoler. Det er store kister nær veggene eller skap under stil.
 • Gulv er dekket med hjemmespunnede gulvbord, vinduene er dekket med sengetøy. Broderte paneler med valanser henges på vindusåpningene.
 • Lin- eller bomullsservietter med duker ser harmonisk ut på bakgrunn av tremøbler, leireleker. For å sy trekk til møbler velg naturlige stoffer som matcher ubleket hjemmelaget stoff.
 • Hvis du vil lage en fest i stil med en rik handelshytte, brukes tekstilstoffer som velour eller silke, brodert med gulltråder, til dekorasjon. I stedet for benker er det plassert stoler ved bordene og sofaer, dekket med mønstrede sengetepper. Hjemmespunnede løpere erstattes med tepper, gardiner av skinnende stoff henges opp.
 • Temafesten blir pyntet tapet med en russisk komfyr. Et rektangulært bord limes med papp og tapet under en naturstein, en brannkasse kuttes ut, tømmerstokker med “brann” legges under.

Juletrepynt i russisk stil

Juletrepynt i russisk stil

Veggene er dekket med bjørneskinn, runde brett eller bestemorsjal i folkelig stil. De henger også bunter med løk og bagels, sammensetninger av rognebær og granpoter i hjørnene og veggene i rommet.. En samovar polert til en glans vises på bordet, kar, fat, flettet kjøkkenutstyr, mat og drikke serveres i jord- og treretter.

Gamle russiske festdrakter leid i teaterstudioet vil skape en festlig stemning. Menn prøver bluser med mønstret broderi, zipuns og saueskinnstrøk i russisk stil. Jenter ser fargerike ut i broderte skjorter, stilige røde eller gule solkjoler og ankelstøvler i skinn. Damer bruker smykker i hodet med kolter, halskjeder med perler og korallperler.

Klær gir en spesiell smak

Klær gir en spesiell smak

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvor interessant, stilig og original å dekorere et rom for nyttår 2019 med egne hender (230 + bilder): Utrolig vakre interiør ting i hvert hjem

I stil med et eventyr

Forberedelsene til en fabelaktig nyttårsfest begynner om 2 uker med planlegging av rominnredning og borddekking. Først sendes invitasjoner som angir temaet for ferien, omslaget er dekorert med bilder av eventyrfigurer.

Legemliggjørelsen av eventyret om Askepott

Landets festhus blir omgjort til et kongelig palass. Bord er plassert langs gangen, dekorert med hvite satengduker med gullkvaster. Hallen er dekorert med en overvekt av hvitt og gull, skinnende kranser henges, grankranser med lys settes på bordene.

Girlander i stil

Girlander i stil med “Askepott”

Figurer av mus er gjemt bak tunge gardiner i en eventyrlig stil. To lenestoler med høy rygg blir troner for festens verter – kongen og dronningen. Hertigenes og hertuginnens ankomst kunngjøres av seremonimesteren og inviterer gjester til bordet.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Nyttårsvindu 2020 Dekorere: 170+ fotoideer å bruke

Orientalske historier

For en temafest i stil med Aladdin, fjern alle bord og stoler fra rommet og rull ut på gulvet teppe med spraglede mønstre. Det anbefales å la lave bord stå for antikke lamper, lys, brennende røkelse. Spredt over gulvet puter, ta vare på bekvemmeligheten til gjestene. Velg fargesammensetningen for festen, velg røde, gyldne, grønne nyanser for stilen. Gjester blir behandlet med orientalsk søtsaker på kobberbrett, kandiserte frukter serveres.

Litt øst for innredningen din

Litt øst for innredningen din

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan vakkert dekorere et hus for det nye 2020 med egne hender (186+ bilder): Et eventyr rundt oss

En invitasjon til Narnia

Gjester gjennom skapdøren kommer inn i Narnia, hvor stilisert drivved er dekorert med hvite kranser, hvite og sølvkuler henges på vegger og vinduer. Fra papp og tapet tinker peis, de arrangerer kurvmøbler, røde skjerf blir hengt på stolene for å matche stilen til en fauns hus som inviterer til feiringen. I midten av rommet er et tungt trebord med kurvstoler..

Decoupage flasker i stil

Decoupage av flasker i stil med “Narnia”

Besøk Hattemannen

I det fabelaktige Wonderland velger gjestene rollen som Hattemannen, Den vise larven, Alice, Kaninen og andre karakterer. Det anbefales å ordne et bord for te -drikking, hvor du kan ordne apparater og søtsaker til gjestene. Kartong klokke stoppet ved fem -tiden, er det på tide å invitere til bordet. Puffer sys på forhånd i henhold til sopptypen, de vikler drivved kranser, lag et papptre med et kaninhull.

RådFor historien om pirater, er kasser med juveler gjemt rundt huset, og gjestene, delt i to lag, leter etter skatter. Bordet er dekorert med modeller av skip, flasker rom, svarte flagg med hodeskaller. Potter -fans gjenspeiler den offisielle atmosfæren ved å gjenta innredningen i Mr. and Mrs. Dursleys stue, eller ved å forvandle et lite rom til Harrys skap.

Dekorasjonen i landet til et eventyr er alltid lys, vakker, med et snev av barndom

Dekorasjonen i landet til et eventyr er alltid lys, vakker, med et snev av barndom

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage DIY papirvinduepynt? (150+ bilder)

Rockstil

Å feire nyttår i stil med rockemusikere vil gi deg et utmerket humør, slik at du kan glemme kontorets kleskode for en dag. Stilige klær og tilbehør, borddekking og rominnredning diskuteres på forhånd.

Til festen kler menn seg ut i T-skjorter med bildet av hodeskaller, skinnbukser og vest, hettegenser eller skinnjakke. En svart bandana er bundet på hodet, høye hærstøvler med snørebånd passer fra sko.

Ecostyle i nyttårsinnredning

Ecostyle i nyttårsinnredning

Armbånd i metall, medaljonger og kjeder vil fullføre utseendet. Jenter velger en kombinasjon av femininitet med frekkhet, iført lette kjoler under støvler med tykke såler. Makeup i mørke farger er egnet for en stilig fest – svarte øyelokk og øyevipper, lepper av en dyp kirsebærfarge.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Fyrverkeri av ideer: Hvordan kan du lage en lang og vakker Papirkrans til nyttår? 100+ enkle trinnvise DIY-bilder

Møtepunkt

Tema rock fest er perfekt for en bedrift eller vennlig arrangement. Anbefales for å feire på en nattklubb eller rockbar med konsertstil. Dekorer med utstyr en garasje, bod eller diskobuss. Grungestilen imponerer rom med murvegger, høy musikk spilles her, uten frykt for klager fra naboer.

Nyttårsfester

Nyttårsfester

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan dekorere juletreet stilfullt og vakkert til nyttår 2020? Hvilke leker trenger du å kjøpe? (175+ bilder)

Romdekorasjon

Veggene i garasjen er dekket med plakater med bilder av rockemusikere, gitarer plasseres, grammofonplater henges. Dekorasjonen av festen vil være svarte ballonger med symboler på bånd malt i hvit maling, hodeskaller, gitarer som matcher stilen.

Erstatningen for motorsykkelrockerne blir en skumkopi malt med brennende slag. De satte spotlys på en improvisert scene, og lot belysningen i hallen dempe. Det er ledig plass til dans i sentrum, bord er plassert langs veggene. Gothic vil legge til tykke lys plassert på bordene.

Temaet vil være dekor med gitarer

Temaet vil være dekor med gitarer

Det anbefales å forhandle på forhånd om fremførelsen av en rockegruppe på en stilig fest, en slik idé vil ikke la deg kjede deg, vil gi glede og kraft. En furor ser ut som en rocker julenissen i store svarte glass og en bandana, og deler ut suvenirer til brutale kontorarbeidere.

Julenissen vil glede hver gjest

Julenissen vil glede hver gjest

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage et DIY juletrehåndverk for det nye året? Vi pynter huset før ferien (185+ bilder)

80 -tallsfester

Partier på 80 -tallet gleder seg over en regnbue av farger og gir et muntert humør, og det vil ikke være vanskelig å utstyre et rom og et bord som matcher stilen fra tidligere år. Apparater og persienner er skjult under fargede gardiner for ikke å forstyrre handlingen.

Det gamle treet på en ny måte

Det gamle treet på en ny måte

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: 180 + Fotoideer: Hvor vakkert og originalt å dekorere kontoret med egne hender for det nye året 2020

Leilighetsdekorasjon

Jo mer romslig festlokalet er, desto bedre er det for å skape nyttårsstemning i stil med tidligere. La et bredt dansegulv, bord og stoler skyve mot veggene.

Partiorganisasjonsregler:

 • Under tak henge en ball – et symbol på diskotekstilen, limt over med skinnende skiver. Skinnende utstyr er hengt på vegger, tak, vinduer. Foliekuttede kranser, stjerner, snøfnugg, flagg.
 • På veggene er det limt plakater med diskotekstjerner, plakater med slagord, trykte bilder av lederne. Hjemmelagde lamper, nyttårsfigurer skåret ut av papp er plassert på bordene.
 • Til en fest trenger du en stereo- eller kassettopptaker. La den ikke fungere, men som et attributt for stil. Installer lett musikk, jo mer glitter og elegant, jo bedre for ferien.
 • For en stilig fest, sett opp et juletre med et glitrende “regn”, glassperler, leketøysoldater.
 • Bordet serveres med en fargerik duk, etiketter av sovjetisk hermetikk er trykt på servietter.

For innredning - et spørsmål om smak, men med en vri

For innredning – et spørsmål om smak, men med en vri

Festens høydepunkt blir en rør -TV med en strikket serviett kastet over. En glassvase med tre nelliker er plassert på toppen. En antikk radio, en vegghengende, en bestefar gjøkur vil komme godt med.

Party Wear

Stilen på 80 -tallet var preget av en kombinasjon av lyse farger. For menn, for en fest, er tynne skjorter med seler og treningsdrakter egnet, sko erstattes med stilige joggesko. Jenter bruker leggings, miniskjørt, jakker eller gensere. En tunika eller kjole av skinnende stoff åpner den ene skulderen. Stort tilbehør: klips, perler, øredobber, armbånd.

Vi dekorerer rommet for den valgte stilen

Vi dekorerer rommet for den valgte stilen

På en fest anbefales jenter å lage en høy haug, halen får gå til den ene siden. Iøynefallende sminke med gnistrende, lyse blå øyelokk, rosa rødme, skarlagen eller fuchsia leppestift.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Decoupage -flasker til nyttår (170+ bilder). DIY smykker. Nye ideer og workshops

Skandinavisk stil

Det viktigste er at den valgte dekorasjonen skaper en atmosfære av komfort.

Det viktigste er at den valgte dekorasjonen skaper en atmosfære av komfort.

Fest i skandinavisk stil inviterer deg til å tilbringe ferien med familien. Hjemkomfort med enkel innredning uten lyse farger og glitter:

 • leker, stativer, bord og stoler er laget av tre;
 • bruk av improvisert materiale: kongler, bær, eikenøtter;
 • ornamenter i form av dyr, oftere hjort;
 • hjemmespunnede stoffer for å dekorere vinduer, vegger, bord, stoler.

Med et juletre i tre og i skandinavisk stil

Med et juletre i tre og i skandinavisk stil

Votter henges rundt i huset, sleder og skøyter plasseres, som brukes til å gjenskape Scandi -stilen. Rommet og bordet er dekorert i kalde farger, håndlaget innredning vil understreke korthet av nyttårsbildet

Forbereder en fest i skandinavisk stil:

 • Når du velger å dekorere en hvit palett, anbefales det å sette et kunstig juletre med sølvgrener og glitrende kranser på gulvet eller bordet.
 • For et grønt juletre er dekorasjoner i form av anheng laget av metall eller tre, kranser av sølvbelagte kjegler, rognebær. Håndverkere syr myke leker som ligger mellom grenene.
 • Tradisjonelle nisser “spredt” på hyllene, gjemmer seg på mantelepiece, bord, sofaer og lenestoler.
 • Hvit maling brukes til å male snøfnugg og morsomme dyreflater på vinduer eller glassdører.
 • De kutter ut snøfnugg til kranser, lager kranser på veggene av granpoter og bær.
 • Lysestaker av tre, vinkurver, vinfat legges på bordet. Det anbefales å plassere dekorativ eller tørket fisk mellom enhetene..

Håndverk er verdsatt i denne stilen

Håndverk er verdsatt i denne stilen

RådDen skandinaviske feststilen vises i en ekte eller improvisert peis, med røde sokker som henger på veggen. Kaminhylle og bord er dekorert med gran- eller einerkranser, bær, lysestaker.

Til servering, bruk retter i hvite og røde farger for å matche stilen. Den røde fargen setter i gang den hvite renheten på platene, brettet eller tekannen. En duk og servietter med bilder av hjort er valgt på bordet, og gjentar mønsteret på puter eller gardiner.

Den skandinaviske feststilen vises i en ekte eller improvisert peis, med røde sokker som henger på veggen. Kaminhyllen og bordet er dekorert med gran- eller einerkranser, bær, lysestaker.

Juletre i en kurvkurv – interessant og behersket

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage DIY -lys hjemme? Interessante mesterklasser (155+ bilder)

Fest i japansk stil

For en fest i stil med Japan anbefales det å få en rød løper på gulvet, dekorative vifter på veggene, et bord for en te -seremoni. Et stilig arrangement med kolleger eller venner krever forberedelse:

 • Det anbefales å sonere rommet med skjermer, tildele et sted for te -drikking, et buffébord og dans.
 • Papirlykter, kranser, bilder med sakurablomster, bilder av hieroglyfer med lykkeønsker henges på veggene.
 • Bordet serveres med rektangulære tallerkener, dekorative paraplyer, flytende lys.

Viften kan enkelt og raskt lages for hånd

Viften kan enkelt og raskt lages for hånd

Menn prøver på bildet av en samurai -kriger, bevæpnet med et sverd. Jentene på festen forvandles til geisha i silkekimono med høy frisyre som matcher stilen. For sminke bør du bleke ansiktet ditt ved å tegne et asiatisk kutt i øynene, lage en skarlagent “sløyfe” på leppene med leppestift. Geisha anbefales å servere sake ved bordet, vifte seg selv og gjøre dansetrinn..

Klær som tar deg til det japanske nyttåret

Klær som tar deg til det japanske nyttåret

Det anbefales å sette et akvarium med gullfisk, fontener, potter med krysantemum eller bambus i rommet. Stilen vil bli supplert med ikebana eller bonsai, plassert på bordet..

VIDEO: Gjør deg klar for nyttår

Konklusjon

Tips for å organisere temafester vil bringe nyttårsstemning, belaste deg med positiv energi for hele året. Jo før du tenker over en ferie, desto mer vellykket vil du være i stand til å implementere ideene du har tenkt. Sammen med venner anbefaler de å lage et konkurranseprogram og borddekning, med tanke på kommentarene fra fremtidige deltakere i moroa.

FOTOGALLERI (mer enn 110 bilder)

Previous Post
Επιλέγοντας ένα κεραμίδι για ένα μικρό μπάνιο. Βέλτιστος συνδυασμός στυλ και σχεδιασμού, λύσεις TOP-10 + 150 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Prosjekter av hus med flatt tak-enkle konstruksjonsteknologier (en-etasjers, to-etasjers, tre, små). Moderne trender innen høyteknologi og minimalisme (175 + bilder)