Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg?
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg?

Vevingskurver fra avisrør

En populær måte for interiørdekorasjon er å veve kurver fra aviserør: en enkel leksjon lar deg lage ekte kunstverk.

Veving av kurver innebærer bruk av tauteknologi, med dens hjelp kan du lage vakre produkter til boliginnredning. I slike kurver er det praktisk å lagre strikketråder, gjenstander håndverk og annet tilbehør. Den ferdige kurven skiller seg ikke spesielt ut, derfor er det ikke verdt å plassere objekter med stor vekt i den.

Kurv med aviserør

Kurv med aviserør

RådEn aviskurv er bra for oppbevaring av dekorative frukter på kjøkken: den fungerer mer som en interiørartikkel enn et middel for å bære ting.

For å lage en kurv hjemme, kan du bruke en mesterklasse for nybegynnere. Alt som kreves er å forberede nødvendig materiale og følge de foreslåtte trinnvise instruksjonene med et bilde. Prosessen er så spennende at den til og med vil involvere barn i alderen 7 år og eldre.

For arbeid trenger du:

 • papir – det er bedre å ta aviser med et solid grunnlag: flygeblad eller blader er bra;
 • strikkepinne – det er nyttig for å vri selve rørene: jo tykkere strikkepinnen er, desto tykkere blir rørene, så det er bedre å ta en størrelse fra 2,5 til 4 mm;
 • PVA lim – for montering av basen;
 • saks;
 • akrylmaling, lakk eller beis – for å fullføre det ferdige produktet;
 • tilbehør til dekorasjon av kurven.

Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg?

Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg?

Etter å ha forberedt alle nødvendige materialer, kommer vi i gang.

Til å begynne med kutter vi magasinet i strimler på 5-7 cm brede, hvorav vi senere skal vri rørene.

Ta en strikkepinne og fest enden av stripen til den, og sving den gradvis rundt aksen: vi får det første røret, som må fikses med en dråpe lim på enden.

Avhengig av størrelsen på det fremtidige produktet, vil antallet rør bestemmes. For eksempel vil en kurv med en diameter på 14 cm kreve 40 til 50 papiremner. Ved å øke høyden på kurven, er det nødvendig å øke antall emner.

Det neste trinnet er å lage basen for bunnen..

Vi legger 4 x 4 rør på tvers og danner et kryss. For styrke anbefales det å belegge korset med PVA -lim slik at basen blir mer pålitelig. Korset regnes som en av de enkleste måtene å lage en base, derfor brukes det ofte i vevverksteder for nybegynnere..

Deretter går vi videre til veving av bunnen..

 • Vi tar ett rør og bretter det i to, og danner en løkke. Vi legger den på de resulterende 4 rørene som vist på bildet. Etter det begynner vi å veve med en taumetode..
 • Tauveving utføres i denne arbeidsrekkefølgen: røret som er foran er vridd bakover, og det som var bak, tvert imot, er vridd fremover. Så det er nødvendig å flette flere rader til pinnene løper ut. Når de går tom, gjør du forlengelsen – bare sett det nye arbeidsstykket inn i hullet på det gamle og fest med lim.
 • Etter registrering av 2 rader med 4 rør, må de deles og vevingen fortsetter etter hver 2 avispinner. Dette vil gi basen ekstra styrke. Det neste trinnet vil være fletting i 1 delt rør, som vist på bildet: som et resultat vil antall rader avhenge av bunnens fremtidige diameter.
 • Vi kutter papiremnene som er involvert i veving og bøyer det innover, limer bunnen på endepunktene og fikser det med klesklyper til det tørker helt. Etter det begynner vi å løfte veggene i kurven for å begynne å lage sidedelene.

Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg?

Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg?

Deretter fortsetter vi å veve veggen.

 • Igjen lager vi en løkke fra arbeidsstykket, legger det på veggrøret og fletter det med en taumetode på samme måte som vi jobbet med bunnen.
 • Antall rader avhenger av høyden: For at kurven skal beholde formen, legger vi krukken på bunnen og fletter den.
 • For å fullføre vevingen, kutter vi også endene og bøyer arbeidsstykket innover og legger til lim.

Vakker innredning

Vakker innredning

Vi begynner å veve håndtaket.

 • For å gjøre dette må du la 3 rør stå på motsatte sider av kurven og flette dem.
 • Vevingen må utføres fra begge sider av produktet på en gang, gradvis innsnevring mot midten av kurven.
 • På toppen er endene forbundet med tape og maskert under bunnen av håndtaket.
 • Den siste fasen er etterbehandling av produktet: bland litt hvit akrylmaling, vann og lim og gå denne sammensetningen rundt omkretsen av veggene.
 • Du må også male over bunnen av produktet. For å tørke kurven, snu den opp ned og la den stå i noen timer..

Den endelige dekorasjonen av det ferdige produktet finner sted på forespørsel fra fantasien. Ikke glem å åpne arbeidsstykket med lakk for å sikre tilkoblingene. Dekorer kurven med bånd, dekorative blomster, rhinestones eller bruk decoupage -teknikk: mesterverket vil glede øyet og gi et godt humør.

Vevhåndtak

En av kurvens hoveddeler er et håndtak av høy kvalitet, fordi det vil være nyttig å bære ting fra sted til sted. Håndtaket skal være tett og slitesterkt, du kan dekorere det som du vil: lag en flette med et bånd, lim kunststein og rhinestones, og dekorér også med farget akryl. Det er flere måter å håndtere:

 • åpent veving;
 • grisehale;
 • med tau.

Vevingsteknikk for håndtak

Vevingsteknikk for håndtak

I denne mesterklassen vil vi vurdere produksjonen av et pålitelig og vakkert kurvhåndtak ved bruk av flettevevteknikken. Ved første øyekast ser det ut til at teknikken er kompleks og trosser forklaringen, men etter å ha fullført trinn-for-trinn-handlingene på 1 time kan du nyte det ferdige kurvhåndtaket..

For arbeid trenger du 6 lange avisrør langs håndtakets lengde, fargede emner for å flette rammen, samt vendinger for å veve selve flettet.

La oss gå på jobb trinn for trinn:

 • Vi legger avisbuntene i mengden 6 stykker sammen og pakker dem med fargede røremner. Dette er enkelt å gjøre: bare begynn fra kanten av emnene, og pakk dem gradvis rundt hele omkretsen i en tett bunt.
 • Når bunnen av håndtaket er klart, fortsetter du med å feste 4 ekstra rør for å dekorere flettene. For å gjøre dette, helt på bunnen av håndtaket, påfører vi 4 rør av forskjellig eller samme farge og vikler dem litt til arbeidsstykket med en konvolusjon.
 • Vi begynner å veve en grisehale: bøy først to sidepinner til sidene, og bøy de to midtre mot oss selv. Etter det utfører vi veving i henhold til bildet på bildet nedenfor..
 • Når røret ender, setter vi inn et nytt i det, og fukter forbindelsen med lim. Vi fortsetter å veve til flettet dekker hele håndtakets bunn. Det ferdige håndtaket kan festes på kurven på noen måte: det er best å gjøre dette med en tauteknikk.

Håndtaket må være av høy kvalitet

Håndtaket må være av høy kvalitet

Hvordan lage et omslag?

Hvis kurven er vevd åpen, er det nok å lage håndtak for den, og den vil være klar. Når det er planlagt å produsere en struktur med lokk, veves den øvre delen av produktet separat. For å lage ditt eget lokk kan du bruke en enkel mesterklasse for nybegynnere.

RådHvis du vil få et mer mønstret omslag, bør du velge de mesterklassene som er basert på åpning eller brettvev – så vil mønsteret være tydelig synlig på overflaten.

For arbeid, forbered 2 sirkler med papp, tilsvarende i diameter til den ferdige kurven. Sirkelen kan umiddelbart dekoreres: decoupage, dekorere med akryl eller dekke med stoff. Du trenger også PVA -lim, mange avisrør i en eller flere farger og lakk.

Vakkert flettet trekk

Vakkert flettet trekk

La oss komme til prosessen med å lage et enkelt, men vakkert lokk:

 • To sirkler av papp må limes sammen etter å ha lagt stråler av avisvridninger rundt omkretsen.
 • Veving utføres ved hjelp av en tauteknikk eller lagdeling. De fire hovedstavene settes inn gjennom en strålevridning og fletting av pappsirkelen begynner.
 • Alle 4 kvister brukes på en gang: først vikles de over avisrøret, deretter utføres de bak det neste røret. Resultatet er en vakker kant langs pappens kontur. Slik er hele sirkelen vevd rundt kurvens diameter..
 • For å lage sidene på lokket påføres arbeidsstykket på kurven og bjelkene på vendingene bøyes nedover ved å bøye stativet bak stativet. Vevingen fortsetter i teknikken ovenfor. Endene kuttes og brettes innover, limes.

Det ferdige lokket skal tørke, så kan du dekorere det på din egen måte.

Måter å veve kurver på

Den brede populariteten til å lage vakre kurver av aviserør har provosert utvikling av nye teknikker.. Hvis det tidligere var mulig å veve en kurv bare etter metoden angitt ovenfor, sitter ikke moderne håndverkskvinner stille.

De kommer med nye måter å veve emner på, i tillegg til forskjellige skjematiske mønstre. For å lære mer om hver av vevingstypene, foreslår vi å vurdere en oppsummeringstabell med en beskrivelse av metodene.

Passer som gave

Passer som gave

Teknikk Beskrivelse Hvor det er aktuelt?
Vridning i en spiral Teknikken regnes som en av de enkleste, å dømme etter anmeldelser av needlewomen, selv en skolegutt kan takle det. Essensen av metoden ligger i den gradvise økningen i produktets høyde på grunn av rørets sirkulære veving. Hvert nytt arbeidsstykke er lagt over det forrige i en spiral. Den brukes til å lage høye kurver til dekorative formål, samt attraktive uvanlige vaser. Ved å bruke denne teknikken er det enkelt å lage et stilig dekor for interiøret..
Lagdelt Teknikken innebærer å lage en kurv av flere rør samtidig. For å lette vevingen må du først utføre flere rader med tauteknikk, sette inn flere rør i støttehullene og begynne å flette veggene i en sirkel med hvert rør samtidig. Den brukes til å lage kurver i forskjellige former, samt å dekorere mønstre på overflaten av produkter. Det er verdt å merke seg at stativene bør være en størrelsesorden sterkere enn emnene for å flette seg selv..
Tau Denne vevemetoden ble diskutert i mesterklassen ovenfor, der en trinnvis veiledning for å lage en original, men enkel kurv for nybegynnere, demonteres. Veveteknikken brukes til å lage enkle runde og firkantede produkter. Denne metoden er egnet for å lære nybegynnere håndverkskvinner..
Spiral veving Ikke forveksle metodikken med spiralvridning – de er fundamentalt forskjellige. Denne metoden innebærer veving på skrå. Spiralvev er egnet for små og høye gjenstander som smale kurver, glass, vaser.
Grisehale Det er to typer denne metoden – kant og fraktbrev. Det første alternativet brukes til å veve stativet mot klokken, mens rørene tas ut og inn. Overhead -teknikken innebærer bruk av flere vendinger samtidig, flettet med en kant. Kurver laget med denne vevingen ser mer grasiøse ut. Teksturen på tegningen ligner en ekte kurv med selvevin.
Openwork Det er ikke vanskelig å gjenkjenne slik veving – utad ser det ut som blonder. Den består av hull og mønstre. Teknikk er en syntese av enkle og komplekse teknikker. Originale kurver laget av åpent veving er åpne eller lukkede. De er godt egnet til å presentere en bursdagsgave som en pakke..

De vurderte vevemetodene vil hjelpe deg med å bedre forstå hvordan du kan lage en kurv med egne hender. For nybegynnere er det bedre å bruke tauteknikken eller spiralvridning, mer detaljerte beskrivelser av disse teknikkene vil bli presentert underveis..

Klesvaskkurver

Den største fordelen med å jobbe med denne teknikken er den praktiske siden: Etter å ha lært å veve kurver av improvisert materiale, kan du enkelt lage gjenstander for husholdningsbruk.

En av disse nyttige enhetene er en vaskekurv – arbeidet gjøres enkelt, vanskelighetene ligger bare i størrelsen på selve produktet. For å veve en vasketøykurv av avisruller selv, vær tålmodig og ha de nødvendige materialene..

Klesvask lagringsalternativ

Klesvask lagringsalternativ

Forbered følgende materialer og verktøy:

 • tykk papp, noen nålekvinner bruker bølgepapp;
 • tapet eller farget papir for liming av bunnen;
 • papirrør, ferdigmalte i nødvendig farge og beiset;
 • fargeløs lakk;
 • PVA lim;
 • stoff til grunnfôr.

Du trenger også klesklyper for å sikre bunnen mens den tørker og tunge gjenstander som en kettlebell eller en bunke med bøker. Boksen vil ikke være overflødig, i henhold til størrelsen på hvilken kurven skal flettes. Det vil legge til stabilitet i bunnen og gjøre kurven til riktig form..

Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg?

Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg?

Det første du må gjøre er å holde fast tapet på papp og vent til det er tørt. Deretter tar du de forberedte rørene og fordeler dem langs bunnen og fester dem med lim. Det er nødvendig å legge et annet pappark på pinnene og fest det godt med lim og klesklyper og vent på at det tørker helt.

Når materialet er tørt, kan du gå videre til fletting av veggene. For dette blir rørene bøyd med hver påfølgende rull og trukket opp. En eske med passende størrelse er installert i midten av bunnen slik at vevingen får riktig form..

Arbeidet bruker teknikken for lag-for-lag-veving med flere rør samtidig.

Du kan bruke enten enfargede konvolusjoner eller tofargede versjoner. Røret vikles bak bunnen av aksen, og trekkes deretter ut foran aksen – dermed oppnås veving, som ligner på chintzfibre.

Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg?

Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg?

Når høyden er nådd, kan du gå videre til produksjon av håndtak. For dette gjøres løfterader på motsatte sider av kurven, og etterligner et håndtak. På slutten av arbeidet blir rørene kuttet og gjemt inne, festet med lim. Kurven er dekorert som du ønsker: ofte er det enfarget maleri med akrylmaling.

Fruktkurv

Det er alltid enkelt å finne praktisk bruk for håndlagde ting. For eksempel vil det være en god idé å lage en fruktkurv: produktet kan brukes i stedet for en fruktfat i metall og legge lett frukt inni. Noen ferdige kurver er i stand til å holde mye vekt, alt vil avhenge av teknikk og tetthet av veving..

Frukt kan lagres

Frukt kan lagres

For å lage en vakker fruktkurv selv, forbered 310 avisrør – lengden er 27 cm. Det anbefales å forhåndsmale rørene med denne sammensetningen: ta 2 ss for en halv liter vann. l. akryllakk og bland med fargen på skyggen. Behandle alle rørene og start trinnvis arbeidet.

Etappe Beskrivelse
Bunnformasjon Bunnen er laget ved hjelp av en tauteknikk ved bruk av et kryss for basen. Ta 12 rør, del dem i grupper på 3 i hver og lim korset.
Veving av bunnen Vev 6 rader med den angitte teknikken, flett 3 rør samtidig, og begynn deretter å flette 1 bunt hver. Så det er nødvendig å veve til bunnen av ønsket diameter er oppnådd..
Dannelse av brett For å gjøre stigninger for å veve sidene av strukturen, er det nødvendig å sette inn 3 flere rør i hvert hull med en pinne.
Vevbrett Ved å plassere bunnen på en rund gjenstand, for eksempel en treskål, kan du fortsette arbeidet. Her kan du allerede veve sidene ved hjelp av lagdelte teknikker: den utføres i 2-4 stenger og vil være mye mer pålitelig enn tauteknikken.
Åpningsløs skapelse For å gjøre kurven elegant, kan du lage et mønster: i midten av vevingen, krysser du bare de tilstøtende stengene og etterligner romber. Trykk på hver forbindelse med en klesklype og vev nye stenger for videre arbeid.
Forming av håndtak Når hovedarbeidet er klart, fortsetter vi med å lage et håndtak: sett inn flere stenger fra produktets sider og lag et håndtak, i henhold til mesterklassen angitt ovenfor.
Dekor Vi dekorerer strukturen slik du vil: mal med flerfargede pigmenter, lag stoffinnlegg.

En slik kurv trenger ikke lokk, fordi den er beregnet for lagring av frukt. Håndtaket på produktet kan effektivt dekoreres med en foamiran -rose.

Vevingskurver av forskjellige former

For forskjellige behov brukes kurver i forskjellige former. For eksempel er en rektangulær høy kurv nyttig for oppbevaring av sengetøy, en firkantet eller rund kurv er egnet for oppbevaring av sytilbehør, og et ovalt design vil være passende for å dekorere et rom for ferien. Detaljerte mesterklasser om fremstilling av hvert skjema presenteres nedenfor.

Firkantet modell

Firkantet modell

Firkantet kurv

Denne typen produkter er perfekt som en brødbrett til skrivebord. Det er nok å sette i en foring laget av stoff og en vakker brødboks for servering til gjestene – klar. Arbeidet vil være basert på bruk av en spesiell enhet som hjelper til raskt å veve produktets base.

For å lage en slik hjelpeanordning er det nok å ta et pappark, bøye det halvt på langs og etter 2 cm fra brettet med en hullemaskin, lage hull til rørene. Du må også klargjøre et stort antall papir- eller avispakker..

For å få kurven til å se mer ut som en halmkurv, flat flatene..

 • Vi setter inn pinner for basen i kartongens hull slik at de fleste av dem er nærmere arbeidet.
 • Vi begynner å flette bunnen: vi tar et langt rør og setter det ved siden av pappet, så jobber vi med tauvevningsteknikken. Når vi når den ønskede omkretsen av torget, fullfører vi bunnen.
 • For å forme og heve veggene setter vi inn nye fakler rundt kvadratets omkrets: vi bøyer vridningen i to og trekker den gjennom hullet og tar tak i det nærmeste røret. Vi fikser festepunktene med tape og klesklyper.
 • Vi begynner å flette veggene til vi får høyden. For å lette arbeidet legger vi strukturen på en firkantet eske.

Kan brukes som brødbøtte

Kan brukes som brødbøtte

Når arbeidet er over, kan du feste et håndtak til det eller veve et ekstra deksel. En slik kurv vil ikke bare fungere som en brødkurv, men vil være et godt alternativ for en emballasje..

Oval kurv

Det ovale produktet regnes som det nest mest populære etter den runde kurven.. Denne formen er mer romslig og forutsetter bruk som en kiste, pakkeboks eller bare for lagring av improvisert tilbehør.. Selve produktet er dekorert med:

 • blomster;
 • bånd;
 • tråder;
 • forskjellige tekstiler.

Alle de samme materialene er nødvendige for å fungere:

 • avisrør laget av strimler som måler 11×28 cm;
 • strikkepinne;
 • lim;
 • flekk;
 • lakk;
 • innredning.

Den første etappen anses tradisjonelt å være produksjon av et kors: i en rektangulær design ser det ut og gjøres annerledes. Siden tauveving i 2 rør brukes, må doble vendinger gjenges over.

En av de mest populære formene

En av de mest populære formene

De to første radene er vevd ett og to rør, de resterende ni radene er vevd en om gangen. I midten av arbeidet er det nødvendig å legge til flere stativer i en mengde som er lik antallet av hovedstativene. Etter det gjøres en overgang til sidene. Deretter er sidene vevd, etter 5 rader er det nødvendig å lage hull for båndet – hvis du vil, kan du hoppe over dem.

For å gjøre hullene jevne, blir de planert med tykt papp. Resten av produktet flettes på vanlig måte.

Den ferdige kurven vil være den perfekte gaven til en kvinne som gjør håndarbeid. Det er også praktisk å legge lommetørkle i produktet for lagring eller andre tekstiler. Etter å ha fullført designet, vil det være en god gave til den yngre generasjonen..

Passer inn i kjøkkenet

Passer inn i kjøkkenet

Det blir interessant for deg:

Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)

Hvordan lage voluminøst papirhåndverk med egne hender? 6 trinnvise workshops for innredningen din

Enkle og voluminøse DIY snøflak av papir: 75+ bilder med trinnvise instruksjoner

DIY åpent kurv

En av de vakreste typer kurver er variasjonen med åpninger. For å veve produktet kan du bruke komplekse teknikker for å lage jevne overganger fra ett mønster til et annet..

Hvis problemene ikke er for oss, anbefaler vi å bruke masterklassen som er foreslått nedenfor, som vil lære deg hvordan du enkelt og raskt kan lage et åpent produkt.

Åpent produkt

Åpent produkt

Trinn-for-trinn instruksjon

 • Vi vil forberede materialene: avisrør vil være nødvendig – det er allerede kjent hvordan de skal veves. Antall rør avhenger av lengden, samt høyden på kurven og dens diameter. For arbeid er det bedre å ta 2 nyanser av pinner samtidig: en av dem vil lage åpningsmønstre i form av hjerter.
 • Vi begynner å lage bunnen: den er vevd på samme måte som i rundkurvmesterklassen. Ta 4 par rør og lim dem i et kryss, smør basen i midten med PVA -lim. Den første raden i bunnen blir flettet i 2 rør samtidig, fra den andre raden er det nødvendig å flette 1 pinne.
 • I henhold til denne ordningen er hele bunnen vevd til ønsket kurvstørrelse er dannet. Videre må rørene løftes opp – du kan gjøre dette manuelt eller bruke runde retter for en jevnere stigning. Vevingen av de to første radene vil skje i henhold til teknikken forover og bakover, når det første røret går bak rullen, og det andre legges foran det.
 • Etter å ha flettet de to første radene med sidevegger, settes det inn en pinne med en annen farge. Med sin hjelp flettes et visst antall rader, for eksempel 2 rader. Deretter foreslås det å lage et åpent mønster.
 • Du kan lage et åpent mønster av hvilken som helst form; i denne mesterklassen brukes et hjerte. Det er veldig enkelt å lage det: avisrullen er vridd i en spiral og danner en oval. Hver vri settes inn i åpningen av kurven, et hjerte oppnås: toppen og bunnen av figuren limes med PVA til støttene.
 • Videre fortsetter vevingen: det er nødvendig å lage så mange rader som nødvendig for å oppnå ønsket høyde. Endene på rørene er avskåret, og halene er skjult under andre bunter, alt er festet med lim. Resultatet er en elegant kurv med åpent mønster..

Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg?

Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg?

Et slikt produkt vil være en god gave til en du er glad i på Valentinsdag – du kan legge et vakkert postkort og en sjokoladebar der. Også i en slik kurv er det praktisk å oppbevare symateriell og stoffskrap..

En original og romantisk kurv vil være en favoritt dekorartikkel på et barnerom eller soverom.

Sjakkkurv – vevemønster

For å få et originalt og stilig produkt fra avisrør, brukes forskjellige vevemønstre. En av de enkle, men effektive ordningene er “sjakkbrett” -metoden. Et slikt mønster kan oppnås ved hjelp av tauveving med to blomster, så vel som ved fremstilling av en kurv med hull, hvor hull veksler med fylte firkanter.

Mønsteret vist på bildet er vevd veldig enkelt:

 • Først lages en rektangulær bunn – den kan lages i henhold til mesterklassene ovenfor.
 • Etter overgangen til sidestigningen veves ytterligere 5-10 rader, og deretter begynner brettveven.
 • For hver to støtter brukes et avisrør, som vev dem vekselvis i lag.

RådVed å bruke dette mønsteret kan du veve ikke bare en original kurv, men en organisator for lagring av blader, samt en dekorativ blomstervase laget av bølgepapp.

Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg?

Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg? Vevingskurver fra avisrør trinnvis for nybegynnere (90 + bilder). Hvordan starter og slutter jeg?

Du kan bruke sjakkbrettmønsteret i én eller to farger. Noen håndverkskvinner fletter flink sammen mer enn to farger i ett produkt: resultatet er en stilig og lys kurv for håndarbeid. Den kan brukes til tematiske fotosetter og filming..

Noen needlewomen har kommet med et utmerket livshack for sterk og jevn veving av kurvens sider.: Etter at klatringen er gjort og nye vevstaver er lagt til, kan overarmene festes til esken med klesklyper. Takket være dette trikset blir vevingen ikke bare jevn, men prosessen vil gå mye raskere..

Kan være en gave til Valentinsdag

Kan være en gave til Valentinsdag

Previous Post
Διακόσμηση του μπάνιου με τεχνητή πέτρα: Νιπτήρας, πάγκος, ράφια. Χαρακτηριστικά χρήσης του υλικού
Next Post
Patina i interiøret – Edel antikk i ditt hjem. 180+ (Foto) med gull, sølv og andre metalliske effekter