Håndverk for 2019 av den gule grisen (65+ bilder). 6 originale og fantastiske DIY -mesterklasser med forskjellige teknikker (filt, pasta, salt deig) + Anmeldelser
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Håndverk for 2019 av den gule grisen (65+ bilder). 6 originale og fantastiske DIY -mesterklasser med forskjellige teknikker (filt, pasta, salt deig) + Anmeldelser

Håndverk for gul gris 2019

Det kommende året 2019 vil bli markert med året for den gule grisen – et jordisk symbol som snakker om hjemmevarme, fred og god natur. Det er på grunn av faktorene som presenteres at familier prøver å samle så mange håndverk i form av en gris til festbordet som mulig. Deretter vil mange alternativer for å lage håndverk i form av griser bli presentert..

 Innholdet i denne artikkelen:

Håndverk som et symbol på det nye året

Familier tiltrekker lykke til klokkespillene med symboler for det kommende nyttåret. 2019 er grisens år, så gjør det-selv-grisehåndverk en tradisjonell borddekorasjon. Samtidig er det ikke lov å legge svinekjøttretter på festbordet – dette kan “spise lykke til”.

Symbolet for 2019 er enkelt og enkelt å lage med egne hender

Symbolet for 2019 er enkelt og enkelt å lage med egne hender

Siden ikke alle familier har mulighet til å kommunisere med en ekte levende gris, kan du gjøre det selv og sette det på et fremtredende sted til 19. januar.

Selv liming er ikke et problem - bare litt tid

Selv liming er ikke et problem – bare litt tid

Et slikt opphold vil også tiltrekke lykke til og lykke i det nye året..

Søte par er en flott gave

Søte par er en flott gave

Du kan utføre håndverket i følgende teknikker:

 • Å knytte – hekling eller strikking. Heklen er en ekte figur av en gris, med strikkepinner kan du strikke bare ansiktet til et dyr og stappe det med bomull som puter.
 • Dump – teknikken krever kunnskap om filt- og ullbehandling. Figuren vil passe inn i interiøret, som er laget i varme farger, inneholder mange tekstilelementer.

Litt fantasi, og du får en så vakker gris

Litt fantasi, og du får en så vakker gris

 • Lim – Origami eller applikasjon er tillatt. Du kan “drepe to fugler i en smekk” og lage flere postkort av forskjellige typer samtidig, men med obligatorisk liming av en gris. Presenter postkort til slektninger og vis et på et fremtredende sted for å tiltrekke lykke til.

Ikke vær redd for å bruke nye teknikker

Ikke vær redd for å bruke nye teknikker

 • Sy – i dette tilfellet er det ikke nødvendig å delta på skjære- og sykurs. Det er nok å bruke ferdige mønstre som enkelt kuttes av stoff og sys sammen. Du kan sy deler med en nål og tråd.

Søte griser til barnet ditt

Søte griser til barnet ditt

 • Blind – bruk plasticine eller deig, det er lettere for needlewomen å jobbe med leire. Det er nok å danne et griseansikt og henge det på en kjede i form av en nøkkelring eller et leketøy på et juletre.
 • Bake – grisenes ansikter kan stekes av tradisjonell mørdeig. Leksjonen er perfekt for familier med små barn som gjerne vil sluke symbolske figurer..
 • Veve – du kan veve av perler, papir, tråder og annet materiale som det er nok fantasi og dyktighet til.

Heklede juleleker ser ikke mindre vakre ut

Heklede juleleker ser ikke mindre vakre ut

RådHvis det er barn i familien, velger du måten å lage familien i henhold til deres utvikling. Hvis du vil gjøre håndarbeid på egen hånd, begynner å lage et symbol med et søk etter materialet som er tilgjengelig hjemme.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage DIY voluminøst papirhåndverk? 6 trinnvise workshops for innredningen din

Interessante mesterklasser

For en fullstendig forklaring av håndverk for året til grisen, les instruksjonene for å lage DIY -håndverk.

Strikket gris

Nålekvinner som kan strikke eller hekle kan bruke sine ferdigheter til å lage en gris eller bare et griseansikt. Du kan utføre symbolet for det kommende året i følgende variasjoner:

 • Hvis det ikke er nok tid, kan du knytte små smågriser for påfølgende sying på kanten av et håndkle eller for en ferie duker. Bruk et enkelt hekle- eller strikkemønster for produksjon.

Grisemønster

Grisemønster

 • Needlewomen kan dekorere kjøkkenet ved å hekle grytekluter for varmt og henge dem rundt omkretsen av hele rommet. Få et flott alternativ til julesokkene som pryder hjemmet ditt før ferien. Produksjon krever heklefigurer – en sirkel, to trekanter og en oval for en lapp. Fantasy er velkommen for kantformer og flere små ting..
 • Små håndverk er enkle å strikke, noe som er tillatt for påfølgende fylling med bomullsull og annet fyllmateriale. Slik oppnås små griser, hvis plass er på hyllene i stua eller på salongbordene. Miniputer vil være interessante for barn. Her er det nok å strikke 2 firkanter, sy dem, ha tidligere fylt med bomullsull, og danne ører, legge en stram linje med nål og tråd. En knapp brukes i stedet for en oppdatering.

Kan lages i form av stativ

Kan lages i form av stativ

 • strikk en hel pute, som bruker en krok eller strikkepinner. Det anbefales å ta puter før klokkespillet på lenestolen slik at årets symbol vil ta del i møtet. For produksjon er det nok å koble flere figurer med påfølgende montering og fylling med bomull eller skumgummi.

Fine små leker som kan lages i form av en stor pute

Fine små leker som kan lages i form av en stor pute

Dette er vanlig håndverk, heklet eller strikket, avhengig av nålekvinnens dyktighet. Det er bemerkelsesverdig at hvis du vet hvordan du skal strikke, sørg for å legemliggjøre et produkt, avhengig av kompleksiteten.

Vi gir liv til et leketøy av enhver kompleksitet

Vi gir liv til et leketøy av enhver kompleksitet

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: DIY -håndverk av naturlig materiale for enhver smak

Origami

Hvis det er små barn i huset, anbefales det å bruke dem til å lage årets symbol. En enkel metode i dette tilfellet er å lage fra papir. Det er nok å kjøpe rosa papir og lage mange smågriser. For å feire nyttår kan de legges på bordet..

RådDu kan kombinere forretninger med glede og lage grisefigurer av servietter. I dette tilfellet brukes tykt rosa papir – standard servietter er ikke egnet for arbeid, siden de ikke kan beholde formen på lenge.

I origami teknikk trinn for trinn

I origami teknikk trinn for trinn

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage et DIY juletrehåndverk for det nye året? Vi pynter huset før ferien (185+ bilder)

Fra filt

Hvis du har store filtforsyninger, kan du lage en gris av materialet, og på forskjellige måter. Produksjonen deres er enkel, siden det er nok å uavhengig tegne og klippe mønstre på papir, og deretter overføre dem til stoff og kutte forsiktig.

Disse er så myke og behagelige å ta på håndverk laget av filt

Disse er så myke og behagelige å ta på håndverk laget av filt

Du kan sy for hånd eller med symaskin hvis den er tilgjengelig i huset..

I størrelse kan du lage både et stort og et lite leketøy

I størrelse kan du lage både et stort og et lite leketøy

Det anbefales å lage håndverk av filt i form av en nøkkelring for nøkler, som lar deg tiltrekke lykke til gjennom året, eller som et leketøy for et juletre..

I form av en nøkkelring - du vil definitivt ikke tape

I form av en nøkkelring – du vil definitivt ikke tape

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Håndverk fra grankegler (stort, malt) for nyttår (175+ bilder) Vakre leker til ferien!

Saltet deig

Fra plasticine, saltdeig eller leire kan du lage en 2D -figur av en gris – flat. For å gjøre dette er det nok å forberede et av materialene:

 • plasticine – rosa eller hvit, som deretter blir rosa;
 • salt deig – like mengder mel og salt blandes med vann for å lage deigen;
 • leire – for håndverk, ta ferdige blandinger eller et spesielt pulver, der det er nok å tilsette vann i henhold til instruksjonene og kna sammensetningen.

Gjør-det-selv morsomme griser

Gjør-det-selv morsomme griser

Du kan bare forme en gris i henhold til fantasiene dine. Hvis det ikke er mulig å danne et griseansikt, anbefales en ferdig produsert ordning.

Den ferdige leken er malt med akryl slik at den beholder sitt opprinnelige utseende lenger.

Vi dekker med akrylmaling slik at leken beholder sitt opprinnelige utseende lenge

Vi dekker med akrylmaling slik at leken beholder sitt opprinnelige utseende lenge

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: DIY -håndverk for nyttår 2019 (120+ bilder) – Overrask dine nærmeste med vår fantasi (+ anmeldelser)

Fra pasta

Du kan lage en gris av pasta – av skrapmateriale som barn også kan jobbe med.. Følg handlingssekvensen for produksjon:

 • Velg type håndverk og kok pasta med passende form.
 • Om nødvendig farges pastaen i de ønskede fargene ved hjelp av matfargestoffer.
 • For omfangsrik håndverk må du kjøpe en rosa ballong. Den blåses opp i henhold til ønsket grisestørrelse og tilberedt pasta limes.
 • Deretter danner de håndverket til det endelige utseendet, ved hjelp av andre materialer og hjelpeelementer.

Vi tar ut pastaer og begynner å lime

Vi tar ut pastaer og begynner å lime

RådI det presenterte formatet kan du lage enkle postkort som du vil presentere for dine nærmeste på en ferie. Det er nok å velge riktig form for å lage et bilde.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage vakre ballonger for nyttår 2019 med egne hender? Interessant og omfangsrikt håndverk (115+ bilder). 9 trinnvise masterklasser

Fra improviserte midler

Du kan bruke verktøyene for hånden og lage håndverket noen timer før midnatt. Vær oppmerksom på følgende alternativer:

 • Eggeskallgris. Tidligere ble eggeplomme og hvitt forsiktig fjernet fra det rå egget. Deretter bruker de rosa plasticine til å lage ører, lapp, ben og hale. Arbeidsstykker limes til skallet og gleder seg over håndverket.

Lag fra egg for en mini komposisjon

Lag fra egg for en mini komposisjon

 • Lost Socks Craft. Ofte går sokker i en familie tapt, og etterlater bare en av et par for “bruk”. Nålkvinnene bruker de presenterte tapene for produksjon av forskjellige håndverk. Inkludert for å lage en gris, hvis mesterklasse presenteres i videoen. https://youtu.be/EEPLRIXpGuc
 • Gris fra boksen. Håndverket er bare egnet for de som kan hekle. For å lage en slik gris trenger du en tom plast- eller blikkboks. For håndverk strikkes to halvdeler av grisen – den fremre delen og baksiden. Ører og lapp er bundet til fremre del, og bena er i tillegg sydd. Ved produksjon legges begge delene på en krukke og sys sammen. Du kan lage et enkelt “cover”, hvis ferdigheten tillater det.

Vi bruker en krukke til håndverk

Vi bruker en krukke til håndverk

 • Håndverk i form av en pompon. For fremstilling av håndverk, som kan presenteres i form av en nøkkelring eller et juletreetøy, må du bruke ull- eller akrylgarn. Pom -pom er laget som standard, hvoretter ytterligere deler av grisen sys på den – ører, lapper og øyne.

Vi bruker en bestemt type garn

Vi bruker en bestemt type garn

Dette er enkle alternativer for å lage en gris til nyttår, som alle kan håndtere..

Konklusjon

Griser til nyttår kan ha forskjellige former og varianter – det kan være en nøkkelring, et juletreetøy, en krans med små figurer og mye mer. Needlewomen kan bruke talentet sitt til å implementere en nyttig ting eller bare glede barnet sitt med et nytt leketøy, som de skal leke med lenge. Det anbefales å involvere barn i produksjonen for å ha det hyggelig med familien lenge før ferien..

VIDEO: Prosessen med å lage en bulkgris

FOTOGALLERI (mer enn 65 bilder)

Previous Post
Πλακάκια στο πάτωμα στο διάδρομο (245+ Φωτογραφίες) – Πώς να επιλέξετε και να βάλετε; Μοντέρνες και όμορφες επιλογές
Next Post
Sengeteppe på sengen på soverommet: Moderne design (+170 bilder). Nydelige og stilige nye varer