Loftsetasje i huset: Hvordan utstyre? Funksjoner du bør vurdere (170+ bilder av soverommet, badet, barnehagen)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Loftsetasje i huset: Hvordan utstyre? Funksjoner du bør vurdere (170+ bilder av soverommet, badet, barnehagen)

Loftsetasje i huset: Hvordan utstyre? Funksjoner du bør vurdere (170+ bilder av soverommet, badet, barnehagen)

Loftsetasjen er påfallende forskjellig fra loftet som er kjent for alle. Faktisk, ved selve ordet “loft” dukker det opp et gulv grått av støv, filete vegger, spindelvev, mus og kister med oldemors ting som ingen fikk på ti år. I artikkelen lærer du om funksjonene i denne etasjen, innredningen av rommene. Alle nyanser for å gjøre dette gulvet koselig.

Funksjoner på loftet

For å bli kvitt både dette bildet og loftet, som et lager for all slags søppel, må du tenke på hvor mange kvadratmeter det er som er ledig. Som man skal ordne planteskole, stue, biljardrom og ethvert annet rom, hvis du har nok styrke og entusiasme.

Stilig stue

Stilig stue

Før du utfører reparasjoner, må du forstå hvordan loftet skiller seg fra alle andre rom i huset..

Det er flere forskjeller:
 • bestemt form – som regel kan du på loftet finne søyler, plutselige skarpe hjørner, bortgjemte nisjer og lignende arkitektoniske utskeielser som er fraværende i hovedhuset;
 • kort tak – i de verste tilfellene vil det ikke fungere å rette seg under det;

Interiørdesign i et trehus

Interiørdesign i et trehus

 • taket i en bestemt form – som regel avfaset enten på den ene siden eller på begge, og bare i sjeldne tilfeller flat, som i et vanlig rom;
 • mulige problemer – siden loftet ligger under selve taket, vil enhver lekkasje resultere i en skadet reparasjon, og enhver høy lyd vil bli perfekt hørt i rommet nedenfor;
 • kommunikasjonsvansker – loftet blir ofte ikke oppvarmet, og enda oftere har det verken strøm eller vann.

Kontor under taket

Kontor under taket

Selvfølgelig er ingen av funksjonene en grunn til å la loftet stå urolig. Du trenger bare å ta hensyn til dem når du går i gang..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Vakkert enetasjes hus med loft (100+ fotoprosjekter). Hvorfor er det stilig og billig på samme tid??

Forarbeid

For å starte kosmetiske reparasjoner på loftet må du først utføre forarbeid, som involverer flere stadier:

 • rengjøring – du må kvitte deg med søppelet, vaske gulvet og børste spindelvevene;
 • generell tilstandsvurdering – er det noen sprekker i taket, faller brettene inn kjønn, ikke kollapse veggene, holder bjelkene godt på plass;
 • sette den generelle tilstanden i orden -sprekker må lappes (og muligens må taket dekkes til igjen), brett i gulvet i problemområder må byttes ut, vegger må rengjøres og eventuelt omdekkes, bjelker må skiftes.

Vakker spisestue

Vakker spisestue

Når rommet forblir tomt, ekko og rent, gjenstår det å edle det:
 • kommunisere – ellers vil det ikke være lys på loftet, og om vinteren blir det kaldt;
 • gir lydisolering – For å gjøre dette, sjekk hvor godt du kan høre hva som skjer på loftet nedenfra, og legg om nødvendig et lag med lydisolerende materiale;
 • gi varme – oppvarming alene er ikke nok, du må dekke veggene med varmeisolerende materiale (dette kan enten være billig mineralull eller dyrere syntetiske materialer).

Innramming av tre

Innramming av tre

Når arbeidet er fullført – uavhengig eller ved hjelp av spesialister – vil det være mulig å gå videre til den mer behagelige delen: kosmetiske reparasjoner..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hjemmedesign med loft (170+ bilder) – Innredningsalternativer for rom

Loftsfinish

For å utstyre et komfortabelt rom på loftet, må du først finpusse det: dekke gulvet, male eller lime over veggene, gjøre noe med taket.

Overvekt av hvitt

Overvekt av hvitt

Tak

De starter vanligvis fra taket – så hvis det drypper maling fra det, vil dette ikke skade resten av reparasjonen. Du kan bruke forskjellige materialer. Blant dem:

 • Farge. Det krever en viss ferdighet – for å male, løfte hånden over hodet, må du være i god fysisk form. Fargen kan være hvilken som helst, malingen må være ufølsom for fuktighet. Det er bra hvis det er vannbasert – denne malingen lukter ikke. Men du kan også bruke emalje.
 • Gips. Lett å påføre på grunn av dens tettere konsistens. Det lukter ikke, ser ikke verre ut enn maling. Du kan bruke dekorativt gips og lage intrikate mønstre på det. Du kan bruke den vanlige – den har en lavere pris. Men det må huskes at gips, i motsetning til maling, lar vann passere gjennom. Dette er et pluss – det er lettere å puste i rommet. Men samtidig er det også et minus – hvis taket lekker ut, vil alle reparasjoner være i avløpet.

Du kan bruke loftet som et gjesterom

Du kan bruke loftet som et gjesterom

 • Strekk tak. Hvis du har et høyt loftsgulv, vil denne løsningen fungere for deg. Men hvis det er lavt, er det bedre å velge et annet materiale, siden strekkloftet tar ti centimeter høyde fra rommet. Men det ser vakkert ut, det kan ta bisarre former, det er tilgjengelig i forskjellige farger. Perfekt for moderne stiler.
 • Tak laget av gips. Også en løsning for et høyt loft – det tar de samme ti centimeter. Ser bra ut, kan males i hvilken som helst farge, ta hvilken som helst form. Den største ulempen er at den er redd for fuktighet, den vil hovne opp og bøye seg, hvis det.
 • Stoftak. I motsetning til et strekkloft, “puster” en slik struktur. Atmosfæren i rommet er sunnere. Ikke redd for vann, ser bra ut.

Du kan male den for hånd hvis du vet hvordan du holder en pensel i hendene..

Moderne interiørstil

Moderne interiørstil

RådValg av materiale for taket er verdt ikke bare avhengig av smak, men også avhengig av hvor mye du tror at taket ikke vil lekke. Hvis du er helt sikker på det, kan du lage en strekk eller gips. Hvis ikke, er det bedre å velge maling eller gips, som vil være lett å bytte ut..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Fantastiske designideer Loftsrom: 200+ (bilder) Interiør i moderne stil

Vegger

Vegger – det andre trinnet i kosmetisk renovering. Deres utførelser kan være enda mer varierte enn taket:

 • Bakgrunn. En tradisjonell løsning som er like passende på loftet som i andre rom. Hvis du tar tapet med glass eller spesielle polymerer, vil de være motstandsdyktige mot fuktighet, og om noe slipper du å gjøre reparasjonen..

Koselig sittegruppe

Koselig sittegruppe

 • Farge. Vegger er lettere å male enn tak – selv om du ikke har erfaring, spiller det ingen rolle. Det viktigste er nøyaktighet. Malingen holder lenge, den kommer i forskjellige farger, matt og blank. Du kan til og med velge mer enn én farge.
 • Gips. For veggdekorasjon brukes vanligvis dekorativt, relieffgips. Det ligner på fin sand, det er for grovt. Ved hjelp av verktøyet kan det legges i bølger, spiraler, mønstre.
 • Plast paneler. De ser bra ut bare i moderne interiør. Vann er ikke redd, men det sprekker lett fra mekanisk belastning. Fade over tid.
 • Trepaneler. Ser bra ut i klassisk interiør. Vann er ikke redd hvis rasen ble valgt riktig. Men brannfarlig og tiltrekke seg parasitter.
 • Flis. Glass, metall, keramikk – det er vanligvis holdbart, lett å rengjøre, ikke redd for fuktighet. Det ser bra ut, men du bør ikke revet veggene helt med det, de blir for kalde som et resultat..

Designalternativ for soverommet

Designalternativ for soverommet

RådMaterialet til veggene bør velges i henhold til den generelle stilistiske retningen på interiøret. Selv om du oppfant det selv, fungerer noen materialer bedre for det, andre verre..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Bad med loft for kjennere av god hvile: 230+ (Foto) Prosjekter (fra en bar, med terrasse, med veranda)

Gulv

Loftsgulvet kan også dekkes med forskjellige materialer.. Blant dem:

 • Flis. Serverer lenge, slites veldig sakte ut, ser bra ut. Men det er vanskelig. Det er nødvendig å først beregne om overlappingen vil tåle.
 • Farge. Etterlater følelsen av et sykehus eller en annen offentlig institusjon, men når den plasseres på toppen teppe, det vil ikke være synlig. Men det er billig og lett å reparere, hvis det.
 • Linoleum. Det slites raskt ut, blekner over tid. Men – det er billig, det ser fint ut og det er lett å bytte det ut, hvis det.
 • Laminat. Det er verdt å legge det hvis du vil ha et tregulv, men du er redd for takets integritet. Det er billigere enn parkett, lettere å installere, lettere å bytte, krever mindre forsiktig vedlikehold. Og det ser ut – ikke verre.

Koselig sted å jobbe

Koselig sted å jobbe

Ikke legg natursteinfliser og parkett på gulvet på loftet..

RådHvis du tenker på å kjøpe fliser, må du se på merkene slik at de ikke blir for glatte – ellers øker sjansen for skade..

Vindu

Og selvfølgelig må vi ikke glemme takvinduer – de kan også være forskjellige.. Det er:

 • Gjentakende takhelling. Slike vinduer ser passende ut, bæreevnen er høy – på loftsgulvet vil det være lyst og behagelig det meste av dagen. Ikke bruk spesielle manipulasjoner før du setter den inn.

Loftsetasje i huset: Hvordan utstyre? Funksjoner du bør vurdere (170+ bilder av soverommet, badet, barnehagen) Loftsetasje i huset: Hvordan utstyre? Funksjoner du bør vurdere (170+ bilder av soverommet, badet, barnehagen) Loftsetasje i huset: Hvordan utstyre? Funksjoner du bør vurdere (170+ bilder av soverommet, badet, barnehagen)

Loftsetasje i huset: Hvordan utstyre? Funksjoner du bør vurdere (170+ bilder av soverommet, badet, barnehagen)

 • Vertikal. Før du setter et vertikalt vindu, må du bygge en spesiell struktur i taket, som ligner et fuglehus. Gjennomstrømningen av et slikt vindu er merkbart lavere enn for en gjentagende fas, men det ser interessant ut – spesielt godt egnet for et hus i europeisk stil.
 • Horisontal. I skråtak er slike vinduer praktisk talt ikke laget, men hvis taket ditt er flatt eller med en flat seksjon, er et horisontalt vindu perfekt for det. Bæreevnen er høyere enn alle de andre, lys trenger gjennom det hele dagen, stjerner er synlige gjennom det om natten. Et slikt vindu vil se bra ut hvis du installerer det over sengen..

Det er best å installere plastvinduer på loftet – de gir den beste lydisolasjonen og varmeisolasjonen. For horisontale vinduer, bruk bare herdet eller forsterket glass, ellers vil den første haglen bryte dem.

Bruk plastvinduer

Bruk plastvinduer

RådNår du kjøper et vindu, må du sørge for at det vil være praktisk å sette det i ventilasjonsmodus.

Og husk også at bare rullegardiner som er festet til rammen er egnet for horisontale og fasede vinduer..

Avtale

Resten – møbler, overflater, tilbehør – avhenger av hva du planlegger å bruke loftet til. Den kan inneholde:

 • Soverom. Den mest åpenbare løsningen – et soverom på loftet gir en følelse av komfort og sikkerhet. Du kan lukke luken, og ingen vil klatre på den, og det lave taket vil ikke forstyrre å ligge i seng – om du skal sove, lese, se på en video.

Soverommet på loftet gir en følelse av komfort og sikkerhet

Soverommet på loftet gir en følelse av komfort og sikkerhet

 • Barn. Det er upraktisk for et lite barn – ikke alle loftstrapper lar deg klatre opp med en baby i armene. Men for en tomboy omtrent ti år gammel og eldre – ganske. Barn liker vanligvis høyde, lek på loftet er interessant, det er som et trehus, bare i selve huset. Du trenger bare å sørge for at du ikke kan falle ned fra trappene, og møblene er blottet for skarpe hjørner..
 • Kjøkken. Ganske original løsning, men hvis du har et dårlig sted i de nedre etasjene, er det fullt mulig. Du må selvfølgelig svette, lede vann, og taket må være høyt for dette, men ingenting er umulig. Møbler skal være lyse, i tillegg til kjøleskap. Den generelle designen er vanligvis munter.
 • Stue. Hvis gjestene dine elsker eksotisme, kan du utstyre en stue på loftet. Myk sofa, suvenirer og pyntegjenstander, en hylle med bøker på veggen ser flott ut i kombinasjon med fasede vinduer og et merkelig tak.

Velg alt i henhold til stilen på interiøret i rommet.

Hjemmekino

Hjemmekino

 • Kabinett. Hvis du ikke liker å bli forstyrret mens du jobber, er et loftskontor en flott løsning. Sett bordet til vinduet, installer strøm og nyt ditt privatliv – det vil være vanskelig for familien din å nå deg, og de vil tenke ti ganger før de distraherer deg.
 • Hjemmegym. Hvis du har pålitelige gulv og god lydisolering, kan du ordne et treningsstudio på loftet. Heng på veggene speilene, installer et par grunnleggende trenere eller få plass til danseøkter. Det viktigste er å sørge for at taket ikke svinger fra å hoppe på loftet nedenfor..
 • Bibliotek. På loftet har hun selve plassen, det blir spesielt godt å lese i regnet, av lyden av dråper på taket. Det viktigste er at hyllene må være motstandsdyktige mot fuktighet, ellers hvis taket lekker, har du en sjanse til å miste hele samlingen din..

Hjemmegym

Hjemmegym

Biljardrom, hjemmekino, pantry for emner – bokstavelig talt kan alt plasseres på loftet, til og med et drivhus eller et utviklingsrom for fotografier.

RådFør du begynner å innrede loftet, tegne planen på papir, og bygg den deretter i et spesielt program som designere bruker. Hvis du er fornøyd med resultatet, kan du gjøre det levende..

Ganske original løsning

Ganske original løsning

Du kan velge hvilken som helst farge for interiøret, men vanligvis anbefaler de kaldt og lett – med dem vil selv det laveste taket virke høyere.

Loftsetasje i huset: Hvordan utstyre? Funksjoner du bør vurdere (170+ bilder av soverommet, badet, barnehagen) Loftsetasje i huset: Hvordan utstyre? Funksjoner du bør vurdere (170+ bilder av soverommet, badet, barnehagen) Loftsetasje i huset: Hvordan utstyre? Funksjoner du bør vurdere (170+ bilder av soverommet, badet, barnehagen)

Loftsetasje i huset: Hvordan utstyre? Funksjoner du bør vurdere (170+ bilder av soverommet, badet, barnehagen) Loftsetasje i huset: Hvordan utstyre? Funksjoner du bør vurdere (170+ bilder av soverommet, badet, barnehagen)

VIDEO: Loftsetasjen er et flott sted for et koselig tidsfordriv

konklusjoner

Hvordan du bruker loftsgulvet, avhenger faktisk bare av deg. Det kan bli et fullverdig gulv for arrangement. Det funksjonelle formålet kan være veldig mangfoldig.

Previous Post
Έργα σπιτιών από μπλοκ αφρού (175+ Φωτογραφίες) Πώς να χτίσετε γρήγορα ένα όνειρο;
Next Post
Dekorativt gips “Barkbille”: Teknologi for veggdekorasjon for huset (160+ bilder)