Funksjoner Kommode i hvitt: 200+ (Foto) alternativer (blank, med skuffer, uten håndtak)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Funksjoner Kommode i hvitt: 200+ (Foto) alternativer (blank, med skuffer, uten håndtak)

Funksjoner Kommode i hvitt: 200+ (Foto) alternativer (blank, med skuffer, uten håndtak)

Hver leilighet skal ha et spesielt sted for oppbevaring av sengetøy og klær. Best av alt, en hvit kommode vil takle denne oppgaven. Skyggen regnes som universell. Den passer til en rekke stiler. Varianter, materialer, funksjoner – om alt mer detaljert senere i artikkelen.

Styrker og svakheter ved modellen

Nylig møbler begynte aktivt å bli populær. Den finnes i nesten alle rom.. Hvit kommode er plassert i soverom, barn, stue og korridoren. Modellen gjør en utmerket jobb med hovedoppgaven – lagring av sengetøy eller forskjellige ting.

Vakre hvite møbler i interiøret

Vakre hvite møbler i interiøret

Mange mennesker er redde for å kjøpe lyse modeller. Det virker for dem som at det er veldig vanskelig å opprettholde det i sin opprinnelige tilstand. Men med rettidig omhu vil det ikke oppstå problemer. Skyggen regnes som universell. Den passer til nesten alle stiler og passer godt sammen med andre farger..

Hovedtrekk er konfigurasjonen av møblene. Oftest har den flere skuffer. De er noe bredere enn vanlige hyller, noe som gjør det enkelt å se elementene i nutria. Det er praktisk å legge sengetøy og andre ting her..

Mange er redde for å kjøpe slike lyse møbler.

Mange er redde for å kjøpe slike lyse møbler.

De viktigste fordelene med hvite kommoder inkluderer:
 • allsidighet. Modellen utfører flere oppgaver samtidig. Hovedfunksjonen er et sted å oppbevare klesvask eller ting. Hvis du henger over kommoden speil, da kan den enkelt brukes som en damedressing bord. I tillegg kan møbler supplert med støtfangere erstatte en garderobe bord;
 • skyggen er egnet for enhver romstil. Den brukes som en base. Farge bidrar til å skape en koselig atmosfære i rommet;
 • plass sonering. Modellen vil perfekt takle oppgaven med å dele et rom i visse soner, for eksempel arbeid og hvile;
 • kommode kan installeres i hvilken som helst romstil. Det viktigste er å velge passende fasade;
 • støv vil ikke være så merkbart på en lys overflate;
 • lang levetid. Det viktigste er å ta vare på kommoden i tide og grundig..

Passer til ethvert interiør

Passer til ethvert interiør

Denne typen møbler er best installert i små leiligheter, hvor hver centimeter er gull verdt. Hvit nyanse utvider plassen visuelt, noe som gjør rommet mye større.

I tillegg til fordelene, har hver type møbler sine egne ulemper..

Ulempene med kommoden er:
 • Grundig og konsekvent omsorg. Spesielt hvis det er små barn eller kjæledyr i leiligheten. Alle overflater må tørkes daglig med en fuktig klut.
 • Ikke overbelast den interne plassen. Kassene må fylles jevnt, med utgangspunkt i de nedre delene..
 • Det er bedre å foretrekke høykvalitets og slitesterke materialer. Hvis du velger ytre vakre, men skjøre deler, vil modellen raskt mislykkes..

Krev spesielt forsiktighet

Krev spesielt forsiktighet

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Moderne stuemøbler (115+ bilder): Alt du trenger å vite for å lage et stilig design

Hvite kommoder har flere fordeler enn ulemper. Derfra kan vi trekke en enkel konklusjon at det med riktig omsorg vil vare lenge.

Varianter

Det finnes et stort antall forskjellige modeller av hvite kommoder i butikkene. Hver av dem har sitt eget design.

Med riktig pleie vil de vare lenge

Med riktig pleie vil de vare lenge

Møbler kan deles inn i flere hovedgrupper.. Blant dem:

 • Klassisk versjon. Modeller var og vil være relevante når som helst, uavhengig av trendene i moderne mote. De vil passe med hvilken som helst innredning i rommet. Utformingen av kommoden inneholder flere skuffer. De er innrammet med stilige overflater. Hvert stykke kompletteres med elegante beslag.
 • Lys glans. En slik hvit kommode kan installeres i et rom som er innredet i minimalistisk stil. Et trekk ved modellen anses å være et speil eller en blank overflate. Hun tilfører sjarm til rommet.
 • Koselig provence. Utformingen av den hvite kommoden gjør det enkelt å passe inn i interiøret, dekorert i antikkens ånd. For å oppnå dette er møbelfasader spesielt eldre. Lag for eksempel kunstige skrammer eller riper.
 • Speilutstyrte modeller. Møblene kan brukes som toalettbord. Kosmetikk, fotografier eller andre småting kan lett plasseres på overflaten..

Speilversjon

Speilversjon

Det er også en egen type møbler – dette er hvite kommoder for et barnerom. De kommer inn i forskjellige aldre. For eksempel, for et lite barn, er modellen i tillegg utstyrt med et stellebord, og for skolebarn – ekstra lagringsplass.

Hvis det er veldig lite plass i leiligheten, kan du kjøpe et hjørneskuff. Den har dype trekantede skuffer. De skaper ekstra lagringsplass der leker, ting, sengetøy og til og med bøker lett kan fjernes. Alternativet er egnet for en liten leilighet. Det lar deg bruke hver centimeter plass med fordel..

Klassisk interiør

Klassisk interiør

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan velge moderne møbler og fornye interiøret? 230+ Bilder av løsninger for utformingen av stil (design av stue, soverom, kjøkken, gang)

RådFor små familier kan du velge en vanlig eller hjørnemodell av en standard kommode. Men jo flere mennesker som bor i en leilighet, jo mer romslig skal møblene være..

Materialer

Når du velger en kommode, blir en person guidet av den generelle utformingen av rommet, samt materialkostnaden.

Møbler skal være romslige

Møbler skal være romslige

Blant de mest populære er:

 • sponplate. Den produserer ved å trykke. Harpikser brukes i produksjonen. De er helt trygge for helsen;
 • trefiberplate. I produksjonen brukes bare en liten mengde harpikser, noe som gjør materialet praktisk talt ufarlig for mennesker. Trekk MDF er indikatorer for økt styrke. De er egnet for å lage kommoder med en blank overflate;
 • naturlig utvalg tre. Materialet er egnet for produksjon av luksusmøbler. Dette vil tilføre luksus til interiøret. I produksjonen brukes bare økologiske materialer som understreker treets naturlige skjønnhet;
 • plast. Det er godt egnet for barnerom. Materialet har økt styrke og sikkerhetsindikatorer.

Velg kvalitetsmaterialer

Velg kvalitetsmaterialer

Når du lager modeller, brukes forskjellige tilleggsmaterialer, samt møbler..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan kan du ordne møbler i et rom riktig og vakkert? 150+ fotooppsett for maksimal ytelse og komfort

Karakteristiske trekk ved hvit til kommode

Hvitt regnes som en klassiker innen møbelproduksjon. Den kan brukes i alle miljøer. Møbler viser seg alltid å være raffinerte og dype, siden fargen har mer enn 10 nyanser.

Når du velger, fokuser du på den generelle utformingen av rommet.

Når du velger, fokuser du på den generelle utformingen av rommet.

Det viktigste er å velge det beste alternativet for deg selv.. Blant de etterspurte er:

 • perle;
 • Snøhvit;
 • melkesyre;
 • platina.

Enhver av disse nyansene får kommoden til å skille seg ut og understreker dens fordeler..

Hvitt med et snev av farge er ofte valgt

Hvitt med et snev av farge er ofte valgt

Hvit har flere viktige fordeler..

Disse inkluderer:
 • Visuell utvidelse av romrommet, der møblene er installert. Skyggen gir kommoden ekstra volum.
 • Fyller rommet med plass. Hvitt reflekterer lys godt. Det bidrar til å gjøre rommet lysere og mer luftig..
 • Vellykkede kombinasjoner. Enhver hvit tone passer godt til resten av møblene i rommet. For eksempel med svart, blå, rød eller noen lyse nyanser.
 • Følelse av ro og ro. Psykologer har lenge bevist at hvis det er hvite møbler i et rom, så beroliger dette ubevisst en person, og setter ham også opp på en positiv måte..
 • Personifiseringen av suksess. Lyse farger programmerer utleier for å nå målene sine, noe som vil gi god velstand til huset. Folk som har oppnådd suksess i livet, innreder vanligvis leilighetene sine bare med hvite møbler. Dette regnes som et tegn på høy sosial status..

Hvitt reflekterer lys godt

Hvitt reflekterer lys godt

Hvit kommer i mange forskjellige nyanser. Det viktigste er å velge en passende leilighet for designet. Hvis leiligheten er innredet med stil minimalisme, da er det bedre å dvele ved kalde og lakoniske nyanser. For mer sofistikerte design, bør møbler være i alabast- eller perlefarger.

Funksjoner Kommode i hvitt: 200+ (Foto) alternativer (blank, med skuffer, uten håndtak) Funksjoner Kommode i hvitt: 200+ (Foto) alternativer (blank, med skuffer, uten håndtak) Funksjoner Kommode i hvitt: 200+ (Foto) alternativer (blank, med skuffer, uten håndtak)

Funksjoner Kommode i hvitt: 200+ (Foto) alternativer (blank, med skuffer, uten håndtak) Funksjoner Kommode i hvitt: 200+ (Foto) alternativer (blank, med skuffer, uten håndtak)

RådDet er bedre å ikke kombinere hvitt med grå, lett-grønn eller brun nyanser av etterbehandling. De vil overstyre alle de positive egenskapene til den endelige tonen..

Bedre å kombinere med lyst tapet

Bedre å kombinere med lyst tapet

Det er ikke nødvendig å innrede hele rommet med bare hvite møbler. Dette kan knyttes til et sykehus. Det er ikke behagelig å være i et slikt rom..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan utstyre en liten gang i en leilighet med møbler? Vakkert moderne interiør (205+ bilder)

Hvordan bry seg?

Kister i denne nyansen ser fine og koselige ut. Men mange mennesker er redde for å installere dem i leilighetene sine på grunn av den skitne fargen. De tror det vil kreve mer omsorg. All frykt til side, hvite møbler har langt flere dyder enn nyanser. Det er noen grunnleggende regler for at den hvite kommoden din skal se feilfri ut..

Kast all frykt for hvite møbler

Kast all frykt for hvite møbler

Disse inkluderer:

 • For å fjerne fete og skitne områder, er det best å bruke løk, skåret i 2 halvdeler. Den kuttede delen må behandles med flekken. Tørk deretter dette stedet tørt.
 • Hvis overflaten er blank, må du ikke bruke slipende rengjøringsmidler for å rengjøre den. Hvis du er i tvil, er det best å teste stoffet på et lite synlig sted. Hvis det ikke er noen negativ reaksjon, kan den brukes til ytterligere rensing..
 • Laminerte sponplater kan enkelt tørkes av med jevne mellomrom med en ren klut fuktet i vann eller spesielle våtservietter for rengjøring. Hvis det er flekker på kommodeoverflaten som ikke kan fjernes umiddelbart, må filten fuktes med såpevann..
 • Når du rengjør kommoden, må du ikke bruke grove eller harde stoffer. Lo kan skade eller ripe overflaten på møblene. Det er best å bruke servietter laget av viskose..

Prøv å ikke overdrive det med hvitt

Prøv å ikke overdrive det med hvitt

Hvis du følger disse enkle reglene, beholder kommoden utseendet i lang tid. Dette gjelder både glatte og matte overflater..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kombinasjonen av tapet og møbler i interiøret i stuen / soverommet / kjøkkenet / barnehagen. Hvor viktig er valget?

Regler for valg av kommoder

Ikke alle hvite kommoder vil passe inn i rommet. For at dette skal skje, må du kjenne de grunnleggende parameterne for valg av møbler..

Bøk kommode på barnerommet

Bøk kommode på barnerommet

Disse inkluderer:

 • Dimensjoner. Standardmodeller har en dybde på 60 cm. Størrelsen lar deg pent plassere riktig mengde ting. Møbler vil ikke ta mye plass i rommet.
 • Rom. Det er nyanser av å velge møbler her..

Liten modell når det ikke er mye plass

Liten modell når det ikke er mye plass

 • barn. Modeller bør være utstyrt med praktiske skuffer. De åpner og lukker med en enkel, men pålitelig mekanisme;
 • stue eller hall. Møbler må ha en solid overflate;
 • soverom. Det er best å velge en kommode med ekstra lagringsplass, brede skuffer og hyller..

Møbler må ha en solid overflate

Møbler må ha en solid overflate

 • Materiale. I nesten alle rom kan du installere en hvit kommode av sponplater eller MDF. Et unntak er badet. Her er fuktighetsnivået alltid på et høyt nivå. Derfor er det best å velge et utvalg av naturlig tre eller plast..
 • Stil. Alle møbler i rommet skal være kompatible med hverandre. Det velges ut fra utformingen av rommet.
 • Setevalg. Før du installerer møbler, må du forberede deg på dette stedet og ta alle målinger..

Funksjoner Kommode i hvitt: 200+ (Foto) alternativer (blank, med skuffer, uten håndtak) Funksjoner Kommode i hvitt: 200+ (Foto) alternativer (blank, med skuffer, uten håndtak) Funksjoner Kommode i hvitt: 200+ (Foto) alternativer (blank, med skuffer, uten håndtak)

Funksjoner Kommode i hvitt: 200+ (Foto) alternativer (blank, med skuffer, uten håndtak) Funksjoner Kommode i hvitt: 200+ (Foto) alternativer (blank, med skuffer, uten håndtak)

VIDEO: Kommoder er en uerstattelig ting i interiøret

konklusjoner

Modellen bør inspiseres nøye for riper, flis eller andre ytre skader før du kjøper den. Du må også vurdere styrken til alle mekanismer, festemidler. Sørg for å sjekke tilstedeværelsen av alle beslag.

FOTOGALLERI (mer enn 200 bilder)

Previous Post
Έργα σπιτιών από μπλοκ αφρού (175+ Φωτογραφίες) Πώς να χτίσετε γρήγορα ένα όνειρο;
Next Post
Dekorativt gips “Barkbille”: Teknologi for veggdekorasjon for huset (160+ bilder)