15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hjørnegarderobe i et moderne soverom: fra liten til stor. Hva kan innholdet være?

Hjørnegarderobe på soverommet

Når du velger en hjørngarderobe på soverommet, er det viktig å ikke bare vurdere hvordan den passer inn i designet, men også dens praktiske funksjon. Tross alt har hver modell både fordeler og ulemper. Hvilket skap trenger du? Du vil finne ut detaljert om dette og ikke bare i denne artikkelen..

Innholdet i denne artikkelen:

Hvorfor er det en garderobe på soverommet og hvor du skal sette det?

Soverom Er et av de minste rommene i de fleste hjem. Det er imidlertid få mennesker som har råd til å tildele et helt rom utelukkende for å sove og legge en seng i det. I tillegg til nattbordene, som vanligvis finnes på soverommet, har mange en garderobe for klær og sengetøy. Forklaringen på dette er banal – det er rett og slett ikke plass i andre rom..

Hjørnegarderobe med stofftrekk

Hjørnegarderobe med stofftrekk

Noen mennesker liker til og med at klærne er i samme rom som de sover. Hvis leilighet eller Hus liten, så er garderoben ikke bare et sted for oppbevaring av klær, men også et helt omkledningsrom, som lagrer jakker, strøk, etc..

Fordelen med et hjørneskap på soverommet er at det tar liten plass på grunn av det unike designet.

Navnet på dette elementet betyr at stedet er “i hjørnet”. Når du velger et hjørne der du kan sette en garderobe, er det nødvendig å ikke bare ta hensyn til hvor det er et sted, men også andre punkter:

 • Han burde ikke stå opp mot veggen. med vindu. Det er best hvis solstrålene treffer direkte på eller fra siden av skapet.
 • Det må være fri tilgang til alle hyller. Hvis du må stå på sengen eller flytte den helt for å komme til det nødvendige, er skapets plassering definitivt ikke bra.

Romslig design for et stort soverom

Romslig design for et stort soverom

RådDen glidende garderoben er en av de største møblene i rommet, så det er først å velge stedet hvor den skal stå. Stedet er vanligvis planlagt seng og skap, og ordne deretter mindre gjenstander.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: DesignMøbler Inngangshall Moderne design av garderober i gangen: 95+ bilder – Ideer for innvendig renovering

Hvorfor velge en garderobe?

Hvorfor ser garderober ut friske og stilige i dag? Noen tror feilaktig at disse møblene tilhører kategorien nye produkter.. Faktisk går den første omtale av garderober tilbake til Napoleons tid..

Klassisk stil er alltid på moten

Klassisk stil er alltid på moten

Napoleon brukte dem både for å organisere interiøret i husene sine og for å organisere troppene (bærbare garderober).

Den eneste forskjellen mellom de møblene og moderne garderober er at de ikke ble lukket med skyvedører, men med en vanlig skjerm.. Tiår senere tok designere og planleggere ideen om å forbedre modeller som hadde spredd seg langt utover Frankrike. I vårt land begynte hjørnegarderober å bli mye brukt på 90 -tallet, og i dag har nesten hver leilighet eller hus minst én modell.

Praktisk og smakfullt

Praktisk og smakfullt

Kjent for sin praktiske funksjon, var det hjørnegarderobene som umiddelbart begynte å glede seg over popularitet. Det er ikke overraskende at nettopp disse elementene brukes på soverom, som vanligvis er små..

Visninger

Det er to hovedtyper av garderober:

 • innebygd;
 • etui (frittstående).

En innebygd garderobe vil bidra til å skjule romfeil

En innebygd garderobe vil bidra til å skjule romfeil

Det er nødvendig å bestemme hvilken type du skal velge basert på rommets egenskaper og mengden ledig plass. Innebygde garderober tar vanligvis mindre plass, siden veggene ligger ved siden av veggene i rommet. På grunn av dette kan du vinne ledig plass i rommet..

En annen fordel med den innebygde hjørngarderoben på soverommet er at den kan lages på en slik måte at den vil skjule rommets ufullkommenheter.. For eksempel er den vanligste av disse ujevne vegger. En innebygd garderobe vil dekke denne defekten for alltid..

Case -versjonen er egnet for elskere av permutasjoner

Case -versjonen er egnet for elskere av permutasjoner

På samme tid, hvis vi snakker om mobiliteten til møbler, blir preferanse i denne saken gitt til garderober.

De frittliggende delene av karosseriversjonen kan enkelt omorganiseres om nødvendig, for eksempel vil denne designfunksjonen være nyttig når du vasker gulv og annen rengjøring. I tillegg kan noen ikke forestille seg at møbler ville stå på samme sted hele tiden, for dem er omorganisering i rommet en vanlig ting, og det er vanskeligere å gjøre dette med en innebygd hjørnegarderobe.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Innebygd garderobe i gangen: 170+ Bilder av design og ideer. Lære å ordne plassen riktig

Typer etter form

Designet på moderne møbler overrasker noen ganger med sin originalitet. Hjørnegarderober er intet unntak, noe som betyr at variasjonen i deres former og design lar alle velge et alternativ. De viktigste inkluderer:

enTrekantet. Dette er klassiske modeller som oppstod helt i begynnelsen av hjørneplanleggingens historie. møbler. Deres største fordel anses å være enkelheten i layout og design, noe som påvirker prisen – vanligvis er kostnaden for slike modeller den laveste.. Blant manglene kan man trekke frem bulkigheten, fordi de trekantede garderobene “tar” en del av soverommet. Økonomisk alternativ for oppbevaring av ting

Økonomisk alternativ for oppbevaring av ting

2Trapesformet. Det kan også være mange trapesformede skap og skap i dette formatet – sidene kan ha helt forskjellige størrelser. Sammenlignet med trekantet, ser utformingen av trapesformede hjørnegarderober mer sofistikert og sofistikert ut.. Sofistikasjon i interiøret

Sofistikasjon i interiøret

3L-formet. Modeller av denne formen er mye mer romslig enn alle de andre. Til tross for dette ser de pene ut, ikke tungvint. Hvis vi sammenligner en trekantet og en L-formet hjørnegarderobe, så kan sistnevnte romme flere ting, men det vil ikke ta mer plass. L-formet modell tar liten plass og har god kapasitet

L-formet modell tar liten plass og har god kapasitet

4Femkantet. Disse modellene er mye dyrere enn de forrige, men til tross for dette er de veldig etterspurt. For det første kjennetegnes de ved sin romslighet, og for det andre ser de rike ut og vil være et flott tillegg til utformingen av ethvert interiør.. Dyrere og mer elegant alternativ

Dyrere og mer elegant alternativ

femRadius. De mest kompliserte og dyre hjørnegarderobene, så de er sjeldne. I et soverom med en konvensjonell, klassisk design og et sett med møbler, vil slike modeller se latterlige ut. De vil bare passe inn i et luksuriøst interiør, for eksempel laget i Empire eller Art Deco -stil, de er vanligvis ikke tilgjengelige i butikker og er laget på bestilling.. Luksus i interiøret

Luksus i interiøret

RådPersonlig smak og utsikt spiller en viktig rolle i valg av formen på garderoben på soverommet, som må tas i betraktning, slik at du senere kan komme inn i rommet og nyte utseendet.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Soveromgarderobe: finn garderoben du drømmer om. De mest relevante og praktiske modellene

Valg av dører

Dører spiller en viktig rolle, både i praktisk bruk av skapet og i utseendet. Mange som går til butikken, vet allerede tydelig hva slags dører de vil se. Hovedalternativene er:

 • svinge;
 • uttrekkbar.

Hvert av disse alternativene har sine egne fordeler og ulemper. Svingdører er en klassiker og passer vanligvis for folk som ikke liker moderne design. De åpner for seg selv, det vil si inne i rommet.

Hjørnegarderobe med svingdører er et valg for en amatør

Hjørnegarderobe med svingdører er et valg for en amatør

Den største ulempen med svingdører er at de er egnet for store soverom, fordi det er mye ledig plass som trengs for at døren kan åpnes helt.. Hvis det åpnes halvveis, og du må stå på sengen for å nå ønsket element, var dette valget av skap neppe godt. Dessverre lar området ikke alle soverom deg sette en garderobe med svingdører..

Blant fordelene kan man trekke frem det faktum at de er egnet for nesten ethvert interiør og samtidig ser enkle ut, men klassiske. I tillegg er svingdører mer pålitelige, fordi skyvedørene er basert på en hel mekanisme, som består av mange deler. Hvis noe går i stykker i en garderobe med skyvedører over tid, så er det mest sannsynlig dørmekanismen.

Skyvedører sparer plass i rommet

Skyvedører sparer plass i rommet

Den største fordelen med skyvedører er plassbesparende, fordi lokalene i rommet ikke er nødvendig for å åpne dem.. Takket være dette kan hjørngarderoben på soverommet med skyvedører plasseres slik at andre møbler skyves så nær det som mulig, mens du etterlater en liten passasje slik at du fritt kan stå foran den.

På en lappNoen eldre mennesker nekter skyvedørsgarderober, vurderer dette designet veldig komplisert. Faktisk jobber de etter prinsippet om dører i et togrom, og for å personlig kontrollere mekanismen er det bedre å komme til butikken før du kjøper og prøve hvordan de fungerer selv..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Vakker garderobe-vegg i stua: 140+ bilder av store og modulære vegger

Dimensjoner

Det er ingen standarder for dimensjonene til hjørnegarderober, derfor, hvis produsenten du har valgt, nekter å ta hensyn til målingene du har gjort, kan du nekte tjenestene hans, siden det neppe er en profesjonell. Selvfølgelig har hver leverandør etablert standarder for produktstørrelser.. Profesjonelle produsenter kan imidlertid endre dem ut fra dine ønsker..

God plass, og ikke bare for klær

God plass, og ikke bare for klær

For det gjennomsnittlige soverommet skilles følgende størrelser på hjørnegarderober:

 • høyde: 200-250cm;
 • dybde: 50-70 cm;
 • bredde: 50 til 250 cm (hver side er forskjellig, avhengig av form og design).

Ved å legge inn en individuell bestilling for fremstilling av en glidende garderobe på soverommet, kan du få slike møbler som passer så mye som mulig inn i størrelsen på rommet.. Noen ganger virker et bestemt område ved første øyekast helt ubrukelig, men etter å ha tenkt deg godt om, kan du omorganisere eksisterende møbler på en slik måte at de kan okkupere det.

Ikke bare en garderobe, men et eget omkledningsrom

Ikke bare en garderobe, men et eget omkledningsrom

RådNår du velger en ny hjørngarderobe på soverommet, må du ikke fokusere på stedet der den gamle sto. Ofte er bytte av møbler en unnskyldning for å gjøre en omlegging. Hvis du setter de tidligere møblene på bestemte steder, og de stod der i mange år, eller til og med tiår, er det bedre å revidere utformingen av soverommet og inneholde nye ideer og ideer.

Fyllingsmuligheter

Lagringssystemet i skapet er den viktigste indikatoren, som styres av de som ønsker å kjøpe praktiske møbler som kan være nyttige i drift og som kan brukes i lang tid. Hovedelementene som fungerer som fylling for et skap av enhver form er:

enHyller. Dette er en uerstattelig fylling av ethvert skap. Hyller kan ha en annen form, som avhenger av formen på selve strukturen, hvis hjørnegarderoben er trekantet, vil hyllene gjenta formen, og hvis den er L-formet, vil de være firkantede eller rektangulære. Tidligere fulgte skapprodusentene prinsippet om “jo flere hyller, jo bedre er skapet”, men moderne modeller antyder tilstedeværelsen av et så mange av disse delene at andre kan passe godt.. Distribusjon for klærne dine

Distribusjon for klærne dine

2Esker. Disse uttrekkbare elementene er hovedsakelig beregnet på oppbevaring av småting: sokker, undertøy, etc. Noen hjørnegarderober inneholder imidlertid ikke skuffer i det hele tatt, spesielt trekantede, siden det er vanskelig å passe dem inn i designet. Når du velger denne delen av skapet, er det nødvendig å ta hensyn til hvordan de lukker, det er ønskelig at de er utstyrt med en lukker for jevn lukking.. Liten og koselig garderobe

Liten og koselig garderobe

3Barbells. Designet for å henge klær, hovedsakelig de øvre, på kleshengere. De ligger i forskjellige høyder, og etter deres nivå kan du bestemme hva de er egnet for: de nedre er for skjørt og bukser, høyden er vanligvis omtrent 1 meter, og de høyere er for kjoler og yttertøy, høyden er vanligvis ca 1,5 meter … Hvis det er stenger for yttertøy, har de nok ledig plass rundt seg, men de finnes ikke i alle skap.

På en lappI seg selv er hjørnegarderoben på soverommet ikke beregnet på oppbevaring av yttertøy, og hvis et slikt rom legges til, gjøres dette for å spare plass i andre rom..

Dører som disse hjelper deg med å holde orden i garderoben din.

Dører som disse hjelper deg med å holde orden i garderoben din.

4Kurver. De er vanligvis laget for klær som holdes brettet, for eksempel T-skjorter og T-skjorter. Det er også praktisk å lagre sko i dem; noen øver på å lagre innendørs tøfler i skuffer. Vanligvis har kurver i hjørnegarderober samme utforming av utgangsmekanismen som skuffer, derfor er de ofte fraværende i trekantede modeller.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Design av en balkong med garderobe – vi sparer plass i en leilighet (165+ bilder). Hvordan lage en vakker garderobe med egne hender?

Trenger jeg et speil?

Noen hjørnegarderober på soverommene er utstyrt med speilene, andre gjør det ikke. Hva er grunnen til valget av dette elementet i interiøret eller dets fravær? De fleste kvinner har ikke noe imot å ha et stort speil som du kan se inn på for å prene rett etter at de har kledd seg på. Samtidig er fordommer ikke fremmed for mange, slik at han regnes som en dør til den andre verden, og magiske egenskaper tilskrives ham..

Et speil er alltid praktisk

Et speil er alltid praktisk

Designere og planleggere er alltid klare til å legge et speil til hoveddøren til en hjørnegarderobe. Den kan være av forskjellige størrelser og ha hvilken som helst form.. Blant ulempene, bortsett fra overtro, kan man trekke frem de høye kostnadene, fordi møbler med speil alltid er dyrere..

Fordelene med slike modeller

 • Speilet gir lys, og belysningen i rommet påvirker komforten i det. Hvor ellers, hvis ikke på soverommet, må du passe på å skape en koselig atmosfære?
 • Speilet har evnen til å visuelt endre området på soverommet og proporsjoner. Så høye speil gjør rommet mer romslig og utvider grensene, noe som er spesielt verdsatt i soverom med et lite område..
 • Mange kler seg på soverommet, så det vil være hensiktsmessig å plassere et speil i det med tanke på det praktiske. Så i dette tilfellet er tilstedeværelsen av dette elementet ikke så mye et innfall som en nødvendighet..

Med eller uten speil - individuelt valg

Med eller uten speil – individuelt valg

På en lappI følge feng shui og mange andre lignende retninger er et speil på soverommet definitivt et dårlig tegn som lover utroskap og skilsmisse. Hvis du tviler på om du skal stole på slike informasjonskilder eller ikke, er det bedre å nekte speilet på hjørnegarderoben på soverommet, for ikke å oppleve følelsesmessig stress senere..

Skapmateriale

Valg av materiale er en viktig detalj ved valg av hjørnegarderobe for et soverom, spesielt hvis du tenker på hvor lenge møblene varer. Det er en feil å tro at jo dyrere et skap er, desto bedre er det. Selvfølgelig er materiale av høy kvalitet dyrt, men det er også mange forfalskninger som tilbys av skruppelløse produsenter..

Provence -stil

Provence -stil

RådHvis du tviler på at du kan velge materialet selv og kontrollere kvaliteten, er det best å søke profesjonell hjelp. Det er bedre hvis dette ikke er selgere og andre ansatte i den valgte butikken, men uavhengige eksperter.

Som regel er skapet og fyllingen av følgende materialer:

enSponplater. Dette er det mest populære materialet for produksjon av skap, det vil si at det er presset tre belagt med en spesiell lakk (lamineringseffekt). Blant fordelene ved å velge en sponplate, kan man peke ut budsjettet, siden kostnaden er lavere enn alle andre, letthet, så vel som styrke. Blant ulempene er det mest betydningsfulle at dette materialet er “redd” for fuktighet, selv om risikoen for fuktighet på møblene på soverommet er liten, men det fortsatt eksisterer. Egendefinert form med speil

Egendefinert form med speil

2MDF. Tre brukes også til å lage dette materialet, det dampbehandles under høyt trykk, tørkes og limes med parafin og andre stoffer. MDF er mer holdbart enn sponplater, og det er også motstandsdyktig mot fuktighet, damp og andre ytre irritasjoner. I denne forbindelse vil en garderobe laget av MDF -materiale være mer pålitelig, men det vil også koste mer.. Sterk og holdbar

Sterk og holdbar

For noen er kanten, sideveggene og bakveggen i et hjørnegarderobe absolutt uviktige detaljer. Imidlertid er det disse elementene som er nøkkelen til møblets styrke. Derfor, uansett hvor vakker og stilig garderobe du velger, slik at den ikke faller fra hverandre om et år, er det nødvendig å ta hensyn til disse strukturelle egenskapene.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Bokhyller med glassdører – 170+ (Foto) Modellvarianter

Fargevalg

Den grunnleggende regelen når du velger fargen på hjørngarderoben på soverommet: den må matche interiøret i rommet.

Hvis du fyller et soverom fra bunnen av, begynner valget av møbler som regel enten fra sengen eller fra skapet. I dette tilfellet har du muligheten til å velge garderoben du liker, og deretter velge andre møbler, basert på farge og design..

Trykt dør - en lys løsning

Trykt dør – en lys løsning

Psykologer har lenge advart om at fargeskjemaet i et rom i stor grad påvirker en persons følelsesmessige tilstand.. Hvis vi igjen husker det faktum at en person tilbringer en tredjedel av livet i en drøm, noe som betyr at han er på soverommet oftere enn andre steder, så er det nødvendig å bruke tid på å velge fargen på garderoben. Her er funksjonene til virkningen på en person med populære nyanser:

rød

rød Spekteret i dekorasjonen av soveromsinteriøret må brukes veldig forsiktig, bare små detaljer kan ha denne nyansen. Glidende garderobe er et for stort element i interiøret for å gjøre det rødt. Psykologer sier at en så lys farge fører til nervøs irritabilitet og overanstrengelse..

Rød for et dristig interiør

Rød for et dristig interiør

oransje

Til tross for at denne fargen er forbundet med munterhet og positivitet, er det bedre å velge den i de rommene der du trenger en følelse av munterhet. Det er usannsynlig at et slikt rom er et soverom., Derfor, hvis du gjør hjørngarderoben oransje, bør den være rolig, nær lysebrun.

Blå

Denne avslappende skyggen kan trygt brukes til å dekorere garderoben på soverommet. For eksempel liker mange mennesker ideen om å lage et helt rom i middelhavsstil, så blå møbler vil se veldig passende ut.

Hjørnegarderobe - rom med blått trykk

Hjørnegarderobe – rom med blått trykk

brun

Denne fargen var den mest populære nyansen av møbler i vårt land på 90 -tallet. I dag Til er fortsatt relevant, så den kan trygt brukes til et hjørneskap på soverommet. Imidlertid er det bedre å velge ikke dystre mørke nyanser, men lyse..

På en lappNoen farger vil se latterlige, lyse, trassige eller omvendt dystre ut hvis du fullfører hele skapet i dem. Derfor anbefaler designere å kombinere dem med hverandre. Disse fargene inkluderer: hvit, rosa, lilla, grønn, gul.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Garderobe på barnerommet: Hvordan ikke gjøre feil valg? 205+ (Foto) design med alternativer (garderobe, hjørne, innebygd)

Hvorfor er det bedre å lage skreddersydde møbler?

For de fleste som bestemmer seg for å kjøpe nye møbler, er den enkleste måten å gå til butikken og kjøpe produktet de liker. Det er fortsatt mye mer praktisk å bestille en hjørngarderobe på soverommet individuelt.. Her er bare noen få grunner til dette:

 • Interiørdesigntrender dikterer sine egne forhold, og noen ganger bestemmer eierne å kombinere det inkompatible når de skal dekorere et soverom, for eksempel bruker de flere teknikker og stiler, eller bestemmer seg for å eksperimentere med farger. Hvis du trenger en grønn-lilla garderobe, er det lite sannsynlig at dette vil være tilgjengelig i minst en møbelbutikk, men hvis du kontakter produsenten med en individuell bestilling, vil ønsket ditt bli oppfylt med glede..

Radialt hjørneskap

Radialt hjørneskap

 • Hver person, spesielt vertinnen, vet hvor mange hyller, esker, kurver og annet fyll de trenger. For eksempel, hvis et ektepar holder seg til en denim -klesstil, slik at mannen ikke har drakter, og kvinnen ikke fordøyer skjørt og kjoler, trenger de ikke mye vektstang inne i skapet. For å gjøre modellen praktisk og bruke all sin plass, er det best å bestille den individuelt..

Original innebygd garderobe

Original innebygd garderobe

RådFor å være sikker på at du vil like den individuelt bestilte hjørnegarderoben, kan du først gå til møbelbutikker og gjøre deg kjent med modellene som tilbys i dem. Hvis det er en slik økonomisk mulighet, kan du bestille tjenester til designere som vil designe garderobens utseende og hvordan det vil se ut på soverommet, og evaluere resultatene på et 3D -bilde.

Belysning

Noen skyve garderober sørger for små lamper, som er plassert på toppanelet. Den enkleste måten å legge dem til er når toppanelet på hjørneskapet stikker litt ut, og skaper en slags “visir” som pærene er plassert på. Som regel er de tilstede i de modellene der det også er et speil..

Svart og hvitt ser alltid bra ut

Svart og hvitt ser alltid bra ut

I tillegg til at takket være denne ekstra belysningen er det lettere å se deg selv i det innebygde speilet, de hjelper også med å finne de nødvendige tingene om natten, når ektefellen fortsatt sover, eller tidlig på morgenen, når det er fortsatt mørk, og noen alene må reise seg og se etter klær. I tillegg nevner eksperter andre grunner til at det er best å lage bakgrunnsbelysningen inne i skapet:

 • Uansett hvor god belysningen i rommet er, er det fortsatt mørkt inne i skapet, så selv på dagtid kan det være vanskelig å finne det riktige: først må du trekke det ut i lyset, åpne det og inn i tilfelle en feil, brett den tilbake. Bakgrunnsbelysningen vil spare deg for tid på å lete etter tingene du trenger.

Motlys sparer tid

Motlys sparer tid

 • Bakgrunnsbelysning hjelper deg med å ta vare på helsen din, for der klær og sko lagres, samler det seg alltid mye støv og annet rusk. Tilstedeværelsen av god belysning muliggjør grundig rengjøring og oppdager rusk i tide.

Hjelp til garderobe i hjørnet

Hvis du ikke bruker god tid til rengjøring og omsorg for garderoben på soverommet, vil dette ikke bare føre til en forringelse av utseendet på møbler, men også en trussel mot helsen. Tross alt, hvis du igjen husker hvor mye tid en person tilbringer på soverommet i hele livet, blir det klart at konstant innånding av støv er farlig.

Tips:
 • Den første rengjøringen av garderoben på soverommet begynner umiddelbart etter installasjonen, både innebygd og skap. Som regel bruker installatører sager, bor og andre verktøy, så før du fyller ting, er det nødvendig å rengjøre både skapet og gulvet grundig..

Halvsirkelform - en uvanlig løsning

Halvsirkelform – en uvanlig løsning

RådFør du installerer garderoben på soverommet, anbefales det å dekke gulvet med en film, og ta ut alle møblene eller i det minste dekke det. Dette vil lette rengjøringsprosessen etter installasjon..

 • Rengjøring ved støv av skapet og innsiden anbefales flere ganger i uken. For å gjøre dette må du bruke filtre med bløtvev, og du må glemme harde enheter, for eksempel harde vaskekluter, skrapere og andre produkter..
 • En gang i noen uker er det nødvendig å tømme skapet og utføre våtrengjøring på overflaten og inne i det. For å gjøre dette er det best å bruke en vanlig såpeløsning eller produkter med en naturlig sammensetning. Bruk av vaskemidler med aggressive kjemikalier er strengt forbudt: det vil skade både helse og møbler.

Diskret garderobe - rom med et stort speil

Diskret garderobe – rom med et stort speil

 • Hvis det er et innebygd speil, bør det regelmessig tørkes med spesielle glassvaskemidler. Hvis det oppstår små flekker, må de tørkes av umiddelbart, siden flekkete speil ser forferdelige ut..

Andre tips for valg og omsorg

Det er nødvendig å begynne å velge en hjørnegarderobe på soverommet etter å ha tatt målinger av rommet og den estimerte størrelsen på garderoben. Etter det anbefales det å gå til butikken for å se etter passende og likte alternativer. Når du liker en modell, må du gå ut fra om det er realistisk å utføre den basert på målingene du har gjort.

Perfekt modell for et soverom i svart og hvitt

Perfekt modell for et soverom i svart og hvitt

Dessverre er de fleste kjøpere tvunget til å velge møbler på soverommet basert på de tillatte dimensjonene, ikke sine egne preferanser. Radiale hjørneskap, som trekker oppmerksomheten til seg selv, men krever mye plass, tar mye plass. Hvis du virkelig likte en modell, men det er ingen mulighet til å sette den på soverommet, hvorfor ikke tenke på å kjøpe den til stuen eller gangen.

Du må tenke over alle de små tingene. Hvis du bestemmer deg for at du vil ha en enkel dør som åpnes utover, må du være oppmerksom på om det vil være praktisk for deg å gjøre dette, basert på størrelsen på rommet og avstanden til andre møbler. Og hvis du velger Dør med et speil, bør du vurdere om det er hensiktsmessig å gjøre dette med små barn eller kjæledyr.

Engletrykk er bra for babyen

Engletrykk er bra for babyen

Når du legger inn en bestilling, må du ikke bare fastsette betalings- og leveringsbetingelsene, men også om møblene vil bli installert for deg etter å ha montert dem helt. Det er nesten umulig å montere noen modeller av hjørnegarderober på egen hånd, dette krever ikke bare kunnskap, men også spesialutstyr.

Å sette ting i skapet, de må fordeles jevnt, slik at belastningen på hyller, esker og andre fyllstoffer ligger jevnt. Takket være denne tilnærmingen vil møbler vare lenger.. Enkelt, men smakfullt

Enkelt, men smakfullt

Den omtrentlige levetiden til garderoben på soverommet er fra 8 til 25 år. Hva er årsaken til en så stor forskjell mellom den tillatte tiden? Først og fremst avhenger det av overholdelse av reglene for stell av møbler, så vel som kvaliteten på den valgte modellen..

konklusjoner

En hjørngarderobe på soverommet er en hyppig del av interiøret i mange familierom. Hvis du tar deg nok tid til å velge, kan du velge en praktisk, stilig og original modell. Og hvis du tar vare på det riktig, vil slike møbler tjene deg i mer enn et tiår..

VIDEO: Soverom garderobe – innredning ideer

Previous Post
Καθαρίζουμε με ευχαρίστηση: βαθμολογία TOP-15 των καλύτερων σφουγγαρίστρες ατμού για το σπίτι. Φθηνά και δημοφιλή μοντέλα του 2019 (+ Κριτικές)
Next Post
Fototapet for vegger i interiøret i leiligheten / huset + 140 FOTOER av lyse og luksuriøse kombinasjoner på soverommet, stuen, barnehagen