Moderne gardiner for stuen. Stilige ideer, fasjonable nyheter fra 2019 + 130 BILDER
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne gardiner for stuen. Stilige ideer, fasjonable nyheter fra 2019 + 130 BILDER

Gardiner i stuen i moderne stil

Mote forandrer verden rundt oss: materialer, stoffer, interiør. Designteknikker modifiserer rom, gir ro eller dynamikk, storhet eller kos, komfort eller raffinement. Og ved hjelp av gardiner kan du oppnå uovertrufne resultater. Finn ut mer om alt videre i artikkelen..

Gardin som et element i romdesign

Tekstiler er grunnleggende dekorativt verktøy, i tillegg til den valgte stilretningen, muligheten til å endre interiøret avhengig av stemning eller sesong.

Tekstiler som grunnlag for dekorative verktøy

Tekstiler som grunnlag for dekorative verktøy

Borte er ideen om at gardiner utfører en rent utilitaristisk funksjon: de beskytter mot solen og nysgjerrige øyne. Derfor har fasjonable alternativer interessante dekorative elementer: stoffkroker, perler, øyekanter, klips, magnetklips, hårnåler, metallholdere.

Interessante dekorative elementer for gardiner

Interessante dekorative elementer for gardiner

For å oppsummere det ovennevnte, skaper tekstiler en stemning, beskytter stuen mot omverdenen, skaper en stemning for hjem og familie. Kos og komfort er umulig uten tekstiler. Når du velger, tas mange detaljer i betraktning:

  • Romstørrelse (areal og høyde).
  • Plassering på kardinalpunktene.
  • Generelt fargevalg.
  • Ønsker å lysne opp et rom eller skape koselig komfort.

Kos og komfort er umulig uten tekstiler

Kos og komfort er umulig uten tekstiler

Vi vil vurdere noen punkter nedenfor. Og nå hovedtrender. I små rom fremkaller mørke, tunge stoffer en dyster stemning. I store rom med jevnt malte vegger og vanlige møbler, anbefales det å velge teksturert stoff med lyse eller ikoniske utskrifter..

Lyse gardiner for et pastellrom

Lyse gardiner for et pastellrom

I mørke rom eller nordvendte rom er kule toner bare akseptable for sommersesongen. Ellers er depresjon garantert. Varme farger, blomsterdesign, dekorasjon med trådalternativer med perler blir optimalt, de sprer lys gjenskinn og gir liv til interiøret.

Ikke ta spontane beslutninger. Tenk på hvordan det kombineres med andre elementer av dekor og møbler før du kjøper favorittstoffet ditt. Om det vil irritere deg med et bråk av farger. For ikke å ta feil, tenk deg at gardinen vil være foran øynene dine hver dag og gjøre det riktige valget..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign i stue i et privat hus (200+ bilder): designteknikker og budsjettmetoder for transformasjon

Moderne tendenser

I år har nye trender dukket opp – en retur til naturlige materialer. Øko -stiler, som får stadig mer popularitet, har påvirket utformingen av vinduer. Populære stoffer:

1 bomull; 2 Lin; 3Silk; 4 Velvet.

Naturlige stoffer i det indre av rommet

Naturlige stoffer i det indre av rommet

Stofffarger som gjentar den naturlige paletten vil forvandle seg til ethvert interiør: stue og soverom, barnehage og balkong, spisestuer og kontorer. Vi vil fokusere på stuer.

Naturlig fargepalett på vinduene dine

Naturlig fargepalett på vinduene dine

Organza hører fortiden til. Selv kunstige stoffer har strukturen av naturlige. Det grunnleggende prinsippet er å slippe inn mer luft, som betyr naturlig friskhet, inn i rommene. Gardinene er myke, uten komplekse elementer, ofte asymmetriske. Med vedlegg av pick-ups i forskjellige høyder. Dette bidrar til å gi et snev av varme til det stramme interiøret..

Asymmetriske linjer for varme og komfort

Asymmetriske linjer for varme og komfort

For rom som vender mot sør, sør-vest side, er mørkleggingsstoffer fortsatt relevante. Den ugjennomsiktige strukturen gir beskyttelse mot solens stråler.

Solbeskyttelse med blendingsgardiner

Solbeskyttelse med blendingsgardiner

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Moderne stuemøbler (115+ bilder): Alt du trenger å vite for å lage et stilig design

Hvordan stilen i rommet påvirker valget av gardiner

Når du velger, bør du ikke bare stole på personlige preferanser. Ta i betraktning generell stil på leiligheten, hjemme eller i et eget rom.

En stil med gardiner og rom

En stil med gardiner og rom

Hi-tech, minimalismeMesh med store strukturelle celler. Designere foreslår at du bruker en metallisk, gullfarge for en urban stil. “EGO” – alternativer er passende som harmoniserer eller utfyller den generelle fargeretningen. Designere tilbyr garn med tillegg av lintråder.

EGO - generelt fargevalg

EGO – generelt fargevalg

LandBomull, linstoff med fargetrykk. Buret ser flott ut. Små frills er akseptable.

Linstoff med blomstertrykk

Linstoff med blomstertrykk

Eklektisisme Som i forrige stil, men tegningen har en fantasi -karakter..

Fantasi selv i tegning av gardiner

Fantasi selv i tegning av gardiner

NyklassisismeKombinerer vanlige stoffer med blomsterstoffer. Slike flerlags konstruksjoner gir et bredt spekter av frihet. Sørg for å legge til silkesnorer. Elegant tilbakeholdenhet kjennetegner denne stilen. Intense farger: brun, dyp grønn, gull, burgunder.

Moderne Farge som matcher veggdekorasjonen. Tekstilmønsteret er eksotisk, litt mørkere eller lysere enn hovedbakgrunnen. Fengende farger er ekskludert.

Fargen på gardinene som matcher veggdekorasjonen

Fargen på gardinene som matcher veggdekorasjonen

Provence Det er umulig å forestille seg uten lys, som om det bleket av solens naturlige gardiner. Tegning – små blomster, myke gardiner. Farger: syrin, rosa, melkeaktig, mynte, blå, alle nyanser av beige. Lyse naturlige farger. Ingen kompliserte former, men kan dekoreres med kunstige blomster. Hovedmottoet er lett luftighet.

Lett luftighet og grasiøs fargetrykk

Lett luftighet og grasiøs fargetrykk

Loft Tillater et minimum av tekstiler. Farger fra hvitt til svart.

Mørke farger - vekt på stil

Mørke farger – vekt på stil

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Snow White Living Room Design – skaper elite mesterverk. 135+ bilder av ekte stilløsninger i interiøret

Utvelgelsesregler: hva som er akseptabelt og hva man skal nekte

Trenden for forrige sesong var forlatelse av gardiner til fordel for rullegardiner, romerske persienner, vertikale og horisontale persienner. Denne trenden har imidlertid ikke fanget opp. Interiøret ble dårligere og ofte manglet eierne komfort, varme og spesiell sjarm. En ekstra fordel er å skjule feilen, som byggherrer ofte tillater når du fullfører bakker og hjørner..

Stor fordel for å skjule vindusfeil

Stor fordel for å skjule vindusfeil

Hovedprinsippet for valg er at gardiner ikke skal “fange øyet” og distrahere fra den generelle innredningen i rommet. Ellers er det en tilknytning til fortidens borgerlige hus. Hovedretningen er avvisning av prangende innredning.

En interessant kombinasjon er gitt av to – trelags modeller, bestående av stoff i samme farge, men med forskjellig tetthet. Et stort spekter av frihet er garantert. Du kan lage en rekke dekorasjonsalternativer ved hjelp av hårnål, store og små gardiner.

En interessant kombinasjon er gitt av trelags gardinmodeller.

En interessant kombinasjon er gitt av trelags gardinmodeller.

Det er ikke nødvendig å bruke diametralt motsatte tekstiler i ett interiør: fløyel- og blomstertrykk, lin for å dekorere gullkant, koble buret og bukettmønsteret.

Bruk harmoniske fargegardiner i interiøret

Bruk harmoniske fargegardiner i interiøret

Hvis stuen er kombinert med soverom, tykkere gardiner er nødvendig for å sikre et behagelig opphold. Et tynt gardin med ugjennomtrengelige lakoniske gardiner er en vinn-vinn. I moderne trender er det ingen folder, frills, massive dusker og lange frynser. Tilbehør: klips, lakoniske kroker uten pretensiøsitet, strass.

Ugjennomtrengelige lakoniske gardiner i stuen på soverommet

Ugjennomtrengelige lakoniske gardiner i stuen på soverommet

Farge og tekstur

80 -tallsmote – blomsterdesign har blitt tolket på nytt og erobrer interiør og hjerter. I motsetning til tidligere år er tegningene større. De kan konkurrere godt eller blande seg godt med møbeltrekk.

Fargespekter av gardiner med dekorative elementer

Fargespekter av gardiner med dekorative elementer

Tekstur er glatt. Både tekstiler i lin, chintz, bomull og fløyel er glatte uten preget mønster. Flerlagsstoffer har ofte en rett, lakonisk form. For nyklassiske stiler bør det være tekstiler av høy kvalitet..

Lingardiner uten mønster

Lingardiner uten mønster

Ny funksjon: tilkobling av rullegardiner eller stoffgardiner og gardiner. I dette tilfellet dispenseres tynne gardiner. Lengden har endret seg – den overskrider høyden på rommet med 15-20 cm og faller i myke folder mot gulvet. De brukes hvis det er nødvendig å fokusere på vinduene for å avlede oppmerksomheten fra rommets feil: lavt i taket eller monokromatisk veggdekorasjon..

Koble sammen persienner og gardiner

Koble sammen persienner og gardiner

Fargeblokk er en universell retning som kom til oss fra England. Funksjon: lerretet er sydd av striper av samme størrelse, men forskjellig i fargen. “Gradient” er en tolkning av den forrige versjonen. Det kan være tre eller flere farger, flere nyanser, som skaper en interessant overgang fra en mørk tone nederst til en lys på toppen..

Fargeblokk for en ny interiørstil

Fargeblokk for en ny interiørstil

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan klassiske stuer setter seg opp: Designtips (205+ bilder)

Fantastisk asymmetri og trådmodeller

Asymmetrisk design med kroker, klipp bidrar til å endre ideen om de sanne dimensjonene i rommet. Takket være denne teknikken dominerer ikke gardinene, men de distraherer oppmerksomheten fra rommets ulemper: et lite område, langt eller smalt. Hjelper med å markere aksenter.

Asymmetrisk design med grep

Asymmetrisk design med grep

Disse gardinene kan ha forskjellige farger eller solide farger. Klipping, bretting av bretter, bruk av diverse tilbehør er prioritet. Rommet kan endres etter eget skjønn med jevne mellomrom. I dag er det en streng klassiker og en jevn tekstur med kroker i midten. I morgen festes den ene gripen en meter fra gulvet, den andre en meter fra taket. Etter en uke krysser stripene hverandre.

Glatt tekstur med kroker i midten

Glatt tekstur med kroker i midten

En variant av asymmetri kan være bruk av smale og brede paneler. Dette er ideelt for rom med vinduer som ikke er standard i rommene. Denne oppsettet er iboende i private hus, leiligheter i gamle bygninger..

Litt om streaming striper. De kan gjenopplive gamle tekstiler, lage interessante dekorasjoner ved hjelp av flotte klipp. Regulering av lokaler opprettes raskt. Og det tar et minimum av tid, flere forskjellige grep og metallholdere er nok.

Gjør interiøret ditt levende med metallholdere

Gjør interiøret ditt levende med metallholdere

Ved hjelp av slike gardiner er det enkelt å gi rommet et elegant utseende og forberede det til feiringen. Designere foreslår at du ikke bare bruker alternativer med lange tynne striper, men også snorer med perler i forskjellige farger og størrelser. Det er nok å dekorere vinduene, og rommet ser festlig ut..

Finn den perfekte vindusdekorasjonen

Finn den perfekte vindusdekorasjonen

Slike gardiner kan kalles universelle. De passer til klassiske og nyklassiske stiler for høyteknologi og minimalisme. Det er fire unntak: provence, loft, arkaisk og country. I disse interiørene vil de være et irrelevant fremmed element..

Minimalisme i interiøret

Minimalisme i interiøret

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Grunnleggende moderne stiler i stuedesign: 180+ bilder av fargekombinasjoner i interiøret

Hva du skal se etter

Hvor begynner valget av tekstiler? Tenk deg at du ikke trenger å forske på kataloger og gå til salonger. Det er flere spørsmål å vurdere:

  • Hva er det generelle designkonseptet til stua. I klassiske stiler er grovt teksturert lin og bomullsstoffer uakseptabelt. Og country og Provence avviser fløyel og taft.
  • Hvor vinduer går til kardinalpunktene: du må legge kulde til de sørlige rommene og solrik mykhet til de nordlige.
  • Det er viktig å bestemme favorittfargene dine, ellers blir interiøret irriterende.
  • Hvor sofistikert eller lett å ta vare på de valgte tekstilene.
  • Hvordan crossover -prinsippet vil bli brukt. Hvis veggene er ensfargede eller dekorert med vanlig tapet, velger du blomster- og fantasiutskrifter. Rom med veggkunst krever en jevn tekstur.
  • Vindusdekorasjon bør tiltrekke seg oppmerksomhet eller understreke utformingen av rommet.

Velg din favoritt gardinfarge

Velg din favoritt gardinfarge

På denne måten vil det ikke bli gjort noen feil. Det er bedre å vurdere valget på forhånd enn å bo i et interiør som irriterer øynene..

Gardiner for store og små rom

For klassisk interiør i store stuer gir fløyel en majestetisk lyst. Vakkert draperte gardiner med tiebacks utfyller stilistiske møbler og lysarmaturer. 2019 kalles ofte året for retur til fløyelsdekorasjon..

Fløyelsgardiner som et majestetisk høydepunkt i rommet

Fløyelsgardiner som et majestetisk høydepunkt i rommet

Takket være dette stoffet er respektabilitet og luksus garantert for interiøret. De franske gardinene er på plass igjen. Vektløshet og raffinement lar deg transformere et stort rom, gjøre det til et koselig kammer.

Vektløshet og raffinement på vinduene dine

Vektløshet og raffinement på vinduene dine

Det franske gardinet består av flere lerreter som legges på en spesiell måte og faller i separate bølgefolder. Stort sett brukes veldig lyse farger: hvit, bakt melk, elfenben, lys beige, salat, mynte.

Franske gardiner bestående av flere lerret

Franske gardiner bestående av flere lerret

En uvanlig blanding av solide og fargede stoffer lar deg lage en allsidig interiørdesign. Avhengig av stemningen frigjøres et vanlig eller farget stoff i forkant, klipp brukes til å plukke opp forskjellige gardiner og skape et eksklusivt design. Ett vindu kan dekoreres samtidig med forskjellige teksturer.

Blanding av stoffer for allsidig interiørdekorasjon

Blanding av stoffer for allsidig interiørdekorasjon

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Vakre bakgrunnsbilder i stua: 150+ bilder av interiør. Moderne kombinasjonsideer

Noe som er å foretrekke i små rom

I leiligheter med beskjedne dimensjoner må det huskes at en stor tegning bare er tillatt hvis polstrede møbler og gulv, vegger er monokromatiske. Lange tak-til-gulv-alternativer med mange vertikale gardiner øker visuelt høyden. Ideell for små leiligheter.

Gulv til tak gardin alternativ

Gulv til tak gardin alternativ

Romerske persienner + vanlige vertikale har gjenvunnet mote. Designet gjør at panelene kan løftes og danner horisontale folder, noe som igjen utvider plassen og endrer proporsjonene.

Romerske persienner + vanlig vertikal

Romerske persienner + vanlig vertikal

Gi glede til interiøret ditt

Gi glede til interiøret ditt

TOPP 5 gardintrender i 2019

1Jungel eller tropisk design. Gardiner med blader

Gardiner med blader

2 Minimalisme. Minimalisme

Minimalisme

3Gul og terrakotta. Varme nyanser

Varme nyanser

4 stil 60 -tallet. 60 -tallsstil

60 -tallsstil

53D volum. 3D -volum

3D volum

VIDEO: Katalog over gardiner til stua. Nytt for 2019

Previous Post
Κουρτίνες μπάνιου: 175+ (Φωτογραφία) Επιλογή για το σχέδιό σας (ύφασμα, πλαστικό, γυαλί)
Next Post
Håndlagde tepper i moderne interiør i barnerom, stue, soverom
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector