Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stier i landet fra asfalteringsplater – Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder)

Stier i landet fra asfalteringsplater

Broleggingsplater for stier i landet er laget av en rekke materialer. Gummi, tre, stein, betong – alle har sine egne fordeler og ulemper, forskjellige typer, produksjonsnyanser og detaljene i styling, som du må være oppmerksom på for å kunne velge. Jo mer kunnskap, jo lettere er det å velge materialet som passer for sommerhuset, noe som gjør området rundt huset ikke bare nyttig, men også vakkert.

Du må også ta hensyn til farge, form, størrelse, stylingsmetoder og andre nyanser som du kan gjøre designplanlegging til en kreativ prosess og søket etter vakre kombinasjoner. Men det enkleste stedet å starte er med materialer..

Varianter av fliser

Før du kjøper, er det viktig å ta hensyn til alle nyansene av en eller annen type. Vurder de mest relevante flisealternativene.

Plast

Plast er det billigste materialet som er tilgjengelig på alle felt. Det krever ikke kompleks behandling, polymerer er billige for det, ytelsesegenskapene er ikke for høye som et resultat, men prisen kompenserer for dem.

Plast er det billigste materialet som er tilgjengelig

Plast er det billigste materialet som er tilgjengelig

Det er forskjellige typer:

Modulær. Det ser ut som en mobil lettvektsflis med en lys farge, som har spesielle fester for å knytte de forskjellige modulene til et enkelt lerret. Materialet er rent plast. Kostnaden er veldig lav. Det ser billig ut, blir ubrukelig om to eller tre år, siden det er ustabilt for ekstreme temperaturer, lett sprekker fra frost og smelter av varme. Har en spesifikk fordel – den glir ikke på den hvis den ikke er helt dekket av is.

Polymer sand. Ser ut som solide plastfliser i en lys farge, også med festemidler. Materialet er plast blandet med sand i forskjellige proporsjoner. Kostnaden er liten, men dyrere enn modulær. Ser også billig ut, da platene forblir plastiske i utseende. Ikke egnet for et gammelt tre- eller steinhus, det ville bare være passende for et hus som er dekket med sidespor. Mer motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer og varer lenger. Den har en spesifikk ulempe – den glir veldig lett på den, siden overflaten forblir glatt.

Dekk. Han er et terrassebrett. Det ser ut som treparkett, det består av to lag. Bunn – modulære fliser med fester, på toppen – flere lameller med hull for å la fuktighet passere gjennom. Materialet er plast blandet med flis i forskjellige proporsjoner, oftest en til fire. Det er ganske dyrt, ser respektabelt og vakkert ut, på lik linje med en naturlig treoverflate. Dette er det viktigste plusset – estetikk i fravær av store ulemper. tre.

Krever kompleks behandling

Krever kompleks behandling

Generelt har plastfliser en liste over fordeler:

 • Immunitet mot biologiske trusler. Plast råtner ikke, det kan ikke bli skadet av parasitter, mugg eller mugg vil ikke starte på det.
 • Fuktighetsimmunitet. Selv et terrassebord, som har tre i sin sammensetning, tolererer rolig fuktighet, noe som er viktig for en sommerhytte.
 • Immunitet mot mekanisk skade. Hvis du slipper en tung hammer på plast, vil det ikke skje noe med det..
 • Enkel installasjon. På grunn av det faktum at plast har fester, er det enkelt å lage et enkelt lerret – det er satt sammen som en designer, selv en person som er langt fra reparasjon, kan takle arbeidet. Hvis du trenger å demontere lerretet, vil dette også være enkelt.
 • Pris. For en sommerbolig, som det er synd å bruke seriøse beløp på, kan det være en god løsning, siden det er billigere enn alle andre materialer.
 • Lysstyrke, stort utvalg av farger. Plast kan gis hvilken som helst farge eller mønster.

Bred sti til huset

Bred sti til huset

Men det er også ulemper:

 • Ustabilitet til plutselige endringer i temperatur, værforhold. I solen brenner plasten ut, sprekker fra isen som dannes i sprekker, svulmer i varmen, kan deformeres.
 • Immunitet mot aggressive kjemikalier. Husholdningssyre som søles på belegget vil deformeres.
 • Ustabil til tung vekt. En mann tåler lett, men en bil er det ikke lenger.
 • Skjørhet. Slites ut mye raskere enn belegg av gummi og betong.
 • Uestetisk. I svært sjeldne tilfeller ser plastfliser bra ut hvis de ikke er terrassebord.

RådPlast er en god løsning hvis du ikke vil bruke mye tid og krefter på styling. Du kan legge det i nærheten av uthus i dypet av nettstedet, og glemme problemet med stier i flere år.

Du kan gjøre det selv

Du kan gjøre det selv

Gummi

For produksjon av gummifliser brukes sekundære råvarer – brukte bildekk. Samtidig er prisen høyere ikke bare enn for plast, men også for billige klinker eller betongfliser..

Fordeler inkluderer:

 • Sikkerhet. Gummi er et mykt materiale som det er vanskelig å skade seg på. Hvis barn eller eldre hviler på dachaen, vil gummispor være veldig praktiske for dem..
 • Varighet. Gummi slites sakte ut, levetiden er ti år.
 • Enkel installasjon og reparasjon. Gummi har ingen festemidler, som plast, men det kan ikke gå i stykker, krever ikke spesiell justering, det kan enkelt byttes ut hvis noen av elementene i det ferdige sporet svikter.

Mykt materiale som kan være vanskelig å skade når det faller

Mykt materiale som kan være vanskelig å skade når det faller

 • Motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer og fuktighet. Gummi smelter ikke i solen, sprekker ikke i frost, helt ufølsom for fuktighet. Råtner ikke.
 • Lett vekt og motstand mot mekanisk skade. Gummi kan ikke knuses, kan ikke knuses, lett transporteres uten å tenke på nøyaktighet. Det sprekker ikke, tåler lett vekten av ikke bare en person, men også en maskin.
 • UV- og kjemikaliebestandig. Vil ikke falme i solen, vil ikke bli skadet hvis bensin eller husholdningssyre søles på banen.
 • Støyisolasjon. For spor i landet er denne faktoren ikke så viktig, men hvis du irriterer deg over høye lyder, hælklatter, støy fra fotspor, er valg av gummi en god beslutning, siden de er fullstendig dempet.

Monteringsmetode

Monteringsmetode

Men intet materiale er perfekt, gummi har også ulemper:

 • Mangel på ismotstand. Om sommeren kan gummi ikke skli selv etter regn, men om vinteren, når is fryser på toppen, er det like lett å falle på det som på et glatt steinspor.
 • Antennelighet. Gummien brenner, selv om det tar tid å tenne. Avgir svart kvelende røyk i prosessen..
 • Potensiell ond tro fra produsenten. Hvis betongplaten bare er sprø og åpenbar, kan dårlig laget gummi avgi skadelige stoffer. Derfor må du sjekke kvaliteten spesielt nøye..

RådGummi er et godt alternativ for stuing ved bassenget eller et sted hvor barn skal leke. Men å gi dette materialet en estetikk som er tilstrekkelig for en veranda krever betydelig innsats..

Naturstein

Naturstein er laget enkelt – det blir ganske enkelt knust og utjevnet slik at vakre former oppnås. Søke om:

 • skifer;
 • kvartsitt;
 • granitt;
 • shungitt.

For folk som ikke synes synd på midler, er det et alternativ å bane stiene med marmor.

En naturstein

En naturstein

Steinen har sine fordeler:

 • Varighet. Naturstein slites praktisk talt ikke ut – dette kan sees på belegningssteinene i gamle byer, som ble lagt for mange århundrer siden. Stiene fra den er praktisk talt evige, det maksimale som kan skje med dem etter et par tiår med regn og snø – en vakker jevn form kan bli noe mer fri, gress vil spire mellom platene.
 • Naturlig skjønnhet. Naturstein er det vakreste materialet som bare tre kan matche. Det er ikke malt som kunstige materialer, men enkelheten, naturligheten i fargene i seg selv ser bra ut, spesielt hvis du velger dem smakfullt, slik at de passer til hagen og bygningene.
 • Ufølsom for fuktighet. Ingenting vil skje med steinen, selv om den ligger i gjørma eller i en sølepytt i seks måneder..
 • Ufølsomhet for temperaturendringer, ultrafiolett lys, is. Steinen sprekker ikke, falmer ikke, smelter ikke – ingenting kan skje med den.
 • Pålitelighet. Steinflisen kan ikke brytes, en person kan gå på den, eller en bil kan kjøre over den – den tåler enhver vekt.

Lett å produsere

Lett å produsere

Men det er selvfølgelig ulemper:

 • Ensartethet av farger. Ja, steinens naturlige farger er vakre med sine årer, med sine forskjellige skalaer, med sine forskjellige nyanser. Men lysstyrken som kunstig materiale har, overflod av farger som du kan tegne tegninger eller mønstre med, er ikke karakteristisk for dem..
 • Stor vekt. Stein er et tungt materiale. Den må lastes på et kjøretøy, den må lastes av, den må legges med stier – alt dette krever menneskelig arbeid, tid, krefter. I tillegg vil ikke alle fundament tåle steinen..
 • Høy pris. Naturstein er et dyrt materiale, spesielt noen av variantene er vanligvis de vakreste. Det kan være mye billigere å bruke et annet belegg.
 • Immunitet mot noen biologiske trusler. Mos, sopp eller mugg kan vokse på steinen. I seg selv vil dette ikke skade ham, men det kan endre det generelle utseendet på sporet til det verre..
 • Vanskeligheter med skjemaet. Harde steintyper er vanskelige å kutte i fliser av samme størrelse og form, derfor selges de ofte i en ganske bisar form, med mange vinkler, med uregelmessige bøyninger. Det vil kreve en innsats for å gjøre en anstendig vei ut av dette kaoset.
 • Ising. Steinen har ingen beskyttelse mot is; selv om sommeren kan noen av variantene skli og falle.

Allsidig materiale

Allsidig materiale

RådStein er et allsidig materiale. Det er bedre å ikke plassere det ved siden av vannkilder, men ellers vil det se bra ut i alle områder av stedet..

Klinker

Broleggingsplater som kom fra Holland, oppfunnet på det nittende århundre. Den er laget av leire med en blanding av fargestoffer – først dannes den ved å skyve den gjennom hullet under høyt trykk, deretter avfyres den en gang. Det resulterende resultatet er svært tett og har en hel liste med fordeler:

 • Høy holdbarhet. Klinker slites nesten like lenge og motvillig ut som naturstein. Du kan gå på den i flere tiår før effekten er synlig..
 • Varighet. Den kan tjene nesten like lenge som naturstein. Verken regn, vind eller brennende sol kan skade henne..
 • Motstand mot ekstreme temperaturer, frost. Ingen varme, ingen kulde, ingen is vil påvirke klinkeren, så vel som biologiske trusler.
 • En rekke farger, former. Klinken er laget kunstig, så den kan gis hvilken som helst farge og hvilken som helst form, fra banale monokratiske rektangler til fantasipolygoner med et komplekst mønster.

Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder) Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder) Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder)

Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder) Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder)

Klinker er et slitesterkt materiale som ikke er mye dårligere enn naturstein i dette..

Ulempene er spesifikke:

 • Skjørhet. Ulempen som naturstein er helt blottet for, klinkerfliser er dessverre fullt iboende. Hvis du slipper noe tungt på den eller slår den, vil det dukke opp en sprekk på overflaten, på grunn av at hele sporelementet snart vil sprekke.
 • Høy pris. Klinker er billigere enn naturstein, men dyrere enn konvensjonelle fliser og selvfølgelig mye dyrere enn gummi og plast. Det kan være for dyrt å legge ut alle sporene på nettstedet for dem..

Klinken er tilgjengelig i forskjellige overflatestrukturer: på en glatt er den lett å skli selv om sommeren.

RådKlinken er bra for de stedene der estetikk spiller en stor rolle. Du kan dekorere hele området med det, det viktigste er å sette bare arter med en grov overflate som du ikke kan glide nær vannkilder.

Betong

Betongfliser er laget av sand, sement, grus og urenheter som gir farge og styrke gjennom tre teknologiske hovedprosesser:

 • Vibrasjonstøping. En sementmasse tilberedes, helles i spesielle former og installeres på et bord som vibrerer – økt styrke blir gitt til sluttproduktet. Etter det dannede resultatet, rett i skjemaene, får de ligge til modning i to dager..
 • Vibrokompresjon. En masse tilberedes, helles i former og sendes i noen sekunder under en vibrerende presse, som samtidig gir den øvre overflaten et mønster. Etter at resultatet er sendt til avkjøling og regnes som klart.
 • Hyperpressing. En masse tilberedes, helles i former og legges på en presse slik at styrken overføres til den med trykk. Etter at den avkjøles og regnes som klar.

Betongalternativ

Betongalternativ

Cast -versjonen regnes som noe mer skjør, men det er ikke stor forskjell mellom resultatene av teknologiske prosesser..

De har de samme fordelene:

 • Variasjon. Mange farger, mange former, mønstre på overflaten – betongfliser er kanskje de mest mangfoldige og kan til og med gjøres på bestilling.
 • Lav pris. Når det gjelder stein og klinker, begynner betong å se ut som en billig løsning, selv om det absolutt koster mer enn gummi og plast..
 • Stabilitet. Lider ikke av ekstreme temperaturer, er ikke utsatt for biologiske trusler, falmer ikke i solen, sprekker ikke under is, slites ut i lang tid.

Det er selvfølgelig ulemper:

 • Relativ skjørhet. Betong begynner å sprekke og smuldre tidligere enn klinker og naturstein – dette er dets egenskaper. Dette skjer spesielt raskt hvis produktet ble produsert i en region, og brukes i en annen..
 • Installasjonsvansker. Hvis det ble gjort en feil under installasjonsprosessen, vil det være vanskelig å fikse det, og du må starte helt fra begynnelsen..

RådBetong er et allsidig materiale som passer for alle deler av stedet.

Laget av sand, sement, grus og urenheter

Laget av sand, sement, grus og urenheter

Planlegging og design

Hvis du kan velge materialet, styrt av den generelle ideen om nettstedet og av smak, vil du ikke kunne gjøre dette med resten av egenskapene. Flisdesignet skal matche designet til alt annet, det skal passe inn i det overordnede konseptet.

For å gjøre dette mulig må du tilnærme planlegging konsekvent:

 • Lag en lokalplan. Du må bruke et hus, uthus, de største blomsterbedene og sengene til det – alt som i det minste har noe å gjøre med landskap.
 • Lag en plan for fremtidige spor. Stiene skal lede fra huset til uthusene og til portene, og de skal gå mens husets innbyggere går, og ikke som det virker vakkert på planen. Bøy deg rundt store hindringer, ta hensyn til “småting” som å henge over stedet der stien skal passere, grener.
 • Vurder prospekter. I henhold til planen kan du anslå hva flisen skal være slik at alle er komfortable. Hvis det er en brønn eller et basseng på stedet, må du ta en grov tekstur og materiale som ikke er redd for fuktighet. Hvis det er svak jord på stedet, som lett smuldrer og ikke holder vektene godt, er det bedre å glemme naturstein. Anslag også bedriftens budsjett og om biler vil kjøre langs stiene, tenk på hvor mye maksimal temperaturforskjell er. Hvor mye varme og hvor kaldt må banen tåle? Hvor lenge skal de gå på den??

Tenk på reparasjonen på forhånd

Tenk på reparasjonen på forhånd

Slitthastigheten avhenger av hvor mye de går.. Fra maksimale temperaturer og forskjeller – nødvendig frostbestandighet. Hvis det er en bil som kjører på stiene, bør flisene være tykkere. Og det kommer an på budsjettet hvor dyrt det blir..

Etter å ha bestemt deg for hva de tekniske egenskapene skal være, kan du gå videre til mer behagelige og komplekse saker: å designe.

Du må ta hensyn til:

 • I hvilken stil er den laget Hus? Hvis den er belagt med plast paneler, dyre naturspor stein vil ikke nærme seg ham. Og omvendt, hvis det er laget av murstein, er det ikke imponerende å omgi det med plast..
 • Vokser de på nettstedet blomster, hvis ja, hva? Farge sporene skal matche, minst omtrentlig, med fargen.
 • Har du noen designideer eller bør flisene være solide? Hvis det er ideer, må du skissere dem nøye (det er bra hvis det er mer enn én ideer slik at det er mye å velge mellom), male over og vurdere resultatet.
 • Vil du legge flisene selv eller ansette arbeidere? Hvis du planlegger å legge det selv, er det bedre å velge enklere mønstre for en start og ikke ta en naturstein, som er tung for legging..

Stien skal matche husets stil

Stien skal matche husets stil

RådI følge normene skal gangstiene ikke være mer enn syttifem centimeter, slik at en voksen trygt kan gå langs dem.

Når planen er klar og det endelige stylingsmønsteret er valgt, kan du ta valget.

Det blir interessant for deg:

Moderne landskapsdesign på gårdsplassen til et privat hus (160+ bilder). Hvordan utstyre og dekorere vakkert med egne hender

Nyansene ved å velge fliser

Først må du navigere i de eksakte egenskapene. Størrelse, form, frostbestandighet, slitestyrke – alt dette bør du vite før du går til butikken. Og allerede direkte i butikken må du forestille deg hvordan en god flis skal se ut, hvordan den skiller seg fra en flis av lav kvalitet og hvilke dokumenter du skal be selgeren om.

Kjennetegn

Hver flis har et sett med egenskaper å vurdere når du kjøper. Den første er størrelse. Eksistere:

 • Petite. Så bra er at du kan legge ut et hvilket som helst mønster eller mønster fra den på en smal sommerhyttesti, og også fordi du ikke trenger å tenke for mye på basen og om den tåler. Men det er også et stort minus – mer arbeid vil kreves. Tross alt er det mye enklere å legge ut tre store fliser på rad enn å danne en rad med ti små..
 • Gjennomsnitt. Et universelt alternativ. Tegningen vil ikke fungere, men her er et vakkert komplekst mønster – ganske. Det er ikke nødvendig å tenke på årsaken ennå, vanskeligheter med legging skal heller ikke oppstå. Ti med ti centimeter er et eksempel på en god middels flis.
 • Stor. Mønstrene er bare de enkleste, og du må tenke på basen – hvis den ikke er sterk og jevn nok, kan flisene falle på den ene siden eller sprekke. Men hvis du har styrke og tid til å forberede deg, og du foretrekker den monokromatiske skjønnheten i den geometriske orden fremfor komplekse mønstre, er dette et godt valg..

Middels produktstørrelse - universelt alternativ

Middels produktstørrelse – universelt alternativ

Etter størrelsen bør du bestemme hvilken form som skal være:

 • Torget. For firkantede fliser er enkle mønstre egnet – de kan legges ut i et rutemønster eller lage et skinn av et mursteinmønster. Det er best hvis de er fargerike, og dette vil få dem til å se mer morsomme ut..
 • Rektangulær. Du kan også legge ut et rutemønster, men ikke så effektivt, men et teglmønster, “sildbein”, som legger i bølger vil se ut. Du kan lage en tegning med forskjellige farger.
 • Vill stein. Dette er navnet på flisene laget av naturstein, som ikke er laget i henhold til formen, men etter måten steinen deler seg på. Mønstre med dem vil ikke fungere, og for å danne en bane må du gjøre en innsats. For å gjøre arbeidet enklere kan du først gjøre det på papir..
 • Komplekse former. Kløver, sekskanter, sirkler, stjerner – de er alle et mønster i seg selv. Det er nok bare å legge dem i henhold til tegningen..

Svært små fliser kan brukes for å lage en meningsfull tegning, uansett form – et glassmaleri er laget i henhold til det samme prinsippet. Hvis du vil gjøre noe spesifikt, fantasi, oppfunnet av deg selv, som det ikke er nødvendige skjemaer for, kan du alltid kontakte produsenten og legge inn en bestilling.

Godt bevart område nær huset

Godt bevart område nær huset

Det vil koste dobbelt så mye som et vanlig produkt – eller til og med fem, avhengig av kompleksiteten i skjemaet..

Da bør du velge tykkelsen:

 • To til fire centimeter. Brukes til gangstier. Hvis du skal legge stier i landet utelukkende for å gå på dem, passer dette alternativet deg.
 • Seks til åtte centimeter. Tåler veldig intensivt å bevege mennesker eller en bil. Jeg trenger det knapt på dachaen.
 • Åtte til ti. Tåler vekten til alle biler, den brukes vanligvis på fabrikker, bensinstasjoner og i private verft der bilen skal parkeres.

For en sommerbolig er en tykk flis definitivt ikke nødvendig – og dette er bra, for jo tykkere den er, desto dyrere.

Deretter må du velge rent tekniske parametere. Slitestyrken er angitt på emballasjen, jo høyere den er, desto mer pålitelig blir sporet du får. Frostmotstand er angitt ved siden av – verdien viser hvor mange fryse -tinesykluser flisen kan tåle.

Opprinnelig løsning

Opprinnelig løsning

De beste alternativene har en indikator på mer enn to hundre og bør styres av dem..

Den siste parameteren å se på er farge. Det avhenger av hvor imponerende det resulterende sporet vil se ut..

Det er mange alternativer:

 • Hvit. En av de mest spektakulære fargene som vil se bra ut om natten, i mørket. Det er usannsynlig at du vil gå seg vill på slike stier, de vil se lyse ut og passe de fleste stiler. Det eneste negative er at steinene må passes på, ellers blir de raskt støvete, skitne og blir grå.
 • Svart. Det er også et spektakulært alternativ som vil passe godt til det stramme huset laget i mørke farger. Smuss er usynlig på en slik flis, men i mørket vil det være lett å miste oversikten.
 • Kontrasterende kombinasjoner. Kontraster er best for mønstre – kombiner svart med hvitt, lilla med oransje og blå med gul det er en god ide. Slike stier vil være tydelig synlige, de vil se lyse ut, tiltrekke seg oppmerksomhet..
 • Skygger-kombinasjoner. Materialet lar deg ta en lys farge og fortynne den med en nyanse – lys eller mørk. Dette alternativet ser enkelt, men smakfullt ut..
 • Naturlige farger. Steinen er vakker i seg selv, men du kan velge en flis laget for den. Hvis den etterligner venene, nyanser av naturstein, vil stiene se naturlige, fine og vakre ut på samme tid. Du kan også velge fliser som ikke er brent – de vil ha en behagelig mørk oransje eller mørk-brun Farge.

Velg riktig farge

Velg riktig farge

Etter å ha bestemt deg for hva materialet skal være når det gjelder alle egenskaper, kan du gå til butikken og velge en bestemt batch der..

Hva du skal se etter når du kjøper?

Flisen må ikke bare passe til designet, den må også oppfylle kvalitetsstandarder. Å bestemme om de skal lure deg er enkelt nok. Nødvendig:

 • Spør selgeren om dokumentasjon. Enhver forsendelse av varer må ledsages av et samsvarsbevis, som bekrefter at det er produsert i henhold til statlige standarder, samt en testrapport, som inneholder all informasjon om slitestyrke, frostbestandighet og andre egenskaper ved produktet. Hvis selgeren er opptatt og prøver å endre emne, er det stor sannsynlighet for at noe er galt med produktet – det er bedre å gå til andre mennesker.
 • Kontroller tilfeldige fliser fra batchen. Selv om produktet du tilbys er dårlig, vil det øverste, synlige, laget i pakken bli gjort godt, slik at du ikke gjetter noe. Forespørselen om å få flisene fra midten er normal, spesielt hvis du er klar til å kjøpe denne pakken senere..

Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder) Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder) Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder)

Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder) Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder)

 • Se etter feil. Chips, sprekker, smuldrende kanter – alt dette indikerer ikke bare lav kvalitet, men også at varene ble transportert uten den minste nøyaktighet. Han kan komme til deg i samme tilstand.
 • Se etter tørrhet. For å gjøre dette, ta ut to fliser, bank forsiktig den ene mot den andre. Hvis lyden er kjedelig, betyr det at produktet ikke har tørket godt ut og ikke vil være holdbart. Minimal skade er nok til å smuldre.
 • Sjekk skjemaet. Flisene må være de samme (med mindre vi selvfølgelig snakker om naturstein med bisarre former), ellers blir det vanskelig å passe inn i et mønster.
 • Kjøp et segment med høy eller middels pris. Et billig produkt – billig i forhold til et annet av det samme – vanligvis av lav kvalitet, vil ikke gjøre deg godt.

Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder) Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder) Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder)

Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder) Stier i landet fra asfalteringsplater - Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder)

Når flisen er valgt, gjenstår det bare å betale selgeren, ta dokumentene og ordne levering. Etter – det er opp til det lille. Basert på planen, sett sammen spor på stedet.

Kvalitetsfliser vil glede deg i årene som kommer. Hvis du har valgt riktig størrelse, form, materiale, farge, hvis du ikke har regnet feil med frostmotstand, slitestyrke – sporene vil vare i flere tiår.

Kvalitetsfliser vil glede deg i mange år

Kvalitetsfliser vil glede deg i mange år

Previous Post
Χαρακτηριστικά Συρταριέρα σε λευκό χρώμα: Επιλογές 200+ (Φωτογραφία) (γυαλιστερό, με συρτάρια, χωρίς λαβές)
Next Post
Grillområde i landet: Hvordan utstyre et område med et lysthus, grill og grill? (180 + bilder)