Grillområde i landet: Hvordan utstyre et område med et lysthus, grill og grill? (180 + bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Grillområde i landet: Hvordan utstyre et område med et lysthus, grill og grill? (180 + bilder)

Grillområde i landet: Hvordan utstyre et område med et lysthus, grill og grill? (180 + bilder)

Grill på landet er grunnen til at mange mennesker, spesielt unge mennesker, vanligvis går ut av byen. Kebab, hyggelig selskap, natur garanterer praktisk talt at tiden vil bli brukt hyggelig og med en viss fordel. Mange mennesker har nok av en enkel bærbar grill installert i et mer eller mindre ledig hjørne av stedet. Andre nærmer seg problemet med stor perfeksjonisme og arrangerer et skikkelig grillområde. Finn ut hvordan du best gjør dette mer detaljert senere i artikkelen..

Innholdet i denne artikkelen:

Ordning

Det er forskjellige tilnærminger til arrangementet av nettstedet. Først og fremst kan den være åpen. Denne ordningsmåten innebærer at du kommer til å komme til dacha bare om sommeren, og vennene dine har ikke muligheten til å gå ut å grille for ofte.

Grill blir en fantastisk dekorasjon på landet

Grill blir en fantastisk dekorasjon på landet

Åpent område

Et åpent område er lett å utstyre, og enda lettere å demontere. Det inkluderer:

 • Baldakin. I stedet for vegger med tak det åpne området har en enkel markise strukket over spisestuen. Det ligner ofte et telt – du graver i tappene og drar presenningen over dem. Den er lett å demontere, prisen er lav.
 • Arbeidssone. Den inkluderer en bærbar grill eller grill – du kan lage alle ikke altfor kompliserte retter på den, steke kjøtt, varme opp pølser kjøpt i en butikk. Det vil ikke bli skadet av regn, det kan tas innendørs for vinteren. I tillegg har den en lav pris, og om noe er den lett å bytte ut..
 • Middagsone. Bord og stoler rundt det – ingenting annet er nødvendig. Om vinteren kan de igjen bæres innendørs, og kulde og regn vil ikke skade dem hvis du velger materialet godt.

Vi utstyrer etter smak og bekvemmelighet

Vi utstyrer etter smak og bekvemmelighet

Med de riktige fargene ser til og med et åpent område bra ut..

RådHvis du har et budsjett – eller hvis du ikke ser behovet for å bruke – er en åpen design best for deg..

Lukket

Faktisk er dette det stikk motsatte av en åpen struktur – det er dyrt å bygge, relativt langt, men resultatet blir pålitelig og vakkert, ser mer ut som en separat bygning enn et nettsted..

Innendørs grill er dyrere å bygge

Innendørs grill er dyrere å bygge

De skriver inn det:

 • Alkove. Den har vegger med tak, det ser ut som et lite hus og vil perfekt beskytte ikke bare mot regn, men også mot kulde. Det kan være dyrt å bygge, men du kan bruke det om vinteren hvis du vil slappe av i naturen..
 • Arbeidssone. En brazier eller grill er for enkelt, det gir ingen mening å sette et lysthus for dem. Men en ekte ildsted, komfyr eller tandoor er allerede mer alvorlig. De kan lage ikke bare kjøtt, men også mer komplekse retter. Du kan til og med bake brød hvis du har lyst..
 • Middagsone. Den kan dekoreres vakkert, smakfullt og uten materielle begrensninger. Tross alt, inne i et lukket lysthus trenger de ikke å tåle temperaturfall, høy luftfuktighet, tøffe utendørsforhold.

Lysthuset er lite, men det vesentlige passer

Lysthuset er lite, men det vesentlige passer

RådEn lukket design er bare fornuftig hvis sommerhuset er egnet for vintering – og bare hvis du er klar til å ri den om vinteren. I andre tilfeller er utgifter ikke veldig berettiget..

Universell

Du kan samles på et slikt nettsted både om sommeren og i lavsesongen – og til og med om vinteren, hvis du er klar til å sette mer eller mindre holdbare partisjoner.

Praktisk å bruke når som helst på året

Praktisk å bruke når som helst på året

Det inkluderer:

 • Alkove. Men hvis en lukket struktur har stasjonære vegger i den, består den i en universell struktur av søyler som støtter taket. På varme sommerdager er rommet mellom søylene åpent for en sval bris å blåse inn. Men om høsten eller i regnvær lukkes det enten av tre paneler, enten metallgrill eller stoff.
 • Arbeidssone. Du kan sette en brazier eller grill i den, eller du kan bruke en ekte komfyr eller en åpen ildsted – avhengig av din smak. Den universelle plattformen lever også opp til navnet sitt i denne saken..
 • Middagsone. Det er tilrådelig å velge materialer som tåler fuktighet og temperaturendringer, men du kan kjøpe noe dyrere, bare lukk lysthuset for natten.

Universelt rekreasjonsområde

Universelt rekreasjonsområde

RådEn universell løsning er godt egnet hvis du ikke kan forutsi hvordan timeplanen din vil bli – mens du ikke er på dacha, vil den vente i lukket tilstand, og så snart du ankommer, vil den lett forvandle seg.

Uteplass

Det er ikke veldig vanlig, men det har også fordeler.. Det inkluderer:

 • Alkove. Som regel har det tak og søyler som støtter det – og en av veggene erstattes av veggene i et hus eller noen av uthusene. Dette sikrer større pålitelighet, pluss at det er lettere å beskytte deg mot vinden. I tillegg lar tilstedeværelsen av en vegg deg eksperimentere med designet..
 • Arbeids- og spisestue. Fullstendig allsidig – men vanligvis blir arbeideren båret utenfor terrassen. Ikke så mye av praktiske årsaker som av estetiske årsaker.

Du kan eksperimentere med design

Du kan eksperimentere med design

RådVelg en uteplass hvis det er et passende friområde i nærheten av huset..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan utstyre et sommerkjøkken på landet? 220+ (Foto) DIY designprosjekter

plassering

Uansett hvilken av arrangementsideene du likte best, må du finne et sted for nettstedet som oppfyller visse kriterier:

 • Avstand hjemmefra. Hvis vi ikke snakker om en uteplass, der alt allerede er klart, kan avstanden være problematisk. På den ene siden skal den ikke være liten – ellers kan det gå røyk inn i huset så snart du har gjester. På den annen side skal den ikke være stor – ellers blir du torturert når du tar mat fra kjøleskapet og tar bort skitne retter. Generelt er det bedre hvis det er mer enn mindre – du vil ikke gjøre noe med røyken, men gjestene hjelper deg med å bære ting..
 • Sikkerhet. Uavhengig av hva du vil ha – enten det er en ildsted, en grill, en ekte komfyr – er det fare for brann. Derfor er stedet vanligvis brolagt med fliser som ikke brenner, og plassert vekk fra alt som kan ta fyr – fra gjerder, trær, busker, lekeplasser.

Prøv å ikke plassere i nærheten av huset slik at røyken ikke forstyrrer

Prøv å ikke plassere i nærheten av huset slik at røyken ikke forstyrrer

 • Vann. Det er kostbart og tidkrevende å bringe vann til stedet separat. Det er mye lettere å plassere det slik at du ikke trenger å gå for langt til vannkilden..
 • Vind. Hvis du har en grov ide om hva slags vind som oftest blåser i landstedet ditt, må du ordne lekeplassen slik at røyken fra den ikke bærer mot huset, stedet der barna leker, og generelt mot mennesker.
 • Lettelse. Det er vanskelig å legge fliser på en ujevn overflate – mest sannsynlig vil du måtte jevne det i tillegg, og dette er energi, tid, muligens hjelp fra arbeidere. Derfor er det bedre å umiddelbart velge et sted som ikke trenger det..

Flott sted for en uteplass

Flott sted for en uteplass

Det er bra hvis du klarer å finne stedet et sted langt fra inngangen til stedet – dette vil tillate deg å føle litt privatliv, noe som alltid er hyggelig.

RådSørg for å tenke deg om det vil være mulig å legge en sti til grillen. Ellers kan det være upraktisk å komme til det..

Sørg for at alt er behagelig

Sørg for at alt er behagelig

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Fortau flisstier i landet – Design av en vakker gårdsplass (120+ bilder)

Arbeidsområde – ildsted

Hjertet i ethvert grillområde er hvor maten skal tilberedes. Du kan begrense deg til den klassiske grillen, eller du kan velge noe mer eksotisk – det er flere løsninger:

 • Brazier. En klassiker som aldri blir gammel. Prisen er ikke høy, påliteligheten er utenfor skalaen. Det er en metallboks med ben. På sidene er det hull som gir ventilasjon, på toppen langs kanten av spydutsparingen. Et tre legges i ovnen, brenner til kull, kjøtt som er stukket på spyd stekt på toppen. Det forventes ingen kulinariske herligheter, men det vil ikke lide av regn, vil overleve vinteren og vil fungere utmerket i flere tiår..
 • Grille. Noe mer originalt – ved første øyekast ligner det mest av alt en stekepanne, som ble lagt på bena, utstyrt med lokk og satt ut på gaten. På bunnen av grillen er det plass til kull, en rist er festet over dem. Du kan ikke steke kebab på den, men det er veldig praktisk å røyke fisk, kjøtt eller steke pølser til pølser. Det er også en kombinert struktur – et rutenett for grillen, som lar deg gjøre den om til en slags grill.

Brazier er en evig og tidløs klassiker for enhver sommerhytte

Brazier er en evig og tidløs klassiker for enhver sommerhytte

 • Hageovn. En god idé for en uteplass, ettersom den er utstyrt med en skorstein, noe som betyr at røyk under tilberedning ikke kommer inn i huset. Den er ikke beregnet på kebab, du kan lage mat i den bare i retter – men du kan prøve en rekke gryteretter, frokostblandinger, paier og lignende underverk av matlaging.
 • Åpen ildsted. Det er en peis foret med naturstein eller murstein rundt omkretsen. Lar deg steke pølser på kvister, bake poteter – ta med campingromantikk til din vanlige hage.
 • Tandoor. Den samme hageovnen, men på en orientalsk måte. Den har form som en kanne, lar deg bake en rekke flatkaker og pitabrød på veggene. Bra hvis du liker å bake, som å jobbe med deig og behandle venner.
 • B-B-Q. Faktisk en krysning mellom en grill og en grill. Ta av risten – du kan steke kebab. Sett på risten – du kan varme opp pølser, røyke fisk, steke kjøtt. Ofte utstyrt med et lokk, bærbart. Kan enkelt omorganiseres fra sted til sted.

Grill - en vanlig og favoritt når du slapper av

BBQ er en vanlig og favoritt når du slapper av

RådHvis du vil oppnå maksimal funksjonalitet fra nettstedet, anbefales det å kombinere en ovn, grill eller grill med en ovn eller tandoor. Denne kombinasjonen lar deg lage mange retter i henhold til humøret ditt..

Men samtidig gir det ingen mening å sette ovnen på et åpent område..

God tid

God tid

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong – Hvilket er bedre?

Spisestue – møbler

Møblene som skal installeres på stedet skal ikke bare være (selv ikke så mye) vakre som funksjonelle. Likevel må hun stå i frisk luft. Og funksjonaliteten avhenger av materialet..

Oftest er det plast. Den har plusser:

 • Lav pris. Plast møbler koster minst – dermed den enkleste å bytte ut.
 • Letthet. Det er mye lettere å ta et bord av plast inn i rommet enn et bord av tre. Selv en ikke veldig fysisk sterk person kan takle det.
 • Pålitelighet. Selvfølgelig kan du ikke sammenligne med treets pålitelighet, men plast er absolutt ikke følsomt for temperaturendringer, det er ikke redd for fuktighet og skadedyr i hagen.
 • En rekke farger. Du kan finne monokromatiske møbler, det er mulig med et mønster, pluss at fargen alltid vil være lys, festlig.

Velg hovedsakelig plastmøbler

Velg hovedsakelig plastmøbler

Selvfølgelig er det også ulemper:

 • Spesifikt utseende. Plast ser på prisen, derfor vil den ikke klare seg med dyre utførelser, kompleks design.
 • Skjørhet. Han er ikke redd for vann med temperatur, dette er sant, men i solen blekner det ganske raskt, slites ut over tid og kan sprekke fra slag.

Grillområde i landet: Hvordan utstyre et område med et lysthus, grill og grill? (180 + bilder) Grillområde i landet: Hvordan utstyre et område med et lysthus, grill og grill? (180 + bilder) Grillområde i landet: Hvordan utstyre et område med et lysthus, grill og grill? (180 + bilder)

Grillområde i landet: Hvordan utstyre et område med et lysthus, grill og grill? (180 + bilder)

Plastmøbler er en god løsning for et åpent område. Det vil være mulig å ikke kaste bort tid på å bringe det inn i huset, pluss at det passer godt inn i den generelle tonen til presenningen og grillen.

Smidde møbler er en annen sak. Hun har andre fordeler:

 • skjønnheten. Metallmøbler er vanligvis laget grasiøse, tynne ben, med krøller. Hun ser original, interessant ut.
 • Varighet. Metall er ikke plast. Det kan vare i flere tiår, spesielt hvis du tar det innendørs og behandler det mot rust hvert år..
 • Pålitelighet. Ikke redd for vann, temperaturendringer, falmer ikke i solen, lider ikke av mekanisk skade, er likegyldig til skadedyrsvirkninger.

Langvarige terrassemøbler i smijern

Langvarige terrassemøbler i smijern

Ulemper motvekt:

 • Alvorlighetsgrad. Å flytte møbler i smijern fra sted til sted er vanskelig, spesielt hvis du ikke er vant til å løfte vekter eller har vondt i ryggen.
 • Pris. Metall er dyrere enn alle andre materialer – med mindre vi selvfølgelig snakker om dyre tresorter som ikke trenger behandling.

Men metall ser bra ut nesten overalt. Med sin hjelp kan du gjøre en vanlig plattform til en interessant designytelse, spesielt hvis du er smart om å lete etter alle de andre elementene..

Grillplass med tremøbler

Grillplass med tremøbler

Det neste materialet er tre, enten solid eller et vintre som det skal veves av. Fordelene er de samme:

 • skjønnheten. Tre er et edelt materiale, uansett hva vi snakker om. Det kan være eik, kanskje furu, eller kanskje rotting. Enhver design fra det ser bra, interessant ut.
 • Praktisk. Hvis du tar ikke grovt strikkede stoler, men yndefulle kurvstoler, så blir det behagelig og koselig å sitte i dem, spesielt hvis du legger noe mykt på setet.
 • Pålitelighet. Hvis treet er riktig behandlet – eller hvis du tar en resistent art – vil det ikke være redd for fuktighet, temperaturendringer, til og med skadedyr.
 • Varighet. Hvis du håndterer møblene forsiktig, vil det vare et par tiår..

Tremøbler ser alltid vakre ut

Tremøbler ser alltid vakre ut

Ulemper finnes også:

 • Pris. Riktig bearbeidet treverk er dyrt, det samme er sjeldne arter..
 • Vanskeligheter med å forlate. Hvis du ikke tar vare på treet, tørker det eller begynner å råtne. Det kan bli slukt av en insekt, det kan sprekke av mekanisk belastning. Derfor må den behandles minst en gang i året..

Treet brukes oftest i lukkede områder. Videre er det viktig å huske på sikkerhet og installere møbler slik at gnister fra brann ikke kan nå det..

Det viktigste er å bruke tre som er motstandsdyktig mot fuktighet

Det viktigste er å bruke tre som er motstandsdyktig mot fuktighet

Andre materialer – sponplater eller MDF, for eksempel – de er praktisk talt ikke brukt, fordi de ikke opplever å være godt ute.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Katalog over blomster for en sommerbolig (240 + bilder med navn): Alle reglene for å skape utrolig skjønnhet

Etterbehandling og dekorasjon

For at resultatet ikke bare skal være behagelig og tjene lenge, men også se bra ut, må du ta hensyn til finishen med dekorasjon.

Følgende belegg brukes ofte:

 • Betong. Du trenger ikke å bruke mye på dette materialet – kostnaden er slik at de fleste har råd til å fylle siden på nytt minst hvert år. Det ser imidlertid ikke for pent ut, krever en perfekt flat base og faller raskt i forfall.
 • Gummi fliser. Dette brukes til utsmykning av lekeplasser, og hvis du har barn på stedet, kan dette materialet være best egnet. Den er myk, litt fjærende, du kan ikke skli på den. Men den kan smelte når den står overfor varme gnister, falme over tid og ser ikke veldig interessant ut.

Broleggingsplater - et av belegningsmulighetene

Broleggingsplater – et av belegningsmulighetene

 • Broleggingsplater. Solid, pålitelig, det er ikke redd for noe og ser veldig interessant ut, spesielt hvis du ikke bruker monokromatiske elementer, men flerfargede, legger ut et mønster eller tegner fra dem. Det kan sprekke hvis du slipper noe tungt, og slites ut over tid, om enn sakte. Når du kjøper, må du ta hensyn til klassen – jo høyere den er, jo lengre vil flisen vare.
 • En naturstein. Det ser ikke så interessant ut som flisen, men det er veldig vakkert på sin egen måte. Hvis du skal lage et åpent område omgitt av grønne områder eller med en markise laget av klatreplanter, vil naturstein fungere best med dem. Det kan vare til og med hundre år, men det er tungt og dyrt.
 • Gress. Det finnes varianter av gress som brukes til å utstyre hagestier. Det er vanskelig å tråkke den, og lekeplassen vil se ut som en ekte grønn eng. Imidlertid må du vanne den og kutte den av og til..
 • Tre. Ser ut som parkett – vakkert, elegant. Men den kan lide av en tilfeldig gnist, krever den samme behandlingen som tremøbler og er også dyr. Det er bedre å ikke bruke det i det hele tatt utendørs..

Tre på gulvet - ser elegant og vakkert ut

Tre på gulvet – ser elegant og vakkert ut

Belegget kan være utmerket for sonerom – ett materiale er plassert i nærheten av ildstedet, et annet i spisestuen, og som et resultat ser de visuelt atskilt ut.

Hvis du vil forbedre denne effekten, kan du bruke:
 • Ta ut. Hvis spisestuen er på den ene overflaten, samtidig under en markise, og arbeidsområdet er under åpen himmel, på den andre vil kontrasten være slående. I tillegg vil røyken definitivt komme ut på denne måten, og kokken vil kunne konsentrere seg..
 • Skillevegger. I stedet for en skillevegg kan du bruke en skjerm laget av tre eller stoff, grønne områder, vevplanter, et gitter. Samtidig kan skjermer enkelt flyttes hvis det er et slikt behov, men alt annet kan ikke omorganiseres. Det er interessant at skilleveggen ikke er opp til taket eller selve kalesjen, men bare opptil halvparten.
 • Tilstedeværelsen av en vegg. I dette tilfellet er den ene sonen på terrassen nær veggen, mens den andre er satt til siden, fra hverandre..

Styrking av effekten i landet ved hjelp av en vegg

Styrking av effekten i landet ved hjelp av en vegg

Og selvfølgelig kan du ikke gjøre i valget av soner uten belysning, som kan være veldig forskjellig:
 • Med en stor kilde. I dette tilfellet er en stor lysekrone hengt under taket – en god løsning ville være å stilisere den som parafin. Det er mystiske skygger i hjørnene, og det er ingen sonering i det hele tatt.
 • Med kilder rundt omkretsen. I dette tilfellet plasseres små lykter langs kantene på plattformen, som ikke gir sterkt lys, men gir myk belysning. Det vil se elegant og interessant ut..
 • Med separate kilder i soner. Så du kan fikse lampen ved grillen og sette lampen på bordet – så tilstedeværelsen av soner vil være tydelig, og det vil være nok lys til alle tilstedeværende..
 • Med bare en sonebelysning. Ganske interessant løsning som lar deg velge bare en sone – oftest spisestuen.

Lag god belysning

Lag god belysning

Som lyskilder kan du bruke elektriske lamper, LED -stripe (den kan festes i bladene på planter rundt), lanterner som går på solbatterier. Hvis du ikke vil kjøpe lykter, samt lede strøm, kan du bruke levende ild – lys og ikonlamper.

Å komplettere bildet vil hjelpe:

 • Tekstil. Bordduk, teppe under bordet, stoltrekk – alt dette skal ha en stil og helst en praktisk funksjon.
 • Tilberedningstilbehør. De burde ha samme stil også.

Grillområde i landet: Hvordan utstyre et område med et lysthus, grill og grill? (180 + bilder) Grillområde i landet: Hvordan utstyre et område med et lysthus, grill og grill? (180 + bilder) Grillområde i landet: Hvordan utstyre et område med et lysthus, grill og grill? (180 + bilder)

Grillområde i landet: Hvordan utstyre et område med et lysthus, grill og grill? (180 + bilder)

Mer “hjemmetilbehør” som vaser, servietter, malerier, kasser på stedet vil være på sin plass.

VIDEO: Hvordan et grillområde kan se ut?

konklusjoner

Gjør-det-selv-grillområdet er et område hvor du kan tilbringe tid med dine kjære og venner. Vi håper at vi kunne fortelle deg om alle mulighetene for arrangement, og du kan skape en hyggelig og koselig atmosfære for avslapning..

Previous Post
Εσωτερικός σχεδιασμός αρχοντικού σε μοντέρνο στυλ: 155+ (Φωτογραφία) έργα για το σαλόνι, την κουζίνα, την αυλή
Next Post
265+ husstiler – fasader som vil bli husket