265+ husstiler - fasader som vil bli husket
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

265+ husstiler – fasader som vil bli husket

Bilde av husstiler - Fasader som vil bli husket

Mangfoldet av stiler gjør husene unike og mangfoldige. Fasaden er bygningens ansikt. Og for å danne et portrett må du nærme deg med alt ansvar og oppmerksomhet. Vi tilbyr bilder av husstiler, hver av dem er verdig oppmerksomhet, vi vil i detalj behandle deres egenskaper og funksjoner.

Hus i Provence -stil

Fasade i stil med romantisk Provence ser alltid pent og koselig ut. Murverket stikker litt ut, mosaikk- og terrakottaflatene minner om hus fra det franske innlandet. Grovhet er upassende her. Et slikt hus i enhver lokalitet vil se elegant og sofistikert ut..

Hus i Provence -stil

Hus i Provence -stil

Hovedtrekkene:

 • naturlig materiale brukes i denne stilen;
 • varer fra tre, smijern;
 • naturlige farger brukes;
 • håndlaget tilbehør.

Fasadedekorasjon i denne stilen skal ligne på gamle hus fra provinsene..

Det anbefales å bruke naturlige materialer, men de er vanligvis dyre, så de kan erstattes med en kunstig analog og spare betydelig.

Denne stilen bruker naturlig materiale

Denne stilen bruker naturlig materiale

I Provence -stil er følgende erstatninger for naturlige byggprodukter tillatt:

 • dekorative gips;
 • bygning en stein med en uregelmessig form;
 • en villstein som ligner fragmenter, med formen av en ujevn flis, som med revne kanter, og grov å ta på;
 • trebjelker.

Når det gjelder fargene, er forskjellige alternativer passende her. Veggene er bygget av lyse materialer, og dekorasjonen er utført i mørke toner..

Stil Land veldig lik Provence, mange forvirrer det. I landet brukes varmere toner. Og det er mer kontrast i finishen. Kaldere nyanser i Provence.

Fasadepynt skal ligne på gamle hus

Fasadepynt skal ligne på gamle hus

Nyttige tips for materialvalg

For å få teksturen så nær Provence som mulig, kan du bruke dekorative blandinger:

 • finkornet, etterlignende sand eller semulegryn;
 • grovkornet, etterligner den en gammel stein eller et tre som er skadet av en barkbille.

Gips kan ha forskjellige farger:

 • Med industriell farging, med å oppnå en høy kvalitet og mer mettet farge.
 • Blanding grå eller hvit farge som kan males etter påføring på veggene.

Fundamentet er utstyrt med en vill stein, så vel som hjørnene på huset, plassen, hvis det er under vinduet eller på toppen av det. Dette materialet brukes til dekorasjon balkonger, loggier, veranda.

Vegger er bygd av lyse materialer

Vegger er bygd av lyse materialer

I denne stilen er naturlige materialer etterspurt, for eksempel tre, spesielt fôr, som du kan gjennomføre designprosjekter med. Plassen rundt huset bør også være i tråd med denne stilen..

Fontener og lysthus vil være passende på nettstedet. Bord og stoler i tre. Et utmerket tillegg ville være en smijernslykt, samt enhver antikk innredning. Klatreplanter vil tilføre kos og varme.

Fordelene med hus bygget i engelsk stil er at de er bygget av klassiske murstein, noe som garanterer lang levetid. De er bygget av fuktbestandig og miljøvennlig materiale. God lydisolering, og motstand mot ekstrem fuktighet og temperaturer er også en fordel.

Engelsk stil

På 1800-tallet ble begrepet engelsk stil assosiert med utgaver av georgisk-viktoriansk stil. Det er i denne stilen at nesten hele London er bygget opp. Majestetisk, til og med pompøs, men samtidig er alt ganske enkelt. Sjarmerende og romantisk husdesign i engelsk stil med oppsett som er vagt lik landsbyhusene som prikker på landsbygda i England og noen europeiske land.

Utviklere, som i antikken, dekker bratte tak med spesialbehandlet halm for å beskytte dem mot snø og regn. På høyden av populariteten fremover på tjue- og trettiårene i forrige århundre ble halmen på taket erstattet av skifertak eller sedertre. Husene har en uttalt skorstein, som indikerer tilstedeværelsen av en peis, som brukes til oppvarming av rom og matlaging..

Engelsk stil

Engelsk stil

Særegenheter

Sofistikerte og elegante former er et trekk i engelsk stil.

Hovedtrekkene:

 • Hus med forskjellige typer mur.
 • Små kolonner.
 • Sjelden er utskjæringer og tegninger i hjemmedekorasjon, om noen, så i små mengder.
 • Liten veranda.
 • Windows består av flere seksjoner.
 • Helt rette vegger.
 • Loftstak møtes.

Pene og strenge hus for elskere av jevne former, i motsetning til nye motetrender i utformingen av boligkvarteret.

Sjarmerende hus

Sjarmerende hus

Ofte er fasaden på huset fullstendig revet med en stor stein, men fra de tidlige trendene – tresider, men på grunn av konstant regn, måtte vi forlate bruken av slikt materiale i konstruksjonen. Tre trekker raskt opp fuktighet og forverres raskt.

Bygningene er hovedsakelig enetasjes eller med loftsgulv. Det er sjelden man finner to eller flere etasjer. Dermed gir asymmetri, fancy pedimenter og falske, buede eller grunne vindusflater huset et unikt og minneverdig bilde. Bare i noen tilfeller, spesielt i georgisk stil, er det mulig å spore symmetrien med sammenkoblede rør.

Fundament

Vanligvis er hus i denne stilen bygget uten grunnlag eller liten størrelse, som er praktisk talt usynlig. Dette er en konsekvens av det faktum at slike hus i den fjerne fortiden ble bygget på åser, åser, steiner..

Ofte møtt med en stor stein

Ofte møtt med en stor stein

Tak

Tak kompleks, stor, opptar en imponerende del av huset, men til tross for dette er loftet ikke veldig vanlig. Denne formen på taket er ment å beskytte mot skråt regn, som er karakteristisk for klimaet i dette landet.. Den bratte skråningen forhindrer fuktighet i å stagnere på taket, og det langt utstående overhenget beskytter veggene i bygningen mot regnvann.

Vindu

Vindu brukt stort, med mange vev. Det særegne er at de er installert litt under standarddesignene. Panoramavinduer med doble vinduer brukes også..

Taket er komplekst, stort, opptar en imponerende del av huset

Taket er komplekst, stort, opptar en imponerende del av huset

Inngangen er i midten av huset.

Utseende

Hus bygget av murstein eller stein kan stå uferdige. Enkelhet og naturlighet er verdsatt. Eller de vil bli møtt med steinpaneler, så vel som fasadesteiner. Noen ganger brukes dekorativt gips..

Fargene som brukes er varierte, lyse og mørke. Du kan finne sand, beige, gråtoner eller rød, brun. Det er også alternativer der taket er litt mørkere enn husets vegger..

Hus med hvit eller beige kant, samt søyler og kanter i lyse farger, ser stilige og høytidelige ut..

Landskap spiller en viktig rolle i designet. En glatt plen og trimmede busker ser veldig ryddig og streng ut. En vakker hage, en dam vil være et fantastisk tillegg.

Hus bygget av murstein eller stein kan stå uferdige

Hus bygget av murstein eller stein kan stå uferdige

Ideelt sett når det er en skog eller eng i nærheten. Umerkelig å krysse grenser fra kunstig skapt av mennesket til det naturlige miljøet, alt dette skaper en sammenhengende atmosfære med naturen. Høye trær vil understreke alvorlighetsgraden og viktigheten..

Veldig populær blant krøllete engelske hus planterfasade hjemme, så vel som mose. Blomster er hengt i potter, og det spiller ingen rolle om det er lyse fargerike farger eller bare grønt.

Lag en hekk ved hjelp av vinstokker og loaches.

tysk

Det tyske folkets nøysomhet, ryddighet og praktiskhet kjennes selv i arkitekturen. Takket være disse egenskapene ble den tyske stilen til fasaden og interiøret i hus berømt i hele Europa. Ved første øyekast puster denne stilen med kos, varme og pålitelighet. Den tyske stilen skilte seg fra andre med en symmetrisk hjemmeform, enkle dekorative linjer og et behersket fargeskjema. Grunnleggende materialer er alltid naturlige.

Tysk stil

Tysk stil

Lag en lek barnerom på loftet – dette er ganske i ånden til den tyske stilen. Å spare plass og komfort for et barn passer ikke for noen.

Det vanskeligste med å bygge hus i tysk stil er å få proporsjonene til rette. Det er mennesker som foretrekker en liten asymmetri i takområdet, i så fall blir proporsjonene observert mange ganger mer nøye. Antall etasjer i et hus i tysk stil spiller ingen rolle.

Særegenheter

Hus finnes både i en og tre etasjer. Husene er stort sett rektangulære eller firkantede. Den tyske stilen elsker tilstedeværelsen av et stort rom, så mange elskere av denne stilen bygger kjellere eller utstyrer karnappvinduer, loft.

Sparsommelig, ryddig og praktisk

Sparsommelig, ryddig og praktisk

Terrassen er liten, rekkverket er lavt, av beskjeden størrelse. Tidligere var fordelen åpne balkonger, i moderne prosjekter overtok lukkede eller innglassede balkonger. Enetasjes bygninger er et unntak..

I de enkleste og mest populære husene er takene to overhengende takstein. I herskapshus er det ikke uvanlig å finne hippe tak eller med en kompleks konfigurasjon..

Dørene er laget i en enkel stil, rektangulær i form, du kan ofte finne en glassert topp. Det er vanlig å markere hovedinngangen bare med kontrast..

Windows, som dører, rektangulær i form, med tynne overligger og en liten vinduskarme, som det ofte er mye vegetasjon på.

Denne stilen er enkel og kortfattet.

Denne stilen er enkel og kortfattet.

Naturmaterialer er populære, derfor bruker de hovedsakelig naturlig søppelblokk, keramikkblokk, stein og rød murstein. CBPB, sandwichpaneler og laminert finertømmer ble brukt til rammekonstruksjoner. For ikke så lenge siden kom de på et triks i konstruksjonen, da første og andre etasje ble bygget av stein- og flisblokker, og tredje etasje var laget av tre. Gips og maling er en vanlig etterbehandlingsmetode.

Det er viktig å pusse veggene jevnt, jevnt, uten overskudd. I sjeldne tilfeller brukes teksturerte komposisjoner. Basen kjennetegnes med naturstein. Prof. terrassebord brukes sjelden til taktekking, oftest helvetesild.

Paletten av toner er rolig, ikke eksentrisk. I utgangspunktet er veggene malt i beige, sandmaling. Terrakottamalte vegger er mindre vanlige.. Brune toner velges for treinnredning.. Taket har en større størrelse på paletten; det er malt fra røde til gråtoner..

Naturmaterialer er populære

Naturmaterialer er populære

Veibeskrivelse

Den tyske husstilen har flere retninger:

 • Gotisk – øker visuelt høyden på huset. Den finnes både i store herskapshus og små hus. Selvfølgelig skiller små hus med et gotisk tak seg ut fra resten av bygningen og har et fargerikt utseende. Det særegne ved denne stilen ligger ikke bare i taket, som har en spiss ende med et visir, men også i mursteinsøyler, langstrakte, smale vinduer og murvegger. Basen er også foret med slurvete steiner.
 • Fachwerk – en populær retning av tysk stil. Takket være den enkleste dekorasjonen ser hus i denne stilen uvanlig, symmetrisk og fargerik ut. Huset ble bygget med trebjelker som er koblet diagonalt og vinkelrett. Bjelkene skiller visuelt fasadene og dekorerer ved hjelp av dette huset med en så særegen dekor, bare tilordnet bindingsverkshuset.

265+ husstiler - fasader som vil bli husket 265+ husstiler - fasader som vil bli husket 265+ husstiler - fasader som vil bli husket

265+ husstiler - fasader som vil bli husket 265+ husstiler - fasader som vil bli husket

Ulempene inkluderer det faktum at denne saken krever hånden til en mester, noe som ikke er billig. Siden veggene er utilstrekkelig isolerte, vil det ikke være veldig behagelig å bo i de nordlige områdene. Siden rammen er av tre og også er åpen, må treet ofte behandles med brannhemmere og soppdrepende midler..

Men rammen er laget av lyst tre, noe som ikke legger mye vekt på basen. Takket være dette er det ikke nødvendig med et stort grunnlag og byggetiden reduseres betydelig..

Høyteknologisk

Høyteknologisk oversatt fra engelsk som “høyteknologi”. Denne stilen kom til oss fra arkitekturen. Forskjellen er lakonisk design, vekt på funksjonalitet. Konstruksjonen bruker materialer og teknologer til den siste utviklingen. Hovedtrekket er asymmetri: rektangulær og firkantet form. Vekt på store vinduer og glass- eller metalldører.

Hi-tech stil

Hi-tech stil

Vindu

Et høyteknologisk vindu er ikke bare et behov for et rom. Dette er et av de viktigste designelementene i interiøret.. Hver type vindu er mangfoldig, spesielt den nye utviklingen i 2017-2018:

 • Et vindu med en innebygd værindikator fungerer ikke bare som et termometer, men også som et praktisk nattlys.
 • Vinduer med innebygde skodder inne i glassenheten er veldig praktiske for kjøkken. Kontrollen bringes ut på utsiden av rammen. Innovasjonen er at det er et aluminiumsoverlegg på vinduet fra gatesiden, det vil si at hvis du trenger å oppnå maksimal design av den høyteknologiske fasaden, kan du bruke aluminium i forskjellige farger.
 • Vindu inn svart høyteknologisk stil. Rammen er fullstendig laget av glass. I tillegg til det svarte sashet, presenteres det også i flere farger: hvit, dyp rød, tyttebær, oransje, grønn og gul. Ikke bekymre deg for styrke, utviklerne har beregnet alt riktig.

Windows er det viktigste designelementet

Windows er det viktigste designelementet

Dører

Dørtypen er veldig monoton: urbanistisk lakonisk design og kule metallfarger. En dør i denne stilen er en overvekt av metalloverflater, for eksempel et rustfritt stålelement, laget med laserskjæring, glass eller speil, forskjellige lister.

Den minimale innredningen i dekorasjonen av inngangsdøren oppveies av lysspillet på de polerte overflatene. Den anbefalte dørfargen er metallisk, sølv, hvit, svart. Vanligvis er det valgt å matche interiøret, det vil si at orienteringen går til innerdører, til monopolbelegg eller noe slags tilbehør, men det er ikke nødvendig å bli hengt opp på dette, fordi du kan spille i kontrast.

Designere foretrekker stadig mer behersket interiør og fortynnes i lyse fargesprut. Høyglans, volumetriske elementer og klare fargeaksenter – alt dette vil gi et snev av originalitet til ethvert moderne interiør.

Minimal dekor i dekorasjon

Minimal dekor i dekorasjon

RådI et hus hvor kjæledyr befinner seg, anbefales det å bruke anti-klo paneler laget av anti-vandal plast, det er motstandsdyktig mot riper og slitasje. En høyteknologisk dør kan ikke bare harmonisk bli en del av interiøret i et hjem eller kontor, men også bli høydepunktet.

I de mest vanlige tilfellene er hus bygget av doble murstein 1,5-2 tykke murstein. Det anbefales å lage veggisolasjon av mineralull.

Tak

Et annet trekk ved Hi-tech er et flatt tak. Fordelen med et flatt tak fremfor det klassiske er at alt teknisk utstyr kan installeres på en flat horisontal overflate. Komfortabelt, siden det ikke er behov for innsats for å klatre opp på taket.

Veien er enkel – vanlig trapp, som er brettet og festet på tak. Ulempene inkluderer det faktum at om vinteren må du plukke opp en spade og rense takflaten for snø. Men dette er et helt ubetydelig minus sammenlignet med plussene, hvorav den ene er utendørs sport.

Hi-tech og minimalisme

Mange “ikke-spesialister” kan forveksle to slike stiler som høyteknologi og minimalisme. Disse to stilene liker store volumer.. Du kan skille med følgende kriterier:

 • Hvis minimalisme gleder seg over fraværet av flere interiørartikler, unngår høyteknologi store mengder. Erstatte dem med mer kompakte, men med alt sitt utseende som viser en direkte retning mot stilen til moderne teknologi. Først og fremst gjelder dette tekniske, elektriske apparater, akkurat som ventilasjonsanordninger, rør som ikke skal lukkes paneler og dekorert, som han elsker minimalisme, men tvert imot – for å være så åpen som mulig, og vise teknologi med alt sitt utseende.
 • Forskjeller i farge. Hi-tech, unngår eller tåler mer naturlige farger som oliven og beige.
 • Minimalisme, ønsker glasspartisjoner velkommen.

Disse to stilene liker store volumer.

Disse to stilene liker store volumer.

Det blir interessant for deg:

Husdesign med loft (170+ bilder) – alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet inne

Interiør i hytte-stil: Hvordan lage et alpint eventyr? 210+ bilder av design inne og ute

175+ bilder av husprosjekter fra skumblokker, eller hvordan du raskt bygger en drøm?

Prosjekter av enetasjes hus fra en bar: designregler, fordeler og ulemper

Funksjoner i minimalistiske hjem

Minimalismens viktigste kvalitet er naturlighet og bekvemmelighet i alt i konstruksjonen av damen og interiøret. Det viktigste er at det ikke er unødvendige ting, alt du trenger. Maksimal ledig plass. Bruk nøytrale farger i og utenfor hjemmet. Ingenting skal være irriterende, ro og harmoni.

Vindu

I hus av denne stilen er store vinduer installert, i en enkel form.. De bør slippe inn så mye lys som mulig for å skape plass og komfort inne i rommet.. Derfor er de fortrinnsvis installert på sørsiden. Dermed kan maksimal belysning oppnås..

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

Det er også en tydelig minimalisme i husets fasade, ingen unødvendige detaljer, enkle former, ingen skarpe hjørner. Og i byggingen av huset og dekorasjonen brukes naturlige materialer.

Vanligvis er veggene pusset, deretter malt i ønsket farge, med rolige, lyse farger. Eller stein og tre brukes til dekorasjon. Glass, betong, keramikk og metall brukes som etterbehandling. Populært håndverk i form av smijern eller treskjæringer.

Minimalisme tolererer ikke lyse farger, myk ro, lys grå, beige, kaffetoner. For å understreke fasadens form.

Ytterligere elementer er installert i dørene og på taket for å øke tilgangen til sollys.

I hus av denne stilen er store vinduer i en enkel form installert.

I hus av denne stilen er store vinduer i en enkel form installert.

I slike hus henges ikke tunge gardiner og gardiner for ikke å forhindre at sollys kommer inn i rommet..

Romersk eller rull gardiner.

Boligbygninger i stil med minimalisme er som regel bygget i en etasje, med tilstedeværelse av rom som er nødvendige for å leve, som er kompakt plassert og er ganske komfortable for hele familien.

Tak er bygget med terrasser og vanligvis med utgang og videre bruk som hvilested. Inngangen har en egen bygning. Det er separate bygninger fra huset for de nødvendige husholdningsbehovene, installasjon av en kjele, et rom for inventar og verktøy. Alt dette er nødvendig for plassens frihet.

Lite, koselig alternativ

Lite, koselig alternativ

Det er to retninger:

 • Japansk.
 • Skandinavisk.

Japansk minimalisme

Husene til det første alternativet er en-etasjers, som ligger på en liten tomt, alt er funksjonelt ingenting overflødig. I utseende virker strukturen lett og skjør. Bambus brukes i interiørdekorasjon, spesielt dører og skillevegger. Ulike bærbare skjermer og gardiner gjør interiøret avslappet og gratis. Ingen store og tykke vegger.

Som regel fungerer en sommerhage som en forlengelse av huset. Med tilgang til den gjennom en stor lys loggia med store vinduer.

Japansk minimalistisk stil

Japansk minimalistisk stil

Skandinavisk minimalisme

Forskjellen mellom hus med denne stilen er store og romslige vinduer.. To-etasjes bygninger, i første etasje er det rom, kjøkken og spisestue. Soverommene er i andre etasje. Noe som er veldig praktisk for å ta imot gjester, og samtidig går ikke personlig plass tapt. Takene har store avsatser, og under dem er det terrasser for avslapning. Det er ikke bare et designers ønske. På grunn av det hyppige regnet i de skandinaviske landene, kan du på denne måten bruke det åpne området så mye som mulig i all slags vær..

Det brukes glassvinduer, som gjør det mulig å forstørre rommet og tilgang til lys.

 

Hvis du ikke liker å rote opp plassen med alle slags pyntegjenstander, skulpturer, og du vil at hjemmet ditt skal ha maksimal plass og lys, så vil du like et minimalistisk hjem.

Loft

Selve ordet “loft“Oversetter som” loft “, men stilen innebærer en mer garasje eller industriell atmosfære. Stilen oppsto på begynnelsen av 1900 -tallet. Folk begynte å konvertere til leiligheter, kontorer, verksteder, uvanlige hus og deler av industribygninger, fabrikker, fabrikker, innskudd.

Veggdekorasjon er et karakteristisk trekk ved denne stilen. Dette er enten en vanlig murstein eller litt loslitt gips, men definitivt ikke tapet, noen ganger alt sammen. Huset i loftstil med store panoramavinduer er nå populært. Det brukes mye lys, bakt murstein, som vil stå lenge. Med flott belysning.

Loftstil

Loftstil

Loftsstilen er preget av stort interiør, tydelig symmetri med strenge linjer. Og diskrete farger.

Dekorative møbler tar så mye ledig plass som mulig, høy belysning.

Tak

Tak i denne stilen i store tilfeller brukes som rekreasjonsområde, takket være det horisontale planet. I motsetning til høyteknologi er et flatt tak i loftstil bygget i en betydelig eller umerkelig skråning..

Loftsstilen er preget av store interiører

Loftsstilen er preget av store interiører

Fasade etterbehandlingsmateriale

Veggene er solide nok, bygget av betong og metall. En demokratisk stil finnes ikke i dyre materialer for dekorasjon, mot murstein, gips, fasadeplater av metall. Tre brukes. Ved hjelp av dette materialet, i noen prosjekter, dekorerer de hele delen av fasaden.. Belagt på toppen med en toningsløsning for å understreke treets naturlighet. Loftshus er ikke malt.

Et annet finishalternativ ved bruk av metall- eller plastpaneler i form av geometriske former.

Smale og lange lameller brukes i fasadebehandling, noe som understreker stilen til dette designet. Enkel og tydelig tegning, gir utseendet til et industrielt rom. De finner også fremspringene ovenfor veranda fra innsiden. En slik fasade er kombinert med store doble vinduer.. Diverse inventar.

Veggene er sterke nok, bygget av betong og metall

Veggene er sterke nok, bygd av betong og metall

Basert på det faktum at loftet ikke liker mørke rom, brukes også naturlig lys, det vil si fra store vinduer. Det bygges store vindusåpninger.

Fargeskjemaet tilsvarer følgende palett:

 • Brun;
 • grå;
 • naturlige nyanser.

Ofte ligger slike hus i skogen, midt i naturen, borte fra naboer. Som tillater bruk av maksimal glass.

Det bygges store vindusåpninger

Det bygges store vindusåpninger

Hus i hytte stil

Hus i denne stilen er veldig uvanlige i struktur og skjønnhet. Slike hytter passer også perfekt inn i landskapet i fjellet, og på sletten blant et opptøy av grøntområder. Trehus i denne stilen er ganske enkelt fascinerende, med sin letthet og romantikk..

Skråtak, bredt baldakin, som er designet for å beskytte vegger og fundamenter mot regn. En stor veranda vil glede enhver familie med sin komfort.

Å bygge et slikt hus vil kreve et betydelig beløp, men prosjektet er verdt det, i fremtiden vil det tjene som bevis på husets eierstatus.

Hytte stil

Hytte stil

Funksjoner i hyttestil:

 • Gavl tak, flatt.
 • Det er et stort visir.
 • Plasseringen av balkongene under takoverhenget.
 • Tilstedeværelsen av en romslig terrasse med søyler
 • Veggene er dekorert med malerier.

Oppsettet av bygningen, dens funksjoner:

 • I kjelleren er det rom for mottak av gjester, gangen, kjøkken, bad.
 • I første etasje er det et barnerom, et toalett, baderom, garderobe, soverom.
 • På loftet er det gjesterom, salonger, eierkontoret.

Å plassere kjøkkenet i et rom med peis og kjele i kjelleren er ikke uten grunn, dette er gitt av sikkerhetstiltak. Denne delen av huset er bygget av murstein

En av reglene for fasadepynt, bruk av naturmateriale, stein og tre.

265+ husstiler - fasader som vil bli husket 265+ husstiler - fasader som vil bli husket 265+ husstiler - fasader som vil bli husket

265+ husstiler - fasader som vil bli husket 265+ husstiler - fasader som vil bli husket 265+ husstiler - fasader som vil bli husket

Første etasje, vanligvis pusset, blir deretter kalket og dekorert med treelementer. Ved utformingen av fasaden brukes tømmer og naturstein motstående murstein. For taket brukes det endelige motstående materialet naturlig, metall, mykt tak.

Fargene som brukes er krem, terrakotta, beige, pastellfarger.

Previous Post
Διάταξη διαμερίσματος 3 δωματίων με διάταξη σε σπίτια με πάνελ. Αποτελεσματική βελτίωση χώρου + 160 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Akvarium i det indre av en leilighet eller et hus: 145+ (Foto) typer for ditt design (hjørne, tørr, skillevegg, liten)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector